Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Στην πρωτη εγκυμοσυνη.. μου ριχαν δωσει ζωνη της Παναγιας.. εικονιτσες.. φυτιλια.. χιλια δυο. Δεν χρησιμοποιησα τιποτα. Πιστευω αλλα δεν ειμαι της εκκλησιας τοσο πολυ. Θα αναψω κερι σε απομονωμενα εκκλησακια μονη μου.. δεν παω σε εκκλησιες με κοσμο που κοιτανε απο πανω κατω τι φορας και κουτσομπολευουν. Εκανα τον σταυρο μου και ειπα.. οτι ειναι να γινει.. να γινει για καλο. Και εγινε.. ο γιος μου. Δωρο ζωης. Μην σας παιρνει απο κατω.. και μην ξεχνατε την ευγνωμοσυνη γι αυτα που ηδη εχετε. Μην ξεχνατε να ζειτε το παρον.. μην χανετε τις ομορφιες της ζωης..

• Μου αρέσει 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

και εμενα κοιμοταν 10 με 8,τωρα μου το πηγε 9 με 7,αχ λες επειδη αλλαξε η ωρα :rolleyes::confused::rolleyes::confused:

και τωρα τελευται οπως ειπα παραπανω μου ξυπναει στις 3 και θελει να φαει...μεγαλωνει:rolleyes:

το πρωι φτανει στα μισα της κουνιας κολλαει τη μουριτσα στα καγκελα και με περιμενει να ξυπνησω,που και που γυρναει μπρουμυτα και με φωναζει,μια φορα ειχα το προσωπο μου κολλημενο στα καγκελα και μου ετρωγε τη μυτη χα χα χα

χαχαχααχα!! Φατσουλινι μου!! Τη φανταζομαι!! Εμενα το πρωι παρλαρει μεχρι να μπω μπροστα της!! Αν κανω να φυγω αρχιζει το κλαμα!!! Αθωες ψυχουλες!! Και μενα με την αλλαγη της ωρας μου τα εκανε αυτα. σημερα ξυπνησε κανονικα..το βραδυ ευτχως δε μου ξυπναει πια. ειναι κανας μηνας περιπου που κοιμαται σερι!! Τι ευτυχια Θεε μου!! Ειναι ευλογια τελικα ο υπνος. αναπαυεται μυαλο και σωμα!!

Για το μπανιερακι θα εχω θεμα μαλλον..ειναι μια σταλια η ντουζιερα μας και δε χωραει αυτη η λεκανιτσα που λες. ισως να κανω υπομονη με αυτο που εχω μεχρι να μεγαλωσει και να εχει κατι αλλο.

Πολυ χαρηκα που εισαι παιδι ναυτικου!!! Ξερεις για μενα πλεον οταν ακουω για οικογενειες ναυτικων ειναι σα να ειναι δικη μου οικογενεια!

Ειναι πολυ δυσκολα Αγγελικη μου και καλα κανεις και θαυμαζεις τη μανουλα σου!!

Η μπεμπα μου δε γυριζει ακομα και επισης δε της αρεσει καθουλου μπρουμητα! Τη γυρναω για να ξεπιανεται αλλα μετα απο 5' αρχιζει τις διαμαρτυριες!! Δε θα επρεπε να γυρναει ομως βρε παιδι μου λιγο??

Εσας το πρωτο σας ειναι?? Δουλευεις??( συγγνωμη αν το αναφερεις πανω και δε το ειδα)

12 μαιου γεννηθηκες το πλασματακι μου και ομολογω εντελως αβιαστα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πεταλουδιτσα, τι ομορφο μπουμπουκακι ειναι αυτο που εχεις!!!

Αχ θελω να φιλησω μαγουλακια!!!

Εμενα το δικο μου τωρα κοιμαται..

αληθεια εσας κοριτσια τι προγραματακι εχει στον υπνο??

Εμενα κοιμαται κατα τις 10 και ξπναει γυρω στις 8 με γλυκες φωνουλες!!

Ευχαριστώ πολύ Αλίκη μου! Θα σου την φιλήσω! χιχιχι Βάλε κι εσύ να δούμε τη ζουζουνίτσα σου!! :P Facebook έχεις;

Εμείς κοιμόμαστε το βράδυ πότε στις 9, πότε στις 10 αναλόγως τι ώρα θα φάει και ξυπνάει τελευταία στις 8μισή ίσως και 9 το πρωί για γαλατάκι. Μου αργεί λίγο και δε θέλω γιατί στις 11 κανονικά τρώει φρούτο. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αγγελική μου, αύριο γίνονται τα αστεράκια μας 6 μηνών ακριβώς!! Ρώτα τη γιατρό σας για το γάλα hipp. Κι εγώ αυτό θα κάνω.. :rolleyes:

ναι βρε ελενη μου αυτο σκεφτομουν τωρα,πως περασαν εξι μηνες απο τοτε που γεννησα ουτε που το καταλαβα,καθε μερα λεω στην μπεμπουλα μου,πως μεγαλωνεις τοσο γρηγορα δεν προλαβαινω να σε χορτασω...σημερα ειδα και εναν μπαμπα που γεννησα με την γυναικα του ιδια μερα και ειμασταν στα διπλανα δωματια,ησυχο και αυτο το ζουζουνακι αλλα ξυπναει στις εξι το πρωι και θελει βολτα χι χι 7600 και 69 ποντους!!!!πολυ ψηλη η φιλη μας...ειπαμε καποτε να συναντηθουμε με τα μπεμπακια...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Πεταλουδιτσα μου, ο αντρουλης μου μαλλον θα μας ερθει γυρω στο Φλεβαρη(λειπει απο τον Αυγουστο) και εννοειται καθε φορα που ερχεται γινεται πανικος!!! :oops:;) Ειδικα φετος που ειχα και εγκυμοσυνες και γεννες εχουμε να ερθουμε σε επαφη απο τοτε που εμεινα και βαλε μεχρι να ξαναρθει, κοντα 1 1/2 χρονο!!! Αλλα ειναι σκληρο καρυδι!! Γιαυτο τον παντρευτηκα!!

Οσο για τη μοναξια...δυστυχως δε θελω σε καμια περιπτωση να παω ξανα να ζησω Αθηνα!!! Οι γονεις μου ζουν Αθηνα και επειδη υπαρχουν κιαλλα παιδια στην οικογενεια δεν μπορει η μαμα να τους αφησει και να ερθει εδω. Εγω δε του κουναω γιατι και Αθηνα να παω μη νομιζει οτι θα τους βλεπω πανω απο ενα σαβ/κο. Αρα, μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!! Θελω εν τω μεταξυ(αφου εχουμε αυτη την ευκαιρια) το παιδακι μου να μεγαλωσει στη φυση.

Κιεσας το πρωτο σας ειναι παιδακι ειναι?? Την εχετε βαφτισει??

Ευχαριστώ πολύ Αλίκη μου! Θα σου την φιλήσω! χιχιχι Βάλε κι εσύ να δούμε τη ζουζουνίτσα σου!! :P Facebook έχεις;

Εμείς κοιμόμαστε το βράδυ πότε στις 9, πότε στις 10 αναλόγως τι ώρα θα φάει και ξυπνάει τελευταία στις 8μισή ίσως και 9 το πρωί για γαλατάκι. Μου αργεί λίγο και δε θέλω γιατί στις 11 κανονικά τρώει φρούτο. :rolleyes:

Α μπραβο!!!!!!!!! Μου εδωσες πασα για επομενη ερωτηση!!!!!!!

Κοριτσια αν καμια φορα ξυπνησει αργοτερα ποτε θα της δωσω το δεκατιανο μετα??Δεν ειναι λογικο καθε φορα που μπορει να ξυπνησει λιγο αργοτερα να πρεπει να αλλαζουμε το προγραμμα ε??

πχ. ξυπναει 8 και στις 11 της δινω το αλλο γαλατακι. Αν ξυπνησει 8:30 ή 9?? Να της δωσω λιγοτερη ποσοτητα στο δεκατιανο?? Δεν εχουμε ξεκινησει φρουτακια ακομα.

Διαφημίσεις

αλικη αυτο το μπανακι που σου λεω εχει και βαση σιδερενια οποτε το παιρνεις ακομη και στο δωματιο...για ψεξε το να δεις...

εγω ειμαι νηπιαγωγος,δουλευα 2,5 χρονια σε παιδικο 1 χρονο baby sitting kai 2 χρονια αναπληρωτρια σε νηπιαγωγειο,μια χρονια ζακυνθο και μια φωκιδα,φετος περιμενω να με καλεσουν αλλα δεν ξερω τι θα γινει γιατι δηλωσα μονο κερκυρα:rolleyes: να σου πω την αληθεια δεν θελω καθολου να παω για δουλεια αλλα υπαρχει και το οικονομικο στη μεση οποτε,...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το πρωτο μας παιδακι ναι

ναι βρε ελενη μου αυτο σκεφτομουν τωρα,πως περασαν εξι μηνες απο τοτε που γεννησα ουτε που το καταλαβα,καθε μερα λεω στην μπεμπουλα μου,πως μεγαλωνεις τοσο γρηγορα δεν προλαβαινω να σε χορτασω...σημερα ειδα και εναν μπαμπα που γεννησα με την γυναικα του ιδια μερα και ειμασταν στα διπλανα δωματια,ησυχο και αυτο το ζουζουνακι αλλα ξυπναει στις εξι το πρωι και θελει βολτα χι χι 7600 και 69 ποντους!!!!πολυ ψηλη η φιλη μας...ειπαμε καποτε να συναντηθουμε με τα μπεμπακια...

Αχ, στο καλό, συγκινήθηκα πάλι!!! :cry: Ούτε εγώ τη χορταίνω τη φουσκίτσα μου.... Περνάει νερό ο χρόνος και πίσω δε γυρνάει... :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσια αν καμια φορα ξυπνησει αργοτερα ποτε θα της δωσω το δεκατιανο μετα??Δεν ειναι λογικο καθε φορα που μπορει να ξυπνησει λιγο αργοτερα να πρεπει να αλλαζουμε το προγραμμα ε??

πχ. ξυπναει 8 και στις 11 της δινω το αλλο γαλατακι. Αν ξυπνησει 8:30 ή 9?? Να της δωσω λιγοτερη ποσοτητα στο δεκατιανο?? Δεν εχουμε ξεκινησει φρουτακια ακομα.

κοιτα αυτο ειναι ενα θεματακι ας πουμε εμενα που δυο μερες μοτ ξυπναει στις 10 της δινω γαλα και τρωμε το φρουτο στις 1 :shock::shock::shock::shock: οποτε μεχρι το βραδυ εχει χασει ενα γευμα ...απαραδεκτο νομιζω....τωρα ομως που θα μπει και η σουπα θα βαζω ξυπνητηρι στις 7 με 7,30 για να φτιαξουμε το προγραμμα μας:rolleyes::confused:

Πεταλουδιτσα μου, ο αντρουλης μου μαλλον θα μας ερθει γυρω στο Φλεβαρη(λειπει απο τον Αυγουστο) και εννοειται καθε φορα που ερχεται γινεται πανικος!!! :oops:;) Ειδικα φετος που ειχα και εγκυμοσυνες και γεννες εχουμε να ερθουμε σε επαφη απο τοτε που εμεινα και βαλε μεχρι να ξαναρθει, κοντα 1 1/2 χρονο!!! Αλλα ειναι σκληρο καρυδι!! Γιαυτο τον παντρευτηκα!!

Οσο για τη μοναξια...δυστυχως δε θελω σε καμια περιπτωση να παω ξανα να ζησω Αθηνα!!! Οι γονεις μου ζουν Αθηνα και επειδη υπαρχουν κιαλλα παιδια στην οικογενεια δεν μπορει η μαμα να τους αφησει και να ερθει εδω. Εγω δε του κουναω γιατι και Αθηνα να παω μη νομιζει οτι θα τους βλεπω πανω απο ενα σαβ/κο. Αρα, μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!! Θελω εν τω μεταξυ(αφου εχουμε αυτη την ευκαιρια) το παιδακι μου να μεγαλωσει στη φυση.

Κιεσας το πρωτο σας ειναι παιδακι ειναι?? Την εχετε βαφτισει??

Εσύ ξέρεις κοπέλα μου για το αν βολεύει ή όχι να πας Αθήνα στους δικούς σου. Εγώ θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη κοντά στη μαμά μου και όποτε βαριόμουνα σπίτι ή με κούραζε το μωρό θα πήγαινα να κάτσω σπίτι μερικές ώρες για παρέα και βοήθεια... :rolleyes: Με τίποτα δε θα έμενα μόνη... Εσύ δουλεύεις;

Ναι το πρώτο μας παιδάκι είναι, αν εξαιρέσεις μια παλίνδρομη κύηση που είχα πριν 1,5 χρόνο και τερματίστηκε στις 7 εβδομάδες. Τη βαφτίσαμε στις 30 Σεπτεμβρίου, ναι! :P Αθανασία το όνομά της! :D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ, στο καλό, συγκινήθηκα πάλι!!! :cry: Ούτε εγώ τη χορταίνω τη φουσκίτσα μου.... Περνάει νερό ο χρόνος και πίσω δε γυρνάει... :cry:

σταματα ελενη τρεχουν τα δακρυα στο λαπτοπ θα χαλασει και θα με καθαρισει μετα ο αλλος:tongue::tongue::tongue::tongue:

και μετα πιστευε οτι οι παρθενοι ειναι λογικα και σκληρα ατομα :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αλικη αυτο το μπανακι που σου λεω εχει και βαση σιδερενια οποτε το παιρνεις ακομη και στο δωματιο...για ψεξε το να δεις...

εγω ειμαι νηπιαγωγος,δουλευα 2,5 χρονια σε παιδικο 1 χρονο baby sitting kai 2 χρονια αναπληρωτρια σε νηπιαγωγειο,μια χρονια ζακυνθο και μια φωκιδα,φετος περιμενω να με καλεσουν αλλα δεν ξερω τι θα γινει γιατι δηλωσα μονο κερκυρα:rolleyes: να σου πω την αληθεια δεν θελω καθολου να παω για δουλεια αλλα υπαρχει και το οικονομικο στη μεση οποτε,...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το πρωτο μας παιδακι ναι

Αχ τι ωραιο επαγγελμα!! Επεσες και στην περιπτωση!!! Εχω σπουδασει κιεγω νηπιαγωγος αλλα δεν το ασκησα ποτε. Λογω ανεργιας φυσικα! Να διορθωσω...Ηταν η 2η σχολη, μπηκα λοιπον μεγαλη και ετσι επεσα πανω στο χαμο της κρισης!!

Εγώ αν μου ξυπνήσει στις 8 με 8μιση της δίνω αντι για 200 ml, 130 για να πεινάσει πάλι και να φάμε το φρούτο μας στις 11 περίπου. Σήμερα μου ξύπνησε 9 παρά, της έκανα 130 και τα έφαγε με το ζόρι, τι στο καλό, δεν πεινούσε μετά από τόσες ώρες; Κοιμήθηκε πάλι και έφαγε φρούτο στις 12... Κι εμείς χάνουμε συχνά τελευταία 1 γεύμα και τρώμε 4 στο σύνολο. Δεν αγχώνομαι όμως γιατί η γιατρός μας είχε πει 4-5 γεύματα το 24ωρο... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ τι ωραιο επαγγελμα!! Επεσες και στην περιπτωση!!! Εχω σπουδασει κιεγω νηπιαγωγος αλλα δεν το ασκησα ποτε. Λογω ανεργιας φυσικα!

αχ συναδελφος και εσυ... και η ελενη ειναι δασκαλα...και εγω εχω δωσει 2 φορες ασεπ περασα πολλα τα καταφερα μεχρι τωρα αντε να δουμε τι θα γινει τωρα...που σπουδασες?εγω γιαννενα

Αχ τι ωραιο επαγγελμα!! Επεσες και στην περιπτωση!!! Εχω σπουδασει κιεγω νηπιαγωγος αλλα δεν το ασκησα ποτε. Λογω ανεργιας φυσικα! Να διορθωσω...Ηταν η 2η σχολη, μπηκα λοιπον μεγαλη και ετσι επεσα πανω στο χαμο της κρισης!!

Κι εγώ σχεδόν συνάδελφος είμαι. Δασκάλα... ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ΩΩΩ να σας ζησει λοιπον η Αθανασια!!(εχεις και τικερακι και δεν παιρνω τιποτα ειδηση!!)

Κοιτα...εχεις δικιο απο τη μια, εχω φαει τοση κουραση και μοναξια που θα ηταν πολυ καλο να ειχα τη μανουλα μου κοντα, αλλα δε κανω στην Αθηνα. Με πιανει καταθλιψη...δεν μπορεις να φανταστεις. Επομενως, θα κανω υπομονη να μεγαλωσει το κοριτσουδι μου. Εχω γνωρισει και καποιες κοπελες..θα περασει ο καιρος.

Δεν εργαζομαι πεταλουδιτσα μου!! Εργασια κατ'οικον!! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...