-
Από την διαχείριση / Admin news
-
13 ώρες πρίν, Makelen είπε:
Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!
Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά. Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍
πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!!
η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται.
Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή.
Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !!Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά
-
Η ΜΑΤΟΥ( ΜP 1979 WOMAN )ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!
-
Θέματα
-
- 9.419 απαντήσεις
- 1.030.246 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 484.211 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 135.245 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.185.523 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.865 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.419 απαντήσεις
- 1.030.246 εμφανίσεις
-
- 1.845 απαντήσεις
- 78.830 εμφανίσεις
-
- 1.035 απαντήσεις
- 111.147 εμφανίσεις
-
- 31 απαντήσεις
- 5.744 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 2.384 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 245 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 2.242 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 64 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 119 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 208 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα