Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καλησπέρα! Αληθώς Ανέστη. Καλή αρχή εύχομαι από καρδιάς! 
      Σωματικα ξεκουράστηκα μπορώ να πω, ψυχικά όχι ιδιαιτέρως. 
      Σήμερα πήγα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε ένα ωοθηλακιο αλλά είναι μικρό 10mm και απ’οτι μου είπαν δε θα προλάβει λογικά να μεγαλώσει μέχρι να μου έρθει η περίοδος οπότε θα το αφήσουμε.Αν το πάμε βάσει ωοληψιας τη προηγούμενη Τριτη, λογικά σε μια βδομάδα θα αδιαθετήσω. Δε μπορώ να υπολογίσω καθόλου αυτό το μήνα γιατί έκανα καθυστερημένα ωοληψια τη 18η μέρα του κύκλου.
      Κανονικά ήταν να αδιαθετήσω χθες αν δεν είχα κάνει ωοληψια. Πρέπει να έχει μπερδευτεί τόσο ο οργανισμός που από χθες το στήθος μου με έχει πεθάνει.

Δεν πειράζει αν δεν γίνει β φάσης. Εξάλλου από ότι κατάλαβα θες να γυρίσει εκεί που ήσουν οπότε ίσως είναι και καλύτερα.

5 hours ago, Sofiiii said:

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά με υγεία!

Πότε σου είχε έρθει περίοδος και έκανες 18η μέρα ωοληψια;μήπως αδιαθετησεις μες τις επόμενες δύο μέρες αν σε πονάει τόσο και το στήθος ...

@Losr καλό ξεκίνημα κορίτσι μου ,δύναμη και ηρεμία ταυτόχρονα,όλα να πάνε καλά 💕 

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αυτήν την φορά 

1 hour ago, MK2012 said:

Σε ευχαριστώ! Τη δική μου την πορεία την ξέρω 🤣 Κάποια ανεπανόρθωτη μούντζα έχω φάει και δε λέει να στρώσει. Κουράστηκα πραγματικά. Είναι περίοδος περισυλλογής για το πώς πρέπει να προχωρήσω. 

Ποτέ μη λες ποτέ. Και δεν την ξέρεις την πορεία σου. Όπως κάμοια μας δεν την ξέρει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. 

• Μου αρέσει 1

Ιδέες και λύσεις για οργάνωση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 318
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και 20 ιδέες για τις χρήσεις του ξυδιού http://www.star.gr/Pages/Ygeia.aspx?art=188187&artTitle=deite_20_foveres_chriseis_tou_xydiou_pou_den_tis_fantazeste

που προσωπικά το χρησιμοποιώ για τα περισσότερα από αυτά που λέει αν και για τον ιδρώτα δεν το ήξερα. Κι έχω ένα μπλουζάκι λευκό με λεκέδες ιδρώτα , λέω να το δοκιμάσω...

Αντιγόνη καλώς ήρθες πάρε ένα link με ωραίες ιδέες http://www.houzz.com/photos/kitchen

αφού φτιάχνεις καινούρια κουζίνα και σου εύχομαι να την κάνεις όπως την ονειρεύεσαι. Μου άρεσε πολύ αυτό http://www.houzz.com/photos/676499/Island-Dreams-traditional-kitchen-minneapolis

mxv καλώς ήρθες κι εγώ λατρεύω τα κουτιά και τα καλάθια. Πες μου τι ντουλάπια αν θέλεις έχεις να ταχτοποιήσεις μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε ... Αν και να το θυμάσαι , πως ότι ταχτοποιήσεις μέσα σε κουτιά και καλάθια θα είναι και αισθητικά όμορφα και ταχτοποιημένα και θα τα βρίσκεις και ευκολότερα αν δε γίνεται χαμός μέσα σε αυτά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές μου. Τι κάνετε; Κοιμήθηκα λίγο παραπάνω σήμερα ... Έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων κι ένα ρούχων και τώρα πίνω το καφεδάκι μου... Να κεράσω να τον πιούμε παρεούλα;

images?q=tbn:ANd9GcR7Fxu7XusUYq5zpEDVMqnspRo0-ZKYn-0N-S_9jO_voV9LYq0O

κάποτε διάβασα οτι αν εχεις καψει μια κατσαρόλα και αφήσεις κοκα κολα όλο το βράδυ φεύγει χωρίς τρίψιμο.Οταν έκαψα το φαγητό μια φορά το δοκίμασα.Και έφυγε χωρίς καν τρίψιμο,αμέσως!Απο τότε τη χρησιμοποιώ σε ανάλογες περιπτώσεις.

Διαφημίσεις

Γεια σας. Τι κάνετε; Δείτε αυτό για την κουζίνα

md106031_0910_baking_supplies_0015_vert.jpg

εγώ τα έχω έτσι σε μικρά τάπερ και τα κορνέ και τις σπάτουλες διαφόρων ειδών που δε χρησιμοποιώ συχνά σε μεγάλα τάπερ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...