Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Εμένα μου έδωσε τη ζώνη της Παναγίας η πεθερά μου σήμερα για την εμβρυομεταφορα οοόταν γίνει.. Σε καταλαβαίνω @Eternity, υπάρχουν μέρες που νιώθω πως όλα θα πάνε καλά και άλλες που έχω τέτοια απαισιοδοξία που δε πιστεύω τίποτα. Χθες έκανα τόσο άσχημο ύπνο. Είδα και όνειρο πως έκανα την εμβρυομεταφορα με τα ελάχιστα έμβρυα που έχω και δε προχώρησε τελικά και μετά δε μπορούσα να ξανά προσπαθήσω γιατί δεν είχα πλέον περίοδο. Μου είπε ο άνδρας μου πως γυρνούσα γύρω γύρω συνέχεια.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες,

γραφω τωρα γιατι μετα θα φυγουμε για καποιες ωρες που θα ειναι ψεκασμενο το σπιτι. Ελπιζω να τελειωσουν οριστικα οι βρωμιαρες (το ξερατε οτι ειναι σαρκοφαγες κ οι μεγαλυτερες μπορουν να φανε κουφαρι ποντικου:evil::(, σορρυ που σας αηδιασα απογευματιατικα).

Το πληντυριο εκαναν εκει μια πατεντα κ η διαγνωση ειναι οτι το νερο εδω επειδη μας ερχεται απο δεξαμενες (ανηκει στον Δημο οχι στην ΕΥΔΑΠ) ειναι τοσο σκληρο που τρελαινει καμια φορα την πλακετα στον εγκεφαλο του πληντυριου κ μπορει να διακοπτει την πλυση. Φανταστειτε να μην εβαζα κ το υγρο για τα αλατα.Πρεπει να βαζω κ σοδα μια φορα το μηνα. Ααα κ στο πληντυριο πιατων ενα ποτηρι ξυδι (αν καποια αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα με το νερο).Τουλαχιστον αυτο μου κοστισε μονο 20ευρω το καλυτερο που θα μπορουσε να του ειχε συμβει. Ελπιζω να αντεξει αυτη η πλακετα πολυ ακομα γιατι δεν ρωτησα τι θα γινει αν παθει μονιμη βλαβη.

Μαρια το γιοκα σου θα στον φωναξουν φανταρο κ μαλιστα τσολια στη φρουρα, χαχαχα:tongue:.Να το χαιρεστε το παλικαρακι σας,παντα γερο κ τυχερο να ειναι:D!

Αγγελικη πρωτη φορα χθες εε? Κ εγω το σκεφτομαι την πρωτη φορα που θα μου ερθει φανταζομαι θα ειναι δυσκολα. Αφου εισαι καλυτερα τωρα,παλι καλα. Χρονια πολλα κ για την επετειο σας! Κ εσεις απο μικροι ειχατε βρει ο ενας τον αλλον (κ εμεις 9χρ., εσεις μας φαγατε λαχανο:tongue:) τι ωραια σου ευχομαι να περασετε τελεια φετος να το γιορταζετε για παντα μαζι με το/τα παιδακι-α σας (οσα επιθυμειτε;))!

Αντε καλες μας βολτες κοριτσια ολες μου φαινεται ξεπορτιζουμε απογευματακι!!:tongue::D

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη αυτό είναι το ποτηράκι μας , σε λαχανί το πήραμε;)

http://nuby.com/el-GR/nuby/cups-spouts/9644

Ωραίο! Εγώ θα της πάρω αύριο αυτό στο ροζ βέβαια... ;)

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=352403&itm=5035631&ct=1090108&pid=40

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κοριτσια μου,σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας,να εχουμε ολοι την υγεια μας και ολα καλα θα πανε...

πηγαμε οικογενειακως για καφεδακι και μετα για φαγητο στα πεθερικα,βολτιτσα και μετα φτιαξαμε μαζι κρεπουλες νοστιμοτατες...γλυκες και αλμυρες...χαλασα παλι τη διαιτα....

λοιπον ηρθε η σειρα μου να σας κουφανω, η μπεμπουλα πινει νερακι περιπου 200 μλ καθε μερα:shock::shock::shock: !!!!αρχισαμε το νερακι οταν αρχισαμε την κρεμουλα και δεν το επινε καθολου,της το εδινα λοιπον χλιαρο και νομιζε οτι ηταν γαλα και το πινε...τωρα πια το εχει συνηθισει μεχρι που καμια φορα ξυπναει το βραδυ πινει λιγο νερακι και ξανακοιμαται....κυπελακι δεν εχω παρει ακομη με το μπιμπερο της δινω,μου ειχε πει η γιατρος να μαθει πρωτα να πινει με το μπιμπερο και μετα της παιρνεις και κυπελακι...

σοφια πως πηγε η επιχειρηση εξοντωσης?

σονια μεγαλη την πηρε τη πιπιλα η σταχτοπουτα...ειναι σωτηριο δεν το συζητω

λια ακομη τη θηλαζω τρεις φορες τη μερα και το βραδυ της δινω και λιγο συμπληρωμα για να κοιμαται...

μαρια τι εγινε αρχισατε τα φαγητακια?

ελενη ασε χτες γυρισα μερικα φαρμακεια και δεν υπηρχε πουθενα το γαλα,μου ελεγαν ολοι οτι εβγαλε επισιμη ανακοινωση η εταιρεια οτι μεχρι φεβρουαριο δεν θα φερνουν αλλο γαλα frezylac.μαλιστα μου ειπαν να παρω την παιδιατρο να μου δωσει αλλο.ετσι και εγω της πηρα το frizolac που μου ειχε πει η γιατρος...

τι νεα εσεις?τι κανουν τα μικρουλια?ο καιρος εδω κρυωσε και της ςβαλα και μπουφαν εχτες,λιγο υπερβολικη οπως παντα αλλα τα χερακια της ηταν πολυ κρυα....

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε?

Εμείς καλά, κοιμούνται όλοι και βρήκα ησυχία να σας διαβάσω, όλη μέρα με τις δουλειές δεν ησυχάζω, άντε να τελειώσω τα συμμαζέματα να έχω πιο πολύ χρόνο!

Μαρία μου παίδαρος ο μικρός καλέ, 9.280 ε, φτου φτου! Άντρας με τα όλα του! καλή αρχή με τα φρούτα!

Σοφάκι κι εμείς έχουμε θέμα με τα ζωήφια, είμαστε και στην εξοχή σε μονοκατοικία και έχει αρκετά τριγύρω, ειδικά τώρα νομίζω είναι η εποχή τους, και πόσο να ψεκάσεις ρε γμτ, με τα παιδιά δεν κάνει να βάζουμε και πολλά χημικά.

Αγγελικούλα χρόνια σας πολλά κοριτσάκι! Να τα χιλιάσετε!!

Καλέ το πίνει το νεράκι η μπουμπού ε? Μπράβο!

Ελενίτσα είδα φωτό της μικρής, θεά είναι το κορίτσι σου, όλο σκέρτσο!

Λιάκι καλά είναι το αγόρι σου?

κοιμάστε λίγο καλύτερα τώρα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας μανουλίτσες!

Όντως χαθήκαμε σήμερα καλεεεεεεεεεεε!!! :tongue: Εμείς πάντως όλη μέρα ήμασταν βόλτα!!! :shock: :shock: Και το πρωί κατεβήκαμε Πειραιά και το απόγευμα μόλις ξύπνησε κι έφαγε η Αθανασία τσουπ πάλι βόλτα στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά... :rolleyes: Γυρίσαμε 10 και τέταρτο τώρα το βράδυ και η μικρή μου κοιμάται στο κρεβατάκι της επιτέλους! :tongue:

Αγγελικάκι, πίνει τόσο νεράκι;; Η μπέμπα μου εξακολουθεί να ξινίζεται... Της δίνω λίγο μετά τη φρουτόκρεμα πότε με μπιμπερό, πότε με κουταλάκι, αλλά δεν το θέλει... Λες να το δώσω χλιαρό αύριο; Δε νομίζω να το περάσει για γάλα η δικιά μου..... Από γάλα ρώτησες τη γιατρό σου για το Hipp που είναι βιολογικό και αυτό; Μου είπαν πως είναι το πιο κοντινό στο frezylac και εξίσου πολύ καλό... Εγώ μάλλον αυτό θα πάρω, θα δω βέβαια και τι θα μου πει η γιατρός. Για την ώρα είμαστε βολεμένοι γιατί μόλις πριν άνοιξα το τελευταίο κουτί νούμερο 1 και μετά πάμε στο 2. Από 2άρια έχω 5 κουτιά, οπότε σε κανένα μήνα θα αλλάξω αν δεν το βρω σε κανένα φαρμακείο....

Πού είστε οι άλλες;;;;;

Αυτά, πάω γιατί είμαι κουρασμένη! Φιλάκια και πολλές καληνύχτες!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας μανουλες!!!

Χαθηκαμε βρε κοριτσια, που ειστε?

Εμας εδω Θεσσαλονικη μας μουχλιασε ο καιρος και κλειστηκαμε μεσα:(

Το Σ/Κ που δεν δουλευει και ο μπαμπας μας θα παμε να ψωνισουμε για το πρωτο μας γευμα...

Κουταλακια εχω. Θελω να παρω πιατακια και κυπελλακι για νερο και χυμο.... Καρεκλακι δεν θα παρω ακομα μιας και φευγουμε σε 2 εβδομαδες (στην Γερμανια αγορασε η μαμα μου ενα ξυλινο :rolleyes: για να δουμε)... Οταν γυρισουμε με το καλο τον Ιανουαριο θα αγορασουμε. Ευτυχως το ριλαξ που εχω σηκωνεται και γινεται καρεκλακι οποτε θα βολευτω μ'αυτο για 10 μερες ;)

Τι αλλο θα χρειαστω ρε κοριτσια??? Μπλεντερ εχω ενα αλλα λεω να αγορασω απο πανω κανενα καινουργιο. Επισης εχω ενα ωραιο πολυμηχανημα που κανει και τα πιο σκληρα φρουτα-λαχανικα αλοιφη αλλα ειναι μεγαλο δεν λεει να βαλω ενα μηλο:confused:. Εσεις τι μπλεντερ εχετε? Αλεθει καλα το μηλο? πω πω εχω αγωνια!!!!!!;)

Κατα τ'αλλα ειμαστε καλα. Λιγο χθες ανησυχησα γιατι ο μικρος επιανε συνεχεια το αυτακι του και γκρινιαζε, φοβηθηκα για ωτιτιδα αλλα πηρα το γιατρο και με καθησυχασε του εδωσα προληπτικα nurofen που ειναι αντιφλεγμονωδες και σημερα ειναι οκ. Μου ειπε αν δεν ανεβασει πυρετο να μην ανησυχω και οτι ισως να ηταν απο το εμβολιο... εγω παλι πιστευω οτι μπορει να του μπηκε λιγο νερακι στο μπανιο:rolleyes: μμμμμ... τελος καλο ολα καλα!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Koρίτσια καλημέρα...χαθήκαμε...βέβαια τα νέα σας τα διάβαζα ...κλασσικά...δεν τα χάνω με τίποτα!!!!!!!

Απλά έμπλεξα...λίγο με τον Γιωργάκη που αρρώστησε λιγάκι...λίγο με τις δουλειές...που να προλάβω να μπω να γράψω...άσε που τα πρωινά μέχρι να μαζέψω νεροχύτη πιάτα, δενέχω το κουράγιο συνήθως να το κάνω τοβράδυ...το βράδυ περιμένω πως και πως να κοιμηθούν οι μπόμπιρες και να ηρεμήσω...έχω και τον άντρα μου που πίνει νερά κάθε τρεις και λίγο σε άλλο ποτήρι και μου την σπάει...και έχω ένα νεροχύτη στίβα...στο ποτήρι.. εν τω μεταξύ εδώ και δύο εβδομάδες κάνει κάτι σεμινάρια για την δουλειά του, και θα κρατήσουν άλλες δύο εβδομάδες και΄είναι Δευτέρα Τετάρτη Σάββατο από τις 6 ως τις 10, μέχρι νά έρθει πάει 11 σχεδόν...και το Σάβ..9 - 3 και μου έχει βγει ο πάτος κυριολεκτικά....έλειπε κι εχθές -προχθές σε δουλειές ζόρικες από τις 7 μέχρι τις 5 και μου άλλαξαν τα φώτα τα κουτσούβελα!!!!!!

Κι έχω και τον Χρήστο μη με δει στο κομπιούτερ!!!!!! "Θέλω τον παραμυθάαααααααααααα" κι αλίμονο και δεν τον βάλω...

Κατά τ' άλλα ο Γιωργάκης είναι με μάσκες, αερολίν ανά εξάωρο και Φλιξοτάιτ ανά δωδεκάωρο...θα κάνουμε και άυριο και σταματάμε...και Δευτέρα - Τρίτη κάπου εκεί θα πάμε να μας δει η γιατρός μας και αν είμαστε καλά θα κάνουμε και το εμβολιάκι μας...(μάλλον δεν είναι σίγουρο για το εμβόλιο, πρέπει να δω στο βιβλιάριο, γιατί πρέπει να έχει κλείσει μήνα από το προηγούμενο...μην την πατήσω σαν τον Αύγουστο..)

Αγγελικούλα, χρόνια πολλά με τον άντρα σου...να χαίρεστε την οικογένεια σας, και να είστε πάνω απ' όλα υγιείς κι ευτυχισμένοι!!!!Ωραία και η ιδέα να κάνω καμια κρεπούλα του Χρήστου...του αρέσουν όλα αυτά...

Ελένη (συμπεθερούλα μου) χαθήκαμε...όχι τίποτα άλλο έχω τσαχπίνα νύφη απ΄οτι βλέπω και πρέπει να σας έχω από κοντά μην την χάσω!!!! Είναι σκέτη γλύκα η Αθανασία...όντως είναι να την φας!!

Επίσης ήθελα να σου πω, ότι κάναμε κι εμείς τους λουκουμάδες την ίδια μέρα με εσάς... (είδες τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν το Σάββατο και αποφάσισαν να...κάνουν λουκουμάδες...χεχε:):-P:razz::-P

Νομίζω πρέπει να συγχαρούμε την Μαρία για την ιδέα και την συνταγή...έχω κάνει κι άλλες φορές και έβγαιναν μάπα...αυτοί ήταν τέλειοι...ήρθαν και κάτι κουμπαράκια μου και ξετρελάθηκαν...αφού έταξα στον κουμπάρο μου όταν πάω να του κάνω, και να του κρατάω. Επίσης να ευχηθω και στην νυφούλα σου, να είναι καλά και να έχει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.....και άντε να ευχηθώ, εκτός από το να είναι γερό πάνω απ' όλα...να σας έρθει ένα αγοράκι στην οικογένεια ε? τι λές?

φιλιά!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια με ο Φρεζυλακ το έχετε ψάξει ηλεκτρονικά? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είτε από εδώ είτε απ έξω? θα σας έρθει και πιο φθηνά...(λέω εγώ τώρα, εκ πείρας!!!) Εγώ παρείγγειλα γάλα το Νο2 απο Γερμανία και μαζί παρείγγειλα και διάφορες κρέμες ξεχωριστές γεύσεις, μάρκα Humana & Holle... ελπίζω όταν έρθει η ώρα να τις φάει...(διαφορετικά θα τις φάνε οι κότες μας...να μας κάνουν και βιολογικά αυγά:idea:...by Holle and by Humana:razz::-P:razz: ) aaa, δεν ξέρω αν σας είπα...αυτό είναι το νεο μας " σπορ...χεχε" του άντρα μου δηλαδή...πήραμε 5 κότες και μας κάνουν κάθε μέρα 3 αυγά...(70% επιτυχία) Πήρε και 10 πουλάκια μικρά για να έχουν τα παιδιά να τρώνε καθαρό κρέας -κοτόπουλο! Να δω όταν θα έρθει η ώρα να σφάξει κανένα ποιος θα του κάνει το...έγκλημα...αυτός αποκλείεται...

Α, επίσης χθες πήγε η κουμπάρα μου στον δερματολόγο την μικρή της και της είπα να ρωτήσει για την σουντοκρεμ...της είπε ότι ακριβως και η φαρμακοποιός στην Ελένη ..."ότι έχει πολύ ψευδάργυρο και δεν κάνει για καθημερινή χρήση..." Πάντως κι εγώ πρώτη φορά το ακούω... έχει φάει ο πωπώς του Χρήστου σουντοκρεμ που έχει πάει σύννεφο!!! Στον Γιώργο δεν μπορώ να πω ότι του έχω βάλει πολύ..έχω ακόμα την 1η συσκευασία από τότε που γεννήθηκε, από όπου βάζω και στα δύο παιδιά και επίσης με τις παραγγελιές από "τα εξωτερικά χεχε" έχω πάρει καμιά δεκαριά διαφορετικές.. και του βάζω από εκείνες...(πιστευω να είναι καλές...η μία είναι σαν βούτυρο με πολλά έλαια μέσα Burt's Bees Baby Bee Petroleum Free Multipurpose Ointment 210g και η άλλη είναι μία γερμανική bubchen Baby Wundschutz Creme Bubchen...αυτές τις χρησιμοποιώ ταυτόχρονα...δηλαδή πότε την μία και πότε την άλλη... τις άλλες δεν τις θυμάμαι...όταν τις χρησιμοποιήσω θα σας πω..)

Μαρία μπράβο στον μικρό σου..θα τον πας Γερμανία και δεν θα το πιστεύουν ότι είναι τόσο μικρούλης!!! Να τον χαίρεσαι!! Αλήθεια πότε φεύγεται? Και ο παιδίατρος σας, φαίνεται πολύ αναλυτικός...ωραίος...για στείλε λεπτομέρειες γι αυτό με τον τραχανά...κι εγώ πρώτη φορά το ακούω...δηλαδή πως τον φτιάχνεις? Δεν έχω ιδέα δεν έχω φτίάξει ποτε...΄μονο επειδή ξέρω ότι είναι καλή τροφή για τα παιδιά, όταν έφτιαχνα του Χρήστου τα διάφορα και του έβαζα μέσα ότι έβρισκα μπροστά μου, λαχανικά, ζυμαρικά, ρύζια, κάποιες φορές του έριχνα και τραχανά...αλλά μόνο του...δεν ξέρω πως τον φτιάχνουν...

Λιάκι, τι κάνει ο Δημητράκης? έστρωσε καθόλου με τον ύπνο? Ωραίο και το ποτηράκι του...ωραία πράγματα έχουν αυτά τα nuby... δεν τα είχα προσέξει!!! Τώρα όμως θα τα έχω υπόψιν μου!!!

Σοφία (σισι) τέλειωσες με τα ρούχα των παιδιων? Κι εγώ αυτό προσπαθω να κάνω...αλλά να δω πότε θα τα τελειώσω !!!

sofia.fo, καθαρη την βγαλατε με το πλυντηριο...μην το πεις ουτε του παπα...20ε τίποτα!!!

Πως παει η φουστα? βρηκε το ταιρι της?

sonia2010, μπράβο στην μικρή...πολύ υπομονετική...αφού κάθισε μια ώρα στο καρεκλάκι....φτου της...έτσι να κάθεται να ξεκουράζεται και η μανούλα!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημέρα μανούλες!

Σοφία1 και Κατερινάκι, μας λείψατε καλέ!

Σοφία, οχι μόνο συμμαζέματα, να κάνεις και καμιά βολτίτσα να ξεσκάσεις!

Κατερίνα, άντε να γιάνει το Γιωργάκι σου μωρε, αχ, πόσο τα λυπάμαι όταν αρρωσταίνουν...

Πώ,πω, λείπει ο άντρας σου και είσαι μόνη με τα πιτσιρίκια ε?Αχ, υπομονή είναι δύσκολο με ένα, φαντάζομαι με τα δύο θα τρέχεις κ δεν θα φτάνεις...

Μαρία έτοιμη και εσύ για το φαγάκι σας????με το καλό...άντε μεγάλωσαν τα αγόρια μας, σε λίγο θα πάνε και φαντάροι:P:p:pΕγώ ένα απλό μπλέντερ χρησιμοποιώ βάζω το φρούτο και λίγο ζεστό νεράκι για να αλεστεί καλύτερα, τώρα αντί για νερό βάζω χυμό πορτοκάλι, μετά το περνάω και από τη σίτα για να μην έχει μείνει κανένα κομματάκι και είναι έτοιμο!!!γιαμ-γιαμ!

Εμείς με τον ύπνο έχουμε θεαματικά αποτελέσματα, κοιμάται μόνος του ο Δημητράκης μου τις περισσότερες φορές χωρίς κλάμματα πλέον!!!!!!!;););)έχουμε καμιά υποτροπή που κ που, αλλά τώρα πια είναι η εξαίρεση:D:D:D

Κατά τα άλλα ξυπνάει τα βράδια πάλι για να φάει, συνήθως 3-4 φορές, αλλά όπως ξαναείπα το μόνο κακό τώρα που έστρωσε το εντεράκι μας , είναι ότι κάποιες φορές κάνει κακάκια το βράδυ την ώρα που τρώει και αυτό τον ξυπνάει τελείως...σήμερα είμαστε από τις 6 στο πόδι γιατί τα έκανε και ξύπνησε και μετά ξανακοιμήθηκε στις 9...εγώ που να κοιμηθώ πάλι...

έφτιαξα και το πρώτο του φαγάκι, περιμένω να ξυπνήσει για να φάμε την κρεατόσουπά μας!!!Αντί για πατάτα έβαλα γλυκοπατάτα...ελπίζω να μη πειράζει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θ σας ενημερώσω για τα νεότερα!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, Λία χάρηκα πάρα πολύ που απέδοσε η μέθοδος κοιμάμαι μόνος μου!!!!! :P Μπράβοοοοοο!!!! Επιτέλους να ηρεμήσεις κι εσύ βρε κορίτσι μου και από κούραση, αλλά και από στεναχώρια να βλέπεις το μωράκι σου να κλάιει και να μην κοιμάται εύκολα! Μπράβο και πάλι μπράβο!

Περιμένουμε με αγωνία τις πρώτες αντιδράσεις από την αλμυρή κρεμούλα! ;) Καλή έχω ακούσει πως είναι η γλυκοπατάτα για τα μωράκια, τώρα δεν ξέρω αν για πρώτη φορά κάνει, αλλά γιατί όχι; Μη την συνηθίσει μόνο και δεν του αρέσει η απλή πατάτα μετά... :tongue:

Καλέ συμπεθέραααααααα!!! Πού είσαι κοπέλα μου;;; Α, χαθήκαμε παντελώς!!! ;) Καταλαβαίνω την ταλαιπωρία που τραβάς τώρα που λείπει πολλές ώρες ο μπαμπάς σας.... αχ, υπομονή!!!! :?

Περαστικά και στο μικρούλι σου το αγοράκι...ταλαιπωρείται κι αυτό! Από το Χρήστο κολλάει συνέχεια ή έχει ευαισθησία και στη βόλτα π.χ. την αρπάζει εύκολα; Περαστικά και πάλι, άντε να γίνεται καλά να κάνετε το εμβολιάκι σας....

Πω πω αγάπη που έχει ο γαμπρός μας στον παραμυθααααααααααα!!! χαχαχαχα! Τον φαντάζομαι να φωνάζει και να απαιτεί!!!! :tongue: Φίλα μου τον το γιαβρίνο!!!! :P

Ίδια μέρα κάναμε τους λουκουμάδες;;; Μη μου πεις..... χιχιχι Όντως συνατήθηκαν τα μεγάλα πνεύματα!!!! ;)

Το φρεζυλακ το έψαξα ηλεκτρονικά και τζιφος στο εξωτερικό, δεν υπάρχει καν! Το φτιάχνουν στη γερμανία για διαθεση μόνο στην Ελλάδα! Εντύπωση μου έκανε, αλλά δεν υπάρχει πουθενά! :shock: Όσο για την Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστα κομμάτια και σε τιμή όχι πολύ συμφέρουσα... :?

Μαρία ναι, πες μας αναλυτικά τι σου είπε ο γιατρός για το απογευματινό. Εμάς βλέπω να μας δίνει μόνο γιαούρτι, κάτι τέτοιο είχε πει και δε θέλω... Να της δίνω και τίποτα άλλο, θα ξινίζεται η καημενούλα μου... Θα πως της γιατρού τι άλλο προτείνει, αλλά ας έχουμε και μια άλλη άποψη! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Θα σας γραψω ακριβως τι γραφει το προγραμμα:

Την Τεταρτη εβδομαδα ξεκιναμε 3ο γευμα (6-7μμ)

Δημητριακα (ζυμαρικα-αστρακι, τραχανας, βρωμη) ή ετοιμες κρεμες.

Ξεκιναμε αν θελουμεμια καινουργια κρεμα τη φορα και κατα σειρα προτιμησης, αραβοσιτο, φαριν λακτε, κρεμα επτα δημητριακων, ρυζαλευρο, βανιλια, μπισκοτοκρεμα.

Απο τον 8ο μηνα (7-8μηνων) στις επιλογες του απογευματινου μπορει να προστεθει γιαουρτι: προβειο ή κατσικισιο, κατα προτιμηση αγνο (ενηλικων).

Για τον τραχανα που με ρωτατε θα τον φτιαχνω κανονικα οπως τον φτιαχνω για μας απλα χωρις αλατι. Δηλαδη στο ζουμακι που θα εχω απο το μοσχαρι ή το κοτοπουλο θα βρασω και λιγο τραχανα και ετοιμο. Ο,τι πιο απλο και αγνο υπαρχει ειναι οι σουπιτσες απο τραχανα μμμμμμ εγω τρελαινομαι!!!!:D

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Κορίτσια σήμερα στο Βεροπουλο εχει τα pampers baby dry τα ακριβά, 10,90 το μεγαλο πακέτο απο 17 που εχει κανονικά! Όσες πιστές....τρεχάτε! Εγώ θα πάρω 1-2 πακετα αν και εχω αρκετα αποθεμα... Ετσι δεν ξεμενω ποτε και επωφελούμαι και απο τις προσφορές! ;)

(Δεν ξέρω αν είναι μόνο για σήμερα, ίσως είναι τριήμερο πέμπτη-παρασκευη΄σαββατο)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Θα σας γραψω ακριβως τι γραφει το προγραμμα:

Την Τεταρτη εβδομαδα ξεκιναμε 3ο γευμα (6-7μμ)

Δημητριακα (ζυμαρικα-αστρακι, τραχανας, βρωμη) ή ετοιμες κρεμες.

Ξεκιναμε αν θελουμεμια καινουργια κρεμα τη φορα και κατα σειρα προτιμησης, αραβοσιτο, φαριν λακτε, κρεμα επτα δημητριακων, ρυζαλευρο, βανιλια, μπισκοτοκρεμα.

Απο τον 8ο μηνα (7-8μηνων) στις επιλογες του απογευματινου μπορει να προστεθει γιαουρτι: προβειο ή κατσικισιο, κατα προτιμηση αγνο (ενηλικων).

Για τον τραχανα που με ρωτατε θα τον φτιαχνω κανονικα οπως τον φτιαχνω για μας απλα χωρις αλατι. Δηλαδη στο ζουμακι που θα εχω απο το μοσχαρι ή το κοτοπουλο θα βρασω και λιγο τραχανα και ετοιμο. Ο,τι πιο απλο και αγνο υπαρχει ειναι οι σουπιτσες απο τραχανα μμμμμμ εγω τρελαινομαι!!!!:D

Α, σε ένα μήνα μπορείτε να φάτε γιαουρτάκι; Χμμ.. Για να δω τι θα μου πει η δικιά μας και θα την κανονίσω αν μου πει απο τώρα γιαούρτι και μάλιστα μόνο αυτό για απογευματινό! :evil: Είμαι ικανή να αλλάξω και γιατρό για αυτό το λόγο.... Είναι φιτ η γιατρός, λεπτή, του γυμναστηρίου και δεν της αρέσει να έχουν τα μωρά παραπανίσια κιλά. Εμείς τώρα θα είμαστε κάπου 9 κιλά άντε 9200 όπως της μαρίας, δεν είμαστε και χοντρές! Δε θα μου κάνει το παιδί μου δίαιτα ή θα το πήξει μόνο στα υγιεινά γιατί εκείνη είναι της υγιεινής. Για το ρυζάλευρο το πρωινό που μας είπε ΟΧΙ, είπα οκ, το δέχτηκα. Όχι όμως και απόγευμα μόνο γιαούρτι..... Χθες της έδωσα δοκιμαστικά λιιιγο γιαουρτάκι που έτρωγα, αλλά πολύ λίγο ίσα ίσα να το γευτεί στα χειλάκια και καταξινίζοταν! Δεν μπορούσε καθόλου! Πού και να της δώσω κουταλιά ολόκληρη! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Δείτε αυτή τη σελίδα έτσι για ένα μπούσουλα και μια επιπλέον άποψη... Τα γράφει πολύ αναλυτικά. Έχω και ένα βιβλίο με συνταγές και τη διατροφή του μωρού, θα διαβάσω να πάρω ιδέες για να της φτιάχνω ποικιλία γεύσεων σιγά σιγά... :rolleyes:

http://www.paidiagnosi.gr/?page_id=542

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...