Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Τι διαβάζω?? Κρυολόγησε ο γαμπρός μου?? Θα στείλω τη νύφη με κοτόσουπα!! Αχ μωρέεεε...

Εμείς κάναμε εμβόλιο, για πνευμονιόκοκκο πηγαίναμε και μας κάνανε μηνιγγιτιδο...κάτι. Εχει λέει έξαρση και καλύτερα να το κάνει πρώτα. Τι να πω τώρα...έφριξα και του το πα, και μου λέει τον άλλο μήνα να κάνουμε κ τα δυο, του πα να το ξεχάσει! Μίλησα μετά κ με την ομοιοπαθητικό, μπάχαλο....τεσπά. Ελπίζω να μην έχει παρενέργειες!

Αυτάαααααααααα. Νύχτα μας!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Τι διαβάζω??

Κρυολόγησε ο γαμπρός μου??

Θα στείλω τη νύφη με κοτόσουπα!! Αχ μωρέεεε...

Απορω πως δεν την έχεις στείλει ακομη...!!!!!!!!!!

Τετοιο παλικαρακι και να μη το περιποιηθεί η μέλλουσα συζυγος???

Το κέικ σούπερ τι καλά θα ήταν να ερχόσασταν να το χτυπάγαμε μαζί!!!Όχι τίποτα αλλό να μην έχω και τύψεις η γουρούνα τόσο που τρώω!!!

Μην άγχεσαι,εγω βλέπω τα μοντέλα τωρα και τρωω σοκολατόπιτα..

Πρέπει να εχω φάει και 3 κομμάτια απο το πρωι (χώρια τα παστέλια-πάντα στα κρυφά απο τους άλλους!!!)την βλεπω την κυταρρίτιδα να φτάνει μέχρι τον αστραγαλο..:-(:sad:

Αληθεια ,το θερμομετρο μονο στον ποπο το βαζουμε?

Εμας η αμερικανοθρεμμενη η παιδίατρος μας ειπε στη μασχάλη!

Μπηκα για λιγο, σημερα κοιμηθηκε ολη μερα 2 ωρες.

κ φυσικα ακομη να κοιμηθει....

Αννα περαστικα να ειναι!

κ στο νοσοκομειο που μειναμε για ικτερο κ μετα στην παιδιατρο στην μασχαλη βαζω το θερμομετρο. ετσι ειδα απο το νοσοκομειο τους γιατρους οποτε δεν ξερω κατι αλλο.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα...πολύ βιαστικά μπήκα, τρέχω γιατί ο μικρούλης είναι και πολύ γκρινιαρόγατος, και σαν να μου κάνει γουλιές-εμετούληδες σήμερα(βέβαια τον είχα και πολύ στη γύρα)-φιλιά σε όλες..περαστικά στο μανού μας, να είναι καλά το παλικαράκι σύντομα, είναι ήρεμη δύναμη αυτός, δεν τον φοβάμαι-καλή αρχή Ντίνα, δεν θα είναι άσχημα πιστεύω και μια αλλαγή εκτός σπιτιού-θα σου αρέσει και στο σπίτι πλέον θα σε περιμένει το μωράκι σου κάθε μέρα πίσω,να γυρίσεις, μια χαρα.. honey, thanks,θα τα πούμε και απο κοντά, αχ αυτά τα εμβόλια, θα μας λαχταράνε κάθε φορά ρε γαμώτο..., Νεκταρίτσα σου είπα πόσο μου άρεσε ο μπέμπης σου στη photo? και πολύ γόης, ξανθός, όπως μου αρέσουν τα αγοράκια..συμπεθέρα Χιώτισσα τι χαμπάρια, καλέ ? και σέ εμένα μου αρέσιε πολύ να τον φιλάω, μόλις πεινάει ειδικά και πάω να τον φιλήσω στο μαγουλάκι, τσακ γυρίζει και συναντιούνται στιγμιαία τα χείλη μας,αλλά φοβάμαι ρε γαμώτο μικρόβια στο στόμα και τέτοια..Ανδριάνα θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο πρωί, ελπίζω να μην ενοχλήσω..

Παιδιά την κάνω , έχιε ρέψει στο κλάμα μιλάμε, και ο άλλος κάτω έχει αρχίσει τα γερμανικά νανουρίσματα(που είναι κάπως...)καληνύχτες

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλησπερα καλησπερα...Τωρα κοιμηθηκε η μπουμπου. Αννουλα περαστικα στο Μανο, αχουτο μωρε καλο που ειναι...Να ειναι αρρωστο και τοσο ησυχο, φτου φτου...Εφαγε στης μαμας μου κατα τις 4 και κοιμηθηκε αμεσως και μετα που ξυπνησε εβγαλε κατι γουλιες αλλο πραγμα, ειχαμε να δουμε πολυ καιρο τοσες πολλες. Γιατι αραγε, δε χωνεψε επειδη κοιμηθηκε αμεσως;;; Τρωει και πολυ ρε γ...το αλλα τι να την κανω;;; Τελοσπαντων. Πηγα και στο γυναικολογο σημερα επιτελους και ολα καλα, καναμε τεστ παπ και καλλιεργεια κολπικη και αναμενω τα αποτελεσματα. Στεναχωρηθηκα λιγο γιατι μου ειπε οτι ολο και κατι εχει το ανοσοποιητικο μου συστημα που δε φανηκε στις μηνιαιες εξετασεις και αυτο προκαλεσε το ολιγαμνιο και συνεπως τον προωρο τοκετο. Στο επομενο με το καλο θα παιρνω απο την αρχη ασπιρινη και ηπαρινη. Επισης μου ειπε οτι στο τσακ τη σωσαμε την μπεμπιτσα...Λιγο καπως ειμαι μετα τον ντοκτορ, επεσα ψυχολογικα. Δε θελω να τα σκεφτομαι. Σας ψυχοπλακωσα;;; Sorry...Ντινακι καλη αρχη στη δουλεια σου...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Female agoraki theloume tora alla pano apo ola gero, ama boutikso sta bathia tha kolimpiso einai pou theli na kanei kai 3 i afentomoutsounara mou kai anxonome me tin ilikia mou 33 gar eee pote tha to kano to 3 sta 50?? tha exo mpei stin klimaktirio

Μια χαρά είσαι Ανδριάνα μου. Αν κάνεις το 2ο στα 34 μέχρι τα 40 προλαβαίνεις να κάνεις όχι ένα ακόμη αλλά δύο!! Για μια γυναίκα που έχει ήδη κάνει παιδί είναι πιο εύκολο να ξαναμείνει έγκυος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπερα καλησπερα...Τωρα κοιμηθηκε η μπουμπου. Αννουλα περαστικα στο Μανο, αχουτο μωρε καλο που ειναι...Να ειναι αρρωστο και τοσο ησυχο, φτου φτου...Εφαγε στης μαμας μου κατα τις 4 και κοιμηθηκε αμεσως και μετα που ξυπνησε εβγαλε κατι γουλιες αλλο πραγμα, ειχαμε να δουμε πολυ καιρο τοσες πολλες. Γιατι αραγε, δε χωνεψε επειδη κοιμηθηκε αμεσως;;; Τρωει και πολυ ρε γ...το αλλα τι να την κανω;;; Τελοσπαντων. Πηγα και στο γυναικολογο σημερα επιτελους και ολα καλα, καναμε τεστ παπ και καλλιεργεια κολπικη και αναμενω τα αποτελεσματα. Στεναχωρηθηκα λιγο γιατι μου ειπε οτι ολο και κατι εχει το ανοσοποιητικο μου συστημα που δε φανηκε στις μηνιαιες εξετασεις και αυτο προκαλεσε το ολιγαμνιο και συνεπως τον προωρο τοκετο. Στο επομενο με το καλο θα παιρνω απο την αρχη ασπιρινη και ηπαρινη. Επισης μου ειπε οτι στο τσακ τη σωσαμε την μπεμπιτσα...Λιγο καπως ειμαι μετα τον ντοκτορ, επεσα ψυχολογικα. Δε θελω να τα σκεφτομαι. Σας ψυχοπλακωσα;;; Sorry...Ντινακι καλη αρχη στη δουλεια σου...

Γιατί σε αγχώνει καλέ ο ντόκτορ έτσι? αποκλείεται δηλαδή να ήταν τυχαίο γεγονός το ολιγάμνιο? πρέπει κάτι να έχει το ανοσοποιητικό σου?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Γιατί σε αγχώνει καλέ ο ντόκτορ έτσι? αποκλείεται δηλαδή να ήταν τυχαίο γεγονός το ολιγάμνιο? πρέπει κάτι να έχει το ανοσοποιητικό σου?

Ε δεν ξερω ρε γαμωτο...Αυτο τον ρωτησα και γω, ηταν τυχαιο;;; Οχι και τοσο ηταν η απαντηση του. Εντωμεταξυ ειναι επικουρος καθηγητης στο πανεπιστημιο και οσο και να πεις εχουν μια βαρυτητα τα λεγομενα του. Παντως δεν την περιμενα την απαντηση αυτη, θεωρουσα οτι ηταν τυχαιο. Ισως και να κανει λαθος, τι να πω..

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Αννούλα κανείς δεν μπορεί να ξέρει, οπότε δες το χαλαρά και σκέψου μόνο ό,τι έχεις το κοριτσάκι σου αγκαλιά και τίποτα άλλο. Εξάλλου εφόσον υπάρχει λύση και για την επόμενή φορά, μην αγχώνεσαι.

Εμένα έριξε τρελούς ύπνους σήμερα! Και έχουμε και λέμε...3 ώρες και ένα τέταρτο το πρωί, 2,5 ώρες το μεσημέρι και 2 μισάωρα το βραδάκι με αποτέλεσμα να κοιμηθεί με το ζόρι πριν λίγο. Είχαμε πάει στην γιαγιά στο χωριό και κουράστηκε να τον χορεύουν και να τον σηκώνουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταρίτσα με τα μπεμπόνια θα γίνει η συνάντηση? Και πώς θα τα μεταφέρουμε τόση διαδρομή που ο δικός μου δεν θέλει να το βλέπει το κάθισμα? Αν είναι έτσι πρέπει να έρθω με τον Στέφανπο, δεν το διακινδυνεύω 1 ώρα και κάτι δρόμο μόνη μου με τον μικρό. Καταρχάς αποκλείεται να μην πεινάσει. Χωνεύει σε χρόνο ντε τε όταν τον ταρακουνάς!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπήκα στα γρήγορα πριν πάω να ξεραθώ!

Άννα περαστικούλια στο Μανούλι σου. κρίμα μωρέ να ταλαιπωρείται το μωράκι. άντε μακάρι να έχει έναν ήρεμο ύπνο και αύριο να ειναι μια χαρά.

Άννα του 79 μην στεναχωριέσαι βρε αφού το μωράκι σου είναι μια χαρά και αφού, ακόμη και να υπάρχει κάποια προβληματάκι, προλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση μην κάθεσαι και σκάς. ότι διορθώνεται να μην σε στεναχωρεί.

κορίτσια το ξαναρώτησα πριν αλλά μάλλον δεν το προσέξατε γιατί δεν μου απάντησε καμία. έχετε αδιαθετήσει εσείς; εγώ όχι ακόμη. πρέπει να ανησυχώ ή να το θεωρήσω φυσιολογικό;

πάω να ξεραθώ ελπίζω για κανένα πεντάωρο γιατί έχω το μαύρο μου το χάλι. βήχας πολύς, βραχνάδα, πονοκέφαλος, ρίγη και πόνος σε όλο το σώμα. τι είναι γιατρέ μου; μήπως η γρίπη των γουρουνιών ειναι ήδη εδώ;;; δεν θα ξαφνιάσει καθόλου στους συγγενείς της ήρθε (όπως τρώω τελευταία). ειναι τρεις - τέσσερις μέρες που νοιωθω χάλα αλλά σήμερα έχει γίνει δύσκολη η κατάσταση.

φοβάμαι και για τα παιδιά αλλά αναγκαστικά τις περισσότερες ώρες της μέρας τις περνάμε οι τρεις μας οπότε ειναι ΄πολύ δύσκολο να μην τα εκθέσω σε μικρόβια. Παναγιά μου να μην μου αρρωστήσουν τα αστεράκια μου και ταλαιπρωηθούν.

Κορίτσια σας φιλώ και σε σας καλυνυχτώ. τα λέμε το πρωί.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...