Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλησπερα και απο εμενα....

κοριτσια ξεπατωθηκα στο σκεσκ@@τισμα:shock: πανω απο 10 φορες εκανε κακακια λιγο την καθε φορα...ενα κουτι παμπερσ τελειωσαμε....ευτυχως ξαλαφρωσε η μικρουλα μου....την καναμε μπανακι και εκανε πανω στο μπουρνουζακι παλι:shock: κακα,τωρα κοιμηθηκε και καταφερα να χαλαρωσω και εγω...

Μαρια νοστιμοτατοι πρεπει να ηταν οι λουκουμαδες,ζηλεψα τωρα...και με μερεντα ειναι ωραιοι...κολαση δηλαδη...αχ και εφαγα ενα γιαουρτακι για βραδυ:( σχετικα με την περιοδο να σου πω:μια θελω να αδιαθετησω ετσι για να επανελθω και απο την αλλη φοβαμαι μηπως με πιανουν παλι πονοι και τι θα κανω με το μωρο,ποναγα τοσο πολυ στην περιοδο που οι πονοι της καισαρικης μου φαινοταν χαδακια...τα δοντακια τιποτα αφαντα και δεν δειχνει να ενοχλειται αν εξαιρεσεις το δαχτυλακι που ειναι μονιμως στο στομα :tongue:

σονια με γεια τα καινουρια πραγματα...πρεπει να εγινε τελειο το σπιτι!!!

αυτο με τον ατμομαγειρα το σκεφτομαι και εγω...Ειναι αυτο που λενε ρομποτακι ή ειναι αλλο αυτο?ποσο κοστιζει?καλα τα ρουχα ξερω δε φευγει με τιποτα...κριμα μωρε...

Ελενιτσα προσεξε τα κακακια εχει δικιο η σονια να μη βαζουμε ολοκληρη μπανανα ειναι βαρυ φρουτο και τους δημιουργει δυσκοιλιοτητα...σημερα που της εβαλα πολυ αχλαδι και λιγο απο τα αλλα δεν της αρεσε αλλα εφαγε περιπου 150μλ με το ζορι...και αμεσως μαλακωσαν τα κακα...

σοφια1 με το καλο να τη βαφτισετεεεεεεεεεεεεε!!! πως θα τη βγαλετε?δεν θυμαμαι...εμεις θα τη βγαλουμε μαρια της πεθερας μου αλλα θα τη φωναζουμε και μάιρα...που ειναι αναγραμματισμος του μαρια...πω πω βλακεια με το πλυντηριο...χαλανε τις πιο ακαταλληλες στιγμες...παντως οταν ημουν φοιτητρια(2002) ειχα παρει ενα πλυντηριο indesit πολυ φτηνο και το εχει ακομη και τωρα η μαμα μου βαζει 3 πλυντηρια τη μερα χωρις αποσκληριντικο και δεν εχει παθει τιποτα ...αθανατο...ειναι να σου τυχει...

σοφια 2 καλο κουραγιο με τη γενικη και εγω θελω να φτιαξω ντουλαπες αλλα....δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωωω...

κοριτσια παντως εδω κερκυρα και σημερα ηταν καλοκαιριιιιι:D:tongue:

Αγγελική μου σ'ευχαριστω πολυ,αυτο που πήρα ειναι της beaba baby cook επειδη γράφω απο iPhone den μπορω να σου βάλω το λινκ να δεις ποιο,δεν ξέρω αν το λένε ρομποτακι,δεν το έχω ανοίξει ακόμα το κουτί να δω να σου πω την αλήθεια,όπως το πήραμε στη σακούλα ειναι,σε 2 εβδομάδες που θα αρχίσουμε φαγακι λογικά θα το χρησιμοποιήσω και θα σας πω!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μαμαδες,

εδω πολλη βροχη, ευτυχως κατι ψωνια κ κατι αλλες δουλειες ταχυδρομειο, πληρωμες τα εκανα κ εκεινη την ωρα δεν εβρεχε, γιατι θα με εκραζε ο κοσμος αμα με εβλεπαν με τον μαρσιπο κ μονο ομπρελα μες στη βροχη (κ δικιο θα ειχαν, αλλα που να ξεραν οτι ΔΕΝ καθεται στο καροτσακι η ατιμη, τσιριζει λες κ την πνιγουν:rolleyes:).

Ελενη κανε εγγραφη στο αμαζον αγγλικο κ παραγγειλε το γαλα,τις πανες σου κ μωρομαντηλα σε ποσοτητα. Συνηθως βαζει δωρεαν μεταφορικα σε πολλα ειδη! Εμενα μαζι με κατι αλλα μου ηρθαν 9ευρω μτφ. κ σε 3-7εργασιμες τα ειχα!Ειναι πανευκολο αρκει να κανεις την αρχη;).Ζητω οι ιντερνετικες αγορες!!!:tongue: Κ εγω στην αρχη ημουν επιφυλακτικη, ειχα παρει κατι ψιλοπραγματα, τωρα του εχω δωσει κ καταλαβαινει, ειμαι μελος κ στο αγγλικο κ στο γερμανικο, τωρα που ειδα κ το γαλλικο εχει κ αυτο κατι καλες προσφορες θα γινω κ εκει. Ο αντρας μου εχει στο ebay αρα κ απο κει ειμαστε καλυμμενοι. Ας ειναι καλα ο google translator :D!

Για την βαφτιση κοριτσια δυστυχως δεν βρηκαμε κατω απο 20 ευρα "φιλικη" τιμη κ χωρις ποτα- αναψυκτικα, (κ μιλαμε για απλη ταβερνα, αχ ακριβεια εδω στην Αθηνα ειδικα εσεις κοριτσια που ειστε απο πανω θα το εχετε καταλαβει) τεσπα. Την μπεμπα στην αρχη μας αρεσε κ σκεφτομασταν το Λυδια(ασχετο με γιαγιαδες) αλλα μετα ειπαμε Αναστασια θα την πουμε της πεθερας μου, παρολο που ο μπαμπας μας λεγεται κ αυτος Τασος. Χαρηκε πολυ οταν το ακουσε, ειναι πολυ καλη γυναικα. Ουτε της μαμας μου ηταν πολυ ωραιο το ονομα, τοπικο της Αχαϊας, τωρα σε δευτερη κορη (το εχω σιγουρο,χαχα:tongue:) θα δουμε, γιατι ειναι κριμα κ αυτη να μην ακουσει το δικο της. Για την βαφτιση θα σας βαλω φωτο τα παρελκομενα. Σας αφηνω γιατι νιαουριζει η μπουμπου, φιλια...!!

Τελικα λέω να αλλάξω κι εγω πάνες, λέω να δοκιμάσω κι εγω μέσω αμαζον! Οπως έχω πει περνουμε Chicco παμπερς και αυτη τη στιγμή ειναι οι πιο ακριβές,ακόμα και οι παμπερς ειναι πιο φτηνές ασε που μου έρχονται και κουπόνια.

Ήθελα να ρωτήσω εσάς που παίζεται στα δάχτυλα τις ιντερνετικες αγορές, εμείς περνουμε το γάλα novalac digest ar εδω εχει 20 ? τα 400 γρ. Μπορείτε να κοιταξετε πόσο εχει και αν εχει εκει που περνετε εσείς;; Αν και λογικα τωρα θα αλλάξουμε γάλα,εμείς θελουμε κάθε 4 μέρες 1 κουτι αν και τωρα που αρχίσαμε τις κρεμουλες θελουμε κάθε 5 μέρες.

Κατερίνα περαστικά, πωπω πως τρεμω εγω στην ιδέα μην αρρωστησει,εσυ είσαι έμπειρη μανούλα και ξέρεις ευτυχώς!

Λια μου ωραία ο μικρός μακάρι να συνεχίσει έτσι!

Εμείς κορίτσια την φάγαμε όλη την κρεμουλα σήμερα με 1 αχλαδι,μισό μήλο,μιση μπανάνα και 60 μλ χυμό πορτοκαλί.

Κατάλαβα ποιο ηταν το λάθος μου που δεν την έτρωγε όλη,επειδη ξυπνάει 8 εγω την ταιζω πίνει περίπου 180-210 μλ γάλα και μετα απο 2 ώρες έχω την απαίτηση να φάει όλη την κρέμα,σήμερα που την ταισα 7 το πρωι ενω κοιμόταν,στις 10 πεινασε πολυ και το έφαγε όλο!λεω να κοιτάξω αύριο στα βιολογικά τι αλλα φρούτα εκτός απο φράουλα όπως μας είπε η γιατρός εχει να της πάρω να αλλάξουμε μη φάει όλο τα ίδια.

Κορίτσια, εδώ μπορείτε να δείτε για χύτρες σε διάφορα μεγέθη...δοκίμασα να βάλω κανα δυο στο καλάθι μου....και είδα ότι κάνει αποστολή ελλάδα...σε κάποιες μου έβαλε μεταφορικά...αλλά ίσως αξίζει τον κόπο....ψάξτε το...γιατι εγώ έχω και δεν ψάχνω.. και δεν θυμάμαι τιμές για να συγκρίνω...

http://www.amazon.de/gp/product/B006A9YZJW/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλησπερα κοριτσια,

αργησα να γραψω γιατι εχω μπλεξει λιγο κ τρεχω τις τελευταιες μερες με τα δικαιολογητικα να παρω τα 700ευρα της γεννας πισω (οποτε τους καπνισει), κ να βγαλω βιβλ. υγειας για το μωρο, πολλη γραφειοκρατια:confused:. Κανονιζω παραλληλα κ για την βαφτιση που θα κανουμε 11/11 κ μπηκα τωρα που μπορεσα. Αχ επεσε κ η θερμοκρασια πολυ κ δεν πηγα με την μπεμπα βολτα γιατι εδω ολη σχεδον τη μερα βρεχει κ εχει κ πολλη υγρασια. Την εχει πιασει υπερενταση κ την δικια μου κ μαλιστα σημερα εριξε κ λιγο κλαμα ετσι στα καλα καθουμενα,υποθετω οτι την ενοχλουν τα ουλα της.:|

Εμεις χρησιμοποιουμε παμπερς baby dry αγορασμενα απο αμαζον 35 ευρω τα 180 (giga pack). Πιστευω καλο deal.

Για τα λερωμενα ρουχαλακια, εχω δει στα mothercare σαν αδιαβροχο διαφανες που το φοραει το μωρο κ προστατευει σιγουρα το πανω μερος απο πιτσιλισμα, μηπως να ειναι χρησιμο?

Σονια πες μας για τον ατμομαγειρα, γιατι απ' οτι ειδα σε συζητησεις στο φορουμ λυνει τα χερια κ αποφευγεις κ το πολυ πλυσιμο. Ποιον πηρες τελικα?

Μαρια περαστικα, ειχα ακουσει οτι μετα απο τον φ. τοκετο κ για καποιο διαστημα ειναι ευκολες οι τραχηλητιδες λες να ισχυει? Αα, οσο για την ορεξη κ εμενα μου εχει ανοιξει τρελα, θα φταιει κ η αλλαγη του καιρου συν οτι δεν μπορω να φαω γλυκα της προκοπης, χαχα κ εγω με κανενα λουκουμα τη βγαζω!:tongue:

Λια, ο Δημητρακης σου μαλλον ξυπναει τωρα με τις στερεες για να αναπληρωσει τα χαμενα γευματα γαλα της ημερας. Τον βαζεις να πινει μετα το γευμα, για συμπληρωμα. Μπορει να σταματησει να σε ξυπναει τοσες φορες τη νυχτα. Κ με προϋποθεση οτι δεν ειναι δοντια;). Με την μεθοδο πως παει? Εμεις δεν μπορω να πω οτι κανουμε κατι ιδιαιτερο, θα το κρατησω 2 βδομαδες οπως σου ειπα κ αν δεν εχω αποτελεσμα θα δοκιμασω την δικια σου. Ρε γμτ. ειναι ομως τωρα κ τα ουλα της κ πως να την ηρεμω θα πλανταζει πολυ.

Αγγελικη μακαρι να περασει συντομα η δυσκοιλιοτητα της μπεμπουλας σου (αληθεια εσεις πως θα την πειτε? αν δεν σε πειραζει μας λες).

Κατα τα αλλα μας χαλασε το κ@λοπλυντηριο hotpoint Ariston (made in Turkey:confused:) κ μολις ειχαν περασει 15μερες απο την ληξη της εγγυησης:evil:. Το προσεχα πολυ (ειδικο υγρο για τα αλατα, δεν φορτωνα πολυ τον καδο, προσεχα τα κουμπια κ τις τσεπες). Ειχα μαζεψει να βαλω τα πλυντηρια προχθες που φυσουσε, τωρα που περιμενω να μου το φτιαξουν δεν θα μπορω να απλωσω:evil:! Κ φυσικα θα πληρωσουμε:evil:. Αν ειχα χρονο θα εστελνα στην εταιρεια μαιλ παραπονων αλλα κ παλι να μου πειτε μια τρυπα στο νερο θα εκανα, τεσπα.

Ενα ένα απανταω γιατι γράφω απο το κινητό και δεν μπορω να δω τα μηνύματα όλα μαζι,λοιπόν εγω πήρα το baby cook beaba μου έχουν πει τα καλύτερα γι'αυτο 150? είχε απο το λητω,έχεις κοιτάξει στο αμαζον μήπως το βρεις πιο φτηνό;;

Εγω έχω 7 κιλό πλυντήριο με στεγνωτηριο μαζι,το είχα πάρει μια που δούλευα αρκετές ώρες και δεν είχα χρόνο,τωρα με το μωρο θα με βολέψει τωρα το χειμώνα ακόμα πιο πολυ!

Ετοιμαζεστε και εσείς για βαφτίσια;;άντε με το καλο,και περιμένουμε φωτο και απο σένα εννοείται!!

Εμείς αργουμε ακόμη!

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!!!

Κατερινα μου περαστικα σας. Κριμα μωρε τοσο δα πλασματακια να ταλαιπωρουνται απο ιωσεις:(

Και εγω τρεμω στην ιδεα μιας ιωσεις αλλα καποια στιγμη θα το περασουμε και αυτο:|

Λια μπραβο στο αστερακι που κοιμηθηκε ολη νυχτα, σε μας αραγε ποτε θα συμβει αυτο:confused::confused::confused:. Η μεθοδος φερνει αποτελεσματα ε?

Ελενη και Αγγελικη θα σας προτεινα να παρετε την χυτρα που εχω εγω και η Κατερινα (2χυτρες με ενα καπακι). Ειναι 2 διαφορετικα μεγεθοι και θα καλυψουν ολες τις αναγκες σας. Την μικρη την χρησιμοποιησεις για μικρη ποσοτητα και την μεγαλη για περισσοτερες μεριδες.;) Ειναι μια οικονομικη λυση γιατι στην ουσια εχεις δυο χυτρες. Εγω ειχα παρει το σετ αυτο απο Γερμανια πριν 6 χρονια περιπου 150 ευρω...

Δεν ξερω για το μεγεθος που εχεις Κατερινα, εγω εχω την μεσαια και μια μικρη σαν τηγανι με το ιδιο καπακι... στην μικρη σκεφτομαι να βραζω το μοσχαρακι για το παιδι...

Βρε κοριτσια αν βραζω ποσοτητα για 2-3 μερες και το βαζω στο ψυγειο μαζι με το ζουμακι του θα παθει τιποτα το κρεας? Οι εμπειρες μανουλες τι κανατε?

Τελοσπαντων ας ερθει εκεινη η ωρα και εδω θα ειμαστε παλι να τα λεμε!!!:D

Καληνυχτα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

http://www.amazon.de/WMF-0792659990-Schnellkochtopf-Set-2-teilig-Perfect/dp/B000XGBXD4/ref=sr_1_12?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1351191888&sr=1-12

Αυτο το σετ σας λεω, μονο που οι δικες μου ειναι fissler αλλα και η wmf ειναι απο τις καλυτερες μαρκες. Δειτε το!!!

Ήθελα να ρωτήσω εσάς που παίζεται στα δάχτυλα τις ιντερνετικες αγορές, εμείς περνουμε το γάλα novalac digest ar εδω εχει 20 ? τα 400 γρ. Μπορείτε να κοιταξετε πόσο εχει και αν εχει εκει που περνετε εσείς;; Αν και λογικα τωρα θα αλλάξουμε γάλα,εμείς θελουμε κάθε 4 μέρες 1 κουτι αν και τωρα που αρχίσαμε τις κρεμουλες θελουμε κάθε 5 μέρες

Σονια μου απο μια γρηγορη ματια δες στο γαλλικο αμαζον εδω:

http://www.amazon.fr/NOVALAC-LAIT-DIGEST--0-12-MOIS/dp/B004PHW6A6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1351196528&sr=8-1

λεει τα δυο κουτια των 800μλ. 44ευρω καλη προσφορα δεν ειναι? Δηλ. εσυ χρειαζεσαι 80 ευρω αρα τα μισα λεφτα νομιζω, για δες το!

Οταν δοκιμασεις τον ατμομ. πες μας εντυπωσεις περιμενω, μηπως απο τιποτα δωρα απο τη βαφτιση καταφερω να τον παρω, γιατι εμεις εχουμε τον απλο οχι που να αλεθει κιολας κ δεν ξερω αν ειναι κ καλος για φαγητο μωρου.

Λια συγχαρητηρια στον Δημητρακη που κοιμηθηκε χωρις κλαματα, αχ μακαρι να αποδιδει η μεθοδος γιατι κ εγω ξεκινησα μια παρομοια που διαβασα στο babywhispererforum.com (την pat/shush ελπιζω να πιασει κ σε μας γιατι ειμαι αϋπνη εδω κ σχεδον 10ημερες:shock:). Προς το παρον πολυ κλαμα κ πολλες επαναληψεις ρε γμτ. ωρες ωρες νομιζω οτι δεν θα αντεξω κ θα την αφησωω να κοιμηθει παλι στην αγκαλια.Μου δινεις κουραγιο με την προοδο σας.

Κοριτσια για χυτρα δεν ξερω αλλα για το ρομποτακι που λες Αγγελικη εχω, ειναι πολυ γρηγορο κ ψηνει με αερα κ αντισταση μαζι, ειναι σαν μικρο φουρνακι μονο που δεν χρειαζεται προθερμανση γιατι θερμαινεται πολυ γρηγορα, πολλα watt κ γι' αυτο νομιζω δεν ειναι καταλληλο για φαγητο μωρου γιατι ανεβαζει ψηλες θερμοκρασιες κ δεν κραταει τις βιταμινες απο το φαγητο. Οσο για τους παιδικους ατμομαγειρες ειναι ειδικης κατασκευης τα πλαστικα οπως κ τα μπιμπερο αλλιως δεν θα μπορουσαμε να τα αποστειρωνουμε σε υψηλες θερμοκρασιες;).

Αγγελικη οντως υπαρχει γιορτη 22Δεκ. οπως κ 22Ιανουαριου, θα αποφασισουμε ποτε θα την γιορταζουμε ωστε να μην παιρνει μονο δωρα Πασχα-Χριστουγεννα αλλα κ στην γιορτουλα της:tongue::tongue:.

Αυτα κοριτσια μου, φιλια κ καληνυχτααααα!

bkPSp3.png

Μαράκι έριξα μια ματιά για τις χύτρες που μας έβαλες, ωραίες φαίνονται! Το κακό είναι ότι θέλει και 25 ευρώ μεταφορικά! :? Δεν πολυλέει δηλαδή σαν αγορά. Θα ψάξω τις ίδιες και εδώ Ελλάδα και βλέπουμε. Αν η γιατρός μας δώσει το ΟΚ για χύτρα κάποια θα πάρω... :rolleyes:

Βγήκα σήμερα πάλι στη γύρα για γάλα με την ευκαιρία που κατεβήκαμε Πειραιά για βόλτα και δουλειές, με το σταγονόμετρο υπάρχουν ένα εδώ και ένα πέρα! Πήρα 2 κουτιά, αλλά δεν αγχώνομαι άλλο, αν δεν τα βρίσκω στην πορεία θα πάρω μάλλον το Hipp που είναι επίσης βιολογικό και είναι γερμανικό. Αφού φυσικά ρωτήσω τη γιατρό πρώτα. Το έχει και στο γερμανικό αμαζον και συμφέρει αρκετά.

Πάντως ακετά μεταφορικά ζηταει το αμαζον σε 2-3 αντικείμενα που ψάξαμε... Και αν τα πάρεις μεμονωμένα, αλλά και όλα μαζί σε μια παραγγελία όπως και να έχει θέλει μεταφορικά και αρκετά μάλιστα..

Κατά τα άλλα τα κακάκια μας έσφιξαν αρκετά και το μωρό μου σφίγγεται και ζορίζεται και κλαίει και λίγο! :cry: Σήμερα τις έδωσα μόνο αχλάδι και αύριο θα κάνω το ίδιο και βλέπουμε πώς θα πάει...

Αυτά για σήμερα...

Καληνύχτα!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Δυστηχώς μην κάνετε χαρές με το γάλα από το άμαζον....μόνο ενημέρωση πάρτε από εκεί ως προς το τιμη παιζέι Γερμανία...πρέπει να το ψάξετε μεμωνομένα σε άλλο γερμανικό σαιτ...θέλει κόπο...αλλά αξίζει για τα λεφτά που κερδίζεις...εγώ πήρα μία φορά γάλα από το άμαζον Γερμανίας και μετά δεν μου ξαναέστειλαν...και μάλιστα όταν τους ΄'εστειλα ενα ε-μαιλ που τους ρωτάω γιατί γράφουν ότι δεν στέλνουν στην διεύθυνση μου γάλα, εφόσον ξαναπήρα μιά φορά...απόρησαν και αυτοί...και μου είπαν ότι γάλα κάνουν αποστολή μόνο εντός Γερμανίας...Αυστρίας..(φυσικά δεν μου εξήγησαν πως και μου έστειλαν αυτή την μία και μοναδική φορά...κάτι λάθος μάλλον έκαναν...) Μετά από πολύ κόπο βρήκα ένα φαρμακείο..:

http://www.berlindaversandapotheke.de/artikelsuches.php?newSearch=1&volltext=HUMANA+Folgemilch+2+mit+Prebiotik

Από εδώ παίρνω το γάλα μας...και είμαι πολύ ευχαριστημένη..μου κάνουν και εκπτώσεις στα μεταφορικά ανάλογα το μέγεθος της παραγγελίας, ήμου στέλνουν δωράκια αρωματάκια...μια χαρά.. Κοιτάξετε μήπως υπάρχει και το γάλα που σας ενδιαφέρει.....

Φιλιά

ΑΑΑΑ,σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές για περαστικούλια!!!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Βλέπω ιντερνετικές αγορές δίνουν κ παίρνουν!

Κατερίνα, σε βρίσκω τρομερά ενημερωμένη!που το βρήκες το γερμανικό φαρμακείο βρε θηρίο????

Ελένη μου, εγώ το αποφάσισα να κόβω μικρά κομμάτια το μοσχάρι και να το βράζω κανονικά στο κατσαρολάκι, νομίζω για το μωρό είναι καλύτερα...σφίξαν τα κακάκια σας ε?και εγώ από χθες είδα διαφορά, ήταν κάπως πιό στέρεα...όσο για τις hipp και εμένα στο φαρμακειο αυτές μου πρότειναν αν δεν βρούμε φρεζυλακ...πάνω κάτω τα ίδια είναι...

Σοφάκι, κάνε υπομονή, αυτό έχω να σου πω, μπορεί να θέλει χρόνο αλλά φαίνεται ότι αποδίδουν οι μέθοδοι τελικά..όχι ότι εμείς στρώσαμε, χθες το βράδυ πα΄λι με κλάμματα κοιμήθηκε αλλά βλέπω μεγάλη διαφορά, και πιστεύω το πολύ σε μια βδομάδα ακόμα θα έχουμε αποτελέσματα;)

όταν κλαίει και στενοχωριέμαι, σκέφτομαι τι θα έκανα αν ήταν μεγαλύτερος και φωναζε μαμά μη με αφήνεις...οπότε λέω καλύτερα τώρα...

Κατα τα άλλα κορίτσια, είμαι εντελώς φρικαρισμένη...

από προχθές έπιασα κάτι ύποπτο στο στήθος μου...αρχικά νόμιζα πως ήταν σβόλος από γάλα, το έτριψα ολη μέρα, θήλασα αρκετά και περίμενα να φύγει...έλα όμως που δεν έφυγε...είναι ακόμα εκεί και εγώ έχω παθει πανικό...θα κλείσω ραντεβού σε έναν γυναικολόγο σήμερα το απογευμα...

έχουν περάσει χίλιες σκέψεις από το μυαλό μου...

HDfQp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Κατερίνα, σε βρίσκω τρομερά ενημερωμένη!που το βρήκες το γερμανικό φαρμακείο βρε θηρίο????

Ελένη μου, εγώ το αποφάσισα να κόβω μικρά κομμάτια το μοσχάρι και να το βράζω κανονικά στο κατσαρολάκι, νομίζω για το μωρό είναι καλύτερα...σφίξαν τα κακάκια σας ε?και εγώ από χθες είδα διαφορά, ήταν κάπως πιό στέρεα...όσο για τις hipp και εμένα στο φαρμακειο αυτές μου πρότειναν αν δεν βρούμε φρεζυλακ...πάνω κάτω τα ίδια είναι...

Σοφάκι, κάνε υπομονή, αυτό έχω να σου πω, μπορεί να θέλει χρόνο αλλά φαίνεται ότι αποδίδουν οι μέθοδοι τελικά..όχι ότι εμείς στρώσαμε, χθες το βράδυ πα΄λι με κλάμματα κοιμήθηκε αλλά βλέπω μεγάλη διαφορά, και πιστεύω το πολύ σε μια βδομάδα ακόμα θα έχουμε αποτελέσματα;)

όταν κλαίει και στενοχωριέμαι, σκέφτομαι τι θα έκανα αν ήταν μεγαλύτερος και φωναζε μαμά μη με αφήνεις...οπότε λέω καλύτερα τώρα...

από προχθές έπιασα κάτι ύποπτο στο στήθος μου...αρχικά νόμιζα πως ήταν σβόλος από γάλα, το έτριψα ολη μέρα, θήλασα αρκετά και περίμενα να φύγει...έλα όμως που δεν έφυγε...είναι ακόμα εκεί και εγώ έχω παθει πανικό...θα κλείσω ραντεβού σε έναν γυναικολόγο σήμερα το απογευμα...

Λιακι μην αγχωνεσαι!!! Μην παει το μυαλο σου στο κακο. Μαλλον θα ειναι απο το θηλασμο. Τωρα που αρχισατε στερεες τροφες μειωθηκαν οι θηλασμοι και μπορει να πρηστηκε λιγο το στηθος... Καλα θα κανεις και θα πας σε γυναικολογο να σου φυγει η ιδεα.... ολα καλα θα ειναι θα το δεις!!!:)

Καλημέρα μανούλες!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια,

λοιπον Λια να 'σαι καλα που μου ανοιξες τα ματια με τη μεθοδο κ βρηκα κ εγω ενα τροπο να κοιμηθει εκτος αγκαλιας κ μονο μαζι μου γιατι το ειχα πολυ αγχος ειδικα για οταν θα γυριζαμε για δουλεια κ μετα που θα ειναι μεγαλυτερη θα ηταν σιγουρα τρομερα πιο δυσκολο!Χθες το βραδυ μου ξυπνησε συυνολο ΜΟΝΟ 2 φορες δηλαδη σχεδον καλυτερα κ απο πριν τα πολλα ξυπνηματα. Βεβαια ειχαμε κλαματα αγκαλια, χαδια στο κεφαλακι, αλλα σημερα το πρωϊ που ξανανυσταξε εκλαψε πολυ λιγοτερες φορες (μονο 2).Δεν θελω να προτρεχω κ να χαρω τζαμπα αλλα τουλαχιστον ηδη νιωθω ξεκουραστη με συνεχομενο υπνο (κ φυσικα ελπιζω να ειμαστε κ εμεις καλυτερα σε λιγο καιρο να μου φυγει αυτο το αγχος)! Για το "σβολο" που λες, φιλη μου κ συναδελφος που ειχε θηλασει κ αυτη 2 παιδακια κ τις δυο φορες ειχε κανει απλη φλεγμονη στο στηθος απο την πιεση λογω της συσωρευσης του γαλατος,δεν θυμαμαι λεπτομερειες αν πηρε καποιο αντιφλεγμ. ή αν περασε μονο του. Πιστευω οτι κ εσενα κατι τετοιο ειναι, θα δεις, καλα εκανες κ εκλεισες αμεσα ραντεβου για να σου φυγει η εγνοια!;)

Κατερινα πολυ ψαγμενες ειμαστε,χαχα το εχουμε παει στο professional shopping:tongue:. Εχεις δικιο για τα γαλατα αν δεν αγορασεις κατι αλλο απο αμαζον δεν συμφερουν τα μτφ. αλλα μπορουν να βρουν τα κοριτσια το μαγαζι που δινει το προϊον μεσω αμαζον (συνηθως βαζουν κατευθειαν κ το site τους κ απο κει μπορει να το παρουν με δωρεαν τα μτφ. Εγω ετσι εκανα με το στρωμα της κουνιας. Το ειχε το babybutt.de μεσω αμαζον ηθελε μτφ. κ εγω το παρειγγειλα κατευθειαν απο το site τους δωρεαν!

Για χυτρα που λετε κ εγω εχω ακουσει κ τις δυο αποψεις, απ' τη μια οτι κραταει τους υδρατμους κ αρα οι βιταμινες μενουν μεσα στο φαγητο κ οτι τα μαγειρευει γρηγορα κ δεν προφταινουν να καταστραφουν, κ απ' την αλλη οτι επειδη μαγειρευουν σε μεγαλη θερμοκρασια τις καταστρεφουν.

Παντως αν δεν ηταν καλες δεν θα ειχαν τοσες πωλησεις κ οι γιατροι θα μας το απαγορευαν για τα μωρα, κατι τετοιο δεν εχω ακουσει να το εχει πει γιατρος σε καμια μαμα που χρησιμοποιει χυτρα;).

Αα, Ελενη αν δεν βιαζεστε να παρετε πραγματα τωρα, συνηθως απο 15Δεκ. που ξεκινουν οι εκπτωσεις παντου το αμαζον βαζει σχεδον σε ολα τα προϊοντα δωρεαν μτφ. Εγω που το εχω παρακολουθησει, εχει συμβει 2χρονιες!Περισυ εφερα απο γερμανια:καροτσι, καθ.αυτοκ. κ φωτιστικα εξωτερικου χωρου εντελως δωρεαν :tongue:!

Αγγελικη κ κοριτσια μπειτε στο shopsave.gr να λυσετε τα χερια σας με τις προσφορες απο τα σουπερ μαρκετ θα τις βλεπετε live.

Θα σας πω κ ενα αλλο κολπο: οσες εχετε κιν. με android market κατεβαστε δωρεαν την εφαρμογη viber κ θα μπορειτε να κανετε δωρεαν κλησεις σε ολα τα κιν που εχουν την ιδια εφαρμογη! Μονη προϋποθεση να βρισκεστε εντος εμβελειας wifi οπως το ιδιο για το κιν που καλειτε! Αλλιως με τον συμβατικο τροπο. Μολις το εγκαταστησετε αυτοματα βρισκει η εφαρμογη ποιες επαφες σας εχουν ηδη εγκαταστησει την εφαρμογη κ μπορειτε να τους παιρνετε τηλ εντελως δωρεαν (ειπαμε μονη προϋποθεση να βρισκεστε εντος εμβελειας wifi οπως το ιδιο για το αλλο κιν). Ελπιζω να βρηκατε χρησιμα τα tips, φιλια!

bkPSp3.png

Καλημέρα, μανούλες!

Λιάκι μου, μην ανησυχείς κοπέλα μου, θα δεις οτι τα νέα από το γυναικολόγο θα είναι καλά! Με το θηλασμό είναι το μόνο εύκολο να διμιουργηθούν κομπάκια στο στήθος κι εγώ είχα προλάβει να βγάλω και έφυγε μετά από 2-3 μέρες παρ' όλες τις κομπρέσες, τις αντλήσεις και το μασάζ. :? Τίποτα ανησυχητικό δεν είναι, καταλαβαίνω βέβαια την αγωνία σου κι εγώ το κακό σκέφτομαι δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα! Κακό στον εαυτό μας κάνουμε και τίποτα άλλο. Άντε να πας να σε εξετάσει να ηρεμήσεις.... :rolleyes:

Σοφία 2 και Συμπεθέρα είστε όντως πολυυυυυ μπροστά!!!!!! :shock: Τι τρελά σαιτ είναι καλέ αυτά;;; :shock: Τέλειο Σοφία το shopsave και το άλλο με το κινητό! Έχω κινητό με android θα κατεβάσω την εφαρμογή, αλλά είναι πολύ περιοριστικό το ότι πρέπει να έχεις ιντερνετ... Ουσιαστικά είναι σαν skype κινητού! :rolleyes:

Δηλαδή το άμαζον σου λέει ποια είναι η ιστοσελίδα που πουλάει το προιόν; Πώς βρίσκω τη σελίδα αυτή; Που ακριβώς το γράφει στο αμαζον;;

Κορίτσια πήρα πριν λίγο τηλ τη γιατρό για να κλείσουμε το επόμενο ραντεβού και θα μας έρθει στις 5 Νοεμβρίου. Έχουμε πάρει ήδη και το εμβόλιο. Με την ευκαιρία τη ρώτησα για τη χύτρα για να την αγοράσω αυτές τις μέρες αν είναι και μου είπε καλύτερα σε κατσαρολάκι απλό και για τις βιταμίνες, αλλά κυρίως για να μπορώ να ξαφρίσω το κρέας κατά το βράσιμο. Να μπορώ δηλαδή να παίρνω αυτό τον καφέ αφρό που βγάζει από το αίμα καθώς βράζει. Δεν το είχα σκεφτεί και έχει δίκιο... Εδώ ακόμη και για μας όταν το μαγειρεύουμε καλό είναι να βγαίνει αυτός ο αφρός πόσο μάλλον για το μωρό! Οπότε κι εγώ Λία θα το βράζω σε μικρά κομματάκια στο κατσαρολάκι και θα αποφύγουμε ένα επιπλέον έξοδο! ;)

Τη ρώτησα και για υπνόσακο αν είναι καλό να πάρω και τι είδους και μου είπε να πάρω αυτόν που είναι ολόσωμος σα φόρμα καλύτερα γιατί όσο μεγαλώνει και κινείται μπορεί να την ενοχλεί ο υπνόσακος που είναι σαν σάκος στα πόδια και να εκνευρίζεται και να πάει τζάμπα η αγορά! :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια πήρα πριν λίγο τηλ τη γιατρό για να κλείσουμε το επόμενο ραντεβού και θα μας έρθει στις 5 Νοεμβρίου. Έχουμε πάρει ήδη και το εμβόλιο. Με την ευκαιρία τη ρώτησα για τη χύτρα για να την αγοράσω αυτές τις μέρες αν είναι και μου είπε καλύτερα σε κατσαρολάκι απλό και για τις βιταμίνες, αλλά κυρίως για να μπορώ να ξαφρίσω το κρέας κατά το βράσιμο. Να μπορώ δηλαδή να παίρνω αυτό τον καφέ αφρό που βγάζει από το αίμα καθώς βράζει. Δεν το είχα σκεφτεί και έχει δίκιο... Εδώ ακόμη και για μας όταν το μαγειρεύουμε καλό είναι να βγαίνει αυτός ο αφρός πόσο μάλλον για το μωρό! Οπότε κι εγώ Λία θα το βράζω σε μικρά κομματάκια στο κατσαρολάκι και θα αποφύγουμε ένα επιπλέον έξοδο! ;)

Τη ρώτησα και για υπνόσακο αν είναι καλό να πάρω και τι είδους και μου είπε να πάρω αυτόν που είναι ολόσωμος σα φόρμα καλύτερα γιατί όσο μεγαλώνει και κινείται μπορεί να την ενοχλεί ο υπνόσακος που είναι σαν σάκος στα πόδια και να εκνευρίζεται και να πάει τζάμπα η αγορά! :confused:

Ελενακι εννοειται πως πρωτα "ξαφριζουμε" το κρεας και στη χυτρα... Το αφηνουμε να παρει μια βραση πριν κλεισουμε την χυτρα, βγαζουμε τον αφρο και μετα την ασφαλιζουμε.... Aσε που αν δεν αρχιζει να βραζει δεν μπορεις να την κλεισεις (δεν θα σηκωνεται η βαλβιδα).

Και εγω την Δευτερα που εχουμε γιατρο θα τον ρωτησω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...