Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Ιδέες και λύσεις για οργάνωση

Recommended Posts

Καλημέρα. Πάρτε μια ιδέα για το πως μπορεί να είναι οργανωμένη η τσάντα σας. Για να μην ψάχνετε για πολύ ώρα μέσα στις μεγάλες τσάντες

JoeyJuniorPurseOrganizerCandyAppleRed.jpg

jj-insert-and-go.jpg

δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε κάτι τέτοιο απλά να το ράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μικρά νεσεσέρ και να είναι όλα οργανωμένα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 318
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι καλημέρα! Η αφιέρωση ήταν πολύ πετυχημένη! Πράγματι είναι ό,τι χρειάζομαι αυτή τη στιγμή! Σχετικά με την τσάντα...Μμμμ..Στην αρχή ήταν έτσι...Μετά...Μέχρι ένα γλυφιτζούρι από τις κόρες μου βρήκα μέσα!!! Κλειστό ευτυχώς!

Εμένα να δεις mxv πως γίνετε παρόλο που έχω νεσεσέρ με τα απαραίτητα, πορτοφόλι για ψιλά και μεγάλο για χαρτονομίσματα και κάρτες , όλο ψάχνω τα κλειδιά μου, αφού στη θήκη που έχω στη τσάντα βάζω κινητό και φοβάμαι μη το γρατζουνίσω και συνέχεια πετάω διάφορα ψιλοπράγματα όπως ρέστα , κανένα λαστιχάκι κοκαλάκι της κόρης μου , κανένα δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια που με ενοχλούν και ότι άλλο τύχει .... Έτσι τις περισσότερες φορές ψάχνω τα κλειδιά και συνήθως του αυτοκινήτου ... Αλλά άμα βάλω λογαριασμούς που πρέπει να τους πληρώσω δε χάνονται ποτέ βρε παιδάκι μου, τι κακό είναι αυτό να τους βρίσκω και να τους πληρώνω.

Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε; Λοιπόν λέω να συνεχίσω να με το σαλόνι... Ξεκρεμάμε και πλένουμε κουρτίνες, φωτιστικό, καλύμματα καναπέ, καθαρίζουμε το εσωτερικό από ντουλάπια και συρτάρια , κρυσταλιέρα και κρατάμε τα απολύτως απαραίτητα που έχει η καθεμιά σε αυτούς τους χώρους. Ευκαιρία τώρα με τον ερχομό των Χριστουγέννων να στολίσουμε κιόλας.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ για το σαλόνι αλλά σίγουρα θα σας δώσω κάποιες εικόνες έτσι για να βλέπουμε νέες ιδέες έστω από θέμα διακόσμησης. Πάρτε τώρα αυτή την εικόνα

201212010041241752196988Remote-Organizer-Stand-01.jpg

αν και εμένα μου άρεσε περισσότερο το καλαθάκι που αφιέρωσα στην mxv, είναι και για τηλέφωνα και άλλα...

Διαφημίσεις

Και τελευταίες μάλλον εικόνες από εμένα για το σαλόνι και για αλλού σαν χώροι αποθήκευσης και συμμαζέματος, αυτές

0003868_MRF.A.001489___0_3.jpgclip7.jpg11059552.jpg

και αυτό που είναι πολύ ακριβό αλλά πάρτε μια ιδέα

HIwixXdER2arKzkBZVwQ+cable-bin-2.jpg

Καλή συνέχεια...;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...