Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Αχααααα

Η έμπειρη μαμά μας διαφώτισε τις άσχετες, φαντάσου λέει να τάιζα το μωρό αλεσμένη μακαρονάδα! Χαχαχα.

Και άμα θηλάζουν πως καταλαβαίνεις τι νατους δώσεις άραγες?? Καταλαβαίνεις αν γκρινιάζει γιατί θέλει στήθος πχ?? Η τηρείς το πρόγραμμα φαγητού κ ενδιάμεσα αν θέλει το θηλάζεις κιόλας...μπέρδεμα. Και δε χορταίνουν πιο πολύ με το γάλα έτσι? Θα μου πεις καλό είναι αυτό, κακό σίγουρα δεν είναι...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Εχω δυο πράγματα να δηλώσω....

1ον μου φαίνεται άκρως παράξενο που καμιά φορά μπαίνω στο παρεντς κ απαντώ σε κοπέλες έγκυες ως κάποια που το χει περάσει κ έχει κάτι να πει επ'αυτού....δε μπορώ να το χωνέψω...

2ον διαβάζω εκεί καμιά φορά τα τόπικ στο "ανάπτυξη-ψυχολογία-συμπεριφορά" και αγριεύομαι....πωπω τι μας περιμένει σκέφτομαι!

16μηνες μπορει να το κανει στους 17 λογο μιας μικρης προωροτητας ή το οτι ειναι πιο κοντη για 3μηνων φταιει το τι γεννη8ηκε στις 37εβδομαδες και οχι στις 40 οπου θα ηταν μεσα στο μεσο ορο.

Δηλαδή εμένα που γεννήθηκε στην αρχη της 38ης εβδομάδας γιατί έχει το ύψος 6 μηνών συν?Δεν το κατάλαβα τώρα αυτό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε γνωστό μας ζευγαρι στη Σάμο κιολας ειναι τα παιδια (χαχαχα) που ο μικρος τους γιος περπατάει απο 9 μηνων!!!!!!!!

Ειναι στο παιδί πιστευω!QUOTE]

Καλέ τι σας κάνει εντύπωση? Εγω περπάτησα 8,5 μηνών και η αδερφή μου που ήταν και τετράπαχη στον 9ο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πέρυσι τέτοια εποχή είχα μείνει έγκυος και δεν το ήξερα!!! 21 νοεμβριου μαλιστα ημουνα στην Αθηνα! Και ψώνιζα αβέρτα ρούχα που τα έβαλα από 1 φορά γιατί μετά δε μου έκαναν πια όπως δε μου κάνουν και τώρα! Του χρόνου πάλι!

Παρήγγειλα από το mothercare μια φορμα εξοδου και σημερα μου ηρθε το χαρτι να την παραλαβω...εχω αγωνια θα παω αυριο το πρωι...Πηρα αυτη τη ροζ! Θελω καμια φορα να τη βαζω στο μαρσιπο και να βγαινω αλλα εδω φυσαει πολυ και δε θελω μονο με μπουφαν...Βρηκα μια ωραια κουνια - καρεκλα- ριλαξ για μωρα εχει καμια σας προσωπικη εμπειρια...θελω να την παραγγειλω φαινεται καλη!

Ποτε καθονται τα μωρα?

Γιατι εμενα οποτε παω να την πιασω κανει την πλατη και το κεφαλι μπροστα μισοσηκωνεται σα να θελει να κατσει και καμια φορα που την παιρνω αγκαλια κανει το ιδιο...τι να κανω???

Hello κοπελες. Honey και ομως εγυρε στο πλαι και κοιμηθηκε 20 λεπτα. Τι να πω με αυτο το παιδι, μια κοιμαται ησυχα και μονο του και μια εχει τοση γκρινια που κλαιει με κλειστα ματια. Εσας τραβανε τα μαλλια τους;;; Τα ξεπατωνει μιλαμε, συνεχεια ειναι τα δαχτυλακια της γεματα τριχουλες. Αχ αυτη τη νινιδα τη σιχαινομαι. Εχουμε και εμεις και την παστρουκωνω καθε πρωι ελαιολαδο και μυριζει σαν χωριατικη σαλατα το μωρο μου... Εμενα δηλαδη που γεννηθηκε 2 μηνες σχεδον πριν την πητ ποτε θα μιλησει και θα περπατησει?????????? Σωθηκαμε....:D:D:D:D:D:D:D

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εμας δεν εχει και μαλλιά για να πεις οτι θα τα ταρβηξει!!!!!!χαχαχα!!!!!!

Καλα βαζεις ελαιλαδο και ακομη εχει? υποτιθεται οτι "κάνει θαυματα",εμας παντως εφυγε με λάδι της weleda ,λάδι το ενα λάδι και το αλλο..τωρα εμενα μου ξεφλουδίζει απο το πουθενά στα φρυδάκια και της εβαλα εχθες το βραδυ αλλά δεν ειδα καμια βελτίωση,θα της βαλω και σημερα και βλεπουμε.

Γενικα η μουρίτσα της σα να ειναι ξηρή μου φαινεται...πρεπει να παρουμε μια κρέμα ημερας για το κοριτσι μου νομιζω!!!!

Εμας δεν εχει και μαλλιά για να πεις οτι θα τα ταρβηξει!!!!!!χαχαχα!!!!!!

Καλα βαζεις ελαιλαδο και ακομη εχει? υποτιθεται οτι "κάνει θαυματα",εμας παντως εφυγε με λάδι της weleda ,λάδι το ενα λάδι και το αλλο..τωρα εμενα μου ξεφλουδίζει απο το πουθενά στα φρυδάκια και της εβαλα εχθες το βραδυ αλλά δεν ειδα καμια βελτίωση,θα της βαλω και σημερα και βλεπουμε.

Γενικα η μουρίτσα της σα να ειναι ξηρή μου φαινεται...πρεπει να παρουμε μια κρέμα ημερας για το κοριτσι μου νομιζω!!!!

Θαυματα;;; Σκ..α κανει, τωρα της το βαζω 4 μερες και δεν εχω δει καμια βελτιωση. Και βρωμαει και ειναι και σαν λαδοποντικας συνεχεια η μπεμπιτσα μου. Εμας παλι εχει μαλλι αρκετο και της το εχουν ξυρισει κιολας στα πλαγια και μπροστα στο κουτελο οταν ηταν στη θερμοκοιτιδα, αλλα παρολα αυτα εχουμε μπολικο μαλλακι, προς το παρον, το οποιο τραβαμε με μανια.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Εχω δυο πράγματα να δηλώσω....

1ον μου φαίνεται άκρως παράξενο που καμιά φορά μπαίνω στο παρεντς κ απαντώ σε κοπέλες έγκυες ως κάποια που το χει περάσει κ έχει κάτι να πει επ'αυτού....δε μπορώ να το χωνέψω...

2ον διαβάζω εκεί καμιά φορά τα τόπικ στο "ανάπτυξη-ψυχολογία-συμπεριφορά" και αγριεύομαι....πωπω τι μας περιμένει σκέφτομαι!

Παρομοίως!!! Και ιδίως αυτό το "αγριεύομαι" πολύ με εκφράζει! Τερατάκια βρε παιδί μου, αφού διαβάζω κι αναρωτιέμαι πώς δεν τα δίνουν για υιοθεσία! Τέτοιος θα είναι κι ο δικός μου πάω στοίχημα!

Επίσης να δηλώσω ότι τρελαίνομαι στην ιδέα της πρώτης κρέμας!! Φανταστείτε ότι είναι κάτι που θα κάνουν για πρώτη φορά... Τι σου είναι το ένστικτο να φάει, να μασουλήσει, να καταπιεί... Τρομερό ε??!

καλησπέρα, είμαι πολύ στεναχωρημένη και ταραγμένη, πριν λίγο βγήκαν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας ούρων που κάναμε στο μπέμπη, γιατί την προηγούμενη βδομάδα η πρόσληψη βάρους ήταν στο όριο, το αποτέλεσμα είναι κολοβακτηρίδιο σε μεγάλη συγκέντρωση και η παιδίατρος μας είπε ότι υπάρχουν 2 περιπτώσεις, η πρώτη να είναι επιμόλυνση από το πουλάκι του, επειδή είναι κλειστό και ότι θα πρέπει να καθαριστεί ή το μικρόβιο να είναι στον οργανισμό και ότι θα πρέπει να ξεκινήσει θεραπεία με αντιβίωση, για να αποκλεσίουμε όμως μία από τις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να κάνει υπερηβική παρακέντηση, έψαξα κι έμαθα τι είναι, θα του τρυπήσουν την ουροδόχο κύστη και θα κάνουν λήψη με βελόνα, πώς θα του το κάνουμε αυτό? μα καλά έχουν τρελλαθεί πια οι γιατροί, δεν υπάρχει άλλος τρόπος, προσπαθώ να μπω και στο parents/forum στα ιατρικά να ψάξω και κολλάει η σελίδα, θέλω να πάρω και μια άλλη παιδίατρο που μου σύστησε η παθολόγος μας να μου κι εκείνη τη γνώμη της, κι αύριο είχαμε και τον υπέρηχο για τα ισχία του και μεθαύριο θα κάναμε το εμβόλιο, κι έχω και το σύζυγο και τη γιατρό να λένε ότι αν τελικά δεν έχει ουρολοίμωξη τότε μπορει να κάνει και τις άλλες εξετάσεις, μα θα το τρελλάνουμε το παιδάκι? όλοι οι γιατροί έχουν γίνει ανεύθυνοι, και για τα ισχία τα ίδια, κατά 90% δεν έχει τίποτα αλλά κάντε και τον υπέρηχο, τι να πω, μήπως έχει δίκιο τελικά ο πεθερός μου που λέει ότι έχουν γίνει όλα βιομηχανία και κάθε λίγο λένε κάνε εξέταση και κάνε εξέταση, έχω πανικοβληθεί, και δεν έχει και συμπτώματα, και αυτοί οι γιατροί πλέον χρησιμοποιούν τη μέθοδο του εκφοβισμού για να κάνεις κάτι, τρέχα γιατί θα πάθει ανεπάρκεια, οκ είναι επιστήμονες αλλά πάνω από όλα πρέπει να είναι άνθρωποι, πώς τα λένε έτσι? είναι όλοι τους απαίσιοι κι απαράδεκτοι

Πωπω κοριτσάκι μου τι έπαθες....εύχομαι να μην είναι τίποτα....

Πάντως όντως έτσι είναι, μια βιομηχανία, σε τρελλαίνουν, τα έζησα και γω με τη γοπ αυτά, πήγαν να μου τη βγάλουν ότι έχει κ γω δε ξέρω τι, έκανε άχρηστες εξετάσεις και μας έιπαν να κάνει και άλλες εξετάσεις επίπονες κ επώδυνες, και εντέλει δεν έχει τίποτα, άι στο καλό!

Να πάρεις οπωσδήποτε και άλλη γνώμη, εννοείται!

Πιθανότατα θα ναι κάτι απλό και θα αντιμετωπιστεί απλά. Και δε χάθηκε ο κόσμος αν κάνει υπέρηχο κ εμβόλιο μετά από μερικές μέρες.

Υπομονή και ψυχραιμία, όλα μια χαρά θα πάνε!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...