Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Καλημερα!!!

επιτελους κοιμηθηκα 4 ωρες σερι!!!

αλλος ανθρωπος καλε!!!

τι κανετε?

να αρχισω και εγω για κουνιαδους και ανηψια? τστστστσ

πρωι ειναι ακομη και ετοιμαζομαι για jumbo.

αφου ψησω κρουασαν! ναι ναι, μου εδωσε η μητερα μου αρτοπαρασκευαστη κμε βλεπω να ξεσπω πανω του!

χθες ζυγιστικα κ απελπιστηκα.....

τουλαχιστον αν δεν εχω φαι για 5 μη σας πω κ 10 μερες θα εχω να θηλασω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Ακόμα ψάχνω να δω το ζουζουνάκι σου συναδέλφισσα! Μάλλον άργησα...

Κάναμε τα εμβόλια χθες σας το είπα? Ε ρε γλέντια!!! Ήρθε κι ο μπαμπάς μας γιατί την 1η φορά δούλευε. Τώρα έφυγε νωρίτερα για συμπαράσταση. Κι ακούστε δήλωση μετά τα τσιμπήματα: "Μιλάμε τα έπαιξα όταν τον έβλεπα ότι έκλαιγε μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και προσπαθούσε να κλάψει περισσότερο!!!!" Αφήνω τη φαντασία σας να δουλέψει...

Η παιδίατρος είπε ότι είναι το μόνο μωρό που έχει δει να αντιδρά όταν του βάζουν τη βελόνα...συνήθως λέει κλαίνε με το φάρμακο κι όχι με το τσίμπημα γιατί αργεί να πάει το μήνυμα στον εγκέφαλο ότι το τσίμπησαν. Το δικό μας της λέω είναι γρήγορο σε όλα του!! χαχααχα!!

Και φυσικά ούτε την άφηνε να το εξετάσει στην αρχή! Κλάμα, υστερία και να τεντώνει το κορμί. Να τα έχει παίξει η γυναίκα και να λέει: "Ποπο νεύρο!!!" Και πού είσαι ακόμα να σκέφτομαι εγώ... Με τα τσιμπήματα μας άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο! Τον λυπήθηκα τόσο τον καημενούλη μου! Ευτυχώς δεν έκανε πυρετό ως τώρα αλλά η ανησυχία κλασικό μας σύμπτωμα. Ήρθε και η κουνιάδα μου από το Λασίθι και όλο κλαίει και γκρινιάζει! Τι εντύπωση θα σχηματίσει!!

Και φυσικά αυτό που σας έλεγα... Βάρος... γιοκ! Αφού λέω της μάνας μου "Μη μου ξαναπείς όταν τον δεις πόσο μεγάλωσε γιατί θα είναι ψέματα!!" Πήρε μόνο 3,5 πόντους ύψος, μισό πόντο μεγάλωσε το κεφαλάκι μας και από βάρος μόνο 400γρ! Καλά το λέω εγώ ότι είναι από το άλλο σόι... αφού τον κρατούσε η κουνιάδα μου και αν είχε άλλον ένα Γιώργη να τον βάλει από πάνω θα την έφτανε στο μπόι! Είναι κι αδύνατη σαν τσιλιμπιθρόξυλο!! Απαπα! Μισιακό θα μου βγει το παιδί!

Αντριάνα κι εγώ θέλω νάνι!!!!!!!!!! Αν μου έδινες 24 ώρες να κάνω ότι θέλω τις 20 θα κοιμόμουν, τις 2 θα μούλιαζα στην μπανιέρα και τις άλλες δύο θα έτρωγα αργά-αργά βλέποντας μια ταινία αραχτή στον καναπέ! Α!!! Και θα έκανα και το άλλο που συζητάτε.... με την ησυχία μου κι όχι με το άγχος μη ξυπνήσει το παιδί!

Για το 2ο το δηλώνω θέλω σαν τρελή ΤΩΡΑ! Αλλά ο γιατρός μου είπε να περιμένω τουλάχιστον 6 μήνες λέει γιατί όχι μόνο δεν είναι καλό για τον οργανισμό να ξαναμπεί σε τέτοια ταλαιπωρία, αλλά και για το μωρό λέει δεν θα είναι καλό. Κινδυνεύει περισσότερο η κύηση και ακόμα και για σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου μετά μου μίλησε... Οπότε φοβάμαι. Αντριάνα μου εσένα σίγουρα σου είπε για 3 μήνες μετά?? Μου κάνει εντύπωση που είσαι κι από καισαρική κι εμένα που γέννησα φυσιολογικά δε με αφήνει ούτε στο 6μηνο. Εγώ του ανέφερα το 6μηνο κι αυτός ήταν ακόμα επιφυλακτικός... είπε το λίγο το λιγότερο και αμάν πια να μη βιάζομαι... Θα τον ξαναρωτήσω ρε γμτ...

Γεια σας !

τι μου κάνετε??

Εγω ειμαι κομμάτια..τέτοιο πισωγύρισμα απο την τουλουμπιτσα δε το περίμενα..

Τελος παντων!!!

Και μεις τωρα περιμενουμε τη γιατρινα να μας τσουμπήσει το μπουτάκι.

Αννουλα τι κανει το Μανωλακι σου?

Βρε Δασκάλα μην αγχωνεσαι παιδάκι μου, τι θελεις να γινει γομάρι ο Γιωργακης?

Καλέ συ,πηγες στο spa???

Πολυ νέκρα σημερα βρε κοριτσια..γιατι ετσι??

Καλησπέρα κορίτσια!

Ησυχία σήμερα στο καφέ, αλωνίζετε όλες?

Νεκταρία πόσο είναι ο μικρός τώρα στο ύψος καλέ και λες θα πάρει από το άλλο σόι?

Όσο για το κλάμα φαντάζομαι τσιρίδα το Γιωργάκι!!

Αυτό με την κουνιάδα σου το παθαίνω κι εγώ! Άλλο τόσο να γίνει το παιδί θα με περάσει!!

Αφού μου λένε όλοι πως σε λίγο θα με παίρνει αυτός αγκαλιά αντί να τον παίρνω εγώ!!!

Τέλος πάντων, πονεμένη ιστορία το μπόι μου!!

Αγγελική κι εσείς εμβόλιο, υπομονή στη μικρούλα σου, τα τραβάνε κι αυτά τα παιδιά!

Πως πάτε με το τάισμα?τρώει καλύτερα σήμερα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Μου το τσιμπησε το παιδάκι μου..καλα ε,σπάραξε η καημενουλα!

Την προηγουμενη φορα δεν ειχε βγαλει κιχ!

Μου ειπε οτι αυτο που εκανε με το στηθος μου οφειλεται ή σε μειωμένη ροή ή σε φουσκωμα στο στομαχάκι της.Σημερα καλυτερα φαίνεται το πάει..το παρατηρω ακομη.

Α,επισης ειπε οτι κανονικά πρεπει στην ηλικία της να κάνει 5 γευματα την ημερα (χωρις βραδυνο),δηλαδη να τρωει καθε 4 ωρες περιπου.Εμενα ομως τρωει και βραδυνο (μεταμεσονύχτιο θα το χαρακτήριζα) και ειπε οτι ειναι σαν εξτρα "θερμιδες" αυτο.

Για κρεμες ειπε 1 εβδομάδα πριν κλεισει τον 6ο..ο κάθε γιατρός τελικά τα δικά΄του!!

Κατα τα αλλα μια χαρα!

Εβαλα μια σοκολατοπιτα στο φουρνο και περιμενω φιλους μας να την τσακίσουμε!

Αυριο θα παμε και στο πρωτο μας πάρτυ,φοβαμαι να σας πω την αληθεια γιατι θα ειναι πολλά παιδάκια και εχω άγχος..

Αααα και το άλλο,η γιατρος ειπε για το εμβόλιο της γαστρεντεριτιδας δε τρέχει και τιποτα που δε το κάναμε & οτι προστατευει μονο απο έναν τύπο..περιεργο που το ανεφερε τωρα ε?

Οταν μου ειχε πει να το κανουμε το παρουσίασε ως κατι επιβεβλημένο..

Αγγελική σοκολατόπιτα διαβάζω!! και ήθελα κι εγώ να φάω το γλυκάκι μου αλλά δεν έχω αφήσει τίποτα, έφαγα δύο σοκοφρέτες αλλά ακόμα να μου περάσει! Ποιο άλλο γλυκό είναι καλό από τις συνταγές του Παρλιάρου?

Ωραία θα είναι στο πάρτυ αύριο με τη μπουμπούκα σου!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Και φυσικά αυτό που σας έλεγα... Βάρος... γιοκ! Αφού λέω της μάνας μου "Μη μου ξαναπείς όταν τον δεις πόσο μεγάλωσε γιατί θα είναι ψέματα!!" Πήρε μόνο 3,5 πόντους ύψος, μισό πόντο μεγάλωσε το κεφαλάκι μας και από βάρος μόνο 400γρ! Καλά το λέω εγώ ότι είναι από το άλλο σόι... αφού τον κρατούσε η κουνιάδα μου και αν είχε άλλον ένα Γιώργη να τον βάλει από πάνω θα την έφτανε στο μπόι! Είναι κι αδύνατη σαν τσιλιμπιθρόξυλο!! Απαπα! Μισιακό θα μου βγει το παιδί!

Ρε συ Νεκταριάκι 400γρ. δεν είναι βάρος γιοκ! Τα παιδιά που θηλάζουν αποκλειστικά πρέπει να παίρνουν το ελάχιστο 450γρ. τον μήνα! Και από ύψος οκ είναι. Και εμένα ο μικρός 4 πόντους πήρε εκεί που είχε πάρει 10 μαζεμένους τον πρώτο μήνα. Τι είπε ο γιατρός για το βάρος που πήρε? Και πόσο είναι τώρα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αντριάνα κι εγώ θέλω νάνι!!!!!!!!!! Αν μου έδινες 24 ώρες να κάνω ότι θέλω τις 20 θα κοιμόμουν, τις 2 θα μούλιαζα στην μπανιέρα και τις άλλες δύο θα έτρωγα αργά-αργά βλέποντας μια ταινία αραχτή στον καναπέ! Α!!! Και θα έκανα και το άλλο που συζητάτε.... με την ησυχία μου κι όχι με το άγχος μη ξυπνήσει το παιδί!

Για το 2ο το δηλώνω θέλω σαν τρελή ΤΩΡΑ! Αλλά ο γιατρός μου είπε να περιμένω τουλάχιστον 6 μήνες λέει γιατί όχι μόνο δεν είναι καλό για τον οργανισμό να ξαναμπεί σε τέτοια ταλαιπωρία, αλλά και για το μωρό λέει δεν θα είναι καλό. Κινδυνεύει περισσότερο η κύηση και ακόμα και για σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου μετά μου μίλησε... Οπότε φοβάμαι. Αντριάνα μου εσένα σίγουρα σου είπε για 3 μήνες μετά?? Μου κάνει εντύπωση που είσαι κι από καισαρική κι εμένα που γέννησα φυσιολογικά δε με αφήνει ούτε στο 6μηνο. Εγώ του ανέφερα το 6μηνο κι αυτός ήταν ακόμα επιφυλακτικός... είπε το λίγο το λιγότερο και αμάν πια να μη βιάζομαι... Θα τον ξαναρωτήσω ρε γμτ...

Ο δικός μου γιατρός μου είπε μετά το 6μηνο ό,τι μπορώ αλλά το ιδανικό είναι να περάσει 1 χρόνος και μετά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σοκολατοκέικ έφτιαξα και εγώ προχθές αλλά με 1-2 κομμάτια που έφαγα παρατήρησα υπερένταση στον μικρό και το έκοψα μαχαίρι. Είναι και τίγκα στην σοκολάτα ρε παιδί μου!

Χθες εμάς κοιμήθηκε 11, ξύπνησε 1:30 αλλά τον ξανακοίμησα νηστικό και ξύπνησε 7 το πρωί χωρίς να ξαναξυπνήσει! Τρομερό αλλά πιστεύω πως ήταν τυχαίο. Δεν ελπίζω!

Στο εμβόλια εμείς, αν και διπλό, κλάψαμε λιγάκι ίσα ίσα όταν έκανε τις τσιμπιές ο γιατρός.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπέρα!

μόλις μπήκα από μάθημα, και έτρεξα να δω τι έχω χάσει....

νυστα και κούραση επίσης. τι να σας πω! το μεγάλο μου ξυπνάει συνέχεια το βράδυ μ έχει γονατίσει, μάταια του λέω αν είναι νύχτα έξω θα ξανακοιμάσαι και δε θα κλαις, αν δε σηκώνεται η μαμά πρώτα δε θα φωνάζεις κτλ. στις 3 τα ξημερώματα θέλει να δει παιδικά, φοβάται, θέλει τη μαμά το μπαμπά τη γιαγιά το περιπτερά από κάτω κι εγώ δε ξέρω!!!!

αν τα χα στο ίδιο δωμάτιο θα χα πεθάνει γιατί το ξύπνημα θα ταν ταυτόχρονο. τώρα τουλάχιστον είναι εναλλάξ!

έχω να βγάλω ένα διαγώνισμα για αύριο και να κοιτάξω και μια δουλειά ακόμα που χω παραμελήσει. μου ρθε και περίοδος χτες, η δεύτερη στη σειρά. με το θήλαστρο δε μπορεσα να βγάλω πάνω από 60 μλ. μάλλον η περίοδος φταίει, έτσι ο μανού έφαγε και σκόνη σήμερα, απ τις λίγες φορές.

ψιλοκαλούτσικα έιναι σήμερα, έχει μειωθεί ο βήχας.

εμάς στο ικα κάθε 2 μήνες μας είπαν εμβόλια, πολύ λίγα θα κάνει ο κακομοίρης. πρέπει κατεπειγόντως να βρω γιατρό!

Εδω ειμαι και παλι!!!

Αννα,ολα τα παιδάκια δεν πρέπει να κάνουν τα υποχρεωτικά εμβόλια??

Τι πάει να πει θα κάνει λιγα βρε???χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο γλυκουλης!!!

Σοφάκι απο του Παρλιάρου 3 συνταγες εχω κάνει μονο,τη σοκολατοπιτα,μπράουνις και μια αλλη βλακεια κεικ με καφε, πιο πολυ απο ολα μου αρεσε η σοκολατοπιτα!

Η μπεμπα μου ηταν πολυ ανησυχη σημερα,μαλλον μου τη ματιάξανε το πρωι που τη βόλταρα ή εφταιγε το εμβολιο..δε ξερω.

Φιλενάδα εβαλα μια σανγκρια και σε θυμηθηκα!!!

Ασε που θελω σα τρελή να καπνισω..1 τσιγαράκι μονο..μονο ένα τοσουδίλικο...αχ..

Φαντασου να πιω και ποτο πως θα κανω..

Εμενα ο γιατρος για 2ο νινι μου ειπε μετα απο 8-10 μήνες και εχω κανει καισαρικη.

Να σας πω,εαν δεν ηταν τα κιλά στη μέση και το 9μηνο φουσκωμα..θα το σκεφτόμουν..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...