Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

εμένα πάλι πάνω από 38,5 μου λένε, τότε παίρνουν και αντιπυρετικό.

μιτσάκι τι όμορφη η κρητικοπούλα σου!!!!!!!!

Σ' ευχαριστω Αννουλα...Περαστικα στο Μανου σου, αν και δεν πτοειται αυτος, μεσα στο κεφι και τη χαρα το ζουζουνι σου....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ελεάνα πολύ στεναχωρήθηκα ρε γμτ. Η παρακέντηση δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για το μωρό, την είχε κάνει η ανιψιά μου πολύ παλιά αλλά τι να σε συμβουλέψω? Από την μια οι γιατροί σε τρελαίνουν αλλά από την άλλη πώς να αναλάβεις ευθύνη και να τους αγνοήσεις? Εύχομαι να μην είναι τίποτα και το μωράκι σου να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου!

τελικά θα την κάνουμε αύριο, δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω, δε μου κολλάει ύπνος, ο άντρας μου είναι υπέρ αυτής της λύσης και μου την έχει δώσει που δεν καταλαβαίνει την αγωνία μου, δεν ξέρω τι από τα δύο είναι καλύτερο, αν όντως έχει κάτι πρέπει να το ξέρουμε, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος?

Καλημέρα!!!

Πρώτη μπήκα ε?Τι να κάνω εργασία και χαρά!!!χαχαχα!!!

Το βράδυ το καμάρι μου έφαγε και κοιμήθηκε στις 23.00 παρακαλώ,μόνος του με την θαυματουργή πιπίλα της Nuk!!!Πού είσαι θεά Αγγελική!!!

Δεν κράτησε πολύ η χαρά μου μιάς και ξύπνησε στις 1.30 ,στις 3.50 και στις 7 παρά(το περίμενα αφού έφαγε στις 22.30 150 ml μέχρι και την τελευταία σταγόνα και δεν ήθελε το στήθος γιατί το κακό είναι οτι αν τον σταματάω ακόμα και να θέλει δεν τρώει άλλο).Η πλάκα ξέρετε ποιά είναι?Στις 2 αφου τον είχα θηλασει έβγαλα 150 ml γάλα και στις 7,30 άλλα 150 ml!!Nομίζω πως αυξήθηκε η παραγωγή μου!!!Μήπως επειδή προσπάθω να τον ταίζω τουλάχιστον την μέρα ανά 3 ώρες???Τσπ μην σας ζαλίζω με τον θηλασμό απλά με απασχολεί αυτόν τον καιρό λίγο παραπάνω το συγκεκριμένο θέμα!!!Συγνώμη!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

τελικά θα την κάνουμε αύριο, δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω, δε μου κολλάει ύπνος, ο άντρας μου είναι υπέρ αυτής της λύσης και μου την έχει δώσει που δεν καταλαβαίνει την αγωνία μου, δεν ξέρω τι από τα δύο είναι καλύτερο, αν όντως έχει κάτι πρέπει να το ξέρουμε, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος?

Δεν ξέρω τι να σου πώ βρε Ελεάνα μου.Νομίζω πως και ο άντρας σου έχει δίκιο και εσύ.Και εγώ τους γιατρούς τους δέχομαι επιφυλακτικά αλλά τον παιδίατρο που έχω τώρα τον εμπιστεύομαι πολύ, οπότε θα έκανα αυτό που θα μου έλεγε.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ntinaki kalimera, kai ego sto grafeio.

apo oti eida mia xara ta piges xthes ante kali arxi kopela mou.

O gampros mou den se talepori poli eee?

emena to kakomiro simera ksipnise apo to ksipnitiri mou ase poli gelio tsanistikeeeeee mesa sta neyra itan mexri pou efage kai mou eskase kati xamogela... pou tin afino kai feygo mou lessssss?

to epomeno sk skeftome pou tha fygo 3 meres axxx tha mou lipsei alla prepei na xalarosoume kai meis ligaki meta tha fygei o antroulis mou kai tha eimai klismeni athina...

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Εμείς έχουμε ένα άλλο προβληματάκι μικρό αλλά εμένα με αγχώνει!Το αστεράκι μου έχει κοντό χαλινό(κάτω απο την γλωσσίτσα του)και στεναχωριέμαι πολύ.Δεν είναι κάτι σοβάρο αλλά θα του το κόψουμε σε 1-2 μήνες και φαντάζομαι θα πονέσει το καμάρι μου!!!Δεν μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο θηλασμό.

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ntinaki kalimera, kai ego sto grafeio.

apo oti eida mia xara ta piges xthes ante kali arxi kopela mou.

O gampros mou den se talepori poli eee?

emena to kakomiro simera ksipnise apo to ksipnitiri mou ase poli gelio tsanistikeeeeee mesa sta neyra itan mexri pou efage kai mou eskase kati xamogela... pou tin afino kai feygo mou lessssss?

to epomeno sk skeftome pou tha fygo 3 meres axxx tha mou lipsei alla prepei na xalarosoume kai meis ligaki meta tha fygei o antroulis mou kai tha eimai klismeni athina...

΄

Kαλημέρα συμπεθέρα!!!!χαχαχα!

Έμένα το πρώι ξυπνάει και τον πιάνει λογοδιάρροια μέχρι που φέυγω!!!Γλώσσα δεν βάζει μέσα και έχει τόση πλάκα!!!

Έλα ντε που το αφήνει???Αντε γρήγορα για το 2ο και κάτσε σπίτι με τα παιδάκια σου!!!

Καλά θα κάνετε κοπέλα μου!!!Το έχουμε όλες νομίζω πολύ ανάγκη!!!Όταν σταματήσω το θηλασμό θα το κάνουμε και εμείς!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα!

Ντινάκι γιατι δε δοκιμάζεις στο τελευταιο γεύμα να του δίνεις παραπάνω γάλα?

Αφου δε του αρεσει να τον διακόπτεις,δινε του μπιμπερο π.χ. 200-250μλ όσα φάει τελος παντων,ωστε να τον κρατησει παραπανω.

Και τι βλακειες ειναι αυτες να μην μας απασχολεις?

Ελεανα ,τι να πω, μπρος γκρεμος και πισω ρέμα μου μοιαζει η κατασταση.

Ευχομαι οτι και να γίνει να ειναι αυτο που ειναι το καλυτερο για το μωράκι και την υγεία του.

Καλημερούδια!

Ντινάκι μια χαρούλα μπράβο!

Ασχετο μουρθε έμπνευση, να το στολίσω όλο το δέντρο ροοοοοοοοοοοοοζ????

Εχω μια ακατάσχετη επιθυμία να πάω να ξηλωθώ να αγοράσω ροζ στολίδια! Αχου.....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε ένα άλλο προβληματάκι μικρό αλλά εμένα με αγχώνει!Το αστεράκι μου έχει κοντό χαλινό(κάτω απο την γλωσσίτσα του)και στεναχωριέμαι πολύ.Δεν είναι κάτι σοβάρο αλλά θα του το κόψουμε σε 1-2 μήνες και φαντάζομαι θα πονέσει το καμάρι μου!!!Δεν μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο θηλασμό.

Το βρηκε ο παιδίατρος αυτο??

Εμενα μούφα μου φαίνεται η παιδιατρος μας πάντως, την πηρα εχθες και σημερα και δε το σηκωνει το κινητο..ωραία μπράβο!

Να χρειαζόμουνα και κάτι δηλαδη.....

Και γενικα νομιζω οτι δεν πολυασχολείται,ακουω αλλες μαμαδες εδω στο νησι που παει ενας αλλος γιατρός και τα πιανει τα μωρα τα πεταει στο κρεββατι απο τα χεράκια..τεσπα τους κάνει διαφορα για να δει αντανακλαστικά,εμας τιποτα δε κάνει.

Ερχεται την μετραέι,κοιτάει αυτιά,στόμα,ακουει καρδιά και πλάτη και τελος..

Ξερω και γω τωρα,μην κρινω την γυναικα...

Μας την προτεινε ο γυναικολόγος μου ως νέα και πολλά υποσχόμενη.

Τελος παντων.θα ξαναπαρω σε λιγο και εαν δε το σηκωσει και πάλι μαύρο φίδι που την εφαγε.

Είπαμε, ου μπλέξεις με γιατρούς....

Εμάς της κάνει εκείνα τα βασικά....

Η ομοιοπαθητικός της κάνει κ κάτι ακροβατικά, και χτυπάει και κάτι παλαμάκια σε διάφορα σημεία, ξέρω γω τι είναι αυτό, η μικρά πάντως δε πτοείται ιδιαιτέρως!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Σήμερα αυτό θα κάνω και ας φάει όσο θέλει.

Ναι το είδε ο παιδίατρος αλλά μας είπε είναι κάτι που παρουσιάζεται συχνά.

Εμας μας κάνει όλα αυτα με τα παλαμάκια και μας τρομάζει και μας πιάνει απο τα χεράκια και μας σηκώνει!!!Είμαι πολύ ευχαριστημένη απο τον γιατρό μας αλλά στην αρχή επειδή ελειπε διακοπες αυτός είχα φέρει μία αλλή η οποία ήταν πολύ μ@@@@η και δεύτερη φορά δεν την ξαναέφερα!!!Ήταν πολύ νέα και δεν φαινόταν καθόλου σίγουρη για αυτά που έλεγε.Άσε που είχε πολύ μακρύ μαλλί και έπεφταν πάνω στο μωρό!!!Έτοιμη να την πετάξω έξω με τις κλωτσιές ήμουν!!!Αυτός είναι πιο μεγάλος και η εμπειρία του φαίνεται!!!Ασε που την πρώτη φορα με είχε ένα 2ωρο στην καρέκλα για να μου εξηγήσει τα του θηλασμου, διατροφης και υγειηνής!!!Γενικά μου έχει εξηγήσει τι να περιμένω ,τι δεν πρέπει να με αγχώνει και με τι πρέπει να ανησυχώ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...