Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Με καθησύχασε ο γιατρός κορίτσια, από το θηλασμό είναι όπως φαίνεται, ευτυχώς γιατί περασα μεγάλη φρίκη..

Σας ευχαριστώ και για τη συμπαράσταση:rolleyes::oops::oops:Ντρέπομαι που έχω γίνει φοβιτσιάρα, αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου σκέφτομαι πως πρέπει να είμαι καλά και να μην αρρωστήσω γιατί έχω ένα μωρό που εξαρτάται από μένα και τι θα απογίνει αν μου συμβεί κάτι????Είναι τρομακτικό και μόνο σαν σκέψη...και πρόσφατα έμαθα για μια νέα μανούλα από ένα άλλο φόρουμ που μιλούσαμε από πριν παντρευτούμε, οτι "έφυγε" εντελώς ξαφνικά και άφησε ένα κοριτσάκι 8 μηνών, και δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι...έχω σοκαριστεί...

Αχ, κορίτσια να έχουμε υγεία και εμείς και τα παιδάκια μας και τα παιδάκια όλου του κόσμου...μόνο αυτό παρακαλάω...

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με καθησύχασε ο γιατρός κορίτσια, από το θηλασμό είναι όπως φαίνεται, ευτυχώς γιατί περασα μεγάλη φρίκη..

Σας ευχαριστώ και για τη συμπαράσταση:rolleyes::oops::oops:Ντρέπομαι που έχω γίνει φοβιτσιάρα, αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου σκέφτομαι πως πρέπει να είμαι καλά και να μην αρρωστήσω γιατί έχω ένα μωρό που εξαρτάται από μένα και τι θα απογίνει αν μου συμβεί κάτι????Είναι τρομακτικό και μόνο σαν σκέψη...και πρόσφατα έμαθα για μια νέα μανούλα από ένα άλλο φόρουμ που μιλούσαμε από πριν παντρευτούμε, οτι "έφυγε" εντελώς ξαφνικά και άφησε ένα κοριτσάκι 8 μηνών, και δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι...έχω σοκαριστεί...

Αχ, κορίτσια να έχουμε υγεία και εμείς και τα παιδάκια μας και τα παιδάκια όλου του κόσμου...μόνο αυτό παρακαλάω...

Ευτυχως ολα καλα!!!!

Λια σε καταλαβαινω... και εμενα ο φοβος και ο τρομος ειναι να μην παθουμε τιποτα.

Τετοια ακουω και παθαινω ψυχοπλακωμα:(:(:(

Ναι κοριτσια ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα και ολα τα αλλα ερχονται.... δεν χρειαζεται να αγχωνομαστε για τα παντα γιατι δυστυχως αυτο το ρημαδοαγχος τροφοδοτει πολλες ασθενειες:(

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Μπράβο κορίτσι μου! Άντε να ξεαγχωθείς και να είσαι ήρεμη, χαρούμενη κι ευδιάθετη για το αγοράκι σου! Μη νομίζεις, αμέσως καταλαβαίνουν την αρνητική ενέργεια αν υπάρχει στο σπίτι και τα τσιτώνει...

Πω πω.... Ποια κοπέλα ήταν αυτή η κακόμοιρη;;; Από τις "παλίνδρομες κυήσεις"; Το παρακολουθούσα κι εγώ αυτό το τόπικ όταν είχα την παλίνδρομη και σκεφτόμουν να γράψω, αλλά δεν το έκανα γιατί μιλούσα σε άλλο τόπικ και το άφησα... Πολύ στεναχωρέθηκα, φαντάζομαι εσύ που την ήξερες κατά κάποιο τρόπο.... :cry: Κρίμα, πολύ κρίμα και για το 8μηνο μωράκι της! Δεν πρόλαβαν να χαρούν ο ένας τον άλλο....

Υγεια!!!!!!!!!!!!!!!! Τίποτα άλλο!!! :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενακι εννοειται πως πρωτα "ξαφριζουμε" το κρεας και στη χυτρα... Το αφηνουμε να παρει μια βραση πριν κλεισουμε την χυτρα, βγαζουμε τον αφρο και μετα την ασφαλιζουμε.... Aσε που αν δεν αρχιζει να βραζει δεν μπορεις να την κλεισεις (δεν θα σηκωνεται η βαλβιδα).

Και εγω την Δευτερα που εχουμε γιατρο θα τον ρωτησω.

Δηλαδή δεν πρέπει να σφραγίσεις τη χύτρα από την αρχή; Έτσι νόμιζα πως γίνεται. Δεν πειράζει, όπως και να έχει με την απλή κατσαρόλα σίγουρα το ξάφρισμα γίνεται πιο σωστά γιατί οι αφροί βγαίνουν (αναλόγως το κρέας) για αρκετή ώρα κατά το βράσιμο και σίγουρα με τη χύτρα θα μείνουν κάποιοι μέσα. Κάποια στιγμή πρέπει να την κλείσεις, όχι να είναι κανένα 20λεπτο ανοιχτή για να βγάλεις όλους τους αφρούς, αλλιώς ποιο το νόημα της χύτρας;; Γιαυτο μου το είπε και η γιατρός, δε νομίζω να είναι τόσο άσχετη. Είναι γυναίκα και είναι και νέα, τα ξέρει αυτά...Άλλωστε την απόφασή μου την πήρα γιατί είναι σαφώς πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος και σου μένουν και τα χρήματα καθώς εγώ δεν έχω και πρέπει να αγοράσω. 2 υπέρ λοιπόν για μένα, ενώ αν την αγοράσω το υπέρ γίνεται 1 και είναι μόνο ο λιγότερος χρόνος μαγειρέματος... :rolleyes: (Πολύ ανάλυση έπεσε...) :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κι εγω Ελένη αυτο τον υπνόσακο έχω πάρει,τον ολοσωμο.

Λια ασε κι εγω απο τότε που γεννησα μου δημιουργήθηκε αυτη η φοβία,οπότε αφου όλες σκεφτόμαστε τι ιδιο μάλλον ειναι φυσιολογικό! Εγω μάλιστα το πήγα παραπέρα είπα στον άντρα μου ένα βράδυ πως αν πάρω κάτι το μωρο θα ήθελα να το μεγαλώσει η μαμα μου επειδη εσυ θα ξανα παντρευτεις και δεν θέλω να μεγαλώσει με μτρια!!

Σοφια 2 πολυ καλη προσφορά ο όντως,θα προσπαθήσω μήπως και μπορέσω να παραγγειλω τελικα!

Κορίτσια απο τότε που ξεκινήσαμε τις κρεμουλες το μωρο κάνει πάνω απο 3 φορές κακά,τωρα αυτο ειναι φυσιολογικό;; Ασε που χθες τη μια φορα ηταν σχεδόν σχηματισμενα!! Σορυ για την περιγραφή σας άνοιξα την όρεξη χιχιιχ....

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Κι εγω Ελένη αυτο τον υπνόσακο έχω πάρει,τον ολοσωμο.

Λια ασε κι εγω απο τότε που γεννησα μου δημιουργήθηκε αυτη η φοβία,οπότε αφου όλες σκεφτόμαστε τι ιδιο μάλλον ειναι φυσιολογικό! Εγω μάλιστα το πήγα παραπέρα είπα στον άντρα μου ένα βράδυ πως αν πάρω κάτι το μωρο θα ήθελα να το μεγαλώσει η μαμα μου επειδη εσυ θα ξανα παντρευτεις και δεν θέλω να μεγαλώσει με μτρια!!

Σοφια 2 πολυ καλη προσφορά ο όντως,θα προσπαθήσω μήπως και μπορέσω να παραγγειλω τελικα!

Κορίτσια απο τότε που ξεκινήσαμε τις κρεμουλες το μωρο κάνει πάνω απο 3 φορές κακά,τωρα αυτο ειναι φυσιολογικό;; Ασε που χθες τη μια φορα ηταν σχεδόν σχηματισμενα!! Σορυ για την περιγραφή σας άνοιξα την όρεξη χιχιιχ....

Κι εμένα κάνει, Σόνια μου, πολλές φορές κακάκια. όχι τρομερή ποσότητα, αλλά τα βγάζει σε 2-3 δόσεις και κάποιες φορές είναι κι εμάς σχηματισμένα!! :tongue: Άρα λογικό είναι, νομίζω πως περνάμε στάδιο προσαρμογής του εντέρου στις στερεές τροφές. Όσο να πεις είναι μεγάλη αλλαγή για το πεπτικό τους σύστημα! :rolleyes:

Από πού πήρες τον υπνόσακο; Δεν είναι δύσκολος στο βάλε - βγάλε; Λέω να κοιτάξω στο mothercare. και στο orchestra πρώτα που έχω 50% έκπτωση.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Απο το Mothercare το πήραμε,σοβαρά έχεις 50% πως και έτσι;;

Οχι στα mothercare. Στα καταστήματα orchestra έχω 50% όλο το χρόνο γιατί έχω βγάλει κάρτα κλαμπ με ετήσια συνδρομή 30 ευρώ.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελένη μου η κοπέλα ήταν από ένα φόρουμ για γάμους, από το 2010 που ετοιμάζαμε τους γάμους μας είχαμε γνωριστεί, παντρευτήκαμε με μια βδομάδα διαφορά και μάλιστα την πρώτη φορά που ήμουν έγκυος ήταν και αυτή και είχαμε και οι δύο παλλίνδρομες...αστα είχαμε περάσει πολλά μαζί, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω...

Στα orchestra έχει και η μαμά μου κάρτα και όταν ήμουν στην έδεσσα ψώνισα ένα σωρό πράγματα, συμφαίρει απίστευτα, δυστυχώς στο νησί δεν έχουμε:?έχει και πολύ όμορφα ρουχαλάκια, εγώ ξετρελάθηκα, κάθε μέρα περνούσα από εκεί για να αλλάζω δωράκια, και τα έμαθα απέξω τα ρούχα τους;)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα,

αχ κοριτσια μου και εγω συνεχεια αυτο σκεφτομαι,χριστε μου μη μου συμβει τιποτα και δεν προλαβω να χαρω και να καμαρωσω το κοριτσακι μου....(τωρα που το γραφω εχω ηδη βουρκωσει)...αφου το εχουμε ολες μπορει να ειναι και απο τις ρημαδες της ορμονες...τι να πω να μας εχει ο θεος καλα...

λια τι αγχος και αυτο πρωι πρωι,τελος καλο ολα καλα,εχω ακουσει οτι και οταν τελειωσουμε το θηλασμο μπορει να βρισκουμε τετοια μπαλακια,ειναι φυσιολογικο απο τους αδενες...

σονια και εμας ετσι ειναι τα κακακια μας,καλοσχηματισμενα θα ελεγα,καμια φορα που κανει λιγο ειναι και σαν αυτα που κανει το κουνελακι αν εχετε δει...και κανει και εμενα σχεδον σε καθε γευμα....οταν ειχε γεννηθει εκανε σε καθε γευμα και μια μερα ξαφνικα μου εκανε μια φορα και λεω ουπς τι εγινε? ρωτησα τη γιατρο και μου ειπε μεγαλωσε το κοριτσι σου και εστρωσε το εντερακι του...αρα και τωρα ετσι θα γινει...γι αυτο της πηρα και τα babylino και μου αρεσαν τελικα...τι εγινε τακτοποιηθηκατε?ολα καλα?

Ελενη ρωτησα τη γνωστη μου για τα γαλατα(δουλευει σε φαρμακειο) και μου ειπε οτι δεν εχει ακουσει κατι και οτι θα ρωτησει το αφεντικο μηπως ξερει κατι και θα μου πει...παντως λεει της φαινεται λιγο κουλο γιατι η εταιρια κανει πολυ καλες πωλησεις...

κατερινα και σοφια κερδιζετε το βραβειο "παιζω στα δαχτυλα τις ιντερνετικες αγορες"!!! μπραβο βρε κοριτσια...σοφια νομιζω οτι 22-01-γιορταζει μονο ο αναστασιος για δες..ευχαριστουμε για τις πληροφοριες και εγω χτες τυχαια ειδα http://www.killdeal.gr/prosfores-fylladia.aspx?cid=70&pn=4 αυτο ....

κατερινα πως ειστε?ειστε καλυτερα?

σχετικα με τη χυτρα μαρια και ελενη συναντησα μια μαμα στη βολτα και τη ρωτησα για το φλεγον θεμα του κρεατος και μου ειπε οτι αν και ειχε χυτρα το βραζε στο κατσαρολακι 30' μονο του και αλλα 30' με τα λαχανικα,αρα 1 ωρα αλλα μου ειπε μη σε προβληματιζει γιατι κανεις 2 μεριδες ,τις αλλες δυο μερες τρωει κοτοσουπα και μετα παλι κρεας,οποτε βγαινει 2 φορες τη βδομαδα το μαγειρεμα του κρεατος...τωρα θα ρωτησω και εγω τη παιδιατρο στις 7-11 εχουμε ραντεβου....

σας αφηνω γιατι ξυπνησε το λουkουμακι μου και τα λεμε το βραδυ

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Λια μπραβο μια χαρα ειδες:D? Αυτο που λετε κοριτσια κ εγω το εχω σκεφτει, φανταζομαι ολες οι μανουλες ειδικα στην αρχη που τα μωρακια ειναι μικρα κ μας εχουν απολυτη αναγκη. Μετα πιστευω σιγα-σιγα, εμπιστευομαστε κ τους μπαμπαδες στην φροντιδα των μωρων, ή ακομα κ τους παπουδες (για σκεφτειτε τι περναει απο το μυαλο των ανυπαντρων ή χωρισμενων μαμαδων,πολλη αγωνια).

Ελενη επειδη δεν βρισκω ακριβως το δικο μας στρωματακι δες παραδειγμα αυτο:http://www.amazon.de/Aro-Artl%C3%A4nder-Matratze-Kinderbettmatratze-Kinderbett/dp/B0035LUGMS/ref=pd_cp_by_1

με μεταφραση πατας κ σου δειχνει τον πωλητη-μαγαζι του προϊοντος.

Σονια κ εμεις εχουμε παρει το φορμακι αυτο απο τα μαδερκερ πανακριβουα! Θα το εεπαιρνα απο ιντερνετ αλλα ακομα δεν ημουν εξοικιωμενη με τα νουμερα της μπεμπας κ εμεις το θελαμε αμεσα τις μερες που εκανε κρυο γιατι την ειχαμε στον μαρσιπο για βολτα κ δεν μπορουσαμε αλλιως να την κραταμε ζεστη. Πηραμε σε κιτρινο με το τιγρακι κ ειναι οπως λεει κ ο αντρας μου σαν τον buzz lightyear χαχα:D!!

Καληνυχτα κοριτσια θα τα πουμε αυριο, ευχηθειτε μου καλα ψωνια, θα ψαξω για ενδυμασια βαφτισης:tongue:!

bkPSp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Λιάκι ευτυχώς σε καθησύχασε ο γιατρός, καλά έκανες και πήγες για να σιγουρευτείς, τώρα είναι που πρέπει να κοιτάμε την υγεία μας περισσότερο εννοέιται, να είμαστε εμείς καλά για να μεγαλώσουμε τα παιδάκια μας, παντού ακούς διάφορα και τρελλαίνεσαι γμτ, μακριά από μας.

Μιας που λέτε για μαγειρέματα κι εγώ θυμάμαι στο Γιάννη έβραζα το κρέας για δύο μέρες, 2 μέρες μοσχάρι, 2 μέρες κοτόπουλο, τα λαχανικά τα έβραζα κάθε μέρα μόνο.

Κατερινάκι περαστικά σας κορίτσι μου!

Κρύωσε το Γιωργάκη ε?

Εύχομαι να είναι ήδη πολύ καλύτερα!

Σοφάκι καλά ψώνια για αύριο!

Εγώ προσπαθώ να φτιάξω τις ντουλάπες μου, πλύνω, σιδερώνω τα χειμωνιάτικα των παιδιών, χαμός γίνεται! Για να δω πότε θα τα τελειώσω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλησπερα μανουλες,

σοφια 1 καλα ψωνια να βρεις το καλυτερο ενδυμα για τη βαφτιση της μικρης αναστασιας,περιμενουμε νεα...

σοφια 2 την ιδια δουλεια κανουμε εβαλα 3 πλυντηρια σημερα που αρχισαν οι βροχες και τωρα τα εχω απλωσει μεσα στο σπιτι:evil:,η πανεξυπνη επλυνα και τη παντα της κουνιας και μια κουβερτουλα αντε να στεγνωσουν τωρα...

το φαγητο του γιαννακη το εβραζες σε κατσαρολακι η σε χυτρα?

λοιπον ελενη και οποια αλλη ενδιαφερεται και τα frezylac, πηγα να παρω γαλα και κλασσικα δεν ειχε της λεω τι γινεται αληθεια?γιατι ακουω διαφορα?της λεω και εγω το και το και γελαει και μου λεει ειναι ποτε δυνατον να συμβει αυτο?πηρα μου λεει στην εταιρεια και μου ειπαν οτι επειδη περιμεναν να χρεωκοπησει η ελλαδα δεν υπολογισαν σωστα και εχουν ελλειμμα,εχει αυξηθει και η ζητηση και υπαρχει μεγαλο προβλημα,μεχρι το γεναρη θα εχει λυθει και θα ερχεται κανονικα....αυτα μου ειπε και σας τα μεταβιβαζω.... συμπερασμα.................................................................................... δεν θα χρεωκοπησουμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

αγορασαμε αφυγραντηρα ιονιστη τον βαλαμε στο δωματιο και ειχε 72% υγρασια παλευει να το ριξει στο 60%...θα σας πω σε λιγες μερες τα συμπερασματα μου...

καλο βραδυ σε ολες

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Λία μου, ναι όντως συμφέρει πολύ αυτή η έκπτωση στο orchestra. Ακόμη δεν την αξιοποίησα βέβαια γιατί δεν έχω αγοράσει κάτι (τώρα μέσα Οκτώβρη την έβγαλα την κάρτα), αλλά μια με την Αθανασία, μια δωράκια στα 2 μικρά ανιψάκια μας θα τα βγάλει τα λεφτά της με το παραπάνω πιστεύω... :rolleyes:

Άστα να πάνε, πολύ άδικα πήγε το κορίτσι αυτό.... Ουφφφ.... Ας προσέχει τουλάχιστον ο Θεούλης το μωράκι της..... Ξέρεις πού φρικάρω ακόμη περισσότερο; Στη σκέψη οτι το παιδάκι της θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται τη μανούλα του καθόλου τόσο μικρή που την έχασε..... :cry: :cry: Δεν πρόλαβε να ρουφήξει όλη της την αγάπη... Αχ, γιατί Θεούλη μου;;;; :cry:

Αγγελική, άντε να δούμε τι θα γίνει με τα γάλατα.... Καλά, δε θα σκάσουμε κι όλας! Το απόθεμα που έχω θα τελειώσει σε 1,5 μήνα περίπου. Λίγο πριν τελειώσει, σε 3-4 βδομάδες από τώρα δηλαδή, θα βγούμε στη γύρα πάλι προς αναζήτηση και αν δεν υπάρχουν θα πάρουμε άλλο, μάλλον το Hipp. Ίσως να είναι και καλύτερο από το frezylac από μια άποψη γιατί έμαθα οτι έχει πολλά προβιοτικά τα οποία βοηθούν το εντεράκι.

Ε, ναι μωρέ δε θα βράζουμε και κάθε μέρα κρέας για να έχουμε πρόβλημα. Κι εγώ πιστεύω πως 1 ώρα βράσιμο στο σύνολο είναι αρκετή ειδικά αν το κόψεις και σε μικρά κομματάκια! Θα τα βολέψουμε, σιγά...

Σοφάκι 2 ευχαριστώ! Ναι, είδα πώς φαίνεται ο πωλητής! Όταν έρθει η ώρα να αλλάξουμε καθισματάκι αυτοκινήτου θα το ψάξω στο ιντερνετ πρώτα. Αν ξέρετε καμια σελίδα για το συγκεκριμένο αντικείμενο πείτε. Πάντως είδα και στα mothercare έχει κάτι ωραία της ομώνυμης μάρκας μέχρι 18 κιλά και χρωματάκια μπάνικα με 100 ευρώ. Ενώ τα ίδια σε μάρκα britax φεύγουν στα 200-250.

Καλή επιτυχία αύριο στην αναζήτηση επίσημης ενδυμασίας!! Εύχομαι να βρεις εύκολα κάτι που θα σου γυαλίσει!! :P Περιμένουμε νέα! ;)

Σόνια, εσύ πόσο το πήρες το καθισματάκι; Είδα σήμερα στο outlet mothercare στον Ταύρο ένα ροζ britax με ανάκληση προς τα πίσω, σαν αυτό που έχεις πρέπει να είναι με 199 ευρώ από 250. Είναι ακριβούτσικο...

Σοφία 1, κι εγώ θέλω να καταπιαστώ τις ντουλάπες και όλο το αναβάλλω... :tongue: Της Αθανασίας είναι έτοιμα, απλά όσα μας μικραίνουν μπαίνουν σε κούτα και βουρ για την αποθήκη! Τα δικά μου τα χειμωνιάτικα είναι μισοέτοιμα και του Τάσου όχι και τόσο. Έχω ακόμη δουλίτσα δηλαδή...

Πήρα σήμερα τελικά υπνόσακο στυλ φορμάκι ύπνου, αυτό το ολόσωμο από το mothercare. Πολύ καλό φαίνεται και από 35 που έκανε ευτυχώς πλήρωσα 20 γιατί είχα μαζέψει πόντους στην κάρτα μου και μου αφαίρεσε 15 ευρω! :D Τέλεια! Πήρα ένα στο κοραλί χρώμα και με σχέδια κάτι ζωάκια μπροστά, όμορφος είναι!

Το άλλο που έμαθα σήμερα προς έκπληξή μου! Είχαν πέσει στα χέρια μου κάτι δειγματάκια από μια καινούρια (νομίζω) μάρκα με είδη περιποίησης όπως η frezyderm που λέγεται mustela και συγκεκριμένα τα δειγματακια ήταν κρέμας για την αλλαγή της πάνας. Τη δοκίμασα και μου άρεσε η υφή της και το άρωμά της. Μου φάνηκε και καλή η μάρκα, είναι γαλλική. Πήγα λοιπόν σε ένα φαρμακείο στον Πειραιά που πηγαίνουμε συχνά και ψιλοξέρουμε τα παιδιά που δουλεύουν εκεί, μας εξυπηρετουν πολύ κάθε φορά και μας εξηγούν και πολλά, είναι νέοι φαρμακοποιοί και γενικά ψαγμένοι. Ήθελα βασικά να μάθω τιμή και να τη συγκρίνω με τη sudocreme που χρησιμοποιώ από τότε που γεννήθηκε η Αθανασία σε κάθε αλλαγή πάνας.... Είναι, για να μην τα πολυλογώ, πιο ακριβή σαν κρέμα, έχει 12 ευρώ τα 100 ml, αλλά έχει και μια εκπτωσούλα και την παίρνεις 9 ευρώ. Μου είπε την τιμή και προβληματίστηκα, μου φάνηκε ακριβή και της ανέφερα πως χρησιμοποιώ τη sudocreme. Και τι μου είπε... Η sudocreme, μου είπε, δεν ενδεικνυται για κάθε αλλαγή πάνας και για καθημερινή χρήση γιατί έχει μπόλικο ψευδάργυρο γεγονός που την καθιστά πιο "βαριά" να το πω για το δερματάκι του μωρού και αν είναι λίγο ευαίσθητο πιθανόν η καθημερινή χρήσης να προκαλέσει ερεθισμό. Έμεινα λίγο γιατί εμείς όντως έχουμε μια μόνιμη κοκκινίλα και ήθελα να ρωτήσω και τη γιατρό για αυτό! Μάλλον όμως μου λύθηκε η απορία με μια εξήγηση που δεν περίμενα... Αυτή η κρέμα της mustela όπως και της fissan και της frezyderm και άλλες που δε θυμάμαι είναι πιο ελαφριά και κατάλληλη για την καθημερινή αλλαγή. Αν με αυτές τις ελαφριές για κάποιο λόγο προκληθεί ερεθισμός ή ελαφρύ σύγκαμα (μπορεί να συμβεί για οποιοδήποτε λόγο) τότε βάζεις sudocreme σαν πρώτη λύση καθότι είναι πιο δυνατή και όντως η υφή της είναι πιο παχιά! Αν όμως προκληθεί ερεθισμός χρησιμοποιώντας καθημερινά sudocreme πρώτον είναι πιθανό ο ερεθισμός να οφείλεται στην ίδια την κρέμα και δεύτερον για να υποχωρήσει πιθανότατα να χρειάζεται πλέον κορτιζόνη η οποία είναι όχι και ό, τι καλύτερο για το μωρό.... Σας το εξήγησα όσο πιο απλά μπορούσα και σορρυ για το πρήξιμο, αλλά σκέφτηκα πως αν κι εσείς βάζετε καθημερινά sudocreme πιθανόν να σας ενδιαφέρει... Την αγόρασα εγώ αυτή την κρέμα και θα τη χρησιμοποιώ όσο σηκώνει η τσέπη μου γιατί μου άρεσε. Μετά θα πάω σε κάτι πιο απλό, ίσως fissan θα δω. Πάντως όχι sudocreme! Εντομεταξύ είχα παλιότερα και δείγμα της frezyderm για αλλαγη πάνας και μου φάνηκε αρκετά νερουλή σε σχέση με τη sudocreme και δε μου άρεσε.... Έλα μου όμως που μάλλον είναι πιο σωστή έτσι... Πάνω στο κουτί της sudocreme γράφει για κάθε αλλαγή πάνας εντομεταξύ νομίζω... Ότι ναναι! Εγώ πάντως την πίστεψα την κοπέλα που μου τα είπε γιατί μου έχει πει και άλλα σωστά πράγματα κατά καιρούς και έχουμε και αυτο το μόνιμο ερεθισμό και έλεγα τι στο καλο και δεν περνάει με τόση κρέμα που βάζω! :shock:

Αυτά.... Καληνύχτα σας! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...