Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Μια χαρα ειναι βρε Νεκταρίτσα,αγχωνεσαι απο μονη σου μου φαίνεται!!!

Ελευθερια ετσι ειχε πει η παιδιατρος και να το παρακολουθω,δε μου προτεινε καποια λυση,απο χθες πινω μπυρες και ενα τσάι της weleda που και καλα ειναι για το θηλασμο βοηθητικο,ξεκινησα και μαγια..τι αλλο να κάνω δε ξερω.

Παντως μερικες φορες οταν το αφηνει το στηθος το στομα της ειναι γεματο γάλα και πνιγεται,οχι πάντα βεβαια..τωρα τι να πω..αλλες φορες νιωθω το στηθος εντελως αδειο το δεξι συγκεκριμένα..δε ξερω..ευχομαι να επανέλθει..

Τωρα εαν απο δω και μπρος τρωει σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα..ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!

Τωρα περιμενω να ψηθει το κοτοπουλάκι μου να φαω και μετα να κλεισω τα εισητηριάκια μας!!! Athens we are coming!!!!!!!!!!!!!!!!!OLE~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική μην αγχώνεσαι με την παραγωγή. Ακόμη και αν έχει μειωθεί, που δεν το πιστεύω, η μικρή ξέρει πως να την αυξήσει και πάλι όταν θα θελήσει περισσότερο γάλα. Ο δικος μου τρώει σταθερά στο τέταρτο αλλά από ένα σημείο και μετά το πάει πολύ λάου λάου. Έχει την υπομονή του πατέρα του στο φαγητό που θέλει μισή ώρα να φάει. Εγώ σε 5 λεπτά έχω ξεπετάξει το πιάτο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

19/12 Σαββατο!!!

Τι να με χασεις καλη μου ,πας καλα???!!!

Θα ερθω να σας βαράω τις πορτες!!!

Απαιτω συναντηση!!!!!!!!

Ελευθερία,τοσο σπάσιμο ειχα καιρο να νιωσω...ξενερωσα τοσο που δε νομιζω για σημερα να κανω τιπτοα αλλο σε αυτο το site!

Αγχωνομαι ,δε μπορω να κανω αλλιως ,ελπιζω να επανελθει το δεξι μου..και να μην εχει την τυχη της δεξιάς...χαχαχα

Μια χαρα ειναι βρε Νεκταρίτσα,αγχωνεσαι απο μονη σου μου φαίνεται!!!

Ελευθερια ετσι ειχε πει η παιδιατρος και να το παρακολουθω,δε μου προτεινε καποια λυση,απο χθες πινω μπυρες και ενα τσάι της weleda που και καλα ειναι για το θηλασμο βοηθητικο,ξεκινησα και μαγια..τι αλλο να κάνω δε ξερω.

Παντως μερικες φορες οταν το αφηνει το στηθος το στομα της ειναι γεματο γάλα και πνιγεται,οχι πάντα βεβαια..τωρα τι να πω..αλλες φορες νιωθω το στηθος εντελως αδειο το δεξι συγκεκριμένα..δε ξερω..ευχομαι να επανέλθει..

Τωρα εαν απο δω και μπρος τρωει σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα..ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!

Τωρα περιμενω να ψηθει το κοτοπουλάκι μου να φαω και μετα να κλεισω τα εισητηριάκια μας!!! Athens we are coming!!!!!!!!!!!!!!!!!OLE~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγγελικα ειδες τα λινκ που παρεθεσα στην προηγουμενη σελιδα?????????????

Διαφημίσεις

Αγγελική και εμένα πολλές φορές το αριστερό μου στήθος είναι πίτα και αγχώνομαι!Ίσως για αυτό το μωρό μου ξυπνάει άνα 2ωρο κάποια βράδια τι να πώ?Έλεγα πως αυξήθηκε η παραγωγή μου αλλά επειδή εχθές ήταν πολλές φορές στο στήθος(όλη μέρα και το βράδυ) έβγαλα μόνο 60 ml να του αφήσω.Αφού φυσικά δεν του φτάσανε του έφτιαξε η πεθερά μου αλλά 180 ml και τα ήπιε και αυτά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Επειδή συγκινήθηκα με αυτά που βάλατε βάζω και εγώ μία φωτό με κοιλίτσα!!!Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο κάναμε το καρπουζάκι μας!!!

http://i948.photobucket.com/albums/ad330/konstadina176/P5253305-1-1.jpg

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελευθερία, εννοω το site με τους κωδικους που ενημερωνει ο αντρας μου.

Δασκάλα,

Ααααααααααααααααα τωρα τα προσεξα...άι στο καλο σας που τα βρηκατε..

Να σας πω κάτι..περιμένω ποτε θα γραψουνε στο "Αυγουστος 2010" να μπω να ευχηθω στις κοπελες...κλαψ...κλαψ...κλαψ....

Ρε γαμωτο εχουνε σβησει το καφε που ειχαμε ανακοινωσει τις γκαστριες..ημασταν ολες τοσο κοντα!

Βελουδένια,ετοιμασε το μικρό να ερθει να μας παραλάβει απο το αεροδρόμιο!!!!

Νεκταρία ψηλός καλέ ο μικρός, μια χαρά, εσάς θα μοιάσει μη μασάς!!

Ντίνα πολύ ωραία η κοιλίτσα!!

Κι εμένα τελευταία δεν πρήζονται σχεδόν καθόλου, αλλά έχω διαβάσει πως είναι φυσιολογικό, καμιά φορά μου γκρινιάζει όμως μετά το δεκάλεπτο, τρώει συνήθως 15- 20 λεπτά και δεν ξέρω τι παίζει! ίσως πονάει η κοιλιά του επειδή φουσκώνει..αλλιώς με βλέπω κι εμένα να παίρνω τη μαγιά μήπως μειώθηκε η παραγωγή!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...