Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

χρονια σας πολλα αγγελικουλα και εμεις σημερα 4 μηνων! πο πο πως περασε ο καιρος!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Καλημέρα κορίτσια!

Κάναμε κι εμείς τα πρώτα μας εμβόλια, τσίριξε λίγο το πουλάκι μου αλλά μετά του πέρασε και κοιμήθηκε! μεγαλώσαμε κιόλας 6.600 ήμαστε τώρα, και με το κρύωμα πολύ καλύτερα μας βρήκε, προσοχή μόνο να μην το πηγαίνω με παιδάκια μεγαλύτερα που πάνε σχολείο που ίσως έχουν ιώσεις και ξανακυλήσει!

Αννούλα πως είναι τα παιδιά σήμερα?

Ελεάνα περαστικά στο μικρό σου γρήγορα! ψύχραιμη να είσαι και όλα θα περάσουν, θα δεις!

Ντίνα μπράβο παραγωγή! πολύ γάλα! τρώει καλά ο μικρός!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ντινάκι μια χαρά το πρόγραμμά σου. Μπράβο! Μέχρι πότε θα έχεις αυτό το ωράριο? Το μειωμένο κάνεις τώρα??

Εγώ όταν λείπω και γυρίσω σπίτι τον παίρνω αγκαλιά και τον βάζω αμέσως στο στήθος. Αυτή είναι η δική μας στιγμή, η δική μας επικοινωνία και δεν την αλλάζω με τίποτα!!!Το έχω ανάγκη πιο πολύ από αυτόν αλλά και χορτάτος να είναι δεν αρνείται το στήθος της μαμάς έστω και για λίγα λεπτά!

Εσύ παιδί μου δεν παλεύεσαι! πως καλέ να σε αφήσει μετά το παιδί και να μη σου ζητάει συνέχεια αφού έτσι έχει μάθει?? Εσένα αν κάποια στιγμή το παιδί τρώει ανά τρεις ώρες θα λες τι έχει να πάρω το γιατρό!!

Σε καταλαβαίνω από την άλλη βέβαια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Άννα κρητικιά μεγειά τη φωτό! κούκλα η μπέμπα σου!!

Αγγελική γιορτάζετε σήμερα? χρόνια πολλά!!

Και σε εσάς Μανταλένα!

Ευχαριστω Σοφακι...Και συ να χαιρεσαι τον παιδαρο σου κ γρηγορα να γινει τελειως καλα!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

τελικά θα την κάνουμε αύριο, δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω, δε μου κολλάει ύπνος, ο άντρας μου είναι υπέρ αυτής της λύσης και μου την έχει δώσει που δεν καταλαβαίνει την αγωνία μου, δεν ξέρω τι από τα δύο είναι καλύτερο, αν όντως έχει κάτι πρέπει να το ξέρουμε, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος?

Μακάρι να μπορούσα να σου απαντήσω σε αυτό. Εύχομαι αυτή την ώρα να έχετε ξεμπερδέψει και να πήγαν όλα καλά. Ενημέρωσέ μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δεν κράτησε πολύ η χαρά μου μιάς και ξύπνησε στις 1.30 ,στις 3.50 και στις 7 παρά(το περίμενα αφού έφαγε στις 22.30 150 ml μέχρι και την τελευταία σταγόνα και δεν ήθελε το στήθος γιατί το κακό είναι οτι αν τον σταματάω ακόμα και να θέλει δεν τρώει άλλο).Η πλάκα ξέρετε ποιά είναι?Στις 2 αφου τον είχα θηλασει έβγαλα 150 ml γάλα και στις 7,30 άλλα 150 ml!!Nομίζω πως αυξήθηκε η παραγωγή μου!!!Μήπως επειδή προσπάθω να τον ταίζω τουλάχιστον την μέρα ανά 3 ώρες???Τσπ μην σας ζαλίζω με τον θηλασμό απλά με απασχολεί αυτόν τον καιρό λίγο παραπάνω το συγκεκριμένο θέμα!!!Συγνώμη!!!

Ντινάκι το θήλαστρο αυξάνει την παραγωγή και αν θηλάζεις και αντλείς είναι πολύ πιθανόν να αυξήθηκε η παραγωγή σου. Επίσης τις πρωινές ώρες η παραγωγή είναι πάντα μεγαλύτερη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εσύ παιδί μου δεν παλεύεσαι! πως καλέ να σε αφήσει μετά το παιδί και να μη σου ζητάει συνέχεια αφού έτσι έχει μάθει?? Εσένα αν κάποια στιγμή το παιδί τρώει ανά τρεις ώρες θα λες τι έχει να πάρω το γιατρό!!

Σε καταλαβαίνω από την άλλη βέβαια!

Εννοείται!!! Αν αργήσει να φάει αγχώνομαι ταμάλα!!! Στο δίωρο ή και νωρίτερα τρώει αν περάσει το 2ωρο ψάχνομαι!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας κορίτσια τι μ κάνετε?? Αγγελική να την ξαναπαρεις τη γιατρο δυστυχως εμεις εδω στα νησια δεν εχουμε πολλες επιλογες. τι να πεισ...υπομονη!!!

Ξαναρωτησα και προχτες αν ξερει καμια για τις κουνιες-ριλαξ-καρεκλακια αν αξιζουν τον κοπο η ειναι χαμενα λεφτα;;;

τελικά θα την κάνουμε αύριο, δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω, δε μου κολλάει ύπνος, ο άντρας μου είναι υπέρ αυτής της λύσης και μου την έχει δώσει που δεν καταλαβαίνει την αγωνία μου, δεν ξέρω τι από τα δύο είναι καλύτερο, αν όντως έχει κάτι πρέπει να το ξέρουμε, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος?

Υπομονή!! Θα περάσει κι αυτό!! Να προσπαθήσεις να είσαι πιο ήρεμη, κάντο για το χατίρι του παιδιού σου και μόνο, το ξέρω ότι ειναι δύσκολο αλλά προσπάθησε!

Χρόνια πολλά στις κουκλίτσες σας Μadalena και Αγγελική!!!!Να τις χαίρεστε!!!

Να εισαι καλα Ντινακι, να χαιρεσαι τον μπομπιρα σου!!!!!! Αν δε βαριεται ο καλος μου και με βοηθησει, γιατι ειμαι σκραπας στον Η/Υ θα βαλω και φωτο κανονικες να τη δειτε!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...