Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Πράγματι όλοι μου λένε πως είναι χαρακτηριτστική η φατσούλα του!!!

Ερώτηση άσχετη τα baby dry είναι μόνο για τη νύχτα?

Μας έφερε ένα διπλό πακέτο η πεθερά μου γιατί δεν βρήκε τα libero στο νούμερο που παίρνουμε στο s/m (Αν δεν σας στο έχω πεί ακόμα δεν έχω αγοράσει πάνες ούτε μιά φορά θέλει να μας τις παίρνει πάντα η γιαγιά!Να τις χαλάσω το χατίρι???χαχαχχα!!!)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Aχ τι τέλειες φώτος όλες!!!!!!!! Αχ τι ωραία που τα ξαναθυμόμαστε!!! Αγγελική κι εγώ καραδοκώ για να ευχηθώ στις νέες μανούλες του Αυγούστου! Πλάκα θα έχει να είναι και καμιά που θα γεννήσει την ίδια ημερομηνία με καθεμία από εμάς! Πολλές θα είναι πάλι να μου το θυμηθείτε!!! Αν και δεν κάνει πολλά κρύα φέτος το Νοέμβρη!!! χιχιχιχι!!!

Και η Ζωίτσα φοβερή στις πρώτες της φωτό!!

Και ο Λεωνίδας τεκνό! καλέ τι μαλλί είχε τότε?

Τότε γιατι τώρα δεν ...Μισό να σας βάλω μία φωτό όσες δεν τον έχετε δει στο face!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Πράγματι όλοι μου λένε πως είναι χαρακτηριτστική η φατσούλα του!!!

Ερώτηση άσχετη τα baby dry είναι μόνο για τη νύχτα?

Μας έφερε ένα διπλό πακέτο η πεθερά μου γιατί δεν βρήκε τα libero στο νούμερο που παίρνουμε στο s/m (Αν δεν σας στο έχω πεί ακόμα δεν έχω αγοράσει πάνες ούτε μιά φορά θέλει να μας τις παίρνει πάντα η γιαγιά!Να τις χαλάσω το χατίρι???χαχαχχα!!!)

Εμείς τις βάζουμε μέρα νύχτα γιατί και εμείς έχουμε αγοράσει 1-2 πακέτα μόνο. Η πεθερά σου είναι χρυσή, τις ανταλλάσουμε??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Φτου σας Ελευθερία!! πως ήταν και πως έγινε αυτό το παιδί σε 3 μήνες!!

Σου μοιάζει ή μου φαίνεται?

Στα μάτια σίγουρα. Με το που θα τον δουν άλλοι λενε πως είναι η ίδια άλλοι πως είναι μισός μισός. Λίγο με νοιάζει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Παρεπιπτόντως στην πρώτη φώτο είναι 1 ημέρας και στην επόμενη που είμαστε μαζί 6 ημερών. Είναι η πρώτη μέρα που γυρίσαμε σπίτι εξού και η κοιλιά τρούλα. Η δική μου εννοείται!

Αχ διώστε μας! Περιμένουμε προξενιό πρέπει να υποδεχτώ την συμπεθέρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Όχι ρε Ντινάκι. Του μπαμπά του πήρε. Τα ίδια έχει και ο πατέρας μου και έτρεφα μια ελπίδα να τα πάρει ο μικρός αλλά δεν! Τώρα μένει να δούμε αν θα γίνουμε πράσινα ή καστανοπράσινα σαν τα δικά μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...