Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Αγγελική, το ίδιο μου είπε η κοπέλα στο φαρμακείο που ανέφερα πριν για το γάλα. Ότι δηλαδή μέχρι περίπου το Φεβρουάριο θα υπάρχει το πρόβλημα και μετά λογικά θα λυθεί! Και εδώ σωστή, μόλις διασταυρώσαμε μια πληροφορία, να μην τη συμβουλεύομαι μετά;;; :rolleyes: Και δεν νομίζω να έχει σκοπό το κέρδος γιατί μου πρότεινε και πιο φθηνές ακόμη και τη fissan για κάθε αλλαγή... Άσχετο που εγώ η ψωνάρα πήρα την πιο ακριβή! :tongue: Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω μάλλον και της frezyderm.. ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!

Αναψαμε τζακι σημερα, πρωτη φορα για φετος. Αντε καλο χειμωνα!!!! :D Ο μικρος το χαζευε μεχρι που αποκοιμηθηκε :P

Σοφια2 καλες αγορες!!! Τι θεμα σκεφτεσαι να εχει η βαπτιση??? Και εγω ψαχνομαι απο τωρα για ιδεες.... Σκεφτομαι τον μικρο πριγκιπα, θα δουμε ομως, μεχρι τον Μαη εχουμε χρονο!!!!;)

Ελενη με προβληματισες βρε κοριτσι μου με την sudocream:rolleyes::?... Και εγω αυτη χρησιμοποιω απο 2 μηνων και δεν μου εχει ερεθιστει ως τωρα... Τον πρωτο μηνα δοκιμασα αρκετες μεχρι να καταληξω... μου ειχαν δωσει και δειγματα απο την κλινικη. Η frezyderm και εμενα μου φανηκε νερουλη... Τωρα που θα παμε Γερμανια μου πηρε η μαμα μου της Penaten να δοκιμασουμε, για να δουμε!!! Προς το παρον θα συνεχισουμε με sudocream αφου δεν εχουμε προβλημα, αλλα μιας και το ανεφερες να το σημειωσω να ρωτησω τον παιδιατρο τη Δευτερα.

Σοφακι και εγω λεω σημερα να κανω ντουλαπες και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιι. Την εχω καταβρει μπροστα στο τζακι και χουχουλιαζουμε απο το πρωι... αλλα το απογευμα θα την κανω και αυτη την δουλεια να τελειωνει, μονο που μετα σκεφτομαι οτι πρεπει να σκουπισω και να σκεσκονησω μιας που τα ρουχα βαλε βγαλε γεμιζουν χνουδια :(

Κατερινιωωωω γιανατε?????

Αγγελικουλα πικρα με τα γαλατα ειδικα εκει στην Κερκυρα ε??? για να εχουν ελλειψεις στην Αθηνα φανταζομαι τι θα γινεται εκει..... Να και τα καλα του θηλασμου!!!!!;) Εχω ξενοιασει με αυτο το θεμα και σκοπευω για καιρο ακομα να ξενοιασω:P

Αληθεια μανουλες που θηλαζετε ποσο καιρο λετε να θηλασετε τα ζουζουνια σας? Εγω λεω πανω απο χρονο πρωτα ο Θεος και πιστευω θα δυσκολευτω πολυ να αποθηλασω... τρομερο δεσιμο!!!

Εγω κοριτσια εχω αμανικο υπνοσακο με κουμπια στο στηθος και φερμουαρ μεχρι τα ποδαρακια του... προς το παρον που δεν κουνιεται τη νυχτα μια χαρα ειναι, τωρα αργοτερα θα δουμε αν χρειαστει να τον αλλαξω.

Αυτα προς το παρον

Φιλακια!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Αναψαμε τζακι σημερα, πρωτη φορα για φετος. Αντε καλο χειμωνα!!!! :D Ο μικρος το χαζευε μεχρι που αποκοιμηθηκε :P

Σοφια2 καλες αγορες!!! Τι θεμα σκεφτεσαι να εχει η βαπτιση??? Και εγω ψαχνομαι απο τωρα για ιδεες.... Σκεφτομαι τον μικρο πριγκιπα, θα δουμε ομως, μεχρι τον Μαη εχουμε χρονο!!!!;)

Ελενη με προβληματισες βρε κοριτσι μου με την sudocream:rolleyes::?... Και εγω αυτη χρησιμοποιω απο 2 μηνων και δεν μου εχει ερεθιστει ως τωρα... Τον πρωτο μηνα δοκιμασα αρκετες μεχρι να καταληξω... μου ειχαν δωσει και δειγματα απο την κλινικη. Η frezyderm και εμενα μου φανηκε νερουλη... Τωρα που θα παμε Γερμανια μου πηρε η μαμα μου της Penaten να δοκιμασουμε, για να δουμε!!! Προς το παρον θα συνεχισουμε με sudocream αφου δεν εχουμε προβλημα, αλλα μιας και το ανεφερες να το σημειωσω να ρωτησω τον παιδιατρο τη Δευτερα.

Σοφακι και εγω λεω σημερα να κανω ντουλαπες και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιι. Την εχω καταβρει μπροστα στο τζακι και χουχουλιαζουμε απο το πρωι... αλλα το απογευμα θα την κανω και αυτη την δουλεια να τελειωνει, μονο που μετα σκεφτομαι οτι πρεπει να σκουπισω και να σκεσκονησω μιας που τα ρουχα βαλε βγαλε γεμιζουν χνουδια :(

Κατερινιωωωω γιανατε?????

Αγγελικουλα πικρα με τα γαλατα ειδικα εκει στην Κερκυρα ε??? για να εχουν ελλειψεις στην Αθηνα φανταζομαι τι θα γινεται εκει..... Να και τα καλα του θηλασμου!!!!!;) Εχω ξενοιασει με αυτο το θεμα και σκοπευω για καιρο ακομα να ξενοιασω:P

Αληθεια μανουλες που θηλαζετε ποσο καιρο λετε να θηλασετε τα ζουζουνια σας? Εγω λεω πανω απο χρονο πρωτα ο Θεος και πιστευω θα δυσκολευτω πολυ να αποθηλασω... τρομερο δεσιμο!!!

Εγω κοριτσια εχω αμανικο υπνοσακο με κουμπια στο στηθος και φερμουαρ μεχρι τα ποδαρακια του... προς το παρον που δεν κουνιεται τη νυχτα μια χαρα ειναι, τωρα αργοτερα θα δουμε αν χρειαστει να τον αλλαξω.

Αυτα προς το παρον

Φιλακια!!!

Καλημέρα, Μαράκι!

Για χουχούλιασμα είναι ο καιρός όντως!! ;) Χαλαρά οι δουλειές μας, δεν μας κυνηγάνε...

Κι εγώ προβληματίστηκα με την κρέμα αυτή και προσωπικά δεν πρόκειται να την ξαναβάλω.... Έχει βαριά χημικά μέσα και δε λέει να είναι συνεχώς πάνω στο μωρό! Ρώτα το γιατρό σας οπωσδήποτε. Σήμερα που μίλησα με τον αδερφό μου του το είπα και μου είπε πως το ξέρουνε οτι είναι ακατάλληλη για συχνά η sudocreme (γιατί βρε λέω τόσο καιρό δεν μου έλεγες;;; :shock: ) επειδη και στην κόρη τους έβαζαν από 8 μηνών την κρέμα, πιο πριν μόνο αμυγδαλέλαιο, και μετά από 2-3 μήνες τους έβγαλε άσπρα μπιμπικάκια σαν πύον σε όλη την ευαίσθητη περιοχή! Μάλλον εμείς που έχουμε κορίτσια είμαστε πιο επιρρεπείς σε δυνατές κρέμες.... :? Την σταμάτησαν, πήραν fissan και σιγα σιγα έφυγαν... Όσο για την penaten, Μαρία μου, είναι δυνατή σαν τη sudocreme και χειρότερη μου είπε η κοπέλα αυτή.... :? Αυτό θα το καταλάβεις και από την υφή της αν την πιάσεις. Τελικά η frezyderm κάτι ξέρει που είναι πιο νερουλή, μάλλον έτσι είναι και πιο ήπια. Η mustela που πήρα είναι κάτι ενδιάμεσο με τη sudocreme και τη frezyderm σε πυκνότητα. (για να μην περερμηνευτώ, δεν λέω ότι είναι άχρηστες, αλλά όχι κατάλληλες για καθημερινή χρήση παρά μόνο για ειδικές καταστάσεις) Όλες αυτές οι κρέμες, μου είπε, είναι καθαρή χημεία, απλά μερικές είναι πιο βαριές και επιβαρύνουν το δέρμα του μωρού. Και να σου πω και κάτι; Και να μην σου έχει ερεθιστεί, αφού είναι τόσο δυνατή γιατί να την έχει πάνω του ο μπέμπης συνέχεια; Ρώτα το γιατρό και αναλόγως πράξε! ;) Εγώ ενημερώθηκα και σας τα μεταφέρω απλά... ;)

Α! Έψαξα λίγο και το έχουν κουβεντιάσει και άλλες μανούλες!!! Δεν είμαστε οι μόνες! χιχιχι Ιδού το λινκ...

http://forum.eimaimama.gr/t2751-topic

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μαρία όσο για το Θηλασμό, πέρα από το ότι είναι η καλύτερη τροφή για ένα μωρό είναι και μεγαααλη οικονομια!!! ;) Ρώτα κι εμάς που τα "σκάμε" κανονικά! Κάθε βδομάδα 17 ευρώ...υπολόγισε... :? Γλιτώνεις μια έγνοια όπως και να το κανουμε!

Βέβαια το ξενο έχει άλλα καλά, λιγότερα αλλά έχει! Π.χ. πολύ στρωμένο πρόγραμμα ταισμάτων, ξέρεις τι σου γίνεται, πόσο έφαγε, πότε θα ξαναφάει κλπ. Ισορροπημενα συστατικά πάντα με αποτελεσμα να ισσοροπεί καλύτερα το πεπτικό σύστημα του μωρού, συνεπώς όχι κλαματα, όχι πονακια στο άσχετο, καλός και ήρεμος ύπνος για το μωρό (και για εμάς! ;) ). Επίσης δεν σκέφτομαι να φάω κάτι ή όχι για να μην την πειράξει και μπορώ να πάω κάπου χωρίς να είμαι με το ρολόι μη χρειαστεί να φάει. Τέλος, εύκολο τάισμα έξω στη βόλτα! Ε, και δεν είναι και σαβούρα πια που μερικοί τα απαξιώνουν τελείως! ότι μπορούνε κάνουνε και οι γαλακτοβιομηχανίες...

Αχ, κι εμείς έχουμε ψύχρα μέσα στο σπίτι πλέον και ανάβω συνήθως κλιματιστικό όταν έχω το μωρό ξύπνιο...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα και καλο σαββατοκυριακο,

αποψε νομιζω αλλαζει και η ωρα να δουμε πως θα πρασαρμοστουν τα ζουζουνακια:rolleyes:...εχουμε καιρο να πουμε τι κανουν κινητικα τα μωρακια μας,οχι μονο κινητικα γενικα δηλαδη...καθονται στηριζουν τη πλατουλα τους....εμενα ακομη βρε κοριτσια οταν της βαζω μαξιλαρια πεφτει πισω και ξαπλαρει και οταν την αφηνω η στην αγκαλια μου πεφτει μπροστα και πιανει τα ποδαρακια της,ανασκελα δεν τα φερνει στο στομα μονο παιζει οταν την αλλαζω.οτι βρει το πιανει και χτες που πηγα να αγορασω κατι κραταγε το πορτοφολι μου..χι χι τι πλακα...μιλαει αλλα οχι συμφωνα μονο φωνηεντα λεει...στριφογυρναει εννοειται...πετει τα αντικειμενα η τα βαζει με ανεση στο στομα...παρατηρει πολυ...δεν ειναι τοσο ευκολη με τους ξενους θελει πρωτα να του επεξεργαστει....

και κατι αλλο πως περνατε το χρονο σας τι παιζεται...εμεις απο παιχνιδια κουκουτσα (κανω εγω),εκεινη μου κρυβεται οταν ειναι μπρουμυτα και κοιταει να δει αν γελαω για να το ξανακανει.λεμε φωνουλες ζωων,τραγουδακια,της δειχνω ματακια κτλπ στον καθρεφτη,παλαμακια δεν ανοιγει τα χερακια της,τη βαζω στο γυμναστηριακι της παιζει η στο ριλαξ με τα μασητικα...και το απογευμα της δειχνω εικονες μεγαλες απο βιβλια κτλπ

Μαρια τι ωραια που αναψατε το τζακι θελω και γωωωωω,μονο που δεν εχουμε τζακι:tongue:,κοιτα για τοθηλασμο νομιζω στο χρονο ειναι καλα,γιατι μετα ειναι δυσκολος ο απογαλακτισμος,εχει βγαλει δοντια:shock: πολλα,και θα τρωει απο ολες της τροφες οποτε νομιζω δεν θα εχει και νοημα....με το γαλα μεγαλο προβλημα στη κερκυρα αλλα δεν με νοιαζει και τοσο γιατι της δινω μονο συμπληρωμα το βραδυ οποτε καταναλωνουμε μικρη ποσοτητα...εγω αρχικα ειχα πει να την θηλασω ενα εξαμηνο,τωρα που φτανουμε το εξαμηνο δεν μπορω...οποτε το παω για χρονο μαλλον.στο χρονο ομως σιγουρα θα σταματησω για τους παραπανω λογους... :rolleyes:

ελενη ωραια το διασταυρωσαμε με το γαλα,ωστε ετσι με τη sudocrem...τωρα που το λες θυμαμαι οτι οταν ειχα γεννησει μου ειχε πει η γιατρος οτι θα παρεις μια sudocrem και θα τη βαζεις οταν κοκκινιζει το ποπουδακι,καλο θα ειναι να μην της βαζει συνεχεια γιατι μαζευεται στο πουλακι και δεν κανει,με νερακι και σαπουνακι και τιποτα,εγω ομως το ειχα ξεχασει,και πραγματικα ειναι πηχτη πολυ και μενει,καμια φορα ανοιγω την πανα και εχει ακομη κρεμες:rolleyes::rolleyes::rolleyes: της frezyderm μου αρεσε πολυ η μυρωδια της αλλα τη θεωρησα πολυ ελαφρια...εχω παρατηρησει οτι απο τοτε που ξεκινησαμε φρουτο λιγο οτι ειναι πιο σφιχτα τα κακα λιγο οτι ειναι πιο οξινα εχει συχνα κοκκινιλες:rolleyes:

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι μου κάνετε;;θέλω κι εγω να κάνω ντουλάπια αλλα ακόμα δεν έχω ξεμπλεξει με τα πλυντήρια!

Εγω σε κάθε αλλαγή πάνες χρησιμοποιο bebisol,και ειμαι πολυ ευχαριστημένη,απλά απο τότε που αρχίσαμε τις τροφές βλέπω ερεθισμενο το ποπουδακι της οπότε βάζω και μια κρέμα της νιβεα για τους ερεθισμους κάθε πρωι,λέγεται Nivea baby κρέμα άμεσης ανακούφισης με λεπιδια ωμεγα 6,και φεύγει αμέσως ο ερεθισμους.

Ελένη τι είπες τωρα μόνο 190? το καρέκλακι στο mothercare????? εμείς το πήραμε 260 απο το λητω!!ειναι το britax first clas!!

Αγγελική και εμείς κάνουνε συνέχεια και καινούργια πράγματα και εδω και κανα μήνα περίπου πετάει όλα τα πράγματα κάτω,και το άλλο που κάνει και εκνευριζει τη μαμα να σου πω την αλήθεια,βγάζει τις κάλτσες και τις πεταει στο δρόμο,χθες το βραδι πήγαμε Γλυφάδα να πάρουμε ένα δώρο στο ζαρα και όταν βγαιναμε απο το μαγαζί είδα οτι δεν φορούσε ουτε τα παπούτσια ουτε κάλτσες,είχε και κρύο το βράδυ,αναγκαστικε ο άντρας μου να ψάξει μαζι με τις κοπέλες που δουλεύουν εκει και τους 3 ορόφους απ'οπου περάσαμε,επειδη δεν ηταν όλα στο ιδιο σημείο,ασε ένιωσα πολυ άβολα. Το ιδιο πάθαμε και στο ικεα,και επίτηδες

Της φοράω και παπούτσια για να μη μπορει να α βγάλει αλλα δεν την προλαβαίνω επειδη το καρότσι ειναι γυρισμένο να κοιτάει το δρόμο όχι εμένα.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Κορίτσια τι μου κάνετε;;θέλω κι εγω να κάνω ντουλάπια αλλα ακόμα δεν έχω ξεμπλεξει με τα πλυντήρια!

Εγω σε κάθε αλλαγή πάνες χρησιμοποιο bebisol,και ειμαι πολυ ευχαριστημένη,απλά απο τότε που αρχίσαμε τις τροφές βλέπω ερεθισμενο το ποπουδακι της οπότε βάζω και μια κρέμα της νιβεα για τους ερεθισμους κάθε πρωι,λέγεται Nivea baby κρέμα άμεσης ανακούφισης με λεπιδια ωμεγα 6,και φεύγει αμέσως ο ερεθισμους.

Ελένη τι είπες τωρα μόνο 190? το καρέκλακι στο mothercare????? εμείς το πήραμε 260 απο το λητω!!ειναι το britax first clas!!

Αγγελική και εμείς κάνουνε συνέχεια και καινούργια πράγματα και εδω και κανα μήνα περίπου πετάει όλα τα πράγματα κάτω,και το άλλο που κάνει και εκνευριζει τη μαμα να σου πω την αλήθεια,βγάζει τις κάλτσες και τις πεταει στο δρόμο,χθες το βραδι πήγαμε Γλυφάδα να πάρουμε ένα δώρο στο ζαρα και όταν βγαιναμε απο το μαγαζί είδα οτι δεν φορούσε ουτε τα παπούτσια ουτε κάλτσες,είχε και κρύο το βράδυ,αναγκαστικε ο άντρας μου να ψάξει μαζι με τις κοπέλες που δουλεύουν εκει και τους 3 ορόφους απ'οπου περάσαμε,επειδη δεν ηταν όλα στο ιδιο σημείο,ασε ένιωσα πολυ άβολα. Το ιδιο πάθαμε και στο ικεα,και επίτηδες

Της φοράω και παπούτσια για να μη μπορει να α βγάλει αλλα δεν την προλαβαίνω επειδη το καρότσι ειναι γυρισμένο να κοιτάει το δρόμο όχι εμένα.

Ολα τα λεφτα η μικρη σου Σονια μου!!!

Επειτηδες λες να το κανει το ζουζουνι??? Τι να πω απο τωρα σας αρχισε τα καψωνια μου φαινεται;)

Μανουλες που ειστε σημερα εξαφανισμενες???

Ο καιρος θα φταει μαλλον... Εγω σημερα ολοι μερα εχω μια βαρεμαρα, με βαρια καρδια εκανα τελικα τις ντουλαπες και τις υπολοιπες δουλειες που προεκυψαν.

Εχει μια ωρα που κοιμηθηκε ο μικρος, ο μπαμπας μας εφυγε για δουλεια (ο καημενος σημερα που αλλαζει η ωρα θα κανει μια ωρα παραπανω υπηρεσια:() και εγω εκανα το ντουζακι μου και αραξα στο pc, βεβαια οχι για πολυ γιατι το ζουζουνακι μου συνεχιζει και ξυπναει καθε 2-3 ωρες:(...

Εσεις κοριτσια πως περασατε την μερα σας?

Εμεις απο κινητικα δεν εχουμε αλλαγες. Καθε μερα αρχιζει και καθεται καλυτερα αλλα εχουμε μελλον ακομα μεχρι να μαθει να καθεται μονος του!!! Αυτο που με τρελαινει κοριτσια ειναι το ξεκαρδιστικο του γελιο... ο φαφουτης μουυυυυυυυυυ οταν γελαει με την ψυχη του νοιωθω οτι μου ανηκει ΟΟΟΟΟΛΗ η γη:P:p:p

Ωρες ωρες τον κοιταζω και συγκινουμε, συνειδητοποιω οτι αυτο το πλασματακι ειναι δικοοοοοοοο μουυυυυυυ, ειναι το σπλαχνο μουυυυυυ, ειναι το θαυμα της ζωης!!!!!!

Καλο βραδυ κοριτσια!!!

Ναι καλέ μανούλες, πού είστε σήμερα;;; Σαββατάκι και σουρτουκεύουμε;; χιχι

Μαρία μου, έκανα το απόγευμα τους λουκουμάδες!!! ;) Γιάμ γιάμμμμμμ!!!! :P Πέντανόστιμοι!! Λίγο στο σχήμα δεν μου πέτυχαν όλοι, την επόμενη φορά θα είναι πιο περιποιημένοι! Πάντως μούρλια έγιναν!! :P

Εμείς χαλαρά σήμερα περάσαμε, πήγαμε σούπερ μαρκετ το μεσημερι και μετα σπίτι. Η μικρή μου πριν λίγο ξεράθηκε μετά από πολλές ώρες άυπνη! :shock:

Αχ, αυτό το γελάκι το αθώο που κάνουν.....και το απλό αλλά και το ξεκαρδιστικό... όταν μου το κάνει κι εμένα πετάω στον ουρανό!!! Απλά δεν υπάρχω, δεν πατάω στη γη, ζω σε όνειρο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι γλυκά και αθώα πλασματάκια, δε φανταζόμουν πόση ευτυχία και γαλήνη ψυχής μπορεί να σου δώσει ένα χαμόγελο.... Κι εγώ συγκινούμαι απίστευτα!! Ακόμη δεν το πιστεύω οτι ο Θεός μου χάρισε τέτοιο δώρο.... Να χαιρόμαστε κορίτσια τα παιδάκια μας και να είναι γερά! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! :rolleyes:

Σοφία 2, τι έγινε με τα ρούχα;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα, κοπελες, να ΄μαι κ εγω.

Λοιπον για ρουχα που πηγα επαθα σοκ απο το ποσα μαγαζια εχουν κλεισει ρε κοριτσια κ σε δρομους κεντρικους (στο Χαλανδρι που ημουν), δεν το περιμενα! Ειχα καιρο να παω για ψωνια, απ' οταν ειχα μεινει εγκυος περισυ δεν ειχα παρει τιποτα! Εγκυμοσυνης ρουχα δεν ειχα παρει, φορουσα τις πιο φαρδιες φορμες μου. Λυπηθηκα πολυ για τον κοσμο που αναγκαζεται να κλεισει την επιχειρηση του αλλα ειδικα για υπαλληλους που απολυθηκαν. Τεσπα, βρηκα μια ωραια πλισε φουστα μακρια μονοχρωμη μου φανηκε πρωτοτυπη, αλλα απο πανω τοπακι δεν βρηκα θα ξαναβγω αλλη μια γυρα. Τωρα που ειδα οτι αρεσε η βολτα στα μαγαζια κ στην μπεμπουλα μια χαρα.

Μαρακι, δεν εχουμε κανει θεμα στη μπεμπα (το ΄χω πει? ειμαι λιγο ξενερωτη σε προετοιμασιες για τελετες, στο γαμο μου το "νυφικο" το παραγγειλα μεσω site με την βοηθεια της μεζουρας:tongue::tongue:). Για τον θηλασμο, χαλαρα οσο αντεξω να μην μου φαινεται αγγαρεια;). Ασε που εκ των πραγματων δεν μπορω να ξεπερασω τον χρονο γιατι θα εχω 24ωρες βαρδιες οταν επιστρεψω δουλεια, ειδωμεν.

Ελενη κ Αγγελικη, εμενα μας το ειχαν πει οι μαιες στο Λητω οτι η sudocream ειναι μονο για θεραπεια στο συγκαμα κ ΔΕΝ την βαζουμε σε καθημερινη βαση. Μας ειχαν πει δεν χρειαζεται να βαζουμε καμια αλοιφη αν δεν υπαρχει λογος κ εγω ετσι κανω κ δεν εχουμε μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. Αν δω ελαχιστα ροζ την περιοχη βαζω πολυ λιγο.Φαντασου την πρωτη sudocream που εχουμε ακομα δεν εχουμε καταναλωσει ουτε το 1/4. Την mustela την ειχε το διαφημιστικο πακετο που μου ειχαν στειλει σπιτι μετα το μαιευτηριο ειχα βαλει κατι δειγματακια κ μου φαινοταν πολυ καλη. Εγω εμπιστευομαι κ την hydrovit εχω ακουσει καλα σχολια, κ δομιμασα κρεμουλα κ σαμπουαν πολυ ευχαριστημενη, το ιδιο κ με την a-derma.

Σονια, χαχα ακομα γελαω με την σταχτοπουτα σας, μην μαζεψετε τα παπουτσακια της να ερθει ο πριγκηπας να της τα δοκιμασει κ να την παντρευτει,χαχα:tongue:!

Σοφακι, καλο κουραγιο με τα συμμαζεματα κ μπραβο σου που τα καταφερνετε οι δευτερομανουλες κ κανετε κ ολες τις δουλειες κ φροντιζετε κ τα μικρα, εμενα θα μου φαινοταν βουνο να ανεβοκατεβαζω ρουχα κ να εχω 2 μικρα να κυνηγαω, εδω με ενα κ ακομα κανω μονο τα βασικα!

Λια πως παει η μεθοδος? Εμεις ρε γμτ βραχνιασε, ελπιζω οχι απο το κλαμα, κ την λυπαμαι πολυ να κλαψει εστω κ λιγο κ εκανα πισω μεχρι να ειναι καλυτερα κ μετα θα ξαναδοκιμασω.

Αυτα απο μας, καληνυχτα κ καλα να περασετε αυριο 28η Οκτ.:P

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Τωρα τα ειδα τα μην. σας. Ναι ειναι ολα τα λεφτα τα μωρακια μας οταν χαχανιζουν με τοσο απλα πραγματα που τους κανουμε!! Μαρακι ναι το συνειδητοποιεις οτι ειναι κομματι απ' το κομματι σου...

Βεβαια μετα που δεν θα μας ακουνε κ θα κανουν του κεφαλιου τους θα λεμε οπως οι μαμαδες μας:"αποκλειεται εσυ να εισαι δικο μου παιδι!" :tongue: (χαχα για πλακα το λεω, αλλα πραγματικα η δικη μου μας το ελεγε:tongue:).

Ελενη με τα ρουχα οπως ειπα παραπανω μου μενει να παρω τοπακι. Πανωφορι κ παπουτσια εχω, δεν ειμαστε για περιττα εξοδα...:rolleyes:

bkPSp3.png

γεια σας και απο μενα...

και να θελα δεν μπορουσα να μπω ολη μερα η μικρη δεν μαφησε ουτε τουαλετα να παω,ειχε γκρινια χωρις λογο,μαλλον επειδη δεν πηγαμε βολτα,που να τη βγαλω με τετοιο καιρο...καποια στιγμη νευριασα τοσο πολυ που τη μαλωσα και της λεω "σταματα να γκρινιαζεις επιτελους τι θελεις?" αυτο τιποτα αλλο και η μικρουλα μου εβαλε τα κλαματα...μετα τη πηρα αγκαλιτσα και κοιμηθηκε...απο εκεινη την ωρα κοριτσια ειμαι χαλια,βεβαια η μπεμπουλα δε θυμαται τιποτα αλλα εγω νιωθω πολυ ασχημα που θυμωσα με ενα αγγελουδι...ειμαι τοσο κακη μανα?σας εχει συμβει κατι παρομοιο?την αγαπαω οσο τιποτα στο κοσμο ειναι ολη μου η ζωη,αλλα εχω κουραστει πολυ τις τελευταιες μερες και ξεσπασα κακως βεβαια...:cry::cry::cry::cry:

τυψεις τυψεις τυψεις....

σονια τι τσαουσα η μικρουλα σου,χι χι εχει πολυ πλακα,φανταζομαι ολο το ζαρα ναψαχνει τα μικροσκοπικα παπουτσακια...

ελενη πειναω ειμαι σε μονιμη διαιτα και μου τρεχουν τα σαλια...στειλε κανα λουκουμα

σοφια με γεια η φουστα!!!τωρα που εκανες την αρχη στα ψωνια ποιος σε πιανει...οταν δοκιμαζες που ηταν η μικρουλα?ειχες και τον αντρα σου μαζι για να την κραταει?

μαρια αυτο το γελιο ειναι ο πιο ωραιος ηχος...εμεις συνεχεια της κανουμε διαφορα για να ξεκαρδιζετε...και εγω ωρες ωρες δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειναι δικη μου...αν και σημερα τα εκανα θαλασσα...

καλο βραδυ,να δω πως θα με παρει ο υπνος αποψε...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημέρα μανούλες!

Εξαφανιστήκαμε όλες χθες ε?

Εμείς είχαμε πισωγυρίσματα με τον ύπνο, πάλι δεν κοιμόταν και έριξε πολύ κλάμα...βγήκαμε και βόλτα και δε καθόταν στο καρότσι και τη βγάλαμε αγκαλίτσα και ο μπαμπάς να σέρνει το καρότσι με τα ψώνια επάνω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παρόλα αυτά επιμένουμε -Σοφάκι- και εγώ υποφέρω αλλά αν κάνω πίσω τώρα νομίζω θα το χάσω το παιχνίδι...έστω και για λίγες μέρες που το έκανα είμασταν όλοι πολύ καλύτερα και καθόταν και στο καρότσι πιό χαλαρός, για αυτό θα επιμείνω...

βέβαια αν νομίζεις πως δεν αντέχεις άστο για λίγο αργότερα...κάθε γονιός ξέρει...

Αχ, κορίτσια αυτό που λέτε με το γέλιο...και εγώ νιώθω ότι πετάω-αιωρούμαι- δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό το συναίσθημα, είναι υπέροχο το γέλιο των μωρών...τόσο αληθινό και αθώο...!!!

Αγγελικούλα μου, καλέ δεν είσαι κακιά μάνα...αντε βρε...και εγώ πόσες φορές που με βασάνιζε και δεν κοιμόταν με τις ώρες στην αγκαλιά μου κούνια-μπέλα νευρίαζα και του μιλούσα λίγο απότομα...αμέσως όμως του έδινα φιλάκια και τον έσφιγγα επάνω μου, είναι τρομερό, σου φεύγει ο θυμός σε δευτερόλεπτα όταν πρόκειται για το παιδί σου...

φυσικά δεν θυμάται τίποτα το ζουζουνάκι σου, και δεν του δημιούργησες ψυχολογικό:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Μακάρι όλα τα παιδάκια του κόσμου να είχαν μανούλες που να τα αγαπάνε τόσο όσο εμείς!!!!!!!!!

Καλέ Ελένη, η φαρμακοποιός γιατι δε σου το έλεγε νωρίτερα για τη sudocreme???????Εχω φρικάρει, και αγώ από την αρχή αυτή χρησιμοποιούσα και μάλιστα σε γεναιόδορες ποσότητες...τι μου είπες τώρα...άντε πάλι αυτές οι τύψεις...ήρθαν...

Καλή 28η βρε κορίτσια μου!!!Θ πάτε βολτίτσα?εμείς μόλις ξυπνήσει το αστέρι και φάει φρουτόκρεμα θα πάμε στην παρέλαση...ελπίζω να είναι καλό παιδί σήμερα:rolleyes:

HDfQp3.png

Καλημερα μανουλες και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Μ'αυτον τον καιρο δεν κατεβηκαμε στην παρελαση:(

Του χρονου θα παμε ομως, θα ντυσουμε και το παληκαρι μας τσολια!!!:P

Πο πο ρε κοριτσια εχθες το βραδυ ειχε ενα αερα.... Η κρεβατοκαμαρα ειναι στη σοφιτα και ακουγα τον αερα θαρρεις και θα επερνε τα κεραμιδια, ημουν και μονη ολοι νυχτα:shock:.....

Λια Σοφια2 ο επιμενον νικα!!! που θα παει καποια στιγμη θα αποδοσουν οι προσπαθειες σας;)

Αγγελικη μην στεναχωριεσαι... ξερεις ποσες φορες ακομα θα μας φτασουν στο αμην?! ουυυυυυυ... θα ερθουν και τετοιες στιγμες. Στη ζωη δεν ειναι ολα ροζ;). Και εγω πολλες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να νευριαζω και αμεσως μετα το μετανοιωνω... φυσιολογικες αντιδρασεις ειναι κοριτσι μου. Ανθρωποι ειμαστε και εμεις.... κανουμε υπομονη και τον καραγκιοζη οοοοολη μερα αλλα ερχεται η ωρα που νοιωθουμε οτι θα εκραγουμε και καλως ή κακως ξεσπαμε.:|

Ελενη νοστιμοι οι λουκουμαδες ε?? Ναι ειναι λιγο δυσκολο να πετυχεις το σχημα την πρωτη φορα... εγω ακομα και τωρα που εχω κανει πολλες φορες κανα δυο μου βγαινουν τελειως χαλια... δεν μας χαλαει παντως ειναι το ιδιο νοστιμοι... δεν θα τα παρουσιασουμε και στο master chef ;) χιχιχιχι.

Φιλακια!!!!!!!!!

Γεια σας και από μένα κορίτσια μου! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Σοφάκι 2, τη φούστα την αγόρασες ή περιμένεις να βρεις και τοπάκι; Γιατί δεν κοιτάς κάτι σε φόρεμα; Άντε κάνε ένα κουράγιο να τελειώνεις!! ;)

Αχ, έπρεπε να έχουμε κάνει νωρίτερα αυτή την κουβέντα για τη sudocreme να μας ανοίξουν τα μάτια! :shock: Ήμουν όμως τόσο σίγουρη πως είναι από τις καλύτερες κρέμες και δεν είχα καθόλου το νου μου! Και στην κοπέλα στο φαρμακείο τυχαία το ανέφερα για να της πω οτι αυτή που χρησιμοποιώ είναι πιο οικονομική και καλή, τρομάρα μου, σε σχέση με τη mustela που μου είχε δώσει δείγματα.... Κρίμα τόσο καιρό το πάστωνα το παιδί για καλό κιόλας! Κάλλιο αργά παρά ποτέ, τώρα πλεόν δεν της βάζω κρέμα κάθε φορά. Θα της βάζω το βράδυ σίγουρα και καμια ακόμη φορά μέσα στη μέρα... Κι εσύ δεν βάζεις καθόλου,ε; Προβληματίζομαι λίγο για αυτό το μόνιμο ερεθισμό που έχει, αν δε βάζω και καθόλου κρέμα μην χειροτερέψει... Ευτυχώς σε μια βδομάδα έρχεται η γιατρός και θα τη ρωτησω...

Αγγελική μου, κι εγώ μερικές φορές νευριάζω όταν κλαίει ή γκρινιάζει για πολλή ώρα.... Είναι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε και το λόγο, κουραζόμαστε κιόλας, είναι πλεόν βαριά τα βλαστάρια μας, δεν είναι για αγκαλιές όλη την ώρα και είναι το μόνο εύκολο να θυμώσουμε κι εμείς... Κι εγώ της έχω "φωνάξει" και αμέσως μετά λέω "μα τι κάνω, πάω καλα; να με ακούσει κανείς θα με περάσει για τρελή!".... Και όσο μεγαλώνουν θα μας βγάζουν έξω από τα ρούχα μας περισσότερο γιατί θα καταλαβαίνουν και δεν θα είναι πάντα υπάκουα και θα κάνουν του κεφαλιού τους... Υπομονή όσο μπορούμε και τύψεις μην έχεις, άνθρωποι είμαστε που λέει και η Μαρία, δεν είμαστε ρομποτ. Όλο το σπίτι περνάει από τα χέρια μας και μερικές φορές υπομονή γιοκ! :confused: Αχ, σήμερα που τρόμαξε με κάτι κι έκλαιγε πόση ώρα μετά ακόμη κι αν την έπαιρνα αγκαλιά της μίλησα έντονα λέγοντας "ε, τι θες πια παιδί μου;;" και σταμάτησε να γκρινιάζει και γέλασε! Αχ η δικιά μου δεν καταλαβαίνει το μάλωμα, νομίζει οτι της μιλάω και γελάει... Εκεί να δεις πόσο ηλίθια νιώθω στη στιγμή!! :(

Λιάκι, πώς περάσατε στην παρέλαση; Ήταν φρόνιμο το αγόρι σου;;

Άστα, εντελώς τυχαία αναφέρθηκε η sudocreme κι έτσι έγινε η αποκάλυψη! Σταμάτα κι εσύ να τη βάζεις έστω και τώρα... :?

Κάνε υπομονή με τη μέθοδο, πισωγυρίσματα σίγουρα θα υπάρχουν... Πιστεύω θα βελτιωθεί η κατάσταση, είμαι αισιόδοξη!

Μαρία τι ακούω;; Τσολιάς του χρόνου ο γιόκας σου; χιχιχι Γούστο θα έχει!!! :tongue: Ας έρθει η ώρα με το καλό και θα μας στείλεις φωτογραφίες!! ;)

Από αναπτυξιακή πρόοδο, που είχες ρωτήσει Αγγελική, προχωράμε σταθερά. Το πιο εμφανές είναι οτι κάθεται καλύτερα μόνη της πέφτοντας λιγότερο μπροστά και μάλιστα χωρίς μαξιλάρια στα πλαινά. Και στο καρότσι της αρέσει να κα΄θεται μπροστά πλεόν, να μην ακουμπάει πίσω δηλαδή. Κλασικά θέλει να πιάνει όλα όσα βλέπει και να τα τραβάει, πάιρνει μόνη της ένα παιχνίδι που είναι πεσμένο δίπλα της και της αρέσει να πατάει όρθια. Τα ποδαράκια της τα έπιανε ένα διάστημα όταν την άλλαζα, τώρα το ξέχασε και δεν το κάνει! :tongue:

Την ώρα μας την περνάμε μασουλώντας τα παιχνιδάκια μας, κάνοντας ασκησούλες και γυμναστικούλα και θέλει να είναι παντού δίπλα μας και να βλέπει τι κάνουμε. Την παίζουμε, της τραγουδάμε. Ακόμη ζωάκια και φωνούλες δεν της δείχνω εγώ γιατί δεν νομίζω να καταλάβει και πολλά. Θα της πάρω σε λίγες βδομάδες μην τα βαρεθεί να τα βλέπει απο τώρα χωρίς να καταλαβαίνει... :tongue:

Κορίτσια, χθες βράδυ έμαθα με μεγάλη μου χαρά οτι η γυναίκα του αδερφου μου είναι πάλι έγκυος!!!! :P Και λέω πάλι γιατί έχουν ήδη μια κορούλα ακριβώς 2 χρονών! Χθες είχε γενέθλια το γιαβρί μου, σκέτη μαιμουδίτσα σκανταλιάρα είναι!! Έρχεται καινούριο ανιψάκιιι!! Είναι σχεδόν 2 μηνών, την Πέμπτη θα πάνε για καρδούλα και έχει ήδη όλη μέρα αναγούλες.... :? Μπλιάχ! Αχ, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να το έχουμε αγκαλίτσα το Μάιο, μαγιόπαιδο θα είναι σαν τα δικά μας!

Εμείς σήμερα σπίτι μόνες, ο μπαμπάς μας δουλεύει! :cry: Έχει και αέρα και φοβάμαι να τη βγάλω έξω βόλτα.... Θα δω πώς θα πάει, μέσα όλη μέρα πώς θα την παλέψουμε δεν ξέρω! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...