Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ναι Σονια μου, υπαχουν πολυ μαλακες νομιζω την εχω δει σε φαρμακεια δεν θυμαμαι αν εχω δει σε πολλα αλλα λογικα θα εχουν γιατι μερικα μωρα βγαζουν νωρις δοντακια κ αυτες ειναι για αρχη π.χ. δες οπως αυτη: http://www.cosycorner.gr/el/category/%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CF%83%CE%B1-%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82/

εμεις εχουμε αυτη

http://www.cosycorner.gr/el/category/%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CF%83%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7/

κ ειναι καταλληλες για ουλα επειδη ειναι με σιλικονη

αν δε βρεις μπορεις να τυλιξεις μια γαζα στο δακτυλο σου κ εκει να βαλεις την αλοιφη. Κανει περιπου την ιδια δουλεια μου ειπε η παιδιατρος. Καλο κουραγιο κ σε σας ;)

καληνυχτα κοπελες!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Σονια ανήσυχη είναι η ζουζούνα? μακάρι να της περάσει γρήγορα, ίσως να σκάσει κανένα δοντάκι όπου να΄ναι και να τη ζορίζει τη μικρή, βάλε της την κρεμούλα να δεις αν περάσει λίγο. Και η δικιά μου είναι λίγο ανήσυχη τις τελευταίες μέρες, εκεί που κοιμότανε 9.30 τώρα πάει 11-12 γιατί ξυπνάει κλαίγοντας πολλές φορές, βέβαια την υπόλοιπη μέρα περνάει καλά, άρα μπορέι να είναι και τυχαίο.

Μαρία μου για το τζάκι εμάς όταν είναι σβηστό τότε και τα καλοριφέρ δεν ανάβουν καθόλου γιατί δεν έχουμε βάλει λέβητα ακόμα. όταν βάλουμε θα είναι πυρηνολέβητας, ο πυρήνας βγαίνει από την επεξεργασία της ελιάς, είναι πολύ πιο οικονομικός από το πετρέλαιο αλλά θέλει κι αυτός κουβάλημα με σακιά, κάποιοι λένε πως μυρίζει και δεν τους θέλουν αλλά η αδερφή μου δίπλα που τον έχει δεν μυρίζει καθόλου. Σε πολυκατοικίες δηλαδή νομίζω κάποιες φορές δεν τους επιτρέπουν, εδώ όμως είμαστε σε μονοκατοικία σε δικό μας οικόπεδο και δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα.

Σκεφτείτε το να βρείτε μια καλή λύση, χρειάζεται οικονομία παντού πια ρε γμτ!

Ελενίτσα καλέ με βάζεις σε σκέψεις τώρα κι εμένα, έκανες τεστ ε?

ωστόσο εγώ εντελώς χαλαρά το έχω πάρει, πιστεύω πως θα μου έρθει απλά αργεί γιατί δεν έχει στρώσει ο κύκλος ακόμα! άστο λίγες μέρες ακόμα και βλέπουμε.

Ευχαριστούμε για τη συνταγή! Θα τα κάνω σίγουρα, φαίνονται πολύ νόστιμα! Βρε τι πεθερούλα χρυσοχέρα έχεις! χαχα!

Εμείς εχτές πήγαμε στη γιαγιά και στον παππού μου με τα μικρά να τους δούμε, είχαν και ρακοκάζανο και ψήσαμε πατατούλες και μπριτζολίτσες στα κάρβουνα, ωραία ήταν, ο Γιάννης ανακατωνόταν στα ξύλα όλη μέρα και έγινε λίγο μαύρος, βοηθούσε τον παπού του να κουβαλάει ξυλαράκια το παιδί μου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Μαράκι γλεντζές θα σου γίνει ο λεβέντης σου!!

Τα αγαπάει τα παραδοσιακά ε, καλό ευτό!

Κι εγώ θέλω να τα πάω παραδοσιακούς χορούς όταν μεγαλώσουν, μας αρέσει κι εμάς ο χορός και τα πανηγύρια, τα τιμήσαμε κι εμείς το καλόκαίρι με τη μπουμπού στο καρότσι να ρίχνει ύπνους!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα, μανούλες! :P

Σοφία 2 και Σόνια, εύχομαι περαστικούλια στα κοριτσάκια σας! Σύντομα να ηρεμήσουν τα πουλάκια μου... Όλο και κάτι θα κάνει το τζελ και ειδικά η οδοντόβουρτσα.... Δεν την έχω πάρει βέβαια γιατί δεν παρέστη ανάγκη ιδιαίτερη μέχρι στιγμής. Καλό βέβαια και το κόλπο με τη γάζα, Σοφία! Πρώτα θα κάνω αυτό, αν χρειαστεί...

Σοφία 1, δεν κάνεις κι εσύ κανένα τεστ σε λίγες μέρες αν δεν εμφανιστεί η κόκκινη;;; Εσύ κιόλας ένα παραπάνω που περίμενες στις 17. :shock: Εγώ τουλάχιστον περίμενα 21. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα καθυστέρησης... :? Δεν ανησυχώ όμως ιδιαίτερα γιατί και δύο τεστ έκανα και τσεκ απ σε γυναικολόγο οπότε αν είχα κάτι θα το έβλεπε. Άρα είναι μια απλή καθυστερησούλα, αυτό ελπίζω τουλάχιστον!

Δηλαδή σε αυτό το λέβητα θα καίτε κουκούτσια από ελιές,ε; Έχει και λέβητες με ξύλα, ο μπαμπάς μου έχει αντί για τζάκι ως προς την οικονομία και κάνει και περισσότερη ζεστούλα από το πετρέλαιο....

Α, κορίτσια είστε πανηγυρτζούδες ακούω! χαχαχα Εμείς ακούμε πανηγύρια με παραδοσιακούς χορούς και φεύγουμε γοργά προς την ακριβώς αντίθετη κατευθυνση!! :tongue: :tongue: :tongue: Ειδικά τα κλαρινα.....ούτε να τα ακούω!!! Βγάζω σπυριά στην κυριολεξία! :shock: Και άντε ο Τάσος είναι Πόντιος μισός και του αρέσουν τα ποντιακά. Εγώ ούτε καν αυτό.... Το χειρότερό μου είναι οι χοροί στα γλέντια γάμων!!! Και όταν με τραβάνε να χορέψω (γιατί από μόνη μου δεν παίζει να σηκωθώ) μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Στους πολύ στενούς συγγενείς και στο δικό μου γαμο έφερα 2 φούρλες με τα χίλια ζόρια!:shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σας και απο μενα...

αχ κοριτσια υπομονη με τα δοντακια.σονια πως ειστε σημερα?

σοφια θηλαζεις ακομη γιαυτο δεν εχεις περιοδο...:rolleyes: ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακομη,αν και τις τελευταιες μερες με ποναει η κοιλια μου σαν να αδιαθετησω...τις 30-10 εχω τεστ παπ οποτε θα με κοιταξει γενικα και ο γιατρος...

ελενη την ιδια αποψη εχουμε για τα κλαρινα...εγω απο εγκυος ακουω χαλαρωτικη μουσικη και τωρα της μπεμπουλιτας της βαζω συνεχεια μουσικη,ηχους τησ φυσης,χαλαρωτικη μουσκη για μωρα,ενα cd που εκανα καποτε γιογκα και παιδικα τραγουδακια...ε πανω στο τσακιρ κεφι της τραγουδαω και ολο τον ελληνικο σινεμα,αγαπημενο της τραγουδι το κοκορικο της βλαχοπουλου

...κερκυραια βλεπεις... α τωρα τελευταια τησ βαζω και cd με παραμυθια και ακουει της αρεσει πολυ η μουσικη και γενικα οι κουβεντες...

λια πως παει η εκπαιδευση?

κοριτσια εμεισ δεν μπορουμε να κανουμε κακα,χτες δεν εκανε καθολου και σημερα βγαζει κατι κακαδακια σαν σε μεγεθοσ φακης αλλα ελαχιστα...ολο σφιγγεται η γλυκια μου...κριμα...γενικα απο οταν αρχισε τις στερεες και ειδικατο φρουτο κανει στερεα κακα...θα την αφησω και σημερα και αυριο αν δεν εχει κανει παιρνω τηλ παιδιατρο...εσεις που αρχισατε στερεες ειδατε κατι διαφορετικο στα κακακια?συγνωμη κιολας μεσημερατικα:D

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα...

αχ κοριτσια υπομονη με τα δοντακια.σονια πως ειστε σημερα?

σοφια θηλαζεις ακομη γιαυτο δεν εχεις περιοδο...:rolleyes: ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακομη,αν και τις τελευταιες μερες με ποναει η κοιλια μου σαν να αδιαθετησω...τις 30-10 εχω τεστ παπ οποτε θα με κοιταξει γενικα και ο γιατρος...

ελενη την ιδια αποψη εχουμε για τα κλαρινα...εγω απο εγκυος ακουω χαλαρωτικη μουσικη και τωρα της μπεμπουλιτας της βαζω συνεχεια μουσικη,ηχους τησ φυσης,χαλαρωτικη μουσκη για μωρα,ενα cd που εκανα καποτε γιογκα και παιδικα τραγουδακια...ε πανω στο τσακιρ κεφι της τραγουδαω και ολο τον ελληνικο σινεμα,αγαπημενο της τραγουδι το κοκορικο της βλαχοπουλου

...κερκυραια βλεπεις... α τωρα τελευταια τησ βαζω και cd με παραμυθια και ακουει της αρεσει πολυ η μουσικη και γενικα οι κουβεντες...

λια πως παει η εκπαιδευση?

κοριτσια εμεισ δεν μπορουμε να κανουμε κακα,χτες δεν εκανε καθολου και σημερα βγαζει κατι κακαδακια σαν σε μεγεθοσ φακης αλλα ελαχιστα...ολο σφιγγεται η γλυκια μου...κριμα...γενικα απο οταν αρχισε τις στερεες και ειδικατο φρουτο κανει στερεα κακα...θα την αφησω και σημερα και αυριο αν δεν εχει κανει παιρνω τηλ παιδιατρο...εσεις που αρχισατε στερεες ειδατε κατι διαφορετικο στα κακακια?συγνωμη κιολας μεσημερατικα:D

Αγγελική κι εμάς μας αρέσει το κοκορίκο! Μόνο που της το τραγουδάω εγώ... :tongue:

Εμείς που τρώμε φρούτο ολόκληρο γεύμα χθες και σήμερα απλά κάνει λίγο πιο σκούρα κακάκια σε σημεία. Κι έχει κάτι πολύ πολύ ψιλά μαυράκια σε όλα τα κακά της.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αγγελική κι εμάς μας αρέσει το κοκορίκο! Μόνο που της το τραγουδάω εγώ... :tongue:

Εμείς που τρώμε φρούτο ολόκληρο γεύμα χθες και σήμερα απλά κάνει λίγο πιο σκούρα κακάκια σε σημεία. Κι έχει κάτι πολύ πολύ ψιλά μαυράκια σε όλα τα κακά της.

χα χα και γω της το τραγουδαω αν και λιγο παραφωνη...εδω με ανεχονται τα ξενα παιδια το δικο μου δεν θα με ανεχτει...:tongue:

μπραβο ετσι ακριβως ηταν κι σε μας πριν γινουν σκληρα....αυτα τα μαυρακια πρεπει να ειναι απο τη μπανανα..τωρα καναμε παλι κατι λιγα...βαλατε και μηλαρακι η ακομη?

Καλησπέρα μανούλες!

υπομονή κορίτσια μου με τα δοντάκια...αχ, αυτό μας έλειπε τώρα...και έλεγα τι λείπει...τι λείπει..!

Το αστέρι τρώει τα χεράκια του και ότι άλλο βρει, αλλά δε δείχνει να ενοχλείται προς το παρόν...βέβαια χθες ξύπνησε 6 φορές τη νύχτα και δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί...και κάθε φορά έτρωγε στο στήθος για να ξανακοιμηθεί και μετά το πρωί μου είναι χορτάτος και δε θέλει πρωινό γάλα...ύστερα έρχεται η ώρα για το φρούτο και δε θέλω να του το δινω χωρίς να έχει πιεί γάλα..είναι μπλέξιμο τα γεύματα με τον θηλασμό...

εμείς ξεκινήσαμε μήλο από την Κυριακή...καθόλου δεν του αρέσει κορίτσια, του δίνω 5-6 κουταλιές με το ζόρι και μετά γάλα, φοβάμαι να τον πιέσω μην το πάρει στραβά...και σήμερα δεν έφαγε ούτε τη μισή βανίλια το απόγευμα και μετά πλακώθηκε στο γάλα...

λέτε να μου κάνει δίαιτα?????????:P:p:p

Σχετικά με τη φρουτόκρεμα, εγώ την περνάω από σίτα αφού την αλέσω στο μούλτι γαι να μη μείνουν κομματάκια..

Όσο για την εκπαίδευση κάπως καλύτερα πάμε, πάλι έχουμε κλάμματα αλλά όχι τόσο πολύ όσο στην αρχή...

για να δούμε..

HDfQp3.png

Αγγελικούλα μου, ναι, μάλλον από τη μπανάνα είναι τα μαυράκια τα ψιλούλια... Δηλαδή εσένα πρώτα ήταν έτσι και μετά στούμπωσε το κοριτσάκι σου; αχ, μη μου λες τέτοια, δεν θέλω δυσκοίλιες τώρα! Μήλο εγώ θα της βάλω αύριο πρώτη φορά, αλλά μαζί μισό μαζί με μισή μπανάνα και μισό αχλάδι γιατί πήρα κάτι άλλα βιολογικά και είναι τεράστια! :shock: Θα σας πω αύριο εντυπώσεις. Πάντως το αχλάδι-μπανάνα το τρώει χωρίς να αηδιάζει ή να ξινίζεται, καλό σημάδι... Αύριο θα ανακατέψουμε και το μήλο... Ίδωμεν! :tongue:

Λιάκι, σκέτο μήλο του κάνεις και δεν του αρέσει; Αν ναι, δοκίμασε να βάλεις και μπανάνα που το γλυκαίνει αρκετά και λογικά θα το φάει πιο εύκολα. Εγώ αλέθω την κρέμα στο μπλέντερ στο τέρμα δυνατό που είναι για smoothies και την κάνει τελείως ομοιόμορφη, χωρίς δείγμα κομματιού! Βέβαια έχω το νου μου μην ξεφύγει τίποτα...

Κορίτσια έχετε χρησιμοποιήσει τις πάνες babylino; Αν ναι, πώς σας φάνηκαν; Πήρα δοκιμαστικά μια μικρή συσκευασία γιατί δε θυμάμαι να τις έχω δοκιμάσει και θέλω να δω αν είναι καλές να τις βάζω τη μέρα. Το βράδυ βάζουμε μόνο pampers baby dry! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αγγελικούλα μου, ναι, μάλλον από τη μπανάνα είναι τα μαυράκια τα ψιλούλια... Δηλαδή εσένα πρώτα ήταν έτσι και μετά στούμπωσε το κοριτσάκι σου; αχ, μη μου λες τέτοια, δεν θέλω δυσκοίλιες τώρα! Μήλο εγώ θα της βάλω αύριο πρώτη φορά, αλλά μαζί μισό μαζί με μισή μπανάνα και μισό αχλάδι γιατί πήρα κάτι άλλα βιολογικά και είναι τεράστια! :shock: Θα σας πω αύριο εντυπώσεις. Πάντως το αχλάδι-μπανάνα το τρώει χωρίς να αηδιάζει ή να ξινίζεται, καλό σημάδι... Αύριο θα ανακατέψουμε και το μήλο... Ίδωμεν! :tongue:

Λιάκι, σκέτο μήλο του κάνεις και δεν του αρέσει; Αν ναι, δοκίμασε να βάλεις και μπανάνα που το γλυκαίνει αρκετά και λογικά θα το φάει πιο εύκολα. Εγώ αλέθω την κρέμα στο μπλέντερ στο τέρμα δυνατό που είναι για smoothies και την κάνει τελείως ομοιόμορφη, χωρίς δείγμα κομματιού! Βέβαια έχω το νου μου μην ξεφύγει τίποτα...

Κορίτσια έχετε χρησιμοποιήσει τις πάνες babylino; Αν ναι, πώς σας φάνηκαν; Πήρα δοκιμαστικά μια μικρή συσκευασία γιατί δε θυμάμαι να τις έχω δοκιμάσει και θέλω να δω αν είναι καλές να τις βάζω τη μέρα. Το βράδυ βάζουμε μόνο pampers baby dry! ;)

αστα ελενη μου ναι ετσι εγινε,αλλα μαλλον φταιει οτι της εβαλα μια ολοκληρη μπανανα και της προκαλεσε δυσκοιλιοτητα,σφιγγεται και βγαζει ενα μικρο κακαδακι.τη λυπαμαι γιατι κλαιει κιολας.αυριο θα της βαλω 1,5 αχλαδι μικρα πολυ λιγο μπανανα και μισο μηλο μπας και την κοψει λιγο η κοιλιτσα.

απο πανες μονο παμπερς χρησιμοποιω και μια φορα που μου φερανε λιμπερο την κοψανε στα μπουτακια και της εκανε ερεθισμους.ειναι πιο οικονομικες οι babylino?

συνηθισε στο δωματιο της η αθανασσουλα?εσυ συνηθισες:confused::D

μπραβο που της αρεσει το φρουτακι εμαθε γρηγορα,της δικιας μου δεν της αρεσει αλλα τη ξεγελαω με φωνουλες κτλπ και τελικα το τρωει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Ελένη μου, σκέτο μηλαράκι τρώμε μέχρι και αύριο...μεθάυριο μπαίνει το αχλάδι και μετά χυμος πορτοκάλι...μπανάνα δεν έχουμε στο πρόγραμμα ίσως λόγω δυσκοιλιότητας...δεν είμαι και σίγουρη..μπορεί τον άλλο μήνα..

εγώ μπλέντερ δεν έχω δυστυχώς και έτσι αναγκαστικά στο μούλτι παλεύω να τα λιώσω..

από πάνες μόνο παμπερς baby dry χρησιμοποιω, είχα δοκιμάσει και babylino και λιμπερο, οι λιμπιρο ήταν πολύ σκληρές, οι babylino μου έκαναν διαρροές και μύριζαν πολύ τα τσίσα...

τώρα παρείγγειλα από το babylikes 2 κούτες από 144 κομμάτια η καθεμία με 80 ευρώ χωρίς μεταφορικά..δεν κερδίζω πολλά περίπου 15 ευρώ στο σύνολο, αλλά γλιτώνω και το πηγαινελα στο μαρκετ;)

HDfQp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Σοφια πολυ καλη λυση!!! Μαλλον του χρονου θα βαλουμε και εμεις... Αλλα τον καυστηρα δεν θα τον καταργησουμε για τις μερες που θα λυπουμε να μην παγωνει το σπιτι, θα δουμε!!!

Και εγω σκεφτομαι οταν μεγαλωσει να τον στειλω χορευτικο (παραδοσιακους χορους) εχουμε πολυ καλο συλλογο εδω που μενουμε... (αχ τρελη μανα, απο τωρα κανει σχεδια για το παιδι της :P)

Λια ενα μειον (σχετικο) που εχει ο θηλασμος ειναι οτι δεν μπορουμε να βαλουμε προγραμμα στο φαγητο. Ο παιδιατρος μου ειπε ποτε μα ποτε δεν κοιταμαι την ωρα στον θηλασμο, οποτε και οσο θελει το παιδι, λογικο ειναι να μην εχουμε και στανταρ ωραριο με τα γευματα στην αρχη. Μια ωρα πανω μια κατω δεν χαλασε ο κοσμος!

Ελενη εγω χρησιμοποιω libero και μεχρι τελευταια ημουν ευχαριστημενη... απο τοτε ομως που τα κανανε slim fit για να ειναι πιο λεπτες, τα βραδυα ειχαμε διαρροες. Οποτε τωρα την νυχτα του φοραω babylino και δεν εχουμε ατυχηματα. Βεβαια επειδη τρωει 3-4 φορες μεσα στη νυχτα θα τον αλλαξω σιγουρα κατα τις 4 τα ξημερωματα. Η πανα ειναι βαρια και ασηκωτη, τουβλο και διαρροες δεν εχουμε, του περνω το νουμερο 4+ (9-20κιλα) για να ειμαι σιγουρη!!! Με τα παμπερς δεν ημουν καθολου ευχαριστημενη και ουτε με τα μωρομαντηλα της παμπερς, μου ειχε ελαφρως συγκαει και τα πεταξα... Πριν γεννησω ειχαμε παρει μικρες συσκευασιες απο ολες τις μαρκες για να συγκρινουμε μεχρι και γερμανικες του δοκιμασα και καταληγω πλεον 100% στις babylino που ειναι και ελληνικες;)

Κοριτσια απο οσο ξερω το μηλο και η μπανανα προκαλουν δυσκοιλιοτητα (οταν μας πιανει διαρροια δε λενε να τρωμε μπανανα :confused: ???) Γι'αυτο βαζουμε αχλαδι στην φρουτοκρεμα για να υπαρχει ισορροπια (το αχλαδι βοηθαει να μην στουπωνουν).... Αν κανω λαθος διορθωστε με.

Εγω εχθες ημουν στο γυναικολογο... ευτυχως τελικα μπορω να παρω μια αλοιφη που ειναι συμβατη με τον θηλασμο να θεραπευτει επιτελους αυτη η ρημαδα η τραχηλητιδα... ουφφφ μου εφυγε ενα βαρος μ'αυτο το θεμα!!!:D Μετα πηγαμε οικογενειακως βολτα στο εμπορικο για κατι ψωνακια και το απογευματακι που γυρισαμε εφτιαξα λουκουμαδες με μελι και κανελα μμμμμμμμμμμμ τους τσακισαμε... Βρε κοριτσια εχω εδω και μια βδομαδα, μια απιστευτη λυγουρα τρωω συνεχεια... λες και θα μου ρθει περιοδος (εγκυμοσυνη δεν παιζει, φυλαγομαι σαν τον διαολο το λιβανι, χιχιχιχι)... Αχχχχ δεν θελω καλα ειμαι εδω και 15 μηνες χωρις περιοδο....

Κοριτσια πως πατε με τα δοντακια??? Εμας καθε απογευμα μας πιανει λιγο γκρινια αλλα ανακουφιζεται με την οδοντοβουρτσα.. Ευτυχως εδω και 2 μερες ηρεμησε λιγο με την κοιλιτσα του και γενικοτερα ειναι πιο ηρεμος... Α!!! τα γαλακτοκομικα τα ξαναρχισα γιατι μια μερα εφαγα καταλαθος και δεν ειδα να τον ενοχλει... Μακαρι να ηρεμησε το πουλακι μου!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Κορίτσια μου τι κάνετε;; Εμείς ευτυχώς καλύτερα,βρήκα στο λητω οδοντοβουρτσα για τα ουλα πήρα και διάφορα αλλα που παγώνουν στο ψυγείο,και φαίνεται κάπως να ανακουφιζεται.

Κορίτσια τόσες μέρες δεν είχα βάλει πλυντήρια και χθες που έβαλα τα ρούχα του μωρου είδα οτι όσα έχουν λερώθει με φρούτοκρεμα δεν βγαίνουν γ.... κάτι φορμακια Benetton και ρουχαλακια καλα επειδη την ταισα έξω στο καφε του άντρα μου της μέρες που είχαμε τις εργασίες θα τα πετάξω!! Καλα οι σαλιαρες τα πανακια είχαν μούχλα μου ήρθε να ξερασω τα πέταξε κατευθείαν!

Πήγαμε στο ικεα χθες πήραμε χάλια και φωτιστικά και διάφορα για το σπιτι γινόταν ο χαμός πολυ κόσμος ηταν και δευτερα εμείς πήγαμε γιατι νομίζαμε οτι θα ηταν χαλαρά.

Το καθισματακι αυτοκίνητου το βάλαμε χθες,πολυ της άρεσε επειδη ειναι ψηλό καρέκλακι και βλέπει και έξω πολυ πολυ άνετο,κοιμήθηκε αμέσως,κάνει ανάκληση με μια κίνηση και ειναι πολυ άνετο και για ταξίδια ,η καλύτερη αγορά τελικα που έχουμε κάνει για το μωρο.

Κορίτσια περίοδο ουτε εγω βλέπω,και δεν θηλαζω και τόσο κοντεύει να κοπεί τελείως το γάλα.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα!

Κάνω λίγο ξεκαθάρισμα τα ρουχαλάκια των παιδιών, άλλα κατεβάζω, άλλα ανεβάζω, ένας χαμός, έχω μαζέψει γαι πλύσιμο ουκ ολίγα αλλά δεν κάνει καιρό τώρα για στέγνωμα, μόλις φτιάξει θα πάρουν φωτιά τα πλυντήρια! Με την ευκαιρία θα ταχτοποιήσω και τις ντουλάπες-ντουλάπια κουζίνας, ψιλογενική δηλαδή, όσο με αφήνουν τα παιδιά εννοείται.

Αγγελική καλύτερα με τα κακάκια η μικρή σήμερα?

Εμένα μου είχε έρθει περίοδος το Σεπτέμβρη πρώτη φορά γι΄αυτό περιμένω πάλι αλλά αργεί, δεν αγχώνομαι, και στο γιάννη θυμάμαι άργησε λιγάκι να στρώσει μάλλον επειδή θήλαζα και τότε.

Ελενίτσα άμα μου μπουν ψύλοι στα αυτιά θα κάνω τεστ, δεν είμαι καλέ, έτσι εύκολα μένεις έγκυος?

Σόνια μεγειά τα πραγματάκια για το σπίτι σας! Θα ομορφύνει τώρα και με τα χαλιά, θα είναι και πιο ζεστό! Ωχ κρίμα τα ρουχαλάκια άμα ήταν και καλά, αστα βρε και θα της τα φοράς μέσα στο σπίτι για τα φρούτα ειδικά θα είναι ότι πρέπει!

Μαρία μεγάλα σχέδια για τα παιδιά μας ε, λογικό το βρίσκω, ποια μανούλα δε θέλει το καλύτερο?

Πωπω πότε έπεσε έτσι η θερμοκρασία, προχτές λέγαμε πως έχει 23 βαθμούς μέσα στο σπίτι, σήμερα κοιτάω και είχε 20,5, έβαλα ζακέτα και εγώ, κάλτσες, αφού κρύωνα, και τα παιδιά με μακρύ μανικάκι και τα δυο.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Γράφω βιαστικά γιατί μου ξυπνάει σε λίγο, κοιμάται από τις 12:30 μετα κόπων και βασάνων! Από τις 8μιση το πρωι που έφαγε είχαμε αυπνίες και γκρίνιες φυσικά γιατί κουράστηκε και νύσταξε με αποτέλεσμα στις 12 που πήγα να της δώσω κρέμα έφαγε μόνο 4-5 κουταλιές γιατί νύσταζε και ήθελε γάλα που τη νανουρίζει... Έφαγε ο μπαμπάς μας την κρέμα και η μικρή κοιμήθηκε με το μπιμπερό στο στόμα.... Αχ, τσατίστηκα, αλλά τι να κάνουμε.. Σκέφτομαι να της δώσω πάλι φρούτο σε λίγο που θα σηκωθεί, αφού πριν ντιπ για ντιπ δεν έφαγε! :tongue:

Είδα σήμερα το πρωί λιγότερα κακάκια και λίγο πιο σφιχτά... Μάλλον βλακεία έκανα που της έβαλα ολόκληρη μπανάνα χθες και προχθες, τη στούμπωσα! Ήταν απλά μικρό το αχλαδάκι και δε θα έβγαινε γεύμα, γι'αυτό.... :? Ελπίζω να μη στουμπώσει τελείως! :?

Αγγελικούλα, συνήθισα κι εγώ με την αλλαγή δωματίου, απλά τρέχω για πιπίλα ευτυχώς όχι πολλές φορές μέχρι στιγμής. Την παίρνει αρκετά βαθιά ο ύπνος, πάλι καλά, τις περισσότερες ώρες της νύχτας...

Οι babylino είναι αρκετά πιο οικονομικές από τις καλές της pampers που λέγονται baby dry. Έχει όμως και οικονομικές και η pampers οπότε θέλω να δω ανάμεσα σε αυτές ποιες συμφέρουν περισσότερο. Δοκίμασα σήμερα 1 πάνα babylino ήδη και μου φάνηκε αρκετά καλή. Θα το τσεκάρω καλύτερα μέχρι να τελειώσει το πακετάκι... :rolleyes:

Λία μου, θα σε συμβούλευα να διαθέσεις 30-40 ευρώ και να αγοράσεις μπλέντερ γιατί δεν έχει καμία σχέση το πόσο καλά αλέθει την κρέμα με το μούλτι. Έχω και μούλτι και σου το λέω εκ πείρας... Σε δευτερόλεπτα είναι το φρούτο τόσο λείο όσο η κρέμα βανίλια που φτιάχνουμε... Αξίζει τα χρήματα, θα γλιτώσεις από κόπο. Και σκέψου σε λίγο καιρό που θα πρέπει να αλέθεις μοσχάρι θα παιδευτείς ακόμη περισσότερο... :confused:

Κορίτσια, τώρα που είπα μοσχάρι, έχετε χύτρα ταχύτητος;;; Εγώ όχι και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι απαραίτητη για το βράσιμο του κρέατος...

Μαράκι κι εσύ ψηφίζεις babylino, ε; Λέω κι εσύ γιατί ένας συνάδελφος του άντρα μου (και του άντρα σου ;) ) μας είπε οτι μεγάλωσε 3 παιδιά με babylino και δεν τις αλλάζει ούτε με pampers και μου έκανε εντύπωση να πω την αλήθεια... Είναι υποκειμενικό τελείως το θέμα από ότι κατάλαβα... Π.χ. τις libero εγώ δεν τις χώνεψα από την αρχή που τις έβαλα γιατί μου φάνηκαν άκαμπτες και σκληρές πολύ! :? Δεν ξαναπήρα... Βολεύτηκα πολύ με τις pampers αλλά πού και πού έχουμε καμιά διαρροή, αν στραβομπεί η πάνα βασικά οπότε δεν της το καταλογίζω... :rolleyes: Σήμερα πρώτη φορά δοκίμασα πάνα babylino και όπως έγραψα και πιο πάνω, καλή μου φάνηκε. Έτσι κι αλλιώς τις θέλω για τη μέρα που αλλάζει πιο συχνά. Τη νύχτα βάζω τις pampers baby dry που ομολογουμένως είναι πολύ καλές! Τις active fit δεν έχω δοκιμάσει, εσείς; Είναι ακριβές κι αυτές. 18 ευρώ το μεγάλο πακέτο. Αν δεν πετύχεις προσφορά δεν λέει! :?

Εσύ, Μαρία, και από γερμανικές που δοκίμασες καταλήγεις στις babylino,ε; Δε μου λες, είπες οτι δοκίμασες όλες τις μάρκες. Τις πάνες του lidl που είναι και γερμανικές (νομίζω) τις δοκίμασες; Αν ναι, πώς σου φάνηκαν; Έχω ακούσει καλά λόγια όλως παραδόξως! :confused: Και για τις πάνες carefour άκουσα καλά λόγια...

Αχ πήγατε στο cosmos χθες; Μας αρέσει!!!! Και τώρα με τα μωρά είναι ότι πρέπει! :D Θέλω συνταγή για λουκουμάδες επειγόντως αφού είναι καλή!!! Κι εμείς τους καταβροχθίζουμε!! :tongue: Μη μου πεις όμως ότι χρειάζονται φριτέζα.... Δεν έχω.. :cry:

Σόνια μου κι εμείς πήγαμε χθες καλέ στο ΙΚΕΑ!!! Και ήταν αρκετά χαλαρά από κόσμο. Τι ώρα πήγατε; Εμείς 6 με 6μιση περίπου. Είχαμε πάει και Σάββατο, βλακεία μας γιατί γινόταν ο κακός χαμός! Φύγαμε φυσικά και ξαναπήγαμε χθες Δευτέρα για να είναι χαλαρά και όντως ήταν. Όχι στου αεροδρομίου βέβαια, εδώ στον Κιφησσο.

Τόσο χάλι με τα ρούχα που λέρωσαν από φρούτο,ε; Εγώ τις έχω πάρει πλαστικές ναιλον σαλιάρες μεγάλες για αυτό το λόγο. Βέβαια όλο και κανένα κομματάκι ξεφεύγει, αλλά το κάνω επί τόπου με υγρό πανάκι. Έχω πάρει υγρά πανάκια της pampers (μερικά όντως δεν είναι καλά), αυτά που είναι 3 σε 1 και είναι και για πρόσωπο, active λέγονται. Της καθαρίζω το στοματάκι με αυτά την ώρα που τρώει για να αποφύγουμε το πολύ λέρωμα και στο τέλος την πλένω, αλλά δεν έχει μείνει και τίποτα... :rolleyes: Είναι πολύ βολικά τώρα που αρχίσαμε κρέμες, δοκιμάστε τα. Ή μπορείτε να έχετε βρεγμένη πετσετούλα όμως θα λερώσει με φρούτο και δε θα καθαρίζει και αυτή...

Τέλεια που της αρεσε το καθισματακι! Με γειες!! :P

Αχ, κουλάθηκα να γράφω...γράφω και γρήγορα... :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...