Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Ακριβως κ εγω αυτο σκεφτηκα! Προσωπικα εγω εψαξα κ διαβασα εδω μεσα  για μωρα που γεννήθηκαν απο ΒΒ και 3ΒΒ βλαστοκυστες για τον ιδιο ακριβως λογο, αν αξιζει να κρατησω τετοιες βλατοκυστες.. και επισης θεωρω οπως λετε κ εσεις οτι για να δίνουν ευκαιρια οι εμβρυολογοι κατι σημαινει αυτο.. 

Σας ευχαριστουμε που το επισημαινετε κ εσεις, καλο ειναι να διαβαζουμε τετοια σχολια για να μην απογοητευομαστε αδικα!!!

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

[quote name=sosad;1783960

χαρακτηριστικά μου είπε πως όταν πετυχαίνει ο θηλασμός' date=' αποτυγχάνουν όλα τα άλλα.δηλ. πιπίλες, μπιμπερό και ύπνος;)[/quote]

Λιάκι, πολύ σωστό είναι μάλλον αυτό που είπε η γιατρός σας και πολύ τρομακτικό!!! :shock: :shock: :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κόρες, τι κάνετε σήμερα?

Κι εμείς 6 μηνών θα ξεκινήσουμε με το φρούτο Μαρία και Κατερίνα. Μήλο, μετά αχλάδι και μετά μπανάνα. Όπως τα λες Κατερινάκι, χαλαρά ξεκινάμε, στο Γιάννη θυμάμαι κι εγώ σαν τα κορίτσια ανυπομονούσα πολύ να ξεκινήσουμε κρεμούλες, και τώρα έχω λίγη αγωνία βέβαια αλλά δεν είναι το ίδιο. Ναι καλέ, εννοείται όποτε βολέψει να βρεθούμε και από κοντά, να παίξουν και τα σβουράκια μας τα μεγάλα, κάντε καμιά βόλτα προς τα μέρη μας!

Λιάκι ξεκινήσατε επιχείρηση κοιμάμαι μόνος μου? καλή επιτυχία!

Δε σου λέω πως θα είναι εύκολο γιατί έχει μάθει τόσο καιρό αγκαλίτσα ο Δημητράκης και θα τσινίσει τώρα με τις νέες συνήθειες αλλά μακάρι να μάθει, θα είναι καλύτερα και για σένα και για εκείνον να κοιμάται μόνος του, θα είναι κι εκείνος πιο ήρεμος και δεν θα ξυπνάει μετά κάθε τρεις και λίγο.

Ελενίτσα μπράβο που φάγατε όλο το αχλαδάκι σας!

Φαγανούλα και η Αθανασία μας λοιπόν, της φαινόταν εξάλλου της μπουλούκας σου!!

Αγγελική μου εγώ θήλασα το Γιάννη μέχρι 1 έτους, λέω τόσο περίπου να θηλάσω και τη μικρή. Όσο νομίζεις εσύ να το κρατήσεις, η κάθε μανούλα ξέρει εννοείται.

Εμείς καλά, έχω βάλει το μεγάλο για ύπνο αλλά όλο τον ακούω και φωνάζει, "ξύπνησα μανούλα, καλημέρα!" με δουλεύει ολίγον δηλαδή απ 'ότι καταλάβατε, πάω να ξαπλώσω μαζί του μπας και κοιμηθεί..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπερα κ απο μας εδω!

Μαρια, Κατερινα κ Σοφια βαλτε μας στο κλαμπ 6 plus για στερεες κ μαλιστα απ' οτι βλεπω εμεις θα ειμαστε τελευταιες (μετα τις 26/11) αλλα δεν εχω καθολου αγχος. Σκεφτομαι τι στο καλο υπαρχει κανενας ενηλικος που δεν τρωει καθολου στερεες? Καποια στιγμη, ακομα κ αν δεν ενθουσιαστει στην ιδεα κουταλι-μασημα, θα φαει! Εμενα με αγχωνει το θεμα ΥΠΝΟΣ γιατι εκει οντως υπαρχουν "προβληματικες" περιπτωσεις. Ειμαι κ εγω σχετικα δυσκολη με τον υπνο (κ ολιγοϋπνη) κ φοβαμαι οταν θα πηγαινω δουλεια για βαρδια (24ωρη, Λια ξερεις) κ εχω ξαγρυπνησει με την μπεμπα, πως θα την παλεψω?

Λια με ενδιαφερει κ εμενα πολυ η μεθοδος, που την διαβασες να την δω κ εγω? Πες μου λιγο αναλυτικοτερα, τελικα στις 11 κοιμηθηκε μονος του? Ηταν μες στην γκρινια? Ποσες φορες σου ξυπνησε απο τη στιγμη που τον πηρε ο υπνος με αυτο τον τροπο? Ειμαστε ιδια περιπτωση με τον υπνο αγκαλια-γαλα. Τους ημερισιους υπνους δε, τρισχειροτερα: λαγοκοιμαται κ ξυπναει στο 10λεπτο απο τη στιγμη που θα την ακουμπησω στην κουνια:|. Θελω να εφαρμωσω μεθοδο γιατι εχει χειροτερεψει πολυ κ ο βραδυνος υπνος. Εχω ακουσει κ κατι που λενε για τις βαρδιες οτι πλεον (φετινο ΦΕΚ) ξεκιναμε οταν το μωρο ειναι 1 ετους. Τεσπα για να μην κουραζουμε τα κοριτσια εδω, στειλε μου π.μ. με λεπτομεριες.

Ελενη κ Αγγελικη με γεια κ σε σας οι φωτο αβαταρ πολυ ωραιες!

bkPSp3.png

Σοφάκι 1, μπράβο σου θηρίο που θήλασες μέχρι 1 έτους! :P Πολύ καιρό, μπράβο! Θα ήταν συνεργάσιμος ο Γιαννάκης,ε; Εγώ ρε γμτ ακόμη δεν έχω καταλάβει τι στο καλο της έφταιγε κι έκλαιγε έτσι 5 λεπτά από την ώρα που ξεκινούσε. Μάλλον δεν της έφτανε το γάλα μου από ένα σημείο και μετά και η δικιά μου κορούλα είναι γνωστό πως είναι της νοοτροπίας "άντρα θέλω, τώρα τον θέλωωω!!"...... :tongue:

Σοφία μου (2), καλέ δν μας κουράζετε, σιγά! Πείτε ότι θέλετε, συννενοηθείτε εκεί μπας και βοηθήσετε τους εαυτούς σας και τα νινάκια σας... Εφάρμοσε κι εσύ αυτό που κάνει η Λία και ελπίζω να έχετε σύντομα πρόοδο! ;)

Κορίτσια πώς τα ντύνετε τα μωρά αυτές τις μέρες; Έχει μια περίεργη για την εποχή ζέστη. Μέχρι τώρα την είχα με μακρυμάνικο φορμάκι και από μέσα τίποτα. Τώρα της έβαλα φορμάκι κοντομάνικο με μπατζάκι λίγο πάνω από το γόνατο. Και το βράδυ με τι τα σκεπάζετε;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τι κάνετε κόρες;;;

Εμείς βάφουμε το Σπιτι σήμερα και αύριο και μετα τέλος πρέπει να καθαρίζουμε τα πάντα,έγινε πολυ ωραίο και ζεστό.

Ελένη εγω το βράδυ δεν την σκεπαζω,η παιδιατρος μας είπε όταν γίνει 12 μηνών για να μη πάθει ασφυξία.της φοραω κορμακι βάζω και τον υγραντηρα για την υγρασία και το κρατάει το δωμάτιο σε πολυ καλή θερμοκρασία.οσο για το ντύσιμο δεν την ντυνω πολυ για να μην ιδρώσει,το πρωι κοντομανικο και το βράδυ μακριμανικα κορμακια συνήθως για να ειναι η μέση της και τα ποδαρακια ζεστά.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα...

σημερα δεν φαγαμε το φρουτο μας,εκλεινε το στομα και εκλαιγε 10 κουταλιτσες θα εφαγε με το ζορι...αχ μια ετσι μια γιουβετσι

Μαρια και εμενα κοιμαται στο ριλαξ αλλα δεν την αφηνω πολυ ωρα,ξερω εγω μην πιανεται τοση ωρα:confused: εσυ τον αφηνεις που ωρα;

με το καλο να αρχισετε και εσεις τις περιπετειες του κουταλιου...

Ελενη αυττα τα κομματακια ειναι φοβος πραγματικα,τωρα που βαζω πιο πολυ ποσοτητα γινεται πολυ ωραια κρεμα στο μπλεντερ δεν αφηνει κομματια,οταν βαζεις λιγο ομως δεν αλεθεται...

για τα ρουχα τωρα ξερεις κερκυρα=υγρασια,οποτε πρωι προς μεσημερι αν κατεβουμε της βαζω κοντομανικο ζιπουνακι και κοντονικη μπλουζα-κουβαλαω και ζακετουλα μην κρυωσει...το απογευμα κοντομανικο ζιπουνακι με μακρυ μπλουζακι...παντελονια μακρυα της εχω εδω και 15 μερες περιπου και παντα καλτσες....να κοιτας τα χερακια αν ειναι ζεστα η κρυα...

το βραδυ τη σκεπαζω μεσεντονακι και κουβερτα πικε και κατα τη δειαρκεια της νυχτας πεταω και μια πιο χοντρη κουβερτα...πυζαμουλες φουτερ και ζιπουνακι συνηθως μακρυμανικο...ξεσκεπαζεται συνηθως...τις πιπιλες της βραζω στο μπρικακι με νερο κανα 10λεπτο...

κατερινα με γεια το σετακι πολυ ωραια...αληθεια πως τα πανε τα πιτσιρικια μεταξυ τους???ζηλευει ο μεγαλος???βλεπω το βαπτιστηρι μου που ειναι 2,5 και μου λεει κοιτα ειμαι και εγω μπεμπης...με τη κρεμα το ιδιο κανω και εγω απλως ισως να μην το διατυπωσα σωστα...

Σοφια 2 τι πλακα που εχει ο γιαννακης!!!μπραβο που τον θηλασες τοσο πολυ...δυο φορες την ημερα του εδινες?σου εφτανε το γαλα?το βραδυ ξυπνουσε?μετα οταν αποθηλασες στο ζητουσε για πιπιλα ή το καταλαβε γρηγορα?συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα με ενδιαφερει πολυ...καταλαβαινεις τις αγωνιες μου....

Σοφια 1 ευχαριστω τωρα που εμαθα τα τικερακια θα παιζω συχνα χα χα...

ο υπνος και το φαι ειναι θεμα αναλογα που σε δυσκολευει...η δικια μου κοιμαται πολυ βλεπεις και εγω και ο αντρας μου ειμαστε του υπνου οποτε μας εμοιασε...ανατριχιαζω στη σκεψη ομως οτι μπορει να εμοιασε του πατερα της στο φαι....δεν μπορεις να φανταστεις τι τραβουσαν τα πεθερικα μου για να φαει....ενω εγω φαγανη απο μικρη...μονο μπαμιες και τραχανα δεν τρωω...:)

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Τι κάνετε κόρες;;;

Εμείς βάφουμε το Σπιτι σήμερα και αύριο και μετα τέλος πρέπει να καθαρίζουμε τα πάντα,έγινε πολυ ωραίο και ζεστό.

Ελένη εγω το βράδυ δεν την σκεπαζω,η παιδιατρος μας είπε όταν γίνει 12 μηνών για να μη πάθει ασφυξία.της φοραω κορμακι βάζω και τον υγραντηρα για την υγρασία και το κρατάει το δωμάτιο σε πολυ καλή θερμοκρασία.οσο για το ντύσιμο δεν την ντυνω πολυ για να μην ιδρώσει,το πρωι κοντομανικο και το βράδυ μακριμανικα κορμακια συνήθως για να ειναι η μέση της και τα ποδαρακια ζεστά.

Με γεια το σπιτι να ειστε καλα να το χαρειτε....τι ωραια ανανεωθηκατε...βαψατε και της μπεμπουλας?τι χρωμα?

εμας μας ειπε οχι στο παπλωμα κουβερτα δεν πειραζει ειπε:rolleyes:

πως τα πατε με το φρουτακι???εμεις μια ετσι μια γιουβετσι δεν της αρεσει ρε γμτ

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλησπερα σε ολες τις Μαιομανουλες και τα μαγιοπαιδα μας!!!!!!

Μαρακι μπορει να μην προλαβαινω να γραφω, αλλα σας παρακολουθω καθημερινα και ειστε πολυ καλη παρεα για εμενα. Τα ζουζουνια που ειδα ειναι ολα τελεια, φατσουλες απιστευτες, να τα χαιρεστε και να τα καμαρωνετε!!!!! Μπραβο στα παιδακια που τρωνε το φαγητο τους και τρελαινουν τις μαμαδες τους!!!!

Εμεις δεν τα παμε τοσο καλα στο φαγητο. Ξεκινησαμε πριν 10 μερες ριζαλευρο, τις πρωτες 4 το εφαγε μια χαρα, ανοιγε το στοματακι του και φτασαμε τα 120 ml. Απο την 5η ημερα στομα ερμητικα κλειστο........και οταν καταλαθος μπαινει καμια κουταλια την βγαζει ο σκατουλης......αλλαξα και κρεμα αλλα τιποτα, σημερα θα μιλησω με την παιδιατρο να δω τι θα μου πει..... εχουμε κολλησει και στα κιλα και εχω αρχισει να αγχωνομαι......

Ελενη το βραδυ τον σκεπαζω με ενα σεντονακι αλλα δεν το κραταει γιατι ειναι λιγο σβουρας ο δικος μου.....

Αααα δεν σας ειπα σημερα θα κατεβασουμε το στρωμα στην κουνια γιατι το πρωι τον βρηκαμε να εχει πιαστει και με τα δυο χερια στα καγκελα, ηταν ετοιμος για σαλτο ο κυριος......

Σονια μεγεια το πατωμα και το χρωματακι, το ανανεωσατε το σπιτι σας, αντε ενα κουραγιο και για το καθαρισμα και τελειωσατε!!!!

Λια δυσκολο κομματι ο υπνος, ειδικα οταν εχει θεματακια το μωρο οπως εσεις με τους κολικους....Εχε στο μυαλο σου οτι πρεπει να βοηθησεις το παιδι να μαθει να κοιμαται μονος του, ετσι θα κανει πιο ησυχο υπνο και θα ξεκουραζεται καλυτερα( στα λεω εγω που με τον μεγαλο την πατησα, στηθος μεχρι ενος ετους). Η τεχνικη που περιεγραψες πολυ καλη μου ακουγεται, καλη επιτυχια.

Κατερινα οντως χρυσοχερα και αξια μανουλα, ουτε στα ονειρα μου τετοιο τραπεζι......

Εγω στα πρωτα γεννεθλια του Νικολα μου πηρα απο τον Στεργιου ετοιμα μεζεδακια, στην γιορτη του μαγειρεψε η μαμα μου.....ειμαι και εγω σαν την Ελενη, θελω τον χρονο μου που τωρα πια δεν εχω....

Αγγελικη καλη βολτουλα σημερα, εμεις αυριο λεμε να παμε στο Αττικο παρκο, νομιζω οτι ο μεγαλος θα ξετρελαθει.

Σοφιες πολλα φιλια στις μπεμπουλες σας!!!!!

Κοριτσια τωρα μου τηλεφωνησε η κουνιαδα μου και πανε την μικρη της(15 μηνων) στο παιδων, υπαρχει μια περιεργη ιωση που χτυπαει το αναπνευστικο, εχει 5 μερες κλειστο τον λαιμο της, δεν τρωει σχεδον τιποτα και σημερα εκανε 39,5 πυρετο, προσοχη στα μικρα μας....

Πολλα φιλια!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Εμενα μπορεί να πείτε υπερβολική με το ντύσιμο, αλλά από τότε που κρύωσε στην Έδεσσα και σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρου, του φοράω κοντομάνικο ζιπουνάκι και απο πάνω μακρυμάνικο ολόσωμο φορμάκι και κάλτσες από μέσα:shock::shock::shock:

μου είπε ο γιατρός είναι πολύ σημαντικό να παραμένουν πάντα ζεστά κοιλίτσα-πατουσάκια..

και όταν ιδρώνει, του αλλάζω το ζιπουνάκι, όταν βγαίνουμε έξω φοράμε ζιπουνάκι με μακρυμάνικη μπλούζα και παντελόνι, και όταν χρειαστεί και ζακετάκι...το θέμα μου είναι τώρα με τους βοριάδες να το βγάζω βόλτα το μωρό?έχει πολύ αέρα και φοβάμαι για τα αυτάκια του...

το βραδυ τον σκεπάζω με κουβερτάκι λεπτό, αλλά συντομα βλέπω να του βάζω και πιό χοντρό...

αχ, Αγγελική και εμείς εδώ πολύ υγρασία, έχω αφυγραντήρα, αλλά δεν ξέρω αν κάνει να τον βάζω στο δωμάτιο του μωρού...

HDfQp3.png

Τι κάνετε κόρες;;;

Καλά ξεσκέπαστο το μωρό;;; Γίνεται και αυτό; Μόνο υπνόσακο σου επιτρέπει;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις Μαιομανουλες και τα μαγιοπαιδα μας!!!!!!

Μαρακι μπορει να μην προλαβαινω να γραφω, αλλα σας παρακολουθω καθημερινα και ειστε πολυ καλη παρεα για εμενα. Τα ζουζουνια που ειδα ειναι ολα τελεια, φατσουλες απιστευτες, να τα χαιρεστε και να τα καμαρωνετε!!!!! Μπραβο στα παιδακια που τρωνε το φαγητο τους και τρελαινουν τις μαμαδες τους!!!!

Εμεις δεν τα παμε τοσο καλα στο φαγητο. Ξεκινησαμε πριν 10 μερες ριζαλευρο, τις πρωτες 4 το εφαγε μια χαρα, ανοιγε το στοματακι του και φτασαμε τα 120 ml. Απο την 5η ημερα στομα ερμητικα κλειστο........και οταν καταλαθος μπαινει καμια κουταλια την βγαζει ο σκατουλης......αλλαξα και κρεμα αλλα τιποτα, σημερα θα μιλησω με την παιδιατρο να δω τι θα μου πει..... εχουμε κολλησει και στα κιλα και εχω αρχισει να αγχωνομαι......

Ελενη το βραδυ τον σκεπαζω με ενα σεντονακι αλλα δεν το κραταει γιατι ειναι λιγο σβουρας ο δικος μου.....

Αααα δεν σας ειπα σημερα θα κατεβασουμε το στρωμα στην κουνια γιατι το πρωι τον βρηκαμε να εχει πιαστει και με τα δυο χερια στα καγκελα, ηταν ετοιμος για σαλτο ο κυριος......

Σονια μεγεια το πατωμα και το χρωματακι, το ανανεωσατε το σπιτι σας, αντε ενα κουραγιο και για το καθαρισμα και τελειωσατε!!!!

Λια δυσκολο κομματι ο υπνος, ειδικα οταν εχει θεματακια το μωρο οπως εσεις με τους κολικους....Εχε στο μυαλο σου οτι πρεπει να βοηθησεις το παιδι να μαθει να κοιμαται μονος του, ετσι θα κανει πιο ησυχο υπνο και θα ξεκουραζεται καλυτερα( στα λεω εγω που με τον μεγαλο την πατησα, στηθος μεχρι ενος ετους). Η τεχνικη που περιεγραψες πολυ καλη μου ακουγεται, καλη επιτυχια.

Κατερινα οντως χρυσοχερα και αξια μανουλα, ουτε στα ονειρα μου τετοιο τραπεζι......

Εγω στα πρωτα γεννεθλια του Νικολα μου πηρα απο τον Στεργιου ετοιμα μεζεδακια, στην γιορτη του μαγειρεψε η μαμα μου.....ειμαι και εγω σαν την Ελενη, θελω τον χρονο μου που τωρα πια δεν εχω....

Αγγελικη καλη βολτουλα σημερα, εμεις αυριο λεμε να παμε στο Αττικο παρκο, νομιζω οτι ο μεγαλος θα ξετρελαθει.

Σοφιες πολλα φιλια στις μπεμπουλες σας!!!!!

Κοριτσια τωρα μου τηλεφωνησε η κουνιαδα μου και πανε την μικρη της(15 μηνων) στο παιδων, υπαρχει μια περιεργη ιωση που χτυπαει το αναπνευστικο, εχει 5 μερες κλειστο τον λαιμο της, δεν τρωει σχεδον τιποτα και σημερα εκανε 39,5 πυρετο, προσοχη στα μικρα μας....

Πολλα φιλια!!!!!

Ελένη, έτοιμος για σάλτο ο μικρός???????

καλά, έπαθα πλάκα!νωρίς δεν είναι?καλέ τα παιδιά θαύματα μαζεύτηκαν στο καφέ μας!φτου, φτου να είναι γερός και πάντα πρώτος!!!

Περαστικά και στο μικρό της κουνιάδας...αχ, αυτές οι ιώσεις, τρέμω την ωρα και τη στιγμή...

HDfQp3.png

Εμενα μπορεί να πείτε υπερβολική με το ντύσιμο, αλλά από τότε που κρύωσε στην Έδεσσα και σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρου, του φοράω κοντομάνικο ζιπουνάκι και απο πάνω μακρυμάνικο ολόσωμο φορμάκι και κάλτσες από μέσα:shock::shock::shock:

μου είπε ο γιατρός είναι πολύ σημαντικό να παραμένουν πάντα ζεστά κοιλίτσα-πατουσάκια..

και όταν ιδρώνει, του αλλάζω το ζιπουνάκι, όταν βγαίνουμε έξω φοράμε ζιπουνάκι με μακρυμάνικη μπλούζα και παντελόνι, και όταν χρειαστεί και ζακετάκι...το θέμα μου είναι τώρα με τους βοριάδες να το βγάζω βόλτα το μωρό?έχει πολύ αέρα και φοβάμαι για τα αυτάκια του...

το βραδυ τον σκεπάζω με κουβερτάκι λεπτό, αλλά συντομα βλέπω να του βάζω και πιό χοντρό...

αχ, Αγγελική και εμείς εδώ πολύ υγρασία, έχω αφυγραντήρα, αλλά δεν ξέρω αν κάνει να τον βάζω στο δωμάτιο του μωρού...

Λ'ια μου αυτά που του φοράς είναι για το καταχείμωνο! :shock: Τι θα του βάζεις με τα πολλά κρύα αν από τωρα συνηθίσει σε τόσο ζεστά ρούχα; :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Οχι Αγγελική μου της μπεμπας το είχαμε βλάψει πριν γεννησω,χρωμα λιλα με φουξια κουρτίνες και μπορντουρα ...δεν το τρώει όμως όλο βάλαμε και μήλο σήμερα,ενώ φαίνεται οτι της αρέσει χορταινει γρήγορα.

Ελένη δεν κοιμάται ήρεμα το μωρο μας,την βρίσκω συνέχεια κάτω κάτω στη κούνια πριν 1 εβδομάδα ακούμε δυνατό κλάμα στον ύπνο τα ξυμερωματα,είχαν μπλέξει τα ποδαρακια ανάμεσα στα κάγκελα,πήγα και πήρα απο τα ικεα πάντα έβαλα γύρο γύρο εκτός απο την πάντα που είχαμε πάρει απο το ηρα για το πάνω μέρος της κουνιας,για φαντασου πως θα μπλέξει με το σεντόνι;;; Γι'αυτο μας είπε όχι.εχω πάρει υπνόσακο δεν εχει χρειαστεί ακόμα .

Αχ κοιμήθηκε το μωρο,ευτυχώς που κοιμάται παντου πια,μονη της,γυρίζει μπρουμυτα έτσι βολεύεται και κλείνει τα ματακια της,εκει που είχε μάθει μόνο αγκαλια στο στήθος της μαμάς μονη της άλλαξε την συνήθεια,χωρίς καν να προσπαθήσω,το λέω στην Λια βασικά,έτσι θα κάνει και το νινακι σου,εκει που δεν το περιμένεις.δεν λέω ίσως να μας βοήθησε και η πιπιλα.

Εμείς κορίτσια ακόμα σε ξενοδοχείο μένουμε,σήμερα βαψανε τα ταβανια αύριο τελειώνουν,βρήκα ευτυχώς 1 γυναίκα να με βοηθήσει,αλλιώς δεν γίνεται.

Καληνύχτα κορίτσια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...