Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!

Σήμερα έχω φασίνα με διαλείμματα βέβαια γιατί δεν μπορώ να αφήσω τον αλητάκο μόνο του πάνω από 5 λεπτά και αρχίζει την ψαλμωδία!! ευτυχώς που κοιμάται πάντα 1 ώρα στις 2,5 ώρες που τρώει κάθε φορά!

Εχθές πρώτο βράδυ που κοιμήθηκε 11 και κάτι και σηκώθηκε μόνο στις 7 για φαγητό και μετά 9.30 που ξύπνησε! μια χαρά! άντε να το κάνει πιο συχνά!!

Περαστικά στα μωράκια σας κορίτσια με το συνάχι και σε εσάς που είστε κρυωμένες!

Άννα1979 και σε εσένα με τη φλεγμονή, εσύ θα απέχεις από το σπορ έτσι κι αλλιώς λοιπόν!

Καλά κι εμείς είχαμε μία αποτυχημένη προσπάθεια λόγω πόνου και μία μόνο ολοκληρωμένη τόσο καιρό! Τι να κάνουνε και οι άντρες μας μωρέ, καταλαβαίνουν πιστεύω ότι είναι λίγο ζόρι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

τελικά έβαλα μπριζολίτσες με πατάτες κ 3 λίτρα λεμόνι (μιαμ) στο φούρνο, ψήνεται κ μου χει σπάσει τη μύτη.

Το νινί έφαγε μόλις 90μλ με το ζόρι και αυτά, τραγουδήσαμε το μισό σιντι στρουμφάκια, κάναμε λίγο κούνια κ νάνι τώρα με τη λατρεμένη πιπίλα. Και ακούμε Debussy τώρα....μπας κ το ακούσει ο εγκέφαλός της κ ηρεμήσει λίγο!

Αχ....Αντριάνα, κ γω ποσο θαθελα να παρατήσω δουλειές κ όλα.....αλλά τα οικονομικά δεν είναι ποτέ τόσο σίγουρα! Κλαψ...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εχθές πρώτο βράδυ που κοιμήθηκε 11 και κάτι και σηκώθηκε μόνο στις 7 για φαγητό και μετά 9.30 που ξύπνησε! μια χαρά! άντε να το κάνει πιο συχνά!!

Καλή αρχή!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Πολυ facebook ακουω στην παρεα, εγω δεν εχω, ελπιζω να μην μου εξαφανιστειτε μια μερα και σας ψαχνω!!!!!!

Andrianna μου μπραβο! Ακουω για επιστροφη στην εργασια σου εστω κι ετσι, εξοδους, σκεψεις για δευτερο...εμενα μου φαινονται πααααααρα πολυ μακρινα ολα αυτα. Αφου κοιμαμαι 3 ωρες/24ωρο, με ενα δευτερο παιδι ποσο θα κοιμαμαι? -18??? Αν εργαζομουν κιολας, -26!!!! ΧΑΧΑ!

Κατι κανω λαθος μαλλον, πειτε μου το μυστικο....αν ειναι νταντα δεν μας κανει, γιατι σιγα μην την κοιταει με τη ΓΟΠ μην πνιγει οπως εμεις, τηλεοραση θα βλεπει στην καλυτερη περιπτωση....σνιφ

Επεξεργάστηκαν by Λιζα Ν.

Διαφημίσεις

Καλα κι εγω σκεφτηκα να παρατησω την εργασια μου! Ηθελα 3 παιδια αλλα τωρα βλεπω οτι και το ενα δεν ξερω πως να βρω το χρονο για να του προσφερω οσα πρεπει...Αλλα τοσο κοπο καναμε βρε παιδια, ειμαι και κατι σαν μονιμη, που να σταματησω....και πως να τα βγαλουμε περα με 1 μισθο....σκεφτομαι και το εξωτερικο, μηπως ειναι καλυτερα.

Αν με πιάσεις απο τη μυτη θα σκασω.

μεσα σε 3 ωρες η πιεση μου χτυπάει κοκκινο απανωτα..απο που να ξεκινησω δε ξερω..

Οπως σας ειχα πει ο άντρας μου εχθες ητανε Αθηνα,το Μάιο ο αδελφος του αγορασε καινουριο αμαξι και θεωρησε υποχρεωση του να τον βοηθησει ( οχι οτι δεν ειχε απλά το ενιωθε βάρος ο δικος μου..) και κάναμε λοιπον δώρο στο κουνιαδάκι 1,000 ωραιοτατα ευρουλακια.

Προσπαθησα να μειωσω το ποσο στο ήμισυ λογω του οτι εκεινη την εποχη τα εξοδα μας ειχαν αυξηθει κατακορυφα με τις μπεμποαγορες κτλ αλλά ο άντρας μου ανένδοτος..λες και μας περισσευανε,καμία σχεση. Ερχεται λοιπον σημερα ο καλος μου και μου λεει οτι επρεπε να "ασημωσει" το αμαξι του αδελφουλη του..

Δηλαδη του λεω,δε φτανανε τα 1,000 ευρο επρεπε να δωσεις και αλλα?? Ε αφου μου λεει πρωτη φορα μπηκα στο αμαξι,ετσι γινεται...μου ειπε οτι εδωσε 50 αλλα ειμαι σιγουρη οτι εδωσε 100 γιατι κατι σποντες μου πεταξε η μανα του στο τηλ..

Μπραβο αντρουλη μου του λεω,σκόρπα τα λεφτά σα μαρουλόφυλλα.

Συνεχιζω...με παιρνει η πεθερα μου που λετε τηλ και μεσα σε ολα μου λεει..

"Αχ Αγγελικουλα κοιταζα κατι φωτογραφίες που ειχατε βγαλει περυσι με το Λ.,ποπο βρε παιδι μου τι αδυνατη που ησουνα,χεράκια ποδαράκια μια σταλιά,καλα βεβαια αποκλειεται να ξαναγινεις ετσι" και ναι κυριες & κύριοι αρχιζω να βγαζω καπνους απο τα αυτια.Μπα,της λεω γιατι αποκλειεται..και απανταει, ε και γω μετα τη γεννα χάλασα,δυσκολα να επανέλθεις μωρε αλλα δε πειράζει.

Μιλαμε οτι εκνευριστηκα τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ που εβαλα σκοπο μεχρι τα Χριστουγεννα να εχω χασει τα 4 γαμωκιλά και να με δει και να τριβει τα μάτια της.

Εχω και αλλα θελετε???

Παμε για καφε που σας ειχα πει και περνάει ενας συναδελφος του αντρα μου πιανουνε την κουβεντα (εχω χαζευα και δεν προσεχα τι λεγανε) φευγει αυτος και μου λεει ο καλός μου...¨"¨το αλλο Σαββατο εχω υπηρεσία"!!!!!!

Μα του λεω ερχεται ο αδελφος σου με την κοπέλα του και συ θα λειπεις??????!!!!!!!!!

Δυστυχως δεν αλλάζει μου λεει και η 5η μεσα στο μηνα ενω κανονικα κάνει 3!

Εβλα τις φωνες, που ολο σε εκμεταλλεύονται κτλ που θα λειπεις 1 εβδομάδα θα ερθεις Παρασκευη και Σαββατο θα ξαναφυγεις, και τι θα κανω εγω μονη μου με το ζευγαράκι κτλ...ακρη δε βγαλαμε..

Και φυσικα η μικρή εξακολουθεί να μην τρωει,αλλες 3 μερες να με πάει ετσι και το γάλα θα κοπει,ηδη το στηθος μου απο τις 10 το πρωι εχει να φάει και τωρα ειναι 4 και ειναι άδειο...

Απο τα νευρα μου εβαλα τις φωνες μεχρι και στη μπεμπα,ειμαι εξαλλη.

ΕΞΑΛΛΗ.

Σας επρηξα.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Σ' ευχαριστώ Κλεοπάτρα!

Έτσι μία φορά αν ξυπνάει το βράδυ θα είναι τέλεια!

Λιζάκι υπομονή κοπέλα μου! σου βγάζει γουλίτσες η μικρή με τη ΓΟΠ?

Ναι δυστυχως. Εχθες το βραδυ, την ταισα στη 1 και κατα τις 3.35 της πηγε στραβα και εβηχε! Καλα που το εκανε δηλαδη γιατι την επιασα εγκαιρως, ειχα ψιλογλαρωσει στην τηλεοραση.

Εμεις θα επρεπε να την κανουμε να συνηθισει ενα γευμα γυρω στις 22.00-24.00, να καθησω για τρισημισι ωρες μετα μαζι της και να την βαλω για υπνο μετα, μονο ετσι θα μπορουσα να κοιμηθω λιγο. Οπως το κανει τωρα που πειναει μια με τρεις το πρωι, και εχει εγερση πρωινη στις 6 παλι για φαγητο, δεν κοιμαμαι τελικα.

Anstef μου τι περνας κι εσυ! Καλα αυτο με τα κιλα δεν θα επρεπε να σε απασχολει καθολου, μαλλον καποιος ζηλευει μου φαινεται....Με τις υπηρεσιες αν υπαρχει καποια που να σε καταλαβαινει ειμαι εγω, ο καλος μου οπως ξερεις ειναι στρατιωτικος. Εχει υπηρεσια καθε τρεις και λιγο, καθολου δεν τον διευκολυναν με το μωρο!!!! Δεν ντρεπονται πια. Εχει την Τεταρτη και ισως και την Κυριακη τωρα μεθαυριο.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ δε νομιζω οτι κοβεται τοσο ευκολα, απλα προσαρμοστηκε στη μειωμενη ζητηση, βαζε θηλαστρο και επεμενε, να μην σου μειωθει η παραγωγη. Πιες και λιγη μαγια μπυρας. Αν βαλεις να πιπιλιζει δεν καθεται καθολου?

Καλημέρα μανουλίτσες!

Σήμερα έχω φασίνα με διαλείμματα βέβαια γιατί δεν μπορώ να αφήσω τον αλητάκο μόνο του πάνω από 5 λεπτά και αρχίζει την ψαλμωδία!! ευτυχώς που κοιμάται πάντα 1 ώρα στις 2,5 ώρες που τρώει κάθε φορά!

Περαστικά στα μωράκια σας κορίτσια με το συνάχι και σε εσάς που είστε κρυωμένες!

Άννα1979 και σε εσένα με τη φλεγμονή, εσύ θα απέχεις από το σπορ έτσι κι αλλιώς λοιπόν!

Καλά κι εμείς είχαμε μία αποτυχημένη προσπάθεια λόγω πόνου και μία μόνο ολοκληρωμένη τόσο καιρό! Τι να κάνουνε και οι άντρες μας μωρέ, καταλαβαίνουν πιστεύω ότι είναι λίγο ζόρι!

Αχ βρε Σοφακι, ενω αμα δεν ειχα τη φλεγμονη δε θα εκανα τιποτε αλλο ολη μερα, τι να σου πω!!!!!!!!!!! Ειναι ομως και μια δικαιολογια, δε λεω γιατι απο ορεξη μηδεν........

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Τιποτα βρε Λιζα,ρουφαει για 1-2 λεπτά και αυτο ητανε..εχω σκάσει.

Μονο το πρωι στις 10 εφαγε καπως περισσότερο,δηλαδη δε πεινάει? δε μπορω να καταλάβω.

Η υπηρεσία αυτη ειναι έκτακτη,για αυτο τα πηρα τοσο πολυ,κανονικά κανει 3 το μήνα και αυτη σκέψου ειναι η 5η! Ε,ημαρτον πια.απο το πουθενα δηλαδη,πηγαμε για καφε και μου το εβγαλε ξινο.

Καλα αυτο το παιδι μια ετσι και μια αλλιως ειναι. Χθες και προχθες δεν κοιμοταν καθολου ολη μερα και σημερα απο τις 12 δε λεει να ξυπνησει...Εχουμε γαμο σημερα και θα κοιμηθει στην πεθερα, αλλα προβλεπω να τους ξενυχτησει, με τοσο υπνο που εχει ριξει τα ξημερωματα θα κοιμηθει.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ναι δυστυχως. Εχθες το βραδυ, την ταισα στη 1 και κατα τις 3.35 της πηγε στραβα και εβηχε! Καλα που το εκανε δηλαδη γιατι την επιασα εγκαιρως, ειχα ψιλογλαρωσει στην τηλεοραση.

Εμεις θα επρεπε να την κανουμε να συνηθισει ενα γευμα γυρω στις 22.00-24.00, να καθησω για τρισημισι ωρες μετα μαζι της και να την βαλω για υπνο μετα, μονο ετσι θα μπορουσα να κοιμηθω λιγο. Οπως το κανει τωρα που πειναει μια με τρεις το πρωι, και εχει εγερση πρωινη στις 6 παλι για φαγητο, δεν κοιμαμαι τελικα.

Anstef μου τι περνας κι εσυ! Καλα αυτο με τα κιλα δεν θα επρεπε να σε απασχολει καθολου, μαλλον καποιος ζηλευει μου φαινεται....Με τις υπηρεσιες αν υπαρχει καποια που να σε καταλαβαινει ειμαι εγω, ο καλος μου οπως ξερεις ειναι στρατιωτικος. Εχει υπηρεσια καθε τρεις και λιγο, καθολου δεν τον διευκολυναν με το μωρο!!!! Δεν ντρεπονται πια. Εχει την Τεταρτη και ισως και την Κυριακη τωρα μεθαυριο.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ δε νομιζω οτι κοβεται τοσο ευκολα, απλα προσαρμοστηκε στη μειωμενη ζητηση, βαζε θηλαστρο και επεμενε, να μην σου μειωθει η παραγωγη. Πιες και λιγη μαγια μπυρας. Αν βαλεις να πιπιλιζει δεν καθεται καθολου?

Τώρα δηλαδή δεν είναι καλύτερα απ' ότι στην αρχή με τις γουλιές? τουλάχιστον σε προειδοποιεί πιο πριν και τη σηκώνεις, δε μπορείς να την έχεις κοντά και να κοιμηθείς και αν δυσφορήσει να τη σηκώσεις?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...