Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Γεια σου ρε Αντριάνα!

Πείτε με γαϊδάρα, άκαρδη κ οτι άλλο. αλλά όσο κ να το λαρεύω το αγαπάκι μου, στο δωμάτιό της μια χαρά κοιμάται εδώ κ 1,5 μήνα. Και γω επίσης μια χαρά κοιμάμαι. Καλά, αν θήλαζα ακόμα κ αντλήσεις κλπ αλλιώς ίσως θα ταν, αλλά τώρα δε ξέρω, μια χαρά ειμαστε. Και χτες που ήταν κ κάπως, δελεάστηκα να τη φέρω μέσα ή να πάω εγώ να κοιμηθώ στο ράντσο αλλά όχι, δεν το κανα. Ουτως ή άλλως την ακούω κ τη νιώθω σα ναναι δίπλα μου. Και πιστευω και αυτή κ εμείς καλύτερα κοιμόμαστε έτσι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Τα λέω όλα μαζί τώρα που κοιμήθηκε, κουράστηκε απτις κλοτσιές.

Πέρασαν 31 μέρες που αδιαθέτησα, τι θα γίνει, δε θα ξανάρθει????

Δε κάνεις ενα τεστ??? clear blue ετσι???!!!!!!

:D :D :D

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Αντριάνα!

Πείτε με γαϊδάρα, άκαρδη κ οτι άλλο. αλλά όσο κ να το λαρεύω το αγαπάκι μου, στο δωμάτιό της μια χαρά κοιμάται εδώ κ 1,5 μήνα. Και γω επίσης μια χαρά κοιμάμαι. Καλά, αν θήλαζα ακόμα κ αντλήσεις κλπ αλλιώς ίσως θα ταν, αλλά τώρα δε ξέρω, μια χαρά ειμαστε. Και χτες που ήταν κ κάπως, δελεάστηκα να τη φέρω μέσα ή να πάω εγώ να κοιμηθώ στο ράντσο αλλά όχι, δεν το κανα. Ουτως ή άλλως την ακούω κ τη νιώθω σα ναναι δίπλα μου. Και πιστευω και αυτή κ εμείς καλύτερα κοιμόμαστε έτσι.

Poli kala ekanes kai ego edo kai ena mina leo tha tin pao sto domatio tis tha tin pao kai olo to anebala giati den ithela ego...

Ego pistebo oti oso pio noris pane sto domatio toous toso to kalitero. Xthes milaga me mia gnosti mou pou o gios tis einai 2 kai mou eipe oti mexri prin dio mines kimotan anamesa tous kai tora kimate stin kounia tou pou einai kolita sto krebati tis. Kai rotato tora ego einai ayto fysiologiko?????????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Ζώ για την στιγμή που θα ακούσω την πρώτη ανακοίνωση για 2η εγκυμοσύνη !!!Γράφω και στο καφέ "πότε θα γίνω μανούλα".Έχουν καλή παρέα εκει τα κορίτσια και είναι και γουρλίδικο καφέ!!!χαχαχα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τα λέω όλα μαζί τώρα που κοιμήθηκε, κουράστηκε απτις κλοτσιές.

Πέρασαν 31 μέρες που αδιαθέτησα, τι θα γίνει, δε θα ξανάρθει????

les na exeis kai esi ena sporaki?????? ax makari.... emena mou eixan erthei stis 20 meres kai oxi stis 28-30 mallon den exei strosi kala to pragma. ego exo tin aporia tora giati lene oti pianoume pio eykola paidi apo oti prin??

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Εμενα ο άντρας μου θελει μεχρι να παει 1η δημοτικου να την εχουμε μαζι μας!!!

εννοει οτι δε θελει να φυγει συντομα...

Τεσπα,κατεβαινουμε στην πολη για βολτούλα.

Φιλάαακια

Διαφημίσεις

les na exeis kai esi ena sporaki?????? ax makari.... emena mou eixan erthei stis 20 meres kai oxi stis 28-30 mallon den exei strosi kala to pragma. ego exo tin aporia tora giati lene oti pianoume pio eykola paidi apo oti prin??

Σποράκι δεν έχω , λυπάμαι αλλά δε παίζει, πρώτον σύζηξ αρνητικός μέχρι η μικρή αν μάθει να κατουράει μόνη της (γίνεται να της το μάθω από τώρα???). Δεύτερον πρέπει να γίνει κ κατι άλλο που δε γίνεται....οποτε....μπα!! Ασε που βάζουμε και...χμ...σκουφί, οπότε το ξεχνάμε!

Ζώ για την στιγμή που θα ακούσω την πρώτη ανακοίνωση για 2η εγκυμοσύνη !!!Γράφω και στο καφέ "πότε θα γίνω μανούλα".Έχουν καλή παρέα εκει τα κορίτσια και είναι και γουρλίδικο καφέ!!!χαχαχα!!!

Αχ Αχ θα κλαίω τοτε....πρωτότυπο...τι καλά θαναι!

Υπάρχει και ένα άλλο καφέ "ποτε θα ξαναγίνω μανούλα" που σκεφτομαι να μπω!

Αυτό με τον κρίνο καλό μου ακούγεται γιατι απο το άλλο δεν...

Μα καλά και σεις...κάντε μια προσπάθεια....

Δείτε κ μας που κάναμε και το αφήσαμε στη μοίρα του μετα!

Πώς ,που ,πότε ????Ασε που με το θηλασμό το στήθος δεν σταματάει να τρέχει!!!Ε δεν είναι και ότι καλύτερο!!!Τσπ ίσως δεν υπάρχει και πολύ διάθεση απο μέρους μου τουλάχιστον προς το πάρον!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...