Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Εμένα μου έδωσε τη ζώνη της Παναγίας η πεθερά μου σήμερα για την εμβρυομεταφορα οοόταν γίνει.. Σε καταλαβαίνω @Eternity, υπάρχουν μέρες που νιώθω πως όλα θα πάνε καλά και άλλες που έχω τέτοια απαισιοδοξία που δε πιστεύω τίποτα. Χθες έκανα τόσο άσχημο ύπνο. Είδα και όνειρο πως έκανα την εμβρυομεταφορα με τα ελάχιστα έμβρυα που έχω και δε προχώρησε τελικά και μετά δε μπορούσα να ξανά προσπαθήσω γιατί δεν είχα πλέον περίοδο. Μου είπε ο άνδρας μου πως γυρνούσα γύρω γύρω συνέχεια.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Τι κανετε μανουλες??

Εγω σημερα εχω πολλα νεα. Ειχαμε παιδιατρο. Μολις κοιμηθει ο κανακαρης μου θα μπω να σας τα πω....

Φιλακια!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μολις καθησα κ εγω σημερα ολη μερα χαμος εκανα ψιλογενικη, αυριο μου μενουν κατι λιγα γιατι θα ερθει κ ο γιατρος του πληντυριου να αποφανθει αν θα του κανουμε φθηνη μεταμοσχευση ή αν θα παει "εις τοπο χλοερο":rolleyes:.

Εν τω μεταξυ αυριο το απογευμα θα ψεκασουμε μεσα εξω το σπιτι δυστυχως, κ θα λειπουμε αρκετες ωρες με την μπεμπα, γιατι μεσα σε 2μερες βρηκαμε 2 Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ε Σ σαρανταποδαρουσες που τις παταγε ο Τασος κ δεν σκοτωνοντουσαν με τιποτα ΕΛΕΟΣ:evil:. Ειδα κ στο ιντερνετ οτι αν σε τσιμπησουν μπορει να χρειαστει αντιτετανικος ορος κ λεω καλυτερα ψεκασμα παρα να μου φυγει η ψυχη αν τσιμπησει την μπεμπα!

Στα δικα μας:

Σοφια κανε επειγοντως εισηγηση για οικογενειακη εξοδο γιατι εχεις κανει αυτες τις μερες τοσες δουλειες κ θα εχεις πηξει!Αντε, να ξεκουραστεις κ εσυ λιγο!Με το καλο κ το δοντακι σας κ αφου φαινεται να μην την πειραζει την μπεμπα,μια χαρα!

Ελενη 1977, αχ ωραια που συνδυασες εκδρομη κ ξεκουραση στο χωριο σου! Οσο για τον μπεμπη πρωτος θελει να τα κανει ολα, θελει να προφτασει τον αδερφο του οσο πιο συντομα γινεται, χαχα. Για το φαγητο που λες μηπως το πιεσες κ εκανε εμετουλη, μηπως δεν ειναι ετοιμος ακομα? Θα συμφωνησω με την Ελενη στα φρουτακια αν εκανε εμετο τι σχεση εχουν με την αλλεργια στο αγελαδινο?

Ελενη 1 κουκλακι το Αθανασακι κ αγουροξυπνημενη, μες στα κεφια κ πιανει τα σεντονακια σαν μεγαλο κοριτσι!Δως της ενα φιλακι κ απο μας!

Η βολτα απαραιτητη κ σε μας δεν το συζητω, σημερα που εκανα δουλειες κ την ειχε ο μπαμπας μονο στο αυτοκ βολτα, δεν πηγαν στις κουνιες να δει παιδακια ειχε μια βαρεμαρα, ολα της εφταιγαν!

Σονια κ εσενα μπροσταρισσα η μπεμπουλα με τον μπεμακο της Ελενης, τα δικα σας θα τρεχουν κ εμας ακομα θα μπουσουλανε,χαχα:tongue:!!

Μαρια κ Αγγελικη περιμενουμε κ τα δικα σας νεα!!

bkPSp3.png

:DΝα ΄μαι και εγω!!!

Λοιπον κοριτσια οπως σας ειπα σημερα ειχαμε παιδιατρο και μου απαντησε σε πολλες ερωτησεις.... Πηγα με ενα χαρτι νααααα (με το συμπαθειο) οοοολο ερωτησεις:tongue:

Ειμαστε 9280 και 70,5 μεγαλωσαμε αρκετα ε??? Ο γιατρος μας ειπε οτι στα 100 μεγαλυτερα παιδια ειμαστε πλεον στις πρωτες 3 θεσεις:o... Γερο να ειναι το αγορι μου!!! Καναμε 2 εμβολια (τα τσιμπησαμε και τα δυο τα μπουτακια:() και το επομενο τωρα θα το κανουμε οταν με το καλο γυρισουμε απο Γερμανια. Εκλαψε ο κακομοιρης αλλα σε 2 λεπτα ολα οκ, σαν να μην τρεχει τιποτα!!!

Για το Τζακι (Σονια Σοφια2) μου ειπε οτι δεν πηραζει.

Για την χυτρα μου ειπε καλα ειναι για αρχη να την αποφευγω γιατι χανονται οι βιταμινες.

Για την sudocream Ελενη μου ειπε αυτα που σου ειπαν στο φαρμακειο και μου προτεινε να βαζω την penaten (για καθημερινη χρησει οχι την πηχτη) ή την weleda

Επισης τον ρωτησα μιας και ειναι συμβουλος θηλασμο αν κανει να βαψω επιτελους τα μαλλια μου και γιουπιιιιιι πηρα το πρασινο φως:P:p:p

Και το σημαντικοτερο την Δευτερα ξεκιναμε φρουτο!!! :D Ηρθε και η σειρα μας!!!! Μου εδωσε ο ανθρωπος ολοκληρο προγραμμα μεχρι τον Ιανουαριο. Θα σας τα πω περιληπτικα

Πρωτη εβδομαδα: 3 μερες μηλο, επειτα προσθετω αχλαδι. Πριν τελειωσει η εβδομαδα δινω και μεσημεριανο πατατα με 2-3 κουταλιες ελαιολαδο.

Δευτερη εβδομαδα: Προσθετω στην φρουτοκρεμα την μπανανα και στην πατατα το καροτο και στο τελος τις εβδομαδας προσθετο και 20-30 γρ μοσχαρακι

Τριτη εβδομαδα: Προσθετω και αλλα φρουτα εποχης στην φρουτοκρεμα εκτος απο τα οξινα (πορτοκαλι..) και στην σουπιτσα βαζω σιγα σιγα και αλλα λαχανικα (μπροκολο, κουνουπιδι...) στο τελος της εβδομαδας θα δωσω το μεσημερι κοτοσουπα

Τεταρτη εβδομαδα(που θα ειμαστε 7 μηνων): πρωι φρουτοκρεμα (τωρα θα ξεκινησουμε και τα οξινα φρουτα, και χυμο πορτοκαλι) μεσημερι σουπα (μια μερα κοτοσουπα, μια κρεατοσουπα, μια χορτοσουπα) και ξεκιναμε και απογευματινο (Ελενη που ρωτησες) μας προτεινε τραχανα, ζυμαρικο, βρωμη....

Εννοειτε θηλαζουμε οποτε το ζητησει το παιδι, και μετα απο καθε γευμα νερακι!!! Δεν ξερω αν ξεχασα κατι παντως το προγραμμα που μου εδωσε ειναι πολυ αναλυτικο

Ελενη μου με το καλο να υποδεχτειτε το νεο μελλος στην οικογενεια.. ολα καλα να της πανε της κοπελας!!!:P

Ελενη2 τι διαβαζω βρε?? εξελιξεις!!!!μπραβο στο αστερι σου!!!!

Αυτα κοριτσαρες μου!!!

Καλο βραδυ να εχουμε.... φιλακια

Γεια σας και πάλι! :P

Εμείς για απόγευμα πήγαμε μια βόλτα στο Φλοίσβο. Καλά ήταν αν και φυσούσε λίγο... :? Αχ, μου τη σπάει που νυχτώνει τόσο νωρίς πλέον... Αναγκαστικά θα πρέπει να βγάζουμε τα μωρά βόλτα νυχτιάτικα γιατί οι δύσκολες ώρες μας είναι 7-9 περίπου, φαντάζομαι κι εσάς.... :rolleyes:

Τάισα τη μικρή μου και κοιμάται το αγγελούδι μου.... :eek: Εντομεταξύ έβαλα τη φακή να γίνεται να μην την έχω αύριο. :rolleyes:

Σόνια μου, ευχαριστώ για τα καλά λογάκια για τη φωτό! :P Η αλήθεια είναι ότι στριμώχνω την κουβερτούλα της ανάμεσα στα κάγκελα και το στρώμα για να μην την πετάει κάτω με τα κλωτσίδια που ρίχνει! :tongue: Άλλες φορές την τραβάει κατά πάνω στα μούτρα της και την τρώει με αποτέλεσμα να τη βρίσκω κάποιες φορές με όλη την κουβέρτα μαζεμένη στην κοιλιά της και το στήθος και τα πόδια ξεσκέπαστα!!! :tongue: :tongue: Δεν την ξαναπατάω και πέφτει σφήνωμα! :rolleyes:

Αλήθεια σου είπε η γιατρός να τη βγάζεις έξω μέχρι να πάει 0 βαθμοί;;; :shock: Εγώ ήδη όταν φυσάει αν και δεν έχει κάνει ακόμη κρύο φοβάμαι να την βγάλω. Θα ρωτήσω κι εγώ τη γιατρό για τις χειμερινές εξόδους και τη σωστή ενδυμασία... :rolleyes: (Πάω να το σημειώσω...)

Σοφάκι 2, τι είπες τώρα!!!!!!! :shock: :shock: :shock::? :? :? ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΕΣ;;;;; Φρίκη!!!! Δεν έχω χειρότερο..... Α! Και με τις κατσαρίδες.... Αρρωσταίνω!!!! Πρόσεχε πάρα πολύ και καλά θα κάνετε που θα ψεκάσετε, δεν το συζητώ! Θα ψεκάσουν παντού; Πρόσεχε μην τρυπώσει πουθενά καμία και γλιτώσει... έχει τσιμπήσει τον αδερφό μου μια καταραμένη και πονούσε πολύ.... :? Είναι πολύ άτιμες, σκαρφαλώνουν δεν πάνε μόνο στο πάτωμα, έχε το νου σου στο κρεβατάκι του μωρού!!

Μαράκι, τσουπωτός ο γιοκαρίνος σου!!!! ;) Μεγάλωσε πολύ το γιαβράκι!!! Φτου φτου!!!

Μπράβο και στο γιατρό σας για το αναλυτικό πρόγραμμα γευμάτων! Με το καλό να βάλετε κι εσείς στο μενού σας τις στερεές τροφές! :P Το απογευματινό με παραξένεψε... Βρώμη και τραχανά,ε;; Δεν το έχω ξανακούσει... Για ποσότητα σε ml σου είπε τίποτα; Πόσο πρέπει να του φτιάχνεις π.χ. στη φρουτόκρεμα. Γιατί μήλο με μήλο έχει διαφορά στο μέγεθος. Αχ, αγχώνομαι μέχρι να τα μάθω μην τυχόν δεν κάνω κάτι καλά! :?

Για τη σουντοκρεμ δεν σχολιαζω.... Τα είπαμε όλα και τα ακούσαμε όλα πια! Αμάν! :evil:

Ωραία και με το τζάκι, πήρατε το ΟΚ!

Τη χύτρα άστη για αργότερα, δεν πειράζει... :rolleyes:

Ποια εμβόλια κάνατε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα σε ολες,

ελενη 2,δεν το πιστευωωωωωωω, μπου-σου-λη-σε!!!!ουαου...μπραβο το αγορι σου θελει να περπατησει γρηγορα για να κυνηγαει τα κοριτσια,κοριτσομανες φυλαχτειτεεεεεεεεεεε!!!:tongue:

αυτος δεν θελει φαγητα και τετοια για να ειναι σε φορμα για τη γυμναστικη του...ισως δεν ειναι ακομη ετοιμος...καποια στιγμη θα φαει που θα παει...

σοφια (σισι,παλι ξεχασα τον αριθμο χα χα),λες να ειστε οι πρωτες με τα δοντακια,αντε να δουμε,οποια βγαλει το πρωτο δοντακι απο την παρεα πρεπει κατι να κερδισει...η αληθεια ειναι οτι και εμενα εδω και 2 μερες βαζει με μανια οτι βρει στο στομα και δεν πολυθελει την πιπιλα αλα δεν μαφηνει να δω,επισης εχει πολλα σαλακια που τρεχουν:rolleyes:

σονια τι κανει η φιλη μου η σταχτοπουτα σε παιδευει???ετοιμη να μπουσουλησει ε?ε τωρα που θα μπουσουλησει να δεις πως θα την κυνηγας χα χα...ειχα ακουσει που λες ενα γιατρο στην τηλεοραση(καποτε που εβλεπα) που ειπε οτι ειναι μυθος οτι αρρωσταινουμε απο τον καιρο,απο τα μικροβια αρρωσταινουμε και υποστηριζε οτι αν βγουμε με βρεγμενα μαλλια δεν διατρεχουμε κανενα κινδυνο κρυολογηματος,τωρα τι να σου πω,εγω ηδη φυλαγομαι και ας με λεει υπερβολικη ο αντρας μου...

σοφια καλα αποτελεσματα για το πλυντηριο,μακαρι να φτιαχνεται γιατι δεν ειναι καιρος για αγορες...καλα τι λες σαρανταποδαρουσες παναγια μου,οπωσδηποτε να ψεκασετε...περιμενουμε νεα...σου ευχομαι να βρεις πολλα σαραντοποδαροπτωματα(σσσςςςςςςςμη μας ακουσουν οι οικολογοι γιατι τη βαψαμε:D)...

Μαρια μπραβο σας (γιατι οπως λεει η παιδιατρος μας στο θηλασμο πρεπει να επιβραβευεται και η μαμα και το παιδι) μεγαλωσατε πολυ!!!φτου φτου!!!

καλο ξεκινημα με τα φαγητακια...περιμενουμε τις περιπετειες του κουταλιου...τραχανα ε?εμεις με κανα γιαουρτακι θα τη βγαζουμε..ο τραχανας ομως δεν εχει αυγο μεσα?σορυ αν λεω βλακεια αλλα δεν τρωω ποτε..εγω τα μαλλια μου τα εβαψα νωρις νωρις ειχα παρει το οκ,αλλα τα εβαψα με φυτικη(υποτιθεται):rolleyes: βαφη...

ελενη τι κοριτσαρος ειναι η κορη σου,μια ζωγραφια !!! πραγματικα για φαγωμα ειναι...τι ματακια,τι μαγουλακια και τι ναζι!!!εννοειται θα σας δωσει και αλλα να φατε,τι μονο με φρουτο θα τη βγαλετε,λογικα και μεσημεριανο θα φατε και απογευματινο...20 ευρω???εμας στο ιατρειο μας παιρνει 40...εδω ολοι τοσο παιρνουν...

Λιακι σε 2 μερουλες θα προσαρμοστει η ροη του γαλακτος και θα εισαι ενταξει,ετσι ημουν και εγω και τωρα ειμαι μια χαρα...

κατεριναααααααα τι κανετε?γινατε καλα?

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

χτες φιλεναδες ημουν χαλια,οπως σας ειπα αδιαθετησα και ειχα πολλη ροη,ειχα πονους στη μεση στα ποδια στη κοιλια,πονους γενικοτερα δεν μπορουσα ουτε να κουνηθω...σημερα ειμαι καλα...ημουν και ολη μερα μονη στο σπιτι αλλα ευτυχως το λουκουμακι μου ηταν πολυ ησυχο και κοιμηθηκαμε και ενα τριωρο το μεσημερι και συνηλθα...το προηγουμενο βραδυ βεβαια ξυπνησε στις 1:30 γιατι της επεσε η πιπιλα και μεχρι να τη βρω εγινε χαμος...και ξανακοιμηθηκε στις 4:shock::oops::shock::oops: την πηρα στο κρεβατι μας μηπως και κοιμηθει αλλα η κυρια φωναζε μας τραβουσε να ξυπνησουμε..με τα πολλα στις 4 ξεραθηκαμε και οι τρεις...

ασχετο , εσεις που εχετε πιπιλες τους δωσατε την +6,εμεις εχουμε παρει του κοσμου τις πιπιλες αλλα θελει μονο κατι chicco αλλα ειναι το μικρο νουμερο,της πηρα κατι ωραιοτατες ΜΑΜ και δεν τις θελει καθολου κανει να ξερασει και τη φτυνει....θα κανω επιδρομη στα φαρμακεια να βρουμε chicco,γιατι στα jumpo ειχε μονο για αγορια...

ασχετο 2 σημερα εχουμε επετειο με το συζυγο 2 χρονια γαμου (αλλα 11 χρονια μαζι :shock:)...την περσινη επετειο ημουν αγκαλια με την λεκανη,εξαγωγες απο την μπεμπα αφου ημουν εγκυμονουσα...για να δουμε φετος???

σας ζαλισα λιγο ως πολυ αλλα ειχα πολλα να πω γιατι μου λειψατε χτες...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα Αγγελικάκι!! Ωχ,μωρέ η παλιοπερίοδος έκανε αισθητή την παρουσια της,ε; Χαίρομαι που είσαι καλύτερα... :rolleyes: Μπράβο και στη ζουζουνίτσα σου που ήταν ήσυχη! Κι εγώ είμαι καλύτερα σήμερα...

Σχετικά με την πιπίλα έχω ακούσει από παιδίατρο πως όσο μικρότερο νούμερο πιπίλας έχει το μωρό τόσο λιγότερο στραβώνουν τα δοντάκια και τα σογάνια. Με λίγα λόγια, μικρότερη πιπίλα, λιγότερη ζημιά... ;) Οπότε μη βιαστείς να πάρεις τις 6+μηνών. Ο ανιψιός μας που είναι 2 ετών πριν λίγους μήνες πήρε τη +6. Και μου είπε η κουνιάδα πως ακόμη της πιάνει και τις μικρές, αλλά του έρχονται μικρές στα μάγουλα. Βέβαια πάιρνει τις ΜΑΜ που έχουν μεγαλούτσικη θηλή (κι εμείς αυτές αγαπάμε) και σηκώνει να έχει τις μικρές ακόμη για καιρό. Τώρα με τις chicco είναι θέμα γιατί έχουν πιο μικρή θηλή, το ξέρω. Τρέναρέ το όσο μπορείς και προσπάθησε να πιάσει τις ΜΑΜ. :rolleyes:

Αχ, ανυπομονώ για μεσημεριανό και απογευματινό! Βέβαια η Αθανασία δεν πολυλογαριάζει ακόμη την κρέμα για φαγητάκι που τη χορταίνει και δεν το απολαμβάνει όσο το γαλατάκι της...

Χρόνια σας πολλά, κοπέλα μου!! Να ζήσετε χρόνια χίλια και να καμαρώνετε την κορούλα σας και όσα παιδάκια κάνετε!!! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αγγελικουλα χρονια σας πολλα, να τα χιλιασετε και παντα ευτυχισμενη!!! Φετος μονο που εχετε το βλασταρι σας αναμεσα σας ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι η καλυτερη επετειος!!!!:D να περασετε ομορφα;) κριμα μονο που εχεις κοκκινους επισκεπτες χιχιχιχιχι;)

Ελενη μου τωρα ειδα την φωτο... Θεεεεεε μου τι γλυκα ειναι αυτη καλε???!!!! Για ζουλιγμα κανονικο, φτου φτου να την χαιρεστε!!!:D

Για ml δεν μου ειπε κατι... απλα θα ξεκινησουμε με 2-3 κουταλιες και θα αυξανω σταδιακα. Οση ποσοτητα θελει το παιδι να φαει μου ειπε, δεν ανεφερε τιποτα για ποσοτητα... Τωρα κατα την διαρκεια θα προκειψουν σιγουρα αποριες, θα τον παιρνω τηλεφωνο να μου τις λυνει.

Για τον τραχανα μου κανει εντυπωση που πρωτη φορα το ακουτε. Εγω με τραχανα μεγαλωσα και απο ο,τι μου λενε και οι γειτονισσες και αυτες τραχανα εδειναν στα παιδια τους. Ευτυχως εχουμε σπιτικο, τον φτιαχνει η γιαγια μου και ειναι πεντανοστιμος!!!!

Επισης μου ειπε το απογευμα μπορω να δινω και κρεμες ετοιμες αλλα να τις αποφευγω λογο ζαχαρης, βεβαια υπαρχουν και κρεμουλες πολυ καλες και βιολογικες. Και καμια φορα για αλλαγη να βαζω στη φρουτοκρεμα κανενα μπισκοτακι για μωρα... Η μανα μου η τρελλη εχει παρει την Αρτα και τα Γιαννενα για το παιδι... οτι βλεπει στο σουπερ και ειναι βιολογικο και για την ηλικια μας το παιρνει. Θεωρει οτι το παιδι πρεπει να μαθει σε διαφορετικες γευσεις...... Καλα λενε λοιπον ο,τι οι γιαγιαδες κακομαθαινουν και παχαινουν τα παιδια χιχιχιχιχι:)

Σοφια 2 ολοκληρωθηκε το συνολακι της βαπτισης??? περιμενουμε νεα για την επιχειρηση εξοντωσης.

Φιλακια!!!!!!

Κοριτσια ξεχασα να ρωτησω το γιατρο.

Εσεις νερακι δινετε με το μπιμπερο ή με το κυπελεκι?

Απο ποτε χρησιμοποιουμε το κυπελακι?

ΑΑΑΑ!!! ξεχασα να σας πω οτι την τεταρτη εβδομαδα ξεκιναμε και οσπρια (φακι) για μεσημεριανο.... Τωρα διαβαζα παλι το προγραμμα μας και ανυπομονω....

Ελενη καναμε την τριτη δοση infanrix hexa και για μηνιγγιτιδοκοκκο

Κοριτσια ξεχασα να ρωτησω το γιατρο.

Εσεις νερακι δινετε με το μπιμπερο ή με το κυπελεκι?

Απο ποτε χρησιμοποιουμε το κυπελακι?

Ελενη καναμε την τριτη δοση infanrix hexa και για μηνιγγιτιδοκοκκο

Εγώ της δίνω νεράκι με το μπιμπερό μετά τη φρουτόκρεμα, αλλά αρνείται πεισματικά να πιεί! Νομίζω πως δεν κατεβάζει ούτε γουλιά!!! :shock: Να δω πότε θα το συνηθίσει. Θα ρωτήσω τη γιατρό τη Δευτέρα που θα πάμε και θα σου πω. Εκτός αν τον πάρεις τηλ.. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Φανταζομαι πιο πολυ θα θελησουν να πινουν νερο μετα το μεσημεριανο (σουπες) αλλα οπως και να χει θα ξεκινησω με το μπιμπερο. Το προγραμμα γραφει στο τελος της Τεταρτης εβδομαδας θα δωσω χυμο πορτοκαλι απο παιδικο κυπελακι οποτε μαλλον τοτε θα αρχισουμε και το νερο απο το κυπελακι.... μμμμμμμμμμμ:confused: θα συγκεντρωσω καποιες αποριες και θα τον παρω τηλεφωνο... μην τον περνω με το παραμικρο και συνεχεια

Κοριτσακια μου τι μου κάνετε;; Τα μωρακια σας πως κοιμήθηκαν;;

Αγγελικουλα να ζήσετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να δείτε το μωρακι σας όπως επιθυμητε!!

Μαρακι μπράβο βρε κορίτσι που με θηλασμο και μόνο είστε τόσο καλα στα κιλα!!εμεις μπροστά σας θα φαινομαστε νεογέννητη χιχιχιχ....

Ελένη στην αρχή ουτε η δικια μου ήθελε να πιει νεράκι τωρα όμως της έχω συνέχειαε το μπιμπερο κοντά και πίνει μονη της,δεν ξέρω αν σας το είπα αλλα ναιιιι τωρα το σηκώνει το μπιμπερο και πίνει και νεράκι και το γαλατακι μονη της,όταν βέβαια της το βάζω στο πλαστικό επειδη συνήθως το γάλα το βάζω στο γυάλινο μπουκάλι!

Ειναι απίστευτο ποσά πράγματα έμαθε να κάνει αυτο το μήνα, άλλο μωρακι,αχχχχχχ μεγαλώνουν,όταν αρχίσαμε να φάμε δεν της άρεσε η μάλλον δεν μπορούσε να κάτσει πολυ ώρα στο καρέκλακι,τωρα πια τρελενεται,ξέχασα να σας πω οτι όταν πήγαμε για φαγητό την Κυριακή δεν χορουσε να μπει το καρότσι και μας είπαν πως θα μας έφερναν καρέκλακι να κάτσει,την έβαλα να κάτσει ηταν ένα καρέκλακι απο το ικεα καθόλου βολικά ετσι όπως τα βλέπω,και όμως έκατσε μια χαρά για 1 παραπάνω απο 1 ώρα.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλημέρα Αγγελικάκι!! Ωχ,μωρέ η παλιοπερίοδος έκανε αισθητή την παρουσια της,ε; Χαίρομαι που είσαι καλύτερα... :rolleyes: Μπράβο και στη ζουζουνίτσα σου που ήταν ήσυχη! Κι εγώ είμαι καλύτερα σήμερα...

Σχετικά με την πιπίλα έχω ακούσει από παιδίατρο πως όσο μικρότερο νούμερο πιπίλας έχει το μωρό τόσο λιγότερο στραβώνουν τα δοντάκια και τα σογάνια. Με λίγα λόγια, μικρότερη πιπίλα, λιγότερη ζημιά... ;) Οπότε μη βιαστείς να πάρεις τις 6+μηνών. Ο ανιψιός μας που είναι 2 ετών πριν λίγους μήνες πήρε τη +6. Και μου είπε η κουνιάδα πως ακόμη της πιάνει και τις μικρές, αλλά του έρχονται μικρές στα μάγουλα. Βέβαια πάιρνει τις ΜΑΜ που έχουν μεγαλούτσικη θηλή (κι εμείς αυτές αγαπάμε) και σηκώνει να έχει τις μικρές ακόμη για καιρό. Τώρα με τις chicco είναι θέμα γιατί έχουν πιο μικρή θηλή, το ξέρω. Τρέναρέ το όσο μπορείς και προσπάθησε να πιάσει τις ΜΑΜ. :rolleyes:

Αχ, ανυπομονώ για μεσημεριανό και απογευματινό! Βέβαια η Αθανασία δεν πολυλογαριάζει ακόμη την κρέμα για φαγητάκι που τη χορταίνει και δεν το απολαμβάνει όσο το γαλατάκι της...

Χρόνια σας πολλά, κοπέλα μου!! Να ζήσετε χρόνια χίλια και να καμαρώνετε την κορούλα σας και όσα παιδάκια κάνετε!!! :P

Αχ την είχα κι εγω αυτη την απορία για τις πιπιλες,και εμείς mam πιπιλα έχουμε τις βολευτικαμε Ελένη τελικα,κορίτσια δεν σας το έχω πει(Μαρία και Αγγελική)το μωρο μου πιπιλα έπιασε 3 μηνών όταν η Ελένη μου είπε να δοκιμάσω τις MAM εεεε απο τότε σωθηκα.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Αγγελικούλα, να ζήσετε κοπέλα μου, πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι στη ζωή σας, να είσαστε γεροί να δείτε τη μικρή σας να μεγαλώνει και να γίνεται γιαγιάκα!!! Αδιαθέτησες κιόλας? και εσύ ακόμα θηλάζεις έτσι δεν είναι?Εγώ ακόμα τίποτα...:rolleyes:

Σοφία 2, τι είπες τώρα ...σαρανταποδαρούσες??????πω, πω, και εγώ αν και μεγάλωσα σε μονοκατοικία στην εξοχή ποτέ μου δεν τα χώνεψα τα ζωύφια μου προκαλούν τρομερή αηδία...άντε να ψεκάσετε να τα ξεφορτωθείτε...καλή τυχη και με το πλυντήριο...

Μαρία, αναλυτικότατο το πρόγραμμα του γιατρού σας!Τελικά κάθε γιατρός έχει άλλα σχέδια;) Εμάς μας ξινίζει λίγο το πορτοκάλι στην φρουτόκρεμα, αλλά εντάξει την κουτσοτρώμε...εγώ πάλι έχω απορία για το σέλινο...δε ρώτησα πόσο σέλινο να βάλω...και πως να το βάλω...δεν ξέρω αν καταλαβαίνεται τι εννοώ..

τέλος πάντων, όσο αφορά το νερό, εγώ του πήρα εκπαιδευτικό κυπελλάκι με στομιο σιλικόνης, αφού με το μπιμπερό δεν το έπινε, ενώ φαινόταν πως διψούσε γιατί του έδινα με το κουταλάκι και το έπινε σαν τρελός..τώρα με το ποτηράκι πίνει αλλά το μισό το φτύνει προς τα έξω και γίνεται μούσκεμα, σαν να έκανε μπάνιο είναι κάθε φορά που πίνει νερό:shock::shock::shock:πάντως του αρέσει, το βλέπει και σαν παιχνίδι!

Ελένη1977, καλέ άλλο ένα παιδί θαύμα στην παρέα μας!!!ακούς εκεί μπουσούλησε!!!Εσείς θα περπατήσετε σε λίγο...!!!!!!!όσο για το φαγητό θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, ίσως δεν είναι ετοιμος ακόμα, δώστου λίγο χρόνο...

Ελένη μου, κούκλα η μικρή!!!αυτά τα ξυπνήματα και εμάς είναι τα καλύτερά μας!!όλο γέλια και χαρές!!!αχ, τι ευτυχία που είναι τα μωράκια μας χαρούμενα και ευτυχισμένα...έτσι να έίναι σε όλη τη ζωή τους...χαμογελαστά!!!

Εδώ σήμερα έχει τέλεια μέρα, πήγαμε βολτίτσα το πρωί και περάσαμε πολύ όμορφα!!!

HDfQp3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Αγγελικούλα, να ζήσετε κοπέλα μου, πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι στη ζωή σας, να είσαστε γεροί να δείτε τη μικρή σας να μεγαλώνει και να γίνεται γιαγιάκα!!! Αδιαθέτησες κιόλας? και εσύ ακόμα θηλάζεις έτσι δεν είναι?Εγώ ακόμα τίποτα...:rolleyes:

Σοφία 2, τι είπες τώρα ...σαρανταποδαρούσες??????πω, πω, και εγώ αν και μεγάλωσα σε μονοκατοικία στην εξοχή ποτέ μου δεν τα χώνεψα τα ζωύφια μου προκαλούν τρομερή αηδία...άντε να ψεκάσετε να τα ξεφορτωθείτε...καλή τυχη και με το πλυντήριο...

Μαρία, αναλυτικότατο το πρόγραμμα του γιατρού σας!Τελικά κάθε γιατρός έχει άλλα σχέδια;) Εμάς μας ξινίζει λίγο το πορτοκάλι στην φρουτόκρεμα, αλλά εντάξει την κουτσοτρώμε...εγώ πάλι έχω απορία για το σέλινο...δε ρώτησα πόσο σέλινο να βάλω...και πως να το βάλω...δεν ξέρω αν καταλαβαίνεται τι εννοώ..

τέλος πάντων, όσο αφορά το νερό, εγώ του πήρα εκπαιδευτικό κυπελλάκι με στομιο σιλικόνης, αφού με το μπιμπερό δεν το έπινε, ενώ φαινόταν πως διψούσε γιατί του έδινα με το κουταλάκι και το έπινε σαν τρελός..τώρα με το ποτηράκι πίνει αλλά το μισό το φτύνει προς τα έξω και γίνεται μούσκεμα, σαν να έκανε μπάνιο είναι κάθε φορά που πίνει νερό:shock::shock::shock:πάντως του αρέσει, το βλέπει και σαν παιχνίδι!

Ελένη1977, καλέ άλλο ένα παιδί θαύμα στην παρέα μας!!!ακούς εκεί μπουσούλησε!!!Εσείς θα περπατήσετε σε λίγο...!!!!!!!όσο για το φαγητό θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, ίσως δεν είναι ετοιμος ακόμα, δώστου λίγο χρόνο...

Ελένη μου, κούκλα η μικρή!!!αυτά τα ξυπνήματα και εμάς είναι τα καλύτερά μας!!όλο γέλια και χαρές!!!αχ, τι ευτυχία που είναι τα μωράκια μας χαρούμενα και ευτυχισμένα...έτσι να έίναι σε όλη τη ζωή τους...χαμογελαστά!!!

Εδώ σήμερα έχει τέλεια μέρα, πήγαμε βολτίτσα το πρωί και περάσαμε πολύ όμορφα!!!

Λιάκι, ποιο ακριβώς κυπελλάκι του πήρες; Θα της πάρω κι εγώ, δε γίνεται να μην πίνει καθόλου νερο!! :? Θα κορακιάζει το δόλιο... Α, σωστά! Θα δοκιμάσω κι εγώ να της δώσω νεράκι με το κουταλάκι να δω αντιδράσεις! :rolleyes:

Κι εδώ έχει σήμερα ντάλα ήλιο, αλλά με λίγο ψυχρούλα... Εμείς το απογευμα θα κατεβούμε στον Πειραιά για βόλτα, να πάρω και βιολογικά φρουτάκια που μας τελειώνουν..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...