Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Ελευθερία μου ζωή να΄χει το παιδάκι σου, πράγματι σαν 6 μηνών είναι! Μιας φίλης μας το μωρό που είναι τώρα 6 μηνών είναι 7 και κάτι κιλά! Και ψηλός ο μπέμπης σου! Λεβέντης θα γίνει μην τον φοβάσαι! Όσο για το άγχος μη σου γίνει παχύς συνήθως τα παχουλά μωρά γίνονται μετά αδύνατοι ενήλικες. Στη νηπιακή ηλικία να τον προσέξεις και μετά στην προεφηβεία και δε θα έχεις κανένα τέτοιο θέμα! Κι ο αδερφός μου παχύς μέχρι το δημοτικό. Γεννήθηκε 4.600!! Και έπαιξε μια και ψήλωσε στο γυμνάσιο και τώρα είναι ψηλός κι αδύνατος.

Μανταλένα μου πράγματι δεν του φαίνεται του μπέμπη ότι δεν πήρε πολύ βάρος. Μας είπε η παιδίατρος ότι ίσως να είναι το καλούπι του όταν θα μεγαλώσει ψηλός κι αδύνατος. Καλά όταν μας το είπε το ψηλός κοίταξα τον άντρα μου...μου ερχόταν να της πω: "Ναι, δε βλέπετε τα γονίδια??!!" χαχαχαχα!!!

Για το εμβόλιο που συζητάτε εγώ δεν το κάνω. Μου το είπε η μαμά μου να το κάνει λέει αφού φροντίζει τον μικρό και να το κάνω κι εγώ...αλλά της είπα αν θέλει αυτή ας πάει εγώ δεν τρελάθηκα να γίνω πειραματόζωο. Άσε που καμιά μας δεν κυκλοφορεί και πολύ έξω να συναναστραφεί με κόσμο... Πού να τη βρούμε τη γρίπη? Θα μας χτυπήσει την πόρτα? Ούτε κόσμος έρχεται στο σπίτι! Σε παιδάκια από τούδε και στο εξής θα κλείνω την πόρτα στα μούτρα! Ούτε τα κάλαντα δε θα αφήσω να μου πούνε!! χαχαχα!!!

Κλεό????!!! Δεν τα έμπηξες????? Ήμουν σίγουρη ότι θα μοιράζω διαδικτυακά χαρτομάντηλα! Να προσπαθήσω περισσότερο?? Αλλά ρε γμτ έχουν σβηστεί τα καφέ!!! χιχιχι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

πωπω κάτι παιδάκια 10-11 μηνών που ξέρω είναι από 8,5 έως 11 κιλά! Ντόινγκ!!

Φαντάζομαι θα σταματήσει να αναπτύσεται τόσο πολύ αλλά γενικά είναι μεγαλόφιλος. Έχει λέει πάρει από κάποιον πρόγονο γιατί εμείς οι δυο είμαστε ψηλά παιδιά αλλά όχι και θεόρατοι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία μου ζωή να΄χει το παιδάκι σου, πράγματι σαν 6 μηνών είναι! Μιας φίλης μας το μωρό που είναι τώρα 6 μηνών είναι 7 και κάτι κιλά! Και ψηλός ο μπέμπης σου! Λεβέντης θα γίνει μην τον φοβάσαι! Όσο για το άγχος μη σου γίνει παχύς συνήθως τα παχουλά μωρά γίνονται μετά αδύνατοι ενήλικες. Στη νηπιακή ηλικία να τον προσέξεις και μετά στην προεφηβεία και δε θα έχεις κανένα τέτοιο θέμα! Κι ο αδερφός μου παχύς μέχρι το δημοτικό. Γεννήθηκε 4.600!! Και έπαιξε μια και ψήλωσε στο γυμνάσιο και τώρα είναι ψηλός κι αδύνατος.

Το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε ο Στέφανος είναι να είναι χοντρός και του είπε ο γιατρός πως δεν είναι γιατί είναι ψηλός. Μετά που τον ζύγισε βέβαια μας είπε πως μοιάζει με 6 μηνών παιδί τώρα καλό είναι αυτό ή όχι δεν ξέρω αλλά γενικά μια χαρά τον βρήκε. Την υγειά τους να έχουν μωρέ και όσο θέλουν αν γίνουν.

Νεκταριάκι δεν έχετε κανέναν ψηλό στο σόι? Ο παπούς μου ήταν 1,90 (για εκείνη την εποχή πανύψηλος) και ο κουνιάδος μου 1,95 οπότε από κάπου εκεί κόβω να πήρε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Στο δικό μου το σόι??? Καλέ όλοι ψηλοί!!! Από τον πατέρα μου, θείο, ξαδέρφια ντερέκια, τον συγχωρεμένο τον παππού μου ακόμα και η γιαγιά ψηλή! Από το σόι της μάνας μου μόνο ο παππούς μέτριος αλλιώς να δεις τα ξαδέρφια μου από το Λασίθι να πάθεις πλάκα! Όχι μόνο ψηλοί αλλά και γεροδεμένοι και όμορφοι!! Μέχρι και προτάσεις για μοντέλα τους έχουν κάνει! Αλλά αν πάρει από το σόι του άντρα μου, σώθηκε! Αφού και ο άντρας μου θέλει να μοιάσει από το σόι μας το παιδί στο ύψος.

Μαμά του, αδερφές, ξαδέρφια στούμποι! Ο μπαμπάς μέτριος, παππουδογιαγιάδες δεν γνώρισα αλλά κοντοί θα ήταν κι αυτοί φαντάζομαι... Ο Άρης για άντρας μέτριος θα έλεγα... Εγώ 1.67 κανονική με λες φαντάζομαι....

Διαφημίσεις

Στο δικό μου το σόι??? Καλέ όλοι ψηλοί!!! Από τον πατέρα μου, θείο, ξαδέρφια ντερέκια, τον συγχωρεμένο τον παππού μου ακόμα και η γιαγιά ψηλή! Από το σόι της μάνας μου μόνο ο παππούς μέτριος αλλιώς να δεις τα ξαδέρφια μου από το Λασίθι να πάθεις πλάκα! Όχι μόνο ψηλοί αλλά και γεροδεμένοι και όμορφοι!! Μέχρι και προτάσεις για μοντέλα τους έχουν κάνει! Αλλά αν πάρει από το σόι του άντρα μου, σώθηκε! Αφού και ο άντρας μου θέλει να μοιάσει από το σόι μας το παιδί στο ύψος.

Μαμά του, αδερφές, ξαδέρφια στούμποι! Ο μπαμπάς μέτριος, παππουδογιαγιάδες δεν γνώρισα αλλά κοντοί θα ήταν κι αυτοί φαντάζομαι... Ο Άρης για άντρας μέτριος θα έλεγα... Εγώ 1.67 κανονική με λες φαντάζομαι....

Ε αφού σας είπε ο γιατρός πως θα γίνει ψηλός από το σόι σου θα πήρε. Πόσο ύψος έχει τώρα ο μικρός? Και πόσο είναι άραγε το κανονικό γι'αυτή την ηλικία? Να φανταστώ περίπου 62-63 πόντους αν πάμε με τα νούμερα στα ρούχα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλεοπατρακι τελειο το babyradio!!!

Αντε καλε,δε μας το ελεγες νωριτερα!!!!!

Λοιπον...

Εγω εχω πηξει απο το πρωι,ο άντρας μου λειπει οπως σας ειπα και προσφερθηκα να τον βοηθησω σε μια δουλειά που εχει αναλάβει.

Ενημερωνει τη βάση δεδομένων ενος e-shop και γω επρεπε να βαλω τιμες στα προϊόντα μιας μάρκας,μου ειπε λοιπον 10% εκπτωση απο τον καταλογο,μονο αυτο!

Να σημειωσω οτι ειναι 1.040 κωδικοι!!!!

Κανω λοιπον καμια 100-120 και με παιρνει τηλ και μου λεει οτι τελικα ζητησαν 15% εκπτωση και στρογγυλοποιησεις και κατι μακακίες..

Οπως καταλαβαινετε επρεπε σε χρόνο dt να τα σβησω γιατι φαινοντουσαν στο site,να εχω τη μπεμπα αγκαλιά να κλαίει και με το αλλο χερι να προσπαθω να δουλεψω..μιλαμε φρικαρα.

Ελευθερία μου,τι παιδάκι ειναι αυτο καλε??φτου φτου!

Δηλαδη οταν θα ειναι 6 μηνων ποσο θα φαίνεται για 12???!!!!

:) :) Παντως ενα ειναι το σίγουρο,στο σχολείο δε θα φάει ποτε ξύλο απο συμμαθητες!!!!!!!:eek::eek:

Madalena μου, 1 κιλο πηρε τον τελευταιο μηνα αλλά το θεμα ειναι οτι αυτα τα κολπα μου τα κάνει τωρα 1 εβδομάδα,τι να πω..υπομονη κάνω.

Σκεψου εχθες εφαγε στις 6 το πρωι,στις 11, στις 14,00 και στις 18,00 ηταν το τελευταιο της (3λεπτο πάντα) γευμα.Αν συνεχισει ετσι θα μου μεινει πετσι και κοκκαλο.Γιατι αποκλειεται να χορταινει σε 3 λεπτα το βρίσκω αδύνατο να συμβαινει.

Αγγελική πολύ σπάσιμο αυτό με τους κωδικούς! Χαρά στο κουράγιο σου!!!

Άμα πάει 6 μηνών ο Πρίγκηπας θυμίσου να με ρωτήσεις να σου πω πως θα είναι. Πιστεύω θα είναι γενικα μεγαλόφιλος αλλά θα καταλαγιάσει αυτή η ανάπτυξη. Πάντως φαίνεται από μωρό τι θα γίνει κάποιος. Η ανιψιά μου γεννήθηκε 56 πόντους και τώρα είναι 1,80μ. Επίσης σαν μωρό πάντα προηγούνταν στα νούμερα και καλή ώρα σαν τον δικό μου σε 1-2 βδομάδες τις έπεφταν όλα μικρά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελική 1 κιλό είναι μια χαρά! Η παιδίατρος σου είπε θυμάμαι ό,τι μπορεί να το κάνει είτε επειδή έχει αέρα στο στομαχάκι της ή επειδή έχεις μειωμένη ροή σωστά? Και ποια λύση πρότεινε???

Αν έχεις πολύ γάλα μην το αποκλείεις να χορταίνει στο 3λεπτο!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχ μακάρι Παναγίτσα μου γιατί το έχω ένα άγχος! Να είναι γερός και ψηλός! Και έξυπνος και ...και... πολλά ζητάω ε??? χιχιχι!!! Πάντως ήσυχος δεν είναι! Τώρα τον έχω δίπλα μου στο ριλάξ, ζήτημα να κάθεται 2-3 λεπτά ήσυχος! Τι σας έλεγα! Τα μπήζει!!!!

Ουφ πάει και σημερινή μέρα δουλειάς!!!

Νεκταρία αυτό μου είπε και μένα ο γιατρός πως δεν θα γίνουμε πειραματόζωα!!!Αλλά εγώ ανησυχώ γιατί πάω στο γραφείο!!!Τσπ όλα ελπίζω να πάνε καλά!!!

Εμάς ο μπαμπάς είναι 1.87 ,ο παππούς 1.90 και ο προπάππους 2.05 εγώ (η τάπα της υπόθεσης) 1.67!Ο Μπεμπούλης μας γεννήθηκε 52 πόντους πριν 15 μέρες περίπου που μας είδε ο γιατρός είχαμε φτάσει 65 μου είπε οτι είναι ψηλό παιδάκι(σύμφωνα πάντα με την ανάπτυξή του)!Ελπίζω να μοιάσει του μπαμπά του!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...