Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Ιδέες και λύσεις για οργάνωση

Recommended Posts

Για να μην βάζετε πολύ συχνά ηλεκτρική σκούπα νομίζω πως οι σκούπες με τα πανάκια τύπου swiffer σας γλυτώνουν από χνούδια και σκόνες .....

ναι το κάνω κ γω αυτό. Το τι μαζεύει το πανάκι δεν λέγεται. Άσε που το κοντάρι είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να φτάνει παντού.Μπορείς να κάνεις κ ξεσκόνισμα σε ψηλές ντουλάπες ή γενικά ψηλές επιφάνειες όπου θα χρειαζόσουν καρέκλα αλλιώς...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 318
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω τι κάνω σε πρώτο πλάνο για να "φαίνεται" το σπιτάκι μου ταχτοποιημένο τουλάχιστον .

1. Στρώνω τα κρεβάτια

2. Συμμαζεύω ότι μπορεί να υπάρχει τριγύρω στο σαλόνι , από ρούχο μέχρι παιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο

3. Πλένω ότι υπάρχει στο νεροχύτη

Να σας πω τι κάνω σε πρώτο πλάνο για να "φαίνεται" το σπιτάκι μου ταχτοποιημένο τουλάχιστον .

1. Στρώνω τα κρεβάτια

2. Συμμαζεύω ότι μπορεί να υπάρχει τριγύρω στο σαλόνι , από ρούχο μέχρι παιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο

3. Πλένω ότι υπάρχει στο νεροχύτη

Αχ για μένα κ αυτό ακόμα θέλει χρόνο. 3 πατώματα γαρ, πού να πρωτοσυμμαζέψω...Γι αυτό προσπαθώ να συμμαζεύω μόλις δημιουργηθεί η ακαταστασια γιατί μετά....πελαγώνω!Για τα κρεβάτια και το νεροχύτη συμφωνώ απολύτως. Αλλά ειδικά ο νεροχύτης ως δια μαγείας....γεμίζει συνέχεια!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αχ για μένα κ αυτό ακόμα θέλει χρόνο. 3 πατώματα γαρ, πού να πρωτοσυμμαζέψω...Γι αυτό προσπαθώ να συμμαζεύω μόλις δημιουργηθεί η ακαταστασια γιατί μετά....πελαγώνω!Για τα κρεβάτια και το νεροχύτη συμφωνώ απολύτως. Αλλά ειδικά ο νεροχύτης ως δια μαγείας....γεμίζει συνέχεια!!

Mirtoula μου δεν πιστεύω πως υπάρχει το τέλειο σπίτι και να είναι όλα στην εντέλεια . Εκτός αν δε ζει κανείς μέσα σε αυτό !!!

Διαφημίσεις

Το σπίτι πρέπει να το ζούμε και όχι να το υπηρετούμε ......

ομορφα ακουγεται αυτο!!! και συμφωνω αλλα παντως η ακαταστασια με εκνευριζει και ακομη δεν εχω βρει τροπο να ειναι συνεχεια μαζεμενο οπως θελω εγω...οχι πια απο τοτε που απεκτησα παιδια:D μερικες φορες το βλεπω χαλαρα αλλα τις περισσοτερες μου προκαλει εκνευρισμο:-(

u0wzp3.png gztsp3.png

ομορφα ακουγεται αυτο!!! και συμφωνω αλλα παντως η ακαταστασια με εκνευριζει και ακομη δεν εχω βρει τροπο να ειναι συνεχεια μαζεμενο οπως θελω εγω...οχι πια απο τοτε που απεκτησα παιδια:D μερικες φορες το βλεπω χαλαρα αλλα τις περισσοτερες μου προκαλει εκνευρισμο:-(

Βάλε κάποιες προτεραιότητες . Αυτά τα τρία που είπα και παραπάνω είναι τα πρώτα που κάνω καθημερινά ή τουλάχιστον προσπαθώ αφού υπάρχουν και μέρες που θα φύγω από νωρίς και μπορεί να γυρίσω αργά . Απλά βάλε ένα πλάνο στο μυαλό σου και κάνε το συνήθεια ......... Νομίζω πως κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ να μην εκνευρίζομαι ;););)

Καλημέρα . Εχθές έκανα ένα καλό καθάρισμα το μπάνιο , wc και αποθήκη στην οποία ταχτοποίησα ξανά κάποια πράγματα , έβγαλα κάποια που δεν τα χρησιμοποιώ συχνά , άλλα πέταξα , έκανα και το ντουλαπάκι του μπάνιου ένα ταχτοποίημα τώρα το πρωί και θέλω να σας πω πως και τα ήδη ταχτοποιημένα πράγματα που και που να τα ελέγχετε για να διατηρούνται πάντα σε ένα καλό επίπεδο για να μη γίνονται ξανά μπάχαλο .

Διαφημίσεις

καλημέρα,,

κοριτσια τι κανετε?

σκεφτομαι την ντουλαπα που εχω στο δωματιο το παιδικο μια του ικεα ειναι η οποια εχει ανοιξει απο παντου την εχει βιδωσει ο αντρας μου για να στεκεται ,σκεφτομαι λοιπον να την βγάλω και να βαλω μια συρταριερα ψηλη που εχω με πολλα συρταρια και τα κρεμαστα να τα βαλω σε ντουλαπα στο χώλ που εχω σε κατω ραγα τι λετε??

για να γινει εξτρα χωρος στο δωματιο τους!!

η συρταριερα ειναι wegue ξερετε πως μπορω να την βαψω ?? μιλαμε οτι εχει 4 μικρα συρταρια πανω και τρια κάτω μεγαλα!!

καλημέρα,,

κοριτσια τι κανετε?

σκεφτομαι την ντουλαπα που εχω στο δωματιο το παιδικο μια του ικεα ειναι η οποια εχει ανοιξει απο παντου την εχει βιδωσει ο αντρας μου για να στεκεται ,σκεφτομαι λοιπον να την βγάλω και να βαλω μια συρταριερα ψηλη που εχω με πολλα συρταρια και τα κρεμαστα να τα βαλω σε ντουλαπα στο χώλ που εχω σε κατω ραγα τι λετε??

για να γινει εξτρα χωρος στο δωματιο τους!!

η συρταριερα ειναι wegue ξερετε πως μπορω να την βαψω ?? μιλαμε οτι εχει 4 μικρα συρταρια πανω και τρια κάτω μεγαλα!!

Καλημέρα . Μπράβο που σκέφτηκες να βάλεις συρταριέρα αν σε εξυπηρετεί περισσότερο κιόλας ακόμα καλύτερα βρήκα εδώ κάτι http://www.noikokyra.com/2010/01/blog-post.html ίσως σε βοηθήσει . Δεν έχω βάψει ποτέ έπιπλο και δεν ξέρω αν στα βέγκε υπάρχει κάποιος τρόπος άλλος ρίξε κι εδώ http://soulouposeto.blogspot.com/2009/11/blog-post_1253.html μια ματιά . Ένα είναι σίγουρο πως το πινέλο σου θα πρέπει να πηγαίνει με τη φορά που έχουν τα νερά του ξύλου .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...