Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Ο δικός μου κοιμήθηκε σερί 11:30 (11 και κάτι τελευταίο γεύμα) μέχρι τις 6 το πρωί. Αλλά υπό έναν όρο! Να τον έχουμε μπρούμυτα διαφορετικά ξυπνάει κάθε τρεις και λίγο. Σκέφτομαι μήπως πιάνεται και ένα παραπάνω επειδή είναι βαρύς. Και εμένα δεν θα μου άρεσε να είμαι με το ενα πλάι όλη νύχτα.

Το φοβάμαι το μπρούμυτα είναι η αλήθεια και ο γιατρός μας είπε ό,τι υπάρχει μια θεωρία που λέει πως το καλύτερο για κάθε παιδί είναι όπως βολεύεται αλλά να τον έχουμε το νου μας. Έτσι την νύχτα ξυπνάω κάθε μια ώρα από ένστικτο να τον τσεκάρω. Το θετικό είναι ό,τι όταν ξυπνήσει σηκώνει αρκετά ψηλά το κεφάλι του και γυρίζει γύρω γύρω να δει που βρίσκεται, έχει δύναμη δηλαδή ώστα να μην κλείσει την μυτούλα του.

Αλήθεια τι ώρα κοιμούνται εσάς το βράδυ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Εμενα κοιμαται 9,30-10 το αργοτερο..αλλά απο κει και περα κανουμε το σταυρο μας γιατι δε ξερουμε τι μας περιμένει!!! Μπορει να ξυπνησει στις 3-4 αλλά μπορει και στη 1! Αγνωστες οι διαθεσεις της!!!!!!

Απο Δευτερα θα προσπαθησω και γω να της κοψω το ξυπνημα..προβλεπω τρελό ξενυχτι.

Ααα Female καπου διαβσα κάτι και σε θυμηθηκα!

Τα μωρακια μεχρι τον 4ο μήνα δεν εχουν το αισθημα κορεσμου, για αυτο μπορεί να τρωνε συνεχεια,λαιμαργα και ακαταπαυστα!!!!!!!! Σιγα σιγα εγραφε οτι αυτο αλλάζει..

Ρε κοριτσια, τα μωρα δεν εχουν το ενστικτο της αυτοσυντηρησης?

Εννοω οτι εαν πανε με τη μυτη κατω και δε μπορουν να αναπνεύσουν θα κατσουν εκει? δε θα αντιδράσουν με καποιο τρόπο???

ΚΑι κατι αλλο, τα νυχια στα χεράκια μακραινουν πολυ και τα κοβουμε καθε 3-4 μερες, στα ποδαράκια δε τα εχουμε κοψει ποτε!!!!!!!!!! Ξερει καμιά κοπελα τι παιζει??

Kαλημέρα! Ελεάνα μου πολύ στεναχωρήθηκα με όσα πέρασε το μωράκι σου! Ακόμα ανατριχιασμένη είμαι!! Είχα διαβάσει παλιότερα στο parents για τις εξετάσεις αίματος που κάνουν στα μωράκια και αφήνουν απέξω τους γονείς γιατί τη μια δε βρίσκουν φλέβα και ξανατρυπάνε και την άλλη κάνουν του κεφαλιού τους και είχα φρικάρει. Φαντάζομαι την αναστάτωσή σου και τη στεναχώρια σου! Εύχομαι αυτή να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που άκουσες το μωράκι σου να κλαίει από χέρια επιπόλεων γιατρών!

Ξύπνησε 10 και κάτι έφαγε και ξανακοιμήθηκε πριν λίγο, ευτυχώς που μου κοιμάται ρε κορίτσια, άμα μείνει 2 ώρες ξύπνιος αρχίζει το χασμουρητό, του δίνω κι εγώ την πιπίλα και τον παίρνει ο ύπνος! Γιατί όταν είναι ξύπνιος σε θέλει απίκο!

Εμένα κοιμάται 11.00- 11.30 το βράδυ, εχτές σηκώθηκε πάλι 2 φορές για μαμ, ξαναξύπνησε και τρίτη βέβαια αλλά έφαγε πιπίλα! το πρωί μία ώρα κοιμήθηκε κι εμένα μπρούμυτα, τον έβαλε ο μπαμπάς του! Αλλιώς εγώ τον βάζω πλάγια και γυρνάει ανάσκελα πάντα!

Ούτε εμείς έχουμε κόψει των ποδιών τα νύχια ακόμα, είναι και πιο μαλακά όπως τα πιάνω αυτά, ενώ στα χέρια κάθε βδομάδα τα κόβουμε, δεν ξέρω πως γίνεται!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Ντάξει τα χω πάρει άσχημα με τους παλιομ@λ@κες τους γιατρούς, αχ βρε Ελεάνα πόσο σε καταλαβαίνω, και γω έτσι ένιωθα όταν μου το βασανίζαν το παιδάκι μου οι γελοίοι άνευ λόγου και αιτίας.

Ξέρετε τι γίνεται κορίτσια, είναι ανεύθυνοι γι'αυτό φέρονται έτσι. Σου λέει κάτσε να μαι σίγουρος εγώ, γ@μ@ το μωρό λίγο ακόμα, αυτό το λενε ΥΠΕΡΘΕΡΑΠΕΙΑ, αυτό κάνουν και το κεφαλάκι τους ήσυχο έχουν και τα λεφτάκια τους παίρνουν μια χαρά. Σα ναχω εγώ τώρα πονοκέφαλο και να με βάζουν καπάκι για μαγνητική κεφαλιού γιατί ΙΣΩΣ να χω όγκο στο κεφάλι. Ημαρτον!!

Γι'αυτό από δω και στο εξής εγώ πάντα ξεκαθαρίζομαι, γιατρε μου καλέ και αγαπημένε, από το πιο απλό στο πιο πολύπλοκο θα πηγαίνουμε όχι τ'ανάποδα. Και γι'αυτό είμαι γονέας για να έχω την αυθύνη του παιδιού μου.Τι και αν δε πήρε βάρος μια βδομάδα,οκ το παρακολουθούμε. Ετσι είχα πει δυο λογάκια στη "μεγάλη" γαστρεντερολόγο και με θυμάται ακόμα, και μου λέει εντέλει, εντάξει μπορεί να μην έχει και τίποτα! Και της λέω και δε γίνεται να δοκιμάσουμε την απλή λύση για λίγο κ αν δεν δουλέψει τότε οκ, πάμε your way. Αλλά όχι, να ρίξουμε μια γαστροσκόπηση πρώτα, να πίνει 2-3 σιρόπια έτσι για να τα πίνει, να βάλουμε και τον οισοφαγο-καθετήρα για 24ώρες, να πίνει το παλιογάλα με ζάχαρη!!! γιατί βρωμάει και αλλιώς δε θα το πίνει!!! και να πάρουμε και 1100 ευρά παρεπιπτόντως. Και το πολύ πολύ να μην έχει τίποτα.

Και το παιδάκι μου με δυο φυτικές σταγονίτσες έγινε άλλος άνθρωπος!

Με συγχωρείται για το παραλήρημα αλλά έτσι αισθάνομαι. Μου τη δίνουν! Αι σιχτίρ, πρέπει να ψάξεις πολύ να βρεις έναν γιατρό-άνθρωπο, ιδίως για το παιδάκι σου.

Ελεάνα μου κοπέλα μου άφησε τα πίσω τωρα, και κράτα ότι το μωράκι είναι μια χαρά. Τέλος. Πολλά φιλάκια δώστου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Παρεπιμπτόντως, εμένα ο ντόκτορ μου χε πει όποτε θέλω να ξαναμείνω έγκυος εφόσον με είδε και όλα οκ.

Αλλά είπαμε, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ!!!

Αντε γεια, άλλος αμέσως, άλλος 3 μήνες, αλλος 6 άλλος 1 χρόνο! Αι σιχτίρ ξανά!

Και τα ίδια λέγανε τότε με τη παλίνδρομη. Ενας έλεγε ξαναπροσπάθησε αμεσως, ένας σε 3 μήνες ένας σε 6 μήνες. Ενας κάνε εξετάσεις, άλλος μη κάνεις τίποτα. Ε ξανα άι σιχτίρ!

Επιλέγω και γω το πιο απλό λοιπόν....

Honey μου δικιο εχεις! Κι εμεις τους γραψαμε και τιποτα δεν της δινουμε. Ε μα πια.

Κι εμας ως τωρα 1-2 φορες πηγαν να μας πουν παιδιατροι για εξετασεις σε νοσοκομειο κλπ, ειχα γινει Τουρκος!

ΕΛΕΑΝΑ μου τι περασατε βρε παιδι μου, οντως μια μηνυση θελουν να στρωσουν, ακους εκει να ταλαιπωρουν τοσο πολυ ενα μωρακι για το τιποτα. Καλα κανατε και φυγατε. Αλλά αρχικα τι αλλο να κανατε, υποτιθεται στους γιατρους πας με εμπιστοσυνη οτι ξερουν τι κανουν. Οντως σου λεει ας ειμαστε σιγουροι εμεις οτι καναμε ολες τις εξετασεις, και σκασιλα τους. Τελικα θελουν ελεγχο μου φαινεται! Αντε να ξεκουραστειτε και τα τα ξεχασετε τωρα ολα....

σχετικά με το πάπλωμα έχω κι εγώ μια απορία, μέχρι τώρα σκεπάζω το μικρούλη με ένα κουβρ-λι που πήρα από το mothercare, μοιάζει με λεπτό παπλωματάκι, από μέσα είναι φλις και απέξω βαμβακερό, όπως ένα πάπλωμα, λεπτό αλλά ζεστό, μου φάνηκε λίγο καλύτερο από απλή φλις κουβερτούλα, με το κρύο έλεγα να πάρω υπνόσακο και από μία μικρή έρευνα είδα ότι υπάρχουν αρκετά είδη, αμάνικος σαν σάκος με φαρδιές τιράντες που σε αρκετές περιπτώσεις ανοίγει κι από κάτω, το ίδιο στυλ με μανίκια, ένας άλλος πετσετέ που μοιάζει με φαρδύ φορμάκι, και ένας άλλος που κάνει και για αυτοκίνητο και θυμίζει λίγο ποδόσακο ή πορτ μπεμπέ, επίσης δεν ξέρω τι νούμερο να του πάρω, 0-6 ή 6-12, οι μπέμπηδες μας θα είναι 6 μηνών πάνω κάτω το φέβρουάριο, μετά με τι θα τους σκεπάζουμε?

και κάτι συμπληρωματικό: έχετε πάρει μαξιλαράκι, εμείς όχι ακόμη και στα mothercare μας είπαν ότι πρέπει να χρονίσει το παιδί, έχουμε μόνο ένα μαξιλαράκι στο πλάι για να ακουμπά λίγο το κεφαλάκι του όταν κοιμάται στο πλάι και να μη γλίστράει γιατί του έχουμε σηκώσει το στρώμα, έτσι αποκλείω και την περίπτωση να χτυπήσει στα κάγκελα από τη μέσα πλευρά παρόλο που έχουμε και την πάντα

Διαφημίσεις

καλέ που είστε όλες? εμείς πήγαμε κοντινή βολτούλα με το καρότσι μέσα στον κήπο του γηροκομείου και μετά ήρθαμε, φάγαμε και κοιμόμαστε, τα δικά σας τα μπεμπάκια κουράζονται τόσο πολύ με τη βολτούλα?

Ουτε μενα κουραζεται με τη βολτα,πως να κουραστει?Αφου στο καρότσι τη βγάζει ετσι και αλλιως!!!! Απλα κοιταει γυρω γυρω συνεχεια..ειναι αυτο κουραστικο??Ξερω και γω..?

Εγω εχω μαξιλάρι,ενα με τρυπες αλλά δε το εχω βάλει,δε νομιζω οτι ειναι απαραίτητο προς το παρον.

Βελουδένια εισαι εδω??? Μας την πέσανε 2 αγοράκια στο πάρτυ σημερα!!!Αλλά η Μαριλίζα μου βράχος!!!!!!!! Θα προσπαθησω να βαλω φωτο να δειτε.

Ρε κοριτσια,συγκινηθηκα πολυ σημερα, δε ξερω γιατι..ειχα βουρκώσει σε κάποια φάση,εβλεπα το κοριτσάκι που ειχε γενεθλια,το ξερουμε απο 7 μηνων που ηρθαμε στη Χιο και τωρα εγινε ολοκληρο κοριτσάκι 2 ετων..και οταν εσβηνε τα κερακια και λεγαμε το τραγουδάκι..ποπο..σκεφομουν και τη δικια μου που θα μεγαλωσει..αχ..μωρη Κλεοπάτρα με κολλησες!!!!!!!!!!!!!

Εχεχεχε καλά να πάθεις Αγγελικούλα, μονο εγώ θα μυξοκλαίω??

Και σήμερα πάλι τα ίδια, πήγαμε σε μια φίλη η οποία ήταν στο μαιευτήριο όταν γένναγα, και τράβαγε βίντεο κ φωτό!!!

Και είδα ένα σωρό στιγμιοτυπα από την αιθουσα αναμονής, τις μπούρδες και τους συναισθηματισμούς των απέξω, το γιατρό κ τη μαία που βγαίνουν κ τους λένε τα νέα, τι καλά!!, και το κυριότερο, τη στιγμή που τους φέρνουν τη μπέμπα να τη δουν με το πυρέξ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!! Τ Ο Κ Λ Α Μ Α !!!!! Το στρουμφάκι μου με τα αίματα καλέ!! Ο αντρούλης μου δίπλα με τη στολή σα χάχας, εγώ μετά με το φορείο κ το δάκρυ κορόμηλο να χαζογελάω κ να τους λέω τι ωραία ήταν. Μιλάμε έπαθα ήττα. Δεν υπάρχουν αυτές οι στιγμές!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...