Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Καλημέρες!

Τι παίχτηκε, πρώτη είμαι???

Εμείς μέσα σήμερα, λέω να μη τη βγάλω κ μια μέρα, φοβάμαι κ τυχόν εμβολιοεπιπλοκές. Ευκαιρία για πλυντήρια και μαγείρεμα λοιπόν. Τη βάζω με το ριλάξ στο μεγάλο πάγκο στη κουζίνα κ κάνω δουλειές και τα λέμε, πλάκα έχει...και όταν απλώνω ρούχα τη βάζω στο κρεβάτι μας και κάνει τούμπες.

Τι κάνει ο Μανος μας??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια να κάνω μια χαζή ερώτηση???

Η ΜΥΡΙΑΜ που άνοιξε το θέμα ποιά είναι???

Επίσης εγώ δε μπαίνω σχεδόν καθόλου στο άλλο τόπικ, πειράζει???

καλη μας μέρα!

ευτυχώς άλλο πυρετό ως σήμερα δεν κάναμε, αλλά όλο το βράδυ δύσπνια και βήχα, δε πολυκοιμήθηκα. ρε παιδιά τι μωρό είναι αυτό, του κάνω μάσκα με αερολιν και ένα άλλο αεριο και κιχ δε βγάζει, ούτε δυσανασχετεί ούτε τίποτα, που ο αδερφός του ακόμα όταν του τη βάζω μας ακούνε μέχρι τα Πετράλωνα!

αυτά τα παιδιά μου η μέρα με τη νύχτα πια!

ελπίζω να το περάσει γρήγορα.

και τα 2 τα χω τώρα με βήχα και επιμένει μέρες με τον μεγάλο, τι αρρώστιες είναι αυτές που δε περνάνε αν είναι δυνατόν.

και να τον κρατήσω και σπίτι δε θέλει βαριέται. τον είχα μια βδομάδα και μαρτύρησα!

τεσπα αυτά δε τα φοβάμαι, περαστικά είναι, τα χτυπήματα φοβάμαι και τόσο που λυσσάει ο μήτσος δε τα γλυτώνουμε φέτος!

εσείς τι κάνετε;

Καλημέρα συμπεθέρα.

Αυτό το αγόρι πωπωπω φτου!

Ρε μήοως με το μητσάκι να τα φτιάξει η δικιά μου? Γιατί προς τα εκεί τη κόβω. Χτες και ο παιδίατρος (μετά από όλες τις μαίες στο Λητώ) μου είπε "νευρική θα γίνει!".

Τώρα κάθεται στο γυμναστήριο και λυσσάει, κλοτσάει με μανία και προσπαθεί με τα χεράκια να πιάσει τα παιχνίδια, μαλλον κατά λάθος το κάνει αλλά έχει γουρλώσει τα μάτια!

ΑΑΑ ο ντόκτορ χτες μας είπε θα αρχίσουμε κρέμες όταν κλείσει τον 4ο και αρχίσει να τσουλάει ο 5ος. Ξεκιναμε λέει με κρέμα αντικαθιστώντας το απογευματινό. Νωρίς δεν είναι??

Επίσης μας είπε να κάνουμε τάμα κ λαμπάδα που κοιμάται 22.00-8.00 από μόνη της τόσο καιρό.

όχι δεν είναι νωρίς, καλά είναι, στο 5ο ξεκινάνε.

αν είναι όπως τα λες και γίνουν ζευγάρι με το δημήτρη μου δε θα τους μαζεύουμε με τίποτα, σεράγιεβο καταντήσουν!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι κάνουμε? Πωπω ξύπνησε 6 και αφού έφαγε δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί. Το κάνει τώρα 4 μέρες αυτό! Ε σήμερα τον άφησα και εγώ στην κούνια του και σε 20 λεπτά κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 9!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπήκα στα γρήγορα πριν πάω να ξεραθώ!

Άννα περαστικούλια στο Μανούλι σου. κρίμα μωρέ να ταλαιπωρείται το μωράκι. άντε μακάρι να έχει έναν ήρεμο ύπνο και αύριο να ειναι μια χαρά.

Άννα του 79 μην στεναχωριέσαι βρε αφού το μωράκι σου είναι μια χαρά και αφού, ακόμη και να υπάρχει κάποια προβληματάκι, προλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση μην κάθεσαι και σκάς. ότι διορθώνεται να μην σε στεναχωρεί.

κορίτσια το ξαναρώτησα πριν αλλά μάλλον δεν το προσέξατε γιατί δεν μου απάντησε καμία. έχετε αδιαθετήσει εσείς; εγώ όχι ακόμη. πρέπει να ανησυχώ ή να το θεωρήσω φυσιολογικό;

πάω να ξεραθώ ελπίζω για κανένα πεντάωρο γιατί έχω το μαύρο μου το χάλι. βήχας πολύς, βραχνάδα, πονοκέφαλος, ρίγη και πόνος σε όλο το σώμα. τι είναι γιατρέ μου; μήπως η γρίπη των γουρουνιών ειναι ήδη εδώ;;; δεν θα ξαφνιάσει καθόλου στους συγγενείς της ήρθε (όπως τρώω τελευταία). ειναι τρεις - τέσσερις μέρες που νοιωθω χάλα αλλά σήμερα έχει γίνει δύσκολη η κατάσταση.

φοβάμαι και για τα παιδιά αλλά αναγκαστικά τις περισσότερες ώρες της μέρας τις περνάμε οι τρεις μας οπότε ειναι ΄πολύ δύσκολο να μην τα εκθέσω σε μικρόβια. Παναγιά μου να μην μου αρρωστήσουν τα αστεράκια μου και ταλαιπρωηθούν.

Κορίτσια σας φιλώ και σε σας καλυνυχτώ. τα λέμε το πρωί.

Καλημέρα Μαριτάκι και περαστικούλια σου. Μωρέ είναι επικίνδυνος αυτός ο καιρός και εγώ όλο τον λαιμό μου νιώθω 'κάπως' άντε να δούμε.

Εγώ περίοδο δεν έχω δει αλλά δεν με αγχώνει. Ο γιατρός μου είχε πει ό,τι όσες θηλάζουν (δεν ξεκαθάρισες αν είναι μόνο για όσες θηλάζουν αποκλειστικά οπότ θεωρώ ό,τι ισχύει για όλες τις θηλάζουσες) είναι τρεις οι περιπτώσεις. Η' θα έχεις περίοδο κανονικά, ή όποτε το θυμηθεί εντελώς ακατάστατα ή καθόλου! Ε εμείς μάλλον είμαστε του καθόλου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε κορίτσια να κάνω μια χαζή ερώτηση???

Η ΜΥΡΙΑΜ που άνοιξε το θέμα ποιά είναι???

Επίσης εγώ δε μπαίνω σχεδόν καθόλου στο άλλο τόπικ, πειράζει???

Ούτε και εγώ Κλεό, δεν έχω χρόνο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα τι κάνουμε? Πωπω ξύπνησε 6 και αφού έφαγε δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί. Το κάνει τώρα 4 μέρες αυτό! Ε σήμερα τον άφησα και εγώ στην κούνια του και σε 20 λεπτά κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 9!!

Σωστήηηηηηηηηηηη

Κρέμες στον 5ο? Το έχω ξανακούσει αλλά το κριτήριο δεν ξέρω ποιο είναι! 10-8 σου κοιμάται Κλεό? Μια χαρά, που τέτοια τύχη. 4 φορές ξύπνησα πάλι χθες, τις 2 τον τάισα.

Αννούλα καλόβολο παιδί ο Μανού σου. Το Μητσάκη μάλλον είναι εκεί για να σου θυμίζει ό,τι όλα τα παιδιά δεν είναι σαν τον Μάνο σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα που δε τρωει τη νυχτα κ στις 9 το πρωί δε πειναει τι να πω??

Το πα στο ντόκτορ κ είπε οκ, είναι λέει στο μεταβολισμό(????).

Ανησυχείς κ συ καλέ? Αντε από κει!!

Καλημερουδια...Εχει μια υπεροχη μερα εδω αλλα κανει και ψυχρα και φοβαμαι τις βολτες, μην κρυωσει και τρεχουμε. Της πηρε χθες δωρο η αδελφη μου το rainforest το γυμναστηριο και εχει τρελαθει. Τη βαζω και κουναει χερια ποδια, γουρλωνει ματια ετοιμη να πεταξει ειναι. Ετσι ομως οπως τρανταζεται ολο και βγαζουμε γαλατακι. Τωρα κουραστηκε και εγυρε στο πλαι και τον πηρε τον υπνακο, μια χαρα τη βρισκω!!!!!!!!!! πηγα χθες mothercare να παρω κατι ζιπουνακια και εχουν τη διπλασια τιμη απο το ιντερνετ, απιστευτο. Ειδα και ενα παλτο που της το πηρα απο το σαιτ 33 ευρω και το ειχαν 69!!!!!!!! Μα ειναι απιστευτη η διαφορα...Honey και μας μας ειπε οτι απο τον αλλο μηνα ξεκιναμε κρεμες και τελος η αποστειρωση. Νομιζω οτι τοτε περιπου ξεκινανε, δεν ειναι νωρις!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...