Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

σοφια1 με το καλο να τη βαφτισετεεεεεεεεεεεεε!!! πως θα τη βγαλετε?δεν θυμαμαι...εμεις θα τη βγαλουμε μαρια της πεθερας μου αλλα θα τη φωναζουμε και μάιρα...που ειναι αναγραμματισμος του μαρια...πω πω βλακεια με το πλυντηριο...χαλανε τις πιο ακαταλληλες στιγμες...παντως οταν ημουν φοιτητρια(2002) ειχα παρει ενα πλυντηριο indesit πολυ φτηνο και το εχει ακομη και τωρα η μαμα μου βαζει 3 πλυντηρια τη μερα χωρις αποσκληριντικο και δεν εχει παθει τιποτα ...αθανατο...ειναι να σου τυχει...

Ωραιο το Μαϊρα αντε με το καλο κ η δικια σας βαφτιση του χρονου!

Σοφάκι κανονίζετε τα της βάφτισης ε?

Πώς πάνε οι ετοιμασίες?

Μανίκι με το πλυντήριο, ελπίζω να μη σας πάρει πολλά λεφτά το σέρβις, το έχετε καιρό δηλαδή, πόσο κρατάει η εγγύηση, δύο χρόνια?

Σοφια μου το ειχαμε παρει 05/10/2010 στο κουτι του εμεινε για αρκετο καιρο κ η εγγυηση ηταν για 2χρονια. Η μαμα μου το Miele το ειχε 29χρ. χωρις καμια προστασια κ πολλα πλυντηρια 4ατομα, κ το αλλαξε περισυ γιατι δεν υπηρχε πια ενα ανταλλακτικο που χρειαζοταν νομιζω:shock:!

Κορίτσια εμένα το στεγνωτήριο με έχει σώσει! Και μόνοι μας που ήμασταν, αλλά ειδικά τώρα με το μωρό θα το καταχρησιμοποιήσω το χειμώνα. Και ούτε σίδερο μετά, ούτε τίποτα! Το καλοκαίρι το ξεκουράζω εντελώς και μόλις πάρει να βρέχει και έχει αυτή την εκνευριστική μούχλα-υγρασία παίρνει φωτιά! Κάνει ένα 2ωράκι το καλό πρόγραμμα που τα στεγνώνει καλά, αλλά δε βαριέσαι! Κυνηγάω το μεσημέρι το νυχτερινό ρεύμα... :rolleyes:

Αχ κ εγω ηθελα στεγνωτηριο αλλα δεν ειχαμε που να το βαλουμε? Αποθηκη εχουμε εξωτερικη κ εκει ειναι κ ο καυστηρας κ η δεξαμενη, ενω το μπανιο μας ειναι πολυ μικρο, το πληντυριο φανταστειτε το εχω εντοιχιζομενο στην κουζινα:confused:

Ελενη μου του Lidl δεν τις δοκιμασα... εχω ακουσει και εγω καλα λογια για αυτες τις πανες αλλα προς το παρον προτειμω τις επωνυμες... Ισως αργοτερα, να "ψηθει" λιγο το δερματακι του και μπορει να τις δοκιμασω!!!! Αν και λεω μεχρι το καλοκαιρι (15 μηνων) να προσπαθησω να καθαρισουμε απο πανες!!! Θα το επιχειρησω... εγω με τον αδερφο μου 13-14 μηνων ειχαμε καθαρισει.... για να δουμε!!!!:confused: Οι δευτερομανουλες ποτε κοψατε την πανα???

Πολυ νωρις κοψατε την πανα, ποιο ηταν το μυστικο της μαμας σου? Εγω καθε φορα που την βλεπω κ σφιγγεται (θα γελασετε) την σηκωνω ψηλα κ της λεω επαναλαμβανομενα "κ@κ@". Μπορει κ να μην πετυχω τιποτα, αλλα ευελπιστω να μπει στο νοημα κ να μου τα λεει την ωρα που τα κανει (προς το παρον μονο γελοιο της φαινεται καθε φορα που της το κανω, γελαει:tongue:).

Σοφία.Φο προσέξτε στην βάφτιση αυτό με τα αναψυκτικά είναι λίγο ανεξέλεγκτο και σου χρεώνουν όσα θέλουν...μπορεί να σου βγάλει και ένα ή 2 ευρώ το άτομο συν με αυτό...όλοι έτσι το κάνουν...πείτε του, αν μπορείται αφού δεν είναι στην τιμή τα αναψυκτικά, να του τα πάτε εσείς...μπορείται να πάρετε μεγάλα μπουκάλια και όχι κουτάκια, από ενα μεγάλο μάρκετ, τύπου Μάκρο ή δεν ξέρω που αλλού...γιατί αλλιώς σου χρεώνουν όσα θέλουν...αυτός είναι και ο λόγος που οι πιο πολλοί δεν δέχονται να τους τα πας εσύ..

Κατερινα, καταρχην πολλα περαστικα σε ολους σας να σκεφτεσαι οτι ο μικρος με αυτον τον τροπο θα ειναι πιο ανθεκτικος στις ιωσεις μετα οταν χρειαστει να παει κ αυτος στον βρεφ/πιακο ή παιδ.σταθ.

Εισαι κ εσυ εξπερ στις ιντερνετικες βλεπω, ετσι δεν θα μας πιανουν πια κοροϊδα οι εισαγωγεις, οι χονδρεμποροι κ τα σουπ.μαρκετ:cool:

Αυτο που μου ειπες για τα αναψυκτικα δεν το ειχα σκεφτει κ σ' ευχαριστω για την ιδεα, αυτο θα του προτεινουμε, για το καλο του ελπιζω να το δεχτει;). Κ η λυση με την χλωρινη καλη, ειδες γι' αυτο εσεις οι δευτερομαμαδες που εχετε την εμπειρια εχετε βρει εξυπνα "tips"!

Κοπελες καληνυχτα, ααα κ καλο-ξεκουραστο υπνο να εχετε (ευχη που ελπιζω να πιασει κ για μας:rolleyes:). Φιλια!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και πάλι κορίτσια!

Μαράκι, ευχαριστούμε για τη συνταγή, προμηθεύτηκα ήδη όσα υλικά δεν είχα και αύριο μάλλον ή μεθαύριο το πολύ θα τους φτιάξω! Μιάμμμ! ;)

Το ίδιο κι εγώ με τις πάνες του lidl.... Αν και έχω ακούσει καλά λόγια δε θέλω να το επιχειρήσω πριν το χρόνο... :rolleyes: Από την άλλη ακούω και κανένα τέτοιο σαν τη συμπεθέρα που της έβγαλε ερεθισμό μετά από λίγες μέρες και λέω "άστο καλύτερα....πάρε επώνυμες να ξέρουμε και τι μας γίνεται...". Επίσης αυτό που με προβληματίζει είναι οτι οι σερβιέτες του lidl είναι ψιλο (για να μην πω χοντρό) χάλια! Μια φορά πήρα πριν χρόνια και δεν μου είχαν αρέσει καθόλου θυμάμαι... Άρα και οι πάνες του δε θα είναι κάπως έτσι; :confused: Από την άλλη πάλι το Σοφάκι μας το νούμερο 1, λέει ότι αυτές χρησιμοποιεί και δεν έχει παράπονο... Είναι στο δερματάκι του μωρού. Εμένα της Αθανασίας μου κοκκινίζει εύκολα το ποπουδάκι της για να μην πω οτι έχει μια μόνιμη κοκκινίλα η οποία δεν ξέρω αν είναι νορμάλ. Τώρα που το θυμήθηκα το σημειώνω να ρωτήσω τη γιατρό μας... :rolleyes:

Όντως πολύ νωρίς θέλεις να καθαρίσει από πάνες ο μικρός σου! :shock: Λες να τα καταφέρετε με επιτυχία χωρίς πολλά ατυχήματα; Μακάρι, σας το εύχομαι! Εγώ δε νομίζω να την προσπαθήσω τόσο νωρίς. Έχω σκοπό τη μεθεπόμενη άνοιξη-καλοκαίρι μόλις γίνουμε 2 ετών δηλαδή με το καλό, να την προσπαθήσω αφενός γιατί είναι καλή αυτή η ηλικία και το καλοκαίρι ενδείκνυται για τέτοιες "βρωμο"δουλειές καθώς θα είναι πολλά τα λερώματα και τα πλυντήρια μέχρι να επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος, αφετέρου γιατί από εκείνο το φθινόπωρο θα ξεκινήσουμε παιδικό και θα προτιμούσα να είναι "καθαρή" από πάνες για ευνόητους λόγους... Βλέπουμε μέχρι τότε... :rolleyes:

Λέω να ψάξω για μικρή χύτρα και για να είναι κάπως οικονομική και για να μην βαριέμαι να τη βάζω αν είναι μεγάλη για 2-3 κομματάκια κρέας. Αυτό που με κρατάει και με προβληματίζει λίγο είναι το εξής ερώτημα: Δεν χάνονται οι βιταμίνες του κρέατος και γενικά από ό, τι βράσεις σε αυτή; Είναι κατάλληλος ο τρόπος μαγειρέματος για μωρό; Θα ρωτήσω τη γιατρό, αλλά αν ξέρετε κάτι πείτε μου... ;) Νερό ζεστό βάζουμε για να βράσει το κρέας, παίζει ρόλο στο αν θα σκληρύνει;

Σήμερα έπεσα πάνω σε μια προσφορά για τις πάνες active fit της pampers 40% μείον της αρχικής και πήρα μια συσκευασία giga pack των 94 πανών με 18 ευρουλάκια από 32 που θα είχε κανονικά! Αρκετά καλή τιμή και ευκαιρία να τις δοκιμάσουμε και αυτές! Καλό το αμαζον δε λέω, μπήκα σήμερα και έριξα μια ματιά, αλλά αφού βρίσκω και εδώ καλές προσφορές γιατί να τα παραγγέλνω; Ποτέ δεν πήρα pampers στην πραγματική τιμή την πανάκριβη. Πάντα περιμένω κάποια καλή προσφορά και παίρνω 2-3 πακέτα οπότε πάντα έχω απόθεμα και δεν ξεμένω. Και ευτυχώς βγάζουν πολύ συχνά τέτοιες προσφορές καλές και η pampers και η babylino.

Σοφάκι 1 περιοδεύεις τελικά,ε;;; :tongue: Εγώ ακόμη.... Κάτι ελάχιστα καφέ είδα σήμερα, για να δούμε πότε θα δεήσει η κυρά! :tongue:

Αν η χύτρα σου είναι μεγάλη λογικό να μην τη χρησιμοποίησες... Βαριέσαι να την ξεκουνήσεις! :? Πάρε καμια μικρή κι εσύ αν βρεις... Παλεύεται το 2ωρο βράσιμο;;; :shock:

Και το δικό μου πλυντήριο κορίτσια είναι 5κιλο! :evil: Δεν με πειράζει όμως πολύ γιατί βάζω συχνά και σπάνια το γεμίζω πάλι... Ειδικά της μικρής που είναι και μικρά τα ρουχαλάκια της δε γεμίζουν ούτε το μισό! :tongue:

Σοφάκι 2, τσιρίζει η μπέμπα σου στο καρότσι,ε; Καθόλου και ποτέ δεν κάθεται; Μήπως επειδή έμαθε στο μάρσιπο ή από την αρχή έκανε έτσι; Ρωτάω επειδή κι εγώ τώρα που ξύπνησα και τη βάζω συχνά στο μάρσιπο επειδή αρέσει και σε μένα και σε εκείνη, φοβάμαι μην τυχόν ξεμάθει και δεν κάθεται στο καρότσι... :? Ο Τάσος μας μαλώνει αν τη βάζω συνέχεια εκεί για να μην τσινάει στο καρότσι μετά και μάλλον έχει ένα δίκιο...

Άσε γδάρσιμο οι ταβέρνες εδώ! Γιατί ρε γμτ;; Περνιούνται για έξυπνοι κι έχουν τέτοιο πλαφόν;; :evil: Σκέτη εκμετάλλευση μιλάμε! Πολλά λεφτά! Εμείς δώσαμε 14 το άτομο με ποτά - αναψυκτικά μέσα! Έλεος δηλαδή... Τι να πεις, πατάνε στην ανάγκη οι αγιογδύτες! Αυτό με τα αναψυκτικά που σου πρότεινε η Κατερίνα δείτε το. Ρωτήστε αν μπορείτε να τα πάτε εσείς και πάτε να πάρετε χονδρική είτε μεγάλα μπουκάλια, είτε μικρά κουτάκια αν θέλετε να ανοίγει ο καθένας το δικό του, αν πάρεις μεγάλα μπουκάλια τα πηγαίνεις κλειστά στα τραπέζια και αφήνεις ανά τετράδα π.χ. από μια κόκα κόλα και μια φάντα πορτοκαλάδα, λέω εγώ τώρα. Αν το δεχτούν θα σας βγει πιο οικονομικά σίγουρα! Περιμένουμε και φωτό!

Τι καλά που θα έχουν ίδιο όνομα μπαμπάς και κοράκλα!! ;)

Συμπεθερούλα!! Περαστικά σας πάλι!! ;) Ακροαστικά,ε; Αχ, ελπίζω σύντομα να γιάνει ο ζουζούνος ο καημενούλης που κολλάει από τον αδερφό του και την πατάει σαν πιο μικρός που είναι και την περνάει πιο βαριά... :cry: Να μου τον φιλήσεις,ναι; :rolleyes:

Πω πω, εσείς ολόκληρο παιδί θα το βαφτίσετε καλέ το μικρό σας!!! :shock: :shock: :shock: 2 ετών;;;; Νομίζω και το Χρήστο έτσι μεγάλο τον βαφτίσατε,ε; Όπως βολεύεστε καλύτερα!! :D Θα έχετε τους λόγους σας για να το επιλέγετε.

Καλά την έχεις εσύ με το γάλα... Και πιο φθηνό και παραγγέλνεις μια κι έξω για όλο το εξάμηνο! Αλίμονο σε εμάς που μάθαμε σε αυτό και αγχωνόμαστε κάθε φορά αν θα βρούμε! Κι εγώ σαν την Αγγελική, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ πλέον που το πρόβλημα είναι πιο έντονο, μπαίνω στα φαρμακεία που συναντώ και αν έχει γάλα το παίρνω! Και είναι και Αθήνα που υποτίθεται βρίσκεις πιο εύκολα τα πάντα...

Φαντάζομαι Αγγελικούλα στην Κέρκυρα τι γίνεται.... :? Εντελώς δυσεύρετο θα είναι! :? Εμείς που δυστυχώς δεν θηλάζουμε καθόλου μας πάει 3-4 μέρες το κάθε σακουλάκι, άρα περίπου 7 μέρες το ένα κουτί.... Συχνά πυκνά το παίρνω δηλαδή...

Α, δε σας είπα! Νευρίασα πολύ σήμερα! Ξεκινήσαμε με χαρά οικογενειακώς να πάμε στο makro να χαζέψουμε για πρώτη φορά κορίτσια φάγαμε πόρτα!!! Όπως το ακούτε! Απαγορεύεται λέει να μπουν μέσα παιδιά κάτω των 12 ετών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήμαρτον, Παναγιά μου, τι άλλο θα ακούσουμε!!!!!!!

Αχ, πάλι σεντόνι υπέρδιπλο έγραψα... Όπως καταλάβατε κοιμάται η κόρη και είμαι λάσκα... :tongue: Έφυγε και ο μπαμπάς μας για τη δουλειά και βαράω μύγες! :tongue: Καλά είναι, χρειάζεται να ξελαμπικάρουμε κι εμείς οι δόλιες μάνες πού και πού!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

λοιπον κοριτσια πηγα και εκανα ερευνα αγορας και ειδα αφυγραντηρα και ιονιστη μαζι γυρω στα 220-250,μου φανηκε καλη αγορα γιατι ηδη εχουμε πολλη υγρασια επισης καθαριζει την ατμοσφαιρα απο μυρωδιες σκονες και ακαρεα... μαλλον θα τον αγορασουμε.

αυτο που με προβληματιζει ειναι η αγορα ατμομαγειρα εψαξα και ειδα οτι ειναι επικινδυνη η χρηση του αν εχει στο πλαστικο καποιες ουσιες οι οποιες με την υψηλη θερμοκρασια περνουν στο φαγητο,πως θα το καταλαβω εγω αν εχει η οχι?:confused:

απο την αλλη υπαρχει το ρομποτακι που κανεις απο πατατες τηγανιτες μεχρι μουσακα ψωμια ολοκληρο κοτοπουλο το βαζεις λεει μεσα...εχει καμια σας τετοιο πραγμα?ειναι ομως γρηγορο?

ειμαι προβληματισμενη,χυτρα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε...ειναι βολικο ομως να βραζεις ενα κομματακι κρεας σε ολοκληρη χυτρα?ποσο στοιχιζει μια χυτρα?

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

λοιπον κοριτσια πηγα και εκανα ερευνα αγορας και ειδα αφυγραντηρα και ιονιστη μαζι γυρω στα 220-250,μου φανηκε καλη αγορα γιατι ηδη εχουμε πολλη υγρασια επισης καθαριζει την ατμοσφαιρα απο μυρωδιες σκονες και ακαρεα... μαλλον θα τον αγορασουμε.

αυτο που με προβληματιζει ειναι η αγορα ατμομαγειρα εψαξα και ειδα οτι ειναι επικινδυνη η χρηση του αν εχει στο πλαστικο καποιες ουσιες οι οποιες με την υψηλη θερμοκρασια περνουν στο φαγητο,πως θα το καταλαβω εγω αν εχει η οχι?:confused:

απο την αλλη υπαρχει το ρομποτακι που κανεις απο πατατες τηγανιτες μεχρι μουσακα ψωμια ολοκληρο κοτοπουλο το βαζεις λεει μεσα...εχει καμια σας τετοιο πραγμα?ειναι ομως γρηγορο?

ειμαι προβληματισμενη,χυτρα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε...ειναι βολικο ομως να βραζεις ενα κομματακι κρεας σε ολοκληρη χυτρα?ποσο στοιχιζει μια χυτρα?

Αγγελική μου ψάξε για μικρή χύτρα κι εγώ αυτό θα κάνω.... :rolleyes: Μεγάλη σίγουρα δε συμφέρει... Τώρα το πόσο μικρή μπορείς να βρεις θα σε γελάσω! Μόλις το ψάξω θα σου πω....

Να τον πάρεις τον αφυγραντήρα... Δε μου λες, κλιματιστικό έχετε σπίτι; Αν ναι ψάξε το γιατί κάνουν και αφύγρανση χώρου κάποια νομίζω. Βέβαια αυτό το θέλεις για το δωμάτιο της μικρής...χμ... Αν δεν ήσουν Κερκυρα θα σου έλεγα τζάμπα τόσα λεφτά, ψιλά γράμματα... Εκεί όμως νομίζω οτι χρειάζεται....

Αυτό το ρομποτάκι δεν το ξέρω, αλλά δε νομίζω να το χρησιμοποιήσεις και πολύ στην καθημερινότητα. Είναι τι έχει συνηθίσει κανείς. Θα φτιάξεις ψωμί μήπως; Ή αν καταπιαστείς μουσακά θα τον κάνεις εκεί και όχι με τον παραδοσιακό τρόπο; Νομίζω τζάμπα λεφτά είναι αυτό... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γειά σας κορίτσούδια μου!

Πριν το ξεχάσω, να σας πω για τα προιόντα της frezyderm..Eπειδή και εγώ ξεκίνησα να δίνω στο αστέρι frzylac ρυζάλευρο βανίλια, και για να τη βρω έψαξα όλα τα φαρμακεία του νησιού, η φαρμακοποιός που την είχε μου είπε πως έχουν πρόβλημα προμήθειας από την εταιρεία που είναι Γερμανική, σταμάτησε να στέλνει στην Ελλάδα, δεν ξέρω για ποιό λόγο, και για αυτό υπάρχει αυτή η έλλειψη...εγώ πήρα 6 κουτιά που βρήκα και μετά βλέπουμε...

Αγγελική μάλλον έβαλες πολύ σκόνη σε σχέση με το νερό, εγώ βάζω 4 κουταλιές σούπας σε 100 μλ νερό, να υπολογίζεις συμφωνα με τις οδηγίες βγαίνει 1 κουταλιά της σούπας ανα 25 μλ, και ανάλογα πόσο πεινάει η μικρή σου κάνεις παραπάνω ή λιγότερο...εμείς μέχρι στιγμής είμαστε ολιγόφαγοι...με το ζόρι τα τρώμε τα 100 μλ, βαριέται γρήγορα στο καρεκλάκι και θέλει να βγει...οπότε ότι προλάβω του δίνω:?

Κατερινάκι περάστικα, τι τραβάτε βρε παιδί μου και εσείς με τις παλιοαρρώστιες...τουλάχιστον ελπίζω να μη κάνει ψηλούς πυρετούς...και έχουμε και ολόκληρο χειμώνα, τουλάχιστον εσύ είσαι έμπιερη μανούλα και δε πανικοβάλλεσαι...εγώ δε ξέρω τι θα πάθω αν αρρωστησει ο μικρός:oops::oops::oops:

΄δηλ. κορίτσια λέτε το κρέας να το βράζουμε στη χύτρα? αν το κόψουμε μικρά μικρά κομματάκια και μετά το βράσουμε δε θα γίνει πιό γρήγορα?το λέω γιατί γενικά τη χύτρα τη χρησιμοποιώ πολύ και παίζει να μην την έχω συνεχώς διαθέσιμη για το φαγητό του μωρού:|

Γεια σου, Λιάκι! Τώρα είδα το μήνυμά σου γιαυτο κάνω τώρα παράθεση να σου απαντήσω και δεν αναφέρθηκα πριν και σε σένα! :rolleyes:

Αυτό που σου είπε η φαρμακοποιός για την εταιρία που δε στέλνει πια στην Ελλάδα μου το είπε κι εμένα χθες μια φαρμακοποιός που έψαχνα για γάλατα! :? Θα έχουμε σίγουρα πρόβλημα μέσα στις επόμενες βδομάδες και βλέπω να ξεμένουμε! :cry: Δηλαδή υπάρχει στα φαρμακεία ότι έχει απομείνει από την τελευταία παρτίδα που έστειλαν και λήγει το 2/2014. Από εκεί και μετά πάπαλα, εκτός αν συμβεί κανένα θαύμα και αρχίσουν να στέλνουν πάλι! Στη θεσσαλονίκη που πάλι έψαχνα για γάλα όσο ήμασταν εκεί, ένας φαρμακοποιός είπε στον Τάσο την εξής ερμηνεία του προβλήματος: "Τα συνηθίζει αυτά η frezyderm και εσκεμμένα δεν στέλνει γάλατα κάποιες φορές έτσι ώστε να εξαντληθούν όλα τα αποθέματα και την επόμενη παρτίδα που θα ξαναστείλει να της έχει ανεβάσει την τιμή!" :shock: Αν και χαζομάρα, ελπίζω να ισχύει αυτή η εκδοχή και όχι να χαιρετίσουμε μια για πάντα αυτό γάλα και ό,τι ήπιαμε, ήπιαμε! :? Αμάν πια! Έχουμε δώσει τόσα λεφτά με τη μία για να προμηθευτούμε πολλά γάλατα πριν τελειώσουν εντελώς! Ωωωωχ, γάγγραινα κατάντησε το όλο θέμα! :evil: Όπου βρεθούμε παραμιλάω: "μπες και πάρε γάλα αν έχει"....!! Ο Τάσος έχει φρίξει! "Κι΄άλλο;;;;", λέει!! Τραγελαφική κατάσταση! :shock:

Αχ, κι εγώ αν μου αρρωστήσει νομίζω θα κατααγχωθώ!!!! :shock: :shock: Μακάρι να αργήσει εκείνη η ώρα... αν και χειμώνας είναι μπροστά και τα κρυώματα - ιώσεις δυστυχώς καραδοκούν! :evil:

Κι εμένα η Αθανασία αρχίζει και τσινάει μετά από λίγο στο καρεκλάκι φαγητού! Γιατί ρε γμτ;;; Αμάν, πουθενά δε χωράει πιά, καρφιά έχει;;; Κι εγώ έτσι... Με κόλπα και παιχνιδάκια προσπαθω να της αποσπώ την προσοχή για να φάει όλη την κρέμα. Αλλιώς στα μισά αρχίζει να ξεροβήχει - γκρινιάζει και όσο πάει γίνεται και πιο έντονο! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ερώτηση κρίσεως...... (σας έπρηξα τα ούμπαλα απόψε, σόρρυ :oops: :oops: :oops: )

Αφού έρχονται τα γάλατα από Γερμανία, τρομάρα τους, γιατί δεν υπάρχει ούτε δείγμα στο αμαζον ή στο ebay οεο;;; :confused: Το κάνω αναζήτηση και μου λέει το ωραιότατο nothing found ή nothing match δε θυμάμαι κι εγώ τι μου λέει.... Γκρρρρρ! :evil:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

σοφια 1 πολυ μαρεσει το αναστασια θα κανετε και γιορτουλα με το σπιτι στολισμενο χριστουγεννιατικο τελειαααααααα....με το καλο να τη βαφτισετε...

Καλεεεεεεεεεεεεεε Αγγελική, τα'χασες τελείως;;;!!!!!!!!! Η Αναστασία γιορτάζει το Πάσχα, την Ανάσταση, όχι τα Χριστούγεννα!!!!! :? :? :?:tongue: :tongue: :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλεεεεεεεεεεεεεε Αγγελική, τα'χασες τελείως;;;!!!!!!!!! Η Αναστασία γιορτάζει το Πάσχα, την Ανάσταση, όχι τα Χριστούγεννα!!!!! :? :? :?:tongue: :tongue: :tongue:

χα χα η αληθεια ειναι οτι δεν παω και πολυ καλα τελευταια αλλα ειπαμε οχι και ετσι... 22-12 γιορταζουν οι Αναστασιες αλλα και το Πασχα,γι αυτο το ειπα...:tongue:

Αγγελική μου ψάξε για μικρή χύτρα κι εγώ αυτό θα κάνω.... :rolleyes: Μεγάλη σίγουρα δε συμφέρει... Τώρα το πόσο μικρή μπορείς να βρεις θα σε γελάσω! Μόλις το ψάξω θα σου πω....

Να τον πάρεις τον αφυγραντήρα... Δε μου λες, κλιματιστικό έχετε σπίτι; Αν ναι ψάξε το γιατί κάνουν και αφύγρανση χώρου κάποια νομίζω. Βέβαια αυτό το θέλεις για το δωμάτιο της μικρής...χμ... Αν δεν ήσουν Κερκυρα θα σου έλεγα τζάμπα τόσα λεφτά, ψιλά γράμματα... Εκεί όμως νομίζω οτι χρειάζεται....

Αυτό το ρομποτάκι δεν το ξέρω, αλλά δε νομίζω να το χρησιμοποιήσεις και πολύ στην καθημερινότητα. Είναι τι έχει συνηθίσει κανείς. Θα φτιάξεις ψωμί μήπως; Ή αν καταπιαστείς μουσακά θα τον κάνεις εκεί και όχι με τον παραδοσιακό τρόπο; Νομίζω τζάμπα λεφτά είναι αυτό... :rolleyes:

εχουμε κλιματιστικο ειναι του σπιτιου και χρειαζεται καθαρισμο,δεν ξερω τι εχει μεσα:confused::confused::confused: θα το καθαρισουμε βεβαια γιατι χρειαζεται και αυτο...δεν νομιζω να εχει τετοια ρυθμιση παντως...προχτες ξυπνησα παω να βαλω τη μπεμπουλα στο ριλαξ και ηταν νωπο σαν να το ειχα εξω:shock:...γενικα εχει τοση υγρασια που η θερμανση δεν αρκει...οπου και να παμε στο νησι χρειαζεται...τωρα το ρομποτακι το ειπα για να μαγειρευω το κρεας και θα χρειαστει και για μετα...αλλα μαλλον σε χυτρα θα καταληξω...ρωτα και συ τη γιατρο ποιος ειναι ο ιδανικος τροπος μαγειρεματος για να τα διασταυρωσουμε:rolleyes::confused:οταν κανεις ερευνα αγορας ενημερωσε με αν μπορεις...

για το γαλα απο το καλοκαιρι ολο λενε οτι ειναι σε ελλειψη,αλοιμονο τοσα χρονια εταιρια και να σταματησει της εξαγωγες δυσκολο μου φαινεται θα ρωτησω μια γνωστη μου που θα ξερει και θα σας πω...

καλα τι ειναι αυτη η πολιτικη πελατων στα μακρο,πανε καλα???πως το αιτιολογησαν τι σας ειπαν δηλαδη???αλλο και αυτο...

καλα για τις αρρωστιες το παιζω ψυχραιμη ελα μωρε σιγα και τι εγινε παιδι ειναι δεν θα αρρωστησει?:tongue:...και αμα νομισω οτι κατι εχει παθαινω πανικο:oops:...δικαιολογουμαστε κοριτσια...θελει προσοχη ο χειμωνας:shock:

καλο βραδυ σε ολες

ααααα ελενηηηηηη ξεχασα τις πανες που τις βρηκες πρσφορα και εγω δε βρισκω ποτε?σημερα στο βασιλοπουλο ειχε -1,5 ευρω τις babylino sensitive η μικρη συσκευασια και πηρα να δοκιμασω γιατι αυτες τις μερες εχουμε χαλασει παρα πολλες baby dray pampers με τα κακακια...

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Βλέπω Ελένη και Αγγελική το ξενυχτήσαμε χθες ε????

Αχ, Ελένη φρίκαρα και εγώ με το Μάκρο!!!!!!:shock::shock::shock:Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα...θα μας τρελάνουν τελείως λέμε!!!!!!

Αγγελική καλά θα κάνεις να πάρεις τον αφυγραντήρα...κάνει δούλεια..εγώ μετάνοιωσα που δεν τον είχαμε πάρει και ιονιστή γιατί ήταν πιό ακριβός...κρίμα..

Κορίτσια μου το μωρό μου χθες το το βράδυ ξύπνησε μόνο 1 φορά και το απίστευτο είναι ότι αφού έφαγε ήταν τελείως ξύπνιος, γαρίδα το μάτι και η ώρα 2....απελπίστηκα και εγώ και λέω ας τον αφήσω στο κρεβάτι του να δω...και αφού χαζολόγησε ήσυχα ήσυχα μόνος του για μισή ώρα, τον πήρε ο ύπνος!!!!!!!!Ήταν η πρώτη φορά από τότε που ξεκινήσαμε εκπαίδευση που κοιμήθηκε χωρίς κλάμματα!!:D:D:D

Αχ, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!

HDfQp3.png

χα χα η αληθεια ειναι οτι δεν παω και πολυ καλα τελευταια αλλα ειπαμε οχι και ετσι... 22-12 γιορταζουν οι Αναστασιες αλλα και το Πασχα,γι αυτο το ειπα...:tongue:

Α, είπα κι εγώ!!! χιχιχι Έτσι εξηγείται! :tongue: Σου ζητώ συγγνώμη, βιάστηκα!!! :oops:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ααααα ελενηηηηηη ξεχασα τις πανες που τις βρηκες πρσφορα και εγω δε βρισκω ποτε?σημερα στο βασιλοπουλο ειχε -1,5 ευρω τις babylino sensitive η μικρη συσκευασια και πηρα να δοκιμασω γιατι αυτες τις μερες εχουμε χαλασει παρα πολλες baby dray pampers με τα κακακια...

Αυτή την προσφαρά στις pampers active fit την βρήκα στα carefour. Ακόμη υπάρχει, πήγαινε είναι ευκαιρία γιατί από 32 ευρώ (το mega pack) που τσεκαρισμένα έχουν κανονικά, τις πήραμε 18! ;)

Άλλες φορές είχα βρει στο Σκλαβενίτη (τοπικό της Αθήνας είναι) 2 συν 1 δώρο τα μεγάλα πακέτα baby dry, επίσης πολύ καλή προσφορά και μια ακόμη φορά στο my market που έδινε τις μεγάλη συσκευασίες baby dry από 17 ευρώ που κοστίζουν μόνο 8,90!! Ειχα πάρει 3 πακέτα τότε τα οποία μου πήγαν πολύ καιρό γιατί βάζω συνηθως μονο το βραδυ τις baby dry και τη μέρα βάζω τις πορτοκαλι simply dry που ειναι οι πιο φθηνες pampers καλές ποιοτικά για την τιμή τους (11,90) το μεγάλο πακέτο. Τώρα θα βάζω τη μέρα πότε αυτές και πότε babylino που είναι επίσης καλές τελικά! ;)

Να έχεις το νου σου στις διαφημίσεις στην τηλεόραση των σούπερ μάρκετ, εκεί τις βλέπω κι εγώ τις προσφορές συνήθως. Και πού και πού πήγαινε καμια βόλτα στα μάρκετς για να δεις αν υπάρχει προσφορά στο άσχετο.

Α, το 40% ισχύει για όλες τις συσκευασίες των active fit είτε είναι μικρή, είτε μεγάλη, είτε πολυσυσκευασία mega pack.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Βλέπω Ελένη και Αγγελική το ξενυχτήσαμε χθες ε????

Αχ, Ελένη φρίκαρα και εγώ με το Μάκρο!!!!!!:shock::shock::shock:Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα...θα μας τρελάνουν τελείως λέμε!!!!!!

Αγγελική καλά θα κάνεις να πάρεις τον αφυγραντήρα...κάνει δούλεια..εγώ μετάνοιωσα που δεν τον είχαμε πάρει και ιονιστή γιατί ήταν πιό ακριβός...κρίμα..

Κορίτσια μου το μωρό μου χθες το το βράδυ ξύπνησε μόνο 1 φορά και το απίστευτο είναι ότι αφού έφαγε ήταν τελείως ξύπνιος, γαρίδα το μάτι και η ώρα 2....απελπίστηκα και εγώ και λέω ας τον αφήσω στο κρεβάτι του να δω...και αφού χαζολόγησε ήσυχα ήσυχα μόνος του για μισή ώρα, τον πήρε ο ύπνος!!!!!!!!Ήταν η πρώτη φορά από τότε που ξεκινήσαμε εκπαίδευση που κοιμήθηκε χωρίς κλάμματα!!:D:D:D

Αχ, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!

Μπράβο στο αγοράκι σου!!!!! Τι χαρά, δεν το πιστεύω!!! :P Μακάρι να το κάνει σύστημα και να πάει έτσι από εδώ και μπρος! Τέλειο να τον αφήνεις μόνο στο κρεβατάκι του και να κοιμάται,ε;;;; Ό,τι καλύτερο είναι! ;) Πάντα τέτοια!

Άσε με το makro ξενέρωσα τελείως! Όργια!!! :evil:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

εχουμε κλιματιστικο ειναι του σπιτιου και χρειαζεται καθαρισμο,δεν ξερω τι εχει μεσα:confused::confused::confused: θα το καθαρισουμε βεβαια γιατι χρειαζεται και αυτο...δεν νομιζω να εχει τετοια ρυθμιση παντως...προχτες ξυπνησα παω να βαλω τη μπεμπουλα στο ριλαξ και ηταν νωπο σαν να το ειχα εξω:shock:...γενικα εχει τοση υγρασια που η θερμανση δεν αρκει...οπου και να παμε στο νησι χρειαζεται...τωρα το ρομποτακι το ειπα για να μαγειρευω το κρεας και θα χρειαστει και για μετα...αλλα μαλλον σε χυτρα θα καταληξω...ρωτα και συ τη γιατρο ποιος ειναι ο ιδανικος τροπος μαγειρεματος για να τα διασταυρωσουμε:rolleyes::confused:οταν κανεις ερευνα αγορας ενημερωσε με αν μπορεις...

για το γαλα απο το καλοκαιρι ολο λενε οτι ειναι σε ελλειψη,αλοιμονο τοσα χρονια εταιρια και να σταματησει της εξαγωγες δυσκολο μου φαινεται θα ρωτησω μια γνωστη μου που θα ξερει και θα σας πω...

καλα τι ειναι αυτη η πολιτικη πελατων στα μακρο,πανε καλα???πως το αιτιολογησαν τι σας ειπαν δηλαδη???αλλο και αυτο...

καλα για τις αρρωστιες το παιζω ψυχραιμη ελα μωρε σιγα και τι εγινε παιδι ειναι δεν θα αρρωστησει?:tongue:...και αμα νομισω οτι κατι εχει παθαινω πανικο:oops:...δικαιολογουμαστε κοριτσια...θελει προσοχη ο χειμωνας:shock:

καλο βραδυ σε ολες

Αγγελικάκι, λίγο που κοίταξα χθες βράδυ στο ίντερνετ για χύτρα απογοητεύτηκα.... :cry: Οι καλές μάρκας Fissler που έλεγαν τα κορίτσια είναι ακριβές και ξεκινάνε από 110-120 ευρώ η φθηνότερη και μικρότερη αν κατάλαβα καλά. Και οι Tefal είναι ακριβές, περίπου στα ίδια. Η μάρκα izzy είναι κάπως οικονομική και βρίσκεις με 60-70 ευρώ μια μέτριας χωρητικότητας χύτρα. Ψάξε κι εσύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να δώσω 100 και 120 ευρώ για μια χύτρα στην παρούσα φάση με τόσα άλλα έξοδα να τρέχουν! Θα ρωτήσω και την παιδίατρο να δω τι θα μου πει για αυτό τον τρόπο μαγειρέματος και αν μου δώσει το ΟΚ θα πάρω μάλλον με 60-70 ευρώ κάποια..

Αχ, ναι ρώτα τη γνωστή σου για τα γάλατα! Εμένα δεν μου φαίνεται και κουλό να σταματήσουν οι Γερμανοί τις εξαγωγές για Ελλάδα.... Ικανούς τους έχω! :?

Από το makro ιδιαίτερη εξήγηση δεν πήραμε και δεν πήγαμε να κάνουμε και σαματά, απλά απορήσαμε και φύγαμε. Είναι η πολιτική τους είπαν και τελείωσε εκεί η εξήγηση, στα τέτοια τους δηλαδή! Σιγά να μην τους παρακαλάμε για να τους αφήσουμε και τα λεφτά μας!! :evil:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...