Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

τι λες βρε Λιζάκι!

να σας πω τη μάνα είμαι εγώ! τον ξεχνάω!!!

ω ναι μερικες φορές τον ψάχνω γιατί έχω ξεχάσει που τον ακούμπησα! κοιτάω στη κούνια του, στο ριλαξ, στο σαλόνι, στο κρεβάτι μου....καλά λέω θα στρώσω καμιά μέρα το κρεβάτι μου με το μωρό από κάτω!!!!! το κουκλάκι μου!!!! ωραία μάνα!

το χω χάσει εντελώς!!!!

Απλά το παιδί είναι άγγελος!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

τι λες βρε Λιζάκι!

να σας πω τη μάνα είμαι εγώ! τον ξεχνάω!!!

ω ναι μερικες φορές τον ψάχνω γιατί έχω ξεχάσει που τον ακούμπησα! κοιτάω στη κούνια του, στο ριλαξ, στο σαλόνι, στο κρεβάτι μου....καλά λέω θα στρώσω καμιά μέρα το κρεβάτι μου με το μωρό από κάτω!!!!! το κουκλάκι μου!!!! ωραία μάνα!

το χω χάσει εντελώς!!!!

Τι λες τώρα? Σιγά μην κάτσει ο δικός μου κάπου μόνος του για πάνω από 5 λεπτά! Αρχίζει και φωνάζει μετά: "Hello, με ξεχάσατε??"

Τυχερή μάνα είσαι!!! Έχεις βέβαια το Μητσάκι να σε φέρνει στα ίσια σου, να μη βαριέσαι από την πολλή ησυχία ρε παιδί μου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κοιμάται ο Πριγκηπάκος 3 ώρες και κάτι. Μακάρι να το καθιερώσει αν και τα πρωινά τώρα κοιμάται 1 ώρα. Καλά είναι.

Κλεό χαράς στο κουράγιο σου. Εγώ ρε γμτ όλο δουλειές έχω, όλο το σπίτι να κάνω και δεν ασχολούμαι όσο θα ήθελα. Το πρωί θα τον παίξω, θα τον αλλάξω, πλύνω, καλλωπίσω και μετά ριλάξ, γυμναστήριο και λίγο καρότσι. Δεν το πολυσυμπαθεί το τελευταίο, ανάβουν τα λαμπάκια του και μόνο που το βλέπει! Σήμερα βάλαμε τα πρώτα μας τραγούδια. Του τραγουδούσα και του χόρευα με το ξεσκονόπανο στο χέρι αλλά δεν τον είδα να συγκινείται με τον Πλάτωνα τον σκύλο και τον Σοφοκλή το καναρίνι!!! Κανένα πιο παιδικό cd υπάρχει? Αυτά τα αγριεμένα παιδικά με τις αγριοφωνάρες δεν τα συμπαθώ!Έπειτα μπορεί να τον πάει βόλτα καμιά ανιψιά μου να κάνω και κανένα φαί, το μεσημέρι παίζουμε λίγο και ύπνο. Το απόγευμα ευτυχώς έρχεται ο μπαμπάς μας που έχει πιο μεγάλη φαντασία και λιγότερες δουλειές στο σπίτι και τον τρελλαίνει στο παιχνίδι. Παραμυθάκια τους έχετε? Να του πάρω λέτε ή είναι πολύ σποράκι???Πάω να κάνω σαλάτα στον ντάντυ μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα πώς το κάνεις αυτό???Εμένα δεν με αφήνει να τον ξεχάσω πουθενά! Αλλά δεν τον αφήνω και εγώ η αλήθεια είναι. Στην μαμά μου δίπλα αν τον πάω για μισή ωρίτσα μπορεί να μπαινοβγαίνω κάθε τρεις και λίγο να δω τι κάνει. Χθες τον είχα αφήσει μισή ωρίτσα να πεταχτώ στο Φαρμακείο να πάρω τα εμβόλια για σήμερα και γύρισα, είχε ξυπνήσει και έκλαιγε. Και το καλύτερο???Η μάνα μου μιλούσε στο τηλ και τον αγνοούσε! Γκρρρρρρρρρρ! Τον πήρα και εξαφανιστήκαμε. Δεν θέλω να κλαίει λέμε!!! ΤΕΛΟΣ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κοιμάται ο Πριγκηπάκος 3 ώρες και κάτι. Μακάρι να το καθιερώσει αν και τα πρωινά τώρα κοιμάται 1 ώρα. Καλά είναι.

Κλεό χαράς στο κουράγιο σου. Εγώ ρε γμτ όλο δουλειές έχω, όλο το σπίτι να κάνω και δεν ασχολούμαι όσο θα ήθελα. Το πρωί θα τον παίξω, θα τον αλλάξω, πλύνω, καλλωπίσω και μετά ριλάξ, γυμναστήριο και λίγο καρότσι. Δεν το πολυσυμπαθεί το τελευταίο, ανάβουν τα λαμπάκια του και μόνο που το βλέπει! Σήμερα βάλαμε τα πρώτα μας τραγούδια. Του τραγουδούσα και του χόρευα με το ξεσκονόπανο στο χέρι αλλά δεν τον είδα να συγκινείται με τον Πλάτωνα τον σκύλο και τον Σοφοκλή το καναρίνι!!! Κανένα πιο παιδικό cd υπάρχει? Αυτά τα αγριεμένα παιδικά με τις αγριοφωνάρες δεν τα συμπαθώ!Έπειτα μπορεί να τον πάει βόλτα καμιά ανιψιά μου να κάνω και κανένα φαί, το μεσημέρι παίζουμε λίγο και ύπνο. Το απόγευμα ευτυχώς έρχεται ο μπαμπάς μας που έχει πιο μεγάλη φαντασία και λιγότερες δουλειές στο σπίτι και τον τρελλαίνει στο παιχνίδι. Παραμυθάκια τους έχετε? Να του πάρω λέτε ή είναι πολύ σποράκι???Πάω να κάνω σαλάτα στον ντάντυ μας!

αυτά τα έντονα τραγουδάκια είναι για πιο μεγάλα παιδιά! το μητσάκι τα ξέρει απέξω.

έχω να σου προτείνω

τα μυστικά του κήπου του κηπουργού.

τα λάχανα και χάχανα

τον αγησίλαγο

το τεμπέλη δράκο

εννοείται τα παιδιά μας οδηγούν τις συμπεριφορές μας

Εδω ειμαι πάλι!!!!!

Σβησαμε τα κεράκια μας!

Η μαμα δεν εφαγε το γλυκό αυτη τη φορα...ανεβηκα στη ζυγαρια σημερα....το τσιμπήσαμε το κιλάκι..

Ουφ τι αλλα..βαριεμαι..

Σας ειπα οτι ο αντρας μου φευγει αυριο ε?

Χμ...οτι θα λειπει και ολη την επομενη εβδομάδα σας το ειπα????

ΝΑι ναι....σημερα το μαθαμε και αυτο...

Θα κοψω φλέβες λεμε.

Αγγελική ωραία τα γλυκάκια αλλά ύπουλα!! δεν πειράζει καλέ, έλα να γίνουμε πολλές! εγώ έχω 4,5 ακόμα να χάσω! αν δεν πάρω ωστόσο άλλα δυο τρία! θα δείξει!

Αννούλα στα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ είναι αυτά τα τραγουδάκια που λες?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Χρονια πολλα στην τουλουμπιτσα!!!!!!! Να τη χαιρεστε Αγγελικουλα...Η μικρη καθεται με τον μπαμπα της ο οποιος της κουναει ενα γουρουνακι που αναβοσβηνει και βγαζει ηχους και εχει τρελαθει, κουναει χερια ποδια, προσπαθει να το πιασει και του μιλαει..Θα τη φαω, ειναι μια ζωγραφια!!!!!!!!!!! Τωρα την πηραμε απο την πεθερα μου, αλλα εκλαιγε και μολις μας ειδε ησυχασε...Λετε να ηταν τυχαιο;;;; Γιατι την Παρασκευη εχουμε γαμο και λεμε να την αφησουμε να κοιμηθει εκει και φοβαμαι μην τους πρηξει...Κανενα νεο εσεις;;; Ο Μανου πώς ειναι Αννουλα;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

συμπεθέρα μου πλάκα έκανα φυσικα! μια χαρά τα κάνεις όλα, και αρκετά είναι, κάθε παιδί έχει τις δικιές του ανάγκες. το μεγάλο μου όταν έκανε πολλές δραστηριότητες + κόσμος/ επισκέψεις/φωνές σε αυτή την ηλικία είχε υπερδιέγερση και δε κοιμόταν μετά....κι ακόμα ΔΕΝ! χα!

στο παιδί είναι.

Αγγελίνα γιατί δεν τη κάνεις κι εσύ για Αθήνα!

Ελευθερία καλά κάνεις καμιά μάνα δε θέλει το μωρό της να κλαίει!

το μεγάλο μου όμως που έκλαιγε 24ώρες το 24ωρο για μήνες το χα απλά συνηθίσει και έλεγα ε για να το κάνει θα του αρέσει φαίνεται!

Καλά θα τανε Αννουλα αλλά για 1 μερα ταλαιπωρία ειναι..

Βεβαια σκεφτηκα και το αλλο...αφου θα λείπει την επομενη εβδομάδα να ερχομουν αυριο και να γυρνουσα οποτε και εκεινος αλλά...(ειναι πολλά τα αλλά)

Πάντως οντως τα μικρούλια μας θελουνε και ωρες ησυχίας αλλιως εκνευριζονται,εμενα η δικια μου το παθαίνει πάντως.

Πηρα τη γιατρό ξανα και επιτελους το σηκωσε...

Της είπα περι εμβολιου(οχι οτι πηγα και βρηκα την παιδίατρο του νοσοκομειου και πηρα 2η γνώμη) αλλά οτι διαβασα στο ιντερνετ και οτι αποφασισαμε να μην το κάνουμε και εξεπλάγην απο την απαντηση της!!!!!!

Α,ναι καλα δε πειραζει...το πολυ πολυ μου λεει να τρεχεις στο νοσοκομείο για ορούς αφου σε περιπτωση γαστ/δας θα πάθει αφυδάτωση!!

Της λεω,ειναι τοσο απαραιτητο δηλαδη,σα γιατρός μου συστηνεις να το κάνω οπωσδήποτε??

Ε τοτε δίστασε λιγο,και μου είπε οχι δεν επιμένω να το κάνετε,απλα σε ενημερωνω για το χειρότερο.

Αυριο θα ερθει να μας κάνει του πνευμονιοκοκου που κανονικά θα το κάναμε στον 4ο αλλα θα το κάνουμε τωρα αφου γλιτωνουμε της γαστρ/δας.

Η μικρη κοιμάται απο τις 8..καταλάβα...θα κατεβασω το "τα κοριτσια ξενυχτάνε μονο αν ειναι δυο δυο" για αποψε!

κι εμενα με προβληματίζει το θέμα εμβόλια γιατι απ ότι έχω καταλάβει το ΙΚΑ δικαιολογεί τα βασικά μόνο.

δε σας είπα θα ξεκινήσω μια δουλειά απ το σπίτι. ένας πολύ καλός φίλος έχει εταιρία που δημιουργούν βάσεις δεδομένων πάνω σε διάφορους τομείς και θα χρειαστεί τις υπηρεσίες μου. θα σερφάρω και θα μαζεύω σε τέτοιες βάσεις όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα των ΑΕΙ / ΤΕΙ της χώρας. καλά θα ναι, αφού θα το κάνω απ το σπίτι, η εταιρεία εδρεύει στη θεσ.νικη.

βαρεμάρααααα κι έχω να διαβάσω για αύριο....

το μικρό τώρα κοιμήθηκε το μεγάλο πρέπει να το πείσω πρώτα.

Αχ Αννούλα όλα αυτά τα cd που λες τα έχω, τα λατρεύω! Ειδικά τα καβουράκια απτο δράκο, ψοφάω. Και με τη γυάλινη νεράιδα κλαίω γοερά!

Και νόμιζα πως είμαι η μόνη που της αρέσει ο Κηπουργός....είχα κάνει πτυχιακή χορογραφία στο υπουργείο για το πτυχίο μου με Κηπουργό....αχ βαχ.

Πες ρε συμπεθέρα συμβουλές....λες να κόψω λίγο?? Καλά μη φανταστελις πως όλη τη μέρα από πάνω της λαλαλολο είμαι, όχι, αλλά αν την αφήσω όπως είχες πχ το Μανού τις προάλλες στη κούνια του, ε στο 15λεπτο αρχίζει τα γκρρρ και στο 20λεπτο ουρλιάζει ψιλό....τι να τη κάνω...οταν τα φτύνει πάντως τη καταλαβαίνω, χώνω πιπίλα και γεια σας, νάνι ένα μισάωρο, μια ώρα. Και το βράδυ φτου φτου 22.00-8.00. Καλά δεν είναι??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...