Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Γεια σου μιτσι-αννα!

Και γω χαίρομαι με τη κρέμα, πλάκα θα χει, πωπω γίνονται παιδάκια τα μωρά μας!

Δηλαδή έγειρε στο πλάι κ κοιμήθηκε έτσι μόνη της? Ουάου!

Εγώ έχω θέμα με το δάχτυλο. Το χώνει συνέχεια στο στόμα με τρομερή μανία μιλάμε, δύναμη όχι αστεία, μη τολμήσειμκανείς να της το βγάλει, σκούζει! Τι θα κάνω?? Και στον ύπνο της μέσα στη μαύρη νύχτα ακούω τσουμ τσουμ τσουμ και τη κοιτάζω και το ρουφάει ωραιότατα. Και συνεχίζει τον ύπνο της η κυρία. Και βεβαι στις 4-5 το πρωί δε τολμάω να τη πλησιάσω εννοείται!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

καλημέρα:)

και τόσες μέρες σας έψαχνα...

έστειλα και μήνυμα στην αννα27 στο face σήμερα, αλλά από οτι είδα είναι τύπου prive??? οργανώθηκε με πμ?

Αλό!

Και συ δικιά μας είσαι!

Καλημερα,πως είστε??

Εμεις καλουτσικα...ξαπλωσα εχθες απο τις 11,30 και κατεληξα να κοιμηθω στη 1..δε με επαιρνε ο υπνος με τιποτα ύστερα ξυπνησε η κοντέσσα στις 2 και ξανακοιμηθηκε στις 4! Με ξεπάτωσε,να τη βαζω στο λικνο κοιμισμένη και να ξυπναει,την πηρα τελικά στο κρεββάτι μας και ξεράθηκε..λέτε να κακομαθε απο 3 μηνων σκατό και να θέλει κρεββάτι????? Θα μουρλαθω.

Το μανουλάκι μας τι κάνει,ειναι καλυτερα?

Μαρίτα περαστικούλια σου,ουτε εγω εχω αδιαθετησει..κλεινω 1 χρονο ανευ περιοδου πια!!!!!!!Ουαου! Ωραια ειναι ρε γαμώτο να μην εχεις περίοδο..ειδικά το καλοκαίρι δε το συζητω!!!!!!

Honey οντως να ανάψεις λαμπάδα!!!!!!!!!! Δεν υπαρχει αυτο το ωράριο λέμε!!!!!!!

Θα παρω σημερα την παιδίατρο να της πω περί εμβολιου..ειμαι πολυ πολυ περίεργη να δω αντίδραση.

Να ρωτήξω και κάτι ε??

Οταν ξεκινάνε κρέμες αντικαθιστούν κανονικά γεύμα?

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Kαλημέρα!!!

Πρώτη μέρα σήμερα όλα καλά!!!

Ο μπεμπής ξύπνησε απο τις 6.20 αφου κοιμήθηκε στις 12 και στάση στις 3 για μαμ!!!Έκανα και μία άντληση το πρωί και του άφησα 210ml στις 1.30 θα τον ταίσω εγώ!!!Μήπωε έχει αγοράσει καμία έξτρα μπιμπερό της Medela?Είχα παραγγείλει αλλά δεν το έστειλαν!Μπαίνει και στο θήλαστρο?Καλύτερα ποιυ γυρίσα στην δουλειά γιατί τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα!!!Εχουν φύγει 4 άτομα!!!Κρίμα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα!! Αρμεγομαι κ θα φυγω με τον μικρο για το φαρμακειο κ σουπερ αλλά δε μπορω να μην πω δυο κουβεντες. Αφηστε που μεχρι να γυρισω αρχικουτσομπολες θα εχετε γεμισει παλι 5-6 σελιδες και αντε να σας φτασω!

Καταρχας Αννουλα περαστικα στα παιδακια σου. Κι εγω μικρη ολο εβηχα!! Εχει να το λεει ο μπαμπας μου που τον ξενυχτουσα.

Ουτε εγω εχω δει περιοδο και δε θηλαζω αποκλειστικα... αναρωτιεμαι πώς θα παμε για 2ο που λεω στο 6μηνο πανω....? Αν δεν εχει τελειωσει ο θηλασμος θα πρεπει να τον κοψω για να μεινω εγκυος??

Επισης εχω την ιδια απορια.... ποια ειναι η μυριαμ??? χαχαχα!!!

Με τον υπνο κι εμενα σημερα ξυπνησε νωριτερα....επιστρατευσα κι εγω ολα τα μεσα. Βυζι, πιπιλα, κουνημα, περιστρεφομενο αλλα το ματι γαριδα. "Νυσταζει η μανουλα βρε Γιωργη!!!" του ελεγα αλλά δε με λυπηθηκε! χαχαχα!

Ελευθερία μπορούμε και χωρίς μπεμπόνια αμα θελετε. Με τον Αρη λεμε να παμε κανενα Ρεθυμνο καμια μέρα και να αφησουμε το μικρο στη μαμα μου αλλα και παλι εσενα δε θελει μπιμπερο πια ε? Για να του αφηνες γαλα σου.? Οποτε και παλι δε μπορεις Ρεθυμνο? Εκτος πια κι αν περιμενουμε λιγο να μεγαλωσουν για να τα παρουμε μαζι ή να βρεθουμε.

Διαφημίσεις

Καλημερα Ντινάκι,πως ειναι η 1η μερα?

Τα 4 ατομα τα απέλυσαν καλε??

Δεν εχεις αλλα μπιμπερο?

Εννοω οτι μπορεις να αντλεις με το medela και να βαζεις το γάλα σε δικά σου μπιμπερό που να εχουν καπάκι απο πάνω.

Καλημερα Ντινάκι,πως ειναι η 1η μερα?

Τα 4 ατομα τα απέλυσαν καλε??

Δεν εχεις αλλα μπιμπερο?

Εννοω οτι μπορεις να αντλεις με το medela και να βαζεις το γάλα σε δικά σου μπιμπερό που να εχουν καπάκι απο πάνω.

Έχω της chicco αλλά σκέφτηκα να πάρω της Μedela για να τα βάζω στο θήλαστρο και μετά κατευθείαν στο ψυγείο χωρίς να το βάζω το γάλα

στα δικά μου μπιμπερό.Απλά για ευκολία τώρα που δεν έχω χρόνο πολύ!!!

Ναι Αγγελική μου απόλυση!!!:(

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τα έξτρα μπιμπερό(medela) κάνουν για το θήλαστρο(swing)?

Λογικά θα κάνουν αφου ειναι ιδια μάρκα και το θηλαστρο...

Απολυση ε?? ποπο κριμα όντως.

Δε πάνε καλα οι δουλειες?

εμενα στη δουλεια του αδελφου μου τους εκοψαν σε ολους 1 ημερα απο πριν το Πάσχα λογω κρίσης κτλ...βεβαια τωρα που ξανάνοιξε η δουλειά ουτε λόγος για να γινουν τα πράγματα οπως πριν..

Διαφημίσεις

Λογικά θα κάνουν αφου ειναι ιδια μάρκα και το θηλαστρο...

Απολυση ε?? ποπο κριμα όντως.

Δε πάνε καλα οι δουλειες?

εμενα στη δουλεια του αδελφου μου τους εκοψαν σε ολους 1 ημερα απο πριν το Πάσχα λογω κρίσης κτλ...βεβαια τωρα που ξανάνοιξε η δουλειά ουτε λόγος για να γινουν τα πράγματα οπως πριν..

Αστα παντού τα ίδια κοριτσάκι μου!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αστα παντού τα ίδια κοριτσάκι μου!

Ναι ναι και μένα στην παλια μου δουλειά 3 και ο κουκος εχουνε μεινει..

ολο απολύσεις ρε γαμώτο.

Να δω πως θα βρω δουλειά του χρονου...

:-(

εγώ είχα περίοδο το προηγούμενο μήνα, τώρα περιμένω τη δεύτερη, για να δούμε...και ξένο δε του δίνω, αλλά επειδή μου κοιάμται 5ωρα κάνω αραιούε θηλασμούς, 5-6 τη μέρα. ξέρω είναι λίγο αλλά αφού παχαίνει κανονικά...τι με νοιαζει, σιγά μη τον ξυπνάω δε τρελάθηκα! εσείς που τον είδατε γεματούλης δεν είναι; και τώρα με την ίωση δε τον βλέπω να χει μειώσει την όρεξη του. ρολόι αυτό το παιδί

...και γω η πανέξυπνη θέλω εν μέσω κρίσης να παρατήσω την εξαιρετική απόλες τις απόψεις δουλειά μου κ να γίνω μαμά κ νοικοκυρά για λίγα χρόνια. Ναι, κ μετά θα με περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες...καλά, θα πάρω! Σκάσε κ δουλευε, κ πλήρωνε κ άλλους να σου μεγαλώσουν το παιδί, και ναμαι κ ευχαριστημένη που θα τη βλέπω 3 ώρες τη μέρα. Ωραίααααααααα.....

Κλεοπάτρα,δε μπορεις να τους πεις να σου αλλαξουν τη σύμβαση και να πηγαινεις 4ωρο ή 6ωρο?

Εγω παντως κατι τετοιο θα ηθελα να βρω, τα 10ωρα που εκανα στην παλια μου δουλειά δεν υπάρχει περιπτωση καμια να τα ξαναφάω στη μάπα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...