Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Όχι ρε Ντινάκι. Του μπαμπά του πήρε. Τα ίδια έχει και ο πατέρας μου και έτρεφα μια ελπίδα να τα πάρει ο μικρός αλλά δεν! Τώρα μένει να δούμε αν θα γίνουμε πράσινα ή καστανοπράσινα σαν τα δικά μου.

Του παππού του πηρε!!!Εγώ και ο μπαμπάς του έχουμε καφέ.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Στα μάτια σίγουρα. Με το που θα τον δουν άλλοι λενε πως είναι η ίδια άλλοι πως είναι μισός μισός. Λίγο με νοιάζει!

Τα μάτια σου σίγουρα τα έχει πάρει! τώρα ο υπόλοιπος με μπερδεύει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Ο γιατρός μας απαγόρεψε τον υπνόσακο οπότε τον αποσύρω. Αν πάρεις λάβε υπόψιν σου το ύψος του μωρού Οι 0-6 το χωρούν μέχρι τα 68 εκατάτοστά, αν είναι παραπάνω πάρε το μεγαλύτερο νούμερο.

Μαξιλαράκι νομίζω απαγορεύεται τον πρώτο χρόνι για να μην πνιγούν!

αύριο πρωί θα έρθει η γιατρός να μας κάνει το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου και θα τη ρωτήσω, αυτό ότι απαγορεύεται ο υπνόσακος το άκουσα ένα πρωινό στη μενεγάκη αλλά δεν κατάλαβα γιατί, στο mothercare μου είπαν ότι απαγορεύεται, αυτό για το σεντονάκι μου το είπαν για τις φλις γιατι έχουν όλο αυτό το μαλλί και είναι συνθετικές, εγώ έχω και μια μανία με τα βαμβακερά, αλλά δυστυχώς οι φλις δεν είναι, για το μαξιλάρι το ήξερα, επιβεβαίωση ήθελα

Ο γιατρός μας είπε να κάνουμε το νέο εμβόλιο και θα το κάνω. Δεν το διακινδυνεύω!

το έκανε σήμερα ο πατέρας μου επειδή έχει νεφρική ανεπάρκεια και είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, οι υπόλοιποι φοβόμαστε και δε θα το κάνουμε, η παιδίατρος μας είπε ότι μπορούμε καλύτερα να κάνουμε το απλό της γρίπης, εκτός αν έχουμε κάποια αλλεργία

καλά είναι καταπληκτικό το babyradio! τώρα έχει χριστουγεννιάτικο

όσο για το θηλασμό, μάλλον δεν έχω πια γάλα, τον βάζω στο στήθος, τρώει λίγο και μετά εκνευρίζεται, και αναγκάζομαι να του δώσω μπιμπερό, από την επόμενη του νοσοκομείου παρατήρησα διαφορά και νομίζω σταδιακά ελαττωνόταν, τσάγια και μπύρες δε με αφήνει να πάρω η γιατρός, δεν ξέρω τι να κάνω, μάλλον θα το πάρω απόφαση

Θελω και γω να βαλω φωτο απο το μαιευτηριο,θα το κανω αργοτερα οταν κοιμηθει η τουλουμπίτσα μου γιατι τωρα με τρέχει.

Ελεάνα,υπαρχει και μπυρα χωρις αλκοολ εγω αυτη πινω και το τσάι ειναι βιολογικο της weleda, εγω παιρνω και μαγιά,όλα μαζί μπας και δω καμιά διαφορά.Δε ξερω για ποιο λογο δε σε αφηνει βέβαια.

Ισως φταίει και το οτι αγχωθηκες & στενοχωρέθηκες αρκετά παίζει ρόλο και αυτο στο γάλα.

Ντινα,ειπαμε το μπλε θα παραμείνει και οχι αγαπητη δε το γλιτώνεις το κέρασμα!!!!!χαχαχα!!!!!!!!

καλά είναι καταπληκτικό το babyradio!

Και εγω αυτο ακουω!!!

ευχαριστουμε Κλεοπατρα!!! και για το ραδιο και για το εμαιλ!

το εμβολιο ουτε εμεις θα το κανουμε. Μενουμε σε χωριο, ποσο συνωστισμο μπορει να εχουμε?

και κανεις δεν πιανει το μωρο.

Και με τον θηλασμο δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι συμβατο.

Ελενα, μην στεναχωριεσαι για τον θηλασμο. Οσο μπορουμε και θελουμε.

το ξαναειπα οτι πρωταρχικα πρεπει η μητερα να ειναι ηρεμη ψυχολογικα.

Υπηρξαν φορες που ημουν πολυ εκνευρισμενη απο το κλαμα της και ενω προσπαθουσα να την θηλασω αυτη αποτραβιοταν και εκλαιγε παραπανω!

Διαφημίσεις

Να'μαστε και εμάς!

th_DSC00948.jpg

th_123.jpg

Καλε μια σταλίτσα ειναι και τουτος και εγινε ολοκληρο αντράκι σε 3μηνες!!!!ποπο μωρε..

Λοιπον μολις γινουν τα μπεμπονια μας 6 μηνων,ξεκινάμε ταυτόχρονα όλες προσπάθειες για 2ο!!!!!!! ΚΑι η Αννα με Μανταλένα για 3ο!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Θελω και γω να βαλω φωτο απο το μαιευτηριο,θα το κανω αργοτερα οταν κοιμηθει η τουλουμπίτσα μου γιατι τωρα με τρέχει.

Ελεάνα,υπαρχει και μπυρα χωρις αλκοολ εγω αυτη πινω και το τσάι ειναι βιολογικο της weleda, εγω παιρνω και μαγιά,όλα μαζί μπας και δω καμιά διαφορά.Δε ξερω για ποιο λογο δε σε αφηνει βέβαια.

Ισως φταίει και το οτι αγχωθηκες & στενοχωρέθηκες αρκετά παίζει ρόλο και αυτο στο γάλα.

Ντινα,ειπαμε το μπλε θα παραμείνει και οχι αγαπητη δε το γλιτώνεις το κέρασμα!!!!!χαχαχα!!!!!!!!

Oxi βέβαια το κέρασμα θα γίνει κανονικά!!!χαχαχαχα!!!:P

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Πολύ κλάμα ρε παιδιά το παιδί σήμερα!!!Τον είχα αγκαλιά και παίζαμε και γέλαγε κακαριστικά και πολύ πρώτη φορά τόσο και μετά απο 5 λεπτά βάζει κάτι κλάματα που πόνεσε η ψυχή μου!!!Πρώτη φορά τόσο!!!Το μάτιασα η τρελή!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Που εισαστε καρπουζομάνες αποψε???:D

Λοιπον εφαγα φρικη και δε τα εκλεισα τα εισιτήρια, ρε κοριτσια εχω τρομοκρατηθει με την παλιογρίπη,το σκεφτομαι το ξανασκέφτομαι, θα ερθει τόοοσος κοσμος να δει το μωρο και ξενερωνω..και στο αεροπλάνο δεν ανανεωνεται ο άερας...ουφ..τι να κάνω δεν ξερω πια..το ειπα του άντρα μου και ειπε να κάνω οτι θελω,εκεινος δεν εχει προβλημα...θελω τοσο πολυ να ερθουμε και απο την αλλη...

Τελος παντων..μονη μου δε μπορω να μιλάω..σουσουράδες!!!!!!!!χαχα

Παω να ξαπλωσω ,εχει και τα μοντελα να δω &να παθω και αλλη καταθλιψη!!

Αααα ξεκινησα διαιτα απο σημερα δε σας το ειπα ε???

Ναι αμε!!!! Βρηκα μια καλουλα,εχει απολα μεσα,σαλατες&κρεατα,1 μερα μακαρονια,1 λαδερά & 1 θαλασσινα! Και να σας πω την αληθεια, πιο χορτάτη νιωθω σήμερα απο άλλες μερες..

Καλά δε παίρνω και πολύ θάρρος..κάτσε να δουμε πόσο θα αντεξω!!!!!

Πέταξα απο το ψυγειο ενα προφιτερόλ και 3 γαλακτομπουρεκα...μαυρισε η ψυχη μου..:cry::cry::cry::cry::cry: αλλά τα ρημάδια κάθε φορα που το άνοιγα μου σκάγανε κάτι χαμογελα,άι σιχτίρι λέω, δίαιτα με τους πειρασμους μπροστα στα μάτια σου δε γινεται!

Αντε Καλο και ηρεμο βράδυ (για μενα δε το βλέπω,ξεκινάω επιχείρηση "κοιμομαστε σερι μεχρι το πρωι" ο Θεος να μου δωσει κουράγιο.)

Εεεεεεεπ Αγγελικούλα μας τα χαλάς! Τι είναι αυτά??

Και πότε θα τη δούμε εμείς τη τουλουμπίτσα??Οταν περπατήσει??

Και καλά εμείς, οι γαμπροί????

Εχουμε ξεμείνει από κορίτσια εδώ οι Αθηναίες, για κόπιασε.

Σοβαρά τώρα, αν πάρετε τα μέτρα σας δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Τωρα εγώ είμαι κ λίγο γιούχου σε αυτά, τι να σου πω....

Α και που είναι οι φωτό από το μαιευτήριο??

Δεν έκλαψα αρκετά σήμερα θέλω κιάλλο!

Και γω πέταξα κατι μιλφέιγ, στη κοιλιά μου, είχε χώρο. Καθότι μου σπασε τα νεύρα η μικρά, όπου κ να την έβαζα στο 10λεπτο τσίριζε, ήθελα νταχτιρντι. Που της ήρθε??

Καλή δύναμη στην επιχείρηση ύπνος, μπορεί να σαι τυχερή κ να πιάσει γρήγορα. Επιμονή θέλει κ συνέπεια!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...