Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Απο ρούχα στο μαγαζί δεν ξέρω έλειπα τόσο καιρό και δεν πάω είμαι επάνω στα γραφεία!!!Σίγά μην πιούμε το καφεδάκι μας εδώ με παίρνεις τηλ και πάμε προς μπουρνάζι μεριά στην πλατεία να δούμε και λίγο κόσμο:P!!!!

τέλεια! το μωράκι σου πώς είναι; είναι αδιάθετο;

Διαφημίσεις

Μανταλένα μου δεν εχει τιποτα,ουτε μπουκωμα ουτε μυξάκια..τιποτα..

Ουρολοιμωξη?Λες??

Αυριο θα ερθει η ντοκτορισσα και θα της το πω να δω τι θα μου πει..

Αν και εχθες το ξημερωμα ετρωγε κανονικά ρε γαμώτο, την ημερα την πιάνει?

Κατσε να δουμε πως θα πάει και σημερα...

Μανουλάκι...χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα χιλιάσεις μικρό αγγελουδάκι!!!!!!!!!!!

Α,εμενα κοιμισμενη τρωει καμια φορα το βραδυ,οταν την προλαβαινω πριν να ξυπνησει καλα καλα, δε συμβαινει καθόλου συχνά ομως γιατι την αντιλαμβάνομαι στο τελευταιο στάδιο συνηθως (οπου εχει πεταξει τα σκεπάσματα και νιαουρίζει)

Παλι για καφεδες ακουω και συγχιζομαι η γυναικα η μονη και ερημη!

Ντινάκι που δουλευεις? ρουχα ακουω..στειλε μηνυμα στο face γιατι τα πμ μου ακομη δε δουλευουνε!!

Ητανε της μοιρας γραφτό Αννουλα!!!Μα να περνάς απεξω κάθε μέρα??!!!

Ξεκινησα μαγιά απο σημερα ,με τα τερτίπια που μου κάνει νομιζω οτι το γάλα μου εχει μειωθει.

Ο άντρας μου ακομη κοιμάται....

Αληθεια τι μαγειρευετε σημερις??

Εγω πολυ το βαριέμαι το μαγειρεμα ρε κορίτσια..μακαρι να ειχα και γω την πεθερα να μου μαγειρευει (και να εξαφανίζεται κατόπιν εννοείται!!!!)

Διαφημίσεις

Kalimera filenades.

Ti kanete? Ego distixos douleuo apo to spiti :( kai tha douleuo etsi gia tin epomeni ebdomada.

Exo nea apo tin mpoumpou mou, xthes kimithike proti fora sto domatio tis.

Ola pigan poli kala an eksereseis oti to proi gkarizeee gia na faei kai anarotime i dolia mana mipos den tis akousa pio noris kai eftase sto amin to paidi mou kai ksekinise na fonazei etsi ... tes pa tha diksi ayrio.

Pantos ayto pou katalaba einai oti den einai diskolo gia ta mora mas na pane sto domatio tous alla gia mas pou den theloume na ta apoxoristoume. xthes to domatio mou fenotan adeio xoris tin mpoumpou mou.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Kalimera filenades.

Ti kanete? Ego distixos douleuo apo to spiti :( kai tha douleuo etsi gia tin epomeni ebdomada.

Exo nea apo tin mpoumpou mou, xthes kimithike proti fora sto domatio tis.

Ola pigan poli kala an eksereseis oti to proi gkarizeee gia na faei kai anarotime i dolia mana mipos den tis akousa pio noris kai eftase sto amin to paidi mou kai ksekinise na fonazei etsi ... tes pa tha diksi ayrio.

Pantos ayto pou katalaba einai oti den einai diskolo gia ta mora mas na pane sto domatio tous alla gia mas pou den theloume na ta apoxoristoume. xthes to domatio mou fenotan adeio xoris tin mpoumpou mou.

Καλημέρα!!!Αυτό συμβαίνει μάλλον εμείς δεν θέλουμε να τα αποχωριστούμε προς το παρόν και όχι εκείνα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...