Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 3

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Κατερινάκι περαστικά στο γιωργάκη που είναι αρρωστούλης, κολλάει από το Χρήστο από το σταθμό μάλλον και σαν πιο ευαίσθητος την πατάει. Λείπει κι ο σύζυγος και θα είσαι όλη μέρα σταντ μπάι εσύ, ξέρω κι εγώ με το δικό μου αντρούλη, έχει αρχίσει τελευταία πάλι και πάει συνέχεια στο αγωνιστικό, μια οι αγώνες, μια να το επισκευάσουν, κι εγώ σπίτι με τα παιδιά..ουφ!

Ναι τα ρούχα των παιδιών τα τέλειωσα, έκανα και τις ντουλάπες με την ευκαιρία, τα ντουλάπια της κουζίνας, τους τοίχους, δεν άφησα τίποτα, θα στρώσω και τα χαλιά τώρα και είμαι κομπλέ.

Λιάκι μπράβο που έστρωσε ο Δημητράκης έτσι με τον ύπνο, φτου φτου!

Πιστεύω σιγά σιγά να μην ξυπνάει και τόσο συχνά για φαγητό το βράδυ!

Ελενίτσα πολύ ωραία το σάιτ που εβαλες, έχει χρήσιμες συμβουλές!

Μαράκι όλα καλά με το αυτάκι του μικρού ε, δεν θα ήταν κάτι ανησυχητικό μάλλον αφού δεν το ξαναέπιασε, ευτυχώς.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου, μεγάλη επιτυχία το μεσημεριανό μας!!!

ξετρελάθηκε ο Δημητράκης, ήταν το πρώτο φαγητό που το έφαγε όλο με τη μία χωρίς να αναγουλιάσει!!!

βέβαια από εμφάνιση είναι μια αηδία και μισή, αλλά από γεύση είναι όντως πολύ νόστιμο!μου βγήκε 2 μερίδες, έβαλα περίπου 100γρ. μοσχάρι, 1 καρότο, 1κολοκυθάκι, λίγο σέλινο, 2 μικρές γλυκοπατάτες, έβρασα πρώτα το μοσχάρι για 40 λεπτά και μετά έβαλα και τα λαχανικά άλλα 20 λεπτά, σύνολο μια ώρα, αύριο θα φάμε το υπόλοιπο και ξανά μεθαύριο μαγείρεμα;););)

HDfQp3.png

Τι κανετε κοριτσια???

Μολις κοιμηθηκε το αγγελουδι μουυυυυυυυυυ!!!!!!:)

Σημερα το απογευμα δεν τον κοιμησα τον κρατησα επειτηδες ξυπνιο και τον κουρασα αρκετα με παιχνιδια και ζουζουνιες.... για να δουμε πως θα κοιμηθει τη νυχτα:rolleyes: Ελπιζω σιγα σιγα να σταματησει να ξυπναει.

Σοφακι ευτυχως δεν ξαναπαραπονεθηκε για το αυτακι του. Μακαρι να ηταν αυτο μονο!!! Μπραβο ρε θηριο που τα προλαβαινεις ολα με δυο παιδια... Εγω χαλια λεω να στρωσω οταν γυρισουμε απο Γερμανια να ειναι και καθαρα γιατι ο μικρος τον Ιανουαριο πιστευω να μπουσουλαει. Κριμα να τα στρωσω απο τωρα αφου θα λειπουμε. Θα αφησω τα καλοκαιρινα να μην ειναι και τελειος "γυμνο" το σπιτι...

Ελενη μου ποτε εχετε παιδιατρο? ρωτα την για απογευματινο και πες μας. Καλα ειναι να ανταλασουμε αποψεις-ιδεες για το θεμα του φαγητου;)

Κατερινιω 14 Νοεμβριου φευγω. Πιστευω να καταλαβες ετσι πως το εγραψα για τον τραχανα... Εσυ τον προσθετεις μαζι με αλλα λαχανικα? και πως γινεται, σαν σουπα??? Εγω τον τραχανα τον ξερω σκετο αντε βαρια με φετα μεσα (αν ειναι ο ξινος τραχανας) γι'αυτο ρωταω.... να περνω ιδεες;) η ποικιλια στη διατροφη του παιδιου καλο κανει!!!:).......... Αντε βρε περαστικουλια και κουραγιο... τοσες ωρες μονη πως την παλευεις????:rolleyes:

Καλο βραδυ κοριτσια και καλη μας ξεκουραση!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Κορίτσια μου, μεγάλη επιτυχία το μεσημεριανό μας!!!

ξετρελάθηκε ο Δημητράκης, ήταν το πρώτο φαγητό που το έφαγε όλο με τη μία χωρίς να αναγουλιάσει!!!

βέβαια από εμφάνιση είναι μια αηδία και μισή, αλλά από γεύση είναι όντως πολύ νόστιμο!μου βγήκε 2 μερίδες, έβαλα περίπου 100γρ. μοσχάρι, 1 καρότο, 1κολοκυθάκι, λίγο σέλινο, 2 μικρές γλυκοπατάτες, έβρασα πρώτα το μοσχάρι για 40 λεπτά και μετά έβαλα και τα λαχανικά άλλα 20 λεπτά, σύνολο μια ώρα, αύριο θα φάμε το υπόλοιπο και ξανά μεθαύριο μαγείρεμα;););)

Λιακι μπραβο στο αστερακι σου!!!

Εσυ τα εβαλες ολα μαζι απο την πρωτη μερα?

Εμενα ο παιδιατρος μας ειπε πρωτα μονο πατατα με ελαιολαδο, μετα προσθετω καροτα και αλλα λαχανικα σταδιακα και τελος θα βαλω για αρχη 20-30 γρ. κρεας και θα αυξησω την ποσοτητα σταδιακα. Μου τονισε οτι καθε μερα θα προσθετω μονο ενα καινουργιο τροφιμο για να βλεπουμε αντιδρασεις...

Τελικα καθε γιατρος εχει τη δικη του τακτικη...:confused: Ας τους εμπιστευτουμε....

Αντε ωραια κανατε την αρχη!!!!!:P

Μπράβο στο νινι σου Λια μου,εμείς αργουμε ακόμα,15 Νοεμβρίου έχουμε εμβόλιο και θα μας πει για φαγακι.

Ηταν εύκολο να τα μαγειρεψεις;;; Εγω κορίτσια δεν ξέρω να μαγειρεύω,και ο άντρας μου περιμένει πως και πως να μαγειρεψω για το μωρο για να φάει και αυτός!!

Εμείς κορίτσια κάναμε την πρώτη ζημιά σήμερα,πήγαμε βόλτα στη Γλυφάδα και κατσαμε για φαγητό σε μια ταβέρνα,είχα το μωρο μπροστά στα πόδια μου και όταν σηκώθηκαμε να φύγουμε ειχε πιασει το τραπεζομαντηλο,εγω δεν την πήρα χαμπάρι και όπως προχωρησα ακούω ένα θόρυβο και όλα τα πιάτα κάτω,πωπω ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιει!! Είχαν και πολυ δουλεια εκείνη την ώρα η σερβιτόροι και τρεχανε πάνω κάτω και μολις έγινε αυτο μας κοιταξαν με έναν τροπο,αστα να πανε!!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Λιάκι, μια χαρά τα πήγατε!! Λογικό μωρέ να του αρέσει περισσότερο η αρμυρή κρεμούλα... Πού να μην αναγουλιάσει το δόλιο με το φρούτο, βγαίνει αρκετά γλυκιά η φρουτόκρεμα και τα αηδιάζει από ένα σημείο και μετά, τα λιγώνει! :? Ενώ το φαγητάκι που είναι αρμυρό αλλιώς το χορταίνει το μωρό, οι κουταλιές κατεβαίνουν πιο εύκολα όσο να πεις! :rolleyes: Τη μερίδα που περίσσεψε τη φύλαξες στο ψυγείο φυσικά,ε; Για το ζέσταμα σου είπε ο γιατρός τον τρόπο; Εννοώ, αν είπε κάτι για το φούρνο μικροκυμάτων ή απλό ζέσταμα σε κατσαρολάκι. :rolleyes:

Μαράκι μου, πολύ λάου λάου σας το πάει το μεσημεριανό ο γιατρός σας... Υπερβολικό το βρίσκω που σου τόνισε να βάζεις ένα ένα τα λαχανικά... Άντε κρέας να βάλουμε μετά από λίγες μέρες και στην αρχή να τους φτιάχνουμε χορτόσουπα λογικό φαίνεται, αλλά να του φτιάξεις για αρχή σκέτη πατάτα; :? Μετά καρότο, μετά κολοκυθάκι και όλα αυτά σταδιάκα; Χμμ... Μην τον κρίνω κιόλας τον άνθρωπο, γιατρός είναι απλά πολύ φοβούνται και δεν θα έπρεπε μου φαίνεται... Πάντως οι διαφορές στις οδηγίες που δίνουν είναι μεγάλες. Σίγουρα πρέπει να τους εμπιστευόμαστε, δεν το συζητώ, απλά καμιά φορά είναι λίγο υπερβολικοί όπως ο δικός σας με τα λαχανικά και η δικιά μας που είναι της υγιεινής και μάλλον θα μας τα πρήξει!!! χαχαχαχ :tongue: Καλά θα κάνεις που θα στρώσεις το σπίτι αφού γυρίσετε για να είναι και καθαρά! Θα το σβαρνίζει ο μικρός σου μέχρι τότε!!!!

Εγώ όσον αφορά το φαγητό θα έχω σαν γενικό οδηγό τη γιατρό μας για τα βασικά, αλλά από εκεί και πέρα έχω σκοπό να δοκιμάσω και άλλες συνταγές (από το βιβλίο που έχω και είναι ειδικό για τη διατροφή του μωρού, τα λέει πολύ ωραία) και συνδυασμούς όσο περνάει ο καιρός για να μαθαίνει το παιδί και διαφορετικές γεύσεις και να μη σκυλοβαριέται τα ίδια και τα ίδια.... Και σε άλλα φόρουμ που διάβασα αυτό κάνουν πολλές μανούλες, έχουν βιβλία με συνταγές, παίρνουν ιδέες και μια χαρά! Στα λογικά πλαίσια φυσικά και αφού περάσει το στάδιο προσαρμογής στο μεσημεριανό και απογευματινό. :rolleyes:

Σοφάκι 1, μπράβο θηρίο που φέρνεις βόλτα όλο το σπίτι με τα δυο σου μικρούλια παρέα! Εμείς έχουμε δρόμο ακόμη για εκπαίδευση... Αύριο π.χ. που θέλω να κάνω γενική πρέπει οπωσδήποτε να μου κρατήσει ο άντρας μου την Αθανασία, αλλιώς πού!! :shock:

Σόνια, ωχ.... Τους την έφερε η μικρή σου,ε;; Τους αγγάρεψε!!! χιχιχι :tongue: Τι να κάνουμε, μωρό είναι θα την κάνει τη ζημιά του... Καταλαβαίνω όμως την αμηχανία σου εκείνη την ώρα! Κι εγώ άστα να πάνε θα ένιωθα... :rolleyes:

Εμείς σήμερα πήραμε σβάρνα τα σούπερ μάρκετ με την εξής σειρά: Πρώτα Βερόπουλο για τα pampers σε προσφορά (πήρα 2 πακέτα), μετά στο lidl για βαμβάκι που παίρνω από εκεί για την Αθανασία και με έχει βολέψει και κανα 2 άλλα ψιλά και τέλος στο Σκλαβενίτη από όπου σηκώσαμε όλη τη μαναβική!!! :shock: Προμηθεύτηκα βιολογικά φρούτα που μου τελείωναν για την κρεμούλα μας, αλλά και βιολογικά λαχανικά για το φαγητάκι που θα ξεκινήσουμε από Τρίτη λογικά αφού Δευτέρα έχουμε γιατρό. ;) Όσο το σηκώνει η τσέπη μας ακόμη θα της παίρνω βιολογικά, όσο να'ναι είναι κάπως καλύτερα από τα απλά. Πήρα και πορτοκάλια (και αυτά βιολογικά) γιατί θα της βάζω μισό στημένο στη φρουτόκρεμα από μεθαύριο που θα μπούμε στον 7 μήνα.

Τη βάζω τη μπουμπού μου μπρούμυτα και κάνει την κίνηση να μπουσουλήσει, σκουντάει με τα ποδαράκια, αλλά μένει ακόμη στο ίδιο σημείο! :tongue: Δεν συγχρονίζει ακόμη χεράκια - ποδαράκια... :rolleyes: Δε θέλει όμως πολύ λογικά αν και είναι τεμπελίτσα...Με το λίγο που θα κουραστεί αμέσως αρχίζει να ξεροβήχει (έτσι αρχίζει η γκρίνια μας από τότε που γεννήθηκε! :tongue: ) και να φωνάζει.. χαχαχα

Η νύφη μου άκουσε σήμερα καρδούλα (τι χαρά!) και όλα καλά μέχρι στιγμής! :P Της έδωσε γεννητούρια μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου..

Αυτά κοπελίτσες μου! Φιλάκια πολλά και καλή ξεκούραση! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοπελιες τι κανετε, μου λειψατε:tongue:!

Λοιπον συντομα, χθες πρωι εφυγα για το πατρικο μου αφου ειχα ηδη βαλει τα μισα πληντυρια (ετσι για εκδικηση στο παλιομηχανημα), καλυψα ολες τις επιφανειες κ ψεκασε ο Τασος. Συνδυασα κ ψωνια κ τελικα βρηκα τοπακι μετα απο πολυ ψαξιμο στα massimo dutti ενα εκρου ωραιο κ φθηνο για το συγκεκριμενο καταστημα. Οποτε ολοκληρωσα το λουκ, μου εφυγε η εγνοια. Γυρισαμε σημερα το απογευματακι με την μπεμπα, οπου επιτελους καθοταν στην μαμα μου κ στον μπαμπα μου ευχαριστα τους γελουσε κ τους πειραζε κιολας, επιτελους:D! Ειχαμε προοδο κ με το καροτσακι που δεν καθοταν ποτε, αυτες τις 2 μερες οχι μονο καθισε αλλα την πηρε κ ο υπνος δυο φορες (βεβαια με λιγη γκρινια αλλα το παραβλεπω;)).

Με τον υπνο δεν ηθελα να κανω την μεθοδο γιατι η γιαγια μας θα μας την "ελεγε" για τα καλα αν ακουγε την μπεμπα που κλαιει ακομα καμποσες φορες μεχρι να κοιμηθει,(βεβαια δεν παιδευτηκε κιολας με τον υπνο της να δει την "γλυκα":rolleyes:). Παντως σημερα που την ξαναδοκιμασα με την μεθοδο εκλαψε-γκρινιαξε πολυ λιγο κ χαιρηκα.Λια, πολυ ενθαρυντικα κ ευχαριστα νεα του Δημητρακη που τωρα τα παει τελεια, κ εμεις αυτο ελπιζουμε!!

Αγγελικη, καλο το κολπο με το χλιαρο νερακι, θα το εχω υποψη μου σε περιπτωση που κ η δικια μου κανει κολπα με το νερο!

Σοφακι χρυσοχερα κ εσυ (βρε μεχρι κ τους τοιχους καθαρισες? μου θυμιζεις την μαμα μου, εγω που τετοια προκοπη?), πως καταφερνεις κ τα προφταινεις ολα? Ο Αρης σε βοηθαει, τα πρωϊνα ειναι σπιτι? Αν επιτρεπεται τι αγωνες εννοεις ειναι οδηγος σε αγωνιστικα αυτοκ. ή εγω καταλαβα οτι να 'ναι?

Μαρακι με το καλο τα ψωνια σας για το φαγητο του μπεμπακου (αληθεια εσεις πως θα τον βαφτισετε, μας ειχες πει?δεν θυμαμαι).Αντε κ πλησιαζουν οι μερες να δειτε την γιαγια:tongue:!

Κατερινα μου περαστικα στον κακομοιρο τον Γιωργακη, ρε γμτ δεν προφταινει να γινει καλα κ τον ξανακολλαει ο Χρηστος σου απο τον παιδικο, αργοτερα ομως θα ειναι πολυ καλυτερα ο μικρουλης οταν θα παει κ αυτος παιδικο θα εχει καλο ανοσοποιητικο;)!Αχ, κ τα αντιμετωπιζεις ολα μονη σου αυτη την περιοδο εε, κουραγιο μανααα!!

Σονια, μην το σκεφτεσαι καθολου σαν ζημια, αν σε ξανακοιταξουν αλλη φορα ετσι, κοιτα τους κ εσυ με αυστηρο βλεμμα κ πες τους "εχω κατι?" (κανε την ανηξερη). Στον λογαριασμο που πληρωνουμε το κουβερ συμπεριλαμβανονται ολα, απο το νερο κ το ρευμα που χαλανε στο πληντ. πιατων, μεχρι κ την αντικατασταση σερβιτσιων που τυχον χρειαστει να αλλαξουν. Αντε γιατι σε περιοδο κρισης κ μονο που τους κανατε την τιμη να τους αφησετε τα λεφτακια σας θα επρεπε να σας ανοιξουν κ την πορτα την ωρα που φευγατε!

Αντε παω κ εγω να την πεσω κοριτσια γιατι ειχαμε ξυπνησει κ νωρις, μου λειψατε (το ξαναειπα?),φιλια πολλα..!

bkPSp3.png

καλησπερα σας!!!

ελπιζω να θελετε ενα ακομα μελος στην παρεουλα σας ε;;;

ειμαι η αλικη και εχω ενα γλυκο κοριτσακι του Μαίου!!! το πρωτο μας παιδακι. περασα ενα ζορι στην αρχη(με κολικους κ αυπνιες) αλλα τωρα ολα πανε μια χαρα.. ειναι και φαγανουλα!!! 9 κιλα!!!!

εχω χαρει που υπαρχει αυτη η παρεα! δε φανταζεστε ποσο καλο μου κανει!!!

σας φιλω!!!

Γεια σου Αλικη (ωραιο οναμα!) καλως ηλθες στην παρεουλα μας που χαιρομαστε που πληθαινει!:tongue::tongue:

Να σας ζησει η κορακλα σας,παντα υγειης κ ευτυχισμενη να την δειτε μεχρι τα βαθια σας γεραματα!:D

Ειμαι η Σοφια (η Νο.2 γιατι ειμαστε 2) κ εχω κ εγω ενα κοριτσακι (26/05 ειμαστε μαλλον οι πιο μικρες, εσυ ποτε γεννησες?). Ειμαι απο Αθηνα κ μενω Σχινια (εξοχη,χαχα).

Απο κολικους δεν ξερω αλλα απο πονακια στο εντερο αν δεις στο καφε μας εδω, εχουμε μπολικα (λογω αλλεργιας στο αγελαδ.). Ααα, κ εμεις εχουμε βαρβατο θεμα με τον υπνο (λαγοκοιμαται, ξυπναει πολλες φορες, θελει πιπιλα-μαμα, το παλευουμε να το καλυτερεψουμε).

Αυτα για αρχη, θα σε βομβαρδισουμε σιγσ-σιγα με ερωτησεις,χαχα!

Ελενη, ξεκινησε κ η Αθανασιτσα να θελει να βολταρει,εεε? Εχουν πλακα κ η δικια μου σερνεται σαν σκουλικακι κ τουρλωνει καμια φορα το πωπουδακι κ της ριχνω καμια στο παμπερς:tongue::tongue:.Τωρα που ειπα παμπερς θα κοιταξω αυριο μηπως δω στον Βεροπουλο γιατι κ εμενα τελειωνουν αυτα που ειχα παρει απο αμαζον κ δεν εκανα αλλη παραγγελια.

Αν διαβασεις κατι αρκετα ενδιαφερον με το βιβλιο, μοιρασου το μαζι μας!

Αντε κ με το καλο το ανηψακι, τον Ιουνιο λοιπον, θα ανυπομονειτε!

bkPSp3.png

καλησπερα σας!!!

ειμαι η αλικη και εχω ενα γλυκο κοριτσακι του Μαίου!!! το πρωτο μας παιδακι. περασα ενα ζορι στην αρχη(με κολικους κ αυπνιες) αλλα τωρα ολα πανε μια χαρα.. ειναι και φαγανουλα!!! 9 κιλα!!!!

σας φιλω!!!

Καλωσήρθες μαγιομανούλα!!!!! :P :p :P

Φυσικά και χωράς στο παρεάκι μας... Εδώ εμείς τα λέμε καθημερινά (δεν ξέρω αν μας έχεις διαβάσει καθόλου) και μοιραζόμαστε όοολες τις αγωνίες και τις χαρές! Τώρα είμαστε στη φάση που ανταλλάσουμε απόψεις περί των στερεών τροφών που ξεκινήσαμε όπως κι εσύ θα έχεις ξεκινήσει φαντάζομαι! :rolleyes: Έχουμε και 3 έμπειρες δευτερομανούλες που μας συμβουλεύουν καταλλήλως! ;)

Εγώ είμαι η Ελένη από Θεσσαλονίκη (μένουμε όμως με τον άντρα μου Πειραιά λόγω δουλειάς) και γέννησα με καισαρική την Αθανασία μου (τη βαφτίσαμε στις 30 Σεπτεμβρίου) στις 3 Μαίου! Απλά η ωραιότερη μέρα της ζωής μου!!! :P

Εσύ Αλικάκι που έχεις και πολύ ωραίο όνομα πες μας λίγα για σένα να σε μάθουμε... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ελενη, ξεκινησε κ η Αθανασιτσα να θελει να βολταρει,εεε? Εχουν πλακα κ η δικια μου σερνεται σαν σκουλικακι κ τουρλωνει καμια φορα το πωπουδακι κ της ριχνω καμια στο παμπερς:tongue::tongue:.Τωρα που ειπα παμπερς θα κοιταξω αυριο μηπως δω στον Βεροπουλο γιατι κ εμενα τελειωνουν αυτα που ειχα παρει απο αμαζον κ δεν εκανα αλλη παραγγελια.

Αν διαβασεις κατι αρκετα ενδιαφερον με το βιβλιο, μοιρασου το μαζι μας!

Αντε κ με το καλο το ανηψακι, τον Ιουνιο λοιπον, θα ανυπομονειτε!

Γεια Σοφούλα 2!! Κι εμάς μας έλειψες κοριτσάκι μου!! :rolleyes:

Τέλεια που βρήκες το ταίρι της φουστίτσας, ξέγνοιασες!!! Άντε μπήκε και ο Νοέμβρης (ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, δεν είπαμε!!) και είναι ο μήνας σας!!! Με το καλό να βαφτίσετε την κουκλίτσα σας!!

Αχ, φτου και ξου ξου στις παλιοσαρανταποδαρούσες!!! :evil: Ελπίζω αν υπήρχε καμία ακόμη να εξοντώθηκε!!

Μπράβο ακούω πολλές προόδους απο τα μωράκια της παρέας! Κοιμήθηκε στο καρότσι το κοριτσάκι σου λίγο πριν τη βάφτιση, τι άλλο θες;; Εκεί θα την έχεις στην ταβέρνα, μια χαρά! ;)

Εννοείται αν διαβάσω κάτι ενδιαφέρον στις συνταγές θα σας το ποστάρω για να παίρνετε ιδέες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα σας!!!

σας φιλω!!!

Καλως ορισες Αλικη στην παρεουλα μας:D

Ειμαι η Μαρια απο Θεσσαλονικη, 27 χρονων και εχω εναν μικρο εξερευνητακο σκετη γλυκα :P(χιχιχιχι μαμα κουκουβαγια;))

Γεννησα στις 9 Μαιου με φτ και τωρα φτασαμε τα 9300 κιλα (ειμαστε μεγαλουτσικα μωρα) Την Δευτερα ξεκιναμε φρουτακι...

Εσυ ποτε γεννησες? Απο που εισαι?.... Αχ ναι πες μας λεπτομερειες για σενα και το νινακι σου να γνωριστουμε καλυτερα!!!:)

Ελπιζω να τα λεμε συχνα. Πολλα φιλακια!!!!!!!!!!:P

Μανουλες μου τι κανετε???

Καλημερααααααααααααα!!!!:D

Σοφακι2 ολα ετοιμα για την βαπτιση? Ελπιζω να ξεμπερδεψατε με τα ζωυφια ;) Αχ ωραια πλησιαζει η μεγαλη μερα!!! Εμεις θα τον βαπτισουμε Ιωαννη, στον πεθερο μου!!! Και ξερεις ε?! Εμεις εδω στα βορεια οποιος ακουει το ονομα πληρωνει και το τραπεζι;) χαχαχαχα!!!!

Ελενακι σας βλεπω και σας να μπουσουλαει γρηγορα. Εμας κανει φιλοτιμες προσπαθειες αλλα δεν το βλεπω ακομα... Για τα βιολογικα που λες ποτε σκεφτεσαι να τα σταματησετε? Για να λεμε και την αληθεια ξερουμε αν ειναι οντως βιολογικα ή τζαμπα τα χρυσοπληρωνουμε? Εγω λεω με το νεο ετος να του δινω απο τα φρουτακια που τρωμε και εμεις.... ας κανουμε μια την αρχη και βλεπουμε...

Καλημερα μαμαδες,

σημερα καλη μερα για βολτα εε, εμεις εχουμε κ κατι δουλιτσες στα ΚΕΠ,σουπερ κτλ ελπιζω να ειναι κεφατη η μικρη που θα ξυπνησει για να τα κανουμε ολα κ να παμε κ κουνιες! Σας ειπα χθες γκρινιαξε πολυ λιγο (λιγο κλαματακι).Εε, σημερα ακομα λιγοτερο,ελπιζω οτι ολο αυτο θα ειναι για καλο, αντε να δουμε Λια κ τα δικα μας να νανουριζονται μονα τους χαχα:tongue:!

Μαρια μου, πολυ ωραιο το Ιωαννης αν το κρατησετε ολο (ακουγεται πιο αριστοκρατικο απο το συνηθισμενο Γιαννης!).Πληρωνει ολο το τραπεζι ο παππους, βεβαια ολοκληρο ονοματεπωνυμο δικο του θα εχει κοτζαμ εγγονος:D!

Ελενακι, καλο μηνα κοριτσια, οντως ο Νοεμβριος ειναι ο μηνας μας (εχω γεννεθλια εγω κ ο μπαμπας μου, κ βαφτιζουμε κ την μπεμπα!).

Να ρωτησω κατι ασχετο (εχετε καταλαβει μου αρεσουν τα δημοσκοπικα) εχετε καποια, ας πουμε, πιο "τυχερη" μερα? Ή αλλο "γουρι"? Εμενα η καλυτερη μερα ειναι η Τριτη. Οτι κανονιζω Τριτη (π.χ. κομμωτηριο, ή βολτα για καφε, ή για ψωνια) μου βγαινει πολυ καλο!! Αφου για κουρεμα κανονιζω Τριτες, χαχα μ' εχουν παρει χαμπαρι στο κομμωτηριο. Βεβαια δεν κανω τα παντα Τριτες, αλλα εκεινη τη μερα της εβδομαδας συνηθως μου βγαινουν ολα τα σηματικα, καλα! Δεν ειμαι καθολου προληπτικη, αλλα οπως μου ειπε κ ο κομμωτης: "αν εχεις θετικη ενεργεια κ την αυτοπεποιθηση οτι κατι θα παει καλα, τοτε θα παει!" (το αντιθετο του μακαρθισμου)!

Αχ, τι ωραια που ειναι γεματο νεα το καφε μας καθε μερα κ επικοινωνουμε κοριτσια κ οχι μονο αυτο πληθαινουμε κιολας, τωρα με την Αλικη πιασαμε 10αδα! Αντε να εγγραφει καμια μαμα ακομα να καμουμε ομαδα ποδοσφαιρου:tongue:!

bkPSp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Καταρχήν, Αλικάκι καλως ήρθες στις Μαγιομανούλες!!!Να χαίρεσαι τη μικρή σου, να είναι γερή και τυχερή!

Εγώ είμαι η Λία, είμαι από την Έδεσσα αλλά μένω στη Σύρο.Έχω ένα αγοράκι που γεννήθηκε στις 12 Μαίου με φτ. και τώρα πρέπει να κοντέυει τα 9 κιλά με αποκλειστικό θηλασμο και πλέον και φαγητάκια κανονικά στη διατροφη μας!

είχαμε και εμείς μεγαλα ζόρια με τους κολικούς και το ευαίσθητο εντεράκι μας μέχρι αρκετά πρόσφατα, ευτυχώς δείχνει να το έχει ξεπεράσει πλέον..βέβαια τα ξενύχτια συνεχίζουν λόγω νυχτερινών θηλασμών;):rolleyes:

Κατά τα άλλα, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!Πως ξεχαστηκαμε έτσι???

Ελένη μου, βλέπω τις κάνετε τις βολτίτσες σας στα σουπερ μάρκετ ε?αχ, ζηλευω βρε κορίτσια, όσο ήμουν στην Έδεσσα έπαιρνα το καρότσι και γυρνούσα όλη την πόλη, και τα ψώνια μου έκανα και όλα...εδώ δεν μπορώ να πάω πουθενά με τις σκάλες και τις ανηφόρες-κατηφόρες παντού...αμάν πια...

Μαρία, κοντεύει ο καιρός για αναχώρηση ε?όλα έτοιμα?φαντάζομαι οι γονείς σου θα περιμένουν πως κ πως!!!καλό αυτό με τη βάφτιση!κ εγώ ελπίζω να του κόψει του πεθερού μου να πληρώσει το τραπέζι γιατί όλοι οι καλεσμένοι δικοί του θα είναι:|:|:|άσε που αν δεν ήταν τα πεθερκά εμείς δε θα κάναμε καθόλου τραπέζι:|

Σοφία 2, με γεια το σύνολο και καλοφόρετο στη βάφτιση!!!Άντε κοιμήθηκε και στο καρότσι η μικρή!!!πρόβα για τη βάφτιση!είδες πόσο αλλάζουν τα πράγματα???εγώ νιώθω πολύ υπερήφανη όταν καταφέρνει να κοιμάται πλέον!:tongue::tongue::tongue:

Όσο για αυτό που λες με τις γιαγιάδες και εγώ΄για αυτό ανέβαλα την εκπαίδευση γιατί όσο είμασταν εκεί δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήνω να κλαίει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...