Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

να ρωτήσω τα μωράκια σας τα ταίζετε κοιμισμένα; και τρώνε κανονικά;

το δικό μου όταν κοιμάται δε το ανοίγει το στόμα με τίποτα! κοιμήθηκε στις 10 και είπα στις 12 να του ξαναδώσω να φάει μπας και δε ξυπνήσει ο βράδυ αλλά τίποτα όσο κι αν επεμενα, τελικά ξύπνησε στις 4.30!και ξανά στις 7 κι από τότε κοιμάται. το βράδυ πάντως το κρατάει το 6ωρο. απλά πρέπει να το μεταφέρω λίγο αργότερα

Ο δικός μου τρώει άνετα και κοιμισμένος, κανονικότατο γεύμα παρακαλώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Αγγελική τι καλή πεθερούλα!! μέλι στάζει το στόμα της!! Απαπα!!

Αδυναμία θα έχει στο μικρό του αδερφό να φανταστώ πολύ ε?

Μέλι οπως το λες..

Αδυναμια εχω και γω στο μικρο μου αδελφο αλλά οχι και έτσι!!!!!!!!

Ειδικα οταν εχεις οικογένεια ελεος.

les na exeis kai esi ena sporaki?????? ax makari.... emena mou eixan erthei stis 20 meres kai oxi stis 28-30 mallon den exei strosi kala to pragma. ego exo tin aporia tora giati lene oti pianoume pio eykola paidi apo oti prin??

Ανδριανούλα γιατί οι ορμόνες είναι στο φόρτε τους!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερες...Μιλατε, διαβαζω, για ενα ξεχασμενο σπορ ε;;; Δεν εχω καθολου ορεξη...Μα καθολου!!!!!! βλεπω τον αντρα μου να πηγαινει αλλου για παρηγορια...χθες πηρα τις εξετασεις που μου εγραψε ο γυναικολογος και εχω μια φλεγμονη στον κολπο και πρεπει να παρω αντιβιωση. τι ειναι παλι αυτο ρε γ...το;;; τη δευτερα εχω ραντεβου ξανα να δουμε τι θα μου πει. Επισης δηλωνω οτι μισω τη νινιδα....ειναι το κεφαλι της ολο φλυδες...μπλιαξ!!!!!!!!!

Ελπίζω να είναι κάτι περαστικό κοπέλα μου. Άσε εμάς μας μάδησε το μαλλί και η νινίδα δεν λεει να το βάλει κάτω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελπίζω να είναι κάτι περαστικό κοπέλα μου. Άσε εμάς μας μάδησε το μαλλί και η νινίδα δεν λεει να το βάλει κάτω!

Ασε ρε Ελευθερια ειμαι ψιλοχαλια, εχω μαλλον θρομβοφιλια και αυτο προκαλεσε το ολιγαμνιο. Η φλεγμονη δεν ειναι τιποτα, αυτο δε με ανησυχει τωρα. Τη Δευτερα θα ξαναπαω γιατρο και θα το συζητησω διεξοδικα, αλλα απο τα μισολογα του την προηγουμενη φορα και απο το οτι σε αλλη εγκυμοσυνη πρεπει απο την αρχη να παιρνω ασπιρινη και ηπαρινη οπως μου ειπε, το εψαξα στο ιντερνετ και 90% ειμαι σιγουρη. Και μας το μαλλι αρχιζει και αραιωνει, βλεπω παντου τριχες.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

ΕΊΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!

αι σιχτιρ με το κωλο ικα τους, ανήθικοι γιατροί!!!!! γιατί το πήγα το παιδί σε ιδιώτη και δε το φερα σε αυτή!!! και να μη μου γράφει τη μάσκα γιατί το παιδί είναι 3 μηνών και έπρεπε να πάρει τη πορτοκαλι μάσκα και πήρε τη κίτρινη που το ικα τη δίνει για 4 μηνών!!! και μια γλώσσα! με σταύρωσε!!!! για 25 ευρώ λες και ταδινε απ τη τσέπη της η γριέτζω!!!! δεν υπάρχει αυτό που ζω 50 πίεση μου ανέβασε!!! αν είναι δυνατόν!!! κι είχε μπροστά της άρρωστο νεογνό!!!!! ανήθικοι άνθρωποι!!!!

τι έγινε έλα τώρα που μαι φορτωμένη ποια πεθερά μπινελικώνω;;;;; πάω να διαβάσω και ξανα ρχομαι!!!

Τι θελα κ το μελέταγα???

Δεν έλεγα να πιάσω το τζόκερ, να πάω σε μια μεζονέτα στη Σαρωνίδα και να κάνω 4 παιδάκια να έχω να παίζω??

Αδιαθέτησα.

Ετσι στο άσχετο.

Ουτε πονάκι ούτε τίποτες.

32 μέρες παρακαλώ.

Αι σιχτίρ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ασε ρε Ελευθερια ειμαι ψιλοχαλια, εχω μαλλον θρομβοφιλια και αυτο προκαλεσε το ολιγαμνιο. Η φλεγμονη δεν ειναι τιποτα, αυτο δε με ανησυχει τωρα. Τη Δευτερα θα ξαναπαω γιατρο και θα το συζητησω διεξοδικα, αλλα απο τα μισολογα του την προηγουμενη φορα και απο το οτι σε αλλη εγκυμοσυνη πρεπει απο την αρχη να παιρνω ασπιρινη και ηπαρινη οπως μου ειπε, το εψαξα στο ιντερνετ και 90% ειμαι σιγουρη. Και μας το μαλλι αρχιζει και αραιωνει, βλεπω παντου τριχες.

Κοριτσάκι μου δεν είναι τίποτα η ηπαρίνη. Και εγώ έκανα ενέσεις μέχρι την 12η εβδομάδα. Εσύ δεν είχες κάνει καθόλου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχαχαχα τι έχετε πάθει? Προς τα που βλέπει το φεγγάρι καλέ και σας επηρέασε τόσο??

Αγγελική τα ίδια και εμείς. Είμαστε η Μαμά Τερέζα! Προχθές δανείσαμε 5000 Ευρώ στον κουνιάδο μου για να πάρει αμάξι και μας έδωσε μια επιταγή που είναι για τον Μάρτη. Έτσι και είναι ακάλυπτη θα γίνει Σαράγιεβο μιλάμε!!! Εγώ δουλεύω 4 μήνες να τα πάρω! Αν έλεγα να μην τα δώσει ποιος θα τον άκουγε!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αν με πιάσεις απο τη μυτη θα σκασω.

μεσα σε 3 ωρες η πιεση μου χτυπάει κοκκινο απανωτα..απο που να ξεκινησω δε ξερω..

Οπως σας ειχα πει ο άντρας μου εχθες ητανε Αθηνα,το Μάιο ο αδελφος του αγορασε καινουριο αμαξι και θεωρησε υποχρεωση του να τον βοηθησει ( οχι οτι δεν ειχε απλά το ενιωθε βάρος ο δικος μου..) και κάναμε λοιπον δώρο στο κουνιαδάκι 1,000 ωραιοτατα ευρουλακια.

Προσπαθησα να μειωσω το ποσο στο ήμισυ λογω του οτι εκεινη την εποχη τα εξοδα μας ειχαν αυξηθει κατακορυφα με τις μπεμποαγορες κτλ αλλά ο άντρας μου ανένδοτος..λες και μας περισσευανε,καμία σχεση. Ερχεται λοιπον σημερα ο καλος μου και μου λεει οτι επρεπε να "ασημωσει" το αμαξι του αδελφουλη του..

Δηλαδη του λεω,δε φτανανε τα 1,000 ευρο επρεπε να δωσεις και αλλα?? Ε αφου μου λεει πρωτη φορα μπηκα στο αμαξι,ετσι γινεται...μου ειπε οτι εδωσε 50 αλλα ειμαι σιγουρη οτι εδωσε 100 γιατι κατι σποντες μου πεταξε η μανα του στο τηλ..

Μπραβο αντρουλη μου του λεω,σκόρπα τα λεφτά σα μαρουλόφυλλα.

Συνεχιζω...με παιρνει η πεθερα μου που λετε τηλ και μεσα σε ολα μου λεει..

"Αχ Αγγελικουλα κοιταζα κατι φωτογραφίες που ειχατε βγαλει περυσι με το Λ.,ποπο βρε παιδι μου τι αδυνατη που ησουνα,χεράκια ποδαράκια μια σταλιά,καλα βεβαια αποκλειεται να ξαναγινεις ετσι" και ναι κυριες & κύριοι αρχιζω να βγαζω καπνους απο τα αυτια.Μπα,της λεω γιατι αποκλειεται..και απανταει, ε και γω μετα τη γεννα χάλασα,δυσκολα να επανέλθεις μωρε αλλα δε πειράζει.

Μιλαμε οτι εκνευριστηκα τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ που εβαλα σκοπο μεχρι τα Χριστουγεννα να εχω χασει τα 4 γαμωκιλά και να με δει και να τριβει τα μάτια της.

Εχω και αλλα θελετε???

Παμε για καφε που σας ειχα πει και περνάει ενας συναδελφος του αντρα μου πιανουνε την κουβεντα (εχω χαζευα και δεν προσεχα τι λεγανε) φευγει αυτος και μου λεει ο καλός μου...¨"¨το αλλο Σαββατο εχω υπηρεσία"!!!!!!

Μα του λεω ερχεται ο αδελφος σου με την κοπέλα του και συ θα λειπεις??????!!!!!!!!!

Δυστυχως δεν αλλάζει μου λεει και η 5η μεσα στο μηνα ενω κανονικα κάνει 3!

Εβλα τις φωνες, που ολο σε εκμεταλλεύονται κτλ που θα λειπεις 1 εβδομάδα θα ερθεις Παρασκευη και Σαββατο θα ξαναφυγεις, και τι θα κανω εγω μονη μου με το ζευγαράκι κτλ...ακρη δε βγαλαμε..

Και φυσικα η μικρή εξακολουθεί να μην τρωει,αλλες 3 μερες να με πάει ετσι και το γάλα θα κοπει,ηδη το στηθος μου απο τις 10 το πρωι εχει να φάει και τωρα ειναι 4 και ειναι άδειο...

Απο τα νευρα μου εβαλα τις φωνες μεχρι και στη μπεμπα,ειμαι εξαλλη.

ΕΞΑΛΛΗ.

Σας επρηξα.

Χαλάρωσε κοριτσάκι μου!!! Ηρέμησε ξέρουμε όλες τα ίδια περνάμε....εμενα μου έλεγε με μια χαρα προχτες οτι τα παιδια λενε πρωτα μπαμπα και μετα μαμα και να μην περιμενω....η καρια!!! Ετσι ειναι ολες!! Να μην ανησυχεις, έπρεπε να της πεις κι εσύ, α ναι? δεν επανερχεται?? Δεν πειραζει γιατι στο δρομο ακομα με κοιτανε οι αντρες οπως και πριν οποτε μαλλον εγω δεν εχω τετοιο προβλημα!! Καριες!! Ηρέμησε για το παιδι σου...να του τα πεις ηρεμα κι αυτουνου να μην τα κρατας μεσα σου!! Στο τελος θα μας τρελανουν αυτοι κι εμεις?????Πες αι σιχτιρ και κανε οτι μπορεις. Κι εγω απο σημερα τελος τα μαμ!!!!Το μονο που προσπαθησε να μην κοπει το γαλα σου.κανε αντλησεις.Για το χατιρι του παιδιου σου!

εμένα το μητσάκι πάντως πρώτα μαμά είπε και να μην επιμένει η πεθερούλα σου! ναξιώτισσα είναι; από ποιο χωριό;

δε κόβεται το γάλα τόσο εύκολα εγώ με τις αρρώστιες μετά από 10 μέρες το ξανάρχισα το άθλημα και μάλιστα σε ανεδραιωμένο θηλασμό.

μας κακομελετάνε δε μπορεί!

δεν έχει ακροαστικά ευτυχώς, αλλά ο βήχας και τα φλέματα καλά κρατούν. από διάθεση είναι μια χαρά.

σήμερα καθόταν αμέριμνος στη κούνια του και πάω από πάνω του χωρίς να του μιλήσω και σκάει κάτι τρελά χαμόγελα!!!

βαριέμαι, το σπίτι είναι μπάχαλο αλλά δε κάνω τίποτα!

θα τα χάσεις τα κιλά αλλά όχι τώρα που θηλάζεις, μην αρχίσεις τις δίαιτες δε λέει.

το σώμα κρατά λίπος για το θηλασμό, όταν αποθηλάσεις με το καλό συλφίδα θα γίνεις!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...