Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Μη φρικαρεις με τη γιατρο ακου να δεις τι επαθα...

Λοιπόν....εμάς η παιδίατρος εκεί που γέννησα μας είπε ότι το μωρό έχει λίγο χαλαρά ισχία και ότι θα πρέπει να κάνει υπέρηχο στις 40 μερες εμεις ομως θα φευγαμε και επρεπε να παμε σε ενα ειδικο μετα από την πρωτη βδομαδα που γεννηθηκε. Δεν ξεραμε τι να κανουμε λεμεενταξει θα παμε αθηνα να δουμε...ειχα αγχωθει τοσο πολυ...πηγαμε σε μια γιατρο πολυ καλη και οχι αυτον που μας συστησε....η γυναικα μου ειπε οτι το μωρο μας εχει αναπτυξη οστων παιδιου 1 ετους!!!!!!!!!! ΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και οτι το καλυτερο που εκανα ηταν που αφησα το παιδι και αναπτυχθηκε και δεν το εβγαλα νωριτερα και μας ειπε τα; καλυτερα!!!!!!! Λοιπον μετα ηθελα να παω να τη δειρω την αλλη τη βλαμενη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

καλησπέρα, είμαι πολύ στεναχωρημένη και ταραγμένη, πριν λίγο βγήκαν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας ούρων που κάναμε στο μπέμπη, γιατί την προηγούμενη βδομάδα η πρόσληψη βάρους ήταν στο όριο, το αποτέλεσμα είναι κολοβακτηρίδιο σε μεγάλη συγκέντρωση και η παιδίατρος μας είπε ότι υπάρχουν 2 περιπτώσεις, η πρώτη να είναι επιμόλυνση από το πουλάκι του, επειδή είναι κλειστό και ότι θα πρέπει να καθαριστεί ή το μικρόβιο να είναι στον οργανισμό και ότι θα πρέπει να ξεκινήσει θεραπεία με αντιβίωση, για να αποκλεσίουμε όμως μία από τις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να κάνει υπερηβική παρακέντηση, έψαξα κι έμαθα τι είναι, θα του τρυπήσουν την ουροδόχο κύστη και θα κάνουν λήψη με βελόνα, πώς θα του το κάνουμε αυτό? μα καλά έχουν τρελλαθεί πια οι γιατροί, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, προσπαθώ να μπω και στο parents/forum στα ιατρικά να ψάξω και κολλάει η σελίδα, θέλω να πάρω και μια άλλη παιδίατρο που μου σύστησε η παθολόγος μας να μου κι εκείνη τη γνώμη της, κι αύριο είχαμε και τον υπέρηχο για τα ισχία του και μεθαύριο θα κάναμε το εμβόλιο, κι έχω και το σύζυγο και τη γιατρό να λένε ότι αν τελικά δεν έχει ουρολοίμωξη τότε μπορει να κάνει και τις άλλες εξετάσεις, μα θα το τρελλάνουμε το παιδάκι? όλοι οι γιατροί έχουν γίνει ανεύθυνοι, και για τα ισχία τα ίδια, κατά 90% δεν έχει τίποτα αλλά κάντε και τον υπέρηχο, τι να πω, μήπως έχει δίκιο τελικά ο πεθερός μου που λέει ότι έχουν γίνει όλα βιομηχανία και κάθε λίγο λένε κάνε εξέταση και κάνε εξέταση, έχω πανικοβληθεί, και δεν έχει και συμπτώματα, και αυτοί οι γιατροί πλέον χρησιμοποιούν τη μέθοδο του εκφοβισμού για να κάνεις κάτι, τρέχα γιατί θα πάθει ανεπάρκεια, οκ είναι επιστήμονες αλλά πάνω από όλα πρέπει να είναι άνθρωποι, πώς τα λένε έτσι? είναι όλοι τους απαίσιοι κι απαράδεκτοι

Περαστικά Ελεάνα στον μικρό και βέβαια να πάρεις μιά δεύτερη γνώμη!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

allo

τελικά ξεράθηκα στον ύπνο, ήρθε κ ένα φιλικό ζευγάρι και μέχρι τώρα και δε πρόλαβα να πολυμπω. τι κάνετε; τι νέα;

τι βιασύνες σας έπιασαν πάλι, όποτε περπατήσουν, όποτε μιλήσουν και ό,τι φάνε...μη βιάζεστε να περπατήσουν καλά κάθονται τώρα! ο δημήτρης περπάτησε 13 μηνών, 14 φεβρουαρίου εντελώς μόνος του και μίλησε στα 2! καθόταν από 6 μηνών και χωρίς στήριξη περίπου στον 8ο. δόντια έβγαλε μετά το θηλασμό στους 5,5 μήνες. το καλοκαίρι έκοψε και τη πάνα, στα 2,5. είναι ένας μέσος όρος για τα αγόρια που λένε ότι αργούν.

Ελεάνα σαν ουρολοίμωξη δηλαδή; δες και άλλο γιατρό, κι εμένα μου χαν πει για μια επέμβαση να κάνουμε και άλλος γιατρός που τον έιδε που είπε μη τολμήσω και το πειράξω το παιδί. άλλα ντ άλλα. περαστικά θα ναι μην αγχώνεσαι, περνάνε τα μωρακια λοιμώξεις λόγω ανοσοποιητικού.

Διαφημίσεις

Ελεάνα μου, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη όσο μπορείς, για το μωράκι σου, για΄τι θα καταλαβάινει την ένταση και θα είναι χειρότερα τα πράγματα..Αχ αυτοί οι γιατροί, συμφωνώ μαζί σου πολύ..κούλαρε και πάρε και τίποτα άλλες γνώμες γιατί πραγματικά μου φαίνεται οτι το έχουν παραχέσει οι γιατροί και έχουν γίνει αδίστακτοι και έχω προσωπικά παραδείγματα για αυτό..καλά, πόσο μειωμένη πρόσληψη βάρους την προηγούμενη εβδομάδα πια, είχε το παιδάκι σου, δηλαδή?..sorry αν το έχεις πει και δεν το έχω παρακολουθήσει.. εύχομαι καλά αποτελέσματα και καθαρό μυαλό σε εσένα για να κινηθείς σωστά, ψυχραιμία όσο μπορείς..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Κορίτσια τελικά μια χαρά πέρασα στο γραφείο!!!Μέχρι να πάω να φτιάξω ένα καφέ (πίνω 1 ελληνικό εκεί) και να κάνω 2-3 πράγματα πήγε η ώρα 1 και έφυγα.Ήρθε με πήρε ο άντρας μου (με το μηχανάκι γιατί με το αυτοκίνητο θα κάναμε μισή ώρα)και 13.10 ήμουν στο σπίτι.Έφερα και ένα δωράκι του μπέμπη μου που μου έδωσε μία συνάδελφος.Είναι ένα πιθηκάκι που το βάζεις ανάποδα απο την ουρα στο καρίτσι ή στο ρηλάξ έχει διάφορα πραγματάκια στα χέρια και όταν πατάς την μύτη του τραγουδάει και αναβοσβήνει ένα κόκκινο φωτάκι.Τρελάθηκε μιλάμε όλη την ώρα προσπαθεί να πατήσει την μυτούλα!!!

Με το θήλασμό όλα οκ.Τον τάισε η πεθερά μου 1 φορά στις 10 απο αυτό που είχα αφήσει και εγώ στις 13.30.Κοιμηθήκαμε 1 ώρα μαζί ,ξύπνησε έφαγε και κοιμάται απο τις 7 παρά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελεάνα πολλά περαστικά στον μπεμπάκο σου. να πάρετε οπωσδήποτε δεύτερη γνώμη και μακάρι να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί το μωράκι με γολγοθά εξετάσεων. αι στο καλό με αυτό το πράγμα πια και αυτοί οι γιατροί. δεν τους χωνεύω...

εμένα οι μπέμπηδες έχουν πολύ γκρίνια όλο το απόγευμα. φωνάζουν μιλάμε απίστευτα και έχουν και κάτι νεύρα αλλο πράγμα. φοβάμαι να πάρει η ευχή μην κόλησαν από μένα. ο ένας που του μέτρησα τη θερμορασία είχε 37,1. τώρα για μωρό αυτό ειναι πολύ; άσχετη είμαι γμτ. θα πάρω τηλέφωνο τη γιατρό δεν πάει.

fYFap3.pngIV83p3.png

Ντινάκι καλή αρχή. Δοκίμασε τα μικρά και στενά μπουκάλια της νουκ. Κάνουν και αυτά στα medela & τα βρίσκεις και σε σούπερ μάρκετ.

Ελευθερία σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!Θα πάρω!!!:P

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κορίτσια τελικά μια χαρά πέρασα στο γραφείο!!!Μέχρι να πάω να φτιάξω ένα καφέ (πίνω 1 ελληνικό εκεί) και να κάνω 2-3 πράγματα πήγε η ώρα 1 και έφυγα.Ήρθε με πήρε ο άντρας μου (με το μηχανάκι γιατί με το αυτοκίνητο θα κάναμε μισή ώρα)και 13.10 ήμουν στο σπίτι.Έφερα και ένα δωράκι του μπέμπη μου που μου έδωσε μία συνάδελφος.Είναι ένα πιθηκάκι που το βάζεις ανάποδα απο την ουρα στο καρίτσι ή στο ρηλάξ έχει διάφορα πραγματάκια στα χέρια και όταν πατάς την μύτη του τραγουδάει και αναβοσβήνει ένα κόκκινο φωτάκι.Τρελάθηκε μιλάμε όλη την ώρα προσπαθεί να πατήσει την μυτούλα!!!

Με το θήλασμό όλα οκ.Τον τάισε η πεθερά μου 1 φορά στις 10 απο αυτό που είχα αφήσει και εγώ στις 13.30.Κοιμηθήκαμε 1 ώρα μαζί ,ξύπνησε έφαγε και κοιμάται απο τις 7 παρά!!!

τέλεια!!! φτου φτου!! Ολα καλά ε;;; Μπράβο!

Διαφημίσεις

Ελεάνα πολλά περαστικά στον μπεμπάκο σου. να πάρετε οπωσδήποτε δεύτερη γνώμη και μακάρι να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί το μωράκι με γολγοθά εξετάσεων. αι στο καλό με αυτό το πράγμα πια και αυτοί οι γιατροί. δεν τους χωνεύω...

εμένα οι μπέμπηδες έχουν πολύ γκρίνια όλο το απόγευμα. φωνάζουν μιλάμε απίστευτα και έχουν και κάτι νεύρα αλλο πράγμα. φοβάμαι να πάρει η ευχή μην κόλησαν από μένα. ο ένας που του μέτρησα τη θερμορασία είχε 37,1. τώρα για μωρό αυτό ειναι πολύ; άσχετη είμαι γμτ. θα πάρω τηλέφωνο τη γιατρό δεν πάει.

Μαριτάκι περαστικά σου!Να πάρεις το γιατρό αλλά νομίζω 37,1 δεν είναι πυρετός.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

τέλεια!!! φτου φτου!! Ολα καλά ε;;; Μπράβο!

Ναι δόξα το θεό και είχα ένα άγχος γενικά.Μπορώ να πώ πως μου έκανε και καλό που άλλαξα λίγο παραστάσεις!!!Και φυσικά όταν γύρισα τον τσάκισα στα φιλιά το Λίο μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

εμας η γιατρος μας ειχε πει 37,8...τωρα παρε το δικο σας να σας πει καλυτερα.

Ναι δόξα το θεό και είχα ένα άγχος γενικά.Μπορώ να πώ πως μου έκανε και καλό που άλλαξα λίγο παραστάσεις!!!Και φυσικά όταν γύρισα τον τσάκισα στα φιλιά το Λίο μου!!!

Ναι μωλε!!!! Αλλα αφου ηταν καλα το μαναρακι όλα καλα!! Και γω αμα βγω εξω και γυρισω μετα που βγαινω μια φορα τη βδομαδα μονη μου κανουμε σαν τρελες και οι 2. Ωραια ειναι ομως να αλλαζουμε και παραστασεις.

καλή αρχή και καλή συνέχεια Ντίνα μου! μπράβο και στο Λεωνιδάκο που είναι τόσο καλό αγόρι...και πρέπει να το πω κι αυτό μπράβο στη πεθερά που είναι τόσο καλή γιαγιά!

να μη κάθεται πριν το 6μηνο και να μη πατάει και τα ποδαράκια πολλή ώρα, μπορεί να κουράζεται, γενικά να κάνει ό,τι θέλει μόνη της, ξέρει τις αντοχές της.

Βελουδάκι μπες και φεις αν μπορέσεις!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...