Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 3

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Πονοκέφαλος με έπιασε σήμερα και είμαι λίγο κάπως, το χασμουρητό πάει σύννεφο, ο νοτιάς θα φταίει μάλλον, με πειράζει καμιά φορά, τον έχω και τον πονοκέφαλο εύκολο ρε γμτ.

Αλίκη καλώς όρισες στην παρέα μας, να σου ζήσει η μπουμπού σου!

Στρουμπουλή στρουμπουλή η ζουζούνα σου!!

Θα έχει μαγουλάκια, μπουτάκια για φάγωμα!

Η δικιά μου η ζωγραφίτσα γεννήθηκε στις 6 του Μαή, θηλάζουμε προς το παρόν, φαγητό δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα, από βδομάδα θα αρχίσουμε με το φρούτο!

Κορίτσια έσκασε το πρώτο μας δοντάκι, εχτές το εντόπισα με το δάχτυλο, δε με άφηνε να δω αλλά γραντζουνάει κανονικότατα!

Σοφάκι κάνεις τις δουλίτσες τις εξωτερικές με τη μπουμπού παρέα ε, μια χαρά, να κάνετε και τη βόλτα σας, να κάνεις κσι τις δουλειές σου μαζί, κι εγώ προχτές τα πήρα και τα δυο βόλτα, βρήκα και την κουμπάρα μου, πήραμε καφέ και περπατήσαμε, έπαιξε κι ο Γιάννης στις κούνιες.

Ο σύζυγος δουλεύει τα πρωινά τις καθημερινές, είναι και στην ομάδα σε ένα αγωνιστικό όμως, μηχανικός και τον τελευταίο μήνα τον έχω χάσει, μια οι αγώνες, μια που όλο και κάτι φτιάχνουν κάθε απόγευμα μετά τη δουλειά, μαζέυεται σπίτι αργά, μέχρι να τα ακούσει να ησυχάσει μου φαίνεται!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιάκι το έφαγε όλο το φαγητό του ο Δημητράκης ε, τι καλά!

Ναι τους αρέσει πιο πολύ από τα φρούτα συνήθως, είναι πιο γευστικό βέβαια!

Καλή συνέχεια!

Με σπίτι έχετε κανένα νέο ή τα ίδια μιας που λες για ανηφόρες, κατηφόρες στη γειτονιά σου!

Ελενίτσα κάτσε καλέ που θες κι εσύ να μπουσουλήσει η Αθανασίτσα, τι βιάζεσαι? μετά θα μείνει μόνο η δικιά μου σε ακινησία? Εμένα μπρούμυτα βαριέται πολύ γρήγορα, σηκώνει και χέρια, πόδια, έτοιμη για απογείωση της λέω! για μπουσούλημα έχουμε ακόμα πολύ καιρό, κάτσε να στρίψει πρώτα η δικιά μου και μετά...φέτα!!που λέει και η διαφήμιση!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλησπερα σας!!!

ελπιζω να θελετε ενα ακομα μελος στην παρεουλα σας ε;;;

ειμαι η αλικη και εχω ενα γλυκο κοριτσακι του Μαίου!!! το πρωτο μας παιδακι. περασα ενα ζορι στην αρχη(με κολικους κ αυπνιες) αλλα τωρα ολα πανε μια χαρα.. ειναι και φαγανουλα!!! 9 κιλα!!!!

εχω χαρει που υπαρχει αυτη η παρεα! δε φανταζεστε ποσο καλο μου κανει!!!

σας φιλω!!!

Αλίκη που είσαι εσυ μαρηηηηη ξεΦρακωτη;;;; (Κορίτσια ειναι ένας ψυχολογικα άρρωστος να το πω κομψά που μας λέει έτσι εμάς τις γυναίκες εδω στο φόρουμ,ξέρει η Αλίκη )

Μας βρήκες τελικα;τι γίνεται εδω,όλα τα μωρα του καφε μας ειναι πάνω απο 9 κιλα;;; Μόνο εμείς είμαστε 8;;;προσέχουμε τη σιλουέτα μας εμείς,όλη μετα κάνουμε γυμναστική!!anyway... Αλίκη καλώς ήρθες στη παρέα μας!

Σοφιααααα έσκασε το πρώτο δόντακια του καφε μας;;;; Τι ωραία:-P

Ελένη εγω πήρα παμπερς απο το σκλαβενιτη με 11,50,τελικα δεν ξανα περνω chicco πάνες,ειναι πιο ακριβές!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλό μήνα κιόλας δε σας είπα!

Α κορίτσια 1-7 Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, γίνονται αρκετές εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, κοιτάξτε το λίγο όσες θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι. Με πήρε η γιατρός μας εχτές, έχει εκδήλωση το Σάββατο το απόγευμα σε εμας εδώ και την Κυριακή το πρωί κατά τις 12 θα γίνει ο ταυτόχρονος θηλασμός σε όλη την Ελλάδα, αν μπορέσω θα πάω.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αλίκη που είσαι εσυ μαρηηηηη ξεΦρακωτη;;;; (Κορίτσια ειναι ένας ψυχολογικα άρρωστος να το πω κομψά που μας λέει έτσι εμάς τις γυναίκες εδω στο φόρουμ,ξέρει η Αλίκη )

Σονια μπηκα κ ειδα τα θεματα που εχει ανοιξει αυτος που λες, καλα εχω ριξει το γελιο της αρκουδας με τις ατακες σας,χαχα :tongue::tongue:.Οσο για τον τυπο ειναι ψυχικα αρρωστος εε? Μιλαμε πρεπει να φτιαχνεται, για να το πω κομψα, οταν γραφει κ του απαντουν οι κοπελες. Αλλα ξερεις τι του χρειαζεται? Να βαλουν οσες μπορουν τους αντρες τους με τον δικο τους λογαριασμο, κ να του απαντησουν καταλληλως, χαχα!Βεβαια παιζει κ το ακρως αντιθετο σεναριο: Ο τυπακος να το εχει "γυρισει" αλλα δεν μπορει να ανταγωνιστει τις γυναικες ως προς τους στρεϊτ που γουσταρει κ γι' αυτο να εχει τοση χολη με το γυναικειο φυλο! Ή οπως θα ελεγε καποιος "φροϊδικος" εφαγε πορτα απο την μανα του οταν ηταν μικρος κ γι΄αυτο θελει να "καψει" τα τακουνια!;)

Παντως οι απαντησεις σας ολα τα λεφτα,χαχα:tongue:

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες! :P

Μαράκι μου, για τα βιολογικά που με ρώτησες, έχω σκοπό να τα παίρνω για όσο περισσότερο μπορέσω και τα φρούτα και τα λαχανικά. Κρεατάκι θα αγοράζω από ένα κρεοπώλη της γειτονιάς που εμπιστεύομαι και θα του λέω οτι είναι για μωρό, θα μας δίνει καλό κομμάτι πιστεύω. Ποντίκι κομμάτι δίνουμε στα μωρά αλήθεια; Το αν είναι όντως βιολογικά μπορείς να το ξέρεις μόνο αν παίρνεις τα συσκευασμένα βιολογικά τα οποία γράφουν αριθμό πιστοποίησης αλλά και ποιος αρμόδιος τα έχει πιστοποιήσει. Εγώ αυτά παίρνω έτσι είχε πει και μια παιδίατρος σε φίλη. Να προτιμάμε δηλαδή τα συσκευασμένα (επώνυμα) βιολογικά. Έχει και χύμα, αλλά δεν τα βασίζομαι τόσο... :|

Σοφάκι 2, εγώ δε θα έλεγα ότι έχω κάποιο γούρι όπως τυχερή μέρα και τέτοια συναφή... Εσύ την Τρίτη,ε;;; Όταν πέφτει Τρίτη και 13 πάλι είναι τυχερή σου εκείνη η Τρίτη;; :tongue: :tongue: :tongue:

Καλέ, ποιος είναι αυτός ο τύπος ο "ξεφράκωτος";;; Ο Ικαρος; Τι ρόλο βαράει; Είχα δει κάποια ποστ του σε μια φάση, αλλά βαριόμουνα να τα διαβάσω όλα, κουραστικός καταντούσε... Άσε που αυτό τον τρέφει και συνεχίζει το παραμύθι, οι κοπέλες που ασχολούνται και του απαντάνε... "Δουλειά δεν έχει ο διάολος" είναι το άτομο μου φαίνεται και μπαίνει και πυροδοτεί συζητήσεις και κόντρες επί παντός επιστητού! :cool:

Λιάκι, τι νέα αλήθεια με το ψάξιμο σπιτιού; Τίποτα; :? Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να βγεις με το καρότσι τσάρκα... Και για εμάς ήταν ένας από τους λόγους που μετακομίσαμε... :?

Σοφία 1, συγχαρητήρια για το πρώτο σας δοντάκιιιιι! ;) Βασικά και το πρώτο δοντάκι της παρέας! :P

Δε νομίζω βασικά να μπουσουλήσει κιόλας η μαγουλίτσα μου, όμως κάνει την κίνηση, το παλέυει... ;) Σήμερα που την έβαλα μπρούμυτα έκανε κι εμένα αυτό με τα χεράκια και ποδαράκια ψηλά λες και θα απογειωθεί! Τι γέλιο... Έχουμε κι εμείς μέλλον μπόλικο μπροστά μας για να καταφέρουμε να μπουσουλήσουμε...

Σόνια, ποια πάμπερς πήρες με 11 ευρώ; Τα baby dry; Τα είχε κι εκεί σε προσφορά;

Αλικάκι, πού είσαι κοριτσάκι; :rolleyes:

Εμείς και άλλη εγκυμοσύνη στο σόι!! Η αδερφή του Τάσου!!!!!! χαχαχα :P Κι άλλο ανιψάκι, δεν το πιστεύω! Το δεύτερο μωράκι τους είναι και πάνε πάλι μαζί με τη νύφη μου. Τα πρώτα τους είναι μόλις 2 ετών! Σήμερα έκανε τεστ και έχει πάθει σοκ. Δεν το είχαν και πολύ στο πρόγραμμα ακόμη γιατί παιδεύτηκαν πολύ με τον πρώτο τους, αλλά καλοδεχούμενο είναι! ;)

Μόλις με πήρε ο Τάσος τηλέφωνο (είναι στη δουλειά) και μου είπε πως η γυναίκα ενός συναδέλφου του είναι πάλι έγκυος και μάλιστα 3,5 μηνών ήδη. Λέω "πάλι" γιατί γέννησε ένα μήνα μετά από μένα και το μωράκι τους είναι μόλις 5 μηνών! Εννοείται πως ήταν ατύχημα... Τα αδερφάκια θα έχουν 10 μήνες διαφορά, ούτε χρόνο! Πω πω ζόρι... Και ακούστε πώς το μάθανε. Όταν είχε μια ψιλοκαθυστέρηση πήγαν στο γιατρό και δεν της έκανε υπέρηχο. Απλά με μια ψηλάφηση, τι στο καλό κατάλαβε δεν ξέρω (τι κομπογιαννίτης!) και τους λέει "δεν είσαι έγκυος, είμαι σίγουρος, τη δουλειά μου δεν ξέρω;;". Αρκέστηκαν στα λόγια του, θεώρησαν την καθυστέρηση ανωμαλία της περιόδου αλλά περίοδος άφαντη εδώ και ένα μήνα. Πήγαν πάλι για υπέρηχο να δουν τι συμβαίνει και είδαν ένα μωρό έτοιμο να γεννηθεί!! :shock: :shock: Αυχενική θα κάνουν από βδομάδα... Έλεος! Και εντομεταξύ αυτή δουλειές και σήκωμα το μωρό κανονικά, να πάθει και τίποτα στα καλά καθούμενα. Αν δεν αλλάξουν γιατρό θα είναι βλάκες... :evil:

Εγώ σήμερα το πρωί έκανα γενική και έστρωσα όσα χαλιά-μοκέτες έχουμε και θα πάρω και ένα ακόμη και είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε το χειμώνα. Όχι ότι τον προσμένουμε κιόλας, ας καθυστερήσει λίγο ακόμη να γλιτώσουμε μερικά πετρέλαια... Επίσης αγόρασα της Αθανασίας από το orchestra μια φόρμα εξόδου κοτλέ απ'έξω και φλισάκι θεομάλακο και ζεστό από μέσα μούρλια! Πολύ πολύ ζεστή και την πήρα μεγάλο νούμερο να την ευχαριστηθούμε όλο το χειμώνα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσια καλησπερα!!

Λοιπον... Οπως σας ειπα ειμαι η Αλικη, 32 χρ. και απεκτησα φετος το πρωτο μου παιδακι με φυσιολογ. συλληψη και φ.τ. Μενω σ'ενα χωριο της Ευβοιας και δυστυχως μονη...

Τι εννοω;;...ο αντρας μου ειναι ναυτικος και λειπει 8 μηνες,ερχεται καθεται κανα 2μηνο και ξαναφευγει...:-( Δυσκολη ζωη αλλα υι να κανουμε;; Αγαπιομαστε πολυ και δε μας πτωει!! Βεβαια εχω αρκετες δυσκολιες τωρα με το παιδι γιατι δεν εχω κανεναν συγγενη εδω που ειμαι. Μονο τα πεθερικα μου, που ειναι μεγαλης ηλικιας και ευτυχως τουλαχιστον που δεν νταντευω κιαυτους!!

Θηλασα περιπου 4 μηνες αλλα επειδη η μπεμπα (καλα ναναι) ετρωγε και τρωει πολυ, δεν της εφτανε κιετσι εμαθε το ξενο.

Βλεπω οτι εσεις ξεκινησατε η ξεκινατε τωρα κρεμουλες. Εμας η γιατρος μας δε μας εδωσε ακομα και μαλλον μετα τον 6ο. Λογω του οτι ειναι βαρια η μπεμπα.

Να σας κανω καποιες ερωτησουλες???

1. Εχω αρχισει και κουραζομαι παρα πολυ να τη ταιζω αγκαλια θα μπορουσα να τη ταιζω στο ριλαξ?? εσεις το κανετε??

2. Εχετε καμια ιδεα για πρακτικο ντουζακι?? Εχω ενα σα καρεκλακι που με βοηθησε αρκετα ως τωρα αλλα λογω μικρου χωρου και ντουζιερας(που εχει το μπανιο μας) αρχιζει να μη με βολευει πολυ τωρα με μεγαλωνει η μικρη.

3. Κολονιτσα βαζετε καθολου?? Ειδα μια της προδερμ στο σουπερ και την πηρα. Της βαζω στα ρουχαλακια.

Ελπιζω να μη σας κουρασα...

Πολυ χαιρομαι που σας γνωρισα!!!!!!! :-D:grin:

κοριτσιαααααααα καλησπερα,

χαθηκα χτες γιατι γυρνουσαμε βολτουλες,λιγο δουλιτσες λιγο επισκεψεις δεν προλαβα...αχ εβγαλε εναν ηλιο σημερα που πηρανε φωτια τα πλυντηρια χα χα...η μπεμπουλα μου εχει αρχισει τις τελευταιες μερες και μου ξυπναει τη νυχτα για να φαει,εχει να το κανει απο δυο μηνων τοσο συχνα,αλλο μια φορα στο τοσο...αχ αντε να δουμε αποψε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εχει τελη φαγουρα στα ουλα και οτι βρει το βαζει με μανια στο στομα και συχνα κλαιει αν την ακουμπησει κατι στα ουλακια,μαλλον ετοιμαζομαστε...δεν μαφηνει να δω η σκατουλα χι χι χι

αλικη καλως ηρθες στην παρεα:D,εγω ειμαι η αγγελικη απο κερκυρα ειμαι η πιο καινουρια στη παρεα αλλα τωρα που ηρθες εγινα και εγω παλια χα χα...να σου ζησει η κορουλα σου...εγω εχω μια μπεμπουλα που γεννηθηκε με καισαρικη στις 03-05 (ιδια μερα με την αθανασια της ελενης) εχω ξετρελαθει μαζι της και την λατρευω οσο τιποτα αλλο(αχ συγκινηθηκα παλι,ατιμες ορμονες),τη θηλαζω και πινουμε το βραδυ λιγο ξενο γαλατακι,επισης τρωμε 2 γευματα τη μερα ενα φρουτοκρεμα και ενα ρυζαλευρο βανιλια...

ελενιτσα με το καλο να ρθει και το αλλο ανιψακι,τι χαρα!!!μεγαλωνει η οικογενεια και θα εχει παρεα και το κοριτσακι σου μπολικη...σχετικα με τα κιλακια που λες εμας η παιδιατρος μας ειπε οτι καλο ειναι να ειναι "παχουλα"(εννοω μπαμπατσικα) το πρωτο χρονο ζωης του τα παιδια και σε καμια περιπτωση δεν κανουμε διαιτα γιατι δεν τρωει και κατι να του κοψουμε,απο το χρονο και μετα που αρχιζει και τρωει διαφορες κουταμαριτσες πρεπει να προσεχουμε τη διατροφη...απο την αλλη και εμεις μαλλον μια γιουρτι και μια κρεμα θα τρωμε τα απογευματα,αναλυτικοτερα την τριτη...αχ δεν εχουμε βεροπουλο γμτ:evil:...αμα εντοπισεις τιποτα αλλο εσυ που εισαι γατα πες μας:tongue:...καλε αλατακι απαγορευεται δεν βαζουμε στο φαγακι μεχρι τα δυο νομιζω...εμεις εχουμε την τριτη απογευμα παιδιατρο καιεχω αγωνια,χωρις λογο ετσι:rolleyes: γαλα θα ξαναρωτησω παλι τη δευτερα γιατι αυτο το frizomel που μας ειπε δεν μου πολυαρεσει:rolleyes:

μαρακι αχ ευτυχως δεν ειχε τιποτα ο μπεμπουλης τελικα...μια χαρα για τη βαφτιση ολα πληρωμενα λοιπον,εμεις απο την αλλη ολα εμεις γιαυτο και σκεφτομαι να κανω μονο εκκλησια:rolleyes: εξαλλου καναμε γλεντι στο γαμο:rolleyes:

βιολογικα παιρνω και εγω μας το ειπε η παιδιατρος οτι μεχρι να μεγαλωσει λιγο καλο ειναι να παιρνουμε βιολογικα ,τα φρουτακια που τρωμε μεχρι στιγμης βγαινουν περιπου 15 ευρω για 15 μερες δηλαδη 30 ευρω το μηνα.απο το βασιλοπουλο τα παιρνω συσκευασμενα τωρα αν μας κοροιδευουν τι να πω...:confused:

κατερινακι ευχαριστω για τις ευχες...αχ το μπομπιρακο περαστικουλια του,εσυ σαν δευτερομανουλα τα λες ηρεμα οι αλλες να δω τι θα καναμε,να χουν την υγεια τους τα μωρακια μας γιατι ειναι κριμα τοσο μικρουλια να ταλαιπωρουνται...:(.... αχ ωραια που εχετε κοτουλες εχει και ο μπαμπας μου και ανυπομωνει να φαει η μπεμπουλα αυγα η κοτα :D

λιακι συγχαρητηρια και απο μας πρωτον για τον υπνο και δευτερον για τη σουπιτσα...μπραβο στο δημητρακη!!! και εμας η παιδιατρος μας ειχε πει οτι οτι καινουριο προσθετουμε το προσθετουμε ενα καθε φορα...ετσι μου ειχε πει και στο θηλασμο και για να φαω κανονικα εκανα τρεις μηνες:mad::mad::mad:

σοφουλα(σισι) πως τα καταφερνεις τοσο καλα με τις δουλειες ουαου εχω παθει σοκ,εγω ειμαι ανεπροκοπη ουτε τα πιατα δεν μπορω να πλυνω με τη μπεμπα χα χα ...μηπως σε ματιασανε στη βολτα και εχεις χασμουρητο????Συγχαρητηρια για το δοντακι!!!!αχ μωρε το ζουζουνακι θα ταλαιπωρηθηκε!!!

σονια σιγα καλε μωρο παιδι ειναι επιτηδες το εκανε???? εγω μην σου πω οτι θα εβγαζα και μια φωτογραφια τη πρωτη ζημια της κορης μου για να την θυμαμαι κιολας χα χα...δεν θα τη λεω αλλο σταχτοπουτα θα τη λεω ζημιαρα γυναικα μεχρι να κανει κατι καινουριο...:tongue:

σοφακι με γεια το συνολακι!!!κουκλα μανουλα θα εισαι!!!ειναι ολα ετοιμα για τη βαφτιση?λοιπον εγω αν και προληπτικη, οχι πολυ αλλα ειμαι σε μερικα πραγματα, δεν εχω τυχερη μερα εχω αριθμο το 8,δεν ξερω γιατι αλλα μ'αρεσει...

φιλακια σε ολες

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Πεταλουδιτσα, τι ομορφο μπουμπουκακι ειναι αυτο που εχεις!!!

Αχ θελω να φιλησω μαγουλακια!!!

Εμενα το δικο μου τωρα κοιμαται..

αληθεια εσας κοριτσια τι προγραματακι εχει στον υπνο??

Εμενα κοιμαται κατα τις 10 και ξπναει γυρω στις 8 με γλυκες φωνουλες!!

Κοριτσια καλησπερα!!

Λοιπον... Οπως σας ειπα ειμαι η Αλικη, 32 χρ. και απεκτησα φετος το πρωτο μου παιδακι με φυσιολογ. συλληψη και φ.τ. Μενω σ'ενα χωριο της Ευβοιας και δυστυχως μονη...

Τι εννοω;;...ο αντρας μου ειναι ναυτικος και λειπει 8 μηνες,ερχεται καθεται κανα 2μηνο και ξαναφευγει...:-( Δυσκολη ζωη αλλα υι να κανουμε;; Αγαπιομαστε πολυ και δε μας πτωει!! Βεβαια εχω αρκετες δυσκολιες τωρα με το παιδι γιατι δεν εχω κανεναν συγγενη εδω που ειμαι. Μονο τα πεθερικα μου, που ειναι μεγαλης ηλικιας και ευτυχως τουλαχιστον που δεν νταντευω κιαυτους!!

Θηλασα περιπου 4 μηνες αλλα επειδη η μπεμπα (καλα ναναι) ετρωγε και τρωει πολυ, δεν της εφτανε κιετσι εμαθε το ξενο.

Βλεπω οτι εσεις ξεκινησατε η ξεκινατε τωρα κρεμουλες. Εμας η γιατρος μας δε μας εδωσε ακομα και μαλλον μετα τον 6ο. Λογω του οτι ειναι βαρια η μπεμπα.

Να σας κανω καποιες ερωτησουλες???

1. Εχω αρχισει και κουραζομαι παρα πολυ να τη ταιζω αγκαλια θα μπορουσα να τη ταιζω στο ριλαξ?? εσεις το κανετε??

2. Εχετε καμια ιδεα για πρακτικο ντουζακι?? Εχω ενα σα καρεκλακι που με βοηθησε αρκετα ως τωρα αλλα λογω μικρου χωρου και ντουζιερας(που εχει το μπανιο μας) αρχιζει να μη με βολευει πολυ τωρα με μεγαλωνει η μικρη.

3. Κολονιτσα βαζετε καθολου?? Ειδα μια της προδερμ στο σουπερ και την πηρα. Της βαζω στα ρουχαλακια.

Ελπιζω να μη σας κουρασα...

Πολυ χαιρομαι που σας γνωρισα!!!!!!! :-D:grin:

αλικη μου πω πω,ηρωιδα εισαι!!!αλλα οπως λες η αγαπη ολα τα αντεχει,μπραβο σου πραγματικα...εγω σε καταλαβαινω γιατι ειμαι παιδι ναυτικου και παντα η μανα μου φανταζε στα ματια μου ως ηρωιδα και τωρα που ειμαι παντρεμενη ενα βραδυ να ειναι βραδινος ο αντρας μου με πιανει τετοια ανασφαλεια που δεν μπορω να κοιμηθω και τοτε σκεφτομαι τη μανα μου και λεω πως αντεχε τοσα χρονια!!!τωρα εχει βγει σε συνταξη ο μπαμπας μου και ειναι επιτελους μαζι,νεοι ειναι ακομη 53 ο μπαμπας 47 η μαμα!!!!

στις ερωτησεις σου: 1βαζε ενα μαξιλαρακι κατω απο το παιδι και ακουμπα τη πανω,αλλα στο ριλαξ μονο νερακι της δινω οταν την ταϊζω,τωρα θα παρουμε καρεκλακι,το γαλατακι μονο αγκαλια,αν και μετα τις στερεες την παιρνω αγκαλια και τη χαίδευω γιατι διαβαζα οτι τα παιδια που θηλαζουν τους λειπουν τα χαδια οταν περναν στις στερεες.

2 εγω της εχω ενα μπανιερακι(σα μεγαλη λεκανη,πλαστικο) που εχει επιπλεον καθισματακι και σταθεροποιειται,τωρα που θα μαθει να καθεται καλα θα την κανω καθιστη μεσα στο μπανιερακι...εσυ αυτο το καθισματακι που λες που το ακουμπας?

3 κολονιτσα δεν της βαζω,λατρευω αυτη τη μωρουδιλα που μυριζει....της βαζω κρεμουλα σε ολο το σωμα μετα το μπανιο...της εβαζα της frezyderm αφρολουτρο και κρεμουλα αλλα εφοσον δεν παρουσιασε κατι δερματικο οταν μπηκαμε στον εκτο ειπα στη γιατρο να παρω κατι πιο οικονομικο και μου ειπε proderm η fissan

ποτε γεννησες δε μας ειπες?εσυ απο ευβοια εισαι?ρωτα οτι θες εδω τα αναλυουμε ολα:D

Πεταλουδιτσα, τι ομορφο μπουμπουκακι ειναι αυτο που εχεις!!!

Αχ θελω να φιλησω μαγουλακια!!!

Εμενα το δικο μου τωρα κοιμαται..

αληθεια εσας κοριτσια τι προγραματακι εχει στον υπνο??

Εμενα κοιμαται κατα τις 10 και ξπναει γυρω στις 8 με γλυκες φωνουλες!!

και εμενα κοιμοταν 10 με 8,τωρα μου το πηγε 9 με 7,αχ λες επειδη αλλαξε η ωρα :rolleyes::confused::rolleyes::confused:

και τωρα τελευται οπως ειπα παραπανω μου ξυπναει στις 3 και θελει να φαει...μεγαλωνει:rolleyes:

το πρωι φτανει στα μισα της κουνιας κολλαει τη μουριτσα στα καγκελα και με περιμενει να ξυπνησω,που και που γυρναει μπρουμυτα και με φωναζει,μια φορα ειχα το προσωπο μου κολλημενο στα καγκελα και μου ετρωγε τη μυτη χα χα χα

ελενη πω πω τι συμβαινει στο κοσμο...ψηλαφιση αλλο και αυτο...επειγοντως αλλαγη γιατρου!!!με γεια το φορμακι εξοδου καλοφορετο αλλα οπως ειπες ας αργησει λιγο...αληθεια τι νουμερο της παιρνεις???εμεις τωρα φοραμε το 9-12 και τωρα μου εφερε ο μπαμπας μου μερικα 12-14 νομιζω...αλλα δεν τη βλεπω να βγαζουμε το χειμωνα με το 9-12

Αλικάκι, καταλαβαίνω τις δυσκολίες που περνάς μόνη με το μωρό... Είναι σίγουρα ζόρι να μεγαλώνεις ένα παιδί ουσιαστικά μόνη σου, δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ! :confused: Οι γονείς σου δεν είναι κοντά να έχεις παρέα και βοήθεια; Αν μένουν μακριά, γιατί δεν μετακομίζεται κοντά τους; Τότε όλα θα σου φαίνονται ευκολότερα νομίζω... :rolleyes: Όταν είχαμε ακόμη σχέση με τον άντρα μου, είχε φύγει για 5 μήνες αποστολή στο Αφγανιστάν και ακόμη θυμάμαι το πόσο λείπαμε ο ένας στον άλλο.... :cry: Πόσο μάλλον να έχεις και παιδί να φροντίζεις. Από την άλλη είναι μια παρέα και μια παρηγοριά και αυτό. Είναι το μωράκι σας που σας ενώνει! ;) Υπομονή κοπέλα μου, πότε τον περιμένεις τον ξενιτεμένο; ;) Ε, ρε γλέντια κάθε φορά που έρχεται,ε;;; :D

Στις ερωτήσεις σου τώρα...

1. Συμφωνώ με την Αγγελικούλα. Εγώ βάζω ένα μαξιλάρι κάτω από το αριστερό μου χέρι με το οποίο την κρατάω και με το δεξί την ταΐζω. Δεν κουράζομαι καθόλου έτσι... :rolleyes:

2. Εμείς με τον άντρα μου έχουμε βρει ένα πολύ πρακτικό τρόπο για το μπανάκι της, αλλά δεν τον αναλύω γιατί χρειάζονται δύο άτομα και τζάμπα θα σε κουράσω.

3. Κολονίτσα όχι, ούτε εγώ της βάζω. Μερικές φορές, όχι πάντα όσο να΄ναι χημικά είναι αυτά, της απλώνω στο σωματάκι ενυδατική κρεμούλα της frezyderm. Κολονίτσα αργότερα, ας απολαύσουμε τη μωρουδίλα για όσο ακόμη υπάρχει! ;)

Αγγελική μου, αύριο γίνονται τα αστεράκια μας 6 μηνών ακριβώς!! Ρώτα τη γιατρό σας για το γάλα hipp. Κι εγώ αυτό θα κάνω.. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...