Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Α ρε κορίτσια...ευτυχώς που έχουμε και τη μανα την Αννα , μα καμία άλλη δεν εχει παιδάκι δεύτερο ε;;; Αννα αμα αρχισεις να μας χρεώνεις αλίμονό μας με τόσες ερωτήσεις που σου κάνουμε. Πρέπει να ανοίξεις ένα δικό σου φόρουμ!! Πώς μου το χες πει την άλλη φορά και γέλαγα μια βδομάδα...αυτο με το σιτεμένη;;; Καλα!!!!!!!! Θεα!!!

Eγώ σε αυτή την γυναίκα χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα!!!

Είσαι πολύ τυχερή!!! Μα πώς;;; Είναι πολύ νέα;; Τι άνθρωπος είναι;;;Πρέπει να είναι ξεχωριστός άνθρωπος...εισαι τυχερή πολύ.

Είσαι πολύ τυχερή!!! Μα πώς;;; Είναι πολύ νέα;; Τι άνθρωπος είναι;;;Πρέπει να είναι ξεχωριστός άνθρωπος...εισαι τυχερή πολύ.

Ναι είμαι με τον Δήμήτρη 13 χρόνια και απο την πρώτη στιγμή μου ήταν άψογη μαζί μου!!!Είναι 62 χρόνων αλλά δεν την κάνεις πάνω απο 50!!!Είναι πολύ καλή και πότε δεν έχω ακούσει άσχημη κουβέντα απο την ίδια ή να έχει πεί σε κάποιον άλλον.Με βοήθησε πολύ στο γάμο,την εγκυμοσύνη και τώρα με το μωρό!!!Είναι πραγματι ξεχωριστή.Και έχει ένα σκεπτικό ¨θέλω να τα έχω καλά με την νύφη μου γιατί θέλω να είναι χαρούμενο το παιδί μου και να τους έχω κοντά μου!!!Και να προσθέσω πως ο Δημήτρης είναι μοναχοπαίδι!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Τσα!

Ντινάκι τι καλάααααααα, μπράβο, πολύ πολύ ωραία! Ολα σε ισορροπία! Θαύμα! Φτου σας!

Αυτό με τους γιατρούς σας το λεγα απο πριν γεννήσουμε, ότι δε θα χουμε καλά ξεμπερδέματα, δε λέω, καλώς να προσέχεις και να προλαμβάνεις, αλλά όχι υστερίες τώρα, βλέπουν νέους γονείς και λυσσάνε! Ελεος δηλαδή, η υπερθεραπεία με τη μία μου τη βαράει! Το χα πει και στη σπουδαία παιδογαστρεντερολόγο και τσαντίστηκε! Τεσπά!!

Α σας το πα??? Σάββατο 28 Νοέμβρη στολίζουμε δέντρο! Yeah! Εϊπαμε αρχικά για 5 Δεκέμβρη αλλά τελικά δε γίνεται άρα πιο νωρίς! Θα έρθουν και 2-3 φίλοι κ θα βάλουμε κ xmas τραγουδάκια να φτιάξουμε ατμόσφαιρα. Βασικά με βλέπω να κλαίω πάλι! Θα συγκινηθώ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Φεύγω και γω, το νινί ταϊζεται από μπαμπά, πάω για ντους κ νάνι!

Ούτε στο δημοτικό δε κοιμόμουν τόσο νωρίς!

Αλλά δε τη παλεύω διαφορετικά...καλά μου χει πάει μέχρι στιγμής, να δούμε αν θα αλλάξει χούγια ή όχι!

Νύχτα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Θαυματα;;; Σκ..α κανει, τωρα της το βαζω 4 μερες και δεν εχω δει καμια βελτιωση. Και βρωμαει και ειναι και σαν λαδοποντικας συνεχεια η μπεμπιτσα μου. Εμας παλι εχει μαλλι αρκετο και της το εχουν ξυρισει κιολας στα πλαγια και μπροστα στο κουτελο οταν ηταν στη θερμοκοιτιδα, αλλα παρολα αυτα εχουμε μπολικο μαλλακι, προς το παρον, το οποιο τραβαμε με μανια.

Αννούλα και σε εμάς δεν έκανε τίποτα το ελαιόλαδο, ούτε το λαδάκι της weleda ούτε και η βαζελίνη που μου είπε ο γιατρός ότι κάνει θαύματα, ούτε και το baby oil! Σήμερα πήρα το λαδάκι της frezyderm που διάβασα στο φόρουμ ό,τι κάνει δουλειά! Για να δούμε. Αν και σε εμάς έχει μειωθεί αισθητά. Μας θέρισε το μαλλί και μειώθηκε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Παρομοίως!!! Και ιδίως αυτό το "αγριεύομαι" πολύ με εκφράζει! Τερατάκια βρε παιδί μου, αφού διαβάζω κι αναρωτιέμαι πώς δεν τα δίνουν για υιοθεσία! Τέτοιος θα είναι κι ο δικός μου πάω στοίχημα!

Επίσης να δηλώσω ότι τρελαίνομαι στην ιδέα της πρώτης κρέμας!! Φανταστείτε ότι είναι κάτι που θα κάνουν για πρώτη φορά... Τι σου είναι το ένστικτο να φάει, να μασουλήσει, να καταπιεί... Τρομερό ε??!

Εμείς χθες δοκιμάσαμε την πρώτη μας κρέμα!!! Είχαμε πάει στο χωριό και η κουνιάδα έφτιαξε βανίλια στην κόρη της και έδωσε στον μπέμπη να δοκιμάσει. Στην αρχή του ξίνισε αλλά μετά γλειφόταν σαν σκυλάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ντινάκι μια χαρά το πρόγραμμά σου. Μπράβο! Μέχρι πότε θα έχεις αυτό το ωράριο? Το μειωμένο κάνεις τώρα??

Εγώ όταν λείπω και γυρίσω σπίτι τον παίρνω αγκαλιά και τον βάζω αμέσως στο στήθος. Αυτή είναι η δική μας στιγμή, η δική μας επικοινωνία και δεν την αλλάζω με τίποτα!!!Το έχω ανάγκη πιο πολύ από αυτόν αλλά και χορτάτος να είναι δεν αρνείται το στήθος της μαμάς έστω και για λίγα λεπτά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τσα!

Ντινάκι τι καλάααααααα, μπράβο, πολύ πολύ ωραία! Ολα σε ισορροπία! Θαύμα! Φτου σας!

Αυτό με τους γιατρούς σας το λεγα απο πριν γεννήσουμε, ότι δε θα χουμε καλά ξεμπερδέματα, δε λέω, καλώς να προσέχεις και να προλαμβάνεις, αλλά όχι υστερίες τώρα, βλέπουν νέους γονείς και λυσσάνε! Ελεος δηλαδή, η υπερθεραπεία με τη μία μου τη βαράει! Το χα πει και στη σπουδαία παιδογαστρεντερολόγο και τσαντίστηκε! Τεσπά!!

Α σας το πα??? Σάββατο 28 Νοέμβρη στολίζουμε δέντρο! Yeah! Εϊπαμε αρχικά για 5 Δεκέμβρη αλλά τελικά δε γίνεται άρα πιο νωρίς! Θα έρθουν και 2-3 φίλοι κ θα βάλουμε κ xmas τραγουδάκια να φτιάξουμε ατμόσφαιρα. Βασικά με βλέπω να κλαίω πάλι! Θα συγκινηθώ!

Αχ τι ωραια...Και γω θα στολισω 1 Δεκεμβρη (αληθεια τι μερα πεφτει;;;). Μου αρεσουν ταχριστουγεννα, οπως εχω ξαναπει. Τρελαινομαι...Και φετος με την μπεμπα ενα παραπανω. Θελω να σας βαλω καμια φωτο να τη δειτε αλλα δεν ξερω πώς. Αμα δε βαριεται καμια ας με καθοδηγησει..

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ελεάνα πολύ στεναχωρήθηκα ρε γμτ. Η παρακέντηση δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για το μωρό, την είχε κάνει η ανιψιά μου πολύ παλιά αλλά τι να σε συμβουλέψω? Από την μια οι γιατροί σε τρελαίνουν αλλά από την άλλη πώς να αναλάβεις ευθύνη και να τους αγνοήσεις? Εύχομαι να μην είναι τίποτα και το μωράκι σου να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελεάνα πολλά περαστικά στον μπεμπάκο σου. να πάρετε οπωσδήποτε δεύτερη γνώμη και μακάρι να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί το μωράκι με γολγοθά εξετάσεων. αι στο καλό με αυτό το πράγμα πια και αυτοί οι γιατροί. δεν τους χωνεύω...

εμένα οι μπέμπηδες έχουν πολύ γκρίνια όλο το απόγευμα. φωνάζουν μιλάμε απίστευτα και έχουν και κάτι νεύρα αλλο πράγμα. φοβάμαι να πάρει η ευχή μην κόλησαν από μένα. ο ένας που του μέτρησα τη θερμορασία είχε 37,1. τώρα για μωρό αυτό ειναι πολύ; άσχετη είμαι γμτ. θα πάρω τηλέφωνο τη γιατρό δεν πάει.

Καλε δεν ειναι πυρετος αυτος. Πανω απο 37,5 μου εχει πει εμενα η γιατρος. Μην αγχωνεσαι...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...