Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Κι εμείς εδώ!!!!!!!!!!!! Καλημέρα!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια...άντε Ελένη είδες τι πεθερά θα κάνει η κόρη σου ? χεχεχε!!!

Με το θέμα της νινίδας, έχει η Frezyderm ένα λαδάκι ειδικό για νινίδα και κάνει θαύματα...το έχω πάρει κι εγώ και στα δύο παιδιά...το μόνο που λέει να το αφησετε για κανένα 10λεπτο...εγώ το αφήνω καμιά ωρίτσα...κι επειδή έχουμε πολλά μαλλάκια για να περάσει το λαδάκι μέχρι το κεφαλάκι του, κάθομαι και τον χτενίζω αρκετή ώρα...μετά στο λόυσιμο, επειδή είναι σαν λαδοποντικάκι, και δεν ξελαδώνει, παίρνω την μαλακιά βουρτσίτσα των μωρών και αρχίζω να του σαπουνίζω τα μαλλάκια του με την βούρτσα...του κάνω δυο τρια χέρια σαπούνι...και αυτό ήταν η νινίδα έχει φύγει...εκτός και άν μείνουν ίχνη, ή αν έχει πάρα πολύ και χρειαστεί και 2η φορά....

Μαρία άντε με το καλό το διαβατήριο σας, να το χαρείται και να κάνετε πολλά πολλά ταξίδια!!!!!!!!!!!! Κι εγώ μπανάκι τον κάνω κάθε μέρα γιατί βοηθάει να χαλαρώσει...απλά εγώ δεν βολεύομαι να τον κάνω πάντα βράδυ γιατί έχω και τον μεγάλο μαζί και είναι ζόρικα...γιατί εντω μεταξύ ο μπαμπάς μας μέχρι να έρθει από το γραφείο πάει 10και...Έτσι κάνω νωρίς τον Γιώργο και αργά πριν πάει για ύπνο τον Χρήστο...μια που το αναφέραμε σκέφτομαι σε λίγο καιρό που θα κάθεται καλά ο Γιώργος, να τον κρατάει η μεσούλα του δηλαδή, θα τους βάζω και τους δύο στην μπανιέρα...να ξεμπερδεύω...κι επίσης σε λίγο μεγαλώνουν τα μωρά μας και δεν θα χωράνε στο ξαπλωστράκι που τα πλένουμε τώρα...Εγώ τον Χρήστο είχα δανειστεί από μια φίλη αυτό...(τώρα αν δεν μπορεί να μου το ξαναδώσει θα το αγοράσω) http://www.ebaby.gr/okbaby/flipper-evolution-flash-okbaby.html και στον Χρήστο χρησιμοποιώ αυτό:

http://www.ebaby.gr/okbaby/pouf-baby-bath-okbaby.html και με έχει βολέψει αφάνταστα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σόνια με το καλό το καινούργιο πάτωμα!!!!!! Άντε έχετε να πέυτετε στα πατώματα μαλακά χεχεεε!!!!!!!!! Ωραία θα είναι, θα είναι πιο ζεστό για το παιδί...θα το χαρείται περισσότερο με την μικρή...

Σόνια θα βάζεις λίγο νεράκι στο μπλέντερ, και θα γίνεται μια χαρά η κρεμούλα...μέχρι να έρθει η ώρα να φάτε πορτοκάλι...μετά εγώ έβαζα τόσο πορτοκάλι ώστε να χτυπιέτα - αλέθεται η κρέμα χωρίς νερό...

Πωπω Σοφία.Φο , χαράς το κουράγιο σου...άκου 10 - 12 φορές...την νύχτα!! Εμένα ο καημένος ξυπνά μία φορά στις 5 γιατί πεινάει (από τις 11 το βράδυ περίπου) και αγανακτώ...πάνω στο καλύτερο του ύπνου...και μετά που θα τον ταίσω από τις 5:30 πες για κανένα μισάωρο ίσως μου κάνει μερικά σπαστικά με την πιπίλα που του πεύτει...

Όσον αφορά το πλύσιμο, έχω κοψει το χωριστό πλύσιμο με προδερμ που του έκανα εδώ και πολύ καιρό...μπορέι να ήταν και 2,5 μηνών...γιατί παιδευόμουν πολύ...χωριστά τα δικά μου με του άντρα μου....χωριστά του Χρήστου, γιατί στου Χρήστου δεν μπορώ να βάλω σκέτη προδέρμ δεν θα καθαρίσει τίποτα...του βάζω σκιπ, ενισχυτικά λεκέδων τοπικά...και ότι άλλο μπορώ, για να του τα καθαρίσω...οπότε μια μέρα έβαλα δοκιμαστικα του μωρού μαζί με του Χρήστου, και αφού έίδα ότι δεν έπαθε τίποτα...συνέχισα έτσι...(του μωρού με του Χρήστου μαζί πλέον...)

Λία τι έγινε τελικά, μίλησες με την παιδίαρο? Γιατί πέρασε ζόρικα ο μικρός πάλι? τον πείραξε λές η κρέμα τελικά?

Ελένη το έφτιαξες το αχλαδάκι στη μικρή Αθανασία? Είμαι σίγουρη πως δεν θα έχεις πρόβλημα, γιατί είναι καλόβολη σε όλα μέχρι τώρα. Άντε καλή επιτυχία!!!!!!!!

Κατερινακι σ'ευχαριστω για την συμβολή,έβαλα νεράκι και έγινε τέλεια η φρούτοκρεμα,πορτοκαλί θα βάλουμε στο τέλος της εβδομάδας μετα τη μπανάνα.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, για το βιντεάκι μου...και για τα παιδάκια μου...να είστε καλά...και εδώ όλες μαζί, να κάνουμε ωραίο παρεάκι και να μοιραζόμαστε τις χαρές μας!!! Και που ξέρετε μπορεί κάποια στιγμή να καταφέρουμε να γνωριστούμε κιόλας... Αλήθεια Σοφία (Sisi24) κάποια στιγμή που θα χαλαρώσουμε και θα ξεπεταχτούνε λίγο ακόμη τα ζουζουνάκια μας...να κανονίσουμε να βρεθούμε οικογενειακά...θα παίξουν και τα μεγάλα μας...θα έχει πολύ πλάκα!!!!!!!! Σοφία εσείς πότε θα ξεκινήσετε τα διάφορα φαγάκια σας? Φαντάζομαι κι εσύ σαν κι εμένα...δεν έχεις και πολύ άγχος και αγωνία για το ξεκίνημα, μια που έχουμε ξαναδεί το έργο!!!

Κορίτσια την αποστείρωση την κόψατε όλες? Γιατί εγώ δεν αγωνιώ για τίποτα όσο γι΄αυτό....την βαρέθηκα την ρημάδα την αποστείρωση...και λέω να την κόψω...δεν θέλω να ρωτήσω την παιδίατρο αλλά θυμάμαι και στον Χρήστος από τον 5ο και μετά ήταν χαλαρή...άσχετα ότι εγώ του την έκοψα στον 6ο.

Τι λες βρε Αγγελική ...μα να θηλάζει το παιδί τριών χρονών ακόμη? Δηλαδή αν δεν έμενε έγκυος ήταν ικανή το παιδί να πάει πανεπιστήμιο....και στην επιστροφή θα του έλεγε...έλα παιδί μου τώρα να φάς το γαλατάκι σου....χεχεχε. Χαράς το κουράγιο της...

Σόνια μπράβο που θα το αγοράσετε το σπίτι, και δεν θα έχεις μετακομίσεις με μωρό παιδί στην πορεία....το μόνο κακό..είναι ότι θα κληρονομήσετε και τους παπαδο-γείτονες...Άντε Ευτυχισμένοι Μαζί!!!

Είδες βρε Ελένη πως μεγαλώνουν...σαν κολοκυθάκια!!!

Πω πω σήμερα τα έχω παίξει...πολύ κούραση...ο Χρήστος ήταν μέσα στην γκρίνια από την ώρα που ήρθε από τον παιδικό...και ο Γιώργος επίσης ήταν σχετικά ανήσυχος...όλη μέρα κοιμήθηκε ελάχιστα....τώρα κοιμήθηκε...και πιστεύω να το πάει μέχρι το πρωι γιατί δεν την παλεύω!!! Μάλλον θα πάω να κοιμηθώ κι εγώ από τώρα!!!!!!!!!!!!

θα καλέσω την αστυνομία απο δω και πέρα τους το έχω ξεκαθαρίσει!!επρεπε να φτάσουμε εδω για να συμμορφωθεί η παπαδοοικογενεια!!

Ειναι καλή περιοχή εδω εχει πολυ πράσινο και πεζόδρομο γύρο γύρο επίσης και πάρκα πολλα για να παίξει το μωρο όταν μεγαλώσει,έχουμε και το μετρό δίπλα,ειναι δλδ περισσότερα τα πλεονεκτήματα.

Τωρα βρήκα χρόνο να σας διαβάσω και απανταω τωρα, εσείς τι κάνετε;;;; Θα ξεκουραζεστε μάλλον!

Σόνια μεγειά το καινούριο σας πάτωμα!

Το βάψατε κιόλας ε, θα ομόρφυνε πολύ!

Ελένη1977 τι κάνετε?

Τα αγόρια σου καλά?

Διαβάζω ζωήρεψε ο μικρός, καλέ, σε λίγο θα τον δεις όρθιο στην κούνια, χαχα, το σκατό από τώρα!!

Θα μάθει και την κρεμούλα σιγά σιγά!

Αγγελική μέχρι το χρόνο που τον θήλαζα του έδινα 3-4 φορές μέσα στη μέρα, ξύπναγε και το βράδυ άλλες 2-3 και έψαχνε, ήταν φαγανούλης. Του έφτανε όμως. Μετά που αποθηλάσαμε δεν του ξαναέδωσα στήθος, προσπαθούσα με πιπίλα να τον ξεγελάω, την έπιανε συνήθως, καμιά φορά δεν έπιανε βέβαια και του έκανα γάλα, κακώς όπως διαπίστωσα μετά γιατί το μαθαίνουν μετά και το μπουκάλι και το ζητάνε τη νύχτα και όταν είναι 1 χρόνου δεν το χρειάζονται πια αφού τρώνε τη μέρα απ 'όλα.

Το ξέχασε εύκολα σχετικά το στήθος, δε με δυσκόλεψε, ήπιε και το γάλα αμέσως, αυτός ήταν μου φαίνεται, φαί να' ναι κι ότι να' ναι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τι κανετε μανουλες???

Λια καθολου υπερβολικη δεν σε βρισκω και εγω ετσι τον ντυνω τον δικο μου... Και το βραδυ κοριτσια εχει εδω και 3 μερες τον βαζουμε στον υπνοσακο. Να σας θυμησω οτι μενουμε Χορτιατη (ορεινη Θεσσαλονικη) και εχουμε 4-5 Βαθμους διαφορα με την πολη. Τα βραδυα η θερμοκρασια πεφτει αυτες τις μερες στους 10-12 βαθμους και αν εχει και βαρδαρη αστα!!!

Το θεμα ειναι ο,τι και να φοραμε στα ζουζουνια μας να μην ιδρωνουν γιατι τοτε αρρωσταινουν.

Αχ αυτος ο καιρος ανωμαλος τελειος...ειναι δυνατον να μην κυκλοφορουν ιωσεις με τετοια ζεστη?! αντε να χειμωνιασει να σκοτωθουν και τα μικροβια;)

Ελενη2 να μας διαβαζεις και ας μην γραφεις παντα... σημασια εχει να ειναι καλα τα ζουζουνια σου!!! Υπομονη με την κρεμουλα κανεις δεν γεννηθηκε γνωριζοντας να τρωει αλλη τροφη εκτος απο το γαλα .

Καληνυχτα μανουλες!!!!!:P

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Μανούλες γεια σας και πάλι!

Είπα να μπω να σας διαβάσω πριν αράξω στον καναπέ και να σας πω μια καληνύχτα! :rolleyes:

Σόνια μου, εύχομαι καλή ευκολία στο καθάρισμα του σπιτιού. Σίγουρα θα χρειαστείς βοήθεια δεν το συζητώ! Με τη μικρή τι να πρωτοκάνεις;; :? Βρήκες κοπέλα δηλαδή για τις χοντρές δουλειές; Αύριο βράδυ θα κοιμηθείτε σπίτι σας; Πάντως θα πρέπει να έγινε πολύ ωραίο! Και τα ξύλινα πατώματα είναι πολύ ζεστά, το ξέρω γιατί τέτοια είχαμε στο άλλο σπίτι από το οποίο φύγαμε. Ξυπόλητος να πατάς το χειμώνα δεν έχεις πρόβλημα. Δε θυμάμαι, σορρυ, σε ποιους χώρους το αλλάξατε; Καλά πώς πέρασε η σκόνη στο δωμάτιο της μπέμπας με κλειστή πόρτα; Μήπως ξεχάστηκαν οι μπογιατζήδες και για κάποιο λόγο την άνοιξαν; Ο άντρας σου ήταν συνεχώς εκεί και επέβλεπε;

Ελένη, υπομονή και θα συνηθίσουν τα μικρά μας περιστεράκια στο κουτάλι και την κρέμα... Και η δικιά μου σφίγγει τα χείλια με όση δύναμη έχει μόλις πάω να βάλω το κουτάλι!! :shock: Περαστικά στο παιδάκι της κουνιάδας σου... Αν έχεις νεότερα πες μας να μην αγωνιούμε! :? Σίγουρα καμια ίωση θα κόλλησε το καημένο, θέλει πολλή προσοχή με αυτό τον καιρό...

Μαρία μου, σίγουρα εσείς έχετε ψοφόκρυο εκεί! Ξέρω τι εστί Χορτιάτης.... Καλά κάνετε κορίτσια μου και τα ντύνετε τόσο πολύ αφού πιστεύετε πως χρειάζεται, απλά αναρωτιέμαι όταν χειμωνιάσει βαριά και μέσα στο σπίτι θα έχει 19 με 22 το πολύ βαθμούς, τι παραπάνω μπορείτε να τα φορέσετε γιατί σίγουρα θα χρειάζεται κάτι επιπλέον απο τωρα. Δεν γίνεται να είναι το παιδί ντυμένο σαν κρεμμύδι μέσα στο σπίτι... Τα σωματάκια τους προσαρμόζονται και συνηθίζουν στα ρούχα που φοράνε τώρα. Σε ένα μήνα με αυτά θα κρυώνουν... Γιατρός δεν είμαι απλά η λογική αυτό λέει. Εκτός αν έχετε σκοπό να έχετε φούρνο το σπίτι, δε νομίζω όμως με την φετινή τιμή του πετρελαίου! :tongue: Και δεν είναι και υγιεινό... :rolleyes: Τέλοσπάντων, επειδή εγώ της φοράω ακόμη ενα μακρυμάνικο φορμάκι μόνο σκέτο και τη βλέπω μια χαρά, δεν δείχνει να κρυώνει γι΄ αυτο σας τα είπα αυτά. Βέβαια εσύ Μαρία είστε διαφορετική περίπτωση εκεί... Έχουμε μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας...Από καθαρά φιλικό ενδιαφέρον, μην με παρεξηγείτε και συγγνώμη αν σας έπρηξα με το κήρυγμα!! :oops:

Στα δικά μας τώρα..

Κάναμε τη συνέλευση της πολυκατοικίας το απόγευμα και ευτυχώς θα βάλουν και οι άλλοι πετρέλαιο!!! ΟΥΦΦΦΦΦ! Πάει και αυτή η έγνοια! :P Απλά σαν νέοι ένοικοι πρέπει να δώσουμε 300 ευρώ αποθεματικό για να βάλουμε πετρέλαιο τα οποία θα πάρουμε πίσω όταν ξενοικιάσουμε. Λογικό! :rolleyes:

Κατά τα άλλα, ο μπαμπάς μας έφυγε για δουλειά βραδιάτικο, η Αθανασία κόβει τούφες εδώ και καμια ώρα κι εγώ καθάρισα την κουζίνα και έπεται ξεκούραση επιτέλους!!

Αύριο πρωί, πρώτα ο Θεός, που θα σηκωθούμε εγώ με τη μικρή, θα της κάνω ένα αχλάδι και μισή μπανάνα.... Νέα γεύση! :tongue: Για να δούμε!

Αυτά....

Καληνύχτεεες! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Μπαινω κ εγω βραδιατικα γιατι εχω αγκαλια την μπομπου να κοιμηθει, αλλα βγηκα 1.30 ωριτσα σε μια ταβερνα που ειχαν κλεισει τραπεζια συναδελφισες (μονο γυναικες, το κανουμε μια φορα το χρονο σιγουρα) κ περασα τελεια, 1.30 ωρα τελειως δικη μου γιουχουου:D! Εβαλα την μπεμπα 10.30 κ φυσικα πηγε 11.20 με τα ξυπνηματα της. Εφυγα, φυσικα ξυπνησε παλι 12.05 την κρατησε οσο μπορουσε ο μπαμπας μας κ γυρισα για να την βαλω για υπνο. Αλλα εστω κ τοσο, τι ωραια που ηταν!

Σονια με γεια τα μερεμετια κ με το καλο να ξαναμπειτε στο σπιτι σας. Οσο για την παπαδοοικογενεια εννοειται οτι αν ξαναενοχλησουν με τετοιο θρασος να καλεσετε την αστυνομια. Εχετε μωρο παιδι κ αν δεν το σκεφτονται απο μονοι τους θα σεβαστουν τον νομο!

Ελενη ευτυχως που θα βαλετε ολοι πετρελαιο, ενα απ' τα κακα των πολυκατοικιων ειναι οτι δεν εχεις την απολυτη ανεξαρτησια αλλα χρειαζεσαι συνελευσεις. Ααα κ ο τσακωμος για το ποιος θα αναλαβει διαχειριστης,τα ξερω:rolleyes::cool:!

Ελενη2 χαιρομαστε να μας γραφεις νεα σου εστω κ αραια. Να σου ζησει ο μπεμπακος που θα τα κανει κ αυτος ολα νωρις! για το βαρος γιατι αγχωνεσαι?πεσατε καμπυλη αναπτυξης? Εμας 6600κιλ μας βρισκει τελειες η γιατρος κ γιατι οχι, αφου ειναι μια χαρα στη καμπυλη!

Ωχ, Αγγελικη αγχωνεσαι μηπως η ζουζουνα σου εχει μοισει στο αντρα σου στο φαϊ! Κ εγω μηπως εχει μοιασει σε μενα στον υπνο, χαχα καθενας με τον πονο του:tongue:!

Τελικα μολις πριν απο λιγο της δωσαμε ντεπον γιατι ενω ηταν πτωμα δεν μπορουσε να κλεισει τα ματακια της. Τωρα τη βλεπω την πηρε ο υπνος οποτε σας αφηνω κοριτσια τα λεμε το πρωϊ, καληνυχταααα!

bkPSp3.png

καλημερα καλημερα...

Ελενη 77 καλα απιστευτος ο μικρουλης απο τωρα κανει τετοια κολπα,σε λιγο θα αρχισει να προχωραει :tongue:

καλα να περασετε στο αττικο σιγουρα θα του αρεσει πολυ του μεγαλου ,αυτα ειναι τα καλα της πρωτευουσας,εχεις επιλογες να κανεις κατι διαφορετικο οποτε μπορεις

Λια και εμεεις σκεφτομαστε να παρουμε αφυγραντηρα νομιζω ειναι απαραιτητος στα νησια...λες να μην κανει για το παιδι?ισα ισα που κανει καλυτερη την ατμοσφαιρα αλλα τωρα που το λες θα ρωτησω την παιδιατρο πριν αγορασουμε...

σονια τελειο πρεπει να ειναι το δωματιακι και εμεις λιλα το εχουμε με ολα τα λιλα ασετακια απο το Ηρα,και της εχω φωτιστικα κτλ με την τιγκερμπελ,ζωγραφισαμε και στην κουνια την τινκι...αφου φαινεται να της αρεσει πατε καλα οσο τρωει δεν πειραζει σιγα σιγα...καλο κουραγιο με τις δουλειες...και να ειστε καλα να χαρειτε το σπιτακι σας...

σοφια σισι(ξεχασα ποια ειναι η 1 και ποια η 2:D) σε ευχαριστω για τις πληροφοριες περι θηλασμου,μια χαρα το πηρε ο γιαννακης...με τη δικια μου τη μπεμπουλα θα δουμε τι θα γινει...ευτυχως δεν ξυπναει τη νυχτα και σε γενικες γραμμες τηρει το 3ωρο στα ημερησια γευματα..θα προσαρμοστουμε στις αλλαγες και θα δουμε πως θα παει...

Μαρια εννοειτε και να το ντυνεις καλα,χρειζεται προσοχη και τωρα που θα πατε και γερμανια εκει να δεις....ποτε φευγετε τελικα?στο αεροπλανο θα εισαι μονη σου με το μωρο?εχετε ξαναταξιδεψει?

Ελενιτσα μια χαρα με το πετρελαιο,τουλαχιστον τα βρηκατε μεταξυ σας...

μετα ρουχα τωρα πιστευω οτι οπως ντυνεται η καθε μανουλα ντυνει και το παιδι της,για παραδειγμα εγω ντυνομαι σαν κρεμμυδι μπορω να εχω το παιδι μου με κοντομανικο?απο την αλλη η κουμπαρα μου ντυνεται ακομη με καλοκαιρινα και ετσι ντυνει και το παιδι της...και οταν παμε βολτα εχει πολυ πλακα η συναντηση των δυο εποχων...:D

τωρα ειδα τη φωτογραφια της αθανασιας σου,μια κουκλιτσα ειναι φτου φτου να τη χαιρεστε... στο πρωτο γευμα της δινεις το φρουτο?εγω στο δευτερο...Καλη επιτυχιααααα,νομιζω με τη μπανανα θα της αρεσει καλυτερα...

Σοφακι τι καλα που πηγες βολτουλα,χρειαζεται και χρονος για εμας αλλα εγω δεν ειμαι ετοιμη ακομη γμτ...αν αγχωνομαι λεει τρεμωωωω στην ιδεα...:shock: χα χα....στα 28 ανακαλυψε τα φρουτα και τα λαχανικα...και γενικα πολυ δυσκολος πχ τρωει μπιφτεκια και τρωει το παστιτσιο χωρις κιμα..χα χα τι να πεις...

Εμεις χτες φαγαμε ολη τη κρεμα μας το ρυζαλευρο και σκεφτομαι νατης δοκιμασω και αυτη τη βιολογικη που λεει η σονια,τηςfryzolac..ειναι καλυτερη σιγουρα να δουμε αν θα τη φαει κιολας...αχ κοριτσια χτες την πηρε μια βολτουλα ο μπαμπας της για να σφουγγαρισω με λιγο χλωρινη,και γυρισε με κατι κλαματα τρομαξα να τη συνεφερω,μαλλον να τους συνεφερω γιατι στεναχωρηθηκε πολυ και ο αντρας μου,και ολα αυτα γιατι δεν ηθελε να κατσει στο καθισματακι του αυτοκινητου...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλημερααααααααααα:P

Σοφακι ξεπορτισαμε εχθες βραδυ?:P καλα εκανες και εγω θα ηθελα αλλα οπως ειπε και η Αγγελικη δεν ειμαι ετοιμη. Φοβαμαι μωρε γιατι ξυπναει τα βραδια και αν δεν τον βαλω στο στηθος τις περισσοτερες φορες ξαγρυπναει. Οταν θα αρχισει να κοιμαται σερι τοτε βλεπουμε:confused: (ποτε θα ερθει αυτη η μεγαλη μερα)?!!!!

Ελενη εμεις μεσα στο σπιτι εχουμε ηδη 23-24 βαθμους (με φορμες ειμαστε βεβαια λεπτες, φθινοπωρινες). Τα βραδια που κανουμε μπανιο το παιδι αναβουμε αεροθερμο μεχρι να φτασει η θερμοκρασια 27 βαθμους που ειναι για μπανιο.

Ευτυχως βοηθαει ο καιρος και δεν αναβουμε ακομα καλοριφερ.. κοντευουμε Νοεμβρη και ουτε τζακι ακομα δεν αναψαμε (ουτε στον παπα) βεβαια οπως ειπαμε αυτο δεν ειναι καλο για τις ιωσεις αλλα δεν γινεται και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.

Οσο για το πετρελαιο δικιο εχεις, κανεις δεν πιστευω να καψει φετος τις ποσοτητες που καιγαμε αλλες χρονιες... Θα παρει το τζακι κυριολεκτικα φωτια. Πηραμε ηδη 9 τονους ξυλα και τωρα περιμενουμε ακομα 1 να τους κανουμε 10 χεχεχεχε... τι να κανουμε? με μωρα το σπιτι πρεπει να ειναι μονιμως ζεστο. Μονο να μην κανει τον περσινο χειμωνα... δεν ξερω σε σας κοριτσια τι καιρο ειχε, εμας περσι μας παγωσε... Θυμαμαι κατι βραδια που εβγαζε ο αντρα μου το σκυλο για την αναγκη του (2 η ωρα) και το θερμομετρο στον κηπο εγραφε -13:o

Λια εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να πινω εγω λιγο μαραθο ή κιντερτε. Δεν θελει, εκτος απο το γαλα μου, να του δινω τιποτα αλλο!

Αγγελικη εμεις φευγουμε 14 Νοεμβριου και γυριζουμε 11 Ιανουαριου. Στο αεροπλανο θα ειμαστε μονοι μας, το αγγελουδι μου θα κανει το πρωτο του ταξιδακι (αεροπορικως). Ενα αγχος το εχω, αν θα ειναι ησυχος, μην του πονεσουν τα αυτακια ( βεβαια θα τον θηλαζω ειδικα στην προσγειωση που πονανε περισσοτερο) και γενικοτερα να πανε ολα καλα και να μην εχουμε παρατραγουδα...

Αχ μωρε γιατι η μπουμπου σου γυρισε με κλαματα??? φανταζομαι ο καημενος ο αντρα σου θα πανικοβληθηκε... Τα χανουν ευκολα μωρε και αυτοι χαχαχα.... Εμενα στην βολτα του δεν κλαιει ποτε μονο στο τελος που αρχιζει να πιναει, αλλα αν ειναι φαγωμενος κοιμαται στο καροτσι!!!:P

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημέρα, κορίτσια! ;)

Αχ, Σοφία 2 πέρασες τέλεια στη έξοδο χθες,ε;;; Αλήθεια το ευχαριστήθηκες ή το μυαλό σου ήταν στη ζουζούνα σου;;; :rolleyes: Στο ρωτάω γιατί εγώ όπου και να πάω χωρίς τη Αθανασία και ενώ θέλω να ξεχαστώ έστω για 1-2 ώρες, νιώθω πάντα σα να άφησα πίσω ένα κομμάτι μου και έχω και την έγνοια της μην αρχίσει και γκρινάζει και ταλαιπωρήσει τους παππούδες (γιατί αν δεν την έχω εγώ θα την έχουν εκείνοι καθώς με τον άντρα μου και το μηχανάκι γινόταν η απόδραση...).

Αγγελική της δίνεις και ρυζάλευρο και φρούτο την ίδια μέρα; Ή το κάνεις τώρα κατ'εξαίρεση για να συνηθίσει το κουτάλι; Νομίζω στην Κέρκυρα χρειάζεστε οπωσδήποτε αφυγραντήρα!! :shock: Τουλάχιστον στο σπίτι που έμενα εγώ αν και σχετικά καλό σε σχέση με άλλα που είχα δει, είχε πάρα πολλή υγρασία τόση που στη ζωή μου δεν έχω δει και νιώσει άλλου κι έχω γυρίσει αρκετά μέρη λόγω δουλειάς... :? Και γενικά από όλους το άκουγα πως υπάρχει υπερβολική υγρασία. Για ρώτα την παιδίατρο, πιστεύω πώς θα σου πει ΝΑΙ! :rolleyes:

Στο δεύτερο γεύμα της δίνω κρεμούλα γύρω στις 10-11.

Εμείς φάγαμε αχλαδάκι και μπανάνα στις 10μιση και έφαγε το μισό πιατάκι γιατί νύσταξε (δεν κοιμόταν και ήθελε παιχνίδια από τις 8μιση το πρωι) και μόλις της έδωσα λίγο γαλατάκι κοιμήθηκε στα χέρια μου! Πριν λίγο ξύπνησε και γουργουρίζει η μικρούλα μου... :tongue: Ετοίμασα στο μεταξύ τη ζύμη μου για να κάνω τυροπιτάκια κουρού, μούρλια γίνονται και σε λίγο πάω να τα γεμίσω. Επίσης πήρα απόφαση να την πάω να κοιμάται στο δωμάτιό της από τώρα τελικά γιατί όταν ο μπαμπάς μας είναι βραδινός και γυρίσει κατανυσταγμένος στις 6 παρά, πού να κοιμηθεί με το μωρό που αρχίζει και ξυπνάει για το πρώτο γεύμα ή ζητάει πιπίλα και που μετά από λίγο πάλι πρέπει να τη βάλω για νάνι και μέχρι να κοιμηθεί κάνει φασαρία... Μια κατάσταση άστα να πάνε, οπότε θα την πάω από σήμερα στο δικό της για να μη χρειάζεται ολόκληρο σχέδιο μάχης για να μην ξυπνήσουμε τον μπαμπά μας... Και άντε να της πω "κάνε ησυχία" και να το καταλάβει! Θα αργήσει πολύ ακόμη αυτή η μέρα!! :shock: Για να δούμε πόσες φορές θα με τρέχει για πιπίλα η γλυκιά μου! :? Τουλάχιστον δοκιμαστικά θα την αλλάξω, τώρα αν καταλήξω ζόμπι βλέπουμε αν υπάρχει άλλη λύση...

Αφήστε που άσχετο αλλά αύριο μεθαύριο το πολύ περιμένω περίοδο και ακόμη ούτε λίγα καφέ δεν έχω, τα οποία έχω πάντα 2-3 μέρες πριν κι έχω αρχίσει να ανησυχώ μην έχουμε κανένα ευτράπελο!!! :confused::shock: Είχα δει και στις 20 μέρες κάτι καφέ ζελέ και παραξενεύτηκα! Ουφ... Από τις λίγες φορές που την περιμένω με λαχτάρα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μανούλες γεια σας και πάλι!

Είπα να μπω να σας διαβάσω πριν αράξω στον καναπέ και να σας πω μια καληνύχτα! :rolleyes:

Σόνια μου, εύχομαι καλή ευκολία στο καθάρισμα του σπιτιού. Σίγουρα θα χρειαστείς βοήθεια δεν το συζητώ! Με τη μικρή τι να πρωτοκάνεις;; :? Βρήκες κοπέλα δηλαδή για τις χοντρές δουλειές; Αύριο βράδυ θα κοιμηθείτε σπίτι σας; Πάντως θα πρέπει να έγινε πολύ ωραίο! Και τα ξύλινα πατώματα είναι πολύ ζεστά, το ξέρω γιατί τέτοια είχαμε στο άλλο σπίτι από το οποίο φύγαμε. Ξυπόλητος να πατάς το χειμώνα δεν έχεις πρόβλημα. Δε θυμάμαι, σορρυ, σε ποιους χώρους το αλλάξατε; Καλά πώς πέρασε η σκόνη στο δωμάτιο της μπέμπας με κλειστή πόρτα; Μήπως ξεχάστηκαν οι μπογιατζήδες και για κάποιο λόγο την άνοιξαν; Ο άντρας σου ήταν συνεχώς εκεί και επέβλεπε;

Ελένη, υπομονή και θα συνηθίσουν τα μικρά μας περιστεράκια στο κουτάλι και την κρέμα... Και η δικιά μου σφίγγει τα χείλια με όση δύναμη έχει μόλις πάω να βάλω το κουτάλι!! :shock: Περαστικά στο παιδάκι της κουνιάδας σου... Αν έχεις νεότερα πες μας να μην αγωνιούμε! :? Σίγουρα καμια ίωση θα κόλλησε το καημένο, θέλει πολλή προσοχή με αυτό τον καιρό...

Μαρία μου, σίγουρα εσείς έχετε ψοφόκρυο εκεί! Ξέρω τι εστί Χορτιάτης.... Καλά κάνετε κορίτσια μου και τα ντύνετε τόσο πολύ αφού πιστεύετε πως χρειάζεται, απλά αναρωτιέμαι όταν χειμωνιάσει βαριά και μέσα στο σπίτι θα έχει 19 με 22 το πολύ βαθμούς, τι παραπάνω μπορείτε να τα φορέσετε γιατί σίγουρα θα χρειάζεται κάτι επιπλέον απο τωρα. Δεν γίνεται να είναι το παιδί ντυμένο σαν κρεμμύδι μέσα στο σπίτι... Τα σωματάκια τους προσαρμόζονται και συνηθίζουν στα ρούχα που φοράνε τώρα. Σε ένα μήνα με αυτά θα κρυώνουν... Γιατρός δεν είμαι απλά η λογική αυτό λέει. Εκτός αν έχετε σκοπό να έχετε φούρνο το σπίτι, δε νομίζω όμως με την φετινή τιμή του πετρελαίου! :tongue: Και δεν είναι και υγιεινό... :rolleyes: Τέλοσπάντων, επειδή εγώ της φοράω ακόμη ενα μακρυμάνικο φορμάκι μόνο σκέτο και τη βλέπω μια χαρά, δεν δείχνει να κρυώνει γι΄ αυτο σας τα είπα αυτά. Βέβαια εσύ Μαρία είστε διαφορετική περίπτωση εκεί... Έχουμε μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας...Από καθαρά φιλικό ενδιαφέρον, μην με παρεξηγείτε και συγγνώμη αν σας έπρηξα με το κήρυγμα!! :oops:

Στα δικά μας τώρα..

Κάναμε τη συνέλευση της πολυκατοικίας το απόγευμα και ευτυχώς θα βάλουν και οι άλλοι πετρέλαιο!!! ΟΥΦΦΦΦΦ! Πάει και αυτή η έγνοια! :P Απλά σαν νέοι ένοικοι πρέπει να δώσουμε 300 ευρώ αποθεματικό για να βάλουμε πετρέλαιο τα οποία θα πάρουμε πίσω όταν ξενοικιάσουμε. Λογικό! :rolleyes:

Κατά τα άλλα, ο μπαμπάς μας έφυγε για δουλειά βραδιάτικο, η Αθανασία κόβει τούφες εδώ και καμια ώρα κι εγώ καθάρισα την κουζίνα και έπεται ξεκούραση επιτέλους!!

Αύριο πρωί, πρώτα ο Θεός, που θα σηκωθούμε εγώ με τη μικρή, θα της κάνω ένα αχλάδι και μισή μπανάνα.... Νέα γεύση! :tongue: Για να δούμε!

Αυτά....

Καληνύχτεεες! ;)

Αχ επιτέλους σήμερα τελειώνουν οι μπογιατζιδες,βρήκα κοπέλα ναι γενικά να βοηθήσει αλλα θα καθαρίσουμε όλοι και ο άντρας μου για να τελειώσουμε σήμερα αν γίνεται,θα έρθει ο αδερφός μου να κρατήσει το μωρο,η καλύτερη της να την πανε βόλτα.

Ελενιτσα εκτός απο το δωμάτιο του μωρου σε όλο το υπόλοιπο σπιτι τα αλλάξαμε.το χρωμα ειναι σοκολα σκούρο όπως και οι πόρτες,το ίδιο χρωμα θα βαφτει και ο τοίχος πάνω στο τζάκι,ειναι και οι καναπέδες μας μπεζ χρωμα και οι κουρτίνες επίσης και η τραπεζαρία καφε σκούρο με μπεζ καρέκλες.ο άντρας μου ηταν συνέχεια μαζι μας οπότε κάνανε τα δικά τους οι μάστοροι που βάλανε το πάτωμα,ενώ οι μπογιατζιδες πολυ οργανωμένοι είχαν βάλει παντού νάιλον.αααα πήραμε στο μωρο καινούργιο καθισματακι το britax 0-18kg σε ροζ χρωμα απο λητω,ειναι όνειρο εχει ανάκληση 5 σημεία η πλάτη και κοιμάται το μωρο πολυ άνετα,λίγο ακριβουτσικο της το κάνανε δώρο οι γονείς μου όμως αξίζει τα λεφτά.

Εσείς κορίτσια τι καθισματακι έχετε πάρει;;

Διαφημίσεις

Ελένη ετοιμάσου... Ερχεται ο άντρας της ζωής σου μου φαίνεται χαχαχχα,άντε βρε θα μεγαλώσουν μαζι.

Αχ τι ωραία Σοφια 2 εγω να βγω χώρος το μωρο δεν μπορω με τπτ,μόνο όταν έχω δουλεια και την παει βόλτα ο άντρας μου για λίγο αλλα και τότε κάθε 5 λεπτά τον περνω τηλ. Μετα νευριαζει ο άντρας μου και μου λέει,αφού περνεις τηλ.Καθε 3 λεπτά πως θα κανεις δουλειές;!; Ασε την φερνω σπιτι!! Και μου την φέρνει....

Και μόλις την βλέπω ειναι σαν να εχει λείψει 1 μέρα χαχχααχ. Και κάνω σαν χαζη, και της λέω σου έλειψε η μανούλα;;;; Και απαντάει ο άντρας μου... "Οχι δεν μου έλειψε η μανούλα γιατι μισή ώρα έλειψα μόνο"

Ελένη και εμείς τρώμε και φρούτο και ριζαλευρο 2γευματα δλδ.

Σόνια καλό κουράγιο στις δουλειές σου και ...υπομονή!!! Καλά έκανες και βρήκες γυναίκα για να σε βοηθήσει, γιατί μόνη σου, τόση δουλειά που θα έχει το σπίτι...καταλαβαίνω...και με το μωρό μετά, θα σου ήταν πολύ δύσκολα!!!

Κορίτσια ως προς τα ρούχα, κι εγώ σαν την συμπεθερούλα μου, την Ελένη, (εδώ κολλάει, η γνωστή παροιμία, άμα δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε!!!) τον ντύνω μόνο με ενα μακρυμάνικο φορμάκι, χωρίς τίποτα άλλο από μέσα...και το βράδυ (ή γενικά όταν κοιμαται) τον σκεπάζω με ένα φλις (όχι το κλασσικό φλις, είναι κάπως διπλό) κουβερτάκι, όπου στο κρεββατάκι για να μην το τραβήξει και μου πνιγεί, του το σφηνώνω κάτω από το σφηνάκι από την μία πλευρά, και από την άλλη....μέχρι στιγμής παρόλο που κουνιέται αρκετά, δεν τον έχω βρει ξεσκέπαστο... Βέβαια εμείς στην Κρήτη ναι μεν έχουμε λίγη υγρασία, αλλά είναι αισθητή το βράδυ...και όχι ιδιαίτερα εδώ που μένω...φανταστείται ότι την μέρα ακόμα καθόμαστε στο μπαλκόνι με τον Χρήστο και το μωρό... οπότε και το μακρύ μανικάκι υπάρχουν μέρες που μπορώ να πω ότι του είναι και πολύ...αλλά δεν θελω να του βάζω μια μακρυ και μια κοντό... Όπως το είπατε όμως κι εσείς η κάθε μανούλα καταλαβαίνει πιο είναι το καλύτερο για το παιδάκι της..

Τωρα θα σας πω κάτι και θα....κουφάνω εντελώς... Φανταστείται τι έκανα του Γιώργου χθές!!!! Δεν πάει το μυαλό σας....χεχεχε!!! Τον κούρεψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όχι εγώ!!! Στο κομμωτήριο παρακαλώ!!!! Κι έκατσε κύριος...κρίμα που δεν του έβγαλε φωτογραφία ο άντρας μου, παρόλο πουυ του το έλεγα, γιατί εγώ τον κρατούσα, και δεν μπορούσα να τον φωτογραφίσω!!! Κοιτάξτε πως έγινε το σκηνικό...με την κομμώτρια που πάω, έχουμε γίνει φίλες...γιατί πάω χρόνια τώρα...και συνέπεσε να έχουμε τα μεγάλα μας παιδάκια με 4 μήνες διαφορά...όπου έχουν γνωριστεί μια χαρά οι μπόμπιρες και πάιζουν...πήγαμε λοιπόν να κουρευτεί ο άντρας μου, και πήγαμε κι εμείς για βόλτα...και όπως καθόμασταν εκεί, τον βλέπει η φίλη μας, και μας λέει : Βρε κούρεμα, θέλει αυτός...να φέρω το ψαλίδι? και δεν το φέρνεις της λέω εγώ...κι έτσι του έκοψε όλες τις ουρίτσες από γύρω γύρω...και από το τσουλουφάκι στην κορφή του κεφαλιού...!!!!!!!!!!!!! Ομόρφυνε το βλαστάρι μου...πολύ πλάκα!!!!!

Δεν μπορείτε να πείτε; Προχωρημένος ο Γιωργάκης!!!!!!!!!

Σας φιλώ...δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να ξαναμπώ σήμερα...μια που το μεγάλο θηρίο δεν εχει παιδικό!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλό μεσημέρι!

Πήγαμε βόλτα σήμερα στη μαμά μου μιας που λείπει ο σύζυγος σε αγώνες, φάγαμε και ντολμαδάκια νόστιμα, μιαμ μιαμ!

Σοφάκι βγήκες έστω και για λίγο ε, μπράβο καλά το έκανες!

Να δεις τις φιλενάδες σου, να ξεφύγεις κι εσύ λιγάκι!

Ελένη νομίζω πως δεν έχει στρώσει ακόμα η περίοδος, πόσες φορές σου έχει έρθει? Εμένα πάντως μου ήρθε τον προηγούμενο μήνα στις 17, πρώτη φορά βέβαια, και τώρα ακόμα να μου έρθει και είναι 20 σήμερα.

Ελενίτσα βάλε καμιά συνταγή καλέ, μας αρέσουν τα τυροπιτάκια!!

Σόνια ωραίο θα έγινε τώρα σίγουρα γιατί έχει πολύ ζεστά χρώματα!

Άντε να βοηθήσουν όλοι στο καθάρισμα για να τελειώσετε σήμερα!

Μπράβο και στον αδερφό σου που αναλαμβάνει τη μικρή! Θα της έχει αδυναμία της μπέμπας σίγουρα!

Δεν έχετε και πολύ κρύο Μαράκι ακόμα, καλά είναι 23 βαθμοί, τόσο έχουμε κι εμείς μέσα, της φοράω ζιπουνάκι κοντομάνικο και μπλουζάκι κοντομάνικο από πάνω με μακρύ παντελονάκι και καλτσάκια. Έξω αν έχει συννεφια της βάζω ζακετούλα. Μακάρι να μην έχουμε βαρύ χειμώνα σαν και πέρσι γιατί εμείς είμαστε στο καινούριο σπίτι μόνο με τζάκι, ενεργειακό βέβαια που ζεσταίνει και τα σώματα αλλά πρέπει να ανάβει όλη μέρα, όλο το καλοκαίρι κόβει ξύλα ο καημένος ο Άρης! Θα βάλουμε και λέβητα με πυρήνα κάποια στιγμή.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κατερινάκι καλέ κούρεψες το Γιωργάκη? Μεγειά!!

Διάβαζα κι εγώ και νόμιζα ότι κουρέψατε το Χρήστο και το πήρα χαλαρά, μετά κατάλαβα ότι ήταν το σποράκι το μικρό! Α εσέις έχετε μαλλί μπόλικο δηλαδή, κι εμείς πολύ μαλλί..θέλουμε κορδέλα για να μη μας μπαίνουν στα μάτια, χαχα!! πλάκα κάνω!!

Σπίτι τον έχεις το Χρήστο ε?

Αχ εγώ να δεις κάθε μέρα, δεν ξέρω πως να τον απασχολώ τον ταλιμπάν μου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι 1 δηλαδή δεν θα έχετε πετρέλαιο,ε; Τι καλά! Αν κόβετε και τα ξύλα εσείς σας βγαίνει και πιο οικονομικά γιατί εδώ Αθήνα ούτε τζάκι δεν είναι να ανάψεις! 210 περίπου ευρώ ο τόνος πάει! Είδος πολυτελείας τα ξύλα! :shock:

Λες να φταίει που δεν έχει στρώσει ο κύκλος; Μακάρι! Είναι η τρίτη φορά που περιμένω. Τις 2 προηγούμενες μου ήρθε ακριβώς στις 21. Γι αυτό τώρα λίγο αγχώθηκα... :?

Θα βάλω τη συνταγή μόλις μπορέσω. Πανεύκολη είναι... :rolleyes:

Σόνια τι καθισματάκι πήρατε; Αυτοκινήτου ή φαγητού; Φαγητού νόμιζα πως φαγητού είχατε πάρει πρόσφατα εκείνο το κόκκινο. Απαπα μη λες τέτοια! Δεν είμαστε για αδερφάκι ακόμη!! :shock:

Τώρα που το θυμήθηκα, το καθισματάκι αυτοκινήτου, αυτό που έχουν τα τριπλά καρότσια, έως πόσα κιλά είναι; Μάλλον θέλουν αλλαγή σιγά σιγά...

Συμπεθέρα, τι γέλιο! Τ κουρέψατε το μικρό αντράκι σας;;; χαχαχα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...