Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Καλά ναι δεν το λες και γιοκ το βάρος... Η παιδίατρος δε φάνηκε να ανησυχεί και μας είπε ότι θα το παρακολουθήσουμε και τον άλλο μήνα. Την είδα που κοιτούσε τις καμπύλες στο βιβλιάριο και σημείωνε και της είπα ότι τώρα τελευταία πίνει περισσότερο μητρικό παρά ξένο οπότε μου είπε ότι δεν πρέπει να είμαστε αυστηροί και δεν χρειάζεται να το υποβάλουμε σε εξετάσεις το παιδί αλλά αν συνεχιστεί ίσως να οφείλεται και σε κάποια ουρολοίμωξη. Εγώ είμαι σίγουρη ότι δε φταίει αυτό. Απλά το παιδί μετά το θηλασμό δεν ήθελε συμπλήρωμα και ως επί τω πλείστον δικό μου έπινε. Απλά τώρα όσο βγάζω δεν το λυπάμαι και το ζεσταίνω και του δίνω μετά το θηλασμό. Ή βγάζω και του το δίνω απευθείας.

Μου είπε ότι μπορεί να φταίνε και οι νυχτερινοί θηλασμοί που ξυπνάει τουλάχιστον 2 φορές για να φάει. Αν θέλω λέει μπορώ να του το κόψω. Σε 3-4 μέρες αν δώσω πιπίλα και λίγο επιμείνω θα το κόψει γιατί λέει είναι καθαρά θέμα συνήθειας κι όχι ανάγκη. Και του κόβει και την όρεξη. Πράγματι μπορεί να θηλάσει 2, 5 και μετά να πάει 11 και να μην έχει ζητήσει. Αλλά δεν τους κόβω για 2 λόγους. 1ον ούτως ή άλλως θα ξυπνούσα 1 φορά για να βγάλω γάλα και 2ον θηλάζει υπέροχα τη νύχτα και πίνει πολύ από το γαλατάκι μου ενώ τη μέρα ώρες-ώρες μου σπάει τα νεύρα σε σημείο να λέω ότι δεν το ξαναβάζω στο στήθος. Τη νύχτα τον φτύνω μην τον ματιάσω, είμαι τρελή να του το κόψω??

Α!! Επίσης γενικώς δε γκρινιάζει να μας δείξει ότι πεινάει, οπότε επειδή όταν τον τάιζα νωρίτερα έκανε σπαστικά επειδή δεν πεινούσε τον άφηνα να μου δείξει ο ίδιος πότε θέλει. Αλλά τελικώς αυτός ξεχνάει να φάει οπότε τώρα αν δεν γκρινιάξει στο 3ωρο εγώ τον βάζω στα καλά καθούμενα στο στήθος ή του δίνω μπιμπερό. Και πίνει! Και αναρωτιέμαι εγώ θα του δείχνω πότε είναι ώρα να φάει????? Στον πατέρα του έμοιασε μου φαίνεται που το φαγητό είναι αναγκαίο για επιβίωση και μόνο κι όχι απόλαυση όπως το θεωρώ εγώ! χεχεχε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Ένα τσιγαράκι θα το έκανα κι εγώ αν και μου βρωμάνε τα λοιπά τσιγάρα. Εγώ έκανα καπνό και μου λείπει το στρίψιμο! Για μένα ήταν τελετουργία! Αν με βάλεις με ένα πακέτο καπνό και μερικά χαρτάκια-φιλτράκια τώρα σε ένα δωμάτιο θα στο στρίψω όλο σε πέντε λεπτά από τη στέρηση!!! Αλλά ο άντρας μου είναι σίγουρος ότι αν κάνω 1 μόνο 1 τοσοδούλικο θα το ξαναρχίσω κι αν με δει να καπνίζω θα με σκοτώσει και μετά θα με χωρίσει!!!!

Ένα τσιγαράκι θα το έκανα κι εγώ αν και μου βρωμάνε τα λοιπά τσιγάρα. Εγώ έκανα καπνό και μου λείπει το στρίψιμο! Για μένα ήταν τελετουργία! Αν με βάλεις με ένα πακέτο καπνό και μερικά χαρτάκια-φιλτράκια τώρα σε ένα δωμάτιο θα στο στρίψω όλο σε πέντε λεπτά από τη στέρηση!!! Αλλά ο άντρας μου είναι σίγουρος ότι αν κάνω 1 μόνο 1 τοσοδούλικο θα το ξαναρχίσω κι αν με δει να καπνίζω θα με σκοτώσει και μετά θα με χωρίσει!!!!

Ego koritsia to ksekinisa to tsigaro, tes pa elpizo stin deyteri eggimosini na min to ksana arxiso meta... tora me anxosate me to thema gia to pote epitrepe na kaneis paidi.... xmmm mipos na paro to giatro mou kanena tilephono???

Pantos Daskalitsa kai ego to idio programa tha akolouthousa an den eixa tin mpoumpou an kai na sou po tin alithia tora pou tha pame ekdromoula me ton antrouli to mono pou thelo einai na eimaste i dio mas kai na pioume kanena krasaki axxx ante na erthei i epomeni parakseyi.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Και γω καπνο εκανα!!!

Old horbor κιτρινο!!! (ουτε πως γραφεται δε θυμαμαι πια!)

Αχ....ενα τοσο δα μωρε για 1 φορά..δε κάνει κακο!!!!!!!!

Νεκταράκι,με πεισμωσε η πεθερα σου λεω αλλιως δε θα το επαιρνα τοσο κατακαρδα..τωρα τι διαιτα με τις σοκολατοπιτες..καλα ασε!

Απο Δευτερα ομως που θα λειπει και ο άντρας μου θα πέσει τρελή διατροφη,ηδη εχω βρει μια παρα πολυ καλη και θα την ακολουθησω.

Ταβερνα εσυ Ελευθερία ε???

Βρε η ταβερνα εχει ποικιλία...εμεις ειμαστε μονοδιάστατες!ΓΑΛΑ!

Και μας είπε οτι το βραδυνο μαμ δεν χρειαζεται..αλλά άντε να της το κόψεις..

να σας πω,τωρα που θα λειπει ο άντρας μου θα το παλεψω και οτι βγει

Αααα καλα δε σας ειπα να γελάσετε,αφηνω τον άντρα μου με την κορη για να κανω κατι δουλιτσες και παω και τον βρισκω και τι ελεγε στο παιδι ο αθεοφοβος??

Με εκεινο το χαζομπαμπαδίστικο μελιστάλακτο υφάκι..."Εσυ είσαι το πιο γρηγορο σπερματοζωάριο μου,το ξέρεις???"

Επεσα κατω απο τα γέλια...καλα του λεω,αυτες τις κοτσανες καθεσαι και της λες??

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα!!! Αγγελικούλα να υποθέσω ότι κι εσύ γι'αυτό τον παντρεύτηκες, όπως κι εγώ τον δικό μου??? Για το χιούμορ του?

Καλά ναι έχεις όλα τα δίκια σου που θέλεις να κάνεις κορμί για να βουλώσεις τη στοματάρα της πεθεράς! Εγώ αν τα πάρω καμιά μέρα στο κρανίο θα της το βουλώσω με βουλοκέρι. Και τι δεν έχω ακούσει η δόλια αλλά μου αρέσει που ο άντρας μου επιμένει ότι δεν τα λέει από κακία. Κάθε φορά τη μια από αγωνία, την άλλη από άγνοια, την άλλη από αφέλεια... "δε μας χε... ρε Νταλάρα??"του λέω εγώ!

Επίσης old horborn τον κίτρινο έκανα! Και στο συρτάρι δίπλα μου βρίσκεται ένας...αλλά ας όψεται ο θηλασμός. Λείπει κι ο μπαμπάς μας αν δε θήλαζα μπορεί να έστριβα κανένα...βγήκε βλέπετε με την αδερφή, γαμπρό και φίλους τους μια χαρά περνάει αυτός!!! Η δόλια μάνα τι να κάνει, κάθεται να φροντίζει το μωρό στο σπίτι.... Αλλά να σου πω...και να το έστριβα...δε θα το κάπνιζα. Θα γέμιζα τύψεις μετά!!! χαχαχα!!! Το έχω αυτό ρε γμτ!

Αντριάνα μου κι εγώ αγχώθηκα όταν διάβασα ότι αρχίζεις προσπάθειες για 2ο καθώς η μαία στον ανώδυνο μας είχε πει τα μάτια μας 14 να μην ξαναμείνουμε σύντομα έγκυες. Μάλιστα είχαμε κάνει ολόκληρο ένα μάθημα για την αντισύλληψη μετά τη γέννα. Ειδικά πιο παλιά συνιστούσαν 1 χρόνο μετά από ΦΤ και 2 χρόνια μετά από καισαρική. Για την τομή θα φοβόμουν κιόλας στη θέση σου. Και το συζητούσαμε με τον άντρα μου από πιο παλιά για 2ο σύντομα αλλά κι αυτός μου έλεγε ότι θέλει να είμαστε σίγουροι ότι το 2ο μωρό δε θα κινδυνεύει και τώρα μου το ξανασυζητούσε. Πράγματι και μόνο τις αποθήκες σιδήρου και ασβεστίου που έχουν αδειάσει να σκεφτείς. Άσε που κάπου διάβασα ότι πρέπει να έχεις κάποιες φορές περίοδο και μετά να ξαναμείνεις έγκυος. Ορμόνες είναι αυτές. Λίγο να μην έχουν στρώσει δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν σε μια νέα κύηση. Ψάξε το λίγο και στο ίνερνετ, συζήτησε τα παραπάνω με το γιατρό σου, πάρε και μια 2η γνώμη αν χρειαστεί. Αν σου δώσουν το οκ τότε με το καλό! Και πες το και σε εμάς να σου κάνουμε παρέα!! ;)

Νεκταρία αυτό θα σου έλεγα και εγώ.Εφόσον ο Γιώργης πίνει τώρα πιο πολύ μητρικό είναι λογικό να πέσει η ανάπτυξή του. Ως γνωστόν το μητρικό είναι πιο ελαφρύ και δεν βάζουν πολύ βάρος τα μωρά.

Όσο για το βραδινό εγώ ευχαρίστως θα το έκοβα.Και ναι ξυπνάνε από συνήθεια, το έχω καταλάβει. Εφόσον δεν τον ταίζω στο γεύμα των 3 και ξυπνάει στις 6 όπως κάνει και όταν τον ταίσω, εκεί έχω καταλήξει! ΣΥΝΗΘΕΙΑ. Πώς την κόβουν όμως μου λες?Επίσης το πρωί και εμένα δεν έχει όρεξη. Σήμερα πχ. ξύπνησε στις 10:30 και έφαγε 11 και κάτι χωρίς να πεινάει ιδιαιτέρως, απλά ήθελ ανα φύγω και τον τάισα. Ο γιατρός μου είπε γι'αυτό όταν τον ρώτησα πως εφόσον πήρε 1,6 σε 1 μήνα δεν τίθεται θέμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική ταβέρνα με φωνάζει, πώς του ήρθε δεν ξέρω. Έχει πλάκα όμως 'μαμά άνοιξε την ταβέρνα το παιδί πεινάει', 'η ταβέρνα πάει για μπάνιο', 'η ταβέρνα κοιμάται'. Αχαχα! Όταν μου το είπε πρώτη φορά εσένα θυμήθηκα.

Απόρώ πως συζητάτε για δεύτερο τόσο σύντομα. Αν και ο σύζυγος θέλει σήμερα κιόλας εγώ το δήλωσα. Αν δεν χρονιάσει το παιδί δεύτερο δεν έχει. Και πάλι νωρίς μου φαίνεται. Προτιμώ να θηλάσω τον μικρό όσο μπορέσω. Αυτό που το βάζετε?Αν προκύψει νέα εγκυμοσύνη πάπαλα η ταβέρνα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

πάλι τελευταία μπαίνω, λοιπόν να σας πώ τα νέα μας, πήγαμε την τετάρτη για την υπερηβική παρακέντηση, που μαύρη η ώρα και η στιγμή που το αποφασίσαμε, πιο πολύ ο γιάννης επέμενε και του το φυλάω από τότε, μέρα επετείου κι εμείς στο μητέρα, κάνουμε εισαγωγή και μας ρωτάνε αν θα κάνουμε και πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις, αν θα βάλουν ορό και τέτοια και εμείς λέμε ότι πάμε μόνο για την παρακέντηση, πάμε στο δωμάτιο, θηλάζει ο μπέμπης και τον παίρνουν, 1ο τρύπημα, και βγαίνει ο ....ο γιατρός και μας λέει μάλλον δεν είχε φάει πολύ, δεν είναι γεμάτη η κύστη και δεν μπορέσαμε να πάρουμε δείγμα, άντε λέμε μιας και ήρθαμε ας ταλαιπωρήθει λίγο ακόμη για να αποκλείσουμε την πιθανότητα ουρολοίμωξης, τον ταίζουμε μπιμπερό, το πίνει όλο και πριν καλά καλά τελειώσει έρχονται να τον ξαναπάρουν, σημειωτέον γιατί δεν αφήνουν τους γονείς να μπουν μέσα? για να μη δουν τις μαλακίες που κάνουν? επίσης κανείς δε μας εξήγησε ότι κανονικά πρέπει να περιμένουν ένα τέταρτο για να κάνει τσισάκια το παιδί και να γεμίσει η κύστη, όταν το είπα μετά αυτό στο γιατρό μου είπε το 80% των παιδιών κάνει αμέσως, δηλ. ταλαιπώρησαν το παιδάκι μου για μία στατιστική πιθανότητα, μου ήρθε να τον πετάξω κάτω, τον ξανατρυπάνε λοιπόν τον έρημο και πάλι τίποτα, εγώ να είμαι απέξω, να ακούω τα κλάμματα και να μου έρχεται να πέσω από το παράθυρο, βγαίνει ο γιατρός και μας ρίχνει το μπαλάκι ότι εμείς φταίμε που δεν αφήσαμε εξαρχής να του βάλουν ορό, αν και κανείς δεν μας είχε εξηγήσει, ούτε η δική μας γιατρός, ότι αν δεν είναι γεμάτη η κύστη υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας και ότι με τον ορό θα επιταχύνουμε τη διαδικασία, οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, τι να κάνουμε λέμε άντε να γίνει κι αυτό, εγώ να κλαίω, μας δίνουν τον μπέμπη, ο οποίος από τον πανικό του βήχει κι έχει παλινδρόμηση, δεν μπορεί να ησυχάσει με τίποτα, κάνει εμετό και μέσα σε όλα αυτά περνά και ο κύριος καθηγητής με όλους τους παρατρεχάμενους και μας λέει ότι από τη γενική αίματος μάλλον έχει ουρολοίμωξη, οι ενδείξεις, του παίρνουν κι ένα σακουλάκι για καλλιέργεια και μας αφήνουν για λίγο, μετά τον ξαναπαίρνουν να του βάλουν πεταλούδα, στο σπίτι είδα μελανιές και στα δύο χέρια, που σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να βρουν φλέβα δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα, τον φέρνουν μετά με τον ορρό, και περιμένουμε ένα δίωρο, εγώ καθιστή σε μια καρέκλα με τον μπέμπη στην αγκαλιά να προσπαθεί να ημερήσει, μόλις έχει κοιμηθεί στην αγκαλιά μου έρχονται ξανά, τρίτο τρύπημα, το και καλά σίγουρο, περιμένουμε εμείς απέξω και βγαίνω ο μ....ο γιατρός και λέει ότι πάλι δεν ήταν γεμάτη η κύστη, πάλι απέτυχαν και η μόνη λύση είναι ο καθετηριασμός, καλά εκεί έγινα τούρκος, του τα έχωσα γερά και λέμε πάμε να φύγουμε τώρα, ρωτάμε και τη γιατρό και μας λέει το εξής ανεκδιήγητο, ναι οκ να το κάνει, απλά αν έχει επιδερμικό μικρόβιο στο πουλάκι μπορεί να το σπρώξει πιο μέσα, τζιμάνι παιδί, τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι ο καθετήρας ακόμη και στους μεγάλους μπορεί να προκαλέσει ουρολοίμωξη, για να μη μιλήσουμε για τον πόνο σε ένα τοσοδα μικρό μωράκι, μα καλά είναι όλοι αναίσθητοι λοιπόν? όλα για τα λεφτά και μόνο, παρεπιπτόντως μας πήραν 300 ευρώ, ταλαιπώρησαν και κατατρύπησαν το παιδάκι μας και χρέωσαν ακόμη και ένα μπουκάλι epadoren από το οποίο δεν πήρε ούτε μια δόση

τι έγινε μετά? πήρα και έχεσα την παιδίατρο για τη λύση που μας πρότεινε, να σημειώσω εδώ ότι από όλο αυτό έβγαλε από μακριά, χωρίς να δει το παιδί ότι μάλλον έχει ουρολοίμωξη και μας έδωσε από το τηλ. αντιβίωση, έτσι προληπτικά, φυσικά πήγαμε στην άλλη, την είχαμε δηλ. πάρει από την προηγούμενη, και τηλ. στο ΜΗΤΕΡΑ, στο μικροβιολογικό, ενδιαφέρθηκε, και ήρθε το ίδιο βράδυ σπίτι, από την κλινική του εικόνα δεν είδε κάτι ανησυχητικό, την επόμενη μέρα πήραμε τα αποτελέσματα της καλλιέργειας από το μητέρα, και μίας άλλης που κάναμε έμείς με το σακουλάκι που είχαν βάλει φεύγοντας στο παιδί, αν και δεν ήμαστε σίγουροι ότι δεν είχε αλλοιωθεί, και οι δύο έβγαλαν 2-3 μικρόβια σε μικρή συγκέντρωση, οπότε όλα συνηγορούν ότι μάλλον το παιδί είχε μία μικρή αδιαθεσία και τίποτα παραπάνω, και φυσικά όπως μας εξήγησε η νεά παιδίατρος αφού δεν είχε συμπτώματα και μικρόβιο να είχε δε θα χάλαγε τα νεφρά σε τόσο μικρό διάστημα, όπως μας είχε πανικοβάλλει η δικιά μας, και τελικά θα κάνουμε σε 10 μέρες άλλη μία καλλιέργεια για επιβεβαίωση, στο ενδιάμεσο έχουμε και το εμβόλιο για πνευμονιόκοκκο, που είναι αρκετά δύσκολο, επίσης μας είπε ότι σε αρκετούς γιατρούς και αρκετές εξετάσεις μας είχε βάλει να κάνουμε η προηγούμενη και ότι το παιδάκι είναι μια χαρά, 3η παιδίατρος λοιπόν, η περιπέτεια έλαβε τέλος, εύχομαι να μην αφήσει ψυχολογικά τραύματα στο μωράκι μου, και του υπόσχομαι ότι δε θα αφήσω κανέναν να τον ξαναπειράξει, για να καταλάβετε στο γυρισμό δεν τόλμησα να τον βάλω στο καθισματάκι του, ήρθαμε αγκαλιά από την κλινική, και στο σπίτι για αρκετές ώρες δε με άφηνε για τίποτα, ήθελε μόνο αγκαλιά, και μόλις πήγαινα να τον ξαπλώσω κάπου έκλαιγε σπαρακτικά γιατί νόμιζε ότι θα τον ξανατρυπήσουν,

καμία μανούλα μην τα περάσει αυτά χωρίς λόγο, αν είχα χρόνο και διάθεση θα έκανα μία τρελλή αγωγή στο μητέρα για τους γιατρούς που δεν ξέρουν που πέφτει η ουροδόχος κύστη, και πώς να βρουν φλέβα σε ένα παιδικό χεράκι και φυσικά δε θέλω να ξαναδώ αυτή τη γιατρό που ελαφρά τη καρδία αποφάσισε έτσι να ταλαιπωρήσει ένα παιδάκι με μια εξέταση που μόνο ένα τσιμπηματάκι δεν είναι όπως μας έλεγε ή επίσης ελαφρά την καρδία μας προέτεινε να πάμε στο Παίδων εν μέσω έξαρσης της γρίπης και με τόσο μικρό παιδί

συγγνώμη για τη μακροσκελή δημοσίευση αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να σας ενημερώσω γιατί μάλλον οι περισσότεροι γιατροί έχουν ψωμοτύρι την ουρολοίμωξη, πράγμα που ακόμη δεν έχω καταλάβει, ειδικά σε παιδιά που θηλάζουν και έχουν άλλες καμπύλες ανάπτυξης

παρεπιπτόντως ένας από τους λόγους που έκλαιγε σπαρακτικά ο μπέμπης είναι ότι μία από όλες τις φορές του άνοιξαν λίγο το πουλάκι να το καθαρίσουν, χωρίς να πάρουν την έγκρισή μας, και μας το είπαν μετά έτσι απλά τη στιγμή που οι περισσότεροι παιδίατροι συνιστούν αυτή η διαδικασία να ξεκινήσει αφού χρονίσει το παιδί για να μην καταστραφεί το σμίγμα που έχει και το προστατεύι από μολύνσεις

Καλημερα σε όλες!

Αχ βρε Ελεάνα μου, δε ξερεις ποσο σας σκεφτομουν,κριμα το μικρουλη τετοια ταλαιπωρία για το τίποτα.Τι να πω..ορισμένοι γιατροι ειναι απαράδκετοι,απλα απαραδεκτοι.

Καλα ειναι δυνατον η παιδίατρος να έκανε διαγνωση δια τηλεφώνου???

Ο γυναικολογος μου πριν βγω απο το νοσοκομειο μου λεει, προσεξε μην δεχθεις ποτε μα ποτε να δωσεις φαρμακο ή να κάνεις κατι στο παιδι σου που θα σου πει ο γιατρός δια τηλεφωνου,θα λες στο γιατρο να τσακιστεί να ερθει σπιτι να το δει πρωτα.Ειναι παιδίατρος η γυναικα του και εχουν δει πολλά τα μάτια του.

Τελος παντων τωρα οτι εγινε εγινε,το σημαντικό ειναι το παιδακι σας να γινει καλα και να ηρεμησει απο ολα αυτα,παιδικο τραυμα δε νομιζω να του μεινει,ισως να φοβαται για λιγες μερες αν μενει μονοχούλι του.Πολλες πολλες αγκαλιτσες λοιπον,το εχετε και οι δυο αναγκη σιγουρα.

Εκει που καταληγω εγω μετα την περιπέτειά σας ειναι οτι καμια φορα εμεις οι μητερες πρέπει να εμπιστευομαστε το ένστικτό μας γιατι ησουν πολυ διστακτική απο την αρχή και να που είχες δίκιο τελικα και βέβαια να παίρνουμε μια 2η ιατρική γνωμη.

Ελπιζω ολα να ειναι πολυ καλυτερα το συντομοτερο..:)

Καλημέρα κορίτσια!

Ακόμα να ξυπνήσει ο μπέμπης μου, περίεργο γι' αυτόν, σπάνια κοιμάται μέχρι τέτοια ώρα!

Ο μπαμπάς μας πάει στο χωριό, εμείς πάλι μέσα, από βδομάδα θα τον βγάλω αφού πάει πολύ καλύτερα τώρα με το κρύωμα!

Ελεάνα σφίχτηκε η καρδιά μου με την περιπέτεια αυτή που περάσατε εσείς και το μωράκι σας!

Τι να πω για αυτούς τους γιατρούς, δεν παλεύονται που σε χώνουν στο τρυπάκι να κάνεις τόσες εξετάσεις, ενώ μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο τελικά! Καλά έκανες και τα έχωσες στην παιδίατρο!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα. Ωχ βρε Ελεάνα τι περάσατε. Αλλά δεν φταίτε και εσείς. Γιατροί είστε να αναλάβετε την ευθύνη?

Το καημενούλι μωρέ φοβήθηκε γι'αυτό ήθελε αγκαλίτσα...Πολύ στεναχωρήθηκα με την ταλαιπωρία σας αλλά από ό,τι κατάλαβα το λουλουδάκι σου δεν έχει τίποτα ε? Σκότωμα θέλουν οι γιατροί δεν το συζητώ. Και ναι...οι περισσότεροι είναι ψυχροί ακόμη και με βρέφη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...