Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!

Μαρία μου σας χάλασε τη μέρα η βροχή ε?

αχ, από εδώ και πέρα έτσι θα είμαστε και είναι που ζωηρεύουν και τα βλαστάρια μας και να δω πως θα τα κουμαντάρουμε στο σπίτι όλο το χειμώνα...:?όσο για τον αέρα που λες, εμείς τον χειμώνα τον περσινό έτσι τον περάσαμε, με μποφόρ συνέχεια, κάθε βράδυ γινόταν χαλασμός κυρίου...ελπίζω φέτος να είναι λίγο καλύτερα...

Ελένη μου και εσείς μέσα σήμερα?εδώ μάλλον έχουμε λίγο καλύτερο καιρό, έχει και ζεστούλα σήμερα, είχαμε και λιακάδα το πρωί...περάσαμε πολύ ωραία στη βόλτα μας, ήταν πολύ καλό το αγόρι μου, καθίσαμε και σε ένα πολύ ωραίο καφέ μακριά από τη φασαρία και τον κόσμο και χαλαρώσαμε και οι 3!μόλις γυρίσαμε ξεράθηκε στον ύπνο για 2 ώρες το αγόρι μου;)Καλέ συγχαρητήρια για την μπατζανάκισα!!!!αχ, αν σου πω ότι ζηλεύω???με το καλό το καινούριο μαγιόπαιδο!!!

Όσο αφορά την δική μας εξέλιξη, προσπαθεί να σηκωθεί μόνος του, δηλ, σηκώνει κεφάλι και πλάτη μέχρι ένα σημείο, δεν κάθεται όμως ακόμα χωρίς στηριξη, πιάνει τα πόδια του αλλά δεν φτάνουν να τα φέρει στο στόμα...έχει τρέλα με τα χέρια του, μπορεί να τα παρατηρεί για ώρες, και εκεί που είχε κολλήσει με το μπρρρρ και το έκανε συνέχεια, έχει 2 μέρες που κάνει μια καινούρια φωνούλα, κάνει συνέχεια ααααααααα δυνατά όμως και σαν να κάνει γαργάρες με το σάλιο του:shock::shock:και όταν του δίνω νερό του δίνει και καταλαβαίνει...το έχει σαν παιχνίδι!

κορίτσια σήμερα βάλαμε και χυμό πορτοκάλι στη φρουτόκρεμα και ολοκληρώσαμε το πιάτο μας!Οπότε την πέμπτη ξεκινάμε κρεατόσουπα:PΕσείς πότε αρχίζετε μεσημεριανό? και τι σας είπε να βάζετε?εμείς μοσχάρι-πατάτα, καρότο, σέλινο, λεμονι-λάδι στο τέλος ωμο, αυτά!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τι κάνετε; Εμείς τωρα γυρίσαμε,απο το πρωι έξω είμαστε,πήγαμε για καφέ στη Γλυφάδα και μετα για φαγητό στη βουλιαγμενη,ωραία περάσαμε τωρα κοιμάται το μωρο κουραστικε,βέβαια καθόταν κυρία παντου,ως συνήθως ασχολιται με τα πόδια της τα βάζο στο στόμα μαζι με το παπούτσια και μας αφήνει εμάς να φάμε με την ησυχία μας!!

Ελένη συγχαρητήρια τι ωραία θα εχει η Ααθανασία ξαδερφακια.

Ήθελα να ρωτήσω και κάτι και όλο το ξεχνάω,όταν είχε γεννήσει η ξαδερφη μου πριν μερικά χρόνια και ηταν χειμονας της είχε πει τότε ο παιδιατρος να μην ανάψει τζάκι μέχρι να κλείσει χρόνο το μωρο,δεν κάνει για το διοξείδιο του άνθρακα,και επειδη αναβουμε και εμείς τζάκι, όσες έχετε τζάκι έχετε ρωτήσει αν κάνει η όχι;;;

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Κορίτσια τι κάνετε; Εμείς τωρα γυρίσαμε,απο το πρωι έξω είμαστε,πήγαμε για καφέ στη Γλυφάδα και μετα για φαγητό στη βουλιαγμενη,ωραία περάσαμε τωρα κοιμάται το μωρο κουραστικε,βέβαια καθόταν κυρία παντου,ως συνήθως ασχολιται με τα πόδια της τα βάζο στο στόμα μαζι με το παπούτσια και μας αφήνει εμάς να φάμε με την ησυχία μας!!

Ελένη συγχαρητήρια τι ωραία θα εχει η Ααθανασία ξαδερφακια.

Ήθελα να ρωτήσω και κάτι και όλο το ξεχνάω,όταν είχε γεννήσει η ξαδερφη μου πριν μερικά χρόνια και ηταν χειμονας της είχε πει τότε ο παιδιατρος να μην ανάψει τζάκι μέχρι να κλείσει χρόνο το μωρο,δεν κάνει για το διοξείδιο του άνθρακα,και επειδη αναβουμε και εμείς τζάκι, όσες έχετε τζάκι έχετε ρωτήσει αν κάνει η όχι;;;

Σόνια μου, στο προηγούμενο σπίτι μας είχαμε τζάκι και μας είπε το ίδιο η γιατρός. Οτι δεν κάνει να το πολυανάβουμε με το μωρό στο ίδιο δωμάτιο. Τώρα όμως δν έχουμε τζάκι, άρα πάει αυτό το θέμα για μας... Ρώτα το γιατρός σας! :rolleyes:

Τι καλά που περάσατε όμορφα! Μπράβο στο κοριτσάκι σου το ήσυχο! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Μαρία μου σας χάλασε τη μέρα η βροχή ε?

αχ, από εδώ και πέρα έτσι θα είμαστε και είναι που ζωηρεύουν και τα βλαστάρια μας και να δω πως θα τα κουμαντάρουμε στο σπίτι όλο το χειμώνα...:?όσο για τον αέρα που λες, εμείς τον χειμώνα τον περσινό έτσι τον περάσαμε, με μποφόρ συνέχεια, κάθε βράδυ γινόταν χαλασμός κυρίου...ελπίζω φέτος να είναι λίγο καλύτερα...

Ελένη μου και εσείς μέσα σήμερα?εδώ μάλλον έχουμε λίγο καλύτερο καιρό, έχει και ζεστούλα σήμερα, είχαμε και λιακάδα το πρωί...περάσαμε πολύ ωραία στη βόλτα μας, ήταν πολύ καλό το αγόρι μου, καθίσαμε και σε ένα πολύ ωραίο καφέ μακριά από τη φασαρία και τον κόσμο και χαλαρώσαμε και οι 3!μόλις γυρίσαμε ξεράθηκε στον ύπνο για 2 ώρες το αγόρι μου;)Καλέ συγχαρητήρια για την μπατζανάκισα!!!!αχ, αν σου πω ότι ζηλεύω???με το καλό το καινούριο μαγιόπαιδο!!!

Όσο αφορά την δική μας εξέλιξη, προσπαθεί να σηκωθεί μόνος του, δηλ, σηκώνει κεφάλι και πλάτη μέχρι ένα σημείο, δεν κάθεται όμως ακόμα χωρίς στηριξη, πιάνει τα πόδια του αλλά δεν φτάνουν να τα φέρει στο στόμα...έχει τρέλα με τα χέρια του, μπορεί να τα παρατηρεί για ώρες, και εκεί που είχε κολλήσει με το μπρρρρ και το έκανε συνέχεια, έχει 2 μέρες που κάνει μια καινούρια φωνούλα, κάνει συνέχεια ααααααααα δυνατά όμως και σαν να κάνει γαργάρες με το σάλιο του:shock::shock:και όταν του δίνω νερό του δίνει και καταλαβαίνει...το έχει σαν παιχνίδι!

κορίτσια σήμερα βάλαμε και χυμό πορτοκάλι στη φρουτόκρεμα και ολοκληρώσαμε το πιάτο μας!Οπότε την πέμπτη ξεκινάμε κρεατόσουπα:PΕσείς πότε αρχίζετε μεσημεριανό? και τι σας είπε να βάζετε?εμείς μοσχάρι-πατάτα, καρότο, σέλινο, λεμονι-λάδι στο τέλος ωμο, αυτά!

Μέσα εμείς, ούτε γιορτή κατάλαβα, ούτε τίποτα! :cry: Εδώ από το πρωί έχει συννεφιά και αέρα μπόλικο. Βέβαια πρέπει να είναι νοτιάς, δεν έχει καθόλου κρύο, όμως όσο να'ναι με τον αέρα φοβάμαι να τη βγάλω έξω... Ελπίζω να κοπάσει και έστω για λίγο να τη βγάλω...

Εμείς επειδή είχαν σφίξει τα κακάκια μας της έκανα την κρέμα πάλι από την αρχή, δηλαδή της έδινα 2 μέρες μόνο αχλάδι, χθες και σήμερα της έβαλα και μισή μπανάνα και από αύριο θα της βάζω και μισό μήλο. Για πορτοκάλι δε θυμάμαι να μας είπε κάτι η γιατρός. Αυτό που μας είπε είναι ότι μόλις φάει με επιτυχία και τα 3 φρούτα μαζί μπορούμε από εκεί και πέρα να της κάνουμε όποιο συνδυασμό θέλουμε με φρούτα καλοκαιρινά για όσο ακόμη θα είχε εκτός από φράουλα και σύκο, αρκεί φυσικά να μην γίνεται η κρέμα πάνω από 200 ml.... Ίσως επειδή το πορτοκάλι είναι χειμωνιάτικο το άφησε για Νοέμβρη, δεν ξέρω... Θα μου πεις και το μήλο χειμωνιάτικο είναι, όμως είναι από τα πρώτα βασικά φρούτα που πρέπει να φάει ακόμη κι αν είναι εκτός σεζόν! Εσύ πόσο χυμό πορτοκάλι του βάζεις μέσα στην κρέμα; Για μεσημεριανό θα αρχίσουμε με χορτόσουπα νομίζω είπε, δεν ξέρω αν θα βάλω κατευθείαν κρέας μέσα. Αυτό όμως θα γίνει μόλις κλείσουμε τον 6 μήνα, άρα από την ερχόμενη βδομάδα. :rolleyes: Οδηγίες περισσότερες τώρα που θα ξαναέρθει.. Εσείς νωρίς ξεκινάτε! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα κοριτσια,

Ναι σημερα δεν ηταν τελειος καιρος αλλα εδω ειχε νοτια κ 27βαθμους! Οποτε βγηκαμε πριν το μεσημεριανο στην Μακρη μαζι με τον μπαμπαα που γυρισε απο δουλεια. Εχει πολυ κοσμο καθησαμε για καφεδακι κ μετα λιγο στις κουνιες να δει τα παιδακια. Τελικα την εβαλα κ εγω στην μωρουδιστικη αυτη που ειναι σαν καθισματακι, δεν καταλαβε αμεσως κοιτουσε λιγο απορημενα, χαχα, αλλα ειχε πολλη πλακα. Της κρατουσα ισα-ισα λιγο το κεφαλακι μην τυχον κ κανει προς τα πισω οχι οτι κινδυνευε αλλα για να συνηθισει την κουνια!Κινητικα εμεις γυριζουμε απο μπρουμητα ανασκελα αλλα ακομα προσπαθουμε το αναποδο, λιγο θελει. Καθεται με στηριξη ομως, πιανει συνεχεια τα ποδια της κ οτι βρει πανω σε τραπεζι θελει να το παρει κ μετα σταααανταρ το πεταει κατω:tongue:!

Αγγελικη βαλε με κ εμενα στη λιστα με οσες εχουμε φωναξει στα μπεμπακια, μετα αμεσως το μετανοιωνω κ την κανω πολλη αγκαλια-φιλια!Θα συμφωνησω με τα κοριτσια ανθρωποι ειμαστε κ εμεις μην εχεις τοσες τυψεις, αφου την λατρευεις αυτο εκλαμβανει!!;). Ααα για ψωνια ειχα παει με την μητερα μου στην αρχη κ μετα με την αδερφη μου κ ηταν πολυ καλη η μικρη μου δεσποινιδα, κοιταζε τα ρουχα μπροστα στο μαρσιπο κ επιανε κ μερικα!

Ελενη την πηρα τη φουστα, καλυπτει αρκετα κ με τακουνι με δειχνει αρκετα ψηλη, οχι οτι δεν ειμαι διμετρη καλλονη (1,69), αλλα Σκλεναρικοβα σου λεω:tongue::tongue:! Κρεμα της βαζω ελαχιστες φορες ανα μερες, δεν χρησιμοποιω μωρομαντηλα παρα μονο περιμετρικα αν εχει λερωθει αρκετα κ μετα αμεσως νιπτηρα. Της κανω με βαμβακι με νερακι σε καθε αλλαγη στα τσισακια της, κ μετα απο το μπανιο (2-3 φορες τη βδομαδα), με baby oil κ βαμβακι στην ευαισθητη περιοχη μην εχουν μεινει υπολειματα (σαπουνι,κρεμα). Αντε με το καλο να γεννηθει το ανηψακι σας να ειναι κοντα με την αθανασια σου να παιζουν μαζι!

Λια εκανα λιγο πισω γιατι εχει βραχνιασει μαλλον μια μερα που βγηκαμε στις κουνιες κ φυσουσεβκ δεν πρεπει να καλυψα καλα το λαιμο της. Ομως θα ξεκινησω κανονικα μολις της περασει μηπως κ προφτασω τη βαφτιση κ μου κοιμηθει σε καροτσακι, επιτελους, αλλιως τι θα την κανω στην ταβερνα?

Σονια αυτο που λες με το τζακι με ενδιαφερει κ εμενα τωρα που το ειπες, αν ρωτησεις πρωτη ενημερωσε μας κ εδω να ξερουμε. Εμεις γιατρο εχουμε μετα τις 20Νοεμ.

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Μέσα εμείς, ούτε γιορτή κατάλαβα, ούτε τίποτα! :cry: Εδώ από το πρωί έχει συννεφιά και αέρα μπόλικο. Βέβαια πρέπει να είναι νοτιάς, δεν έχει καθόλου κρύο, όμως όσο να'ναι με τον αέρα φοβάμαι να τη βγάλω έξω... Ελπίζω να κοπάσει και έστω για λίγο να τη βγάλω...

Εμείς επειδή είχαν σφίξει τα κακάκια μας της έκανα την κρέμα πάλι από την αρχή, δηλαδή της έδινα 2 μέρες μόνο αχλάδι, χθες και σήμερα της έβαλα και μισή μπανάνα και από αύριο θα της βάζω και μισό μήλο. Για πορτοκάλι δε θυμάμαι να μας είπε κάτι η γιατρός. Αυτό που μας είπε είναι ότι μόλις φάει με επιτυχία και τα 3 φρούτα μαζί μπορούμε από εκεί και πέρα να της κάνουμε όποιο συνδυασμό θέλουμε με φρούτα καλοκαιρινά για όσο ακόμη θα είχε εκτός από φράουλα και σύκο, αρκεί φυσικά να μην γίνεται η κρέμα πάνω από 200 ml.... Ίσως επειδή το πορτοκάλι είναι χειμωνιάτικο το άφησε για Νοέμβρη, δεν ξέρω... Θα μου πεις και το μήλο χειμωνιάτικο είναι, όμως είναι από τα πρώτα βασικά φρούτα που πρέπει να φάει ακόμη κι αν είναι εκτός σεζόν! Εσύ πόσο χυμό πορτοκάλι του βάζεις μέσα στην κρέμα; Για μεσημεριανό θα αρχίσουμε με χορτόσουπα νομίζω είπε, δεν ξέρω αν θα βάλω κατευθείαν κρέας μέσα. Αυτό όμως θα γίνει μόλις κλείσουμε τον 6 μήνα, άρα από την ερχόμενη βδομάδα. :rolleyes: Οδηγίες περισσότερες τώρα που θα ξαναέρθει.. Εσείς νωρίς ξεκινάτε! :rolleyes:

Eλενάκι μου στη φρουτόκρεμα βάζω 1 μήλο, 1 αχλάδι και προς το παρόν μισό πορτοκάλι στυμένο...αν βάλω ολόκληρο θα μου γίνει πολύ νερουλή..εμένα δεν μου είπε τίποτα για μλ η παιδίατρος και να σου πω την αλήθεια δεν έχω μετρήσει πόσα βγαίνει...λες να του δίνω λίγο?Το πορτοκάλι τον ξύνισε σήμερα...βρε παιδί μου σαν μεγάλος άνθρωπος έκανε ακριβώς όπως θα κάναμε εμείς αν τρώγαμε λεμόνι:P:p:pπολύ γέλασα...και ήταν και γλυκό πορτοκάλι φαντάσου!!!!!

Εμάς για την κρεατόσουπα υποψιάζομαι πως θέλει να ξεκινήσουμε νωρίς γιατί φοβάται μη κάνει αναιμία ο μικρός..μου είπε πως τα μωρά που θηλάζουν παρουσιάζουν έλειψη βιταμινών Α και D και σιδήρου...βιταμίνες πάιρνουμε σε σταγόνες αλλά σίδηρο δε μας έδωσε γιατί είχαμε και το θεματακι με τη δυσκοιλιότητα...

Ραντεβού έχουμε στις 16 του Νοέμβρη μέχρι τότε μου είπε να ακολουθήσω αυτές τις οδηγίες, μετά βλέπουμε..ούτε για άλλα φρούτα μου είπε..

HDfQp3.png

Καλησπερα κοριτσια,

Ναι σημερα δεν ηταν τελειος καιρος αλλα εδω ειχε νοτια κ 27βαθμους! Οποτε βγηκαμε πριν το μεσημεριανο στην Μακρη μαζι με τον μπαμπαα που γυρισε απο δουλεια. Εχει πολυ κοσμο καθησαμε για καφεδακι κ μετα λιγο στις κουνιες να δει τα παιδακια. Τελικα την εβαλα κ εγω στην μωρουδιστικη αυτη που ειναι σαν καθισματακι, δεν καταλαβε αμεσως κοιτουσε λιγο απορημενα, χαχα, αλλα ειχε πολλη πλακα. Της κρατουσα ισα-ισα λιγο το κεφαλακι μην τυχον κ κανει προς τα πισω οχι οτι κινδυνευε αλλα για να συνηθισει την κουνια!Κινητικα εμεις γυριζουμε απο μπρουμητα ανασκελα αλλα ακομα προσπαθουμε το αναποδο, λιγο θελει. Καθεται με στηριξη ομως, πιανει συνεχεια τα ποδια της κ οτι βρει πανω σε τραπεζι θελει να το παρει κ μετα σταααανταρ το πεταει κατω:tongue:!

Αγγελικη βαλε με κ εμενα στη λιστα με οσες εχουμε φωναξει στα μπεμπακια, μετα αμεσως το μετανοιωνω κ την κανω πολλη αγκαλια-φιλια!Θα συμφωνησω με τα κοριτσια ανθρωποι ειμαστε κ εμεις μην εχεις τοσες τυψεις, αφου την λατρευεις αυτο εκλαμβανει!!;). Ααα για ψωνια ειχα παει με την μητερα μου στην αρχη κ μετα με την αδερφη μου κ ηταν πολυ καλη η μικρη μου δεσποινιδα, κοιταζε τα ρουχα μπροστα στο μαρσιπο κ επιανε κ μερικα!

Ελενη την πηρα τη φουστα, καλυπτει αρκετα κ με τακουνι με δειχνει αρκετα ψηλη, οχι οτι δεν ειμαι διμετρη καλλονη (1,69), αλλα Σκλεναρικοβα σου λεω:tongue::tongue:! Κρεμα της βαζω ελαχιστες φορες ανα μερες, δεν χρησιμοποιω μωρομαντηλα παρα μονο περιμετρικα αν εχει λερωθει αρκετα κ μετα αμεσως νιπτηρα. Της κανω με βαμβακι με νερακι σε καθε αλλαγη στα τσισακια της, κ μετα απο το μπανιο (2-3 φορες τη βδομαδα), με baby oil κ βαμβακι στην ευαισθητη περιοχη μην εχουν μεινει υπολειματα (σαπουνι,κρεμα). Αντε με το καλο να γεννηθει το ανηψακι σας να ειναι κοντα με την αθανασια σου να παιζουν μαζι!

Λια εκανα λιγο πισω γιατι εχει βραχνιασει μαλλον μια μερα που βγηκαμε στις κουνιες κ φυσουσεβκ δεν πρεπει να καλυψα καλα το λαιμο της. Ομως θα ξεκινησω κανονικα μολις της περασει μηπως κ προφτασω τη βαφτιση κ μου κοιμηθει σε καροτσακι, επιτελους, αλλιως τι θα την κανω στην ταβερνα?

Σονια αυτο που λες με το τζακι με ενδιαφερει κ εμενα τωρα που το ειπες, αν ρωτησεις πρωτη ενημερωσε μας κ εδω να ξερουμε. Εμεις γιατρο εχουμε μετα τις 20Νοεμ.

Κάνατε και κούνια μπέλα Σοφία????Αχ, καλέ μεγάλωσαν τα παιδάκια μας, σε λιγο θα θέλουν και κούνιες!!!μια που το λέμε, μου έχουν πάρει δώρο αυτές τις κούνιες που τις κρεμάς από την πόρτα και είναι για 6 μηνών και πάνω..λέμε μόλις κλείσουμε τον 6ο να την βάλουμε και αυτήν...για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε!

Με γειά και την φούστα, τι χρωμα την πήρες?και εγώ τρελάινομαι για μακρά φορέματα και φούστες και έχω τον άντρα μου που με θέλει με τα μίνια για να φαίνονται τα πόδια μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εσείς γυρίζετε από μπρούμητα ανάσκελα, εμείς κάνουμε το αντίθετο και μετά δεν μπορούμε να γυρίσουμε πάλι ανάσκελα...άσε που το μπρούμητα δεν του αρέει καθόλου...

HDfQp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου,σας ευχαριστω για την συμπαρασταση,ενταξει σημερα το ξεπερασα,την εχω πολυ καλομαθημενη μαλλον τη μπουμπου και μου κακοφανηκε το μαλωμα μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σημερα δεν μπορουσαμε να ξεμυτισουμε,ολο βροχη και αερας νοτιας και εδω...το απογευμα η μικρη μονο που δεν ανοιξε μονη της τη πορτα να φυγει,και ετσι σαν τους τρελους πηγαμε μια βολτα και εφαγα καιλουλουμαδες που καποιες φιλες απο εδω μου τις εβαλαν στο μυαλο(μαρια και ελενη):tongue:,νοστιμοτατοι αλλα οχι σαν τους δικους σας σπιτικους,ηταν με γεμιση σοκολατα και απο πανω τριμμενο μπισκοτακι,να τρωει η μανα και του παιδιου να μη δινει...οταν γυρισαμε απο τη βολτα η μπεμπουλα ηταν αρνακι:D

αχ,και το αλλο δεν σας το ειπα αδιαθετησα πρωτη φορα μετα απο 15 μηνες,αυριο πρεπει να ακυρωσω το ραντεβου με τον γυναικολογο για τεστ παπ...

Μαρια εχεις δικιο αν σκεφτω τους καβγαδες που εχω κανει με τη μανα μου,ου ου ου θα μαλωσω πολλες φορες ακομη με την κορη μου...να χαρω εγω τσολιαδακι τι πλακα που θα χει,θα σταματησει η παρελαση και θα κοιτανε ολοι το μικρουλη σου και καμαρι εσυ....

λιακι μπραβο που πηγατε παρελαση του χρονου να δεις χαρες που θα κανει ο μικρουλης...φαγητο εμεις θα ξεκινησουμε λογικα την επομενη εβδομαδα που εχουμε ραντεβου με τη γιατρο 7-11,δεν ξερω τη σειρα θα σου πω οατν μαθω...ελα να σου πω δεν παιρνεις εσυ συμπληρωμα εγω θα παιρνω σιδηρο και ασβεστιο οσο θηλαζω:rolleyes: και λογικα τα παιρνει και το παιδι...μετα τα γευματα τον θηλαζεις?σου εχει μειωθει το γαλα?εμενα ναι αλλα της φτανει για τα τρια γευματα που τρωει... χα χα τι πλακα ο αντρας σου σε θελει σεξυ μαμα,αμα εχεις ποδι πρεπει να το δειχνεις πως θα γινει...:D:D:Dπρωτος ξεκιναει το αγορι σου το φαγακι το μεσημεριανο...καλη αρχη!!!

Ελενιτσα καταρχην συγχαρητηριαααααααααα!!!!υπεροχα νεα θα γινεις παλι θεια,εγω δεν εχω αδερφια ουτε ο αντρας μου,αλλα καταλαβαινω οτι ειναι φοβερο να βλεπεις τον αδερφο σου πατερα που εχετε περασει τοσα μαζι....να στε καλα να μεγαλωνετε το σοι και να το ομορφαινετε με τα αγγελουδια σας...γερα και τυχερα να ειναι και να εχει μια καλη εγκυμοσυνη η νυφη σου.να μας ενημερωνεις....

εμεις τωρα που της δινω μιση μπανανα μισο μηλο και ενα αχλαδι τα κακακια βγαινουν μια χαρα,καθολου σκληρα...βεβαια πηραμε εκεινα τα μεγαλα αχλαδια και της βαζω το μισο,δεν θυμαμαι πως τα λενε,ειναι πιο γλυκα και την τρωει ολη η φαγανουλα και εγω γυρω στα 200 της δινω...αλλο φρουτο δεν μας ειπε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ασε που περναω απο τη sudocrem και τη κοιταω με μισο ματι και λεω "τι εχεις μεσα εσυ αραγε",σημερα δεν της εβαλα καθολου κρεμα :rolleyes:

Σοφακι η μπεμπουλα σε νεες περιπετειες μπραβο,καλη αρχη,εγω την ειχα παρει μια μερα αλλα δεν ειχε αυτο που λες ηταν σκετο πλαστικο με αλησιδα το καθισματακι και φοβομουν μην γλιστρισει,την εβαλα σε ενα αλογακι που πηγαινε πανω κατω αλλα δεν νομιζω οτι καταλαβαινε τιποτα,προσπθουσε να το φαει και την εβγαλα...

καλο βραδυ κοριτσια...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα μαγιομανούλες!

Αγγελική μου, με το καλό να ξεκινήσετε κ εσείς το μεσημεριανό σας!

μάλλον πρώτοι το ξεκινάμε όπως φαίνεται!Για να παίρνω εγώ βιταμίνες τη ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε δεν έχει σημασία, το ασβέστιο το παίρνω για μένα όχι για το μωρό, το μωρό θα πάρει και από τις αποθήκες μου ότι χρειάζεται...Αχ, εμένα το γάλα δεν έχει μειωθεί ακόμα και υποφέρω στα ενδιάμεσα τώρα που τρώει...κάθομαι και το βγάζω με το χέρι...το θήλαστρο το βαριέμαι αφόρητα..δεν έχει και νόημα να το αποθηκεύω, αφού περιμένω πως κ πως να έρθει η ώρα του θηλασμού για να ανακουφιστώ...άσε που συνεχίζουμε τους βραδυνούς θηλσμούς αμείωτα...3-4 φορές μέσα στη νύχτα τρώει, αφού το πρωί ξυπνάει χορτασμενος και δε θέλει πρωινό:shock::shock::shock:

Τώρα έχουμε και καινούριο σκηνικό...με τα φαγητά τον πιάνει να κάνει κακά του μέσα στη νύχτα...και αφού τα κάνει χαίρεται και δεν μπορεί να ξανακοιμηθεί:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εχθές 4μιση με 6μιση καθόμουν στο δωμάτιο και παρακαλούσα να νυστάξει για να κοιμηθούμε...τελικά ο μικρός κοιμήθηκε στις 6μιση και εγώ στις 7 το πρωί και ξ΄πνησαμε στις 8!!!άντε τώρα να βγάλω την ημέρα...

HDfQp3.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εμείς καλά, εχτές είχαμε παρέα σπίτι τον αδερφό του άντρα μου με τη γυναίκα του, το Σάββατο έκανα δουλίτσες, άπλωνα-σιδέρωνα όλη μέρα να τελειώσω τα ρούχα των παιδιών, ευτυχώς με το νοτιά στέγνωναν γρήγορα, καλά σήμερα έχει πάρει τον κόσμο ο αέρας, φεύγουν γλάστρες από το μπαλκόνι, καρέκλες και εγώ τις κυνηγάω!

Βολτίτσες διαβάζω κάνατε, μια χαρούλα, εμείς πλάκα πλάκα έχουμε πολλές μέρες να πάμε βόλτα, θα εισηγηθώ στο σύζυγο, μη μας φάει και η κλεισούρα!

Σοφάκι κοντεύεις να ολοκληρώσεις το λουκ για τη βάφτιση, άντε κούκλα θα είσαι!Ελπίζω να μη σου κρυώσει η μικρή που την άκουσες βραχνιασμένη, να μην τρώει πολλά παγωτά καλύτερα ναι?

Τι λες βρε Ελενίτσα για τη σουντοκριμ, κι εγώ δεν είχα ακούσει κάτι παρόμοιο, γενικότερα μου έχει πει η γιατρός πως δεν τα πολυθέλει όλα τα είδη καλλωπισμού-φροντίδας για τα μωρά, κρέμες και τέτοια κι εγώ έβαζα όταν έκανε κακά μόνο.

Λιάκι ξενυχτάτε? ουφ κουράγιο μάνα! μακάρι να φτιάξει λίγο με τη μέθοδο ο ύπνος του μωρέ να ξεκουράζεσαι κι εσύ γιατί ο μπόμπιρας κοιμάται και μέσα στη μέρα, εσύ που κάθεσαι ξύπνια μετά δεν θα την παλεύεις όμως!

Σοφάκι και η δικιά σου εύχομαι να στρώσει και μέχρι τη βάφτιση αν γίνεται, καλά δεν κοιμάται στο καροτσι?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!

Εχω βαλει τα παιδια για υπνο, αλλα και τα δυο κελαιδανε ακομη.......

Ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Εμεις φυγαμε το σ/κ στο χωριο και ανανεωθηκα, βολτιτσες, υπνος(βοηθεια απο τη μαμα μου...), πολυ καλα περασαμε, ο μεγαλος ενθουσιαστηκε με την παρελαση και με τη σημαια που του εδωσα να κουναει.....

Ο μικρος δεν εχει παρει γραμμαριο εδω και 25 μερες, δεν τρωει ουτε φρουτα ουτε ριζαλευρο, μια μερα που τον πιεσα λιγο παραπανω εκανε εμετο 5 φορες σε 30 λεπτα το κακομηρο το λυπηθηκα. Ειπε η γιατρος να τον αφησω 3-4 μερες και να ξαναδοκιμασω, αν κανει το ιδιο ισως εχουμε αλλεργια στο αγελαδινο.

Μπορει σε κιλα και φαγητο να εχει μεινει πισω ομως.......μπουσουλησαμε....!!!!!!!!!

Ναι μπουσουλησε, οχι γρηγορα και με ανεση ομως αλλαζει χερια ποδια και προχωραει. Το εκανε την Παρασκευη και απο τοτε καθε μερα και καλυτερα.

Επισης δεν μας κανει ουτε η μεσαια θεση στην κουνια γιατι πιανεται απο τα καγκελα και σηκωνεται στα γονατα και προσπαθει να σηκωθει ορθιος......

Αγγελικη μη στεναχωριεσαι, οπως ειπαν και τα κοριτσια τετοια θα συμβουν πολλα...

Ελενη συγχαρητηρια για την νυφη σου, με το καλο να ερθει το ξαδερφακι της Αθανασιας σου!!!

Λια καλα κανεις και βγαζεις το γαλα με το χερι, ισα να αποσυμφορξθει το στηθος.Εσυ θελεις να μειωθει τωρα η παραγωγη και με το θηλαστρο δεν θα γινοταν αυτο. 2-3 μερες υπομονη θελει.

Καλο απογευμα σε ολες!!!!!!!

υ.γ. Συγχωρεστε με για το κειμενο που δεν εχει μια λογικη σειρα αλλα μεχρι να το γραψω εχω σηκωθει 15 φορες......

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Ελενίτσα κι εμένα κοιμούνται τα βλαστάρια, σε λιγάκι είναι ώρα τους όμως να ξυπνήσουν, άφησα τις δουλειές κι εγώ και χαλάρωσα λίγο, έφαγα και το γλυκάκι μου..σσσ!

Βρε θα πάριε ο μικρός τα πάνω του με το φαγητό, δώσε του λίγο χρόνο και θα τα τρώει όλα σε λίγο καιρό θα δεις, μετά θα τα κυνηγάμε να μην τρώνε συνέχεια!

Καλέ μπουσούλησε κιόλας το αστέρι σου?

Έχω πάθει πλάκα!!

Και σηκώνεται και με τα γόνατα στην κούνια?

Θα μας τρελάνει ο γιός σου φιλενάδα!

Αυτός σε 2 μήνες θα τρέχει!!

Που να πάρει κιλό μετά αν δεν ησυχάζει όλη μέρα και κοιτάει πώς θα σηκωθεί και πώς θα μπουσουλήσει!

Η δικιά μου ακόμα πέρα βρέχει, δεν θέλει να χαλάσει τα παχάκια της μάλλον και αράζει ακόμα ξαπλωτή, ούτε να στρίψει ακόμα δε μπορέι το μπογαλάκι μου, καθιστή της αρέσει με στήριγμα για λίγη ώρα να παίζει στο χαλάκι του Γιάννη και να παλέυει να πιάσει τα παιχνίδια του!

Μάλλον θα βγάλει δοντάκι νωρίς, τα βλέπω τα δυο μπροστινά και διαφανίζουν σχεδόν, το ένα ειδικά. Ευτυχώς δεν έχει γκρίνια, μασουλίζει τα παιχνίδια της μόνο δυνατά και βάζει τα πάντα στο στόμα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε;;; :D

Μπαίνω και σας διαβάζω μέσα στη μέρα, αλλά τώρα έκατσα από το πρωί! :shock: Η κορούλα μου είχε αυπνίες το πρωί και από τις 10 παρά που ξύπνησε κοιμήθηκε κανονικά στις 3 παρά! :shock: :shock: :shock: Ανάσα δεν πήρα και είχα και συμμαζέματα στην κουζίνα.... :? Εντομεταξύ έχω και αρκετό αίμα (μου ήρθε περίοδος, δεν σας είπα, προχθες τελικά στις 27) και δεν με κρατάνε τα πόδια μου! Θέλω όμως και τη βολτούλα μου το απόγευμα γιατί χθες όλη μέρα μέσα ήμασταν και σήμερα μέχρι στιγμής...μπάφιασα! Το πολύ πολύ θα πηγαίνω κούτσα κούτσα! Αλλά καλύτερα έξω το απόγευμα που κάθεται η μικρή στο καρότσι αλλιώς μέσα στο σπίτι δεν χωράει πουθενά! :shock:

Ελένη1977, βρε θηρίο τι κάνει το θηριάκι σου;;;; Μπουσούλησε κιόλας;;; χιχιχι Και σηκώνεται και στην κούνια στα γόνατα;;;; :shock: Πω πω!!! ( Σοφάκι 1 κι εμείς μια από τα ίδια! Πέρα βρέχει με τέτοια!!!! :tongue: ) Μπράβο στο αγόρι σου και πρόσεχε να μην τον πιέζεις με το κουτάλι και το πάρει στραβα και δε θέλει μετά με τίποτα να φάει! Υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο αλλεργίας στο αγελαδινό γι αυτό να αντιδράει έτσι; Εσύ μόνο τον θηλάζεις; Δεν έχει πιεί ξένο για να δεις αντιδράσεις με το αγελαδινο; Και άντε το ρυζάλευρο, τα φρούτα όμως γιατί δεν τα τρώει. Αυτό δεν εξηγείται με πιθανή αλλεργία.

Σοφία μου 1, έτοιμα τα χειμωνιάτικα; Κι εγώ τα έχω κάνει, ουφ πάει και αυτό! Άσε, με τη σουντοκρεμ βράστα! Την πατήσαμε!

Τι καλά που θα σκάσει δοντακι! Αχ, τι πλάκα εχουν τα φαφούτικα!!! :tongue:

Λιάκι μου, όντως πρώτοι θα ξεκινήσετε το μεσημεριανό!! Άντε με το καλό! Είμαι περίεργη να δω πώς θα αντιδράσει το καμάρι σου στην αλμυρή γεύση! :rolleyes: Να τσεκάρεις πόσα ml περίπου γίνεται η κρέμα για να ξέρεις πόσο τρώει, να μην είναι ούτε πολύ, ούτε λίγο γιατί με το μάτι δεν μπορείς να καταλάβεις... Εγώ σήμερα έβαλα 1,5 αχλάδι, σχεδόν 1 μικρό μήλο και μισή μπανάνα και με το ζόρι ήταν 160 ml! Στις 2,5 ώρες μου πείνασε πάλι...

Βάλε εσύ κορίτσι μου μίνι που μπορείς, αφού το θέλει και ο άντρας σου γιατί αν βάλουν άλλες (ονόματα δε λέμε! ) θα γελάσει ο κάθε πικραμένος!!!! χαχαχαχαχ :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Αγγελικούλα, αδιαθέτησες τελικά,ε; Τι να κάνουμε...θέμα χρόνου ήταν! Μπράβο που έστρωσε το εντεράκι σας και κάνετε καλά κακούλια!! ;)

Κοριτσάκια μου, ευχαριστώ και για τις ευχές για τη νύφη μου! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, θα σας ενημερώνω ελπίζω με ευχάριστα νέα! :rolleyes:

Πήρα σήμερα τη γιατρό μας και άλλαξα το ραντεβού. Θα πηγαίνουμε στο εξής εμείς στο ιατρείο της και δε θα έρχεται εκείνη στο σπίτι μας. Φτάνει για 6 μήνες αυτό κάναμε. Γιατί να δίνω 40 ευρώ και όχι 20 που παίρνει αν πας εσύ εκεί; Έτσι κι αλλιώς στο Πειραιά που είναι το ιατρείο πηγαίνουμε κάθε 3 και λίγο για βόλτα.

Κορίτσια (και ειδικά οι δευτερομανούλες), εμείς που δεν τρώμε ρυζάλευρο το απόγευμα πότε λέτε θα ξεκινήσουμε να τρώμε κάτι με κουτάλι και τι θα είναι; Κάτι για γιαουρτάκι μας είχε πει η γιατρός την προηγούμενη φορά. Λέτε τώρα να μας το ξεκινήσει;; :rolleyes: Ε, μα 6 μηνών είμαστε, δε γίνεται όλη μέρα γάλα και μονο το πρωί φρουτάκι, έτσι δεν είναι;;; :)

Δείτε όταν ξυπνάει πώς κάνει μόλις μας δει κορίτσια!! Θα τη φάωωωωωω!!!

http://imageshack.us/photo/my-images/26/dsc02556hf.jpg/

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελένη 1977 μπράβο στο θηρίακι σου, και εμείς κάνουμε 1-2 βήματακια μπουσουλωντας πολυ σύντομα την βλέπω να μπουσουλησει κανονικα.

Εμείς έχουμε 2 βραδιές που δεν κοιμάται στην ώρα της, και πριν κοιμηθει γκρινιαζει πολυ,περνάμε άλμα ανάπτυξης και είμαστε στην κορύφωση,υπομονή θα περάσει και αυτο.

Αααα ξέχασα να πω πως το πλαστικό μπιμπερο όχι το γυάλινο το κρατάει μονη της και πίνει το νεράκι,το σηκώνει κανονικά και πίνει,γι'αυτο εχει αναστατωθει μάλλον επειδη εχει μάθει αρκετά πράγματα να κάνει.

Χάλασε ο καιρός κρίμα, μας είχε πει η παιδιατρος όμως να μη σταματάμε να βγούμε έξω,κατάλληλα ντυμένη βέβαια, για να συνηθίσει,μόνο όταν θα κατέβει κάτω απο το 0 η θερμοκρασία τότε δεν θα την βγάλω,έτσι μας είχε πει.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...