Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

Ιδέες και λύσεις για οργάνωση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 318
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλά από αυτά μπορούμε να τα εφαρμόσουμε mpougos για να μη σου πω όλα ... αυτό με τη σιδερώστρα δεν παίζει :):) αλλά προσπαθούμε για τα υπόλοιπα εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω και γίνεται ευκολότερη η καθημερινότητα.

Κι αυτό

54-practical-bathroom-storage-ideas-56.jpg

mpougos μου δεν εφαρμόζεται στα ήδη υπάρχοντα αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε. Σε ευχαριστώ που έγραψες και θέλω να μου γράφετε όσες παρακολουθείτε το θεματάκι , γιατί αισθάνομαι μόνη ... :?:???::?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Ας ξεκινήσουμε να κάνουμε μια καθαριότητα και ένα συμμάζεμα στη κουζίνα. Μαζεύουμε ότι έχουμε στον πάγκο της κουζίνας μας και αφήνουμε μόνο τα απαραίτητα π.χ. καφετιέρα, βραστήρα και τοστιέρα, ότι άλλο είναι παραπανίσιο και δεν το χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι άσκοπο να είναι πάνω στον πάγκο μας.

Καθαρίζουμε τα ντουλάπια και κρατάμε απαραίτητα πράγματα, τα υπόλοιπα τα δωρίζουμε ή αν δεν τα χρησιμοποιούμε συχνά τα βάζουμε στα ψηλά ράφια που δεν τα φτάνουμε εύκολα. Τα άδεια βάζα μπορούμε να τα βάλουμε σε τάπερ ή καλάθια για να είναι ταχτοποιημένα, επίσης το ίδιο μπορούμε να κάνουμε για τα μπαχαρικά μας. Στο ντουλάπι με τα τρόφιμα μπορούμε να έχουμε βάζα ή τάπερ στα οποία έχουμε αδειάσει το υπόλοιπο από τις συσκευασίες των τροφίμων μας που είναι σε σακουλάκια και βάζουμε ένα αυτοκόλλητο με την ημερομηνία και το είδος του τροφίμου

images?q=tbn:ANd9GcR8g9kFCISuCjKvKGqlNHaKAHRqX_Puoe2V0eMJCkSDuA1VPOITgwimages?q=tbn:ANd9GcRLNL_VNIK9nkuEC1py-rMJNVsG8cJ_JFTIsooW__vOgNAJhsOc

Κι αυτό

54-practical-bathroom-storage-ideas-56.jpg

mpougos μου δεν εφαρμόζεται στα ήδη υπάρχοντα αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε. Σε ευχαριστώ που έγραψες και θέλω να μου γράφετε όσες παρακολουθείτε το θεματάκι , γιατί αισθάνομαι μόνη ... :?:???::?

Φανταστικο!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Τι κάνετε; Σήμερα πήγα μια γρήγορη βόλτα στα jumbo και είδα τις κρεμάστρες που έψαχνε η Aggeloudia πριν ένα χρόνο ακριβώς ... Αν παρακολουθεί το θέμα ακόμα είμαι περίεργη αν βολεύτηκε με τις συρμάτινες κρεμάστρες ; Αν όχι, για να ξέρεις Aggeloudia , τις είδα και σε θυμήθηκα... στοιχίζουν γύρω στα 2 ευρώ νομίζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...