Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Εμείς κατα της 8 παρά είχε πολυ κοσμο όμως,είμασταν στο ταμείο 2 ώρα,πήρα κι εγω χθες πλαστικές σαλιαρες που ειναι και μεγάλες,που θα παει σιγά σιγά θα μάθω!

Εγω να σας πω το πήρα τελικα απο το λητω τον ατμομαγειρα δεν κρατήθηκα,είχα αλλα το μεγάλο που βαριεμαι να τον καθαρισω ενω αυτο που πήρα ειναι πολυ βολικό και στο πλύσιμο.

Ελένη εμένα η παιδιατρος μου είπε μα μη βάλω ολόκληρη μπανάνα με τπτ! Τωρα βάζω 1 αχλαδι μισό μήλο μισή μπανάνα και χυμό πορτοκαλί.δεν μπορω να πω οτι το τρώει όλο όμως τρώει παραπάνω απο μιση κρέμα,και με όρεξη.ενω το ριζαλευρο πάλι τρώει παραπάνω απο τι πρέπει και μας έκανε εμετο χθες,λίγο βέβαια.250μλ έφαγε και αν της δώσω παραπάνω θα φάει παραπάνω,το συνηθησε και της αρέσει.

Ελένη ουτε εγω χθε της έδωσα φρούτοκρεμα επειδη κοιμόταν την ώρα που την τρώει,σιγά και τι έγινε αν δεν φάει και μια μέρα,απο την άλλη δεν θέλω μα της την δώσω πιο μετα δλδ 3 γεύμα επειδη φοβάμαι μην της πέσει βαρια στο στομάχι η άλλη κρέμα που ειναι 5 γεύμα. Ενω εσυ που δεν της δίνεις ριζαλευρο δεν έχεις πρόβλημα λογικά.

Σοφακι σ'ευχαριστω.

Τα αλλα κορίτσια τι κάνουν;; Εχουν βγει βόλτα στη βροχή;;

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια,

αργησα να γραψω γιατι εχω μπλεξει λιγο κ τρεχω τις τελευταιες μερες με τα δικαιολογητικα να παρω τα 700ευρα της γεννας πισω (οποτε τους καπνισει), κ να βγαλω βιβλ. υγειας για το μωρο, πολλη γραφειοκρατια:confused:. Κανονιζω παραλληλα κ για την βαφτιση που θα κανουμε 11/11 κ μπηκα τωρα που μπορεσα. Αχ επεσε κ η θερμοκρασια πολυ κ δεν πηγα με την μπεμπα βολτα γιατι εδω ολη σχεδον τη μερα βρεχει κ εχει κ πολλη υγρασια. Την εχει πιασει υπερενταση κ την δικια μου κ μαλιστα σημερα εριξε κ λιγο κλαμα ετσι στα καλα καθουμενα,υποθετω οτι την ενοχλουν τα ουλα της.:|

Εμεις χρησιμοποιουμε παμπερς baby dry αγορασμενα απο αμαζον 35 ευρω τα 180 (giga pack). Πιστευω καλο deal.

Για τα λερωμενα ρουχαλακια, εχω δει στα mothercare σαν αδιαβροχο διαφανες που το φοραει το μωρο κ προστατευει σιγουρα το πανω μερος απο πιτσιλισμα, μηπως να ειναι χρησιμο?

Σονια πες μας για τον ατμομαγειρα, γιατι απ' οτι ειδα σε συζητησεις στο φορουμ λυνει τα χερια κ αποφευγεις κ το πολυ πλυσιμο. Ποιον πηρες τελικα?

Μαρια περαστικα, ειχα ακουσει οτι μετα απο τον φ. τοκετο κ για καποιο διαστημα ειναι ευκολες οι τραχηλητιδες λες να ισχυει? Αα, οσο για την ορεξη κ εμενα μου εχει ανοιξει τρελα, θα φταιει κ η αλλαγη του καιρου συν οτι δεν μπορω να φαω γλυκα της προκοπης, χαχα κ εγω με κανενα λουκουμα τη βγαζω!:tongue:

Λια, ο Δημητρακης σου μαλλον ξυπναει τωρα με τις στερεες για να αναπληρωσει τα χαμενα γευματα γαλα της ημερας. Τον βαζεις να πινει μετα το γευμα, για συμπληρωμα. Μπορει να σταματησει να σε ξυπναει τοσες φορες τη νυχτα. Κ με προϋποθεση οτι δεν ειναι δοντια;). Με την μεθοδο πως παει? Εμεις δεν μπορω να πω οτι κανουμε κατι ιδιαιτερο, θα το κρατησω 2 βδομαδες οπως σου ειπα κ αν δεν εχω αποτελεσμα θα δοκιμασω την δικια σου. Ρε γμτ. ειναι ομως τωρα κ τα ουλα της κ πως να την ηρεμω θα πλανταζει πολυ.

Αγγελικη μακαρι να περασει συντομα η δυσκοιλιοτητα της μπεμπουλας σου (αληθεια εσεις πως θα την πειτε? αν δεν σε πειραζει μας λες).

Κατα τα αλλα μας χαλασε το κ@λοπλυντηριο hotpoint Ariston (made in Turkey:confused:) κ μολις ειχαν περασει 15μερες απο την ληξη της εγγυησης:evil:. Το προσεχα πολυ (ειδικο υγρο για τα αλατα, δεν φορτωνα πολυ τον καδο, προσεχα τα κουμπια κ τις τσεπες). Ειχα μαζεψει να βαλω τα πλυντηρια προχθες που φυσουσε, τωρα που περιμενω να μου το φτιαξουν δεν θα μπορω να απλωσω:evil:! Κ φυσικα θα πληρωσουμε:evil:. Αν ειχα χρονο θα εστελνα στην εταιρεια μαιλ παραπονων αλλα κ παλι να μου πειτε μια τρυπα στο νερο θα εκανα, τεσπα.

bkPSp3.png

καλησπερα και απο εμενα....

κοριτσια ξεπατωθηκα στο σκεσκ@@τισμα:shock: πανω απο 10 φορες εκανε κακακια λιγο την καθε φορα...ενα κουτι παμπερσ τελειωσαμε....ευτυχως ξαλαφρωσε η μικρουλα μου....την καναμε μπανακι και εκανε πανω στο μπουρνουζακι παλι:shock: κακα,τωρα κοιμηθηκε και καταφερα να χαλαρωσω και εγω...

Μαρια νοστιμοτατοι πρεπει να ηταν οι λουκουμαδες,ζηλεψα τωρα...και με μερεντα ειναι ωραιοι...κολαση δηλαδη...αχ και εφαγα ενα γιαουρτακι για βραδυ:( σχετικα με την περιοδο να σου πω:μια θελω να αδιαθετησω ετσι για να επανελθω και απο την αλλη φοβαμαι μηπως με πιανουν παλι πονοι και τι θα κανω με το μωρο,ποναγα τοσο πολυ στην περιοδο που οι πονοι της καισαρικης μου φαινοταν χαδακια...τα δοντακια τιποτα αφαντα και δεν δειχνει να ενοχλειται αν εξαιρεσεις το δαχτυλακι που ειναι μονιμως στο στομα :tongue:

σονια με γεια τα καινουρια πραγματα...πρεπει να εγινε τελειο το σπιτι!!!

αυτο με τον ατμομαγειρα το σκεφτομαι και εγω...Ειναι αυτο που λενε ρομποτακι ή ειναι αλλο αυτο?ποσο κοστιζει?καλα τα ρουχα ξερω δε φευγει με τιποτα...κριμα μωρε...

Ελενιτσα προσεξε τα κακακια εχει δικιο η σονια να μη βαζουμε ολοκληρη μπανανα ειναι βαρυ φρουτο και τους δημιουργει δυσκοιλιοτητα...σημερα που της εβαλα πολυ αχλαδι και λιγο απο τα αλλα δεν της αρεσε αλλα εφαγε περιπου 150μλ με το ζορι...και αμεσως μαλακωσαν τα κακα...

σοφια1 με το καλο να τη βαφτισετεεεεεεεεεεεεε!!! πως θα τη βγαλετε?δεν θυμαμαι...εμεις θα τη βγαλουμε μαρια της πεθερας μου αλλα θα τη φωναζουμε και μάιρα...που ειναι αναγραμματισμος του μαρια...πω πω βλακεια με το πλυντηριο...χαλανε τις πιο ακαταλληλες στιγμες...παντως οταν ημουν φοιτητρια(2002) ειχα παρει ενα πλυντηριο indesit πολυ φτηνο και το εχει ακομη και τωρα η μαμα μου βαζει 3 πλυντηρια τη μερα χωρις αποσκληριντικο και δεν εχει παθει τιποτα ...αθανατο...ειναι να σου τυχει...

σοφια 2 καλο κουραγιο με τη γενικη και εγω θελω να φτιαξω ντουλαπες αλλα....δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωωω...

κοριτσια παντως εδω κερκυρα και σημερα ηταν καλοκαιριιιιι:D:tongue:

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Σοφάκι κανονίζετε τα της βάφτισης ε?

Πώς πάνε οι ετοιμασίες?

Μανίκι με το πλυντήριο, ελπίζω να μη σας πάρει πολλά λεφτά το σέρβις, το έχετε καιρό δηλαδή, πόσο κρατάει η εγγύηση, δύο χρόνια?

Αγγελική η μικρή τα έκανε μαζεμένα μου φαίνεται και ξαλάφρωσε το παιδί!

Πράγματι στην αρχή θέλει λίγο χρόνο το εντεράκι τους να συνηθίσει τις νέες τροφές, θα στρώσει σιγά σιγά.

Εμένα για τον πόνο που λες στην περίοδο από όταν γέννησα το Γιάννη και μετά καμία σχέση, πονούσα πολύ λιγότερο δηλαδή, και το έχω ακούσει και από άλλες φίλες μου.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι κανονίζετε τα της βάφτισης ε?

Πώς πάνε οι ετοιμασίες?

Μανίκι με το πλυντήριο, ελπίζω να μη σας πάρει πολλά λεφτά το σέρβις, το έχετε καιρό δηλαδή, πόσο κρατάει η εγγύηση, δύο χρόνια?

Αγγελική η μικρή τα έκανε μαζεμένα μου φαίνεται και ξαλάφρωσε το παιδί!

Πράγματι στην αρχή θέλει λίγο χρόνο το εντεράκι τους να συνηθίσει τις νέες τροφές, θα στρώσει σιγά σιγά.

Εμένα για τον πόνο που λες στην περίοδο από όταν γέννησα το Γιάννη και μετά καμία σχέση, πονούσα πολύ λιγότερο δηλαδή, και το έχω ακούσει και από άλλες φίλες μου.

μακαρι σοφια μου,και εγω το εχω ακουσει...θα σου πω σε λιγο καιρο...εσεις ποτε θα βαφτισετε τη μπουμπου?πως θα τη βγαλετε?σημερα ειδα ενα ζευγαρι και μου ειπαν οτι χαλασαν για 70 ατομα 5000 ευρω

:shock::shock::shock: μαζι με το τραπεζι 18 εθρω το ατομο...αν ειναι ετσι δε μας βλεπω για τραπεζι μονο εκκλησια...

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μανούλες! :P

Σόνια μου, ναι βλακεία έκανα που έβαλα ολόκληρη μπανάνα, δεν το σκέφτηκα αυτό με τη δυσκοιλιότητα... Ουφ, ευτυχώς τελικά κάνει ακόμη κανονικά κακάκια. Απλά μέσα στη μέρα κάνει κάποια στιγμή λίγα και ελαφρώς πιο σκληρά, αλλά κάνει και κανονικά όπως πριν το φρούτο, οπότε είμαστε καλά! Χθες και σήμερα της έβαλα λιγότερο από μισή μπανάνα, μισό αχλάδι μεγαλούτσικο και μισό μήλο μέτριο. Δε βγήκε γεύμα 200 ml όμως, ήταν κάπου στα 150-170 και της έδωσα και λίγο γαλατάκι μετά.

Τώρα που είπα γαλατάκι, εγώ της δίνω το frezylac της Frezyderm, σας το έχω ξαναπεί. Είμαστε ακόμη στο 1 και όπου να'ναι πάμε στο 2. Είναι από τα καλύτερα για ξένο γάλα και λίγο ακριβούτσικο. Όλα καλά μέχρι εδώ, το πρόβλημα όμως είναι ότι από το καλοκαίρι με το που το ξεκίνησα και λίγο πιο μετά, όταν πάω να αγοράσω το ψάχνω και μου λένε πως είναι σε έλλειψη... Κουτσά στραβά το βρίσκω μέχρι τώρα και δεν χρειάστηκε να το αλλάξω, μας έχει κάτσει και καλά στο στομαχάκι - εντεράκι από την αρχή και είναι και βιολογικό. Τώρα όμως έχουν σφίξει τα πράγματα ρε γμτ και το βρίσκω πιο δύσκολα! Χθες το απόγευμα που έλειπε ο Τάσος στη δουλειά, ζώστηκα το μάρσιπο και γυρίσαμε με την Αθανασία όλα τα φαρμακεία του Ρέντη για να βρω ΕΝΑ κουτί νούμερο 1 που θέλω ακόμη! Όλοι μου λέγανε πως υπάρχει πρόβλημα και ελλειψη... Τώρα πήγε ο Τάσος τουρνε με το μηχανάκι προς Κορυδαλλο που το είχαν το γάλα να φέρει 2-3 κουτιά... Για να δούμε τι θα φέρει! :? Στεναχωριέμαι γιατί ήθελα να συνεχίσω και το 2 και όχι να αναγκαστώ να το σταματήσω και να δίνω άλλο.. Ουφφφ! :cry: Ούτε μέσω ιντερνετ βλέπω φως. Εσείς κορίτσια που δίνετε ξένο γάλα, δίνει καμιά σας αυτή τη μάρκα; Αν ναι, τι κάνετε; Βρίσκετε εύκολα;; :?

Σοφάκι 2 κορίτσι μου, κοντεύει η βάφτισή σας!!!! :D Με το καλοοοο! Πώς θα τη βγάλετε; Μας έχεις πει; Τελικά με ταβέρνα τι θα κάνετε; Κανονίσατε; Περιμένουμε τα νέα από τις προετοιμασίες σας!! :rolleyes:

Καλέ, τζάμπα τις πήρες τις πάνες!!! Για στείλε το λινκ! Μεταφορικά δεν είχε; Από ποια χώρα ήρθαν;; Πες..πες!! Με ενδιαφέρει! ;)

Από πλυντήριο εμείς έχουμε ένα ζανούσι σχετικά φθηνό και το πήραμε πριν παντρευτούμε από όταν συζούσαμε ακόμη, το 2008 και δεν έχει πάθει τίποτα! :shock: Και σχεδόν ποτέ δε βάζω ταμπλέτες για άλατα και τέτοια... Απορρυπαντικό - μαλακτικό και φύγαμε!! :tongue: Είναι λαχείο τελικά...

Κορίτσια εμένα το στεγνωτήριο με έχει σώσει! Και μόνοι μας που ήμασταν, αλλά ειδικά τώρα με το μωρό θα το καταχρησιμοποιήσω το χειμώνα. Και ούτε σίδερο μετά, ούτε τίποτα! Το καλοκαίρι το ξεκουράζω εντελώς και μόλις πάρει να βρέχει και έχει αυτή την εκνευριστική μούχλα-υγρασία παίρνει φωτιά! Κάνει ένα 2ωράκι το καλό πρόγραμμα που τα στεγνώνει καλά, αλλά δε βαριέσαι! Κυνηγάω το μεσημέρι το νυχτερινό ρεύμα... :rolleyes:

Αγγελική τι βλέπω; Ξελαφρωσαμε;;; χιχιχι! Ευτυχώς το γιαβράκι σου το γλυκο! Δύσκολο πράγμα να γεμίζει το εντεράκι τους κακούλια και σκληρά κιόλας! Ζορίζονται.... :cry:

Για τη χύτρα δεν μου είπατε....

Μαράκι, περιμένω τη συνταγή για τους λαχταριστούς λουκουμάδες ΑΝ δεν απαιτούν φριτέζα... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας μανουλες!!!

Σοφια 2 με το καλο η βαπτιση περιμενουμε λεπτομερειες να περνουμε ιδεες!!!;)

Εγω πλυντηριο εχω ενα PITSOS απλο απο φοιτητρια (2004) και το εχω ακομη... μονο που ειναι 5κιλο και με εκνευριζει που δεν χωραει πολλα ρουχα:|

Σονια μεγεια τα καινουργια σας πραγματα!!! Τακτοποιηθηκατε???

Ελενη μου του Lidl δεν τις δοκιμασα... εχω ακουσει και εγω καλα λογια για αυτες τις πανες αλλα προς το παρον προτειμω τις επωνυμες... Ισως αργοτερα, να "ψηθει" λιγο το δερματακι του και μπορει να τις δοκιμασω!!!! Αν και λεω μεχρι το καλοκαιρι (15 μηνων) να προσπαθησω να καθαρισουμε απο πανες!!! Θα το επιχειρησω... εγω με τον αδερφο μου 13-14 μηνων ειχαμε καθαρισει.... για να δουμε!!!!:confused: Οι δευτερομανουλες ποτε κοψατε την πανα???

Εγω εχω 2 χυτρες της Fissler. H μια ειναι μεγαλη (για 6-8 ατομα) δεν την πολυχρησιμοποιω και εχω και το σετ, 2 μεγεθοι με ενα καπακι. Με εχουν βολεψει πολυ...

Ειδικα το μοσχαρι-ποντικι που ειναι για τα μωρακια ειναι πολυ "σκληρο" κρεας, θελει καλο βρασιμο και με την χυτρα σε 20 λεπτα γινεται "λουκουμι"... Γνωμη μου ειναι να παρεις μια, θα σε βολεψει πολυ και απο θεμα χρονου και οικονομια (στην κατσαρολα θελει τουλαχιστον 2 ωρες και παλι δεν γινεται τοσο μαλακο)

Λοιπον να σας γραψω και τη συνταγη για λουκουμαδες (νομιζω ειναι της Βεφας)

3 και 1/4 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις

1 κουπα χλυαρο νερο

1 κουπα χλυαρο γαλα

1 κυβος μαγια φρεσκια ( 2 φακελακια σκονη)

2 κουταλακια ζαχαρη

1 κουταλακι αλατι

4 κουταλιες τις σουπας ελαιολαδο

Τα ανακατεβουμε ολα μαζι σε μια λεκανιτσα (θα γινει χυλος) και το αφηνουμε να φουσκωσει.... Σε ενα βαθυ σκευος (κατσαρολα, δεν ειναι αναγκη να ειναι φριτεζα) βαζουμε να καψει το σπορελαιο και με ενα κουταλι ριχνουμε στο λαδι το μειγμα-χυλος μεχρι να παρουν ενα χρυσαφενιο χρωμα και να φουσκωσουν

Σερβιρεται με μελι, κανελα, σουσαμι ή με μερεντα (εγω στην μερεντα βαζω και πολυχρωμα τρουφακια απο πανω)

Αμαν μεσημεριατικα μου ανοιξε η ορεξη παλι:tongue::D

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Μου ήρθε τελικά σήμερα η περίοδος Ελενίτσα, για να δούμε πότε θα στρώσει τελικά, τον άλλο μήνα ξανά τα ίδια μπορεί να έχουμε!

Εγώ έχω χύτρα μεγάλη βέβαια, δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ για το φαγητού του Γιάννη όμως, ξέρω εγώ, ένα κομματάκι κρέας να βάλω μέσα να βράσω? στο μικρό τσικαλάκι το έβραζα σιγά σιγά, να προσέχετε να μη προσθέτετε κρύο νερό μόνο γιατί σκληραίνει το κρέας και δε μαλακώνει με τίποτα.

Καλά θα έχεις σωθεί με το στεγνωτήριο ειδικά το χειμώνα, έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό και από τις φίλες μου που το έχουν!

Αγγελική γιατί χάλασαν 5000 ευρώ για τη βάφτιση καλέ?

18 ευρω* 70 άτομα κάνει 1260 για το τραπέζι, τόσα πολλά τους πήγαν μετά μπομπονιέρες-φωτογράφος και τα υπόλοιπα έξοδα?

Καλά εννοείται, αν δεν έχεις τη δυνατότητα να τραπεζώσεις τόσο κόσμο κάνεις κάτι πιο περιορισμένο, κι εμείς δεν έχουμε κανονίσει τίποτα ακόμα, για του χρόνου λέμε.

Μαρία κι εγώ 5κιλο πλυντήριο έχω και δε χωράει πολλά ρούχα ρε γμτ, το έχει ο άΡΗς από εργένης, 6 χρονών είναι τώρα αλλά δε βλέπω να τη βγάζει καιρό, ήδη το έχουμε επισκευάσει 1 φορά, όπου να' ναι θα το αντικαταστήσουμε μάλλον.

Ευχαριστούμε για τη συνταγή, θα τους τιμήσουμε τους λουκουμάδες, και έχω καιρό να φτιάξω!

Εγώ του lidl της βάζω και δεν έχω κανένα παράπονο πάντως, μια χαρούλα μας είναι.

Ο γιάννης 2,5 χρονών έκοψε τα πάμπερς, στον ύπνο βέβαια του φοράω ακόμα γιατί έχουμε ατυχήματα.

15 μηνών είναι λίγο μικρούλι μωρέ, οι γιατροί λένε μετά τα 2-2,5 είναι έτοιμα να τα ξεκινήσεις, τώρα ότι νομίζεις εσύ, βλέποντας και κάνοντας.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας μαμαδες,

εδω πολλη βροχη, ευτυχως κατι ψωνια κ κατι αλλες δουλειες ταχυδρομειο, πληρωμες τα εκανα κ εκεινη την ωρα δεν εβρεχε, γιατι θα με εκραζε ο κοσμος αμα με εβλεπαν με τον μαρσιπο κ μονο ομπρελα μες στη βροχη (κ δικιο θα ειχαν, αλλα που να ξεραν οτι ΔΕΝ καθεται στο καροτσακι η ατιμη, τσιριζει λες κ την πνιγουν:rolleyes:).

Ελενη κανε εγγραφη στο αμαζον αγγλικο κ παραγγειλε το γαλα,τις πανες σου κ μωρομαντηλα σε ποσοτητα. Συνηθως βαζει δωρεαν μεταφορικα σε πολλα ειδη! Εμενα μαζι με κατι αλλα μου ηρθαν 9ευρω μτφ. κ σε 3-7εργασιμες τα ειχα!Ειναι πανευκολο αρκει να κανεις την αρχη;).Ζητω οι ιντερνετικες αγορες!!!:tongue: Κ εγω στην αρχη ημουν επιφυλακτικη, ειχα παρει κατι ψιλοπραγματα, τωρα του εχω δωσει κ καταλαβαινει, ειμαι μελος κ στο αγγλικο κ στο γερμανικο, τωρα που ειδα κ το γαλλικο εχει κ αυτο κατι καλες προσφορες θα γινω κ εκει. Ο αντρας μου εχει στο ebay αρα κ απο κει ειμαστε καλυμμενοι. Ας ειναι καλα ο google translator :D!

Για την βαφτιση κοριτσια δυστυχως δεν βρηκαμε κατω απο 20 ευρα "φιλικη" τιμη κ χωρις ποτα- αναψυκτικα, (κ μιλαμε για απλη ταβερνα, αχ ακριβεια εδω στην Αθηνα ειδικα εσεις κοριτσια που ειστε απο πανω θα το εχετε καταλαβει) τεσπα. Την μπεμπα στην αρχη μας αρεσε κ σκεφτομασταν το Λυδια(ασχετο με γιαγιαδες) αλλα μετα ειπαμε Αναστασια θα την πουμε της πεθερας μου, παρολο που ο μπαμπας μας λεγεται κ αυτος Τασος. Χαρηκε πολυ οταν το ακουσε, ειναι πολυ καλη γυναικα. Ουτε της μαμας μου ηταν πολυ ωραιο το ονομα, τοπικο της Αχαϊας, τωρα σε δευτερη κορη (το εχω σιγουρο,χαχα:tongue:) θα δουμε, γιατι ειναι κριμα κ αυτη να μην ακουσει το δικο της. Για την βαφτιση θα σας βαλω φωτο τα παρελκομενα. Σας αφηνω γιατι νιαουριζει η μπουμπου, φιλια...!!

bkPSp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Εμείς εδώ πάλι αρρωστούληδες!!! Ο μικρός δηλαδή ο καημένος που κολλάει από τον Χρήστο...απλά αυτή την φορά κόλλησα κι εγώ...ενώ ο Χρήστος τελικά είναι μια χαρά...στην αρχή έδειξε λίγο ότι πάει να αρρωστήσει με πυρετό λίγο...αλλά πήγαμε χθες παιδίατρο και δεν του βρήκε τίποτα. Μας είπε ότι ίσως να πέρασε καμιά ιωσούλα ελαφρά. Ενώ ο μικρός ο καημένος φουλ στα ακροαστικά. Ξεκινήσαμε πάλι μάσκες, αερολίν για να σπάσει το φλεμματάκι και Φλιξοτάιτ....για προστασία. Κατά τ΄αλλα είναι 8300 και 70 εκ. Μεγάλωσε ο σκατούλης...

Αγγελική κι εμάς πέρυσι η βάφτιση γύρω στα 5000 μας είχε πάει σύνολο...Είχαμε 120άτομα με 25Ε το άτομο. Το τραπέζι μας πήγε ακριβώς 3000 αλλά βάλε Βίντεο, Φωτογράφο, Δώρο Νονάς, Στολισμό κέντρου που τον έκανα εγώ το πρωί (οπότε ήρθε όσο πιο οικονομικά γινόταν), μπομπονιέρες, βιβλίο ευχών....ντύσιμο δικό μας....(ίσως και να το περάσαμε ελαφρά το ταλιράκι...) Βέβαια στον Γιώργο δεν ξέρω κατά πόσο θα τα κάνουμε όλα αυτά...χλωμό το βλέπω...εκτός κι αν έχουν αλλάξει τα πράγματα μέχρι τότε...που θα τον βαφτίσουμε...γιατί εκτός ότι ζητείται νονός...λέμε για το ΜΕΘεπόμενο καλοκαίρι...

Ελένη για τις πάνες που λες, είχα χρησιμοποιήσει τις babylino και είναι μια χαρά...πολυ καλές...αλλά δεν έχουν και τρελλή διαφορά στην τιμή....λίγο πιο φθηνές είναι...τουλάχιστον στα μεγάλα νούμερα που έπαιρνα του Χρήστου ότνα δεν έβρισκα πάμπερ...τώρα όμως όπως και η Σοφίο.Φο αγοράζω πάμπερ και μωρομάντηλα από το amazon.co.uk και μου έρχονται χωρίς μεταφορικά...νομίζω το είχαμε ξαναπεί...παίρνω το Νο4 στα παμπερ 152πάνες 26,37λίρες Χ 1,24Ε = 32,70Ε την κούτα. Και τα μωρομάντηλα τα sensitive pamper με 12,70Ε τα 12 πακέτα...προχθές μου έφτασαν τα δέματα και μωρομάντηλα και πάνες....και φυσικά ψωνίζω και ένα σωρό άλλα πάμφθηνα...και επίσης έχω χρησιμοποιήσει και το Γερμανικό...από εκεί είχα πάρει μιά φορά γάλα του μωρού το HUMANA ...(όσο παίρνω από εδώ ένα κουτάκι 350γρ. παίρνω από εκεί το 1κιλο...τρελλή διαφορά? ) Απλά μου έστειλαν μία φορά και μετά που πήγα να ξαναπάρω, μου έβγαζε ότι δεν κάνουν αποστολή στην Ελλάδα..δεν ξέρω τι άλλαξε...να έπεσα σε αλλαγές? δεν ξέρω...πάντως μετά βρήκα τον τρόπο και βρήκα άλλη Γερμανική εταιρεία....(τύφλα να έχει το google translator που μεταφράζει τα πάντα) και αγορασα με δύο παραγγελίες όλο το γάλα Νο1 με λιγότερο από 300 ευρώ για όλο το 6μηνο του μωρόυ..μετά θα μπει στο Νο 2...και φανταστείται αν το έπαιρνα από ελλάδα ήθελα 60ε την Εβδομάδα Χ 4 = 240Ε το Μήνα και αν το πηγαίναμε και 240 Χ 6μήνες = 1440Ε Τρελλή διαφορά? Τι λέτε? Σοφία.Φο έχεις βρει τίποτα άλλο στο άμαζον έτσι προκλητικά καλό? Εγώ ψήνομαι για Timberland για τον Χρηστάκο, όχι τώρα γιατί έχουμε 3ζευγάρια παπουτσια, αλλά μόλις είναι να αλλάξει νούμερο...το βλέπω να την κάνω από εκεί... Δίνει κάτι προσφορές με σπασμένα νουμερα, σε τιμές τρέλλα....Παιδικά Ρούχα δεν έχω εντοπίσει σε δελεαστικές τιμές... Τις πάνες του Λιντλ, τις έβαλα στον Χρήστο κάποια στιγμη, μια δυο τρεις όλα καλά...αλλά μετά από μερικές μέρες άρχιζε να κοκκινίζει ο πωπώς του...το ίδιο και η ανιψιά μου...και επίσης τις ξαναδοκίμασα στον Χρήστο και ξανά τα ίδια....άρα...ΤΕΛΟΣ.

Σοφία.Φο προσέξτε στην βάφτιση αυτό με τα αναψυκτικά είναι λίγο ανεξέλεγκτο και σου χρεώνουν όσα θέλουν...μπορεί να σου βγάλει και ένα ή 2 ευρώ το άτομο συν με αυτό...όλοι έτσι το κάνουν...πείτε του, αν μπορείται αφού δεν είναι στην τιμή τα αναψυκτικά, να του τα πάτε εσείς...μπορείται να πάρετε μεγάλα μπουκάλια και όχι κουτάκια, από ενα μεγάλο μάρκετ, τύπου Μάκρο ή δεν ξέρω που αλλού...γιατί αλλιώς σου χρεώνουν όσα θέλουν...αυτός είναι και ο λόγος που οι πιο πολλοί δεν δέχονται να τους τα πας εσύ...

Άσχετο αυτό με το πλυντήριο...παιδιά έχω το πλυντήριο της μαμάς μου, μια που ζούμε στο πατρικό μου (εφ' όσον οι γονείς μου δεν ζουν πια) και είναι από 1992 (ακριβώς 20 ετών τώρα...) είναι ίδιο μ ΄εκείνα που έδινε ο Πολυχρονιου στον Τροχό της τύχης (τηλεπαιχνίδι) αν θυμάστε...μου έχει βγει σκυλι...μία φορά το επισκεύασα πριν κανένα τρίμηνο και όχι τίποτα σπουδαίο...είχε κάτι τρυπήσει από κάτω, δεν θυμάμαι ακριβως τι...αλλά φυσιολογική φθορά μου είχε πει ο νεαρός που μου το έφτιαξε που έπαθε πλάκα με την ηλικία του...και φανταστειται...η μαμά μου του έκανε τρελλή χρήση μια που είχε 3 παιδιά και σύζηγο αγρότη...και εγώ από τότε που έπεσε στα χέρια μου πλένει κάθε μέρα...και κάποιες φορές και 2 πλυντήρια...όταν έχω σεντόνια...κλπ και μόνο μαλακτικό - απορυπαντικό...ταμπλέτες αποσκληρηντικού κάποτε είχα πάρει ένα κουτάκι στην μαμά μου κατά το 2000 και γελάστε ναι...το έχω ακόμη...δεν έχουν τελειώσει...φυσικά δεν αβγατίζουν...απλά δεν τις βάζω...καμιά φορά βάζω σόδα...που την έχω προχειρη σε ένα βαζάκι με ένα κουταλάκι στο μπανιο επειδή μου έχουν πει ότι κάνει καλό...Βέβαια αν είχα καινούργιο πλυντήριο δεν θα το ρίσκαρα....αλλα σε αυτό το κάνω...

Για την χύτρα πιστεύω ότι ειδικά με το μοσχαράκι, θα σας λύσει τα χέρια...διαφορετικά...θα βράζεται 2 κομματάκια κρέας για τουλάχιστον 2 ώρες.. Κι εγώ έχω της Fissler την Vitavit = 2 σκεύη με 1 καπάκι.... χρησιμοποιείς όποια κατσαρόλα θες, ανάλογα με την ποσότητα που έχεις να μαγειρέψεις...εμένα μου έλυσε τα χέρια ...Φανταστείται ήμουν στην δουλειά...αργούσα να γυρίσω. αλλά δεν στενοχωριομουν σε μισή ώρα το φαγάκι του μωρού ήταν ψημένο αλεσμένο...έτοιμο στο πιάτο του...Αλλιώς κάποιες φορές δεν θα έτρωγε...φαγητό...μόνο γάλα.

Και κάτι ακόμα για να κλείσω...Σονια για τα ρουχαλάκια που λερώθηκαν...από την φρουτόκρεμα, (όχι αυτά που μούχλιασαν...αυτά ΤΕΛΟΣ) ή τα πανάκια του - ποδίτσες, είχα κάνει το εξής...(μια μαμά μου το είχα πεια και την ευγνομωνούσα...) Σε ένα μπουκάλι απο κάποιο σπρευ απορυπαντικό που έχει τελειώσει... βάζεις λίγη χλωρίνη και την αραιώνεις με νερό...ψεκάζεις το ρούχο τοπικά....και το αφήνεις λίγη ώρα...μετά το ξεπλένεις καλά (να μην χαλάσεις τα υπόλοιπα ρούχα με την χλωρίνη), και το πλύνεις στο πλυντήριο κανονικά...κάποια μου καθάρισαν εντελώς...άλλα δεν έπαθαν τίποτα, άλλα ξάσπρισαν λίγο...αλλά και τι έγινε, αφού διαφορετικά θα τα πέταγες...

Αυτά...ματσ μουτσ!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

καλησπεραααααα,ησυχια εχει πεσει στο καφε,

κατερινα περαστικα σας :( να γινετε γρηγορα καλα,ειναι αστατοσ ο καιρος και μεταφερει ο χρηστακοσ και κολλαει το μπεμπακι που δεν εχει τοσα αντισωματα....επαθα σοκ με τις αγορες ουαουυυυυυ θα το ψαξω και εγω,δεν ετυχε να αγορασω ποτε τιποτα,με πιστωτικη πληρωνεις?μπορεις με αντικαταβολη δεν νομιζω:rolleyes:

σοφια 2 ετσι μου ειπαν ερσι λεω και εμανα μου φανηκαν πολλα αλλα οπως λεει και η κατερινα αμα τα υπολογισεις ολα....αστα να πανε...:shock:

μαρια ευκολοι μου φαινονται με την πρωτη ευκαιρια θα τους φτιαξω και εγω...ευχαριστουμε....

σοφια 1 πολυ μαρεσει το αναστασια θα κανετε και γιορτουλα με το σπιτι στολισμενο χριστουγεννιατικο τελειαααααααα....με το καλο να τη βαφτισετε...

ελενηηηηη ουτε εγω εχω χυτρα αλλα δεν γινεται να βραζουμε το κρεατακι 2 ωρες οποτε μαλλον θα παρω η χυτρα η ατμομαγειρα πιο πολυ κλεινω στον ατμομαγειρα....τωρα θα παμε να ριξουμε μια ματια για αφυγραντηρα και ατμομαγειρα...

τωρα για το γαλα και εγω αυτο παιρνω,μου φαινεται πολυ καλο...αν και ακριβο και δυσευρετο:shock:...λοιπον εγω της εδινα μονο 8 μεζουρες καθε βραδυ αφου την ημερα τη θηλαζα τωρα τη θηλαζω και στο βραδυνο γευμα και της δινω 5 μεζουρες συμπληρωμα,οπως καταλαβαινεις καταναλωνουμε 1 κουτι καθε 15-20 μερες.Παρολα αυτα δυσκολευομαστε πολυ να το βρουμε και την εχουμε πατησει πολλες φορες.οπου το βρω ασχετως αν εχω σπιτι κιαλλο γαλα το αγοραζω...τωρα θα τησ παρω το 2,μολισ τελειωσει αυτο που εχω....μια μερα ειπα στο πεθερο μου να φερει γαλα δεν καταλαβε και εφερε φριζολακ που κανει πε περιπου 7 ευρω τα 400 μλ,εψαχνα να βρω καποιον να του το δωσω γιατι το λυπομουν να το πεταξω αλλα μου λεει η γιατρος οτι ειναι καλο γαλα να της το δωσω και αν θελω να της δωσω και αυτο το φρυζομελ για 2 βραφικη ηλικια,το βρισκεις και σε σουπερ μαρκετ...της το εδωσα λοιπον αλλα να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσε,το φρεζυλακ το θεωρω πολυ ανωτερο σε ποιοτητα,τωρα μπορει να κανω λαθος αλλα εγω με αυτο θα συνεχισω...εξαλλου τωρα σκεψου οτι θα τρωει 2 γευματα γαλα τη μερα πρωι βραδυ....αφου εφαγε τη φρουτοκρεμα η αθανασσουλα ας μην της εδινες και γαλα,πεινουσε ποσο γαλα ηπιε?

κορiτσια εμεις εχουμε λιγο γκρινια του στυλ με ενοχλει και η μυγα που πεταει,η δοσολογια της φρουτοκρεμας εκλεισε στο μισο μηλο μιση μπανανα και ενα αχλαδι!!!σημερα της δοκιμασα κρεμουλα φρυζολακ ρυζαλευρο βανιλια και την εφαγε κανονικα,οποτε αυτη θα παιρνω που δεν εχει ζαχαρη...βρε κοριτσια ομως ποση ποσοτητα βαζετε?εγω εβαλα 7 κουταλιες με 120μλ νερο νομιζω ομως οτι ηθελε να φαεο κιαλλο:confused:

πω πω σας ζαλισα φιλακια τα λεμε το βραδυ

Γειά σας κορίτσούδια μου!

Πριν το ξεχάσω, να σας πω για τα προιόντα της frezyderm..Eπειδή και εγώ ξεκίνησα να δίνω στο αστέρι frzylac ρυζάλευρο βανίλια, και για να τη βρω έψαξα όλα τα φαρμακεία του νησιού, η φαρμακοποιός που την είχε μου είπε πως έχουν πρόβλημα προμήθειας από την εταιρεία που είναι Γερμανική, σταμάτησε να στέλνει στην Ελλάδα, δεν ξέρω για ποιό λόγο, και για αυτό υπάρχει αυτή η έλλειψη...εγώ πήρα 6 κουτιά που βρήκα και μετά βλέπουμε...

Αγγελική μάλλον έβαλες πολύ σκόνη σε σχέση με το νερό, εγώ βάζω 4 κουταλιές σούπας σε 100 μλ νερό, να υπολογίζεις συμφωνα με τις οδηγίες βγαίνει 1 κουταλιά της σούπας ανα 25 μλ, και ανάλογα πόσο πεινάει η μικρή σου κάνεις παραπάνω ή λιγότερο...εμείς μέχρι στιγμής είμαστε ολιγόφαγοι...με το ζόρι τα τρώμε τα 100 μλ, βαριέται γρήγορα στο καρεκλάκι και θέλει να βγει...οπότε ότι προλάβω του δίνω:?

Κατερινάκι περάστικα, τι τραβάτε βρε παιδί μου και εσείς με τις παλιοαρρώστιες...τουλάχιστον ελπίζω να μη κάνει ψηλούς πυρετούς...και έχουμε και ολόκληρο χειμώνα, τουλάχιστον εσύ είσαι έμπιερη μανούλα και δε πανικοβάλλεσαι...εγώ δε ξέρω τι θα πάθω αν αρρωστησει ο μικρός:oops::oops::oops:

΄δηλ. κορίτσια λέτε το κρέας να το βράζουμε στη χύτρα? αν το κόψουμε μικρά μικρά κομματάκια και μετά το βράσουμε δε θα γίνει πιό γρήγορα?το λέω γιατί γενικά τη χύτρα τη χρησιμοποιώ πολύ και παίζει να μην την έχω συνεχώς διαθέσιμη για το φαγητό του μωρού:|

HDfQp3.png

...κοίτα σύμπτωση Αγγελική...

Τώρα στον Αλφα έχει την κόμισσα της Κέρκυρας με την Βλαχοπούλου..

Ο Χρήστος έχει κατενθουσιαστεί με τον Κοκορίκο...έχει θρονιαστεί σε μια καρέκλα, και δεν έχει χάσει λεπτό από την ταινία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

...κοίτα σύμπτωση Αγγελική...

Τώρα στον Αλφα έχει την κόμισσα της Κέρκυρας με την Βλαχοπούλου..

Ο Χρήστος έχει κατενθουσιαστεί με τον Κοκορίκο...έχει θρονιαστεί σε μια καρέκλα, και δεν έχει χάσει λεπτό από την ταινία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!

χα χα κριμα και κοιμηθηκε η μικρουλα να της το βαλω να το ακουσει,να μου τον στειλεις κερκυρα να τον παω στο σπιτι που γυριστηκε η ταινια,πηραμε τη μπεμπουλα της προαλλες και τη βγαλαμε φωτογραφια....φυσικα να ερθει μαζι με την αθανασια μη νομιζει οτι απειλειτε ο ερωτας της χα χα καλο βραδυ φιλια στην κρητη

Γειά σας κορίτσούδια μου!

Πριν το ξεχάσω, να σας πω για τα προιόντα της frezyderm..Eπειδή και εγώ ξεκίνησα να δίνω στο αστέρι frzylac ρυζάλευρο βανίλια, και για να τη βρω έψαξα όλα τα φαρμακεία του νησιού, η φαρμακοποιός που την είχε μου είπε πως έχουν πρόβλημα προμήθειας από την εταιρεία που είναι Γερμανική, σταμάτησε να στέλνει στην Ελλάδα, δεν ξέρω για ποιό λόγο, και για αυτό υπάρχει αυτή η έλλειψη...εγώ πήρα 6 κουτιά που βρήκα και μετά βλέπουμε...

Αγγελική μάλλον έβαλες πολύ σκόνη σε σχέση με το νερό, εγώ βάζω 4 κουταλιές σούπας σε 100 μλ νερό, να υπολογίζεις συμφωνα με τις οδηγίες βγαίνει 1 κουταλιά της σούπας ανα 25 μλ, και ανάλογα πόσο πεινάει η μικρή σου κάνεις παραπάνω ή λιγότερο...εμείς μέχρι στιγμής είμαστε ολιγόφαγοι...με το ζόρι τα τρώμε τα 100 μλ, βαριέται γρήγορα στο καρεκλάκι και θέλει να βγει...οπότε ότι προλάβω του δίνω:?

Κατερινάκι περάστικα, τι τραβάτε βρε παιδί μου και εσείς με τις παλιοαρρώστιες...τουλάχιστον ελπίζω να μη κάνει ψηλούς πυρετούς...και έχουμε και ολόκληρο χειμώνα, τουλάχιστον εσύ είσαι έμπιερη μανούλα και δε πανικοβάλλεσαι...εγώ δε ξέρω τι θα πάθω αν αρρωστησει ο μικρός:oops::oops::oops:

΄δηλ. κορίτσια λέτε το κρέας να το βράζουμε στη χύτρα? αν το κόψουμε μικρά μικρά κομματάκια και μετά το βράσουμε δε θα γίνει πιό γρήγορα?το λέω γιατί γενικά τη χύτρα τη χρησιμοποιώ πολύ και παίζει να μην την έχω συνεχώς διαθέσιμη για το φαγητό του μωρού:|

μαλλον της εβαλα πολυ γιατι εγινε πολυ πηχτη,αυριο θα κανω ετσι οπως ειπες και θα δω...βασικα ειχα αγχος μηπως δεν τη φαει γιατι ειχε συνηθισει στις γλυκιες αλλα δεν καταλαβε τιποτα...αν σταματησει τις προμηθειες τι θα κανουμε:shock::shock::shock::shock::confused::confused::confused: αυτο μας ελειπε τωρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...