Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Αγγελικη η μικρη κατα ταλλα ειναι καλα δλδ δεν εχει μπουκωμα η γκρινια? το λεω γιατι μπορει να ειναι αρρωστουλα και να μην σου κανει συμπτςματα. οταν δεν τρωει το παιδι κανουμε εξεταση ουρων για οθρολοιμωξη, παρε σακουλακια απο το φαρμακειο πληνε την καλα και πηγαινε τα ουρα στο μικροβιολογικο να ξερεις οτι δεν ειναι αυτο τουλαχιστον.

επισης δοκιμασε να της δωσεις(παρε την και την παιδιατρο) 3μλ ντεπον 15λεπτα πριν το γευμα της και αν ηρεμει τοτε κατι την ενοχλει.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

καλημέρα Μανταλένα μου! στη δουλειά είσαι; περαστικά και στα δικά σου μωράκια! είναι ύπουλη η εποχή αυτή, κι εδώ στην Αθήνα τουλάχιστον έχει ένα ζεστό χαζοκαιρό!

Καλημερούδια!

Ευτυχώς είμαστε καλύτερα, κοιμηθηκαμε κάπως κ το βράδυ, ουφ. Αλλά δε τρώει το νινι ρε γμτ....

Μη φρικάρετε στις 11.00, θα γίνει λέει άσκηση συναγρμού σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ουί ουί ουί! Το άκουσα στις ειδήσεις πριν λίγο.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

να ρωτήσω τα μωράκια σας τα ταίζετε κοιμισμένα; και τρώνε κανονικά;

το δικό μου όταν κοιμάται δε το ανοίγει το στόμα με τίποτα! κοιμήθηκε στις 10 και είπα στις 12 να του ξαναδώσω να φάει μπας και δε ξυπνήσει ο βράδυ αλλά τίποτα όσο κι αν επεμενα, τελικά ξύπνησε στις 4.30!και ξανά στις 7 κι από τότε κοιμάται. το βράδυ πάντως το κρατάει το 6ωρο. απλά πρέπει να το μεταφέρω λίγο αργότερα

Διαφημίσεις

εγώ λέω η τουλουμπίτσα καταλαβαίνει την αγωνία της μαμάς της! μαρή μη το τρομάζεις το παιδί! χα!

έστειλα άντρα και παιδί στα σχολεία τους και είμαι μόνη με το μικρό που το χει κόψει κλασικά στον ύπνο. έχω σίδερο.

χτες μετά το μάθημα πήρα ένα ωραίο μπουφαν του δημήτρη (άσχετο)

καλά κάθε πέμπτη που πάω Καλλιθέα περνάω πρώτα απ έξω απ τη δουλειά της Ντίνας για να πάω στο μετρό και μετά έξω απ το σπίτι της Αντριάνας! δεν είναι φοβερό;;;

και πέρυσι όλη τη χρονιά έκανα το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο!

Και εγώ μέχρι το 8ο εδώ ήμουν και να μην συναντηθούμε ποτέ για ένα καφεδάκι ρε παιδί μου!!!Μadalena σου έχω καλύτερο το σίδερο το κάνει η πεθερα το πρωί!Πώς τα καταφέρνει ρε παιδιά εγω αμά είμαι μόνη με το μπέμπη και είναι ξύπνιος δεν κάνω τίποτα!!!:confused:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Συμπάσχω με τη Βελ κ γω βεβαίως....λέω μέσα μου πωπω τι πάθαμε με το μωρό, κ θέλω κιάλλο....ε έρχεται κ φεύγει το feeling...πχ τώρα κοπανιέται στο ριλάξ κ μπορώ να γράψω...

Επίσης συμπασχω πολύ πολύ με τη Ντίνα. Πολύ όμως. Ημουν που ήμουν κλαούνα, τώρα δε παλεύομαι. Πολύ κλάψα, συγκίνηση άνευ προηγουμένου. Δε ξέρω τι θα γίνει με αυτό. Για κάτσε να το πω στον ομοιοπαθητικό Next week....

να ρωτήσω τα μωράκια σας τα ταίζετε κοιμισμένα; και τρώνε κανονικά;

το δικό μου όταν κοιμάται δε το ανοίγει το στόμα με τίποτα! κοιμήθηκε στις 10 και είπα στις 12 να του ξαναδώσω να φάει μπας και δε ξυπνήσει ο βράδυ αλλά τίποτα όσο κι αν επεμενα, τελικά ξύπνησε στις 4.30!και ξανά στις 7 κι από τότε κοιμάται. το βράδυ πάντως το κρατάει το 6ωρο. απλά πρέπει να το μεταφέρω λίγο αργότερα

προσπαθώ αλλά τρωει ελάχιστα. Αν δε τη ταϊσω κοιμισμένη θα κάνει τελευταίο γεύμα 21.00 και επόμενο 9.00. Σα πολύ δεν είναι???

Διαφημίσεις

προσπαθώ αλλά τρωει ελάχιστα. Αν δε τη ταϊσω κοιμισμένη θα κάνει τελευταίο γεύμα 21.00 και επόμενο 9.00. Σα πολύ δεν είναι???

εγώ το βρίσκω τέλειο! γενικά η μικρούλα σου από θέμα αντίληψης είναι πολύ προχωρημένη, οι φωνές που βγάζει + το ωράριο της είναι πάνω απ την ηλικία της. τα κορίτσια παιδί μου ωριμάζουν γρήγορα! όχι σα τους ντουρντούβαλους τους δικούς μου!

Τώρα ετοιμαζεται να σπάσει το ριλάξ. Κλοτσάει σαν άλογο, πωπω, και τσιρίζει τραβώντας τις αρκούδες. Πωπω λύσσα! Και φτερνίζεται κ τα αίρνει κρανίο κ της τρέχουν κ οι μύξες! Αηδία!

θα σου ρθω εννοείται. εκεί από πίσω ικαρίας είναι και το ίκα που πάω τα παιδιά. αλήθεια τι λέει το μαγαζί από ρούχα;

Απο ρούχα στο μαγαζί δεν ξέρω έλειπα τόσο καιρό και δεν πάω είμαι επάνω στα γραφεία!!!Σίγά μην πιούμε το καφεδάκι μας εδώ με παίρνεις τηλ και πάμε προς μπουρνάζι μεριά στην πλατεία να δούμε και λίγο κόσμο:P!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...