Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!Το μεσημέρι κοιμήθηκε 4,5 ώρες με διακοπή στην 1 ώρα για μάμ και πριν λίγο τον κάναμε μπάνιο, τον τάισα και κοιμάται. Δεν θέλω να κοιμάται 11 όπως κάθε βράδυ γιατί θα συνηθίσει έτσι και όταν μεγαλώσει. Ήρθε η νύφη αλλά δεν την θέλει λέμε. Του πέφτει και μικρή!Είναι 2 μηνών και 10 ημερών και 4,5 κιλά και 58 πόντους. Όταν βάλω τις φώτο στο πισί θα σας στείλω!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Τα μάτια σου σίγουρα τα έχει πάρει! τώρα ο υπόλοιπος με μπερδεύει!

Όλους τους μπερδεύει. Εγώ πάλι πέρα από τα μάτια δεν μπορώ να καταλάβω που μοιάζει σε ποιον. Πάντως χέρια και πόδια έχει σίγουρα του μπαμπά του....

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αύριο πρωί θα έρθει η γιατρός να μας κάνει το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου και θα τη ρωτήσω, αυτό ότι απαγορεύεται ο υπνόσακος το άκουσα ένα πρωινό στη μενεγάκη αλλά δεν κατάλαβα γιατί, στο mothercare μου είπαν ότι απαγορεύεται, αυτό για το σεντονάκι μου το είπαν για τις φλις γιατι έχουν όλο αυτό το μαλλί και είναι συνθετικές, εγώ έχω και μια μανία με τα βαμβακερά, αλλά δυστυχώς οι φλις δεν είναι, για το μαξιλάρι το ήξερα, επιβεβαίωση ήθελα

Ο υπνόσακος μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση γι'αυτό και απαγορεύεται αλλά πολλοί τον χρησιμοποιούν! Προφανώς σεντονάκι είπε ο γιατρός να βάζουμε για να προφυλάξουμε το παιδί από περίεργα υλικά που μπορεί να έχουν κουβέρτες και παπλώματα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το έκανε σήμερα ο πατέρας μου επειδή έχει νεφρική ανεπάρκεια και είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, οι υπόλοιποι φοβόμαστε και δε θα το κάνουμε, η παιδίατρος μας είπε ότι μπορούμε καλύτερα να κάνουμε το απλό της γρίπης, εκτός αν έχουμε κάποια αλλεργία

Όταν το κάνω θα σας πω. Ο κουμπάρος μου που το έκανε και είναι γιατρός είχε απλά κομάρες. Ελπίζω να μην ανεβάσω κανέναν πυρετό και δεν μπορώ να θηλάσω!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλά είναι καταπληκτικό το babyradio! τώρα έχει χριστουγεννιάτικο

όσο για το θηλασμό, μάλλον δεν έχω πια γάλα, τον βάζω στο στήθος, τρώει λίγο και μετά εκνευρίζεται, και αναγκάζομαι να του δώσω μπιμπερό, από την επόμενη του νοσοκομείου παρατήρησα διαφορά και νομίζω σταδιακά ελαττωνόταν, τσάγια και μπύρες δε με αφήνει να πάρω η γιατρός, δεν ξέρω τι να κάνω, μάλλον θα το πάρω απόφαση

Μπορεί από την στεναχώρια. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο αλλά εγώ στην θέση σου θα το πάλευα ακόμη. Για μερικές μέρες βάζε το μωρό στο στήθος όσο πιο συχνά γίνεται και αν έχεις την δυνατότητα κάνε και αντλήσεις για να αυξηθεί η παραγωγή σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλε μια σταλίτσα ειναι και τουτος και εγινε ολοκληρο αντράκι σε 3μηνες!!!!ποπο μωρε..

Λοιπον μολις γινουν τα μπεμπονια μας 6 μηνων,ξεκινάμε ταυτόχρονα όλες προσπάθειες για 2ο!!!!!!! ΚΑι η Αννα με Μανταλένα για 3ο!

Αααα εγώ θα τον στείλω πρώτα φαντάρο και μετά θα κάνω δεύτερο. Αχαχαχα. Ο άντρας μου όταν του λένε ό,τι είναι μεγάλο το μωρό απαντάει 'σήμερα έτρεχα στην στρατολογία. Μας τον παίρνουν φαντάρο!!!Αχαχαχα

6 μηνών???Δηλαδή σε λιγότερο από 3 μήνες???Πλάκα κάνεις!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

allo!

άργησα σήμερα και δε σας πρόλαβα.

ξεκίνησα και δουλειά απ το σπίτι και είπα να μην ανοίγω καθόλου το φόρουμ για να μη ξεμυαλίζομαι.

τέλειες φώτο βάλατε! μπράβο! συμπεθέρα καταπληκτικές αυτές στο μαιευτήριο!

εγώ δεν έχω δυστυχώς! λόγω των λοιμώξεων δεν το πήρα καθόλου το μανού αγκαλιά!

θα βάλω κι εγώ των πρώτων ημερών μας.

λοιπον το παιδί μου έχει τριχοφάγο! δεν εξηγειται απ τη μια μεριά πάει όλο το μαλλί, οi 5 τρίχες δηλαδή. τώρα τον κοιμίζω απ την άλλη να ναι τουλάχιστον ομοιόμορφο. απ τις 7 κοιμάται, θα τον ξυπνήσω τώρα δε πάει άλλο.

Επεξεργάστηκαν by ANNA27!

Έκανα μία αντληση και περιμένω τον αποστειρωτή για να κάνω άλλη μία το πρωί.Δεν την ξαναπατάω όπως σήμερα!

Του έβαλα τον υπνόσακο γιατί σήμερα βάλαμε ορό στη μυτούλα.Νομίζω ακουγα ρουθούνισμα και μάλλον είναι απο τις φορές που τον σηκώνω το βράδυ!Αφού ξυπνάει το μωράκι μου μην τον ξεπαγιάσω κιόλας!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Άννα. Αν τον ξυπνήσεις τώρα τι ώρα θα ξανακοιμηθεί καλέ?

Τα μαλλιά του δικού μου έπεσαν γιατί έπαθε δερματοπάθεια επειδή η έξυπνη τον χτένιζα με χτενάκι να φύγει η νινίδα. Το είχα διαβάσει στο νετ. Τώρα όμως βγάζει καινούργιο μαλλί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!

Άννα θα αντέξεις να μη μπαίνεις καθόλου βρε να μας λες τα νέα σου?? μπα!!

Καλή αρχή στην καινούρια δουλειά!!

Κοίμησα τα αγόρια και μαζεύω λίγο το σπίτι τώρα που μπορώ με την ησυχία μου!

Ελευθερία θα μεγαλώσει καλέ η νύφη! τώρα θα του πέφτει λίγο μικρή βέβαια αν τους βάλεις δίπλα δίπλα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

θα τον περιμένω να ξυπνήσει να φάει και θα κοιμηθεί στο στήθος στο δεκαλεπτο κλασικά. αλλά κατά τις 5 πάλι θα μου ξυπνήσει.

δε μένει πολύ ξύπνιος, χτες βλέπαμε dvd και τον είχα στο θόρυβο και στο φως μπας και δε κοιμηθεί και γλυτώσω το βραδυνό αλλά μάταια στο 20λεπτο ξανακοιμήθηκε.

αλλά δεν κοιμάται συνεχόμενο το βράδυ. συνήθως το χουμε 12-5-7 με τη πρωινή φασαρία.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...