Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Ιδέες και λύσεις για οργάνωση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 318
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!Ωραίες οι ιδέες για τις θήκες δαχτυλιδιών!Είμαι κ γω σε αναζήτηση όμορφου κουτιού κ σφουγγαριού για να κάνω κάτι ανάλογο. Πάντως τα υπόλοιπα κοσμήματα τα βόλεψα στον τοίχο ως εξής και άδειασα πολύ χώρο από τη συρταριέρα: σε καρφί στον τοίχο κρέμασα κρεμάστρες, εκεί κρέμασα κάτι γαντζάκια που πήρα από ΙΚΕΑ και σ αυτά κρέμασα όλα τα κολιέ - βραχιόλια. Σε άλλη κρεμάστρα με πιαστράκια κρέμασα μακρύ φουλάρι και πάνω σ αυτό έπιασα όλα τα σκουλαρίκια. ¨ολα στον τοίχο, έγιναν πολύ ωραία κ βολικά!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Mirtoula μου !!!!! Τα σκουλαρίκια που τα έκανα κάπως έτσι κι εγώ με βόλεψαν κι εμένα απίστευτα , τα βλέπω όλα με μια ματιά και είναι και πολύ όμορφα . Τα δαχτυλίδια που δε χωράνε στη μπιζουτιέρα , επειδή είναι αρκετά ογκώδη , πήρα μια αυγοθήκη και τα έβαλα μέσα ένα - ένα και είναι φανταστικά . Απλά θέλει λίγο χώρο σε ένα συρτάρι για να τα βάλεις .

Ελπίζω να είδα καλά όλα τα μηνύματα και να μην το έχω ξαναγράψει . Πάρτε το χαρτόνι από το χαρτί κουζίνας ή υγείας και βάλτε λαστιχάκια μαλλιών ή βραχιόλια . Ίσως είναι λίγο άβολα αν τα χρησιμοποιείς συχνά αλλά είναι όμορφα .

Δημιουργήστε με διάφορες συσκευασίες που μπορεί να πάτε να πετάξετε ... Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και μην την αφήνετε να τεμπελιάζει......

Διαφημίσεις

Ανακυκλώστε τώρα όχι κάνοντας την ανακύκλωση του μπλε κάδου .... Ανακυκλώστε συσκευασίες από διάφορα αντικείμενα και χρησιμοποιήστε τα σαν κουτιά αποθήκευσης , κουτιά δημητριακών , καφέ , κονσερβοκούτια και άλλα είναι ιδανικά με μια μεταποίηση ή όχι σαν αποθηκευτικές λύσεις .

Μαράκι έκανα κ γω μια θήκη για δαχτυλίδια όπως περίπου κ συ. ¨εντυσα σφουγγαράκι με δαντελίτσα και έκανα 10 τρύπες ώστε να χωράνε 10 δαχτυλίδια και το έβαλα σε ένα κουτάκι. Το κουτάκι είναι διαφανές αυτό που βρήκα προς το παρόν αλλά είμαι σε αναζήτηση ομορφότερου.Κάτι θα βρω. Ωραία είναι!Να σαι καλά με τις ιδέες σου!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μαράκι έκανα κ γω μια θήκη για δαχτυλίδια όπως περίπου κ συ. ¨εντυσα σφουγγαράκι με δαντελίτσα και έκανα 10 τρύπες ώστε να χωράνε 10 δαχτυλίδια και το έβαλα σε ένα κουτάκι. Το κουτάκι είναι διαφανές αυτό που βρήκα προς το παρόν αλλά είμαι σε αναζήτηση ομορφότερου.Κάτι θα βρω. Ωραία είναι!Να σαι καλά με τις ιδέες σου!

Μπράβο mirtoula μου !!! Όλες μας έχουμε καλές ιδέες ... είπαμε όλα ανακυκλώνονται κι ας μην μπαίνουν στον κάδο της ανακύκλωσης .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...