Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Ιδέες και λύσεις για οργάνωση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 318
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Από ότι βλέπω και στο τελευταίο site που μας έβαλες maraki οι πόρτες τελικά από τη μέσα μεριά των δωματίων μπορούν με τα κατάλληλα συμπληρωματικά να αποτελέσουν εξαίσιο τρόπο αποθήκευσης - οργάνωσης πραγμάτων....θα αρχίσω να το δουλεύω αυτό σιγά σιγά στο σπίτι μου. Αμαρτία να πηγαίνει χαμένος τόσος χώρος...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Από ότι βλέπω και στο τελευταίο site που μας έβαλες maraki οι πόρτες τελικά από τη μέσα μεριά των δωματίων μπορούν με τα κατάλληλα συμπληρωματικά να αποτελέσουν εξαίσιο τρόπο αποθήκευσης - οργάνωσης πραγμάτων....θα αρχίσω να το δουλεύω αυτό σιγά σιγά στο σπίτι μου. Αμαρτία να πηγαίνει χαμένος τόσος χώρος...

Πάντα mirtoula μου !!! Το έπιασες το νόημα ;););) Λοιπόν το έχω πει και σε άλλο μήνυμα μου για κρεμάστρες πίσω από την πόρτα . 'Ομως μπορείτε και να βάλετε : κρεμάστρες , παπουτσοθήκες , ραφάκια , καλάθια , κουτιά , ακόμα και καλαθάκι σκουπιδιών . Αποθηκεύστε παντόφλες , παπούτσια , ρούχα , καλλυντικά ή και διάφορα μικροπράγματα.........

Διαφημίσεις

Αν αποθηκεύετε λαχανικά ή φρούτα σε καλάθια ή φρουτιέρες μπορείτε να βάλετε μια πετσετούλα ή χαρτί κουζίνας για να απορροφά την υγρασία και να μην χαλάνε εύκολα .

Μετακομισαμε πριν λιγο καιρο και ακομα επικρατει το χαος.

Μολις βρω χρονο θα διαβασω τις συμβουλες για να οργανωθω καλυτερα:P

Καλή οργάνωση γλυκιά μου και καλό κουράγιο . Υπομονή όλα θα ταχτοποιηθούν σιγά σιγά .

Καλημέραααααα . Τι κάνετε;;; Λοιπόν μαζεύω εδώ και λίγες μέρες μερικά ρουχάκια των παιδιών που ήταν λίγο ξηλωμένα και ένα μπλουζάκι μου που χωρίς πολύ κόπο μεταποίησα ελαφρώς . Δείτε πως το έκανα : ήταν ζιβάγκο και έκοψα το λαιμό και με μερικές βελονιές του έκανα ένα ωραίο ρελάκι νομίζω λέγεται ... Το μπλουζάκι έγινε πολύ καλύτερο από ότι ήταν όταν το αγόρασα χωρίς πολύ κόπο και είχα σκοπό να το δώσω . Γιατί είπαμε ότι έχουμε ανακυκλώνετε . Όχι πως αν το έδινα κάπου αλλού θα πήγαινε χαμένο . Απλά τώρα θα βγάλει τα χρήματα που έδωσα για αυτό αφού το είχα βάλει μόνο 2-3 φορές . Τώρα θα φτιάξω και μερικά των παιδιών .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...