Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Ακριβως κ εγω αυτο σκεφτηκα! Προσωπικα εγω εψαξα κ διαβασα εδω μεσα  για μωρα που γεννήθηκαν απο ΒΒ και 3ΒΒ βλαστοκυστες για τον ιδιο ακριβως λογο, αν αξιζει να κρατησω τετοιες βλατοκυστες.. και επισης θεωρω οπως λετε κ εσεις οτι για να δίνουν ευκαιρια οι εμβρυολογοι κατι σημαινει αυτο.. 

Σας ευχαριστουμε που το επισημαινετε κ εσεις, καλο ειναι να διαβαζουμε τετοια σχολια για να μην απογοητευομαστε αδικα!!!

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Kαλησπέρα μανουλίτσες!

Ελένη περιμένεις περίοδο ε?πότε σου ήρθε πρώτη φορά?είδες τώρα θα είμαστε με το άγχος να μη μείνουμε έγκυες...βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!:P:p:p

Σοφία1, με ξύλα θα τη βγάλετε?αχ, την καλύτερη δουλειά, και το τζάκι είναι άλλο πράγμα βρε παιδί μου...είχαμε κ εμείς στον Πειραία, και πολύ μου έχει λείψει...

Εδώ ψάχνουμε σπίτι εδώ και 1 μήνα αλλά τζίφος, δεν βρίσκουμε τίποτα..και θα ήθελα πολύ και τζάκι αλλά που τέτοια τύχη...τάμα έχω κάνει να βρούμε έστω ένα με τα μισα από αυτά που ζητάμε...

Σόνια, ωραίο και ζεστό ακούγεται το σπιτάκι σας, κουκλίστικο θα το κάνετε, άντε καλορίζικο, αλήθεια σας το δίνει καλή τιμή?

Κατερίνα, σούπερ ο Γιωργάκης!Το πρώτο του κούρεμα!είχατε και πολύ μαλλί εσείς βρε παιδί μου...ο δικός μου όσο πάει και φαλακραίνει!

Μαρία και εμείς στο σπίτι 23-24 βαθμούς έχουμε, αλλά είμαι και εγώ κρυουλιάρα, και ειδικά αυτη την ενδιάμεση εποχή που δε μπορείς να ανάψεις καλοριφέρ, μια κρυώνω μια ζεσταίνομαι...

Κατα τα άλλα εμείς σήμερα όλο το πρωί είμασταν βολτίτσα, είδαμε και 2 σπίτια, και φάγαμε γύρους έξω γιατί το αστέρι κοιμήθηκε στο καρότσι και τον λυπήθηκα να τον ξυπνάω για να γυρίσουμε σπίτι!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι με ξύλα μόνο θα τη βγάλουμε φέτος εμείς, πιο οικονομιά από το πετρελαιο σίγουρα αλλά επειδή δεν τα αγοράζουμε και τα κόβει-κουβαλάει ο Άρης του έχει βγει ο πάτος λιγάκι!

Είναι ωραίο το τζάκι Λιάκι, και ζεστό, ψήνουμε και τις πατατούλες μας, τα καστανάκια..πάλι λιγουρεύομαι η τρελή!

Ωχ υπομονή με τα σπίτια, μας είχες πει ότι δεν έχει και τόσα ελεύθερα σε καλή κατάσταση στην περιοχή, μακάρι να βρέιτε το καλύτερο!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αυτοκινήτου Ελένη,είχαμε πάρει στην αρχή σετ με το καρότσι όμως δεν χωράει άλλο,φαγητού έχουμε το ιδιο με σένα αλλα σε κόκκινο.

Πως δε χωράει καλέ; Εδώ χωράει ακόμη η δικιά μας που είναι κάπου 9 κιλά!! Και 68 εκ. Αυτά τα πρώτα καρεκλάκια είναι άλλα για 12 και άλλα για 16 κιλά νομίζω, όχι όμως λιγότερο. Αντε να πούμε μέχρι 10 αν τα παραλένε, αλλά κιόλας δεν σας χωράει;; :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Kαλησπέρα μανουλίτσες!

Ελένη περιμένεις περίοδο ε?πότε σου ήρθε πρώτη φορά?είδες τώρα θα είμαστε με το άγχος να μη μείνουμε έγκυες...βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!:P:p:p

Σοφία1, με ξύλα θα τη βγάλετε?αχ, την καλύτερη δουλειά, και το τζάκι είναι άλλο πράγμα βρε παιδί μου...είχαμε κ εμείς στον Πειραία, και πολύ μου έχει λείψει...

Εδώ ψάχνουμε σπίτι εδώ και 1 μήνα αλλά τζίφος, δεν βρίσκουμε τίποτα..και θα ήθελα πολύ και τζάκι αλλά που τέτοια τύχη...τάμα έχω κάνει να βρούμε έστω ένα με τα μισα από αυτά που ζητάμε...

Σόνια, ωραίο και ζεστό ακούγεται το σπιτάκι σας, κουκλίστικο θα το κάνετε, άντε καλορίζικο, αλήθεια σας το δίνει καλή τιμή?

Κατερίνα, σούπερ ο Γιωργάκης!Το πρώτο του κούρεμα!είχατε και πολύ μαλλί εσείς βρε παιδί μου...ο δικός μου όσο πάει και φαλακραίνει!

Μαρία και εμείς στο σπίτι 23-24 βαθμούς έχουμε, αλλά είμαι και εγώ κρυουλιάρα, και ειδικά αυτη την ενδιάμεση εποχή που δε μπορείς να ανάψεις καλοριφέρ, μια κρυώνω μια ζεσταίνομαι...

Κατα τα άλλα εμείς σήμερα όλο το πρωί είμασταν βολτίτσα, είδαμε και 2 σπίτια, και φάγαμε γύρους έξω γιατί το αστέρι κοιμήθηκε στο καρότσι και τον λυπήθηκα να τον ξυπνάω για να γυρίσουμε σπίτι!

Λιάκι μου συνεχίστε το ψάξιμο! Αξίζει τον κόπο να πάτε σε ένα πιο ήσυχο... Εκεί που δεν το περιμένεις θα το βρειτε! Κοιτάς καθόλου αγγελιες στο ιντερνετ; Μπες στη χρυση ευκαιρία και στο σπιτογατος αν δεν εχεις μπει ήδη..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια μόλις έκανα τεστ (θα έσκαγα) και ευτυχώς αρνητικό!!!!!! :P Ήταν διπλό και θα κάνω και αύριο πρωι το δεύτερο για το 100%...

Αύριο πάλι εκκλησία και κοινωνία για την Αθανασία!!! ;)

Καληνύχτα σας!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πως δε χωράει καλέ; Εδώ χωράει ακόμη η δικιά μας που είναι κάπου 9 κιλά!! Και 68 εκ. Αυτά τα πρώτα καρεκλάκια είναι άλλα για 12 και άλλα για 16 κιλά νομίζω, όχι όμως λιγότερο. Αντε να πούμε μέχρι 10 αν τα παραλένε, αλλά κιόλας δεν σας χωράει;; :confused:

Ειναι πολυ στριμωγμένη και δεν μπορει να κοιμηθεί,μέχρι 12 κιλα υποτίθεται οτι ειναι αλλα αφου δεν βολεύεται τι να κάνω;;την λυπάμαι κι ολας!!ασε επιλογή δική μου όλα λάθος τα πήρα εγω,δεν είχα χρόνο και λίγο πριν γεννησω πετάχτηκα μέχρι το mothercare που ειναι κοντα στη δουλεια μου στη γλυφαδα και οτι μου άρεσε εκείνη την ώρα πήρα,τωρα αφήνω τον άντρα μου να διαλέξει γιατι έχω τη φωλιά λερωμενη!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Ελένη, με το καλό να κοινωνισετε αύριο. Ευτυχώς που το τεστ ήταν αρνητικό ε? :*) για φαντάσου να ήταν θετικό!!!! Χωρίς λόγια....

Πάντως, κι εγώ τον έβγαλα από το μπεμπε καθισματακι. Όχι ότι δεν χωρούσε αλλά όντως ήταν στριμωγμενος...τον έβλεπα ότι τον ζοριζε...τώρα στο άλλο κάθεται πολύ καλύτερα και δεν παραπονιέται σχεδόν πότε...

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Ελένη, με το καλό να κοινωνισετε αύριο. Ευτυχώς που το τεστ ήταν αρνητικό ε? :*) για φαντάσου να ήταν θετικό!!!! Χωρίς λόγια....

Πάντως, κι εγώ τον έβγαλα από το μπεμπε καθισματακι. Όχι ότι δεν χωρούσε αλλά όντως ήταν στριμωγμενος...τον έβλεπα ότι τον ζοριζε...τώρα στο άλλο κάθεται πολύ καλύτερα και δεν παραπονιέται σχεδόν πότε...

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημερα κοριτσια,

Γραφω σημερα νωρις γιατι νιωθω λες κ εχω κοιμηθει εναν αιωνα:D:D!

Εν ολιγοις, χθες ξημερωματα εγραφα στις 01:45 γιατι ειπαμε ειχε ξυπνησει η μπεμπουλα, ηθελε γαλατακι αλλα εγω ημουν εξω κ την κρατησε λιγο ο μπαμπας μεχρι να γυρισω. Αλλα παιδευομασταν απο τη 01:00 να κοιμηθει. Φαινοταν να ταλαιπωρειται το καημενο. Ετσι κ εγω δοκιμασα κ της εδωσα ντεπον κ σε ενα τεταρτακι ξεραθηκε, σηκωθηκε ΜΟΝΟ μια φορα στις 05:50 κ μετα 08:30 για πρωϊ. Οι ημερισιοι υπνοι κλασσικα τα δικα μας:tongue:.

Χθες το βραδυ κ ενω προσπαθουμε παλι απο τις 22:00 περιπου κ να νυσταζει τρελα παλι φαινοταν να ζοριζεται παρα πολυ. Εε, στις 23:35 δεν αντεξα κ παλι δωσαμε ντεπον. Επαναληψη το επεισοδιο, ξυπνημα ΜΟΝΟ 2 φορες κ τωρα ακομα ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!:shock::shock::shock::shock: ΔΕΝ το πιστευω!! Καταληγω σχεδον σιγουρα στα δοντια γιατι το πρωι της ειχα δωσει ενα μασητικο ψυγειου που ειναι σαν πιπιλα κ το πιπιλαγε τρελα μεχρι να ζεσταθει, μετα το εφτυσε:tongue:! Το πρωι δεν δειχνει να ποναει κατι αλλα απ' οτι ειδα κ στο φορουμ κ σε αλλα πολλα μωρα ζοριζονται μονο το βραδυ. Της πηρα κ την μουντισαλ αλλα χθες δεν της την εφαρμοσα καλα κ δεν ανακουφιστηκε πολυ, σημερα το βραδυ θα της την βαλω στην οδοντοβουρτσα που της εχω παρει κ ελπιζω να καταφερω να της κανω μασαζακι στα ουλα να δουμε αν μας πιανει. Αχ, ποσο ειχα στεναχωρηθει που νομιζα οτι τα 10-12 ξυπνηματα θα ηταν το καινουριο μας μοτιβο! Λια, Μαρια για δοκιμαστε πρωτα την αλοιφουλα να δειτε αντιδρασεις λεω μηπως ειναι απο αυτο η τοση νυχτερικη ανησυχια!

Σονια καλοριζικο, το σπιτι πολυ ομορφο θα εχει γινει με την ανανεωση αντε κ με το καλο να γινει δικο σας. Με γειες κ το καθισματακι, britax εχω κ εγω πολυ ευχαριστημενη!

Κατερινα με γεια κ στον Γιωργακι. Πηγε για μαλλι κ βγηκε κουρεμενος,χαχα. Κ εμεις θελουμε τσιμπιδακι για να μην πεφτουν στα ματια!!

Σοφια, αχ ωραι τα τζακια, κ εμας εδω μας ειχε ενεργιακο αλλα δεν ηταν συνδεδεμενο σωστα κ ελειπαν κ καποια υλικα μονωσης απο τους σωληνες, δεν το ξεραμε το αναψε περισυ 10 φορες κ ειδα καταμαυρους τοιχους:shock:. Καθομουν κ επλενα τοιχους-ταβανι εγκυος τεσπα. Ειχε ερθει τζακας να μας πει προσφορα κ ακομα περιμενουμε.

Ελενη μπραβο που τηρεις τις τρεις φορες κοινωνια κ μπραβο στην Αθανασουλα σου που προφανως θα καθεται ηρεμη κ δεν θα δυσανασχετει. Οσο για το τεστ ευτυχως αρνητικο! Πολυ αγχος θα τραβηξες μεχρι να δεις αποτελεσμα εε,;)!

Αγγελικη για τα κλαματα που λες για πειραματισου κ εσυ με μασητικο ψυγειου να δεις αντιδρασεις γιατι κ εμενα μια φορα εμπιξε τα κλαματα στα ξαφνικα πριν καποιες μερες, ψαχνομασταν με τον αντρα μου τι να εγινε κ τωρα μπορω να πω το συνδεω με ουλα!

Λια για τον υπνο σου ειχα στειλει π.μ. βλεπεις την εξελιξη των δυο τελευταιων νυχτων, δεν θελω κ εγω να της δωσω τριτο βραδυ σερι ντεπον θα προσπαθησω με την αλοιφη. Δεν δοκιμαζεις κ εσυ πρωτα μασητικα ψυγειου να δεις αντιδρασεις (το πιο ανωδυνο), σου λεω η δικη μου τρελαθηκε οσο ηταν παγωμενα κ μετα το εφτυσε, ετσι πιστευω οτι το επιβεβαιωσα:cool:. Αα μακαρι να βρειτε κ πολυ καλο σπιτακι στο ψαξιμο, καταλληλο για το αγορακι σας.

Κοριτσια μου ελλειπε η μπεμπα το βραδυ που βγηκα, αλλα μου ελλειπε κ η παρεα κ λιγο να ειμαι μονη μου γιατι δεν παει κ σε αλλη αγκαλια μονο σε μας τους δυο. Μας ευχομαι περισσοτερς βολτες-ξεπορτισματα για ολες κ να μην εχουμε ενοχες γιατι 24/7 ειμαστε για τα μωρα μας (μικρα κ μεγαλα) διαθεσιμες!!:tongue:

Φιλια, κλεινω γιατι επιτελους ξυπνησεεεε!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα μανούλες!

Ελένη πως πήγε το πρώτο βράδυ στο δωμάτιο της η μικρή?Το πήρε καλά?

ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να το καθιερώσετε, να ξεκουράζεται και ο καημένος ο πατέρας, ξέρω από νυχτερινές βάρδιες και δεν παλευεται να μη κοιμηθείς το πρωί...

Ευτυχώς αρνητικό το τεστάκι, να προσέχετε Λενάκι, εμείς με σκουφάκι πάντα, δεν είμαστε τώρα για ατυχήματα, με το νέο έτος βλέπουμε;)

Σοφία2, αχ, ευτυχώς καταλάβατε οτι ήταν δοντάκια...η καημενούλα θα πονούσε για να μη κοιμάται όλο το βράδυ...

εμένα το θέμα μου είναι ο τρόπος που κοιμάται...όταν το λύσω το θέμα αγκαλιάς (γιατί όπως σου είπα είμαστε και 8μιση κιλά) θα ασχοληθώ με τα νυχτερινά ξυπνήματα...άσε έχουμε πολλά θέματα για λύσιμο όπως φαίνεται:?:-?:?

Δύσκολο πάντως κορίτσια, πολύ κλάμα ο μικρός μου, σήμερα το πρωί μόνο έκλαψε λιγότερη ώρα από ότι χθες, για να δούμε πως θα πάει, εχω καταστενοχωρηθεί αλλά όπως φαίνεται αρχίζει να αποδίδει..ελπίζω να μη του δημιουργήσω ψυχολογικό...

Σόνια μου, εσένα σε έσωσε η πιπιλα, δε συγκρίνεται, είναι πολύ δύσκολο να κοιμηθεί μόνος του χώρις πιπίλα...αν περιμένω δε θα γίνει ποτέ...

Αλήθεια ήθελα να σε ρωτήσω, όταν κοιμάται 15 ώρες συνεχόμενες η μικρή δε ξεχειλίζει η πάνα της?

χθες το αστέρι κοιμήθηκε στις 7 και δεν ξαναξύπνησε, μόνο τα κλασσικά ξυπνήματα για φαγητό που τρώει κοιμησμένος οπότε δεν μπορώ να τον αλλάξω, και στις 3 αναγκαστικά τον άλλξα και μου ξύπνησε...

HDfQp3.png

καλημερα και καλη κυριακη να εχουμε!!!!

Μαρια καλο ταξιδι να εχετε και ολα θα πανε καλα,εδω βλεπω τοσους τουριστες που τα φερνουν νεογεννητα,εσυ θα εχεις προβλημα που ειναι ολοκληρος αντρας...:Dασε που λες ο αντρας μου ηταν απαρηγορητος πως δεν θα τον θελει η μικρη,ευτυχως τα μωρακια ξεχνανε γρηγορα,και η μπουμπου μου δεν κλαιει στη βολτα στη διαδρομη του γυρισμου κλαιει...:rolleyes:

Ελενηηηηηηηηηηηηηηηη τι ηταν αυτο που επαθες καλε?πω πω!!!τελος καλο ολα καλα.Μπραβο ρε κοριτσια που ειστε και γυναικες εγω τους τελευταιους μηνες νιωθω μονο μανα και γενικα με τον αντρα μου δεν εχουμε βρει τους ρυθμους μας σαν ζευγαρι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...που λες της δινω το πρωι φρουτοκρεμα και το απογευμα ρυζαλευρο,την ιδια μερα ναι...το καρεκλακι και εγω ξερω οτι ειναι μεχρι 12 κιλα αλλα στο χρονο καλο ειναι να το αλλαξεις ακομη και αν δεν εχει φτασει τα 12...

σοφια 1 μπορει να προετοιμαζεται για τα δοντακια,παιδευεται η γλυκουλα κριμα,τι τραβανε και αυτα...μασητικα εχουμε ολοκληρη συλλογη τα βαζει λιγο και μετα τα πεταει,πριν λιγο καιρο της ειχαν πρηστει τα ουλα ειχαμε γκρινια και εβαζε συνεχεια τα χερακια στο στομα και σαλια φουλ τωρα εχει ηρεμησει...ειναι κοκκινα τα ουλακια της η ασπρα?γιατι μας ειπε η γιατρος οτι γινονται κοκκινα οταν ειναι να ξεπεταξουν δοντακι???

κατερινα με γεια το νεο λοοκ:D

Εμεις τωρα θα φαμε το φρουτακι μας θα παμε για καφεδακι και μετα για φαγητο στους γονεις μου...καλα να περασετε σημερα φιλια τα λεμε το βραδυ

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Σοφία2, αχ, ευτυχώς καταλάβατε οτι ήταν δοντάκια...η καημενούλα θα πονούσε για να μη κοιμάται όλο το βράδυ...

εμένα το θέμα μου είναι ο τρόπος που κοιμάται...όταν το λύσω το θέμα αγκαλιάς (γιατί όπως σου είπα είμαστε και 8μιση κιλά) θα ασχοληθώ με τα νυχτερινά ξυπνήματα...άσε έχουμε πολλά θέματα για λύσιμο όπως φαίνεται:?:-?:?

Δύσκολο πάντως κορίτσια, πολύ κλάμα ο μικρός μου, σήμερα το πρωί μόνο έκλαψε λιγότερη ώρα από ότι χθες, για να δούμε πως θα πάει, εχω καταστενοχωρηθεί αλλά όπως φαίνεται αρχίζει να αποδίδει..ελπίζω να μη του δημιουργήσω ψυχολογικό...

Ααα κ εγω συνεχιζω τη μεθοδο που σου ειπα οχι μονο για να διορθωσω τους ημερισιους υπνους αλλα οταν θα γυρισουμε δουλεια τι θα γινει θα μενουν αϋπνα? Οποτε ειτε σου κλαψει τωρα ειτε μετα στις γιαγιαδες ή στον βρεφονηπιακο το ιδιο δεν ειναι? Ειτε ακομα κ αν με το καλο θελεισεις συντομα για δευτερο, εκει αναγκαστικα θα μαθει κ παλι κλαιγοντας. Οποτε καλυτερα τωρα σιγα σιγα παρα μετα γρηγορα κ αναγκαστικα. Τωρα εχουμε τον χρονο να τα παρουμε πολλη αγκαλιτσα ολη την υπολοιπη μερα, μετα ουτε αυτο θα γινεται. Καπου διαβασα οτι σε επισημα στατιστικα του Παγκ. Οργ. Υγειας οτι τα μωρα στην ηλικια μας κλαινει κατα μεσο ορο 60-70 λεπτα τη μερα. Ε εγω τα διαθετω εκει ως προς την δικια μου κ λιγο στο καροτσι που την αφηνω οταν μαγειρευω γιατι με τον μαρσιπο εχει αρχισει κ γινεται επικινδυνη, πιανει πραγματα;). Οσο για τον ψυχολογικο παραγοντα που λες, δηλ. εσυ,εγω, τα κοριτσια, οι αντρες μας, οι γονεις μας, λες να μην αφεθηκε κανεις να κλαψει εστω κ λιγο? Εγινε κανεις ψυχολογικα ασταθης ενηλικας? Μισει κανεις τους γονεις του ετσι χωρις λογο (γιατι που να θυμαται οτι τον ειχαν αφησει να κλαιει)? Εχουμε μπροστα μας τουλ. 18χρ. να τους αποδειξουμε οτι τα αγαπαμε κ εχουμε ανοιχτη αγκαλια γι' αυτα (οπως κ οι γονεις μας), δεν νομιζω να το κρατησουν "μανιατικο" αυτες τις λιγες φορες;)!

Αυτα προς το παρον,σας αφηνω να δοκιμασω την μεθοδο μου, ειναι τωρα σε βαθυ υπνο στην αγκαλια (κλασσικα:tongue:).

bkPSp3.png

σοφια 1 μπορει να προετοιμαζεται για τα δοντακια,παιδευεται η γλυκουλα κριμα,τι τραβανε και αυτα...μασητικα εχουμε ολοκληρη συλλογη τα βαζει λιγο και μετα τα πεταει,πριν λιγο καιρο της ειχαν πρηστει τα ουλα ειχαμε γκρινια και εβαζε συνεχεια τα χερακια στο στομα και σαλια φουλ τωρα εχει ηρεμησει...ειναι κοκκινα τα ουλακια της η ασπρα?γιατι μας ειπε η γιατρος οτι γινονται κοκκινα οταν ειναι να ξεπεταξουν δοντακι???

Κ εμας μας εδειξε η γιατρος που εχουν ξασπρισει απο μεσα τα ουλα, δηλ. φαινονται απο μπροστα αμα τα δεις σαν να καλυπτονται απο τα ουλα. Κ ειναι κ πρησμενα οχι τραγικα, ουτε κοκκινα ακομα, αλλα μας ειπε αυτο δεν σημαινει οτι θα βγουν συντομα, ωχ ποση ταλαιπωρια τα περιμενει τα μικρα! Ελπιζω κ η δικια μου να κανει κανενα διαλειμμα απο τον πονο γιατι με τιποτα δεν θελω να της δινω φαρμακο καθε βραδυ, θα δουμε.

bkPSp3.png

Καλή σας μέρα και καλή Κυριακή κοριτσαρίνες μου!

Βλέπω πουρνό πουρνό όλες σχεδόν δώσαμε το παρόν! Τι καλό παρεάκι είμαστε, φτου φτου, πάντα τέτοια! ;)

Σόνια μου, αφού βλέπεις το κοριτσάκι σου να ζορίζεται και να στριμώχνεται καλά έκανες που πήρες άλλο από τώρα... Εμείς λέμε να το τρενάρουμε όσο μπορούμε μιας και η δικιά μας φαίνεται νορμάλ ακόμη και μπορεί και κοιμάται σχετικά εύκολα... Θα πάρουμε και πάρκο τώρα Νοέμβρη οπότε για καθισματάκι με τη νέα χρονιά το ξαναβλέπουμε.

Κατερινιώ, άστα να πάνε! Εντελώς χωρίς λόγια θα ήταν η κατάσταση αν έβγαινε θετικό!!! :shock: :shock: :shock: Έκανα και σήμερα το πρωί και ΟΚ! Το κακό είναι και ντέπομαι που το λέω πως άρχισα να κάνω άσχημες σκέψεις και πιθανόν να φορτωνόμουν μια μεγαααααλη αμαρτία αν ήμουν τώρα έγκυος! Αν με εννοείτε... Ούτε να πω τι λέξη δεν μπορώ, απλά φοβήθηκα τόσο πολύ στο ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού στην παρούσα φάση που όλα μου πέρασαν από το νου... :oops: Τέλος καλό, όλα καλά!

Σοφάκι 2 λες βρε παιδί μου να είναι το κλάμα και η αυπνία από τα δοντάκια τελικά; Το δύσκολο είναι ότι και τα εντεράκια να της πονούσαν πάλι θα περνούσε με το ντεπον οπότε δεν μπορείς πάλι να είσαι σίγουρη κατά τη γνώμη μου.... :confused: Όσο για τη μανία της με το μασητικό και η Αθανασία το κάνει και δαγκώνει πολύ έντονα, ορμάει θα έλεγα αλλά πόνο δεν πρέπει να έχει τουλάχιστον όχι συχνά γιατί ποτέ δεν κλαίει ανεξήγητα! Και όποτε νόμιζα πως το κάνει πάντα ήταν τελικά από νύστα... :rolleyes: Τι να πω, δες και με την αλοιφούλα απόψε και θα βγάλεις όσο περνάνε οι μέρες πιο σίγουρο συμπέρασμα...

Ε, ναι την κοινωνία για τρεις Κυριακές μετά τη βάφτιση καλό είναι να την κάνουμε και αν τύχει κάποιο εμπόδια για μια από τις τρεις Κυριακές δεν χάθηκε ο κόσμος πάς την επόμενη.... :rolleyes:

Σχετικά με το τεστ....άσε...είχα πολλή αγωνία! Ευτυχώς δείχνουν γρήγορα αποτέλεσμα! ;)

Λιάκι μου η Αθανασία συμπεριφέρθηκε στο δωμάτιό της όπως το περίμενα! Δηλαδή σαν να μην άλλαξε τίποτα απολύτως! Μυρωδιά δεν πήρε, κοινώς το ίδιο της κάνει!!! χαχαχαχ :tongue: Κρεβάτι να'ναι και όπου να΄ναι!!! :tongue: Ευτυχώς δε λες! Το περίμενα πάντως και όντως έτσι έγινε. Του καλού καιρού κοιμάται κι εγώ με την ενδοεπικοινωνία αγκαλια! :tongue: Πιο πολύ ζορίστηκα εγώ παρά η μικρή.... :confused: Ευτυχώς όμως δεν μας σήκωσε πολλές φορές για πιπίλα, τα νορμάλ. Άλλες μέρες είναι χειρότερα και το περιμένω.... Είδικά νωρίς το πρωί!

Κι εμείς, Λία, πάντα με σκουφάκι κάνουμε φίκι φίκι, όμως μία φορά προέκυψε ξαφνικά και δεν τα είχαμε εύκαιρα και καθυστερήσαμε να βάλουμε και εκείνη τη φορά φοβόμουν μήπως και, αν και δεν ήταν γόνιμες. Πάντως περίοδος ακόμη άφαντη... Τελικά δεν έστρωσε ακόμη.... :rolleyes:

Κλαίει πολύ ο Δημητράκης με τη νέα μέθοδο,ε; Λογικό μωρέ ο καημενούλης, αλλιώς έχει μάθει και του κακοφαίνεται.... Δεν νομίζω να πάθει και ψυχολογικό βεβαια αν σε έυλογο χρονικό διάστημα δε δεις σημαντική βελτίωση καλύτερα μείωσε λίγο ρυθμό εκπαίδευσης. Τώρα θα μου πεις έτσι δε θα δεις και αποτέλεσμα, αλλά και να σπαράζει όποτε είναι να κοιμηθεί γίνεται; Είπες ήταν κάπως καλύτερα σήμερα το πρωί,ε; Για να δούμε...μακάρι να αποδώσει σύντομα! ;)

Αγγελικούλα ευτυχώς δεν την πατήσαμε! :rolleyes: Τυχεροί ήμασταν και από δω και μπρος τα μάτια ορθάνοιχτα, δεν πάιζουν με αυτά! :shock: Όσο για το αν και κατά πόσο είμαστε γυναίκες....μετά τη γέννα μη νομίζεις, κι εγώ έχω βαρύνει πολύ σχετικά με το σ@@@ξ. Ο άντρας μου με κυνηγάει και εγώ όλο νιώθω κουρασμένη...και είναι και σχετικά βολική η Αθανασία. Παρόλα αυτά έρχεται το βράδυ και συνήθως μόνο αυτό δεν έχω στο νου μου... Δεν ισχύει το ίδιο βέβαια και για τον άντρα μου οπότε...τρώγοντας έρχεται η όρεξη! :tongue:;)

Σοφάκι 1 η συνταγή για τα τυροπιτάκια κουρού είναι:

1 κεσεδάκι αγελαδινό γιαούρτι παραδοσιακό (περίπου 300γρ.)

1 ίδιο κεσεδάκι καλαμποκέλαιο

1 φακελάκι μπέικιν

1 κουταλιά σούπας γενναία βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου

λίγο αλάτι

αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου 550 γρ.

στη γέμιση εγώ βάζω:

200-250 γρ. φέτα ανακατεμένη με 2 αυγά

Όλα μαζί τουρλουμπούκι τα ανακατεύεις (τα υλικά της ζύμης) εκτός από το αλεύρι που το ρίχνεις λίγο λίγο και ανακατεύεις ζυμώνοντας ελαφρά. Αφήνεις το ζυμάρι μισή ώρα να ξεκουραστεί και αρχίζεις να πλάθεις μπαλάκια, να τα ανοίγες με το χέρι, βάζεις 1 κουτ. γλυκού γέμιση και κλείνεις σα μισοφέγγαρο. Τα απλώνεις σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνεις σε πάνω κάτω αντιστάσεις στους 180 για 20-25 περίπου λεπτά. Πρόσεχε μη καφετίσουν πολύ γιατί ξεραίνονται λίγο. Θα σου βγουν 2 σχεδόν ταψιά, να τα ψήσεις ξεχωριστά στη μέση του φούρνου...

Εμείς κοινωνήσαμε, όλα καλά και τώρα σας αφήνω να της κάνω το φρούτο!

Φιλάκια, καλά να περάσετεεε! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...