Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Εγώ την έκρυψα την ζυγαριά γιατί δεν άντεχα άλλο!Τώρα τον ζυγίζει κάθε μήνα

ο γιατρός!Καλά να περάσετε!!!

Σαν να σταμάτησελίγο τη γκρίνια ο δικός μου...εμείς τη ζυγαριά την επιστρέψαμε, 6500 κιλά έγραψε το καντράν , κανά δυο μέρες πριν..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αχ κοριτσια, δειτε το "παμε πακετο" καλα καλα δε ξεκινησε και εχω ηδη βουρκώσει..

της πηραν το μωρακι της 3 ημερων και δε το ξαναδε απο τοτε..περασαν 45 χρονια..

Λοιπον συνερχομαι και εχουμε και λέμε!

Βελ,με το καλο το μωράκι της κουμπαρουλας!!!!!!!!

Και ναι βρε παιδι μου,καθιστε στα αυγά σας,που να τρεχετε τωρα!!!

Πρεπει τα παιδιά μας να γνωριστουνε επιτελους!!! Στενοχωριέμαι μονο που δε θα μενουμε στο σπιτι μας να σας καλεσω αλλά στης πεθερας..μπορει να τους διωξω στο εξοχικο,θα τους πω οτι θελω να καλεσω κοσμο,,άι στο καλό πια αντε να ερθουμε Αθηνα να τακτοποιηθουμε επιτελους.

Και γω εχω σαμπρελα..κοριτσια πρεπει να το παρουμε αποφαση..9 μηνες ανοιγαμε..σε 9 μηνες θα κλεισουμε εμενα ολες ετσι μου λενε..

Δεν ειμαστε γυναικες-φαινομενα να ειμαστε οπως πριν στους 3 μηνες..και ειδικα εσυ βρε Μαρίτα μου ειχες και διδυμάκια δηλαδη..εκτος κι εαν παμε απο Φουστάνο μεριά και μας κοψει οτι περισσευει.Λετε να παρω ενα τηλ αυριο?Μπορεί να μας κάνει ομαδικη προσφορά..στις 2 η μία δωρο και ετσι!!χαχαχα

Εμενα το μεγαλυτερο μου προβλημα..ειναι η κυταρρίτιδα..τη μισω..θελω να φυγει, να πάει στα τσακίδια και να μην την ξαναδω ποτε λεμε.

Τελος παντων, παω να φαω τιποτα (γιαουρτάκι εννοειται τετοια ωρα),ειπα μιας και θα κατεβω Αθηνα να προσεξω λιγο μη με δούνε οι φιλες μου και δε με αναγνωρισουνε..

Σας καληνυχτω γιατι ως γνωστον ειμαι μονη σημερα και χεσμένη απο το φοβο μου, θα την πεσω νωρις διπλα στην τουλουμπα με το μάτι γαρίδα μεχρι να ξημερωσει..

Φιλάκια..

καλησπέρα κι από μένα είχα μάθημα σήμερα και σας έχασα.

το μικρό μου είναι ακόμα αρρωστούλη αύριο ξανά στους γιατρούς, εκτός του ότι δε κάνει πυρετό δε βλέπω βελτίωση δυστυχώς....

Αγγελική εμένα ο δημήτρης όταν είχε θέμα με δυσκοιλιότητα δεν έτρωγε καθόλου, δες μήπως φταίει κι αυτό.

Διαφημίσεις

Aρμέγομαι η γελάδα και είπα να πώ μία καλησπέρα!

Βελουδάκι καθήστε εδώ βρέ να κάνουμε και καμιά Χριστουγεννιάτικη συνάντηση!!!

Αννούλα ο περαστικά του και πάλι του Μάνου!Αν δεν δείς φώς πάρε και τον άλλο γιατρό ένα τηλ.

Είμαι λίγο χάλια.Τσακώθηκα λίγο με το καλό μου για ασήμαντο σχεδόν λόγο που παλιότερα θα του την είχα πεί αλλά τώρα δεν είπα τίποτα και έκλαιγα μισή ώρα σαν την χαζή!Αφου και ο ίδιος τα έχασε και έκανε πίσω κατευθείαν!

Νιώθω πως μαζεύονται πράγματα μέσα μου.Μεγαλοποιώ καταστάσης ,αισθάνομαι πολλές φορές πίεση ακόμα και τύψεις γιατί ενώ θα έπρεπε να πηγαίνω στην δουλειά και να είμαι χάλια έγω το αισθάνομαι σαν διέξοδο!!!Δεν έχω παράπονο απο το Δημήτρη και βγαίνουμε και με κάνει και γελάω και περνάμε κάλα και με στηρίζει όσο μπορεί τουλάχιστον ψυχολογικά απλά εμένα μέσα μου ορισμένες φορές με παίρνει απο κάτω.Τσπ θα περάσει!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

εννοείται βρε καλό μου θα περάσει! μη το παίρνεις στραβά! πολύ πολύ καλύτερα που αισθάνεσαι έτσι για τη δουλειά και το χεις πάρει επί πονου, απ τη στιγμή που είναι αναγκαίο κακό η θετική πλευρά του θα σε διευκολύνει πιστεύω. όλα για τα παιδιά μας δε τα κανουμε άλλωστε; γι αυτά δε δουλεύουμε αν το δεις κι έτσι;

φυσιολογικότατο που ρο βρίσκεις διέξοδο, στο χα πει εξάλλου και ξέρεις ότι αυτή είναι και η δική μου άποψη.

ευτυχισμένες μαμάδες = ευτυχισμένα μωράκια!!!! να το θυμάσαι!!!

Ελευθεράκι καλησπέρα! μπράβο στο πριγκιπάκι!

να χετε μια τέλεια νύχτα!

Το μεσημέρι κοιμηθήκαμε με τον μπέμπη απο τις 4.30 περίπου μέχρι της 7.30.Ξυπνήσαμε ,έφαγε ,είχαμε παιχνιδάκια με τον μπαμπά ,τον έκανα μπάνιο τον τάισα και 10.30 κοιμόταν.Απόψε του έδωσα γάλα (τελευταίο γεύμα)που είχα αντλήσει και έφαγε κανένα 10λεπτο στο στήθος για να δώ την διαφορά .Λέτε να με έχει στο πόδι πάλι?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

εννοείται βρε καλό μου θα περάσει! μη το παίρνεις στραβά! πολύ πολύ καλύτερα που αισθάνεσαι έτσι για τη δουλειά και το χεις πάρει επί πονου, απ τη στιγμή που είναι αναγκαίο κακό η θετική πλευρά του θα σε διευκολύνει πιστεύω. όλα για τα παιδιά μας δε τα κανουμε άλλωστε; γι αυτά δε δουλεύουμε αν το δεις κι έτσι;

φυσιολογικότατο που ρο βρίσκεις διέξοδο, στο χα πει εξάλλου και ξέρεις ότι αυτή είναι και η δική μου άποψη.

ευτυχισμένες μαμάδες = ευτυχισμένα μωράκια!!!! να το θυμάσαι!!!

Ελευθεράκι καλησπέρα! μπράβο στο πριγκιπάκι!

να χετε μια τέλεια νύχτα!

Ναι βρε Αννούλα αλλά αυτή η υπερβολική ευαισθησία θέλω να περάσει μην μου μείνει κουσούρι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Άστατο βράδυ ειχαμε εχθες μετά απο καιρο..

Ρε κοριτσια κάνω υπομονη τωρα 5 μερες -1εβδομάδα δε θυμαμαι και ακριβως,όλο λέω περνάει μια φάση και θα τελειώσει αλλά μαλλον κάτι αλλο φταίει.

Δε μου καλοτρωει..παιρνει το στηθος για 1-2 λεπτά και μετα το βγαζει και ειναι πολυ αναστατωμένη,κλωτσάει και χτυπιέται,της το ξαναδίνω ρουφάει λιγο και ξανά τα ίδια..δε μπορω να καταλάβω τι της φταίει.Να σκεφτείτε οτι εχει να τα κάνει 3 μερες!!!Που 1-2 φορες την ημερα το ειχαμε στάνταρ.

Γάλα υπάρχει άρα τι μπορει να ειναι? Εχετε καμιά ιδεα? Στενοχωριέμαι πολυ.:(

Καλησπέρα. Το ίδιο κάνει και εμένα συνήθως με το αριστερό στήθος και όχι σε όλα τα γεύματα και έχω καταλήξει ό,τι πνίγεται από το πολύ γάλα.Έχεις δοκιμάσει να την αλλάξεις στήθος?Το ίδιο κάνει και με το άλλο? Επίσης οι κολικοί εμφανίζονται συνήθως κατά τη διάρκεια των γευμάτων, μην το αποκλείεις. Παρατήρησε αν μαζεύει τα ποδαράκια της στην κοιλίτσα της.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Πολλές ανησυχίες διαβάζω!!!

Μαριτάκι δεν είσαι η μόνη με τέτοια ψυχολογία. Εμένα μου φαίνεται πως έχω γεράσει πριν την ώρα μου. Βαρέθηκα να βλέπω την ίδια μάπα στον καθρέπτη και βαριέμαι και να περιποιηθώ τον εαυτό μου! Τι να πεις, ελπίζω να φτιάξει και αυτό.

Κλεό περαστικούλια σε μαμά και κόρη! Τι καιρός και αυτός??Εμένα ο λαιμός μου είναι λες και καταπίνω χαλίκια και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό, τι θα κάνω με τον θηλασμό?

Εμένα γιατί τρώει ανά 2 ώρες πολλές φορές και ανά 1-1,5????Και το μεσημέρι που μου κοιμάται ένα 3ωρο κάνει απανωτά 2 γεύματα μέσα σε 1 ώρα για να τιγκάρει την δεξαμενή και να μπορέσει και κοιμηθεί σερί!!! Και εννοείται πως δεν ξεχνάει να φάει, άντε να το καθυστερήσει να πάνε 2,5 ώρες αν είναι σε ξένο σπίτι! Ως εκεί, παραπέρα δεν έχει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το μεσημέρι κοιμηθήκαμε με τον μπέμπη απο τις 4.30 περίπου μέχρι της 7.30.Ξυπνήσαμε ,έφαγε ,είχαμε παιχνιδάκια με τον μπαμπά ,τον έκανα μπάνιο τον τάισα και 10.30 κοιμόταν.Απόψε του έδωσα γάλα (τελευταίο γεύμα)που είχα αντλήσει και έφαγε κανένα 10λεπτο στο στήθος για να δώ την διαφορά .Λέτε να με έχει στο πόδι πάλι?

Ντινάκι πολύ φοβάμαι πώς δεν κάνει το μπουκάλι την διαφορά αλλά το περιεχόμενο. Το μητρικό χωνεύεται πιο εύκολα και γρήγορα και πιθανόν να πεινάσει νωρίς ο Λίο.

Όσο για τα άλλα τι να πω...Και εμείς δεν περνάμε την καλύτερη φάση μας και το θέμα είναι πώς δεν έχω και διάθεση να το φτιάξω, απομακρύνομαι. Αυτές οι ορμόνες πότε θα καταλαγιάσουν μου λέτε???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι βρε Αννούλα αλλά αυτή η υπερβολική ευαισθησία θέλω να περάσει μην μου μείνει κουσούρι!!!

χαχα! σιγά το κουσούρι! για μένα τα συμπτώματα της λοχείας κρατούν μέχρι το 6αμηνο. μετά εμπρός καλά μου πόδια δε θα χουμε καιρό για τέτοιες πολυτέλειες!

Κορίτσια χθες ο γιατρός μου είπε ό,τι απαγορεύεται ο υπνόσακος γιατί ιδρώνει το παιδί. Α και κάτι άλλο...να του δίνω λέει νερό 1-2 φορές την ημέρα!!!!????Τι ειν πάλι τούτο? Εγώ ξέρω πώς όσα θηλάζουν δε χρειάζονται νεράκι πριν αρχίσουν τροφές. Δίνει καμιά άλλη νερό ή έχει τέτοια οδηγία??? Κουλό μου μοιάζει! Μήπως έχει σχέση με τα κιλά του?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το χω ακούσει αυτό ότι το μητρικό είναι πιο ελαφρύ, αλλά χτες πάλι δοκίμασα το βράδυ να του δώσω ξένο και σε 2 ώρες να φάει ήθελε πάλι! με το δικό μου κρατάει μέχρι και 5ωρο!!!! τον ταίζω στις 8 και μέχρι τις 3 που γυρνάω έχει φάει μόνο 150 μλ δικό μου και εξακολουθεί να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου! τι ανάποδα πράγματα είναι αυτά! γι αυτό τρώω σα το βόδι μου φαίνεται!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...