Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

popo ti trabas!!! ksipnas mono gia antlisi? egw den to ekana giati den mporousa na ksipnisw me tipota kai pisteuw pws i mpempa mou koimatai toso polu giati otan ksipnage to bradi gia na faei egw den tin eperna xampari kai sto telos ksanakoimotan(koimatai apo 2minwn sto dwmatio tis)

΄Oχι αποκλειστικά για άντληση αλλά εκεί που σηκώνομαι για να τον ταίσω τώρα 1 φορά το βράδυ αντλώ απο το άλλο στήθος γιατί με πονάει!Οπότε αντί να τον ταίσω και να κοιμηθώ μένω ξύπνια!!!Ο χρόνος ο ίδιος είναι!Και εμείς μετά απο τα Χριστούγεννα θα ετοιμάσουμε το δωμάτιο αλλά αν είναι να ξυπνάει ακόμα το βράδυ δεν το βλέπω πολύ ευκολο να πάει εκεί!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

εγώ την έχω τρελάνει.

ζύγισμα πριν και ζύγισμα μετά.

συν οτι φάει από το μπουκάλι.

προσπαθώ να το κόψω....

βγήκαμε βόλτα, έχει πολύ ωραία μέρα σήμερα,

σας χαιρετώ, πάω να ετοιμάσω πράγματα, φεύγουμε για τριήμερο.

Εγώ την έκρυψα την ζυγαριά γιατί δεν άντεχα άλλο!Τώρα τον ζυγίζει κάθε μήνα

ο γιατρός!Καλά να περάσετε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ήρθε ένας φίλος μου να μας δει με το μπέμπη και μας ανέλυσε και όλα τα ερωτικά του με την ευκαιρία για κανένα δίωρο! ο μπέμπης που δεν κάθεται πάνω από 5 λεπτά κάπου είχε μείνει και τον κοίταζε, του έκανε εντύπωση η γλωσσοδυάρροια μάλλον και η ανάλυση!! Αυτός λοιπόν ο φίλος μου, πολύ μελαγχολία ρε παιδί μου και ευαισθησία και ερωτικές απογοητεύσεις κ.τ.λ έχει γενέθλια ίδια μέρα με το γιο μου, ρωτάω λοιπόν κι εγώ, έτσι θα γίνει και το παιδί μου?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα σας...

Λιωσαμε στο υπνο με τη μπεμπα...ποπο φχαριστήθηκα!!!!!!!!!

Μου κοιμηθηκε στη βολτα και με το που γυρνάμε σπιτι ξυπνάει..τσάμπα η χαρα μου λέω..την εβαλα στο στηθος μπας και φάει τίποτα, ε πηρε ενα σνακ και ξεραθηκε..μαζί της και γω φυσικα και ξυπνησαμε στις 18,30

Τωρα κανει σα παλαβη βεβαια...εννοω ειναι τιγκα στην ενέργεια..πρεπει να την ξεφορτίσω γιατι δε με βλέπω καλα αποψε ειμαι και μονη μου!!

Η γιατρος τελικά ουτε σημερα,ουτε αύριο..καλό Σαββατο θα ερθει..γκρρρρρρρρ

Μανταλενάκι,θα παμε βολτουλα τα Χριστουγεννα να μη μου ανησυχεις καθολου!!!!

Σισακι..ο φιλος σας μπορει απλά να εχει κακο ωροσκόπο!!!

Που ειστε ολες καλε???

Kαλησπέρα και από μένα. Κοιμούνται τα μπεμπουλίνια μου και εγώ βρήκα ευκαιρία να σερφάρω.

βρε Αγγελική μην το σκέφτεσαι. θα κοιμηθεί η κουκλίτσα σου το βράδυ. τα μωρά κοιμούνται κάλύτερα το βράδυ όταν κοιμηθεί και τη μέρα.

πω πω ρε κορίτσια τι ποσότητες ειναι αυτές που πίνουν τα μωράκια σας; εμένα έτσι και πιουν πάνω από 90 κάνουμε πάρτυ. δεν είναι καθόλου φαγανά τα άτιμα (που έμοιασαν ήθελα να ήξερα) και τώρα το απόγευμα που ζύγισα τον έναν ήταν 6.600 με τα ρούχα, δηλαδή 6,5 κιλά. Λίγο δεν ειναι ρε γμτ, σε δέκα μέρες κλείνουν τους τέσσερις μήνες. δεν θα έπρεπε να είναι περισσότερο;

αχ θα σας πω και ένα άλλο που με στεναχωρεί. νοιώθω σαν τσουβάλι ρε κορίτσια. καθόλου ερωτική, καθόλου όμορφη με παραπάνω κιλά. ποτέ ΄δεν ένοιωθα έτσι γιατί ποτέ δεν ήμουν έτσι. πάντα φρόντιζα τον εαυτό μου, τώρα δεν προλαβαίνω. όταν έχω λίγο χρόνο θέλω να κοιμηθώ. σαν ζώον. σήμερα είδα μια μαμά με τέσσερα παιδιά εκ των οποίων το μεγάλο πάει στην πέμπτη, δηλαδή δεν ειναι μικρό, και έπαθα πλάκα. μία κούκλα! κορμάρα η γυναίκα.

ζήλεψα αλλά δεν έχω κουράγιο να κάνω γυμναστική και δίαιτα... πως θα βελτιώσω την ψυχολογία μου πρώτα και την εμφάνιση μετά; οέο;;;

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Μαριτα,μην αγχωνεσαι καλε για τα μωρα,αφου τρωνε!

Αυτο ειναι το θεμα και το βαρος μια χαρα μου φαινεται,παιζει ρολο και ποσο γεννηθηκαν μη το ξεχνάμε αυτο!

Και γω πολλες φορες αισθάνομαι ετσι..πεφτω πολυ ψυχολογικά και μετα πεφτω και στα γλυκά.Αστα να πάνε.Ο αντρας μου οταν με βλεπει ετσι προσπαθει να με συνεφερει οπως λεει,,,,δηλαδη αρχιζει και μου λεει, οτι η πραγματική ομορφιά βρισκεται μεσα μας και οτι μονο 3 μηνες εχουν περασει & πως το σωμα χρειάζεται τουλαχιστον 6 και οτι με βρισκει μια χαρα & του αρεσω πολυ και ολα αυτα..

Το θεμα ειναι πως νιωθω εγω ομως..αφου μερικες φορες νομιζω οτι περνάω την επιλοχεια καταθλιψη τωρα..

Το να συγκρινεις ομως τον εαυτο σου με αλλες..αυτο ειναι σκοτωμα..αρνουμαι να το κανω!Μπορει αυτη να εχει νταντά για τα παιδιά,μπορεί να εχει προσωπικο γυμναστή και να ξεσκίζεται στη γυμναστικη ολη μερα,μπορεί απλά ετσι να ειναι το σωμα της χωρις να χρειάστηκε ποτε ιδιαίτερη προσπάθεια..ποτε δε μπορεις να ξερεις..το να μπεις σε αυτο το τρυπάκι μονο κακό θα σου κανει.

Και η Βανδη δηλαδη 2 παδια εκανε και ειναι κορμάρα και ειναι και 40! Αλλιως ομως ζει εκεινη και αλλιως εμεις!

Ολα θα φτιαξουν με λιγη προσπάθεια...και οντως το ψυχολογικο ειναι το χειρότερο και το πρωτο που πρπει να αντιμετωπιστει...

κοπελουλες μου καλησπερα!!εχω λιγο χρονο και σας διαβαζω.

μαριτακι μου μια χαρα ειναι τα αγορια σου φτου φτου η δικια μου εχει κλεισει τους 4 μηνες και ειναι 6500κιλα και τα περισσοτερα μωρα τοσο ειναι.

οσο για την εμφανιση σε 9-12 μηνες θα εχετε γινει καλυτερες απο πριν!!περιμενετε απλα να μεγαλωσουν τα ζουζουνια σας η μηπως σας περναει απο το μυαλο οτι οσο μεγαλωνουν ειναι πιο ευκολα!!!!!!μετα τους 6μηνες θα δειτε αλλο φαι για σας αλλο για το μωρο, βολτες, μπανιο γκρινιες κλαματα τσιριδεςςςς θελετε κι αλλο????

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Να στε καλά βρε κορίτσια γιατί το έχω άγχος με το βάρος τους. ε βέβαια δίκαιο έχετε 2,5 κιλά βγήκαν από το μαιευτήριο οπότε έχουν πάρει.

Αγγελική μου καμία σχέση με νταντάδες και τα λοιπά. η γυναίκα που έλεγα είναι από την Αλβανία, και δουλεύει εδώ εργάτρια. με εντυπωσίασε πραγματικά. δεν συγκρίνω μωρέ τον εαυτό μου με καμία άλλη κοπέλα. απλώς νοιώθω άσχημα που εγώ αυτή την εποχή να κάνω πράγματα για μένα. οχι ότι δεν τα σχεδιάζω. κάθε άλλο αλλά δεν πραγματοποιώ τίποτα. και γυμναστική λέω θα ξεκινήσει και δίαιτα κα΄θε δευτέρα το μεν πνεύμα πρόθυμο αλλά η σάρκα ασθενέστατη.

fYFap3.pngIV83p3.png

Γεια σας κορίτσια, γκουχ γκουχ....

Εμείς εδώ παλεύουμε με τις μύξες μας. Το κακόμοιρο πολύ παιδεύεται μωλέ....και γω σερνάμενη!

Μαρίτα και μεις είμαστε 3,5 μηνών και 6150. Και μεις 2500 ήρθμε σπίτι. Μια χαρά φυσιλογικά όλα βρε! Μην άγχεσαι γι'αυτά.

Και γω κλασικά είμαι σα χάλι μαύρο, χοντρουλή, μαλλί μόνιμα αλογοουρά (από 7 Αυγούστου), παντόφλα-σκυλάκι, homewear, γυαλί μυωπίας κλπ. Θεά! Αναρωτιέμαι μήπως γιαυτό γελάει τόσο πολύ το νινί όταν με βλέπει το πρωί που ξυπνάει πάνω απτο κεφάλι της!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εγώ καμια φορα που περναω μπροστα απο τον αντρα μου νιωθω να κανει ζουμ στον ποπο μου η στην κοιλια και να λεει διαφορα απο μεσα του, το βλεπω στα ματια του...αν και εχω ακομα 3-4 κιλα νιωθω σα τσουβαλι...οι γοφοι μου πεταγονται!! Προσπαθω να μαζευτω λεει με το φαι αλλα ο αντρας μου δε με βοηθαει και η βαρεμαρα μου το ιδιο...σημερα εκανα βραχακια...σιδερωσα και 4 πληντυρια!! Σιχαινομαι το σιδερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουφ!!!!!!!!!!!! Τα πα κι εγώ!!!!! Δυσκολο να σαι ολη μερα μεσα και να μην τρως ε??

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, γκουχ γκουχ....

Εμείς εδώ παλεύουμε με τις μύξες μας. Το κακόμοιρο πολύ παιδεύεται μωλέ....και γω σερνάμενη!

Μαρίτα και μεις είμαστε 3,5 μηνών και 6150. Και μεις 2500 ήρθμε σπίτι. Μια χαρά φυσιλογικά όλα βρε! Μην άγχεσαι γι'αυτά.

Και γω κλασικά είμαι σα χάλι μαύρο, χοντρουλή, μαλλί μόνιμα αλογοουρά (από 7 Αυγούστου), παντόφλα-σκυλάκι, homewear, γυαλί μυωπίας κλπ. Θεά! Αναρωτιέμαι μήπως γιαυτό γελάει τόσο πολύ το νινί όταν με βλέπει το πρωί που ξυπνάει πάνω απτο κεφάλι της!

Περαστικουλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπιζω να εχετε το αγιο μυξορουφηχτηρι

Εμένα τον άντρα μου δε τον χαλάει που δε πιάνει πια κόκκαλα και πλευρά που ήμουν σα σκιάχτρο πριν.

Καλά όχι ότι προλαβαίνει να πιάσει...λέμε τώρα!

Περαστικουλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπιζω να εχετε το αγιο μυξορουφηχτηρι

Ευχαριστούμε.

Βέβαια, έχουμε στοκ, αλλά ρουφάω ρουφάω και δε τελειώνει, έχει πολλές πολλές μύξες το καημένο. Και γω δε πάω πίσω.

Ευχαριστούμε.

Βέβαια, έχουμε στοκ, αλλά ρουφάω ρουφάω και δε τελειώνει, έχει πολλές πολλές μύξες το καημένο. Και γω δε πάω πίσω.

Κι εμείς τα περάσαμε υπομονη!!! Κράτησε αρκετες μερες αλλα περναει απλα πρεπει να τους βαζουμε τακτικα ορο για να καθαριζει παντα!

Καλησπέρα κορίτσια, περαστικές να είναι ολονών οι αδιαθεσίες...μαζί και η δικιά μου, που είναι περισσότερο ψυχολογική..δνε ξέρω τι με έπιασε έτσι ξαφνικά, αλλά με βιδώνει πολύ το γκρου -γκρου της γκρινιας του μπέμπη...υποφέρω μιλάμε..αφού το κατάλαβε και ο άνδρας μου, με βλέπει μουτρωμένη και μου λέε: ''Γιατί δεν πας σιγά σιγά λίγο στον υπολογιστή να χαλαρώσεις..?"-Δεν ξέρω, να είναι καλά το παιδάκι μου, το αγαπώ πολύ, ασχέτως με αυτή την αγάπη μου, μερικές φορές νιώθω οτι δεν χαλαρώνω ποτέ , όπωςπαλιά, και οτι ούτε πρόκειται..Τι να πω, κατά τ'άλλα τα ίδια περίπου..όπου να 'ναι γεννάει η κουμπάραμου, την πειρμένουμε από μέρα σε μέρα, εκεί ήμουν σήμερα, και της σιδέρωνα τα ρούχα της βαλίτσας(την έπιασαν ξαφνικοί πόνοι μέσα στο Παρουσίαση, και έκτοτε , την περνάει στο κρεβάτι)-εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην υποφέρει πολύ και το κοριτσάκι της να είναι μαι κούκλα..

Α, μπορεί και να μείνουμε τελικά εδώ Χριστούγεννα, ο Φέλιξ κοιτάζει κάθε μέρα πως πάνε τα κρούσματα της γρίπης στην Ελβετία(όπου τι οργάνωση!, ένημερώνεται καθημερινά το site που επισκέπτεται, και μάλιστα δίνει εικόνα και ανά καντόνι...anyway, η Ελβετία τρεις θανάτους απο εχθές μέχρι σήμερα, και ανάμεσά τους ένα ,μωρό 4 μηνών(φτου φτου φτου μακριά απο εδώ), κατακόρυφη αύξηση και στου ασθενείς(κάπου 4.500 νομίζω)-οπότε ο Ελβετός "μαζεύτηκε", μπορεί και να μην πάμε Ελβετία Χριστούγεννα, οπότε..yes...μπορεί και να τα πούμε με τη Μαριλίζα απο κοντά...θα ήταν ωραία!!

Ο γκρίνας κάτω επιμένει, πάω , τα νεύρα μου

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...