Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Αχ Αννούλα όλα αυτά τα cd που λες τα έχω, τα λατρεύω! Ειδικά τα καβουράκια απτο δράκο, ψοφάω. Και με τη γυάλινη νεράιδα κλαίω γοερά!

Και νόμιζα πως είμαι η μόνη που της αρέσει ο Κηπουργός....είχα κάνει πτυχιακή χορογραφία στο υπουργείο για το πτυχίο μου με Κηπουργό....αχ βαχ.

Πες ρε συμπεθέρα συμβουλές....λες να κόψω λίγο?? Καλά μη φανταστελις πως όλη τη μέρα από πάνω της λαλαλολο είμαι, όχι, αλλά αν την αφήσω όπως είχες πχ το Μανού τις προάλλες στη κούνια του, ε στο 15λεπτο αρχίζει τα γκρρρ και στο 20λεπτο ουρλιάζει ψιλό....τι να τη κάνω...οταν τα φτύνει πάντως τη καταλαβαίνω, χώνω πιπίλα και γεια σας, νάνι ένα μισάωρο, μια ώρα. Και το βράδυ φτου φτου 22.00-8.00. Καλά δεν είναι??

τέλεια βρε τα κάνεις! είχε πλάκα όπως τα έγραψες μονοκοπανιά και ρώτησες κι αν επαρκούν!!!

αχχχ το μητσάκι μου γεννήθηκε και πέρασε το πρώτο χρόνο της ζωής του με το καρδερινάκι που γυρίζει σπίτι του κουνουπίδι!!!!!!

λοιπόν θα πω τώρα κάτι για τη μουσική τελείως δική μου θεωρία έτσι; νομίζω ότι τα μωράκια ακούν τη μουσική καλύτερα όταν του τη τραγουδάς κι όχι απ το cd σε τέτοια ηλικία.

όλα αυτά τα τραγουδάκια τα χα μάθει εγώ και του τραγούδαγα, σου λέω με το καρδερινάκι έχουμε φάει φρουτόκρεμες και φρουτόκρεμες! τι μου θύμισες!

διαβάζω και διορθώνω...βάσανα....τα σημερινά παιδιά είναι τελείως γκάγκες!!! που σαι Αννα συναδέλφισσα να μου πεις μια γνώμη! απάντηση για τη φεγγαροντυμένη στο κρητικό μέσα σε 5 σειρές αναλύεται;;; τα νεύρα μου

τέλεια βρε τα κάνεις! είχε πλάκα όπως τα έγραψες μονοκοπανιά και ρώτησες κι αν επαρκούν!!!

αχχχ το μητσάκι μου γεννήθηκε και πέρασε το πρώτο χρόνο της ζωής του με το καρδερινάκι που γυρίζει σπίτι του κουνουπίδι!!!!!!

λοιπόν θα πω τώρα κάτι για τη μουσική τελείως δική μου θεωρία έτσι; νομίζω ότι τα μωράκια ακούν τη μουσική καλύτερα όταν του τη τραγουδάς κι όχι απ το cd σε τέτοια ηλικία.

όλα αυτά τα τραγουδάκια τα χα μάθει εγώ και του τραγούδαγα, σου λέω με το καρδερινάκι έχουμε φάει φρουτόκρεμες και φρουτόκρεμες! τι μου θύμισες!

διαβάζω και διορθώνω...βάσανα....τα σημερινά παιδιά είναι τελείως γκάγκες!!! που σαι Αννα συναδέλφισσα να μου πεις μια γνώμη! απάντηση για τη φεγγαροντυμένη στο κρητικό μέσα σε 5 σειρές αναλύεται;;; τα νεύρα μου

Αχ σε καταλαβαινω συναδελφισσα...Εχω διαβασει εγω αναλυσεις και εχω διορθωσει εκθεσεις να σου πεφτουν τα μαλλια!!!! Οντως τα σημερινα παιδια ειναι τελειως στουρνοι, δεν εχουν παιδεια, δεν ξερουν τα στοιχειωδη...Μα στο σχολειο τιποτα δεν τους μαθαινουν!!!!! Χιχιχι, τον εαυτο μου κατηγορω τωρα!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα κούκλες! μπήκα για μια πρωινή καλημέρα πριν φύγω. τι κάνετε; εγώ έχω ακόμη τρελό βήχα και κουφαμάρα απίστευτη αλλά νομίζω ότι αυτό το κρύωμα - γρίπη (ό,τι ειναι τέλος πάντων) φεύγει σιγά - σιγά.

σας φιλώ. να έχετε μια όμορφη μέρα. θα μπω ξανα το μεσημέρι. άχ ας βγάλει ήλιο...

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημερα!

Ειμαστε μοναχουλες σημερα και ξυπνιες απο τις 3 οποτε παμε για βολτιτσα σε λιγο με το καροτσακι :-). Εχω να αγορασω πλαστη (ετσι το λενε? αχ τι τα θελω αυτα η business woman). Ο καλος μου πεθυμησε τυροπιτα σπιτικη.

Εχθες καναμε το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου.Εμεις στο μεταξυ εχουμε κανει μονο το πολυδυναμο 1η δοση, και το χθεσινο. Και μπηκαμε στον 3ο μηνα. Δεν ειναι περισσοτερα?

Εγινε κι ενα μπερδεμα και θα την βαρουσα τη γιατρο....της τηλεφωνησα πριν παμε και της ειπα να μην κανουμε μαζι και της μηνιγγιτιδας C οπως μας ειχε πει αρχικα γιατι το πολυδυναμο της ειχε πεσει βαρυ, να το κανουμε πχ μετα απο 1 εβδομαδα. Και αφου αργοτερα την τσιμπησαμε και την εντυνα, μας λεει της μηνιγγιτιδας τωρα τον αλλο μηνα μαζι με την Β δοση του πολυδυναμου!!! Καλα της λεω δεν γινεται next week οπως ειπαμε τηλεφωνικα? Δεν καταλαβα λεει τι μου ειχες πει, πρεπει να μεσολαβησει τωρα 1 μηνας παλι! Ισχυει αυτο, κι εσεις ετσι τα κανετε? Πηγαμε για καλυτερα και θα τα κανουμε χειροτερα...

Επεξεργάστηκαν by Λιζα Ν.

Διαφημίσεις

Αχ Αννούλα όλα αυτά τα cd που λες τα έχω, τα λατρεύω! Ειδικά τα καβουράκια απτο δράκο, ψοφάω. Και με τη γυάλινη νεράιδα κλαίω γοερά!

Και νόμιζα πως είμαι η μόνη που της αρέσει ο Κηπουργός....είχα κάνει πτυχιακή χορογραφία στο υπουργείο για το πτυχίο μου με Κηπουργό....αχ βαχ.

Πες ρε συμπεθέρα συμβουλές....λες να κόψω λίγο?? Καλά μη φανταστελις πως όλη τη μέρα από πάνω της λαλαλολο είμαι, όχι, αλλά αν την αφήσω όπως είχες πχ το Μανού τις προάλλες στη κούνια του, ε στο 15λεπτο αρχίζει τα γκρρρ και στο 20λεπτο ουρλιάζει ψιλό....τι να τη κάνω...οταν τα φτύνει πάντως τη καταλαβαίνω, χώνω πιπίλα και γεια σας, νάνι ένα μισάωρο, μια ώρα. Και το βράδυ φτου φτου 22.00-8.00. Καλά δεν είναι??

22.00-08.00!!! ΟΥΑΟΥ, ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!

Καλημέρα!!!!!

Και μεις μοναχουλες σημερα,κανει ψυχρα ομως οποτε δε μας βλέπω να βγαινουμε απο το σπιτι!!

Λιζάκι και μας ετσι μας ειπε η γιατρέσσα μας,οτι πρέπει να εχει περάσει 1 μηνας απο το προηγούμενο εμβόλιο.

Άστατο βράδυ ειχαμε εχθες μετά απο καιρο..

Ρε κοριτσια κάνω υπομονη τωρα 5 μερες -1εβδομάδα δε θυμαμαι και ακριβως,όλο λέω περνάει μια φάση και θα τελειώσει αλλά μαλλον κάτι αλλο φταίει.

Δε μου καλοτρωει..παιρνει το στηθος για 1-2 λεπτά και μετα το βγαζει και ειναι πολυ αναστατωμένη,κλωτσάει και χτυπιέται,της το ξαναδίνω ρουφάει λιγο και ξανά τα ίδια..δε μπορω να καταλάβω τι της φταίει.Να σκεφτείτε οτι εχει να τα κάνει 3 μερες!!!Που 1-2 φορες την ημερα το ειχαμε στάνταρ.

Γάλα υπάρχει άρα τι μπορει να ειναι? Εχετε καμιά ιδεα? Στενοχωριέμαι πολυ.:(

καλημερα!

τι κανετε?

ειμαι λιγο κουρασμενη διοιτι εδω και 2 μερες δεν ησυχαζει με τιποτα.

και αντε την ημερα κατι κανουμε, το βραδυ 12-8 ανα μιση μια ωρα, ξυπναει και κλαιει. αλλαγμα δεν θελει, δειχνει να πειναει. την ταιζω για κανα μισαωρο και παλι τα ιδια...

σερνομαι ολη μερα μετα...που και κατα την διαρκεια τα ιδια κανει...

μονο το απογευμα κοιμαται 2 ωρες που κοιμαμαι και εγω για να περασει η βραδια μας.

ειναι αλμα αναπτυξης?

συμβαινει και σε καμια άλλη?

τι την επιασε ξαφνικα???

το εμβολιο το καναμε τηνπροηγουμενη τεταρτη. και εκανε λιγο πυρετο μεχρι το βραδυ και μετα ηταν καλα. ακομη απο το εμβολιο ανησυχια? καθε μερα μετριομαστε, πυρετο δεν εχει.

και προσεχω τι τρωω μην την πειραζει κατι...

Καλημέα κορίτσια :)

Τι κάνετε?

Αγγελική κι εμένα το κάνει συχνά, και στο στήθος και στο μπουκάλι (της δίνω και ξένο)

έχω παρατηρήσει οτι έχει αέρια και την πιάνουν οι κολικοί εκείνη την ώρα

τώρα μπορεί να την ενοχλούν και τα ούλα της γιατί έχουμε τις τελευταίες μέρες μεγάλο θέμα με τα δόντια, μασάμε και τις δυο παλάμες μας και τα σεντόνια τα παιχνίδια, οτιδήποτε....

νομίζω όμως οτι είναι η κοιλιά της επειδή δεν έχει κάνει και κακά.

αν όμως στο κάνει συνέχεια μήπως είναι το στομαχάκι της.

εμείς έχουμε ρωτήσει και τους γιατρούς και μας είπαν οτι δεν είναι παλλινδρόμηση.

κι εγώ στενοχωριέμαι πάντως γιατί θα ήθελα να ευχαριστιέται το φαγητό της....

pvGHp2.png9TDjp2.png

Καλημέρα κοπελιές!

Συννέφιασε σήμερα εδώ αλλά δε νομίζω να το πάει για βροχή, όχι πως έχω να πάω και πουθενά βέβαια!

Αγγελική μήπως χορταίνει η μικρή γρήγορα? βέβαια παραείναι γρήγορα σε 2-3 λεπτά!

Μετά αφού τρώει έτσι λίγο μήπως της ξαναδίνεις σε 1 ώρα ας πούμε και έτσι της αρκεί?

Ελισάβετ μοιάζει με άλμα ανάπτυξης πράγματι αφού ζητάει στήθος συνέχεια, κάνε υπομονή μια-δυο μέρες ακόμα να δεις τι παίζει! καλά και δεν κουράζεται όλη μέρα στο πόδι να κοιμηθεί το βράδυ έστω πολύ?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Κολικους δεν κάναμε ποτε,το αποκλειω αυτο το ενδεχόμενο.

Και μενα μασάει τα πάντα.. λες να ειναι αυτο??

Εμενα παιδι μου μενει νηστικη,εντάξει οχι εντελως αλλά δε τρωει σχεδον καθολου.

Σου λεω 3 μερες άχεστη ειναι και πάνες 3 το πολύ 4..ασε χάλια..θα χασουμε το προγουλάκι μας και τα μαγουλάκια μας ετσι οπως παμε.

Αν ηταν η κοιλιά της δε θα επρπε να εχει ενοχλήσεις και αλλες ωρες της ημέρας?

Μονο την ωρα του φαγητου την πιάνει.

Ελισσαβετ και γω νομιζω οτι άλμα είναι,στους 3 μηνες και ειναι και μεγάλο λεει αυτο!

Εμενα κάνει άλμα υπανάπτυξης μάλλον...

Κλααααααααααψ κλααααααψ είμαστε αρρωστούλες....

Εγώ τίποτα μωρέ, λίγη μύξα κ ενόχληση σε λαιμό κ αυτιά. Σα να κρύωσα ψιλό.

Το μωράκι όμως όλη νύχτα έκλαιγε, δε μπορούσε να αναπνεύσει, πνιγόταν, της έκανα ορό κ ρουφηχτήρι άπειρες φορές....νύσταζε, κοιμόταν λίγο, άντε πάλι μετά, της έδωσα λίγο γάλα, κοιμήθηκε λίγο, άντε πάλι μετά. Πωπω είμαι να σκάσω...και κουτουλάω, ξύπνια 1-7. Τζάμι!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ελα βρε Μελένια,περαστικουλια...

Δε παιρνεις τη γιατρο ενα τηλ? εκανε και πυρετο?

ΚΑι γω σε περιμενα σημερα να σου πω οτι εβλεπα το πρωί στη Μελέτη, δείχνανε ενα μαγαζι που ειχε ενα φούξια χριστουγεννιάτικο δέντρο..οτι πρέπει για τα ροζ στολίδια σου..

Κάποιος μας τα μάτιαξε τα μωρά μας ή μου φαίνεται?????????

Αγγελική δεν το χάνει καλέ το προγουλάκι αν δε φάει καλά λίγες μέρες μην αγχώνεσαι!

Καλά κακά δεν πειράζει για δυο- τρεις μέρες να μην κάνει σίγουρα, κάτι το ενοχλεί αλλά τι?

Κλεοπάτρα κι εσείς αρρωστήσατε? τι έγινε τώρα μωρέ?

Θα την πας στο γιατρό?

Περαστικά σας!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αχαχα λες και ροζ δέντρο κ ροζ μπαλες??? Κιτς ολέ!!! Θα με πνίξει ο άντρας μου, του πα θέλω να κρεμάσω κ ροζ πιπίλες με ροζ κορδέλα. Φρίκαρε!

Τη γιατρό τώρα τη παίρνω.

Αχ βαχ! Πάραυτα είναι χαρούμενο το νινί!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...