Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσιααααααα!!!!

Κατερινα εισαι απιστευτη!!!:P και εγω θελω να του τα κοψω λιγο αλλα μου λενε δεν κανει.... ο παπας πρεπει να του τα κοψει πρωτα στην βαπτιση..... Αν ειναι να περιμενω μεχρι τον Μαη φεξε μου και γλυστρησα, θα τα πιανουμε αλογοουρα μεχρι τοτε χιχιχιχι;).

Σοφια 2 επιτελους κοιμηθηκατε ε?? τι ωραια!!! εμεις εχει 2 βραδια ειναι λιγο καλυτερα... Εχθες ξυπνησε 3-4 φορες μονο. Ετρωγε και ξανακοιμοταν!!! Θα δειξει!!!

Λια εγω την νυχτα (κατα τις 3-4) πρωτα τον αλλαζω και μετα τον θηλαζω και αποκοιμιεται.... Και εμενα ξαγρυπναει οταν τον αλλαζω, γι'αυτο δεν ανοιγω φως (μονο το λαμπακι που εχω ολο το βραδυ) και δεν του μιλαω καθολου και μετα τον βαζω στο στηθος μεχρι να αποκοιμηθει (μου περνει περιπου 15 λεπτα). Εσυ πως τον αλλαζεις? μετα δεν ξανακοιμαται ευκολα???

Ελενη προσοχη!!!! :tongue: Μετα την γεννα πιανουμε με τον αερα παιδι, που λενε και οι παλιες (κατι ξερουν)!!!;)

Σοφια πολυ καλη λυση ειναι το τζακι που εχετε... οταν θα λυπετε ομως και δεν θα βαζετε ξυλα τι γινετε? δεν καινε τα καλοριφερ? ή τα γυριζετε να αναβουν με τον καυστηρα? Αυτο με τον πυρηνα τι ειναι? ρωταω γιατι με ενδιαφερει... λεμε του χρονου να κανουμε και εμεις το τζακι ενεργειακο.

Αγγελικη καλη Κυριακατικη βολτα!!!:P

Σονια πως πανε οι εργασιες??? τελειωνετε?

Εμεις κοριτσια απο την αρχη πηραμε καθισματακι αυτοκινητου που ειναι και για μεγαλα παιδια (0-25κιλα) απλα αφαιρεις το μαξιλαρακι που ειναι για πολυ μωρα... Ειναι της Κιddo το carrera ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!

Αυτα απο μας μανουλες!!!!! Καλημερα να εχουμε:D

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι 2 λες βρε παιδί μου να είναι το κλάμα και η αυπνία από τα δοντάκια τελικά; Το δύσκολο είναι ότι και τα εντεράκια να της πονούσαν πάλι θα περνούσε με το ντεπον οπότε δεν μπορείς πάλι να είσαι σίγουρη κατά τη γνώμη μου.... :confused: Όσο για τη μανία της με το μασητικό και η Αθανασία το κάνει και δαγκώνει πολύ έντονα, ορμάει θα έλεγα αλλά πόνο δεν πρέπει να έχει τουλάχιστον όχι συχνά γιατί ποτέ δεν κλαίει ανεξήγητα! Και όποτε νόμιζα πως το κάνει πάντα ήταν τελικά από νύστα... :rolleyes: Τι να πω, δες και με την αλοιφούλα απόψε και θα βγάλεις όσο περνάνε οι μέρες πιο σίγουρο συμπέρασμα...

Ελενη, το εντερακι της ειχε καλυτερεψει πριν τα πολλα ξυπνηματα, ακουγα κ παλι γουργουριτα αλλα εδειχναν να μην την ενοχλουν,δεν σφιγγοταν-μαζευοταν οπως οταν την πονουσε η κοιλια. Κ δεν εχει τοσα πολλα αερια μζεμενα-βρωμερα:D. Αυτη τη βδομαδα προσπαθουσε να την παρει ο υπνος κ πεταγοταν "τοξο" το σωμα της κ στριβει μακρυα το σωμα της απο την αγκαλια οπως κ στην ΓΟΠ (ξερει η Σονια). Γι' αυτο προχθες με το πρωτο ντεπον ειχα μια αμφιβολια μηπως ηταν παλι ο οισοφαγος που πονουσε αλλα χθες με το μασητικο κ συν οτι τα πρωινα την παιρνει πολυ ευκολα ο υπνος (πολυ ελαφρυς, ειπαμε δεν ξεφευγουμε απο τα συνηθισμενα μας:tongue:). Αα κ το πιο σημαντικο, το ειχα ξεχασει, κανουμε κ@@κια καθε μερα αυτη τη βδομαδα μπορει κ 2 φορες κ ειναι αρκετα νερουλα (παλι σκ@συζητηση!). Η δοιαρρια δεν λενε οτι ειναι συμπτωμα δοντιων? κατι τετοι εχω ακουσει.

Η συνταγη για τα τυροπιτακια ευκολη κ νοστιμη φαινεται, οταν θα μπορω να φτιαχνω κ τετοια θα την δοκιμασω!

Κοριτσια κ εγω αν χρειαστει με σβηστα φωτα,χωρις να μιλαω την αλλαζω γρηγορα, γιατι αν ξυπνησει για τα καλα καηκαμε!:rolleyes:

bkPSp3.png

Καλημέρα και από μένα μανούλες!

Ελένη πως πήγε το πρώτο βράδυ στο δωμάτιο της η μικρή?Το πήρε καλά?

ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να το καθιερώσετε, να ξεκουράζεται και ο καημένος ο πατέρας, ξέρω από νυχτερινές βάρδιες και δεν παλευεται να μη κοιμηθείς το πρωί...

Ευτυχώς αρνητικό το τεστάκι, να προσέχετε Λενάκι, εμείς με σκουφάκι πάντα, δεν είμαστε τώρα για ατυχήματα, με το νέο έτος βλέπουμε;)

Σοφία2, αχ, ευτυχώς καταλάβατε οτι ήταν δοντάκια...η καημενούλα θα πονούσε για να μη κοιμάται όλο το βράδυ...

εμένα το θέμα μου είναι ο τρόπος που κοιμάται...όταν το λύσω το θέμα αγκαλιάς (γιατί όπως σου είπα είμαστε και 8μιση κιλά) θα ασχοληθώ με τα νυχτερινά ξυπνήματα...άσε έχουμε πολλά θέματα για λύσιμο όπως φαίνεται:?:-?:?

Δύσκολο πάντως κορίτσια, πολύ κλάμα ο μικρός μου, σήμερα το πρωί μόνο έκλαψε λιγότερη ώρα από ότι χθες, για να δούμε πως θα πάει, εχω καταστενοχωρηθεί αλλά όπως φαίνεται αρχίζει να αποδίδει..ελπίζω να μη του δημιουργήσω ψυχολογικό...

Σόνια μου, εσένα σε έσωσε η πιπιλα, δε συγκρίνεται, είναι πολύ δύσκολο να κοιμηθεί μόνος του χώρις πιπίλα...αν περιμένω δε θα γίνει ποτέ...

Αλήθεια ήθελα να σε ρωτήσω, όταν κοιμάται 15 ώρες συνεχόμενες η μικρή δε ξεχειλίζει η πάνα της?

χθες το αστέρι κοιμήθηκε στις 7 και δεν ξαναξύπνησε, μόνο τα κλασσικά ξυπνήματα για φαγητό που τρώει κοιμησμένος οπότε δεν μπορώ να τον αλλάξω, και στις 3 αναγκαστικά τον άλλξα και μου ξύπνησε...

Την αλλάζω Λιακι μου ενω κοιμάται ακόμα και τα ρουχαλακια να της αλλάξω δεν ξυπνάει κοιμάται βαριά!παντως τωρα κοιμάται απο της 7 η το πολυ στις 8 μέχρι το πρωι,χθες μόνο δεν ξέρω τι είχε ξύπνησε κλαιγοντας πολλές φορές,μέχρι που κάποια στιγμή είπα στον άντρα μου να κοιμηθεί στο καναπέ και της κράτησα στο κρεβάτι,ήμουν τόσο κουρασμένη που δεν είχα το κουράγιο να σηκωθω να την πάω στο δωμάτιο,σήμερα τα ίδια κλαίει συνέχεια και δεν το κάνει ποτέ χωρίς λόγο,μόνο όταν πειναει,της έδωσα ντεπον και κοιμήθηκε,δαγκωνει με μανία και κλαίει,ειναι συγουρα τα δόντακια.

Εχει πάρει καμια απο σας τζελ για τα ουλα;; Και αν ναι ποιο;; Να πάω αύριο να πάρω,δεν γίνεται να της δώσω και κάθε μερα ντεπον.

Πολυ στεναχωριεμαι γ....ο δεν έχω ξέχασει ακόμα τι τραβηξαμε με τους κολικουνα πονάει πάλι;;!!!!!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Κοριτσακια σορυ δεν χαιρέτισα την παρέα,αλλα με πιάνει ένα άγχος οπότε βλέπω το μωρο να κλαίει επειδη δεν το κάνει συχνά πλέον!!

Είστε όλες καλα απο τι βλέπω,πολυ χερομαι,Λια μου για τη μέθοδο που λες καλα κανεις και το πήρες απόφαση απλά εγω θα έλεγα να το κανεις αν είσαι σίγουρη οτι αυτή

Την περίοδο δεν εχει κάτι το μωρακι απο θέμα εντερακι η δόντακια,γιατι μωρε αναζητούν περισσότερο την αγκαλια,σήμερα δεν είχε καθόλου όρεξη το μωρο μου ουτε για παιχνίδι και στη βόλτα έκλεψε και όλη μέρα αγκαλια την έχω,μου τραβάει το χέρι μου και το βάζει στο στόμα της να με δαγκωσει,σαν να μου λέει εδω πονάω κανε κάτι!!

Αμαν βρε Σονια την καημενουλα την μπεμπουλα σου!!! Για να αρχιζει τη γκρινια και τα κλαματα η δικια σου που ειναι η πιο ησυχη του καφε μας, καταλαβαινω τι θα τραβηξουμε οι υπολοιπες :( με τα δοντακια... χιχιχιχι Πλακα κανω.. ειναι στο παιδι τελικα... Ξερω μωρα που δεν καταλαβαν τιποτα ουτε οταν εβγαζαν τους τραπεζιτες!!!! Υπομονη, και εμενα ο παιδιατρος μου ειπε οτι μπορει οι ενοχλησεις που εχει στην κοιλιτσα να οφειλονται και στα δοντακια.

Κοριτσια εχει 2 μερες που ξυνει το κεφαλακι του εκει που βγαζει νινιδα... του βαζω καθε βραδυ λαδακι, λιγο εμεινε τωρα αλλα βλεπω που βαζει τα χερακια του και ξυνεται.. δεν τον αφηνω ομως μην κανει πληγες, τον ξυνω εγω με την μαλακη τη βουρτσα. Εσας τα φαγουριζε το κεφαλακι τους απο την νινιδα????

Διαφημίσεις

Ωχ, Σόνια μου, περαστικά στο νινί σου!! Θα βγάλει δοντάκια πιο γρήγορα από τα δικά μας αν κρίνω από τη γενικότερη ανάπτυξή της ίσως και γιαυτό την πονάνε τόσο! Υπομονήηη! Πάρε τo mundisal τζελ. Της φρεζιντερμ δεν κανει τιποτα σχεδον. Κανε της αγκαλιτσες πολλές!

Μαρία μου, εμένα αν και έχει νινίδα, της βάζω κι γώ λαδάκι πριν το μπάνιο, δεν βλέπω κάτι σε φαγούρα να έχει. Αυτό δεν λέει τίποτα όμως. Άλλα φαγουρίζονται και άλλα όχι προφανώς.

Κορίτσια μου σήμερα το μενου είχε 1 μικρό σχετικά αχλάδι και 1 ολόκληρη μπανάνα. Σε ml μας βγήκε 200-220 και το φάγαμε οοολοοοο!! :P :p :P Τι χαρά! Δεν της έδωσα γάλα συμπλήρωμα μετά εννοείται, μόνο λίγο νεράκι ρούφηξε. Κι αυτό τώρα άρχισε να το πίνει λίγο, δεν το ήθελε καθόλου!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Έχω βάλει τη συνταγή και στο ίντερνετ καλε! χαχαχαχαχ!! Γελάστε με την ψυχή σας!!!! Το ξέχασα πριν http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropitakia-kourou-tis-petheras.html

Αχ, τι έπαθαααα!!! Χωρίς να πάρω χαμπάρι έβαλα σάλτσα ντομάτας (μου τις δίνει η πεθερά) χαλασμένη!!! Βρώμισε ξινίλα όλο το σπίτι! Κρίμα και ήταν μοσχάρι με μελιτζάνες, κολοκυθάκια και πατάτες στην κατσαρόλα... :cry: :cry: :cry: Πρώτη φορά την πάτησα έτσι.... Βρε τι μυρίζει αναρωτιόμασταν.... Πάει τώρα ο Τάσος να φέρει καμια μερίδα φαγητό ανθρώπινο να φάμε.... :confused: Που σου!!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Έχω βάλει τη συνταγή και στο ίντερνετ καλε! χαχαχαχαχ!! Γελάστε με την ψυχή σας!!!! Το ξέχασα πριν http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropitakia-kourou-tis-petheras.html

Αχ, τι έπαθαααα!!! Χωρίς να πάρω χαμπάρι έβαλα σάλτσα ντομάτας (μου τις δίνει η πεθερά) χαλασμένη!!! Βρώμισε ξινίλα όλο το σπίτι! Κρίμα και ήταν μοσχάρι με μελιτζάνες, κολοκυθάκια και πατάτες στην κατσαρόλα... :cry: :cry: :cry: Πρώτη φορά την πάτησα έτσι.... Βρε τι μυρίζει αναρωτιόμασταν.... Πάει τώρα ο Τάσος να φέρει καμια μερίδα φαγητό ανθρώπινο να φάμε.... :confused: Που σου!!!!

Aχ Ελενη μου παει το Κυριακατικο φαγητο σας! Οχι τιποτα αλλο παει χαμενος ο κοπος σου... δεν πειραζει βρε, εσεις να ειστε καλα!!!

Κοριτσια να σας πω και εγω κατι να σας κουφανω? (σχετικο βεβαια)

Ο κανακαρης μου με τι λετε να ηρεμει και να κοιμαται????:confused::confused::confused:

Με ΚΛΑΡΙΝΑ παρακαλω!!! Παραδοσιακος μου βγηκε ο ομορφαντρας μουυυυυ!!!!!:P Εμοιασε τους γονεις του σε αυτο!!!!

Ολο το καλοκαιρι στα πανηγυρια ημασταν, τερμα τα ηπειρωτικα και αυτος να κοιμαται στο καροτσι!!!!:P χαχαχχα

Καλα λενε οτι ο,τι ακουνε απο την κοιλιτσα ακομα, τους αρεσει και τα ηρεμει... Ολο το χειμωνα που ημουν εγκυος εβαζα στο dvd το γλεντι του γαμου μας και χορευα χαχαχαχα:P.... φαινεται του εμειναν αυτα τα ακουσματα.

Εσας με τι ακουσματα-τραγουδακια ηρεμουν-κοιμουνται????

Κοριτσια εχει 2 μερες που ξυνει το κεφαλακι του εκει που βγαζει νινιδα... του βαζω καθε βραδυ λαδακι, λιγο εμεινε τωρα αλλα βλεπω που βαζει τα χερακια του και ξυνεται.. δεν τον αφηνω ομως μην κανει πληγες, τον ξυνω εγω με την μαλακη τη βουρτσα. Εσας τα φαγουριζε το κεφαλακι τους απο την νινιδα????

Εμενα οχι δεν ξυνει το κεφαλακι της ουτε κ φαινεται να την ενοχλει.Ρε κοριτσια απορω πως τοσα πολλα μωρα εχουν νινιδα κ παλια ετσι να ηταν? Μου θυμιζει κατι αντιστοιχο με την πυτιριδα, παλια δεν την ηξεραν καν κ τωρα χαμος απο σαμπουαν κατα της πυτιριδας κ της ξηροδερμιας!

Κορίτσια μου σήμερα το μενου είχε 1 μικρό σχετικά αχλάδι και 1 ολόκληρη μπανάνα. Σε ml μας βγήκε 200-220 και το φάγαμε οοολοοοο!! :P :p :P Τι χαρά! Δεν της έδωσα γάλα συμπλήρωμα μετά εννοείται, μόνο λίγο νεράκι ρούφηξε. Κι αυτό τώρα άρχισε να το πίνει λίγο, δεν το ήθελε καθόλου!

Μπραβο στην Αθανασια που εφαγε με ορεξη τοσο πολυ μαλλον ο συνδιασμος πετυχε;)!

Την ειδα τη συνταγη οταν τη δοκιμασω θα σου βαλω πιρουνακια!!

Σονια για την αλοιφη που λες την αγορασα εγω, χθες που την εβαλα φανηκε να ανκουφιστηκε για λιγη ωρα, αλλα δεν την εφαρμοσα σωστα σημερα θα δοκιμασω να της κανω καλο μασαζ με την οδοντοβουρτσα.

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας πω και εγω κατι να σας κουφανω? (σχετικο βεβαια)

Ο κανακαρης μου με τι λετε να ηρεμει και να κοιμαται????:confused::confused::confused:

Με ΚΛΑΡΙΝΑ παρακαλω!!! Παραδοσιακος μου βγηκε ο ομορφαντρας μουυυυυ!!!!!:P Εμοιασε τους γονεις του σε αυτο!!!!

Ολο το καλοκαιρι στα πανηγυρια ημασταν, τερμα τα ηπειρωτικα και αυτος να κοιμαται στο καροτσι!!!!:P χαχαχχα

Καλα λενε οτι ο,τι ακουνε απο την κοιλιτσα ακομα, τους αρεσει και τα ηρεμει... Ολο το χειμωνα που ημουν εγκυος εβαζα στο dvd το γλεντι του γαμου μας και χορευα χαχαχαχα:P.... φαινεται του εμειναν αυτα τα ακουσματα.

Εσας με τι ακουσματα-τραγουδακια ηρεμουν-κοιμουνται????

Αυτο που λες ξερεις ποτε το ειχα ακουσει? Πρωτη φορα μας το ειχε πει ο δασκαλος Γυμναστικης στο Δημοτικο! Οτι τα εμβρυα μαθαινουν τα ακουσματα απο την κοιλια κ τα προτιμουν κ οταν γεννηθουν, το ιδιο συμβαινει κ με την μητρικη γλωσσα της μαμας αν την χρησιμοποιει συχνα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης τοτε το μωρο οταν ξεκινησει να λεει τις πρωτες λεξουλες του τοτε ειναι πιο ευκολο να αρθρωνει τις συλλαβες που ακουγε απο την κοιλια της μαμας του. Αχ, τι θυμηθηκα τωρα, μας ειχε πει 2-3 πραγματα που μου φαινοντουσαν τοτε περιεργα αλλα τελικα ηταν μορφωμενος ανθρωπος κ ειχε δικιο.

Αρα λοιπον τον μπεμπη σου βουρ στα παραδοσιακα γλεντια (να τον πατε κ παραδοσιακους χορους, που ξερεις μπορει να του αρεσει κ να τον καμαρωνεις πρωτο να ριχνει κατι σαλτα!:tongue:)

bkPSp3.png

Εμενα οχι δεν ξυνει το κεφαλακι της ουτε κ φαινεται να την ενοχλει.Ρε κοριτσια απορω πως τοσα πολλα μωρα εχουν νινιδα κ παλια ετσι να ηταν? Μου θυμιζει κατι αντιστοιχο με την πυτιριδα, παλια δεν την ηξεραν καν κ τωρα χαμος απο σαμπουαν κατα της πυτιριδας κ της ξηροδερμιας!

Σονια για την αλοιφη που λες την αγορασα εγω, χθες που την εβαλα φανηκε να ανκουφιστηκε για λιγη ωρα, αλλα δεν την εφαρμοσα σωστα σημερα θα δοκιμασω να της κανω καλο μασαζ με την οδοντοβουρτσα.

Αχ πες μου Σοφια μου πας και ηρεμήσει το μωρακι μου, πως πρέπει να την εφαρμοσω;;; Παει τωρα ο άντρας μου να το πάρει ..

Αχ πες μου Σοφια μου πας και ηρεμήσει το μωρακι μου, πως πρέπει να την εφαρμοσω;;; Παει τωρα ο άντρας μου να το πάρει ..

σορρυ τωρα το ειδα το μην. Λοιπον αφου πλυνεις πολυ καλα τα χερια σου βαζεις στο μεγεθος της φακης ποσοτητα στο δακτυλο κ μ' αυτο κανεις μασαζακι στα κατω ουλα οσο μπορεις πιο πολυ για να απορροφησει αρκετη ποσοτητα να ανακουφιστει. το ιδιο κανεις κ για τα πανω. Αν παρεις κιολας οδοντοβουρτσα μαλακη δακτυλακι (εχουν νομιζω πολλα φαρμακεια) κ της κανεις μασαζ καλυτερα. πες μου κ εσυ αποτελεσματα μετα την εφαρμογη. Αντε με το καλο να σκασουν τα δοντακια οσο πιο συντομα κ ανωδυνα γινεται! Φιλια!

bkPSp3.png

Την πήραμε την αλοιφη όμως κοιμήθηκε απο της 7 δεν πρόλαβε ουτε να φάει την κρεμουλα,ανήσυχο ύπνο κάνει βέβαια,βρε Σοφακι μου ένα ένα σου τα λέω,η οδοντοβουρτσα που λες ειναι για την ηλικία τους;για να ανακουφίσουν τα ουλα; Και την βρίσκω στο φαρμακείο;; Θα πάω αύριο!!ευχαριστω κοριτσάκι μου,για όλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...