Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια τι μ κάνετε?? Αγγελική να την ξαναπαρεις τη γιατρο δυστυχως εμεις εδω στα νησια δεν εχουμε πολλες επιλογες. τι να πεισ...υπομονη!!!

Ξαναρωτησα και προχτες αν ξερει καμια για τις κουνιες-ριλαξ-καρεκλακια αν αξιζουν τον κοπο η ειναι χαμενα λεφτα;;;

Κοίτα, εγώ έχω απλό ριλάξ, ριλάξ-υπερπαραγωγή, κούνια, πάρκο τίγκα με παιχνίδια, γυμναστήριο και πάλι δε μου φτάνουν! Δε τα θεωρώ (τελικά) χαμένα λεφτά, καθώς της αρέσουν πολύ, παίζει, εξασκείται σε πολλά πράγματα. Δεν είναι να κάθονται κ όλη μέρα, εμένα γκρινιάζει οταν βαρεθεί κ θέλει αλλαγή, αλλά είναι καλύ λύση! Και στο τέλος τέλος τι να τη κάνω όλη μέρα??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας!!!!!

Εκ μέρους της γλυκιάς τουλούμπας μου

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

Και σας στέλνουμε 2 ολόγλυκα φιλάκια..!!!!!!!!!!!!!

Κατεβηκαμε στη χωρα για βόλτα,πηραμε ενα ωραίο φορεμα απο τα μπενετον,ροζ με άσπρο πουά..όλο γλύκα!Μετα για καφε..τα κλασσικά.Ας απολαύσουμε τον καιρό οσο μας πέρνει.

Ο άντρας μου αυριο θα κατεβει Αθήνα για δουλειά και θα γυρισει Παρασκευή...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αννα27 τι κάνει ο Μάνουλος?

Ελεανα ευχομαι να ειναι όλα καλα...

Μανταλενάκι να την χαιρεστε την Αννα-Μικαέλα σας,αλήθεια ετσι θα τη φωνάζετε? ή θα βρειτε κατι να τα συνδιάζει και τα δυο?

Σοφάκι 6,600? μπραβο στο κρητικάτσι!

Η παιδιατρος άφαντη..μιλάμε οτι ειναι απλά απαράδεκτη.Μας εχασε απο πελατάκια αυτο ειναι το μονο σίγουρο.

Μολις φαγαμε και εχω ενα γλάρωμα..κουτουλάω..η μικρή ακμαιότατη..ξεκαρδίζεται στα γέλια με τον πατέρα της ,εμενα χεσμένη με εχει κλασσικά πράματα!!!!!!

Μηπως πρέπει να βάλω μπροστά για το γιο???Λενε οτι εχουνε αδυναμία στις μαμαδες ,με τη μπέμπα δε βλέπω φως!!!!!!!!

Ορμώμενη απτη kloemak να ρωτήσω ρε κορίτσια....όλη μέρα τι κάνετε με τα μωράκια (όσες είστε σπίτι σόλο βασικά).

Να σας περιγράψω μια μέρα μας περίπου να μου πείτε!

ΠΧ Ξυπνάμε κατά τις 7-8, πλενόμαστε κλπ, τρώμε πρωινό, μετά τη βάζω στο ριλάξ όρθια θέση για 15-20 λεπτά στάνταρ λόγω γοπ κ της μιλάω, τραγουδάω κλπ κ χαίρεται πολύ! Μετά τη πάω στο ριλάξ υπερπαραγωγή κ χαζεύει με τα παιχνίδια κ τη μουσική για λίγο, εγώ βρίσκω ευκαιρία κ πλένω κανα μπιμπερό, βάζω αποστειρωτή, βραζω νερό κλπ. κ τρώω κατι στα γρήγορα. Μετά τη βάζω στο γυμναστήριο όπου λυσσάει για πολύ ώρα (ευκαιρία για κανα πλυντήριο, πάρεντς, μαγείρεμα). Μετά την αλλάζω καμιά πάνα, μιλαμε στην αλλαξιέρα, πάμε καμιά βόλτα στις βεράντες, τη βάζω στο κρεβάτι μου κ ξαναμιλάμε, τραγουδάμε, κάνουμε μπρούμυτα παιχνίδια, ή βάζουμε σιντί κι χορεύουμε αγκαλίτσα κλπ. Μετά τη βάζω στο ριλάξ κούνια, Κάθεται λιγάκι, αρχίζει η γκρίνια, της δίνω πιπίλα, ξεραίνεται για κανα μισάωρο να φορτώσει μπαταρίες. Ξυπνάει, δώστου πάλι της ξαναμιλάω κλπ κλπ, αλλάζουμε καμιά πάνα, και ήρθε η ώρα για μεσημεριανό. Ε και μετά δώστου πάλι απτην αρχή!

Προσπαθώ να ασχολούμαι μαζί της πολύ, σε όλες τις δραστηριότητες, και σκόρπια να κάνω κ καμιά δουλειά κλπ.

Βεβαίως κάθε μέρα σχεδόν πάμε κ βόλτα εκεί ανάμεσα στο πρωινό κ το μεσημεριανό, ή ανάμεσα στο απογευματινό κ το βραδινό, ή και τα δύο!

Τι άλλο να κάνω??

Μήπως είναι λίγα??

Η μήπως είναι πολλά???

Ορμώμενη απτη kloemak να ρωτήσω ρε κορίτσια....όλη μέρα τι κάνετε με τα μωράκια (όσες είστε σπίτι σόλο βασικά).

Να σας περιγράψω μια μέρα μας περίπου να μου πείτε!

ΠΧ Ξυπνάμε κατά τις 7-8, πλενόμαστε κλπ, τρώμε πρωινό, μετά τη βάζω στο ριλάξ όρθια θέση για 15-20 λεπτά στάνταρ λόγω γοπ κ της μιλάω, τραγουδάω κλπ κ χαίρεται πολύ! Μετά τη πάω στο ριλάξ υπερπαραγωγή κ χαζεύει με τα παιχνίδια κ τη μουσική για λίγο, εγώ βρίσκω ευκαιρία κ πλένω κανα μπιμπερό, βάζω αποστειρωτή, βραζω νερό κλπ. κ τρώω κατι στα γρήγορα. Μετά τη βάζω στο γυμναστήριο όπου λυσσάει για πολύ ώρα (ευκαιρία για κανα πλυντήριο, πάρεντς, μαγείρεμα). Μετά την αλλάζω καμιά πάνα, μιλαμε στην αλλαξιέρα, πάμε καμιά βόλτα στις βεράντες, τη βάζω στο κρεβάτι μου κ ξαναμιλάμε, τραγουδάμε, κάνουμε μπρούμυτα παιχνίδια, ή βάζουμε σιντί κι χορεύουμε αγκαλίτσα κλπ. Μετά τη βάζω στο ριλάξ κούνια, Κάθεται λιγάκι, αρχίζει η γκρίνια, της δίνω πιπίλα, ξεραίνεται για κανα μισάωρο να φορτώσει μπαταρίες. Ξυπνάει, δώστου πάλι της ξαναμιλάω κλπ κλπ, αλλάζουμε καμιά πάνα, και ήρθε η ώρα για μεσημεριανό. Ε και μετά δώστου πάλι απτην αρχή!

Προσπαθώ να ασχολούμαι μαζί της πολύ, σε όλες τις δραστηριότητες, και σκόρπια να κάνω κ καμιά δουλειά κλπ.

Βεβαίως κάθε μέρα σχεδόν πάμε κ βόλτα εκεί ανάμεσα στο πρωινό κ το μεσημεριανό, ή ανάμεσα στο απογευματινό κ το βραδινό, ή και τα δύο!

Τι άλλο να κάνω??

Μήπως είναι λίγα??

Η μήπως είναι πολλά???

Κι εγώ τα ίδια κάνω όλη μέρα +της λέω ιστορίες απο την παιδικη μου ηλικια και σκαμε μαζι στα γέλια και της λεω και παραμυθια. Της βαζω στο ιντερνετ μουσικη που ακουγα κι οταν ημουνα εγκυος και μια φορα τη βδομαδα βλεπουμε λαζοπουλο μαζι οπου για καποιο λογο τρελενεται απο τα γελια....!!!απιστευτο?? κανουμε και κουλουμουντρες στο κρεβατι!!

Διαφημίσεις

Αααα εγω ειμαι πιο χαλαρη νομιζω...

Με το που ξυπνάει την παιρνω στο κρεββάτι (εαν δεν ειναι ηδη εκει απο βραδυς) τη βαζω πάνω στο μαξιλάρι και τη λιώνω στα φιλιά απο την κορυφη μεχρι τα νυχια ομως..αυτο κρατάει κανα 10λεπτο!!!

Μετα τη βαζω στο λίκνο να μιλησει λιγο με τα παιχνίδια της,ωστόσο εγω ανοιγω τις πορτες να αεριστει το σπιτι,ανοιγω καφετερια,κτλ...

Μετα παμε σαλόνι,εχουμε τα "πρωινά λογάκια" οπως τα λέω..δηλαδη την καθιζω στα γονατα μου και της μιλάω,μου μιλάει κτλ...

Απο κεινη την ωρα και μετα εναλλάσουμε ριλάξ,γυμναστήριο και οταν ειναι ωρα για μαγειρεμα την βαζω στο καρότσι και παμε κουζινα-ξετρελαινεται εκει (πολυ νοικοκυρα θα μου γίνει-ακους Βελ?!),κανουμε και μεις βολτα γυρω γυρω στις αυλες,κοιταμε τις γατουλες,το σκύλο,αμα εχει καλο καιρο παμε και καροτσάδα..ε αυτα!!!!!!!

Α!στο ενδιάμεσο εχει ρίξει και 2 μισάωρα ύπνο.

Γεια σας κορίτσια τι μ κάνετε?? Αγγελική να την ξαναπαρεις τη γιατρο δυστυχως εμεις εδω στα νησια δεν εχουμε πολλες επιλογες. τι να πεισ...υπομονη!!!

Ξαναρωτησα και προχτες αν ξερει καμια για τις κουνιες-ριλαξ-καρεκλακια αν αξιζουν τον κοπο η ειναι χαμενα λεφτα;;;

αν κατάλαβα τι εννοείς αξίζει τα λεφτά του, εμείς έχουμε τέτοια κούνια της φίσερ πράις και την έχει καταβρεί το Μανούλι, κι εγώ μαζί εννοείται. τρώνε αρκετές μπαταρίες να χεις στο νου σου και απ το λητώ που τη πήραμε εμείς δώσαμε γύρω στα 150.

Κλεοπατράκι το μούρλανες το μωρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

θα με τρελάνετε εσείς!!!

βρε άστο και λίγο στην ησυχία του! πώς να μη φωνασκεί έτσι!

και μετά το γέλιο που έκανα....

εγώ σημασία δε του δίνω! τρώει και τον κοιμίζω, τρώει και τον κοιμίζω, ενδιάμεσα παίζει περίπου 3 ώρες στη κούνια-ριλαξ τη μέρα, βλέπει κανα νόντυ με τον αδερφό του, ακούει ζουζούνια απ τη φωνή του αδερφού του επίσης και ενίοτε του τραγουδάω μερικούς μπάλους για να μη ξεχνάει τη νησιώτικη καταγωγή του!

κυρίως δε τον τσιτώνω καθόλου! νάνι και κ πάλι νάνι, δε την ξαναπατάω, όσο πιο ήρεμα τώρα που είναι μικρός, έχει καιρό να κουντουρντίσει κι αυτός!

καλησπέρα, είμαι πολύ στεναχωρημένη και ταραγμένη, πριν λίγο βγήκαν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας ούρων που κάναμε στο μπέμπη, γιατί την προηγούμενη βδομάδα η πρόσληψη βάρους ήταν στο όριο, το αποτέλεσμα είναι κολοβακτηρίδιο σε μεγάλη συγκέντρωση και η παιδίατρος μας είπε ότι υπάρχουν 2 περιπτώσεις, η πρώτη να είναι επιμόλυνση από το πουλάκι του, επειδή είναι κλειστό και ότι θα πρέπει να καθαριστεί ή το μικρόβιο να είναι στον οργανισμό και ότι θα πρέπει να ξεκινήσει θεραπεία με αντιβίωση, για να αποκλεσίουμε όμως μία από τις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να κάνει υπερηβική παρακέντηση, έψαξα κι έμαθα τι είναι, θα του τρυπήσουν την ουροδόχο κύστη και θα κάνουν λήψη με βελόνα, πώς θα του το κάνουμε αυτό? μα καλά έχουν τρελλαθεί πια οι γιατροί, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, προσπαθώ να μπω και στο parents/forum στα ιατρικά να ψάξω και κολλάει η σελίδα, θέλω να πάρω και μια άλλη παιδίατρο που μου σύστησε η παθολόγος μας να μου κι εκείνη τη γνώμη της, κι αύριο είχαμε και τον υπέρηχο για τα ισχία του και μεθαύριο θα κάναμε το εμβόλιο, κι έχω και το σύζυγο και τη γιατρό να λένε ότι αν τελικά δεν έχει ουρολοίμωξη τότε μπορει να κάνει και τις άλλες εξετάσεις, μα θα το τρελλάνουμε το παιδάκι? όλοι οι γιατροί έχουν γίνει ανεύθυνοι, και για τα ισχία τα ίδια, κατά 90% δεν έχει τίποτα αλλά κάντε και τον υπέρηχο, τι να πω, μήπως έχει δίκιο τελικά ο πεθερός μου που λέει ότι έχουν γίνει όλα βιομηχανία και κάθε λίγο λένε κάνε εξέταση και κάνε εξέταση, έχω πανικοβληθεί, και δεν έχει και συμπτώματα, και αυτοί οι γιατροί πλέον χρησιμοποιούν τη μέθοδο του εκφοβισμού για να κάνεις κάτι, τρέχα γιατί θα πάθει ανεπάρκεια, οκ είναι επιστήμονες αλλά πάνω από όλα πρέπει να είναι άνθρωποι, πώς τα λένε έτσι? είναι όλοι τους απαίσιοι κι απαράδεκτοι

Ελεανα δεν ξερω αν σου γραφω πολυ αργα, μπαινω πολυ αραια οπως ξερεις

Αφου κανατε εξεταση ουρων (με ειδικη σακουλα?), γιατι πρεπει να κανετε και αλλη με παρακεντηση? Αμφισβητουν το αποτελεσμα? Εμας μας ειχαν πει οταν υποψιαζομασταν τα ιδια ειτε παρακεντηση ειτε ειδικη σακουλα, που γινεται και στο σπιτι. Δεν καναμε κανενα απο τα δυο γιατι δεν θελαμε να την ταλαιπωρησουμε. Τελικα το παιδι ηταν μια χαρα. Εχεις δικιο με τους γιατρους !

α και οι βόλτες κάνουν καλό!!! όσο περισσότερο γίνεται!

δυστυχώς τώρα που είναι αρρωστούλης χάνουμε τις ωραίες μέρες!!!!

επίσης όλη τη μέρα θα του βγάλω και καμιά 100αρια φωτο οπωσδήποτε!

Διαφημίσεις

Με κανετε και νιωθω τυψεις, εγω την αποβλακωνω αρκετες ωρες στο σαλονι με κατι λαγουδακια που χορευουν πανω απο το κεφαλι της, τους βγαζει και φωνουλες, υποκλινομαι στον κατασκευαστη!

Μην μιλησω για μια καμπια που πηρα απο το ιντερνετ (μαδερκερ ντίαρ!) που μας τραγουδαει τα νουμερα, τα χρωματα και κλασικη μουσικη και πολυ την αγαπαμε :-)

Παντως αν την βαλω στην κουζινα εστω και στο ριλαξ, σε λικνο με 100 παιχνιδια αν δεν με δει να ασχολουμαι μαζι της αλλα με δουλειες, χαλαει τον κοσμο!

Παμε παιδιατρο τωρα, να μας πει για τα επομενα εμβολια. Τα ειχα στο ψυγειο 1 μηνα, το ανοιγω καθε 10 λεπτα ελπιζω να μην χαλασαν

τι λες βρε Λιζάκι!

να σας πω τη μάνα είμαι εγώ! τον ξεχνάω!!!

ω ναι μερικες φορές τον ψάχνω γιατί έχω ξεχάσει που τον ακούμπησα! κοιτάω στη κούνια του, στο ριλαξ, στο σαλόνι, στο κρεβάτι μου....καλά λέω θα στρώσω καμιά μέρα το κρεβάτι μου με το μωρό από κάτω!!!!! το κουκλάκι μου!!!! ωραία μάνα!

το χω χάσει εντελώς!!!!

Dear ANNA αν την αφήσω στην ησυχία της θα χασει την ησυχία του το οικοδομικό τετράγωνο!!!

Σοβαρά τώρα, λες να τη μουρλάνω?? Εγώ φταίω που είναι παλαβή?? Πωπω σκατομαθημένη θα γίνει.

Την αφήνω μόνη της μπόλικα ώρα σε ριλάξ κλπ, κ άμα πάμε βόλτα αυτή με εχει γραμμένη.

Ωχωχ αγχώθηκα! Γιαυτό ρωτάω η κακομοίρα, να σώσω ότι μπορώ.

Τι εννοείς όταν λές να μην τον τσιτώνεις??

Παντως αν την βαλω στην κουζινα εστω και στο ριλαξ, σε λικνο με 100 παιχνιδια αν δεν με δει να ασχολουμαι μαζι της αλλα με δουλειες, χαλαει τον κοσμο!

Επίσης κ εδώ!

Την εκπαιδεύω όμως να κάθεται κ μόνη της λίγο λίγο κ δουλεύει!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...