Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Ντινάκι αληθεια,δουλευει το κολπο με το φριζολάκ? σου κοιμάται περισσότερο?

Μην ανησυχεις για τη δουλεια, ειναι νορμάλ οι ωρες..και θα νιωσεις και συ καλυτερα..θα ανανεωνεσαι,θα αλλαζεις περιβάλλον...

Κορίτσια να εξομολογηθω κάτι??

Οταν λειπει ο αντρας μου..τη φιλάω στο στομα..δεν αντεχω..με πιάνει μουρλα λεμε..

ειναι κατι στιγμές που θελω να τη φάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ενταξει, πεταχτά εννοειται!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Γεια σας μανούλες!!

Καλε που είναι οι φωτό βελουδάκι???? Θελω!! Εγώ τη πατησα κ δεν έβγαλα. Αν είμαι φρικιό σε καμιά μη με ξεφτιλήσεις ε?? Βάλε καμιά καλή!

Βολτάραμε με τη μικρά σήμερα πάλι και έχασα τις συζητήσεις, καλά θα γίνει μεγάλη γυρίστρω αυτή και θα φταίω εγώ. Εχουμε εμβόλιο σήμερα πνευμονιόκοκκο, ελπίζω να μη μας θερίσει, θα της δώσω και το ομοιοπαθητικό που μου δωσε για μετά τα εμβόλια στο καπάκι και ελπίζω να τη γλιτώσουμε. Τη ζυγισα κιόλας σήμερα, σχεδόν 6100, μοντελο θα γίνει το κοριτσακι μου. Αλλά μαγούλες κρεμαστές και μπουτάκια έχει, πως γίνεται? Εχουμε φλατ κοιλιά όμως!

Αντριάννα ο σκοπός που θα λείπεις στη συνάντηση είναι ιερός! Δε πειράζει, τσάκωσε εσύ το μπεμπέ και θα μας έρθεις στην επόμενη με κοιλίτσα με περιεχόμενο!! Αχ τι καλά θα πεθάνω απτη χαρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θέλω κ γωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αχ Ντινάκι αύριο ξεκινάς....καλό κουράγιο...όλα καλά θα πάνε, θα αλλάζεις κ παραστάσεις κ θα γυρνάς μετά με τρελλή όρεξη κ χαρά στο μπέμπαρό σου!!

Αγγελικούλα και γω τη φιλάω παντού! Παντού όμως!! Τη πατούσα της τη βάζω όλη στο στόμα και τη ρουφάω, της το χρωστάω της λέω απο τότε που με κλότσαγε μα μανία!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Πήγα τον μικρό στην παιδίατρο για το εξάνθημα και έφαγα μια ώρα. Μια πάνα βγάλαμε και τσίριξε πάλι, αναρωτιέμαι τι θα κάνει την Παρασκευή με 2 τσιμπήματα!!!

Και συνεχίζω! Ντινάκι μου καλή αρχή και καλό κουράγιο...εγώ λείπω πολύ καιρό και από τώρα σκέφτομαι ότι δε θέλω να ξαναπάωωωω!!!! Καλόμαθα να κάνω τη μαμά-νοικοκυρά!

Ελευθερία μου ξέχασα βέβαια ότι ο μπέμπης σου έχει απαιτήσεις...!!! Αλλά μαζί με τα μπεμπάκια δε θα βρεθούμε?? Αν βρεθούμε έξω είναι λίγο δύσκολο να θηλάσεις αφού δε θες δημόσια αλλά αν πάμε στο Σοφάκι θα προτάξω κι εγώ τα στήθη μου για ψυχολογική συμπαράσταση! χεχεχε!!

Εγώ το φιλι στο στόμα στο τσακ είμαι να το δώσω αλλά κρατιέμαι μέχρι λίγο-λίγο να μεγαλώσει. Ο άντρας μου όλο τον κοιτάει και του λέει "Να σου δώσω ένα γλωσσόφιλο ρε??" χαχαχα!!Οποτε κι αυτός κρατιέται! Μα πώς να κρατηθείς ρε γμτ που θες να τα φας!!! Αλλά ειδικά ο άντρας μου κάθε φορά που τον φιλάει στο μαγουλάκι τον κοκκινίζει. Όσο και να ξυρίζεται έναν ερεθισμό του προκαλεί. Του βάζω της φωνές λοιπόν να μην τον φιλάει στο μάγουλο οπότε αν σκάσω κανένα ρουφηχτό κι εγώ θα ζηλεύει! χιχιχι!!!

Διαφημίσεις

Αννούλα περαστικά του μωρέ!!

Νεκταρίτσα, Ελευθερία και Άννα, δεν έχουμε άλλες κρητικές ε? σας περιμένω σπίτι μου, μπορείτε να ταίσετε τα μπουμπούκια, έχω δύο υπνοδ/τια, θα βολευτούμε μωρέ!

Τι σου είπε η παιδίατρος Νεκταρία για το εξάνθημα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αννούλα περαστικά στο μικρούλι σου! Εξάνθημα πάνας είναι Σοφάκι μου. Μου έγραψε daktador 2 φορές την ημέρα.Θα πάμε και για εμβόλιο την Παρασκευή ελπίζω να έχει καλυτερέψει.

Επεξεργάστηκαν by mikio

βρογχιολίτιδα έχουμε, στο τσακ λέει το γλυτώσαμε το παίδων και βλέπουμε. μάσκα με αερολίν, γνωστή συνταγή απ το μητσάκι, παλιά μου τέχνη κόσκινο! τον κόλλησε τελικά ο μεγάλος, αλλά από κέφια μια χαρά όλο χαμόγελα το μωράκι μου, θα περάσει που θα πάει!

Αννουλα περαστικά στο μικρούλη...ευτυχως που ειναι ηρεμο μωράκι και θα το περάσει χαλαρά νομιζω..

Εμενα η κοντέσσα μου ξυπνησε στις 7! Ε,δεν εχω ελπίδες να κοιμηθει στις 21,30 οπως εχθες..

Αυτο για το γλωσσόφιλο το λεει και ο πατερας της συνεχεια ομως..και εγω κανω σαν τρελή "ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ" οποτε εαν με δει να τη φιλάω στο στομα θα παρει και αυτος θάρρος και μετά δε θα μαζευομαστε με τιποτα! Το πατουσάκι και μεις το τρωμε ολοκληρο καθημερινά!!!!!!!χαχααχ

Εκανα ολη την κουζινα,ποπο κολλάγανε τα πάντα απο τα γλυκά,τα παστέλια,τα μαντολάτα...και τα λοιπά παχυντικά που εχει γεμίσει ο τόπος!

Στη ζυγαρια εχω να ανεβω 1 εβδομαδα φοβάμαι.

Άννα περαστικά στο μικρό σου! γρήγορα να του περάσει!!

Μου φάνηκε κι εμένα ζεστός πριν και του έβαλα θερμόμετρο, στη μασχάλη μου έδειξε 36.5 και στον ποπό 37.4, είναι πυρετός τώρα αυτό? το βιβλιάριο γράφει πάνω από 38.2 στον ποπό είναι πυρετός, έτσι πάει δηλαδή?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Kοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση!!!

Απο αύριο θα μιλάω το πρωί απο το γραφείο ελπίζω να μην βρώ ένα πανικό!!!

Αννούλα να μου φιλήσεις τον Μανού το μανούλι και πολλά πολλά περαστικά και γρήγορα!!!

Αγγελική το frizolac σε συνδιασμό με το στήθος της μαμάς δουλεύει και ο Λίο ξυπνάει μόνο 1 φορά στις 4!!!Πάω να τον κάνω μπάνιο γιατί του έχω δώσει την πιπίλα την βγάζει και προσπαθεί να την βάλει αλλά απο την άλλη μεριά!!!Θα την φάει στο τέλος!!!

Το κέικ σούπερ τι καλά θα ήταν να ερχόσασταν να το χτυπάγαμε μαζί!!!Όχι τίποτα αλλό να μην έχω και τύψεις η γουρούνα τόσο που τρώω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Άννα περαστικά στο μικρό σου! γρήγορα να του περάσει!!

Μου φάνηκε κι εμένα ζεστός πριν και του έβαλα θερμόμετρο, στη μασχάλη μου έδειξε 36.5 και στον ποπό 37.4, είναι πυρετός τώρα αυτό? το βιβλιάριο γράφει πάνω από 38.2 στον ποπό είναι πυρετός, έτσι πάει δηλαδή?

Σοφάκι εμάς μας είπε ο παιδίατρος στον ποπό το ηλεκτρονικό θερμόμετρο πάντα -0,4.Δηλαδή 37,4 είναι 37!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ευχαριστώ πολύ κοπέλες!

όντως είναι ηρεμούλης, έκανε το μπάνιο του μες τους αχνούς, ντεπόν, ανάσες με το αερολιν και κάνει νάνι τώρα.

εγώ πάλι τα πατηκώνω και τα 2 κάτω και τα ταράζω στα φιλιά!!!!!!!!! το μητσάκι στο στόμα με φιλάει, τα πρωινά που κοιμάμαι και τον ετοιμάζει ο μπαμπάς του για το σχολείο έρχεται και με φιλάει αυτός, μπορεί και καμιά δεκαριά φορές μέχρι να φύγει!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...